Foto
Inhoud blog
 • Hard labeur....
 • FilipS.
 • na de stage..........
 • Stage Mallorca...
  Over mijzelf
  Ik ben Dupont Christophe
  Ik ben een man en woon in Lauwe (Belgie) en mijn beroep is Sales .
  Ik ben geboren op 06/09/1968 en ben nu dus 50 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  Marathon 3u16'00" - Dusseldorf 1/2 Marathon 1u35'00" - Ploegsteert 10 Miles : Grijsloke 1u19'08" 10 km : 42 min - kas
  Als sporten een grote liefde wordt...
  No pain, no gain...
  21-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  vanaf heden terug te vinden op :

  http://christophedupont.wordpress.com


  CU there !!

  21-06-2009 om 14:24 geschreven door Pongkie-pon  


  >> Reageer (0)
  08-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hard labeur....
  De laatste zware week is van start....Vorige en deze week is het vooral, in alle 3 de disciplines, heel wat km te doen. Ziehier een overzicht van wat ik vorige en deze week afwerkte :
  Lopen : 3/06 20,4 km - 5/06 10,3 km.
  Fietsen : 1/06 60 km - 6/06 156 km
  Zwemmen : 4/06 3 km - 6/06 2,7 km - 8/06 4,85 km.
  Verleden week was dus niet echt wat het had moeten zijn... Toen we maandag van de kust kwamen, waar ik toch behoorlijk de meimaand afsloot, besloot ik dinsdag maar een rustdag te nemen. Het was dus niet zo van zomaar er ééntje te nemen, neen het verkeer gooide werkelijk roet in het eten en was ik pas om 19u50 terug thuis.
  Rustig eens zetelavondje erop na gehouden. Moet ook eens kunnen he !!

  Het lopen gaat heel goed voor de moment. Duurlopen worden afgewerkt aan een gemiddelde van 12 km/u en naar het einde toe kan er gemakkelijk nog versneld worden. Ik let er tevens wel op dat ik heel regelmatig me drinken toedien.
  Het fietsen doet me ook niet klagen ! Niettemin met zware benen deed ik er zaterdag in mijn ééntje ca 160 aan een gemiddelde van 30 km/u. Het parcours was windachtig, en met uitzondering van de kluisberg e.o, redelijk vlak. Kortom tevreden.
  Het zwemmen was de climax van het weekend. Zaterdag al goed vermoeid van de rit, besloot ik toch maar wat lengtes te gaan malen met de Dolfijnen. Eens daar aangekomen moesten we 1000 m rustig opwarmen in blokjes van 100 -200 - 300 - 400 m.
  Daarna was er een test van 500 m "geef moar gazze"... Ik had me reeds de ganse tijd goed verstopt, en toen zei coach Willy me, CD'ke trek maar kop. Ik wist niet wat dit zou geven gezien luttele minuten ervoor nog 160 km op mijn carbonnen paard had gezeten.
  Niettemin zwom ik een gemiddelde van 1'32" per honderd meter (goed voor gem. van 4km/u). Zeer gelukkig ging s'avonds naar een b-day party van je welste van een copain die 40 werd.

  Zondag was het wederom rustdag !! Ik was moe van die fuif (let wel, niet geweldig geweest !!!), en s'avonds moesten we weeral de deur uit. Vandaag was ik van plan te fietsen, maar dat kwam er niet van wegens het rotweer. Joepie la Belgique, ons weer is precies onzen politiek...2 dagen goed en 7 waar we liever niet van klappen.

