Inhoud blog
  • 05 januari Tot ziens
  • 04 januari Graffiti in Mol
  • 03 januari Feestverlichting Lommel
  • 02 januari Sneeuwmannen
  • 01 januari Wandeling.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • Onderweg no Polien
  • geocaching
  • Photography by Alex Leys
  • Fietsroutes
  • Fotoclub Visueel
  • Pol Schrijvers, mijn Facebook pagina
  • Mijn nieuwe blog op Seniorennet
  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Pols Fotoblog
    een vervolg op Polsfotodagboek, klik op de foto voor een groter formaat.
    Helaas is het op het ogenblik nog steeds onmogelijk te reageren op deze blog. Ondanks diverse pogingen om dit probleem te melden bij de webmaster is er voorlopig nog geen antwoord of verbetering. Frustratie troef. Ik denk er aan een nieuw platform te zoeken om mijn dagelijkse ei kwijt te kunnen. Een e-mail sturen kan gelukkig nog wel.
    04-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 juli Minipaardjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben het traject van onze dagelijkse wandeling vandaag een flink stuk langer gemaakt. Het was deze voormiddag duidelijk minder warm dan de voorbije dagen en daar hebben we van geprofiteerd. Een stuk langs de Rulloop, de Hoge Rielen, Ossengoor... zo kom je weer eens op plekken waar we vroeger wel vaker kwamen en zo merk je dat ook daar nog steeds vanalles te zien en te beleven is. De wei aan Ossengoor waar we vroeger ook al allerhande beesten mochten begroeten was nu de woonplaats van een aantal minipaardjes. Da's blijkbaar een populaire diersoort tegenwoordig realiseer ik me plots, in de Smallebroeken loopt er ook al een hele bende. Phaido vond het in het begin maar niks, die op paarden lijkende vierpoters die niet veel groter dan hemzelf waren, maar geleidelijk aan wende hij aan het gezelschap en werd hij zelfs een beetje nieuwsgierig. Hij wilde zelfs graag poseren met de kudde. De paardjes blijken duidelijk nog nieuwsgieriger dan Phaido.

    04-07-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 juli Tortel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  Met dit weer en de heersende temperaturen hebben ook de vogeltjes het niet gemakkelijk. Alle plassen zijn ondertussen opgedroogd en drinken vinden lijkt me niet vanzelfsprekend. We hebben dan ook op diverse plaatsen in de tuin, langs het huis en achter in het bos schalen met water gezet. Niet toevallig zijn er ook enkele zo gepositioneerd dat ik er een prima zicht op heb als ik 's ochtends onder de pergola achter het huis mijn krantje zit te lezen met de camera binnen handbereik.
    We denken natuurlijk aan alle kleine zangvogeltjes als we water voor ze klaarzetten maar als er, zoals deze morgen, zich een tortel komt laven is dat even goed van harte gegund. 

    03-07-2018 om 23:52 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 juli WK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De hele dag stond in het teken van de wedstrijd die de Rode Duivels vanavond speelden tegen Japan. Het werd een thriller en aan de goede afloop heb ik eerlijk gezegd even getwijfeld. Ik had in de loop van de dag al een aantal foto's gemaakt die zouden kunnen geschikt zijn om een voor de hand liggende overwinning te vieren maar uiteindelijk heb ik na de wedstrijd toch nog een item toegevoegd in een snel geïmproviseerde lay-out. Uit respect voor de tegenstrever heb ik er een LP-hoes bijgelegd. ( Ik vond niet zo snel een ander object ) Mijn vrienden en volgers zullen me zonder twijfel kunnen vertellen van welke groep dit monument is.... 

    02-07-2018 om 23:56 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 juli Terrasje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ideaal weer om tot 's avonds laat buiten te zitten en bij voorkeur doen wij dat op een terrasje aan een of ander gezellig café. In de loop van de middag hadden we ons al zitten ergeren tijdens de oersaaie wedstrijd Spanje - Rusland en we waren niet van plan dit soort verveling nog eens mee te maken vanavond. Op zondagavond gaan we trouwens altijd ergens iets consumeren met ons vriendenclubje. Deze keer hadden we café De Perenboom uitgekozen. Het is niet zo dat ik tijdens dit soort gezellige avonden constant met de camera loop te zwaaien maar als er zich een mooi beeld aanbiedt en ik heb mijn toestel toevallig vast dan zal ik ook niet aarzelen om af te drukken natuurlijk. 
    Toen de zon onder de parasols door pal in de gezichten van de vrienden aan de overkant van de tafel begon te schijnen en die allemaal een zonnebril hadden opgezet kon ik er een viertal te pakken krijgen net op het moment dat ze ongeveer in dezelfde richting leken te kijken.
    Ik moet er ook nog even bij vertellen dat ik het achteraf bekeken niet erg vond dat ik Kroatie - Denemarken aan mij heb laten voorbij gaan. Morgen daarentegen... 

    01-07-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 juni Kempisch Kanaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Verkoeling vind je aan de waterkant met zulk heet weer. We hadden onze wandeling met Phaido dan ook gepland langs het Kempisch Kanaal. We waren naar Herentals gereden en om geen last te hebben van het fietsverkeer op het fietspad hadden we er voor gekozen het zandpad aan de overzijde van het jachthaventje eens te gaan verkennen. Daar waren we niet alleen, de plek is blijkbaar erg populair om te zonnen, te zwemmen, te picknicken, te vissen, romantisch te daten en nog enkele andere vormen van recreatie. Zoals gewoonlijk bracht ik ook nu weer enkele foto's mee naar huis. 

    30-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 juni Courtois
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als er iemand is die ons in zijn eentje de wereldtitel kan bezorgen is het Thibaut. Als hij er geen meer doorlaat tot midden juli zijn we wereldkampioen de 15de. De wollemeisjes in Herentals wisten dat ook en ze hebben onze nationale doelman extra in de kijker gezet door hem niet één maar twee paaltjes te gunnen qua breiwerk-ijver, meer nog, ze hebben er nog een doellat, een net en een levensechte keeperfiguur bij gebreeën. De voetbal heb ik er zelf bij gefotoshopped.
    De foto is van gisteren dat moet ik toch even toegeven, maar het was ook gisteren dat Thibaut aan zijn nieuwe, waarschijnlijk nog 15 dagen durende, reeks van clean-sheets begon he. Gisteren had ik evenwel een foto die ik nog leuker vond, vandaar dat deze tot nu moest wachten. Very Happy

    29-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 juni Foto-opdracht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was moeilijk kiezen vandaag... de laatste wedstrijd van de Duivels in de groepsfase van het WK of vergadering van de fotoclub. De wedstrijd was niet echt van levensbelang en de vergadering beloofde leuk te worden want we zouden enkele opdrachten bekijken. Gelukkig slaagde ik er in het dilemma te omzeilen want in de club had maatje Alex er voor gezorgd dat we de wedstrijd op het projectiescherm konden volgen.
    Een van de opdrachten was: laat je inspireren door een kunstwerk. Het kunstwerk in kwestie was een schilderij van Magritte, La condition humaine. Het is een redelijk bekend werk, een schildersezel voor een open raam, daarop staat een schilderij waarop precies dezelfde achtergrond geschilderd lijkt als er zou te zien geweest zijn als het schilderij er niet zou gestaan hebben. Hoe ik er door geïnspireerd werd en wat ik er van gemaakt heb zie je hier.

    28-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 juni Kanopret
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Veel warmer moet het niet meer worden, maar voorlopig kan deze jongen de heersende mooi weer periode wel appreciëren. Zowel de wandelschoenen als de fiets worden regelmatig van stal gehaald. Die laatste was aan de beurt vandaag. Na een rondje in de buurt van Larum fietste ik vanavond over de Schoorse brug. De afvaart van de Nete met de kano is weer populair merkte ik. In de verte zag ik kleurrijke beweging op het water en dat was voldoende om mij er toe aan te zetten te stoppen, de camera uit de fietstas te halen en enkele opnames te maken.

    27-06-2018 om 23:52 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 juni Op de foto met Romelu
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik had het er een tijdje geleden al eens over: de Wollemeisjes hebben de buurt van de Zandpoort en de Molenvest wel erg mooi versierd met hun brei-kunstwerken. Ondertussen zijn de paaltjes in de bocht aan de poort, die toen in allerlei kleuren getooid waren, van uitzicht veranderd want het WK-voetbal maakt blijkbaar ook bij de breiende dames een en ander los. Onze duivels hebben er een plaatsje gekregen. Toen Phaido dat zag, superfan van Romelu zijnde, wilde hij absoluut met zijn idool op de foto. Of het ook echt was zoals wij zijn gedrag meenden te moeten interpreteren weet ik niet... we hebben hem alleszins net op tijd kunnen beletten tegen zijn idool te plassen. Very Happy 

    26-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    25-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 juni Averbode
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De wereldbeker voetbal raast maar door en als voetbal liefhebber blijf ik kijken. Maar teveel is trop... en vandaag vond ik het nodig de wedstrijden - die me trouwens maar matig interesseerden - aan mij te laten voorbij gaan en weer eens de natuur in te trekken. Een leuke wandeling was snel gevonden op geocaching.com en we werden niet ontgoocheld in wat Rondje Pino Klashond in Averbode ons te bieden had. De verstopmethodes van de gezochte onderdelen waren niet van dien aard om ons extatische gevoelens te bezorgen maar de wandeling was top en daar doen we het voor eigenlijk. Natuurlijk neem ik de camera altijd mee tijdens zo'n tocht en uit de oogst van deze dag koos ik voor dit beeld, het vrouwke en Phaido die een vennetje oversteken op een knuppelpad. Alweer een spiegeling, jawel, het blijft een van mijn dada's, hoewel deze weer net niet past binnen de reeks die ik in elkaar aan het knutselen ben voor het komende salon van de fotoclub.

    25-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 juni Mus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb vandaag een vogeltje in de aanbieding, een doodgewone mus. Ik heb helemaal niet de ambitie om me op deze tak van de fotografie te storten. Binnen onze fotoclub zijn er trouwens enkele leden die zich gespecialiseerd hebben in vogelfotografie, ze reizen daarvoor ook regelmatig de halve wereld af, en die zijn zo goed ( en hebben ook het meest geschikte materiaal daarvoor ) dat ik me daar niet mee wil meten. Maar soms, als je gewoon in de eigen regio op een terrasje zit dient er zich een alledaagse fladderaar aan op het moment dat je de 300 mm schietensklaar op je toestel hebt zitten en dan druk je toch maar af he...

    24-06-2018 om 23:34 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 juni Colmar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was deze morgen redelijk laat toen ik er uit kwam, dat zal wel zijn oorzaak hebben in het feit dat het gisteren echt wel een zware dag was. Toch ben ik meteen achter de PC gekropen om de foto-oogst van onze Elzas-trip onder handen te nemen. In de vroege namiddag moest ik zoals elke rechtgeaarde Duivelsfan voor de TV zitten en daarna moesten we ons reppen om aanwezig te zijn op het verjaardagsfeestje van onze vriend Thierry. Veel mogelijkheden om te fotograferen had ik dus niet en liever dan een verplicht nummertje om toch maar een foto van vandaag te tonen val ik graag terug op een beeld uit ons bezoek aan een van de vele vette toeristische troeven van Elzas. Een bezoek aan de binnenstad van Colmar kan ik iedereen aanbevelen. Oude vakwerkhuizen alom, waterkes, bloemenpracht... teveel om op te noemen. Je moet er zelf eens naartoe.... Echt !!!

    23-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    22-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 juni Wintzfelden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na drie dagen genieten van de rust, de wijn, de lieflijke landschappen, de ooievaars en het lekkere eten zijn we terug thuis ondertussen. Toen we deze midweek boekten bij Travelbird hadden we de afstand toch een beetje onderschat, 560 km stond er op de teller toen we de wagen voor de deur gezet hadden in huize Pol en Josee. Maar het was weer de moeite !!! We hadden bij het vertrek in Wintzfelden al meteen nog een ontspannende laatste wandeling ingelast, kwestie van Phaido nog eens de gelegenheid te geven, te rennen, te plassen en kaka te doen. Uit die wandeling plukte ik dit beeld. 

    22-06-2018 om 23:55 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 juni Colmar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de loop van de jaren waren we al enkele keren in de Elzas, niet dat we hier diverse keren per jaar op bezoek komen maar we zijn geen onbekenden in de regio, laten we het daar bij houden. We hebben onder andere de charmes van huizen in de vele wijndorpen leren kennen en zoals we de Duitse Weinstrasse konden apprecieren is de Route des Vins d’Alsace misschien nog wel meer genietbaar. Vandaag waren we voor het eerst in Colmar, de grootstad in de streek en dat heeft ons eerlijk gezegd uit onze schoenen geblazen. Wow... het hele centrum is vrijwel intact in stijl bewaard. De bussen met Chinezen moet je er bij nemen maar dit durven wij aanbevelen. Een enkele foto kan nooit een totaalbeeld schetsen, maar dit detailbeeld geeft alvast een hint.

    21-06-2018 om 22:59 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 juni Eguisheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na een vrij pittige ochtendwandeling zijn we deze namiddag naar Eguisheim gereden, een van de mooiste wijndorpen in de Elzas, misschien wel het allermooiste. Het veel bekendere Rickewihr hadden we lang geleden al eens bezocht maar dat liet niet die zelfde overweldigende indruk na. Ik heb uiteraard als een razende gefotografeerd maar zoals ik gisteren al vertelde: mijn laptop heeft het laten afweten en dus moet ik het tot we weer thuis zijn doen met een opname gemaakt met de iPad of iPhone. Hopelijk geeft dit helemaal onbewerkt plaatje toch ook een goed idee van de charme van dit stadje.

    20-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 juni A l’arbre vert
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Grote katastrofe... Mijn laptop heeft de geest gegeven en daar sta je dan in Wintzfelden in de Elzas met een Canon vol leuke fotos en je hebt geen mogelijkheid om die naar je blog te versassen. Gelukkig heb ik ook nog een iPad bij en daarmee kun je ook fotograferen en rechtstreeks met het net verbinding maken is ook de normaalste zaak van de wereld tegenwoordig. Na een heerlijke maaltijd, een uitstekend wijntje en de kennismaking met onze kamer die al bij al meeviel - een beetje krap maar netjes - maakte ik op het kleine terras van de kamer deze iPad-foto. Op z’n Frans zullen we maar zeggen... Die details zijn niet zo belangrijk.

    19-06-2018 om 23:41 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 juni We are Belgium
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De wereldbekerkoorts, je ontsnapt er niet aan. Ik moet meteen bekennen dat ik tot voor kort niet echt een believer was, en zelfs nu, na de eerste overwinning heb ik nog steeds enige twijfels, zij het iets minder ondertussen. Dat neemt niet weg dat ik supporter ben van onze rode duivels en ze wil aanmoedigen, steunen en dat ik samen met het vrouwke en Phaido met volle aandacht de wedstrijd gevolgd heb deze namiddag. We hadden ons ook in gepaste kleuren getooid en ik heb ook de kreet overgenomen die de duivels en de natie verbindt: We are Belgium. Nu maar hopen dat het in de volgende wedstrijden, tegen ploegen die minder zwak zijn dan Panama, even vlot loopt. 

    18-06-2018 om 23:58 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 juni Knuppelpad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In dit seizoen van weelderige groei in de natuur en van overdaad aan groen heeft deze amateurfotograaf daar oog voor en vandaag heb ik daarom gekozen voor een zo groen mogelijke foto. Ik stel me tijdens een wandeling voor dat ik Stanley heet en me met een machete hakkend een weg baan door de Afrikaanse jungle. Gelukkig is dit niet in Afrika maar gewoon hier in de Kempen en al even gelukkig ben ik met het feit dat de natuurvereniging dit knuppelpad heeft aangelegd door de Roeykens.

    18-06-2018 om 00:10 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 juni Werchter Boutique
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wil er niet al te veel woorden aan vuil maken, maar ik ben behoorlijk pissig. We hadden via mijn zus vrijkaarten - uitnodigingen - gekregen voor Werchter Boutique, zeg maar de opvolger van Werchter Classic, het event dat op hetzelfde terrein doorgaat net voor het nog grotere Rock Werchter. De laatste twee acts uit het programma - Oscar and the Wolf en Bruno Mars - die interesseerden ons wel en dus waren we tegen half acht richting Werchter gereden. Ik had vooraf nog geïnformeerd of je mocht fotograferen en - iedereen doet dat, dat is geen probleem - met de de 70-300 op mijn toestel togen we goedgemutst richting eerste grote zomerfestival in Belgie. Bij de strenge security aan de ingang werd ik meteen apart genomen en ofwel moest ik mijn toestel afgeven, ofwel mocht ik er niet in... 
    Om een lang verhaal kort te maken, argumenteren, discuteren helpt niet, ik bleef buiten... mijn toestel afgeven, zelfs in een zogezegd veilige locker, dat doet deze jongen niet en anderzijds wilde ik het vrouwke ook het plezier van Werchter Boutique niet ontnemen. Ik ben dus maar alleen in een plaatselijk café gaan zitten waar ik onder het genot van een aantal Duvels naar de wereldbeker voetbal ben gaan zien... 
    Alle hobby-fotografen die in het vervolg optredens willen bijwonen zijn bij deze dus gewaarschuwd. Professioneel uitziende apparatuur wordt geweerd. Dat iedereen zwaait met smartphones en mini-toestelletjes waarmee je ook uitstekende foto's kunt maken is blijkbaar geen probleem. Knars, knars, knars...

    16-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 juni Ballonnen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ging gisteren helemaal fout met de site Bloggen.be waar ik mijn dagelijkse blog op post. Voor de eerste keer in jaren kon ik mijn ei niet kwijt. Met een dag vertraging wil ik dus toch even de schade inhalen. Ik had op Facebook al meegegeven dat er iets verkeerd was en een reeks foto's gepresenteerd met de vraag welke het leukste werd gevonden. Dit is 'm geworden. 
    Toen ik in de vooravond naar mijn zus reed in Aarschot kwam ik in Herselt voorbij een terrein waar enkele luchtballonnen startklaar werden gemaakt. Stop natuurlijk en gefundenes Fressen....

    15-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs