Radio Benji
De radio van vandaag met de muziek van gisteren!
Radio met een hart.
25-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw op Radio Benji!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanaf nu op Radio Benji, tijdens de weekdagen non-stopmuziek met een hoek af. Af en toe krijg je tijdens de non-stopmuziek een jingle of een grappig tussendoortje. 

Tijdens de week krijgt u tijdens het ochtendblok van 05 en 09 uur, het middagblok tussen 12 en 14 uur en het avondblok tussen 16 en 19 uur tussen de muziek aangepaste grappige jingles te horen. In het weekend zijn de uren van 05 tot 10 uur, van 12 tot 14 uur en van 18 tot 21 uur.

En zo wordt Radio Benji nog leuker. Hebt u een verzoekje? Mail dan naar radiobenjileuven@gmail.com en wij draaien uw lievelingsmuziek tijdens onze gesproken programma's in het weekend.

Je kan ons nu ook volgen op Twitter: http://twitter.com/RadioBenji1 en op Facebook: http//facebook.com/radiobenji

Radio Benji, de radio van vandaag met de muziek van gisteren.


25-03-2015, 00:00 geschreven door Ben Willems  
15-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is nu toch die Benny Van Rooy?
Klik op de afbeelding om de link te volgen Benny Van Rooy is de dj-naam van Benny, Ben voor de vrienden, Willems. Ben werd geboren in Leuven in mei 1968. Dat kan al veel verklaren. 

In de jaren tachtig begon hij zijn radioloopbaan. Zo draaide hij onder meer op Radio Lipstick uit Duisburg, Radio Bertem uit, hoe dat u het weet, Bertem, Radio Relax uit Tervuren, Radio Titanic uit Huldenberg en tenslotte Quality Fm uit Zoerle-Parwijs.

Na jaren niets meer gedaan te hebben op radiovlak begon het toen hij een internetradio-ontvanger kocht weer te kriebelen. Toen hij naar een mogelijkheid zocht om zo goedkoop mogelijk radio te maken, kwam hij bij Radionomy uit. 
Een organisatie waar je gratis radio kan maken en die zelfs Sabam voor je betaalt. Waarvoor hartelijke dank en mijn diepste respect.

En kijk de rest is geschiedenis, Radio Benji zag het levenslicht op 1 februari 2015. In het begin wat aarzelend en met hier en daar wat fouten, maar gaandeweg kon de kleine spruit op zijn eigen benen staan. 

De papa is trots en overgelukkig.


15-03-2015, 00:00 geschreven door Ben Willems  
Foto
E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Internet Radio
  • Internet Radio.com
  • Internet-Radio
  • Blog als favoriet !

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!