  Dus dan maar gaan zwemmen. 3,8 non stop en dan nog een km wat variatie slagen.
  Enfin, nog op het programma deze week :

  di : looptraining met vaartspel ca 20 km + zwemmen ca 2,8 km.
  wo : looptraining ca 30 km duur traag
  do : zwemmen ca 5 km + fietsen ca 100 km
  vr : lopen ca 15 km
  za : fietsen ca 200 km + zwemmen indien benen het toelaten (2,5 km)
  zo : fietsen ca 90 km + lopen 15 km.

  daarna stoom aflaten !!!! en twee weken uitbollen.
  Het gewicht is ok ! ca 81,5 kg, maar het kent zijn oorzaak. Dag voor weging in andere week had ik 18 km  gelopen. Vrijdag deed ik dat niet. Vandaar het verschil.
  Benieuwd naar zaterdag.
  Greetz
  C

  08-06-2009 om 22:36 geschreven door Pongkie-pon  


  >> Reageer (2)
  02-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FilipS.
  Bedankt Filip voor je reactie !!!
  Ge doet deugd om een reactie te mogen ontvangen !!
  Ook veel sterkte in uw schema naar de  McBride toe. Maar een rots als gij gaat ook daar wel in slagen, neem dat maar van me aan !
  Ook dank aan anderen die deze blog reeds dienden van een reactie.
  Greetz
  C

  02-06-2009 om 21:21 geschreven door Pongkie-pon  


  >> Reageer (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.na de stage..........
  De eindtotalen van de meimaand mogen er best zijn....
  Lopen : 227 km
  Fietsen : 1185 km
  Zwemmen : 31 km

  Uiteraard mogen we ons daar niet blind op staren, want de stage zat er middenin.
  Het was vermoeiend de week erna. De eerste loop-, fiets-, en zwemkilometers waren heel zwaar om aan te voelen, maar naarmate de training vorderde hoe luxueuzer we ons voelden in ons te doene opdracht.
  Nice komt dichterbij !!! Dit kunnen we niet onder stoelen of banken steken. Maar... het brengt me niet van mijn stuk. Ik blijf olympisch kalm verder mijn programma afwerken, en dit betekent nog 2 keiharde weken en 2 uitbollen.

  Zaterdag aanstaande staat er een duurrit op van +160 km en de week erop zelfs + 200km. Zwemmen en lopen wordt ook vooral duur. Tijdens het lopen houden we ons vooral bezig met wat vaartspel om het ééntonige - éénzelfde tempo te verbreken.

  Wel plezant dat de zon al wat meer van de partij is....

  Vandaag plande ik extra rustdagje in. Zo kan ik eens mijn blog in orde zetten... ;-)

  oh ja vooraleer ik het vergeet : gewicht aanvang mei 82,4 kg, eind mei nog 80 kg.


  Enfin... wordt vervolgd.

