Inhoud blog
  • 05 januari Tot ziens
  • 04 januari Graffiti in Mol
  • 03 januari Feestverlichting Lommel
  • 02 januari Sneeuwmannen
  • 01 januari Wandeling.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • Onderweg no Polien
  • geocaching
  • Photography by Alex Leys
  • Fietsroutes
  • Fotoclub Visueel
  • Pol Schrijvers, mijn Facebook pagina
  • Mijn nieuwe blog op Seniorennet
  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Pols Fotoblog
    een vervolg op Polsfotodagboek, klik op de foto voor een groter formaat.
    Helaas is het op het ogenblik nog steeds onmogelijk te reageren op deze blog. Ondanks diverse pogingen om dit probleem te melden bij de webmaster is er voorlopig nog geen antwoord of verbetering. Frustratie troef. Ik denk er aan een nieuw platform te zoeken om mijn dagelijkse ei kwijt te kunnen. Een e-mail sturen kan gelukkig nog wel.
    08-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08 november Wandelplezier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We beleven een prachtige herfst. Het mooie weer blijft maar duren. Met zulk uitgelezen schitterend wandelweer kun je mij niet binnen houden. Een kort bezoek aan geocaching dot com volstond om mij te leren dat er in de buurt van de Zandhoef in Dessel nog een kleine wandeling met vijf geocachen lag te wachten op mijn bezoek. Aan Phaido hoef ik geen twee keer te vragen of ie mee wil. Telkens ik tussen de zoekopdrachten door weer een leuk plekje had gezien om te fotograferen wachtte hij geduldig. Soms neem ik hem mee in beeld...

    08-11-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07 november De Sas 4-toren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hijg, hijg, hijg, hijg, hijg, hijg, hijg, hijg, hijg, hijg... enz...
    We reden voorbij de Sas 4-toren in Dessel, een unieke locatie trouwens, de kruising van drie kanalen. Ik kreeg plots de onzalige inval dat het misschien leuk zou zijn van boven de herfstpracht in de omgeving te fotograferen. Het was weliswaar al laat in de namiddag en het licht werd snel minder maar ik wist ook wel dat je met de gegevens van een RAW-bestand uit een goed toestel aan toveren gerelateerde resultaten kunt neerzetten.
    Ik heb de wagen geparkeerd en ben de uitdaging aangegaan. Het was pure zelfkastijding maar ik heb mijn niet zo slanke lijf 217 treden omhoog gedwongen en toen ik na enkele minuten uit gehijgd was, helemaal boven, heb ik gelukkig enkele leuke beelden kunnen schieten. Dit is het zicht richting oosten met helemaal in de verte de Kleppende Klipper, de restaurantboot die in de buurt van de bekende bailey-brug ligt. 
     

    07-11-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06 november Ziepbeekvallei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er zijn zo van die dagen dat ik nauwelijks aan fotograferen toe kom en dat het moeilijk is een actuele foto op deze dagelijkse blog te posten. Er zijn ook dagen, zoals vandaag, dat ik moeiteloos een geheugenkaartje vol fotografeer en dat de keuze het grootste probleem is om iets op deze plek te tonen.
    We waren aan de wandel in Zutendaal waar we de Ziepbeekvallei als doel gekozen hadden om een rondje geocachen te zoeken. De uitbundige herfstpracht in dit mooie wandelgebied was een festijn voor de schietgrage amateurfotograaf. We hadden enkele interessante ontmoetingen, de natuur is nu op z'n mooist en dit gebied met zijn gevarieerd landschap en reliëf is echt een aanrader. Uit de vele mooie plaatjes die ik meebracht koos ik voor dit beeld van Annemarie, het vrouwke van cachemaatje Jackie, die doorheen de herfstpracht wandelt. Het was best warm en Annemarie heeft haar rode vestje uit getrokken en rond haar middel gebonden om wat af te koelen. Ik liep er enkele tientallen meters achteraan en de extra kleurtoets in de foto was het detail dat me over de streep trok.  

