Inhoud blog
 • 21 juli Schlanders
 • 20 juli Bont Zandoogje
 • 19 juli Pitstop
 • 18 juli Schaap
 • 17 juli Het nieuwe buurmeisje
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • Onderweg no Polien
 • geocaching
 • Alex Leys - Leren fotograferen
 • Fietsroutes
 • Fotoclub Visueel
 • Pols Fotoblog
  een vervolg op Polsfotodagboek, klik op de foto voor een groter formaat.
  05-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 mei Reunie concert
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik had me voorgenomen weer niet de ganse namiddag achter de computer te kruipen, hoe slecht de weerberichten ook mochten zijn. Toen ik bij het checken van Facebook als een van de eerste berichten las dat enkele ex-collega's, die ik al lang uit het oog verloren had, een reunie-concert gaven in Den Bosch moest ik niet lang nadenken. Impulsieve, ongeplande beslissingen en gebeurtenissen maken het leven interessant en dat was bij deze ook zo. Met de klasse en de kwaliteit van deze gasten en een ijzersterk oldies repertoire met o.a. veel Beatles en Stones nummers kon het niet anders dan genieten worden en dat heb ik dan ook uitgebreid gedaan. Dat is trouwens nog een understatement.
  Scarlet Foam was een schoolbandje. Op deze datum precies 50 jaar geleden traden ze voor het eerst op. Vier van de zes heren zijn ex-strijdmakkers uit de toenmalige Bosche muziekscene. De drummer en de percussionist behoorden niet tot mijn kennissenkring maar met toetsenist Kees ( o.a. Bots ), zanger Ger, gitarist Ferd ( o.a. VOF De Kunst, Margriet Eshuis Band enz... ) en Bassist Jan heb ik vaak en graag samengewerkt. 
  Dat het een hartelijk weerzien werd hoef ik niet te vertellen neem ik aan.  

  05-05-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  04-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 mei Stormschade.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het leven gaat zijn gangetje. De wandelingen langs ons vaste rondje Smallebroeken vindt Phaido nog altijd het hoogtepunt van de dag, en zelf versmaad ik dat ook niet natuurlijk. Als je rust wil dan vind je die wel in de Smallebroeken. Het bewijs daarvan: de stormschade van toch alweer meer dan een maand geleden is nog altijd niet verholpen door de groendienst van de gemeente. Veel gemotoriseerd vervoer zal hier wel niet voorbij komen en zelf vinden we het ook niet erg. 

  04-05-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  03-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 mei Bloemekes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Er is niet veel nodig om de wandelende en fotograferende natuurliefhebber gelukkig te maken. Ik was naar de Dekshoevevijver gereden om samen met Phaido wat rond te kijken. Omdat ik vergeten had de telelens mee te nemen moest ik de watervogels helaas aan me laten voorbij gaan en me richten op andere makkelijker bereikbare onderwerpen. Deze eenvoudige bloemekes gingen niet lopen of wegvliegen en ze vonden het ook niet erg toen ik aanstalten maakte om ze in beeld te nemen. Ze glimlachten zelfs.

  03-05-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 mei Pluizenbollen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De eerste generatie paardenbloemen is ondertussen uitgebloeid en overal zie je nu die typische pluizenbollen. Die leveren vaak leuke makro-beelden op, ik heb er mezelf ook al mee bezig gehouden dit jaar. Toen ik vanavond weer eens voorbij een hele verzameling van die bollen wandelde en ik zag hoe mooi het lage tegenlicht er langs streek kon ik niet anders dan weer eens een vuile voorkant foto maken. Op de grond liggen voor een laag standpunt... het wordt nu toch tijd dat ik eens aan een kantelbaar scherm ga denken... Very Happy

  02-05-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 mei Kauw
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Terwijl ik naar de bekerfinale zat te kijken op TV zag ik uit mijn ooghoeken dat er een kudde zwarte vogels was neergestreken op het grasveld ( of wat daar moet voor doorgaan ) voor ons huis. Meteen was de fotogoesting even net iets groter dan de sporthonger en ik had toevallig net de 300 mm. op mijn toestel zitten... dat leverde enkele leuke close beelden op van de kauwkes ( want dat waren het ), niet meteen de meest sexy vogelsoort maar van zo dichtbij genomen door het raam zit er toch behoorlijk wat detail in dat zwarte verenkleed.

  01-05-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 april Phaido
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt nu echt lente. Bloemekes, groenpartijen, de vogelkes en hun gefluit... er zijn zoveel dingen die de tweevoetige en vierpotige wandelaars blij maken. In deze tijd van het jaar is het ondertussen ook al een traditie geworden dat ik mijn wandelmakker fotografeer in de bloeiende brem. Plaats van actie is de aan de overkant van de straat schuin tegenover Huize Pol en Josee en Phaido poseert daar weer als een volleerd model, al voor het derde jaar op rij. 

  30-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 april Konik paarden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik maak vandaag een keuze uit de foto-oogst die ik meebracht van het clubweekend en die ik vandaag gesorteerd, geselecteerd en gefatsoeneerd heb. In de natuurgebieden langs de grote rivieren in Nederland kun je de meest gevarieerde flora en fauna te pakken krijgen. Vaak worden de uiterwaarden en andere groengebieden begraasd door galloway runderen of door konik paarden. In de buurt van slot Loevestein kreeg ik deze kudde voor de lens. 

  29-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 april De Korte Putstraat
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben ons clubweekend vandaag beëindigd in Den Bosch. De geplande vaartocht op de Binnen Diese kon helaas niet doorgaan... volgeboekt ! Dan maar wat door de stad flaneren en dat bracht heel wat nostalgische gevoelens naar boven, dit was ongeveer 15 jaar lang zowat onze tweede thuis. We herontdekten menige plek en een wandeling door de Korte Putstraat, zeg maar de Bosche Rue des Bouchers, kon niet ontbreken tijdens de wandeling.

  28-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  27-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 april Weekend in Maren Kessel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een traditie, het laatste weekend van april gaan we met de fotoclub op uitstap. Maren Kessel in het land van Maas en Waal was deze keer onze uitvalbasis om de regio te verkennen en de nodige foto's te schieten. Dat het net koningsdag was in Nederland daar hadden wij even geen rekening mee gehouden en toen we in Zaltbommel rondliepen waren de oranje en rood-wit-blauwe kleuren overal zo overdadig aanwezig dat ik maar besliste een zwart wit foto te kiezen voor vandaag. De alom tegenwoordige boenke boenke discodreunen die elk feest tegenwoordig horen te ontsieren blijkbaar heb ik ook even genegeerd door deze echte muzikanten te fotograferen.
  Omdat ik tijdens het clubweekend geen laptop meegenomen had stond hier eerder een noodoplossing, namelijk een iPad foto. Bij deze is ie nu vervangen...

  27-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  26-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 april The View
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik zou vanavond met het vrouwke naar een balletvoorstelling gaan in Antwerpen. Je mag daar niet fotograferen en mijn dada is het eigenlijk sowieso al niet... Toen ik een telefoontje kreeg van schoonbroer Dreeke, die in hetzelfde schuitje zat - hij moest mee met mijn zus - hadden we snel besloten dat als wij onze fietsen meenamen, we met z'n tweeën Antwerpen konden gaan verkennen bij valavond terwijl de vrouwen in die hete zaal zouden gaan zitten. We zijn dus inderdaad gaan avondfietsen in Antwerpen en het was de moeite. Het reuzenrad langs de kaai hadden we al gezien tijdens de heenrit richting Havenhuis maar we besloten dat het interessanter zou zijn hier te fotograferen als het iets later en dus iets donkerder was... Dat bleek de juiste keuze.

  26-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 april 74
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer eens 25 april... alweer een jaar erbij, het gaat ieder jaar sneller heb ik de indruk. Als dat zo voort gaat ben ik overmorgen 95...
  Ik heb vandaag de gezegende leeftijd van 74 bereikt, alive and kicking. Het mooiste cadeau dat ik kreeg was een lading Duvel, drie bakken en 2 fleskes om precies te zijn, 74 stuks, één voor ieder jaar.  Het vrouwke wilde graag even op de afdrukknop duwen terwijl ik aan het genieten was van het moment. Ik zal het leegmaken van deze flessen de komende tijd met volle overgave ter harte nemen.

  25-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  24-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 april Drie broertjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Eind deze week wordt de studio van de fotoclub weer voor een tijdje op non-actief gezet. In de achterzaal van het OC was en is ie 10 dagen lang beschikbaar voor de leden en ik heb er uitgebreid gebruik van gemaakt om familie, kennissen en andere modellen te fotograferen en vooral... om wat meer ervaring op te doen in de toch wel moeilijke specialiteit van de studiofotografie. Nu die ruimte weer voor andere doeleinden gebruikt moet worden gaat alles weer tijdelijk de opslagruimte in. Uit de diverse sessies zit ik nog steeds van mijn oogst te genieten en met het bewerken ben ik nog wel een tijdje zoet. Deze drie broertjes waren evenzovele bereidwillige onderwerpen.

  24-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  23-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 april Retie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Samen met geocache maatje Jackie en zijn vrouwke zijn we vandaag weer op pad geweest. We hebben zegge en schrijve één ( 1 ) geocache gevonden. We waren daar wel een uur of 6 mee bezig. Een fikse fietstocht rond Retie met 29 waypoints en de nodige vaak pittige vragen werd ons deel, 27 km lang vertelde het roadbook maar met de nodige missers mogen we daar gerust een flink aantal kilometers bijtellen. Toch vind ik dit leuker dan een tocht van evenveel uren waarbij je zeg maar 30 of 40 waardeloze pottekes vindt. De regio, de route en het zoeken bezorgden ons een bijzonder fijne dag. Ik heb weinig tijd gehad om uitgebreid te fotograferen en eigenlijk vind ik dat niet eens zo erg want ik heb nog behoorlijk wat bewerkingsachterstand in te halen van de voorbije extra drukke fotodagen. Toch kon ik uit een van de tussenstops een leuk beeld plukken van een plas met de achterkant van mijn maatjes op de voorgrond.

  23-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  22-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 april Helaba... wadoedegijnu?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik had vandaag de studio van de fotoclub gereserveerd, o.a. om wat communiefoto's te maken van achterneefje Juul. Het ging allemaal erg vlot, ook het gezinnetje en het kersverse broertje Miel kwamen voor de lens maar het meest was ik toch bezig met deugniet Juul. Tussen de geplande traditionele en minder traditionele maar wel communie-geschikte foto's door kon ik ook wel enkele leuke onverwachte niet-communie-geschikte momenten te pakken krijgen. Uit een reeks met spiegel bijvoorbeeld, haalde ik dit beeld.

  22-04-2019 om 23:56 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  21-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 april Schoolstraat
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen wij in 1973 in Lichtaart terecht kwamen omdat wij in Bobbejaanland gingen optreden woonden wij een tijdlang in een houten chalet in het Lachriet. We hadden ons appartement nog wel in Antwerpen maar iedere dag over en weer rijden leek ons niet zo'n goed idee. De goesting om uit de stad weg te trekken en dichter bij de familie in Limburg te gaan wonen werd steeds maar groter en toen wij beslisten grond te kopen en ons eigen nest te bouwen gingen we ondertussen een tijdlang in een huurhuis wonen in de Schoolstraat. 
  Vanavond kwamen wij er langs gewandeld en in een nostalgische bui besloot ik onze ex-woning, met de kerktoren in de achtergrond, maar eens te fotograferen. En als je dan toch nostalgisch bezig bent... ik heb er maar meteen een ouwerwets kadertje rond gezet. 

  21-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  20-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 april Breakdance Battle Raw
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is geen toeval dat er twee opeenvolgende dagen een foto van Pieter, onze breakdance champ, voorbij komt. Tijdens de fotoshoot gisteren had ik gehoord dat ze vandaag naar Marchiennes moesten, ergens in het noorden van Frankrijk, tussen Lille en Valenciennes. Er werd daar een internationale battle ( zo noemen ze wedstrijd in breakdance land ) georganiseerd en de Battle Droids ( da's de naam van de club waar Pieter mee optrekt ) zouden er deelnemen. Toen ik opperde dat me dat wel interesseerde kreeg ik prompt als antwoord dat ze nog een chauffeur zochten. Resultaat een laaaaaange dag met vroeg opstaan en erg laat terug thuis, eigenlijk is het al morgen nu ik dit zit te tikken. Waarschijnlijk is dit niet de beste foto die ik vandaag heb gemaakt, dat zie ik morgen wel. Dit is de eerste waar onze champ goed opstaat, die ik zag nadat ik mijn geheugenkaartje naar de PC had over gezet. Het was nog in de namiddag tijdens de kwalificaties. Ik ben te moe om verder te zoeken en te selecteren nu... 
  De gegevens dan maar: ISO 1000 - f 3,2 - 1/400 - 50 mm. Voor de foto-leken: Het was binnen, weinig licht dus een groot diafragma met als gevolg een kleine scherpte diepte, de achtergrond is onscherp, de 50 mm lens er op ( de 70-300 of de 85 gaf me niet genoeg ruimte op die positie ), 1/400 sec. leek me het minimum om een aanvaardbare scherpte te krijgen op de fel bewegende Pieter en de ISO waarde stelde ik op 1000, een voor de 5D Mk IV nog meer dan werkbare waarde. 

  20-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 april Fotoshoot
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben in de fotoclub behoorlijk wat studiomateriaal ter beschikking en we bouwen we dat ook wel eens op. Deze week hebben we dus weer alle flitskoppen, achtergronden, statieven, softboxen en andere reflectieschermen uit de opslagruimte gehaald, in elkaar geknutseld en de ganse week kunnen alle leden hun gang gaan in de tot fotostudio omgebouwde achterzaal van het OC. Ik heb vandaag van de gelegenheid gebruik gemaakt om de kleinkinderen nog eens voor de lens te halen en uit de gigantische oogst koos ik voor dit beeld van onze breakdance-champ Pieter.

  19-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  18-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 april Katten- en hondenbegraafplaats
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik schaam me niet om te zeggen dat ik enkele malen langs de fiets gelopen heb om 'm omhoog te duwen langs een wel erg geaccidenteerd en heuvelachtig parcours vandaag. In het Limburgse Schalkhoven waren we op fietstocht om de multicache Flying Fortress Crash ( GCJFQF ) tot een goed einde te brengen. Onderweg hebben we genoten van alles wat Haspengouw te bieden heeft in dit seizoen maar dit plaatje is toch net anders dan alles wat ik vandaag verwachtte. Dit had ik nog nooit gezien. Onderweg passeerden we langs een katten- en hondenbegraafplaats. Ik hoop dat het formaat toegelaten in deze blog niet te klein is om toch minstens de grotere borden te lezen. Hier kan je dus je huisdier begraven zonder kosten of het te vragen... 

  18-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 april Pluizenbol in zwart wit
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is het seizoen en je ziet ze meermaals voorbij komen op allerhande foto-gerelateerde sites. Pluizenbollen zijn nog populairder dan de oorspronkelijke paardenbloemen als er gefotografeerd wordt. Ik kon niet achter blijven. Ik moet eerlijk zijn, ik heb 'm gewoon geplukt, eerst heb ik er enkele pluisjes van weg geblazen om een meer interessante inkijk te verkrijgen voor de foto en toen heb ik 'm voor een effen grijs karton gepositioneerd. het extreme vignet heb ik ook toegevoegd in photoshop en zo heb ik er toch een persoonlijke, net iets andere toets aan kunnen geven.

  17-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  16-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 april Pro Patria
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was de bedoeling in de loop van de namiddag een fietstochtje te ondernemen maar omdat ik me niet echt lekker voelde veranderde het plan. Het vrouwke wilde wel meegaan met de wagen tot in Turnhout en daar zouden we dan met Phaido een rondje wandelen door het stadspark, we waren er al veel te lang niet meer geweest. Naast de miniatuurspoorbaan, de mooie groenpartijen en de diverse vier- en tweepoters in de dierenweide kon ik op de kruising van de twee hoofddreven het na de tweede wereldoorlog ter ere van de politieke gevangenen opgerichte standbeeld Pro Patria fotograferen.  

  16-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!