  Greetz

  C

  02-06-2009 om 21:20 geschreven door Pongkie-pon  


  >> Reageer (0)
  25-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stage Mallorca...
  Op 15 mei was het zo ver.. een totaal nieuwe ervaring tegemoet... op trainingsstage naar het Spaanse Mallorca.
  Goed voorbereid vertrokken we (lees : patrice en mezelf) s'morgens vanuit Kortrijk naar BXL airport met de trein. Reiskoffer, handbage, en loodzware fietskoffer zijn op dit moment uw trainingspartners.
  Het was raar... thuis de deur achter u dicht doen, wetende dat je elkander 10 dagen wel kan horen, maar niet zien. Het was even slikken !
  Op de trein zat de goeie sfeer er meteen al in. De bende had grote honger om te trainen, en de weersberichten waren heel gunstig.
  De vlucht verliep vlekkeloos en omstreeks 16u waren we al in het hotel. De fietsen monteren, wegleggen van onze kledij, en andere kleine zaken in orde brengen, om vervolgens de eerste training te doen in groep.
  Dit werd een duurloop van 12 km in 1 uur. Het was 23 graden, met een aangename wind. Ongelooflijk slechts 2 uur van bij ons af...
  De zaterdag begon het serieuze werk dan maar...Er was een fietstocht van 80 km (redelijk vlak) gepland, maar deze liep uit tot 110km. Geloof het of niet, we reden verkeerd. Voor Patrice startte het niet goed, want had technische problemen met de velo, maar Romano Ossieur, broer van Wilfried, loste deze in mum van tijd op. Dat deed den Pat een beetje extra stress op doen, waardoor hij toch enkele dagen iets minder was.
  In de namiddag was het dagelijks platte rust op het strand, bed of aan zwembad..
  Zaterdagavond werd het voor mij pas echt spannend. Ik moest voor het eerst in mijn leven de zee in. Die was dan nog redelijk woelig, en dat deed mijn hartslag al danig stijgen. Mijn eerste slagen in de enorm gezouten watermassa, deden mijn hartslag goed voelen in de keel. Ik had echt schrik. Constant had ik de gele badmuts van Coach Lieven Desmet in de mot, om toch maar de meest ervaren rot rond mij te hebben. Patrice sprak me zelfs aan tijdens een rustmoment, maar ik hoorde het niet ! Hij moest er enorm om lachen dat ik zo gefocust was op Lieven.  Na deze was ik enorm blij deze drempel te hebben overschreden. Weliswaar zwom ik hier zonder oortappen, wat me toch enkele dagen last aan het rechteroor opleverde.
  Op zondag stond er een loop-en fietstraining gepland.
  De fietstraining was eerder beperkt tot 85 km - maar wel met een col van ca 6 km klimwerk...De Randa !
  Het klimmen gaat me wegens gewichtsverlies al een stuk beter af. Het ging minder met Patrice, de maag- darmproblemen kwamen opdagen, en deze klim was een ware hel voor hem. Ook s'avonds tijdens de looptraining moest hij na 30 min stoppen. De maandag heeft hij gerust tot s'avonds en liep dan 1u40 min probleemloos langs het mooi gevulde strand.
  Deze fietstocht was qua panorama al iets mooier dan de andere rit, maar ook een stukje intensiever. S'avonds in de looptraining was er een duurloop gepland van 1u30, goed voor 18,6 km. Het Parcours is redelijk vlak gezien het grotendeels langs de dijk verloopt. Wel heel wat hindernissen dmv dronken duitsers die je bewust hinderen. Ook s'nachts vinden deze het leuk om te zingen op hun balkon van 3 - 5 uur... Adios welverdiende rust. Dan maakten wij ook maar eens lawaai als we om 8 uur gingen fietsen he....
  Dat was het spijtige aan deze stage ! Want slaap is en blijft heel belangrijk!!
  Op maandag ging Patrice dus niet mee naar het zwembad. Heen en terug met de fiets ca 45 km, en dan nog een zwemtraining van 5 km. Weer een reden om in de namiddag een siesta in te bouwen. Om 18 uur was er immers een duurloop voorzien 1uur, goed voor 11,5 km.
  Dinsdag was er een zware fietsrit gepland, goed voor ca 130 km voorzien van heel wat klimwerk. De hitte kwam meer en meer opdagen, en dit nog op zo toerke. Vooral goed opgelet naar het toedienen van drank/voeding. De hitte was ook een ideale waardemeter naar Nice toe, net als het parcours. Ik was benieuwd. Ik was naar eigen normen super die dag. Vanaf het klom was ik meteen vertrokken, en ook Patrice had heel goede benen. Beiden hebben we deze toch maar mooi uitgereden, en putten er heel wat vertrouwen uit, of leek dat maar zo ????
