Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

Queenmarieke
Mijn 'interessante ' leven..=p
26-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 maart 2007
Zo! Tijdje geleden Er is niet zo veel gebeurd...In het weekend moest ik oppassen en gisteren heb ik ontbeten bij de McDonalds...was niet echt lekker Nou...en toen is Sabrina gisteren ook nog even gekomen en we hebben  gezellig een frietje gehaald En vandaag ben ik weer gewoon naar school gegaan. Het was niet erg hoor...tijd ging behoorlijk snel voorbij Nou...tot ziens dan maar weer

Liefs:
XmariekeX

26-03-2007 om 17:26 geschreven door Queenmarieke  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 18 maart 2007
Hèhè, het weekend zit er bijna op. Als ik dit berichtje heb geschreven, kruip ik heerlijk in mijn warme bedje Vandaag had ik een verjaardag van mijn tante maar het was echt heel saai. Uiteindelijk ben ik in de keuken gaan zitten met de vriendjes van mijn 2 nichten en dat was wel wat gezelliger Verder niet zo veel gedaan...Een heerlijke pizza op en lekker gedoucht en daarna in mijn badjas op de bank gelegen. Toen schoot het me in een keer te binnen dat ik vandaag nog niks aan mijn blog had gedaan!! Dus snel achter de computer Nou, ik ga mijn tas inpakken...Ben ik helemaal vergeten!! En nu morgen weer naar school

Dikke kus!!
XmariekeX

18-03-2007 om 21:31 geschreven door Queenmarieke  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 17 maart 2007

Zoo!! Mijn weekend is al lekker begonnen Gister naar Sven geweest en het was heel gezellig En vandaag met Roos naar de film Music and Lyrics geweest. Was echt een leuke film met heel droge humor Roos vader zou ons op komen halen om kwart voor 9 maar we hadden ons in de tijd vergist...film was al om 10 over 8 afgelopen!! Haha, dus toen hebben we best lang moeten wachten En nu zit even achter msn met mijn belgische vriend te kletsen, haha.

Fijn weekend nog allemaal!!
XmariekeX

17-03-2007 om 21:37 geschreven door Queenmarieke  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 16 maart 2007
Oo, ik kwam vanochtend echt mijn bed niet uit!! Ik was zó moe. Maar ja, uiteindelijk zat ik toch om half 8 op de fiets op weg naar school. Ik had een proefwerk en dat ging volgens mij wel goed! Alleen toen kwam ik bij mijn kluisje en dat was echt heel raar: er loopt een draad van mijn mp-3 naar mijn koptelefoon en die draad..die was weg Echt heel raar!! Nou ja, dus ik en Lisette lopen naar de fietsen en wat zie ik daar...ligt de DRAAD van mijn rem uit mijn rem..Jaa klinkt heel raar maar is allemaal echt gebeurd En volgens Lydia loopt er een dradofiel rond bij ons op school...Die vind ik goed verzonnen
   Ze zijn nu bij ons aan het schilderen. Het wordt echt heel mooi Ben benieuwd hoe het eruit ziet als het klaar is!!
Ik ga nu even leren voor een Latijn proefwerk..85 woordjes in mijn kop stampen! Gaat me wel lukken...Hoop ik

Doeg!!
Marieke

15-03-2007 om 20:30 geschreven door Queenmarieke  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 14 maart 2007
Ik ben nu bij Sabrina. Het is echt heel gezellig We wilden een vriendschapskettinkje kopen maar die dingen zijn hier in Driel dus echt nergens te krijgen!! Maar ja, vrijdag is het markt dus dan maar even kijken of ze daar wat hebben.
School was weer saai!! Had het laatste uur een discussie met van Keulen, mijn geschiedenisleraar. Hij vond dat ik chagarijnig keek en dat ie daardoor depressief werd..juist Maar ja, dat werd dus een hele discussie die nog steeds niet afgelopen is. Vrijdag maar weer even verder discussieren Laat wel weten wie er gewonnen heeft. Ik denk wel dat ik dat ben. Ik ben namelijk heel goed in discussies voeren!! Nou, Sabrina en ik gaan even naar mij toe! Schrijf misschien vanavond wel verder.

Doeg!!
Marieke

14-03-2007 om 16:31 geschreven door Queenmarieke  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
13-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 13 maart 2007

Wat een heerlijk weer!! Heb mijn huiswerk lekker buiten in het zonnetje gemaakt Jammer genoeg is het echt heel veel huiswerk Sabrina is rond een uur of 4 ook nog even langs geweest en we hebben bij de friettent een lekker ijsje gehaald. Daarna hebben we nog even langs de Maas gefietst. Ik kan echt niet wachten tot we daar eindelijk kunnen zwemmen!! Vanaf morgen komen ze bij ons de kamer en de keuken schilderen..alles wat normaal dus in de keuken of kamer staat, is nu allemaal keurig ingepakt in dozen..en nou had ik dus een postzegel nodig!! Heb er drie kwartier naar gezocht Gelukkig wel gevonden Nou, ik ga even een leuk cdtje opzetten en een boek lezen..klinkt saai? Nee, vind ik niet. Ik vind het heerlijk om naar een heerlijk muziekje te luisteren en een prachtig boek te lezen!

Tot ziens!!

Marieke

13-03-2007 om 19:05 geschreven door Queenmarieke  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over mij

K ben dus Marieke en ben 14 jaar oud maar bijna 15  Ik doe de opleiding atheneum en zit in de derde klas. Na dit jaar moet ik dus nog 3 jaartjes!!  Ik woon in Nederland in Kerkdriel en het is hier altijd heel gezellig. Ik heb nog een jonger zusje van 12 jaar en met haar maak ik meestal ruzie...maar dat doen heel veel zusjes
    Verder ben ik een enorme Queen fan! Ik heb hun muziek leren kennen via een concert dat Veronica in december 2005 uitzond en ik was meteen verkocht. Ook vind ik de muziek van Mika geweldig. Hij heeft pas nog in Engeland een nummer 1 hit gescoord met zijn nummer ' Grace Kelly '.
Ik heb 5 jaar op toneel gezeten maar ben er dit jaar vanaf gegaan: ik redde het gewoon niet met school, ik had helemaal geen vrije tijd meer over. Gelukkig zie ik de toneelclub nog heel vaak en heb nog veel contact met ze. Ook badminton ik 2 keer in de week en heb ik af en toe een wedstrijdje.
Zo, dit was het wel zo'n beetje

13-03-2007 om 18:57 geschreven door Queenmarieke  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)

Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!