QUACKINVESTIGATOR
Inhoud blog
 • Verruim je Kijkvenster.

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Veritas Vincit
  13-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verruim je Kijkvenster.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Bekijk de wereld rondom jou niet alleen door het vizier dat je wordt aangeboden door de populaire media waar de waarheid wordt verbogen door een manipulatieve woordkeuze. Niet dat het allemaal pertinente leugens zijn (hoewel dat steeds vaker voor komt), maar door het woordgebruik kan een bepaald inzicht worden gesuggereerd dat niet overeenstemt met de werkelijkheid. Als president Obama het heeft over 'peace and democraty' dan geldt dat vooral voor die landen waar Amerikaanse belangen moeten worden verdedigd zoals in Lybië, Irak, Afganistan... maar niet in het Palestijnse gebied waar de belangen worden vertegenwoordigd door bondgenoot Israël. In dit proces wordt alleen melding gemaakt van de gebeurtenissen die de berichtgever (of zijn belangenpartner) in een goed daglicht stellen. Als Wikileaks de 'geheimen' lekt waaruit blijkt dat de troepen van de 'democratielievende' invasiemacht meer slachtoffers maken onder de burgerbevolking dan onder de zogenaamde 'terroristen die ze komen bestrijden, dan dient deze informatiebron in de kiem gesmoord. Zelfs al moet men gebruik maken van middelen die in geen enkel democratisch wetboek worden getolereerd.

  Als bepaalde berichtgeving de macht van machtige belangengroepen in het gedrang brengen dan zijn alle maatregelen goed om 'recht te doen zegevieren'. Of het nu gaat om politieke, militaire, economische of andere machten allen zijn ze er op uit om hun dictatoriale invloed te laten gelden op zoveel mogelijk 'onderdanen'.


  Deze blog wil een jou dezelfde berichtgeving laten zien vanuit het standpunt van de 'kleine burger', die voortdurend (en steeds meer) het slachtoffer is van de malafiede praktijken van de obscure machten van wie we het gezicht (nog) niet zien. Alleen evenwichtige informatie kan ons vooruit helpen en ons laten inzien dat er in de wereld meer is dan wekunnen zien in het kleine kadertje dat ons wordt aangeboden. Mochten alle technologieën gebruikt worden die nu reeds bestaan dan zouden nu reeds in het paradijs kunnen leven, waarin we als onafhankelijke mensen in een overvloed kunnen leven. We hoeven niet langer afhankelijk te zijn van de veel te dure (en vervuilende) energie die ons nu wordt aangeboden (jawel ook zonnepanelen zijn veel te duur), waar we niet langer afhankelijk zijn van geld dat zijn waarde steeds meer verliest, onafhankelijk zijn van nutteloze regeringen en wijsneuzen die ons voorschrijven welk voedsel we moeten eten en welke medicijnen we moeten slikken. Deze onafhankelijkheid doet ook de concurrentiestrijd verdwijnen omdat er overvloed is voor iedereen.


  Ik weet het klinkt dromerig, maar toch is het wetenschappelijk onderbouwd: de technieken bestaan (sommige zelfs al méér dan 80 jaar): voedselschaarste, watertekort, energieschaarste kunnen dank zij, nu nog verborgen technieken makkelijk worden opgelost. Hoe sneller dit alles toepassing zal vinden hoe vlugger mensen kunnen samenwerken in plaats van te concureren.

  Hou deze site nauwlettend in het oog en kijk zelf goed rond, want de hoeveelheid informatie die vrijkomt is zo enorm dat het niet in dit beperkte forum kan worden opgenomen. Ben je op de hoogte van innoverende technieken deel het mee zodat zoveel mogelijk mensen hiervan kunnen profiteren.  13-04-2011, 00:00 geschreven door GTT  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:kwak, kwakzalverij, quack, geheim, verborgen kennis
  Archief per week
 • 11/04-17/04 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!