Inhoud blog
 • 16 juli Kerkhofbloemen
 • 15 juli Lisa
 • 14 juli Water voor de bloemekes.
 • 13 juli Brabanders
 • 12 juli Doorkijk
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • Onderweg no Polien
 • geocaching
 • Alex Leys - Leren fotograferen
 • Fietsroutes
 • Fotoclub Visueel
 • Pols Fotoblog
  een vervolg op Polsfotodagboek, klik op de foto voor een groter formaat.
  26-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 juni LRV De Kempenridders
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook vandaag kozen we voor een erg late wandeling. In de koelte van de morgen was het vrouwke al eens met Phaido op pad geweest maar voor deze gepatenteerde langslaper was dat te vroeg. Helemaal wakker zijnde vind ik de avond, na de hitte van de dag, veel beter geschikt om wat frisse lucht en de nodige beweging te halen. 
  Toen we langs het oefenterrein van LRV De Kempenridders kwamen was daar behoorlijk wat activiteit en ik kon het niet laten om even dichterbij te gaan en enkele foto's te schieten.

  26-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  25-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 juni Ochtendbezoek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze jonge tijger wilde langs onze kant van de afsluiting van de ochtendzon komen genieten. Onze waakhond lag rustig langs me te soezen onder de pergola. Phaido bewoog even één oor, deed lui één oog open en vond dat het al veel te warm was om samen te spelen. De beschermer van onze have en goed liet het betijen en poesje overleefde deze ondoordachte inbreuk op onze privacy.

  25-06-2019 om 23:52 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  24-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 juni Wintervoorraad.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Man, man, man... ik ben nauwelijks de deur uitgekomen en toch heb ik enkele keren kletsnat van het zweet gestaan. Airco hebben we niet maar een koude douche op zijn tijd helpt even. Het zag er dus naar uit dat ik weer op mijn fotohonger zou blijven zitten maar deze keer had ik mijn voorzorgen genomen. Ik had mijn mooie schaakspel met tinnen en koperen figuurtjes bovengehaald en een geloofwaardige positie op het bord gezet. Daar had ik enkele sfeervolle shots van gemaakt met een groot diafragma. De blogfoto van de dag zat alvast op de reservebank zeg maar, een soort stilleven-fotografie.
  Bij net iets meer draagbare temperaturen hebben we iets over negen nog een avondwandeling gemaakt en ik had toch maar mijn fototoestel meegenomen. Al bij het vertrek kwam van uit de Smallebroeken een giga tractor met een even giga machine er achter ons tegemoet gereden met alle stof van dien. Met dit weer is het logisch dat er nu gehooid wordt en jawel hoor, onderweg werd die typische lekkere vers-hooi-geur steeds intenser. Als snel kwamen we voorbij enkele velden waar gisteren nog lang gras stond en dat was vanavond al helemaal ingepakt in zwart plastic als wintervoorraad. Bij deze foto vond ik het zelf zo leuk dat je, alhoewel richting zuid-oosten gefotografeerd, in de zwarte pakken vaag de spiegeling ziet van het avondrood achter ons. 

  24-06-2019 om 23:57 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  23-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 juni Gesprek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben vandaag niet aan fotograferen toe gekomen en daarom pluk dan maar iets van de Facebook-pagina van het vrouwke om te tonen als dagelijkse bijdrage. 
  Toen ik thuiskwam van mijn geocache fietstocht met mijn maatje Jackie keek Phaido mij verwijtend aan en ik moest hem dus uitleggen dat het eigenlijk een beetje zijn eigen schuld is: toen we een fietskarretje kochten voor hem wilde hij er absoluut niet in en daar hadden wij begrip voor. Hij kan dus niet mee als er gefietst wordt. Hij was niet helemaal tevreden met de uitleg maar goede vriendschap overwint alles natuurlijk. Het vrouwke had onze conversatie in de gaten en die had het tafereel vastgelegd met haar iPhone en meteen op Facebook geknald...

  23-06-2019 om 23:45 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 juni Spring de zomer in
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Spring de zomer in. Zus Lily organiseert ook dit jaar weer het springkastelen-event bij het begin van de zomer. Door omstandigheden is de locatie deze keer veranderd. In Baal, vlak bij de Kinderplaneet is er een plaats gevonden die evenveel, zoniet méér mogelijkheden biedt dan de weide in Langdorp waar ze de vorige jaren zaten. 
  Vóór we achter de geocachen in de buurt van het Sven Nijs Cycling Center aan gingen wilden we er ook wel even een kijkje gaan nemen. We vonden een plekje onder een boom en genietend van de schaduw en iets fris vonden wij dat het goed was.