    06-11-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 november De Retro Band
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren de laatste dag van het fotosalon van onze fotoclub Visueel, vandaag de eerste dag van de week van de senioren in Lommel met de tentoonstelling van de bijna 200 foto's die ik, samen met mijn fotomaatje Alex, daar een tijdje geleden mocht maken. Bij een feestelijke opening hoort een feest natuurlijk en bij een feest hoort muziek. Voor de bewoners van Hoevezavel kun je dan maar beter kiezen voor muziek waar ze nog enige voeling mee hebben en dan was de keuze voor de Retro Band helemaal terecht. Bewoners, personeel en ook deze oude knar, we hebben er van genoten...

    05-11-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 november Jul chauffeur.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was vandaag de laatste dag van ons fotosalon. Tussen de vele relaties, kennissen en familieleden die we mochten verwelkomen was ook Jul, de ondertussen drie maand oude pup van zoon Michael. Ze proberen hem zo sociaal mogelijk op te voeden en dat wil o.a. zeggen dat ze hem zo vaak mogelijk overal mee naar toe nemen... ook naar een fotosalon. Jul heeft zich goed gedragen het moet gezegd. Toen de familie weer huiswaarts wilde ben ik er nog even met de camera achteraan gelopen om nog wat foto's te maken. Wie schetst mijn verbazing dat, toen ze wegreden Jul al aan het stuur zat... Hij leert wel erg snel !!!  

    04-11-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 november De Opening
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het lijkt een beetje eigenaardig. Nadat we vorige donderdag op 1 november, Allerheiligen, de eerste dag van ons fotosalon hadden was het vandaag de receptie en de officiële opening. 
    Voorzitter Walter was aan het woord terwijl het vrouwke, die bij deze gelegenheid ook graag haar steentje bijdroeg, met een dienblad voorbij liep. Ik zat helemaal bovenin achter de geluidsinstallatie maar ik had uiteraard de camera bij de hand. Met de 300 mm er op kon ik tussendoor redelijk dicht op het gebeuren kruipen. In beeld zien we ook nog enkele leden van de motorclub, Mies, schepen van de gemeente Kasterlee en nog wel enkele vrienden en bekenden. Reden genoeg om vandaag voor dit beeld te kiezen.

    03-11-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 november Avondkleuren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik was in de loop van de vooravond nog even een rondje gaan wandelen met Phaido en het leek er al de hele tijd op dat we een prachtige zonsondergang zouden krijgen. Als je naar het westen keek werden de kleuren steeds mooier. Uitwaaierende condensstrepen van vliegtuigen gecombineerd met avondrood en diepblauwe avondluchten, het was best spectaculair. Toen ik terug thuis was ben ik snel even naar binnen gelopen om mijn statief te nemen, dit soort beelden schiet je best met ietwat langere sluitertijd van af statief he. Voor onze deur langs de Kasterleesteenweg kon ik het spektakel nog te pakken krijgen in enkele foto's. Dit is er een van. 

    02-11-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 november Cafébaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdens ons fotosalon zijn alle leden regelmatig "van dienst"... Tijdens deze eerste dag had ik er voor geöpteerd gedurende twee tijdsblokken achter de toog te gaan staan. Ik weet heus wel hoe je een pintje moet tappen na al die jaren en een Duvel uitschenken is ook wel aan mij besteed. Met evenveel liefde wil ik de overige dranken serveerbaar maken, zelfs de waters, limonades en andere cola's en frisdranken. Door de drukke bezigheden was ik nog altijd niet aan fotograferen toegekomen en toen ik aan medeclubleden vroeg om dan maar een foto van mij te maken met mijn toestel waren er meteen enkelen bereid dat te doen. Zowel Alex als Ludo bezorgden mij een prima beeld waardoor ik (weeral) in keuzeproblemen kwam. Uiteindelijk ging ik voor dit iets closer beeld, zonder de auteur te vernoemen, de andere opname, met iets meer omgeving zet ik morgen wel op mijn Facebook-pagina. 
    Noteer dat de baard ondertussen al echte kerstman-afmetingen aan het aannemen is... of moeten we voortaan verplicht zeggen winterman-afmetingen???

    01-11-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31 okt Bloemeke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanaf morgen gaat ons jaarlijks fotosalon door. Gisteren avond zijn we begonnen met de opbouw en vandaag hebben we verder gedaan en heb ik mijn foto's opgehangen. Veel meer kon ik niet bijbrengen... ik voelde me niet lekker en ben voortijdig naar huis gegaan. Om een fris hoofd te krijgen heb ik nog enkele rondjes gewandeld met Phaido maar echt beter werd het niet. Ik had ook geen camera meegenomen tijdens die tochtjes en me realiserend dat ik toch graag een foto wilde maken vandaag heb ik ik de hof van clublid Ludo een klein bloemeke geplukt en thuis ben ik daarmee aan de slag gegaan. Statief en macrolens waren zeer behulpzaam.
    Ik mag hopen dat het morgen beter gaat.

    31-10-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 oktober Het huis van de Kerstman
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We waren vanmiddag naar Aarschot gereden om de eerste officiële kerstmanfoto's te maken en ook om eens een kijkje te nemen in het pand dat vanaf de 14de december het huis van de Kerstman wordt. Dat er nog veel werk is voor we op 1 december aan de inrichting kunnen beginnen is een understatement. Er wordt ons langs alle kanten verzekerd dat het allemaal in orde komt maar er is toch enige stress in aantocht.
    Ik heb vanuit diverse standpunten enkele foto's geschoten om een idee te geven van de omvang en de indeling en mede door het feit dat ik alles in RAW fotografeer kan ik uit mijn beelden net iets meer halen in de Raw-converter. Het was in werkelijkheid net iets donkerder en zo maakte ik het mee dat, terwijl het vrouwke en mijn zus een eind verderop de situatie aan het becommentariëren waren en ik ze in de compositie inpaste, Phaido zonder dat ik het gemerkt had links ook in het beeld geslopen was hij had alleen maar oog voor het verre vrouwke. Omwille van de interactie vond ik dit de leukste van de serie. 

    30-10-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 oktober Pa en ma
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik krijg het de komende tijd ontzettend druk. Vanaf morgen zie ik geen enkel gaatje meer om de traditionele jaarlijkse momenten van bezinning en het gedenken van onze dierbaren op de diverse begraafplaatsen in te plannen. Je kunt dan wel stellen dat je helemaal niet naar het kerkhof moet om even aan de overledenen te denken en dat het een obligaat gebruik is - en eerlijk gezegd vind ik dat ook wel een beetje - maar tradities en gebruiken zijn er nu eenmaal en het kan helemaal geen kwaad die in ere te houden. Rond Allerheiligen is het kerkhof-bezoek-tijd. We zijn dus vandaag in Peer geweest om even bij moentje, mijn grootmoeder en bij pa en ma te zijn. Voor een foto van de plek waar de urnen zijn opgeborgen maakte ik graag wat tijd.

    29-10-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 oktober Top of the world
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wandelgebied Thorpark, het Limburgse berglandschap in Genk. Je waant je warempel regelmatig ergens in de Ardennen of in het buitenland als je in de buurt van het vliegveldje van Zwartberg aan de wandel gaat. Er is daar een heus berglandschap ontstaan door het storten van het puin en afval, resultaat van jarenlange ontginning van de Genkse mijnen Zwartberg, Winterslag en Waterschei. Ondertussen zijn al die kunstmatige reliefvormen begroeid en een onderdeel van het groene hart van de provincie Limburg. Plateaus, hellingen, heuvels, valleien... ik viel van de ene verbazing in de andere wow tijdens onze geocache-zoektocht vandaag. Het is misschien wel de mooiste wandeling van het jaar geworden. 
    Boven op deze terril heb je een adembenemend uitzicht. Maar als twee wandelaars boven op de top staat te genieten levert dat van op de helling ook een mooi beeld op. 

    28-10-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 oktober MTC Lichtaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we een officieel einde gemaakt aan het bestaan van onze motorclub MTC Lichtaart. Ikzelf heb mijn machine al een hele tijd geleden voor onbepaalde tijd in de garage geparkeerd en er zijn nog wel enkele andere leden waar we mogen bij stellen dat de hobby over en uit is. De enkele leden die nog wél rijden kunnen dat verder ook doen zonder dat zoiets in clubverband hoeft. Het einde van de club wil uiteraard niet zeggen dat ons vriendenclubje uit elkaar valt, integendeel. Het einde van de club wil wel zeggen dat we het geld dat nog in de kas was nuttig moesten besteden. Het was niet moeilijk daar een goed doel voor te bedenken. We zijn met z'n allen gaan eten in Het Ganzennest. De niet aanwezigen hadden dik ongelijk... het was erg lekker. Voor we er aan begonnen vond ik het nodig een officiële einde-verhaal foto te maken.

    27-10-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 oktober Vier op een rij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ze waren eigenlijk met z'n vijven maar die vijfde bleef aan de linkerkant zo ver van de andere paardjes dat ik uiteindelijk besloot om dit beeld maar op deze manier te kadreren... vier op een rij.
    Als de pup Jul bij ons te gast is gaat ie mee als wij er op uit trekken natuurlijk. Onze dagelijkse wandeling voerde ons, zoals dat meestal het geval is, weer doorheen de Smallebroeken. Jul maakte deze keer kennis met de diersoort Paard. In een weide die voor zover wij het weten altijd helemaal braak lag en waar we de laatste tijd zeker geen dieren meer gezien hadden liepen nu plotsklaps vijf paarden. Ze waren duidelijk erg geïnteresseerd in ons, voorbijgangers, of was het in Jul? Een ander beeld, dat ik op mijn Facebook-pagina postte, lijkt dat te suggereren. Voor deze amateurfotograaf was de interesse alleszins wederzijds.

    26-10-2018 om 23:54 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 oktober Kwelling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De wijn was goed en hij vloeide rijkelijk gisteren tijdens het etentje in Aarschot. Voordien waren er al de nodige bubbels en na afloop was dorst nog altijd niet gelest... Dat ik deze morgen niet echt fris achter mijn krantje kroop met enkele bokes en zwarte koffie was het logische gevolg. 
    Terwijl ik al suffend, koffie slurpend en alleen de vette titels van de krant lezend wakker aan het worden was stond plots Jul de pup voor de deur. Zoon Michael kwam hem even brengen met de vraag of wij vandaag konden hondensitten. Dat brengt leven in huis natuurlijk. Phaido kan wel goed opschieten met Jul maar al die drukte vindt ie toch maar niks en zelf was ik er in eerste instantie eerlijk gezegd ook niet blij mee... tot ik merkte dat Jul een meer dan gemiddelde belangstelling had voor mijn bokes en ik daar meteen de fotomogelijkheden van inzag. Op één na bracht ik alle bokes op een onbereikbare plaats in veiligheid en dat laatste boke legde ik zo dat het net wel of net niet te pakken was voor een smachtende Jul. Ik moest het enkele keren verleggen en telkens deed Jul verwoede pogingen. Evenveel keer schoot ik een reeksje foto's. Uiteindelijk heb ik een einde gemaakt aan de kwelling door hem zijn prooi te laten grijpen. Opvoedkundig helemaal fout, ik weet het maar ik kon het niet langer aanzien.

    25-10-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    24-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 oktober Lonely Boys?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We waren vanavond naar Aarschot gereden voor een etentje met goede vrienden en ik was van plan tijdens de terugrit enkele nachtfoto's te schieten. Bij de diverse locaties die ik in gedachten had bleek er evenwel telkens iets te zijn dat mijn fotografieplannen dwarsboomde... niet genoeg licht, storend geparkeerde auto's, bouwconstructies en stellages die de site helemaal onfotografeerbaar maakten... kortom ik kwam thuis met een blanco kaartje.
    Om deze blog toch van een dagelijkse foto te voorzien moest ik wel in het verleden duiken. 
    We schrijven 24 oktober 2012, precies zes jaar geleden alweer, reunie met misschien niet het beste bandje waar ik ooit in speelde maar zeker het leukste. Jack, helemaal rechts was voor de gelegenheid over gekomen uit de States, hij heeft ondertussen de strijd tegen de vreselijke ziekte verloren, Eddy, helemaal links, toen net aan zijn strijd begonnen en ondertussen genezen verklaard, en daar tussen in Theo, ikzelf en Jean... het is een beeld dat ik op deze "verjaardag" nog eens wil koesteren.  

    24-10-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 oktober TREKK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook details kunnen vaak een verhaal vertellen.
    We waren vandaag een rondje rond Kasterlee gaan fietsen. Jackie en Annemarie hadden de fietsen van de wagen gehaald bij het gemeentehuis en zelf was ik met mijn stalen ros tot daar gereden. Kasterlee is niet zo ver. Na afloop van onze tocht hebben we naar goede gewoonte nog een natje genuttigd in een Kastels café. Terwijl we aan het genieten waren - we zaten aan het eerste tafeltje bij de voordeur - kreeg ik de klink in de gaten... als die kon praten. 
    Lokale vrienden-cafébezoekers kunnen me zonder twijfel vertellen over welk café het hier gaat.Smile

    23-10-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 oktober Kristalpark
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na een dag Limburg-fietsen wilde ik, voor ik weer naar huis reed, op het Lommelse industriegebied Kristalpark nog twee geocachen zoeken. Het grootste deel van dat enorme gebied is nog onontgonnen en braak liggend, de natuur gaat er nog altijd zijn gang. Een hele kudde gigantische windmolens verstrekt ondertussen al groene energie en binnenkort komt hier ook nog eens het grootste zonnepanelenpark van de Benelux, 300.000 zonnepanelen op 110 ha..., ze zien het groot daar in Lommel. Helemaal achterin, aan de overkant van de spoorweg parkeerde ik de wagen. Een van de cachen die ik zocht lag op de berm van de brug over de spoorweg en van op die plek had ik een mooi vergezicht. Het avondlicht en het wolkenspel boven de vlakte zorgden voor een prachtig kleurenspel. Ik vond het alleszins enkele foto's waard.

    22-10-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 oktober St Jozef Olen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Da's al 3 weken dat de weermannen en -vrouwen ons willen laten geloven dat de laatste mooie dag er aan komt en ik trap er met graagte elke keer weer in... snel de fiets nog eens achter op de wagen nu het nog kan om ergens een rondje te gaan geocachen. Vandaag waren we, cachemaatje Jackie, zijn vrouwke Annemarie en ikzelf, in en rond Heist op den Berg. 
    We hebben genoten van de tocht maar qua fotografie was ik nog niet echt aan mijn trekken gekomen, veel te veel hooi op onze vork genomen. Gelukkig was er ook nog de terugrit. Toen ik met een oogst van 43 gevonden mystery-cachen bijna terug thuis was en ik in St. Jozef Olen over de brug reed zag ik dat het Kempisch kanaal er spiegelglad bij lag. Iedereen die mijn fascinatie voor spiegelingen kent zal begrijpen dat ik zoiets niet aan me kan laten voorbij gaan. Voorbij het kanaal eerste weg scherp rechts, parkeren en maar schieten... ( fotograferen bedoel ik he Very Happy ). Brug, spiegeling, avondlicht... ikke weer blij. 
    Naar het schijnt komt er morgen alweer een laatste mooie dag aan. Ik heb alvast rondje Rotem op het programma gezet. 

    21-10-2018 om 23:52 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 oktober Herfst in de Smallebroeken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik hoop dat het niet vervelend wordt, de herfstfoto's vliegen je om de oren dezer dagen. In alle mogelijke Facebook-groepen, in de krant, als achtergrond bij het weerbericht... maar het is nu eenmaal herfst en de pracht die de natuur telkenjare weer etaleert in dit seizoen is dermate fotogeniek dat je al een olifantenvel moet hebben als hobby-fotograaf om er niet voor te vallen.
    Ik ben trouwens vandaag nauwelijks het huis uit geweest ondanks het mooie weer. De dagelijkse Smallebroekenwandeling - zowat in onze achtertuin - kon ik Phaido niet ontzeggen. Het is wel een avondwandeling geworden, niet toevallig natuurlijk... het avondlicht is altijd net iets mooier. Ik kwam weer thuis met enkele leuke beelden. Het tegenlicht in het lover schilderde zulke mooie kleuren op deze locatie dat ik niet anders kon dan afdrukken. 

    20-10-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs