Inhoud blog
 • 21 juli Schlanders
 • 20 juli Bont Zandoogje
 • 19 juli Pitstop
 • 18 juli Schaap
 • 17 juli Het nieuwe buurmeisje
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • Onderweg no Polien
 • geocaching
 • Alex Leys - Leren fotograferen
 • Fietsroutes
 • Fotoclub Visueel
 • Pols Fotoblog
  een vervolg op Polsfotodagboek, klik op de foto voor een groter formaat.
  01-07-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 juli Heidewind
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen ik tussen Retie en Kasterlee die bomenrij zo mooi in het avondlicht zag kon ik niet anders dan de fiets even aan de kant te zetten en mijn fototoestel uit de tas te halen. Thuisgekomen heb ik de naam van het straatje opgezocht: Heidewind, - kan het poëtischer? -... de foto van de dag moet toch een naam hebben he. Alleen het lover van de bomen heb ik in photoshop een beetje opgelicht met Nik Viveza. Naar mijn gevoel was de lucht ook nog iets blauwer en strikt genomen had ik dat ook nog wel kunnen bijwerken maar dat vond ik minder belangrijk. De combinatie van avondlicht, tegenlicht en rode gloed overstraling maakt de foto wat mij betreft.
  f 6,3 - 1/320 - ISO 400 - 70 mm.

  01-07-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 juni Waterski
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisterenavond kreeg ik een telefoontje om te vragen of ik vandaag - deze morgen - mee wilde naar het kanaal omdat zoon en kleinzoon zin hadden om te gaan waterskiën. Het kwam eigenlijk een beetje ongelegen want we waren net druk aan het barbequen met de collega's van de fotoclub. Het drankverbruik was al bovengemiddeld en nog steeds stijgend. Nu ben ik sowieso al een langslaper en 9 uur aan de sluis vond ik toch wel echt midden in de nacht... maar goed, ik heb het gehaald, zij het onder lichte dwang van het vrouwke. Ze heeft me wel enkele keren moeten roepen maar uiteindelijk stond ik tijdig op de afspraak. Dat de sluis pas om 10 uur bediend werd had zoonlief even over het hoofd gezien... grrrr.
  Mijn hulp wordt wel eens ingeroepen omdat ik nog steeds een vaarbewijs heb en dan kan ik de boot sturen terwijl zoon Michael er achter hangt. Zelf ben ik vroeger ook een waterskifanaat geweest en ik zou nog wel eens willen maar de ski's die zoon en kleinzoon tegenwoordig gebruiken zijn helaas niet berekend op mijn iets volumineuzer lichaam... ik heb het wel enkele keren geprobeerd maar de draagkracht bleek niet voldoende. 
  Als kleinzoon Jef achter de boot hangt en zoon aan het stuur zit heb ik natuurlijk de handen vrij om massa's foto's te maken en dat doe ik dan ook. Dit is er eentje van het moment vlak voor hij het touw gaat lossen en er een eind gaat komen aan zijn rondje. De yahoo-ervaring spat er van af !!!    

  30-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 juni Strand
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Met dit weer zoekt een mens enige verkoeling. Los van het feit dat wij vinden dat Duvel daar erg geschikt voor is willen wij wel eens aan de wandel gaan en als we dan toch wat tijd over hebben tussen een tandartsbezoek en de vrijdagse wandeling met de zorgtehuisbewoners zoeken wij een van de vele Lommelse plassen op, ook al omdat onze woef dat zeer op prijs stelt. 
  Als je dit beeld ziet begrijp je niet waarom iedereen de drukte van alle mogelijke exotische bestemmingen opzoekt toch? Middaguur en absolute rust... aan de overkant, achter de rode strandtuigen is het Parelstrand, een klein paradijsje denk je dan. Fedasil denkt daar ook zo over want daar logeren ze al een hele tijd honderden asielzoekers. Zonder me voor of tegen uit te spreken vermoed ik dat die daar nooit meer weg willen... 