  23-06-2019 om 01:11 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 juni Fallen patrol
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat ik een gedreven geocacher ben is ondertussen wel geweten neem ik aan. De leukste cachen zijn wat mij betreft de mysteries en de multies. Niet zelden gaan die rond een thema of gebeurtenis en krijg je zo stiekem wat info mee. Zo is er in de buurt van Sas VI een wandeling die in het teken staat van een dramatische gebeurtenis die plaatsvond aan het einde van WO II. De Duitsers zaten nog steeds achter het kanaal toen enkele Britten aangestapt kwamen. De Duitsers zaten onder andere op de zolder van de boerderij die nu het café Sas VI is en ze hadden enkele pannen opzij geschoven. De Britten vormden een gemakkelijk doelwit... De volgende dag lagen hun lijken er nog.... Na de oorlog werd er een gedenksteen gelegd en in september 2014 werdt de steen vernieuwd. De omgeving wordt onderhouden door een ploeg van de gemeente Mol. Ik kon vandaag mijn naam in het logboekje van de cache "Fallen Patrol" zetten... en er enkele foto's maken natuurlijk. 
  Er zit nogal wat symboliek in dit beeld, de door de buskusmot geteisterde haagjes en die ene kleine verdorde conifeer bvb. En dan zijn er ook nog de klaprozen, poppies, onlosmakelijk verbonden aan alle herdenkingen aan WO II. Maar daarbij moet ik toch vertellen dat ik die ben gaan plukken aan de andere kant van de weg en ze dan in de verdorde buskus heb gezet...

  21-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 juni Daguitstap
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ieder jaar wordt er voor de bewoners van de Lommelse zorgtehuizen Kapittelhof en Hoevezavel een feest georganiseerd in de Moffel. Er zijn bewoners die de verplaatsing per speciaal ingehuurde bus maken, o.a. het ganse contingent Kapittelhof bewoners. Maar van uit Hoevezavel gaat het overgrote deel per rolstoel ook al omdat het van daar uit dichter bij is natuurlijk. Maar toch, het blijft een flinke wandeling en wij als vrijwilligers hadden er een hele klus aan. Er waren enkele invallers bij de potentiële duwers en zo kon ik mijn plaats een tijdje afstaan om onderweg ook enkele foto's te maken. Bij deze zie je dat het echt wel een hele stoet was. Jammer dat het toegestane formaat hier ruim onvoldoende is om de scherpte tot helemaal achterin ook helemaal tot zijn recht te laten komen.
  ISO 800 - F8 - 1/2050 met 70 mm 

  20-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  19-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 juni Daar komt gedonder van.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We leefden weer een hele dag onder code geel. Enkele keren werd de zwoele onweersdreiging onderbroken door een lichte bui en wat gerommel in de verte maar in de loop van de avond zag het er naar uit dat het nu echt zou gaan losbarsten. Van achter ons huis heb ik de best wel mooie, dreigende wolkenlucht te pakken gekregen. Onze voortuin-berk komt ook prominent boven het dak piepen alsof ie wil tonen dat hij daar niet voor bevreesd is. En al bij al viel het wel mee, een korte iets hevigere bui kon ons niet van onder de veranda wegjagen en dat was het dan weer. Ook deze keer liet het noodweer Lichtaart links liggen. 

  19-06-2019 om 23:54 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 juni In Stormen sterk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdens mijn fietstocht vandaag kwam ik langs deze grote jongen. In Stormen Sterk heet deze windmolen en als ik meneer Google mag geloven was er op deze plaats al een eerste windmolen in 1499. In 1837 werd er een vergunning gegeven voor de huidige versie en na enkele restauraties en herstellingen - "in Stormen Sterk" bleek zijn naam niet altijd waarheidsgetrouw te dragen - staat ie nog altijd te pronken met zijn spanwijdte van 26,5 m. als een van de grootste windmolens van het land.

  18-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  17-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 juni Libel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen In de loop van de vooravond ben ik toch nog even naar het Prinsenpark getrokken om daar het nieuwe geocacherondje Prinsenschatten op mijn palmares te schrijven. Dat lukte vrij makkelijk en in die omgeving denkt deze jongen natuurlijk ook aan fotograferen. Dit insect kreeg ik in de gaten aan de oever van een van de vijvers. Met de 300 op mijn toestel kon ik 'm van op enkele meters toch redelijk goed te pakken krijgen. Het is een beest van het merk Libel, daar ben ik vrij zeker van. Het type daarvoor moet ik voorlopig passen. Misschien kan iemand mij daar weer wat wijzer over maken.

  17-06-2019 om 23:46 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 juni Groepsfoto
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze ondertussen ter ziele gegane motorclub bestaat nog verder in de vorm van een vriendenclubje. Ieder jaar in juni ondernemen we nog steeds wat wij onze clubreis noemen en dit jaar waren we te gast in het plaatsje Mehren in de Vulkaan-Eifel. Enkelen hadden andere verplichtingen, er was er eentje herstellende van een operatie maar de wél aanwezige MTC-ers hebben het weer drie dagen zeer naar de zin gehad. Vier van de nog rijdende ex-leden waren met de motoren gekomen en de rest van het gezelschap met de wagen. Ondanks de sombere voorspellingen is het een zonnig lang weekend geworden. Net voor de thuisrit wilde ik nog wat groepsfoto's maken. Voor één keer plaats ik dezelfde foto die ik vanmiddag al op Facebook zette ook op deze blog. Het is gewoon de beste van de groepsfoto's en via Facebook kunnen de vrienden hem dan ook delen.

  16-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  15-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 juni Stausee
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer een droge dag in de Vulkaneifel ondanks de natte voorspellingen. We mochten genieten van een prachtige wandeling: die Zwergenrunde, de kabouterronde. Gelukkig maakten we ongeveer halfweg de keus om een klein zijsprongetje te maken om een niet geplande extra cache mee te pikken, anders waren we nooit op deze idyllische plek terecht gekomen. Een zee is het zeker niet en de nederlandse vertaling van het duitse See, namelijk meer is het eigenlijk ook niet. Het is gewoon een iets grotere plas die is ontstaan door de afdamming van een klein beekje. Ik denk dat de enigen die hier komen genieten enkele plaatselijke vissers zijn of wat toevallige wandelaars zoals wij.

  15-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  14-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 juni Weinfelder Maar
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We verblijven enkele dagen in Mehren en dat ligt in de Vulkan Eifel. Terwijl wij via de media hoorden dat het aan het thuisfront weer code geel is hebben we hier, nauwelijks 250 km verder naar het oosten van een prachtige vroeg-zomerdag mogen genieten. Dat was trouwens niet het enige waar we van genoten. We maakten een prachtige wandeling, niet toevallig een multicache route met heel veel favorietpunten, en met de groothoek op mijn toestel kon ik mijn geheugenkaartje meer dan vol schieten. De ondertussen met water gevulde oude vulkaankraters noemen ze hier Maaren en daar hebben ze er hier nogal wat van... Niet zo ver van ons hotel liggen er drie van die grote plassen naast elkaar en onze wandeling vandaag ging grosso modo rond de middelste, het Weinfelder Maar, zij het met enkel zijsprongen. Ik wil deze regio iedereen aanbevelen en zoals eerder aangegeven heb ik veeeel foto's geschoten. 

  14-06-2019 om 23:50 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  13-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 juni Jogging.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook vandaag kregen we weer een veelvoud van verschillende weertypes over ons heen. De gemeenschappelijke eigenschap was meestal dat ze nat waren, maar soms... in de loop van de vooravond bvb. klaarde het voldoende op om alweer in redelijk zonnige omstandigheden aan de pipi- en kakawandeling met Phaido te beginnen. 
  Er waren nog lieden die van de gelegenheid gebruik maakten. We zien wel vaker fietsers, mountainbikers, ruiters of joggers op het traject waar je ons dagelijks kunt zien stappen en dit koppel was dus ook niet meteen iets waar ik op liep te loeren als hobbyfotograaf maar ik had nu eenmaal mijn toestel schietensklaar en ik heb toch maar enkele keren afgedrukt. Thuisgekomen zag ik dat mijnheer, op de fiets zijn joggende dame begeleidend, de bevoorrading deed door een drankfles aan te reiken en mede door het mooie avondlicht, het fris-natte lentegroen en de rij weidepalen vond ik het dan toch weer de moeite waard om het plaatje hier te delen. 

  13-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  12-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 juni Tegenlicht
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Na een dag met druilregen, stortregen en neergutsende zondvloed, afgewisseld met korte droge periodes werd het vanavond plotsklaps even zonnig. Toen ik na het TV nieuws - moet zo rond achten geweest zijn - zag dat het avondlicht wel erruggg mooi was besloot ik met Phaido nog eens rond de Smallebroeken te wandelen. Dan kom ik onvermijdelijk weer langs de minipaardjes en de vaste volgers weten wel dat die bij mijn favoriete onderwerpen horen. Deze schoonheid kon ik in tegenlicht te pakken krijgen en zoals een oude fotografen-wijsheid zegt: tegenlicht is het mooiste licht. Ik heb er alleen een beetje vignet aan toegevoegd voor de dramatiek.

  12-06-2019 om 23:53 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  11-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 juni Regendroppen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het heeft vandaag bijna niet geregend en deze foto is dan ook uit de oogst van gisteren. Ik ben vandaag niet of nauwelijks aan fotograferen toegekomen en wat ik op mijn geheugenkaartje had vond ik niet blog-waardig.
  Gisteren evenwel had ik diverse mogelijkheden en dus val ik graag terug op een van de afvallers van toen. Ik hou wel eens van experimenteren en een en ander uitproberen. Tijdens een stortbui ben ik met het Sony-toestelletje van het vrouwke eens naar buiten gelopen en heb ik geprobeerd de regendruppels die op ons tuinpad neer gutsten te vangen door te flitsen. Het is een redelijk bevreemdende foto geworden. 

  11-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  10-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 juni Gracieus
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het schooljaar loopt ten einde en overal zijn er examens, proefwerken of evaluaties. Dat geldt ook voor de dansacademie van Herentals. De danshonger van kleindochter Julie wordt blijkbaar nog niet helemaal gestild in de kunsthumaniora in Antwerpen want ze is daarnaast ook nog vlijtig bezig in de academie. De beoordeling van de kwaliteiten van de cursisten gebeurde door een professionele jury en ze hadden mij gevraagd om "wat foto's te komen maken"... 
  Twee keer moet je mij zo iets niet vragen natuurlijk en ik heb enkele honderden beelden mee naar huis gebracht. Daar heb ik me vandaag doorheen gewerkt en uit de oogst koos ik natuurlijk voor een opname van ons eigen danseresje. Vol grootvaderlijke trots durf ik stellen dat ze er toch echt wel uit sprong. Ik kan hier maar één beeld tonen maar alle andere zijn even gracieus...

  10-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  09-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.09 juni Containers
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Met mijn geocachemaatje Jackie en zijn vrouwke ben ik vandaag gaan fietsen in de buurt van Berendrecht en Zandvliet. Als je die namen hoort zeg je haven en het was dan ook een beetje vanzelfsprekend dat we tijdens onze route ergens in de buurt zouden komen van de activiteiten aldaar. Wat ons het meest opviel waren de gigantische stapels containers en dan waren we maar aan de uiterste rand van het havengebeuren. Ook een vaststelling was dat men, op die plek althans, de containers op kleur sorteert...

  09-06-2019 om 23:53 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  08-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08 juni Fanfare
  Klik op de afbeelding om de link te volgen In september organiseren de fanfares van de drie deelgemeentes van Kasterlee een groot gemeenschappelijk evenement. Van uit diverse vertrekpunten komen ze samen aan de rotonde bij de Hoge Rielen en dan marcheren ze in stoet naar de terreinen van de KSA bij de sportterreinen aan de Molenstraat. Een marathon-mars van de fanfares, de naam was snel gevonden: fanfarathon. Er is ook een muziekstuk gecomponeerd speciaal voor de gelegenheid en na het gemeenschappelijk concert zal er een volksfeest zijn, drank en alles wat nodig is om het gezellig te maken. De opbrengst gaat integraal naar een goed doel. Met de fotoclub verlenen wij ook onze medewerking, we maken een reeks die we zullen tonen tijdens ons fotosalon en ook de opbrengst van de jaarlijkse verenigingenkwis, die wij vorig jaar wonnen en dus dit jaar mogen inrichten, zal naar dat doel gaan. 
  Vandaag was er een eerste gezamenlijke repetitie en met enkele fotografen zijn we al eens een kijkje gaan nemen, kwestie van goed voorbereid te zijn. De fanfares waren weliswaar nog niet in uniform maar toch kwamen er al de nodige fotomomenten voorbij. Dit zijn de Kempenzonen uit Tielen, what's in a name... ik zie evenveel vrouwen als mannen. Ik heb ze voor de gelegenheid ingekaderd. Het materiaal daarvoor vond ik ter plaatse. 

  08-06-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  07-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07 juni Schapen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Er stond een lange file voor de Bailey-brug in Mol Postel vanmiddag. Het duurde een tijdje voor ik gezien had wat er aan de hand was... er liepen warempel schapen over de brug, een massa schapen. Ik heb vlug de camera van op de achterbank genomen, ben uit gestapt, heb aan het vrouwke gevraagd om het stuur over te nemen en zodra de file zich in beweging zou zetten maar te volgen en mij aan de overkant van de brug op te pikken. Zo snel ik kon ben ik dan richting brug gespurt en toen de staart van de schapenfile zowat halfweg de brug was had ik ze ingehaald... vrij fotograferen !!! 
  Dit maak je niet alle dagen mee, een herder die met een kudde van 250 schapen onderweg is om de heidestroken langs het Zilvermeer te begrazen en die daarvoor over een uit de tweede oorlog stammende oude brug trekt.

  07-06-2019 om 23:48 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Archief per week
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!