  Gezien de zware rit was de woensdag de dag voor een recuperatie-ritje. We vertrokken voor een heel rustige 60 maar reden er uiteindelijk 80km. Daarna in hotel aangekomen vonden we het nog nodig om een 12 tal km te lopen, dit in een verschroeiende hitte. De hittegolf sloeg toe. 30 a 32° in de schaduw, maar geen te vinden waar we liepen. De 12km was als bedoeling naar koppeltraining toe, en werden afgehaspeld in 58 min, wat me toch tevreden stelde. Grote fout !!! vertrokken zonder drank....
  In de namiddag was het siesta en s'avonds moesten we voor de 2e maal de zee in, goed voor 1900 m zwemplezier. Er wederom nogal snel gezwommen, en ik voelde me plots toch niet echt meer zo goed. De ademhaling stokte waardoor het heel moeilijk zwemmen is met een pak, de maag begon te protesteren...Kortom : vroeg slapen maakt me we wel weer in orde. Misschien betrapt van Patrice ???
  De donderdag waren we vertrokken voor een 100 tal km fietsplezier met enkele cols. De eerste col - Orient - sloeg genadeloos toe. Het was enorm heet - steile 6,5 km durende klim, en die maag- en hoofdpijn maakten van mij een echte tsjoolder. Achteraf bekeken reed ik toch nog heel soepel naar boven, maar het was afzien dat het niet meer schoon was. De ganse rit moest de groep in functie van mij rijden, want de futloosheid liet me niet toe makkelijk te volgen. Uiteindelijk kon ik enkele keren goed boeren, en dat maakte een en ander vrij in mij. OP het laatste toch de groep nog wat snelheid kunnen gunnen, maar was wijselijk mee met de mindere goden. Patrice was deze dag in supervorm. Ook de beteren onder ons kregen hem niet uit het wiel. Eens aangekomen in het hotel ben ik pardoes ingedommeld tot 17 uur. Ik was toen iets beter. De geplande looptraining van ca 25 km heb ik toen wijselijk gecancelled, Patrice liep wel 1uur geloof ik....
  Vrijdag was 45 km fietsen naar en van zwembad, 4 km zwemmen, en s'avonds duurtraining 22 km in 2uur. Weer enorm warm. Het gevoel was als volgt na de loop : ik had er mijn buik van vol !! Niet 100% zijn, de hitte, en een duurloop waar je 2 uur kan doemdenken... Grrrr het was me effe te veel. Eens terug op de kamer maakte ik er zelfs een liedje van, en konden we er weer helemaal mee lachen.
  Zaterdag was de koninginnerit gepland. 140 km met als toetje de Puig Major en de Soller. Deze rit werd niet door iedereen gedaan wegens de grote hitte. Het leek niet verantwoord om deze aan te doen, en werd er gekozen voor een ander parcours. Niettemin vertrokken er toch een paar voor deels en volledige rit. Wij waren weg voor een min of meer vlakke 150 km. Min of meer vlak ????Amai, meer dan 1500 hoogtemeters...
  Patrice had zichzelf een beetje de stuipen op het lijf gejaagd over de afstand en crashte totaal na 60 km. Ik draaide een stuk later mij om, om samen met hem naar het hotel terug te fietsen. Een probleem is en blijft dat ik en het kennen van baan  niet samen gaan. Patrice volgde wijselijk Palma en ik reed een andere kant op. Gevolg : patrice 140 km, ik 180 km in verschroeiende hitte. Wel goeie test naar Nice toe, maar toegegeven, moeten we dan nog een marathon lopen ????
  Enfin, eens goed aangekomen, fiets uiteengehaald en klaarmaken van de koffers, en dan weer lachen geblazen. De laatste avond gingen we gezamenlijk eten, en het was een toffe sfeer. De maag is nog geen 100 %, maar toch al wat beter. Zelfs nu nog last. Vermoedelijk van al die gels e.d.
  Wat we vooral onthouden is een toffe groep, leuke sfeer, mooi eiland met veel schitterende panorama's, leerrijk op sportief en menselijk vlak,e.d
  De terugvlucht verliep ook heel goed, en het terugzien met vrouwlief was meteen het mooiste moment om deze 9 dagen af te sluiten. Want wat is een vent nu éénmaal zonder zijn.... (je mag zelf aanvullen)...
  Fietsen : 780 km
  Zwemmen : 14 km
  Lopen : 80 km.

  fotomateriaal volgt asap !!!
  Greetz
  C en Patrice.


  25-05-2009 om 13:10 geschreven door Pongkie-pon  


  >> Reageer (1)
  29-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21/04 TEM 28/04
  Geloof het of niet... er is nog steeds a lot of hair op de jambes...
  Noch Mel, noch mezelf hebben tijd om dit uit te voeren. Mallorca stage komt stilaan in zicht, en my legs are still like hippies...
  Met het trainen gaat het wel voor de wind.... lees maar mee...

  Zwemmen : 2,5 km op 23/04 (veel te weinig - maar prioriteiten lagen effe elders)
  Fietsen : 22/04    52,7 km - 25/04    178,8 km  - 26/04 ca 30,2 km.
  Lopen : 21/04     21,8 km - 23/04    14,75 km - 26/04 14,75 km - 28/04 18,63 km.

  de snelheden van het lopen beginnen te komen.
  Iedere afgehaspelde training was net iets sneller dan 12 km/u, dit met behoorlijke hartslaggemiddelde. Die kilo's minder doen duidelijk hun werk !!
  Het is net als voor het fietsen een stuk aangenamer geworden qua weer om in te trainen.
  Als het zonnetje schijnt en de wind op zijn braafst is, is het heel plezierig de extra trainingen in te lassen...
  Het enige spijtige is dat die beesterij weer begint uit te komen. Muggenbeten, vliegen in de mond (grote mond staat meestal open , komen er ook bij hein...
  Het fietsen op zich betert ook iedere week. Zelfs zaterdag op heel zwaar parcours (kuurne-brakel-kuurne) had ik totaal met afstand noch snelheid problemen. Ook het beklimmen van de Berendries, Molenberg, Valkenberg, Vlaamse ardennendreef, Kluisberg, en nog enkele van die plezant stukken, verliep heel soepel. Het was de eerste keer dat ik op Patrice moest wachten en niet omgekeerd. Hij vroeg zich terecht af wat ik gegeten had, en ik begreep het ook niet goed, maar het was superlegsday i guess...
  180 km is toch een hele trot. Jammer dat de bepijling vd organisatie beneden alle peil was...
  Maar je denkt toch vaak aan het feit dat je er dan nog 42 moet lopen, en dat is/zal wat anders /zijn...
  Straks in de stage gaan we het wat langere klimwerk, net als Nice, kunnen bewerken.
  Het gewicht draait nu ongeveer rond de 82,5 kg, en dat zou nog gereduceerd moeten kunnen worden naar 81 tegen vertrek in 14 dagen. We zien wel.
  Zondag reed ik effe los, en s'avonds nog een looptraining, dit na een middagje L-B-L (platte rust). Goeie benen, echt waar...
  Vanavond gaan we nog zwemmen omdat we deze morgen bleven liggen. Als ik te moe ben om op te staan, stel ik mijn zwemtraining (vroege dan toch) uit.
  Vrijdag as ga ik misschien eens zwemmen met pak in open zw.te Kortrijk. Ook staat er een duurloopje van ca 25 km gepland. Zaterdag wordt het een rit van ca 120 a 150 km...
  We houden u graag op de hoogte...

  Groensels
  C

  29-04-2009 om 12:32 geschreven door Pongkie-pon  


  >> Reageer (1)
  20-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8/04 TEM 20/04
  Shame on me... nu toch wel echt lang weggeweest, maar zoals iedereen die veel traint - werkt, of andere hobby's geniet, is het qua tijd niet altijd evident dergelijke zaken up to date te houden.
  Er is ondertussen toch al heel wat gebeurd sedert 7 april, zoals je hieronder kan zien :

  Lopen : 12/04 10 KM
              14/04 10,7 KM
              20/04 8 KM
  Fietsen : 10/04 ca 14 KM korte test nieuwe fiets
                11/04 ca 162 KM
                13/04 ca 90 KM
                15/04 ca 57 KM
                18/04 ca 101 KM
                19/04 ca 115 KM
  Zwemmen : 9/04 : 3,7 KM
                    10/04 : 2,3 KM
                    11/04 : 2,5 KM
                    15/04 : 3,6 KM
                    16/04 : 3,1 KM
                    17/04 : 2 KM
                    18/04 : 3,3 KM
                     20/04 : 3,5 KM

  Dus al heel wat bezig geweest. Huidig gewicht draait momenteel nog steeds rond de 83 kg, maar we zakken geleidelijk aan meer en meer in de richting waar we moeten uitkomen. Het zwemmen verloopt op zich niet slecht. De progressie is nog met mondjesmaat te merken, en wat het belangrijkste is, is het goeie gevoel in het water.
  Het fietsen daarentegen valt wel op qua vooruitgang. Nieuwe velo (extra motivatie) - lichter qua gewicht, benen die willen meewerken, en vooral meer eten/drinken tijdens de ellenlange ritten. Krijg niet zo snel een klop meer.

  Wel het poepken doet  nu en dan nog eens wat zeer... en het haar moet nog van de jambes...

  Lopen gaat ook goed, niettegenstaande ik niet echt veel km's doe. Maar de trainingen die ik doe kan ik makkelijk aan 11 a 12 km/u voltooien. Wel plan ik iedere week een intervaltraining in.

  Zo blijven we dus maar bezig.

  Zonder we het merken komt de stage ook dichterbij. Ik ben benieuwd wat dat gaat geven zeg.

  Ik kijk er heel erg naar uit.

  Nog 8 zware trainingsweken en we moeten klaar zijn !!! Dan nog twee rustige weken inbouwen en Nice mag beginnen. Hopelijk blijft het de goeie kant uitgaan. En dit wens ik ook iedereen die met iets/of niets bezig is toe.


  Greetz

  C  20-04-2009 om 22:08 geschreven door Pongkie-pon  


  >> Reageer (0)
  08-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-04 tem 08-04
  Hallo,

  hier zijn we dan weer eens.
  Het was eerder een rustige sportweek, maar niettemin gebeurde er toch heel veel.

  Ik ben in het bezit van mijn nieuw fietske, Cervelo P2C - te consulteren op www.cervelo.com

  De groep is een SRAM RED - en de wielen zijn Zipp 303.

  heel tevreden over den bike, maar nog niet kunnen uittesten.

  Wat gesport deze dagen :
  2/04 2700 m gezwommen
  4/04 3600 m gezwommen.
  6/04 14 km gelopen
  7/04 15,25 km gelopen.


  Dit weekend waren we vrienden gaan aanmoedigen in de Marathon van Parijs. Overnachting op zaterdag, wat gaan eten en iets drinken, en dan de zondag de marathon volgen.
  Het was mooi om onze comrads te zien lopen en heel goed en wel te zien finishen. Voor de helft de vuurdoop en de andere helft in goeie resultaten.
  Is toch wel de moeite om 37000 mensen te zien lopen. Komt gewoon geen einde aan, en btw Wat een klepper van een stad.
  S'avonds dan nog samen met de op rotterdamse bodem, actieve marathoniens, nog wat gaan eten te Moeskroen, bistro des anges...
  Kortom een heerlijke afsluiter, want vanaf nu begint het strenge regime....

  Veel trainen, veel rusten, goeie gerichte voeding, etc....
  wordt vervolgd.

  Greetz
  C

  08-04-2009 om 13:06 geschreven door Pongkie-pon  


  >> Reageer (0)
  31-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 25/03 tem 31/03 (dinsdag)
  Beste lezer,

  hier zijn we dan weer. Jippiejee.... de langere dagen zijn weer op post !!! En dan brengen ze nog redelijk mooi weer met zich mee. Niettemin is het toch koud s'morgens, en koelt het nog snel af s'avonds, maar het is drooooooooooooooooooogggggggggggggggg !!! Wat had de mensheid dit toch nodig. Ik werd er depri van. Zondag jl. zat ik vanaf de eerste minuut in mijn zaagbak. Ik was echt aan het rijden op de velo, dit zonder ook maar een beetje zin. Het starten werd direct beloond met een bui, en de mot zat er in.Gans de baan waren mijn medemakkers helemaal niks aan mij, en daarvoor nog eens mijn excuses.

  Wat hebben we zoal uitgespookt de laatste week en wat zijn de maart - totalen ???

  Woensdag 25/03 : 3,5 km gezwommen
  Donderdag 26/03 : 2,5 km gezwommen
  Vrijdag 27/03 : 10 km gelopen
  Zaterdag 28/03 : 91 km gefietst (kluisberg) + 3 km gezwommen
  Gewogen : 83,6 km wwz -500 gram ;-)
  Zondag 29/03 : 96 km gefietst (heuvelland) + 11,1 km gelopen.
  Maandag 30/03 : 12,8 km gelopen
  Dinsdag 31/03 : 42,5 km gefietst a la douce...

  Maandtotalen :

  Lopen : 183 km
  Fietsen : 860 km
  Zwemmen : 32,7 km
  Gewicht : 28/02 - 86,4 kg - 28/03 - 83,6 kg dwz -2800gram !!!

  Ik ben tevreden over de totalen, vooral het lopen maakte een flinke stijging, en ook al voelbaar...
  Fietsen en zwemmen moet nog meer gaan worden, en dat gaat gepaard met karakter. IK moet beter uit bed kunnen, dit is vaak het probleem, maar we werken er aan.
  Ik hou jullie zeker op de hoogte !!!
  Greetz
  C

  31-03-2009 om 22:03 geschreven door Pongkie-pon  


  >> Reageer (0)
  24-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16/03 tem 24/03
  Niet stilgezeten de jongste dagen. De km's in het fietsen en lopen beginnen aardig op te lopen. Het zwemmen blijft voorlopig stabiel, dit tussen de 8 a 10 km/week.
  Het gewicht is dan weer gezakt. Nu zaterdag jl. nog 84,1 op de teller, wat weer goed is voor een 600 gram minder die ik moet meeslepen. Het laat zich stilaan voelen in het loopwerk. Hartslag zakt, snelheid stijgt en kan langer - makkelijker volgehouden worden. Rustige duurlopen gebeuren nu meestal rond de 11 a 11,5 km/U.
  Ook het gevoel is ok. Het is wel vermoeiend, maar we voelen ons zeker niet on-fit. Het was ook plezant om eens in aangenaam weer te sporten, dat motiveert meer...
  Vorige week dus het volgende gedaan :
  maandag : rust
  dinsdag : Lopen - 19,5 km met versnellingen. Duur ca 1u45 min
  woensdag : Zwemmen 2500 m - Fietsen rollen : Ca 35 km - 1uur
  Donderdag : Fietsen : Ca 50 km - Zwemmen : 2,75 km
  Vrijdag : Rust
  Zaterdag : Fietsen 126 km - Zwemmen 2,7 km
  Zondag : Fietsen 52 km - Lopen : 12,3 km.
  Maandag : Rust
  Dinsdag : Lopen met versnellingen 21,5 km.
  Ben benieuwd naar het gewicht voor zaterdag aanstaande toe.
  De plannen voor de komende week zijn simpel....
  Woensdagavond zwemmen, ca 3 km. Donderdag Loop- Zwemtraining.
  Vrijdag : Zwemmen - Lopen.
  Zaterdag : Fietsen (ca 160 km) - Zwemmen...
  Zondag : recuperatieritje en lichte loop...

  PS : straks moet ik mijn TGV ticket bestellen om 12 uur. Hopelijk kunnen we zo gunstig mogelijk afreizen.


  Greetz
  C............

   


  24-03-2009 om 22:31 geschreven door Pongkie-pon  


  >> Reageer (0)  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • Running Team Lauwe
 • Leie-corrida
 • Romano Ossieur
 • Frank Terry
 • jogginggirl
 • Tri-Duathlon Kortrijk KTDC
 • Frederik Van Lierde


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!