  29-06-2019 om 00:42 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 juni BBQ
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We hadden ons nauwelijks een betere dag kunnen uitkiezen om de jaarlijkse barbeque van de fotoclub te organiseren. Hoewel... "Trop is teveel" zegde een bekende Belgische politicus ooit... eigenlijk was het te warm, trop chaud. Gelukkig hadden we enkele parasols en party-tentjes meegebracht om wat schaduw te creëren. Toen het feest naar z'n einde liep, enkele leden al naar huis waren, en het steeds maar gezelliger werd, kon ik toch weer de verleiding niet weerstaan om het tafereel eens vast te leggen. Ik was eigenlijk achterom gelopen in de hoop enkele spontane beelden te schieten maar omdat ik wat subtiele aanwijzingen moest geven aan het vrouwke om Phaido ook aanvaardbaar in beeld te krijgen waren er enkelen die in de gaten hadden dat ze gefotografeerd werden... niet erg, het is wat het is, een beeld van de sfeer. Een beetje overstraling van het avondrood kon ik niet vermijden maar daar lig ik niet wakker van.
  1/160 - f 7,1 - ISO 1600 - 86 mm


  29-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 juni Ammo-box
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Binnenkort ga ik mijn bestaande geocachen vervangen door een nieuw wandelrondje en ik heb on-line dan ook een en ander aangekocht bij een officiëel geocache verkooppunt. Vandaag is alles tot volle tevredenheid geleverd... alhoewel...
  Bij de aanbiedingen had ik een ammo-box gezien voor nauwelijks 9 €. Dat leek mij wel iets, eens een cache verstoppen in zo'n grote kist kon mijn rondje alleen maar leuker maken. Ik had helaas in mijn enthousiasme niet naar de verdere beschrijving of afmetingen gekeken en toen ik dit uitpakte kon ik alleen maar toegeven dat ik me had laten vangen...
  Maar goed... als ik dit ergens verstop en in de beschrijving of bij de hints vertel dat het een ammo-box is kan ik waarschijnlijk ook weer wat zoekers op het verkeerde been zetten...

  27-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 juni LRV De Kempenridders
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook vandaag kozen we voor een erg late wandeling. In de koelte van de morgen was het vrouwke al eens met Phaido op pad geweest maar voor deze gepatenteerde langslaper was dat te vroeg. Helemaal wakker zijnde vind ik de avond, na de hitte van de dag, veel beter geschikt om wat frisse lucht en de nodige beweging te halen. 
  Toen we langs het oefenterrein van LRV De Kempenridders kwamen was daar behoorlijk wat activiteit en ik kon het niet laten om even dichterbij te gaan en enkele foto's te schieten.

  26-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  25-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 juni Ochtendbezoek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze jonge tijger wilde langs onze kant van de afsluiting van de ochtendzon komen genieten. Onze waakhond lag rustig langs me te soezen onder de pergola. Phaido bewoog even één oor, deed lui één oog open en vond dat het al veel te warm was om samen te spelen. De beschermer van onze have en goed liet het betijen en poesje overleefde deze ondoordachte inbreuk op onze privacy.

  25-06-2019 om 23:52 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  24-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 juni Wintervoorraad.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Man, man, man... ik ben nauwelijks de deur uitgekomen en toch heb ik enkele keren kletsnat van het zweet gestaan. Airco hebben we niet maar een koude douche op zijn tijd helpt even. Het zag er dus naar uit dat ik weer op mijn fotohonger zou blijven zitten maar deze keer had ik mijn voorzorgen genomen. Ik had mijn mooie schaakspel met tinnen en koperen figuurtjes bovengehaald en een geloofwaardige positie op het bord gezet. Daar had ik enkele sfeervolle shots van gemaakt met een groot diafragma. De blogfoto van de dag zat alvast op de reservebank zeg maar, een soort stilleven-fotografie.
  Bij net iets meer draagbare temperaturen hebben we iets over negen nog een avondwandeling gemaakt en ik had toch maar mijn fototoestel meegenomen. Al bij het vertrek kwam van uit de Smallebroeken een giga tractor met een even giga machine er achter ons tegemoet gereden met alle stof van dien. Met dit weer is het logisch dat er nu gehooid wordt en jawel hoor, onderweg werd die typische lekkere vers-hooi-geur steeds intenser. Als snel kwamen we voorbij enkele velden waar gisteren nog lang gras stond en dat was vanavond al helemaal ingepakt in zwart plastic als wintervoorraad. Bij deze foto vond ik het zelf zo leuk dat je, alhoewel richting zuid-oosten gefotografeerd, in de zwarte pakken vaag de spiegeling ziet van het avondrood achter ons. 

  24-06-2019 om 23:57 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  23-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 juni Gesprek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben vandaag niet aan fotograferen toe gekomen en daarom pluk dan maar iets van de Facebook-pagina van het vrouwke om te tonen als dagelijkse bijdrage. 
  Toen ik thuiskwam van mijn geocache fietstocht met mijn maatje Jackie keek Phaido mij verwijtend aan en ik moest hem dus uitleggen dat het eigenlijk een beetje zijn eigen schuld is: toen we een fietskarretje kochten voor hem wilde hij er absoluut niet in en daar hadden wij begrip voor. Hij kan dus niet mee als er gefietst wordt. Hij was niet helemaal tevreden met de uitleg maar goede vriendschap overwint alles natuurlijk. Het vrouwke had onze conversatie in de gaten en die had het tafereel vastgelegd met haar iPhone en meteen op Facebook geknald...

  23-06-2019 om 23:45 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 juni Spring de zomer in
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Spring de zomer in. Zus Lily organiseert ook dit jaar weer het springkastelen-event bij het begin van de zomer. Door omstandigheden is de locatie deze keer veranderd. In Baal, vlak bij de Kinderplaneet is er een plaats gevonden die evenveel, zoniet méér mogelijkheden biedt dan de weide in Langdorp waar ze de vorige jaren zaten. 
  Vóór we achter de geocachen in de buurt van het Sven Nijs Cycling Center aan gingen wilden we er ook wel even een kijkje gaan nemen. We vonden een plekje onder een boom en genietend van de schaduw en iets fris vonden wij dat het goed was.

  23-06-2019 om 01:11 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 juni Fallen patrol
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat ik een gedreven geocacher ben is ondertussen wel geweten neem ik aan. De leukste cachen zijn wat mij betreft de mysteries en de multies. Niet zelden gaan die rond een thema of gebeurtenis en krijg je zo stiekem wat info mee. Zo is er in de buurt van Sas VI een wandeling die in het teken staat van een dramatische gebeurtenis die plaatsvond aan het einde van WO II. De Duitsers zaten nog steeds achter het kanaal toen enkele Britten aangestapt kwamen. De Duitsers zaten onder andere op de zolder van de boerderij die nu het café Sas VI is en ze hadden enkele pannen opzij geschoven. De Britten vormden een gemakkelijk doelwit... De volgende dag lagen hun lijken er nog.... Na de oorlog werd er een gedenksteen gelegd en in september 2014 werdt de steen vernieuwd. De omgeving wordt onderhouden door een ploeg van de gemeente Mol. Ik kon vandaag mijn naam in het logboekje van de cache "Fallen Patrol" zetten... en er enkele foto's maken natuurlijk. 
  Er zit nogal wat symboliek in dit beeld, de door de buskusmot geteisterde haagjes en die ene kleine verdorde conifeer bvb. En dan zijn er ook nog de klaprozen, poppies, onlosmakelijk verbonden aan alle herdenkingen aan WO II. Maar daarbij moet ik toch vertellen dat ik die ben gaan plukken aan de andere kant van de weg en ze dan in de verdorde buskus heb gezet...

  21-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 juni Daguitstap
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ieder jaar wordt er voor de bewoners van de Lommelse zorgtehuizen Kapittelhof en Hoevezavel een feest georganiseerd in de Moffel. Er zijn bewoners die de verplaatsing per speciaal ingehuurde bus maken, o.a. het ganse contingent Kapittelhof bewoners. Maar van uit Hoevezavel gaat het overgrote deel per rolstoel ook al omdat het van daar uit dichter bij is natuurlijk. Maar toch, het blijft een flinke wandeling en wij als vrijwilligers hadden er een hele klus aan. Er waren enkele invallers bij de potentiële duwers en zo kon ik mijn plaats een tijdje afstaan om onderweg ook enkele foto's te maken. Bij deze zie je dat het echt wel een hele stoet was. Jammer dat het toegestane formaat hier ruim onvoldoende is om de scherpte tot helemaal achterin ook helemaal tot zijn recht te laten komen.
  ISO 800 - F8 - 1/2050 met 70 mm 

  20-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  19-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 juni Daar komt gedonder van.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We leefden weer een hele dag onder code geel. Enkele keren werd de zwoele onweersdreiging onderbroken door een lichte bui en wat gerommel in de verte maar in de loop van de avond zag het er naar uit dat het nu echt zou gaan losbarsten. Van achter ons huis heb ik de best wel mooie, dreigende wolkenlucht te pakken gekregen. Onze voortuin-berk komt ook prominent boven het dak piepen alsof ie wil tonen dat hij daar niet voor bevreesd is. En al bij al viel het wel mee, een korte iets hevigere bui kon ons niet van onder de veranda wegjagen en dat was het dan weer. Ook deze keer liet het noodweer Lichtaart links liggen. 

  19-06-2019 om 23:54 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 juni In Stormen sterk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdens mijn fietstocht vandaag kwam ik langs deze grote jongen. In Stormen Sterk heet deze windmolen en als ik meneer Google mag geloven was er op deze plaats al een eerste windmolen in 1499. In 1837 werd er een vergunning gegeven voor de huidige versie en na enkele restauraties en herstellingen - "in Stormen Sterk" bleek zijn naam niet altijd waarheidsgetrouw te dragen - staat ie nog altijd te pronken met zijn spanwijdte van 26,5 m. als een van de grootste windmolens van het land.

  18-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  17-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 juni Libel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen In de loop van de vooravond ben ik toch nog even naar het Prinsenpark getrokken om daar het nieuwe geocacherondje Prinsenschatten op mijn palmares te schrijven. Dat lukte vrij makkelijk en in die omgeving denkt deze jongen natuurlijk ook aan fotograferen. Dit insect kreeg ik in de gaten aan de oever van een van de vijvers. Met de 300 op mijn toestel kon ik 'm van op enkele meters toch redelijk goed te pakken krijgen. Het is een beest van het merk Libel, daar ben ik vrij zeker van. Het type daarvoor moet ik voorlopig passen. Misschien kan iemand mij daar weer wat wijzer over maken.

  17-06-2019 om 23:46 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 juni Groepsfoto
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze ondertussen ter ziele gegane motorclub bestaat nog verder in de vorm van een vriendenclubje. Ieder jaar in juni ondernemen we nog steeds wat wij onze clubreis noemen en dit jaar waren we te gast in het plaatsje Mehren in de Vulkaan-Eifel. Enkelen hadden andere verplichtingen, er was er eentje herstellende van een operatie maar de wél aanwezige MTC-ers hebben het weer drie dagen zeer naar de zin gehad. Vier van de nog rijdende ex-leden waren met de motoren gekomen en de rest van het gezelschap met de wagen. Ondanks de sombere voorspellingen is het een zonnig lang weekend geworden. Net voor de thuisrit wilde ik nog wat groepsfoto's maken. Voor één keer plaats ik dezelfde foto die ik vanmiddag al op Facebook zette ook op deze blog. Het is gewoon de beste van de groepsfoto's en via Facebook kunnen de vrienden hem dan ook delen.

  16-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  15-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 juni Stausee
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer een droge dag in de Vulkaneifel ondanks de natte voorspellingen. We mochten genieten van een prachtige wandeling: die Zwergenrunde, de kabouterronde. Gelukkig maakten we ongeveer halfweg de keus om een klein zijsprongetje te maken om een niet geplande extra cache mee te pikken, anders waren we nooit op deze idyllische plek terecht gekomen. Een zee is het zeker niet en de nederlandse vertaling van het duitse See, namelijk meer is het eigenlijk ook niet. Het is gewoon een iets grotere plas die is ontstaan door de afdamming van een klein beekje. Ik denk dat de enigen die hier komen genieten enkele plaatselijke vissers zijn of wat toevallige wandelaars zoals wij.

  15-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  14-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 juni Weinfelder Maar
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We verblijven enkele dagen in Mehren en dat ligt in de Vulkan Eifel. Terwijl wij via de media hoorden dat het aan het thuisfront weer code geel is hebben we hier, nauwelijks 250 km verder naar het oosten van een prachtige vroeg-zomerdag mogen genieten. Dat was trouwens niet het enige waar we van genoten. We maakten een prachtige wandeling, niet toevallig een multicache route met heel veel favorietpunten, en met de groothoek op mijn toestel kon ik mijn geheugenkaartje meer dan vol schieten. De ondertussen met water gevulde oude vulkaankraters noemen ze hier Maaren en daar hebben ze er hier nogal wat van... Niet zo ver van ons hotel liggen er drie van die grote plassen naast elkaar en onze wandeling vandaag ging grosso modo rond de middelste, het Weinfelder Maar, zij het met enkel zijsprongen. Ik wil deze regio iedereen aanbevelen en zoals eerder aangegeven heb ik veeeel foto's geschoten. 

  14-06-2019 om 23:50 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  13-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 juni Jogging.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook vandaag kregen we weer een veelvoud van verschillende weertypes over ons heen. De gemeenschappelijke eigenschap was meestal dat ze nat waren, maar soms... in de loop van de vooravond bvb. klaarde het voldoende op om alweer in redelijk zonnige omstandigheden aan de pipi- en kakawandeling met Phaido te beginnen. 
  Er waren nog lieden die van de gelegenheid gebruik maakten. We zien wel vaker fietsers, mountainbikers, ruiters of joggers op het traject waar je ons dagelijks kunt zien stappen en dit koppel was dus ook niet meteen iets waar ik op liep te loeren als hobbyfotograaf maar ik had nu eenmaal mijn toestel schietensklaar en ik heb toch maar enkele keren afgedrukt. Thuisgekomen zag ik dat mijnheer, op de fiets zijn joggende dame begeleidend, de bevoorrading deed door een drankfles aan te reiken en mede door het mooie avondlicht, het fris-natte lentegroen en de rij weidepalen vond ik het dan toch weer de moeite waard om het plaatje hier te delen. 

  13-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  12-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 juni Tegenlicht
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Na een dag met druilregen, stortregen en neergutsende zondvloed, afgewisseld met korte droge periodes werd het vanavond plotsklaps even zonnig. Toen ik na het TV nieuws - moet zo rond achten geweest zijn - zag dat het avondlicht wel erruggg mooi was besloot ik met Phaido nog eens rond de Smallebroeken te wandelen. Dan kom ik onvermijdelijk weer langs de minipaardjes en de vaste volgers weten wel dat die bij mijn favoriete onderwerpen horen. Deze schoonheid kon ik in tegenlicht te pakken krijgen en zoals een oude fotografen-wijsheid zegt: tegenlicht is het mooiste licht. Ik heb er alleen een beetje vignet aan toegevoegd voor de dramatiek.

  12-06-2019 om 23:53 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Archief per week
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!