Inhoud blog
  • 05 januari Tot ziens
  • 04 januari Graffiti in Mol
  • 03 januari Feestverlichting Lommel
  • 02 januari Sneeuwmannen
  • 01 januari Wandeling.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • Onderweg no Polien
  • geocaching
  • Photography by Alex Leys
  • Fietsroutes
  • Fotoclub Visueel
  • Pol Schrijvers, mijn Facebook pagina
  • Mijn nieuwe blog op Seniorennet
  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Pols Fotoblog
    een vervolg op Polsfotodagboek, klik op de foto voor een groter formaat.
    Helaas is het op het ogenblik nog steeds onmogelijk te reageren op deze blog. Ondanks diverse pogingen om dit probleem te melden bij de webmaster is er voorlopig nog geen antwoord of verbetering. Frustratie troef. Ik denk er aan een nieuw platform te zoeken om mijn dagelijkse ei kwijt te kunnen. Een e-mail sturen kan gelukkig nog wel.
    09-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.09 april LRV
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We waren vandaag weer samen aan de wandel, Phaido en ik. Zoals dat meestal het geval is kwamen we ook nu weer langs het oefenterrein van de LRV ( landelijke ruiter vereniging ) Lichtaart. De laatste tijd merken we dat er meer geoefend wordt dan anders, dus wij vermoeden dat er binnenkort wel weer een wedstrijd op de agenda staat. Op het uur dat wij er voorbij kwamen was er helemaal niemand te zien evenwel maar vlak naast een van de springbalken stond een stoel, waarschijnlijk voor iemand die de ultieme gouden tips kan geven, en ik bedacht meteen enkele fotomogelijkheden. Oke, Phaido wilde niet in de stoel... de hele scene zonder Phaido vond ik ook wel het fotograferen waard... maar toen ik hem vroeg om dan maar naast de stoel te gaan poseren deed hij dat gewillig.

    09-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08 april Laurierbloesem.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na enkele prachtige wandel- en fietsdagen was het vandaag een stuk minder op weer gebied. Het zal daar wel een rechtstreeks verband mee hebben, ik voelde me vandaag helemaal futloos. Op een korte wandeling met Phaido na ben ik het huis niet uitgekomen. Toch voel ik dan ergens de kriebels ( en de noodzaak ) om te gaan fotograferen. Ik heb de macrolens weer even op het toestel gezet en ben de tuin in gegaan op zoek naar kleine onderwerpen. Bloemekes zijn dan het allergemakkelijkst, die kruipen niet weg als je ze voor de lens haalt. Ook de laurierstruiken staan in bloei nu, misschien iets minder spectaculair dan andere meer kleurige soorten - de bloemekes zijn ook erg klein - maar dat belette me niet daar eens mee aan de slag te gaan. Ik vond dit in eerste instantie maar een heel gewone foto tot ik bij het bewerken op het scherm dat heel kleine spinnetje zag links onder de bloem. Een laurierbloemeke met bezoek... dat maakte het dan weer wél de moeite waard vond ik.

    08-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07 april De groote Heide
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Groote Heide is een natuurgebied dat zich uitstrekt over een aantal gemeenten in het Nederlandse Noord Brabant en Belgische Limburg. Zo'n 6000 hectare groot is dit een aaneenschakeling van mogelijkheden voor de wandelaar, de fietser, de fotograaf en de natuurliefhebber. Vandaag hadden we een geocachetocht gepland in de buurt van het Nederlandse Heeze en dat hebben we ons niet beklaagd. Uiteraard heb ik weer een geheugenkaartje volgeschoten en het was zeer moeilijk om er een foto uit te kiezen. Dit beeld met een paal die het wandelpad aangeeft in de hoofdrol leek me zeer geschikt. 

    07-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06 april Twee gele vaartuigen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We gaan binnenkort op clubweekend naar Maren Kessel (Nl) met de fotocollega's van Visueel en ik was dus al begonnen met een en ander voor te bereiden, ook het randgebeuren... enkele extra geocachen wilde ik graag alvast op de to-do lijst zetten. Toen ik in die buurt een erg leuk ogende serie zag die binnen enkele weken gearchiveerd wordt was dat ineens voldoende om mij er toe te overhalen alvast eens te gaan kijken daar, kwestie van wat terreinkennis op te doen. 
    De cachen bezorgden me het nodige fietsplezier en verder heb ik al enkele fotowaardige locaties genoteerd, o.a. de veerpont naar Alem. Hier zag ik deze twee gele vaartuigen. 

    06-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 april Katjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De obligate katjesfoto bij het begin van de lente komt dus vandaag voorbij. Ik was in de loop van de dag naar de Noorderkempen getrokken met geocachemaatje Jackie om daar het rondje Vraagheide te fietsen. Ik had daar al wel enkele beelden geschoten maar helemaal overtuigd van de blog-geschiktheid was ik toch niet. Terug thuis gekomen ben ik met Phaido nog even rond de Smallebroeken gaan wandelen en ik had de macrolens op mijn toestel gezet, op zoek naar katjes. Die waren er in alle maten en gewichten maar om er ook nog het goede licht bij te krijgen was al iets moeilijker. Uiteindelijk heb ik toch een beeld waar ik tevreden mee was. De scherptediepte is klein en dat is ook normaal bij macrofotografie, ook de achtergrond is rustig genoeg om de aandacht te laten gaan naar die schaarse scherpe delen. Ikke tevreden...

    05-04-2019 om 23:52 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 april Waakhonden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik vertel geen geheim als ik hier zeg dat ik een hondenliefhebber ben. Als ik tijdens een rondje fietsen van de fietsparking het terras van een taverne binnen stap en er zitten twee zulke kanjers langs de poort dan kan ik niet anders dan mijn fototoestel even uit de tas te halen. Dat ze van beton waren maakt niet uit, het is de hartverwarmende aanblik die telt. Bij het bewerken heb ik een beetje gespeeld met de uitsnijding en na lang aarzelen en vergelijken heb ik toch maar gekozen voor de zwart wit versie. Zo vind ik 'm sterker.

    04-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 april Aarschot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben vanavond gezellig getafeld met goede vrienden in Aarschot. Uiteraard heb ik daar ook wel een en ander gefotografeerd maar die beelden zijn toch meer geschikt voor privé gebruik. Ik wilde na afloop dus nog op zoek gaan naar wat mogelijke nachtfoto's om de dagelijkse blog gaande te houden. De markt van Aarschot leek me best een interessante plek. Dit is zeker minder bekend als vele andere oude stadscentra in den lande maar ook hier kun je meerdere prachtige oude gevels bewonderen. Die ene auto die voorbij kwam toen ik mijn toestel met een sluitertijd van 30 seconden had gericht op die gevels vond ik niet eens storen, integendeel.

    03-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 april Bomen en akkers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is officieel lente ondertussen maar toch is het ontwaken van de natuur nog niet overal in alle hevigheid losgebarsten. Krokusjes, paasbloemen, Japanse kerselaars, magnolia's en nog wat andere fraaie kleurtjes sieren op veel plekken al wel de wegkanten, tuinen en parken maar op andere plaatsen zie toch ook dat we nog in de overgang van seizoenen zitten. In de Rielen lagen de geploegde akkers te wachten op begroeing en ook de bomen stonden er nog redelijk kaal bij al kon je als je heel goed keek toch zien dat daar nu spoedig verandering in gaat komen.
    Dit is ook een foto van gisteren trouwens, vandaag ben ik niet aan fotograferen toegekomen. 

    02-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 april Eik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Met deze majestueuze eik heb ik wel een bijzondere band. Ik vind 'm prachtig en ik heb 'm ook al vaak gefotografeerd. Ik heb er zelfs ooit een 4-seizoenen collage van gemaakt, in elk seizoen een foto van op hetzelfde standpunt met dezelfde lensafstand en dezelfde kadrering. 
    Toen ik er in de loop van de late namiddag voorbij fietste op de terugweg van een tochtje naar Corsendonk riep ie me weer... en dan kan ik niet weerstaan. Tegenlicht, net voldoende informatie om niet helemaal een silhouet te zijn, en de bijhorende schaduwen voorin maken het helemaal af.

    01-04-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31 maart Fietsparcours.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een rondje geocachen in Emblem, het zou zo'n 20 km lang zijn, dus wij gingen er van uit dat het niet alleen voor de wandelaars, maar ook voor de fietsers geschikt zou zijn. Dat was trouwens ook zo aangegeven in de beschrijving, zij het met de bemerking dat het op sommige passages toch wel moeilijk zou kunnen worden als het weer een beetje tegen zat.
    Op deze plek zag het er nog doenbaar uit, de cache vonden we hier trouwens 6 meter hoog in een boom, gelukkig had er iemand in ons gezelschap een vishengel bij... je hoort nogal wat onverwachte spullen in je geocachetoolbox te hebben tegenwoordig. Bij het plaatje waarop ik onze dappere tweewielers in een sowieso al niet helemaal fietsvriendelijke omgeving kon te pakken krijgen voor ze het echte moddergevecht aangingen vond ik dat het een verhaal vertelt.   

    31-03-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    30-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 maart GeoTea
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer twee jaar geleden kwamen we tijdens het wandelen van het geocache-rondje "De Mosten" ergens tussen Meer en de Nederlandse grens een koppel collega hobbyisten tegen. Jolien en Jenno bleken sympathieke gedreven jongelui die van plan waren in Lille een koffie- en theehuisje te openen en dat een geocache gerelateerde naam te geven, eigenlijk wel slim bekeken... Ondertussen is die zaak er al een tijdje en zijn we er al enkele keren op bezoek geweest, naast koffie en thee kun je er ook nog andere lekkernijen verkrijgen he...
    Omdat ik van plan ben tegen het salon van onze fotoclub in november een audio-visuele reeks te maken rond geocaching ben ik ondertussen allerhande foto's aan het verzamelen rond onze hobby en uiteraard zijn ook detailbeelden welkom. Tijdens een fietstocht kwam ik er vandaag weer langs, ik heb er heerlijk in het zonnetje op het tuinterras een Duvel geconsumeerd en ik heb er deze keer ook de nodige beelden geschoten, o.a. het uithangbord vond ik wel leuk.  

    30-03-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 maart Adelbergpark
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jaaa, het was vandaag weer een geweldige vroeg-lentedag en dat kwam goed uit. Het wandelseizoen in zorgtehuis Hoevezavel is weliswaar nog niet begonnen maar vandaag zouden we in geval van goed weer al met enkele bewoners naar CC De Adelberg gaan om de show bij te wonen die de schoolkinderen ieder jaar voor alle moeders opvoeren. Onze rolstoelpassagiers afgeleverd hebbend bezochten wij in afwachting van de terugtocht het terras van café De Kroon en toen wij weer bij de uitgang van de zaal op onze passagiers stonden te wachten kon ik het niet laten enkele foto's te maken van o.a. het vrouwke en Phaido. Dit lentetafereel van mijn twee schatten is wel degelijk geschoten in hartje centrum Lommel.  Het vrouwke is met Phaido aan het overleggen of ze nog een rondje gaan wandelen want het Adelbergpark naast het CC ( Cultureel Centrum ) is daar echt wel een gedroomd decor voor.

    29-03-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 maart Bewegingsonscherpte.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de loop van de voormiddag heb ik deze foto gemaakt en nadien heb ik er thuis met enkele klikken in Photoshop dit resultaat uit gehaald. Ik vertel het maar meteen dus, dit is Photoshop-werk. Je zou dit effect ook recht uit de camera kunnen verkrijgen maar dat is veel moeilijker, bewerkelijker en minder voorspelbaar. Je moet dan de camera op statief zetten een lange sluitertijd instellen en meteen na afdrukken de camera recht naar omhoog bewegen. Het moment van bewegen en zowel de snelheid van de beweging als de lengte ervan moet je dan wel erg nauwkeurig kunnen bepalen en dat is niet makkelijk. Vandaar dat ik liever bij de filters in Photoshop koos voor bewegingsonscherpte, de hoek op 90° zette en dan was ik na enig geëxperimenteer tevreden met dit plaatje. Er is helemaal niks scherp maar dat hoeft ook niet. Ik vind het zelf mooi zo en dat is nog altijd mijn belangrijkste criterium bij het beoordelen van foto's, ook van mijn eigen foto's. Ik zou dit aan de muur durven hangen.

    28-03-2019 om 23:57 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    27-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 maart Paasbloemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze voormiddag was ik naar de fotoclub gewandeld om enkele foto's af te printen en het was me opgevallen hoe mooi de paasbloemen er bij stonden aan het Kerkplein, recent omgedoopt tot Bobbejaan Schoepenplein. Dat leverde meteen fotoplannen op. In de loop van de namiddag ben ik er terug naartoe getrokken gewapend met de Mark IV en de 16-35 er op. Zo kon ik het ganse plein in één opname te pakken krijgen. Helemaal links in beeld is de Bib met de lichtende titel van, internationaal gezien, Bobbejaan's grootste hit: " Je me suis souvent demandé ". In het midden, achteraan zien we het OC, het lokaal van onze club is daar in de kelder en daarvoor de Wannes met zijn hond, standbeeld dat het harde leven van de Kempense landbouwers in vroegere tijden symboliseert en dan rechts de kerk. De paasbloemen staan vooraan in volle pracht ons mooie Lichtaart te versieren.  

    27-03-2019 om 23:58 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 maart My little pony
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is natuurlijk niet mijn pony, maar ik refereer in de titel naar de speelgoed-paardjes uit My Little Pony, de film uit 2017 waar vooral erg jonge meisjes zo gek op zijn. Nu ben ik geen erg jong meisje uiteraard, maar ik vond deze dame toch ook wel erg leuk. Toen we er weer voorbij gewandeld kwamen en ze zo gewillig poseerde heb ik er dit portretje van gemaakt.

    26-03-2019 om 23:59 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 maa Panorama
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De LRV De Kempenridders - de plaatselijke ruitervereniging - is bij het oefenterrein langs de Dressenstraat een nieuwe cantine met opslagruimte voor het clubmateriaal aan het bouwen. We komen er iedere dag langs tijdens de wandeling met Phaido en vandaag ben ik eens op de werf gaan kijken hoe ver ze al staan met de afwerking. Het project is nog helemaal in de ruwbouwfase merkte ik maar toch is er in de ruimte waarvan ik veronderstel dat het de cantine of een vergaderzaal zal worden al gezorgd voor een prachtig panoramabeeld langs de kant van de Dressenstraat. Ze hebben het zelfs netjes ingekaderd. 

    25-03-2019 om 23:50 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 maart De Kruisberg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik had het vrouwke tot in Herentals gevoerd van waaruit ze samen met schoon- en kleindochter naar Antwerpen zouden rijden om een balletvoorstelling bij te wonen, - niet echt mijn ding - en dan maak ik wel eens van de gelegenheid gebruik om in een andere dan de dagdagelijkse omgeving een wandeling te ondernemen met Phaido.
    De Kruisberg met de kapellekes van de kruisweg leek me een prima locatie. Wie schetst mijn verbazing toen ik merkte dat Phaido erg godsvruchtig is. Of ie het gezien had van enkele wandelaars die voor ons liepen weet ik niet maar feit is dat ie in vrome aanbidding voor een kapelleke ging zitten om boete te doen... voor de zonden van het baaske veronderstel ik... 
    Het kapelleke zelf was er even hard van geschrokken als ikzelf merk ik want het ging er steil van achterover hangen. 

    24-03-2019 om 23:51 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 maart Blauwe druifjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij blauwe druifjes denk ik in eerste instantie natuurlijk aan die heerlijke trossen die ieder jaar weer aan de ranken tegen onze gevel groeien en aan de nog heerlijkere drank die je er van kunt maken. Dat het ook de naam is van een vroegbloeiend lentebloempje heb ik toevallig ontdekt op het internet. Ik ken weinig bloemen bij naam namelijk.
    Nu het officiëel lente is ben ik tijdens de avondwandeling met Phaido eens op zoek gegaan naar bloemekes. Ik kon iets geels te pakken krijgen, iets roze en... blauwe druifjes. Die zet ik dan maar op deze blog vandaag omdat ik daar de naam van ken... Very Happy

    23-03-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 maart Shetlanders in de mist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We begonnen erg mistig vandaag en in de loop van de namiddag werd het zowaar vroeg zomer met staalblauwe lucht en navenante temperaturen. Uit beide weersomstandigheden heb ik in de loop van de dag enkele opnames geplukt en ik heb lang getwijfeld voor ik uiteindelijk toch voor dit ochtendbeeld koos. Helemaal perfect is ie niet, dat geef ik meteen toe. Stel dat de twee voorste pony's los van elkaar zouden staan dan zou ik er helemaal gelukkig mee zijn. Die beesten wilden helaas niet meewerken.  Los daarvan vind ik de sfeer in deze plaat sowieso een plaatsje op deze pagina's waard.

    22-03-2019 om 23:56 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 maart In de kerk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben vandaag niet aan fotograferen toegekomen. Gelukkig was de oogst gisteren enorm groot en ik hoop dat men het me niet kwalijk neemt dat ik daaruit nog een extra beeld opvis, geen beeld uit het wielrennen, we schieten ook wel eens andere dingen... 
    Een beetje lef en een flinke portie diplomatie volstonden om even binnen te mogen rondkijken in de kerk van Kwaremont, die grondig gerestaureerd wordt. In het lokaal dat klaarblijkelijk gebruikt wordt door de werklieden als kleedruimte en refter stonden de wijzerplaten van het toren uurwerk tegen de muur. De bouwvakkers hadden op hun eigen manier de fotografie gebruikt om hun tijdelijk verblijf wat op te smukken... het zou ook kunnen dat de pastoor dit hier vergeten was natuurlijk...

    21-03-2019 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs