Inhoud blog
  • 05 januari Tot ziens
  • 04 januari Graffiti in Mol
  • 03 januari Feestverlichting Lommel
  • 02 januari Sneeuwmannen
  • 01 januari Wandeling.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • Onderweg no Polien
  • geocaching
  • Photography by Alex Leys
  • Fietsroutes
  • Fotoclub Visueel
  • Pol Schrijvers, mijn Facebook pagina
  • Mijn nieuwe blog op Seniorennet
  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Pols Fotoblog
    een vervolg op Polsfotodagboek, klik op de foto voor een groter formaat.
    Helaas is het op het ogenblik nog steeds onmogelijk te reageren op deze blog. Ondanks diverse pogingen om dit probleem te melden bij de webmaster is er voorlopig nog geen antwoord of verbetering. Frustratie troef. Ik denk er aan een nieuw platform te zoeken om mijn dagelijkse ei kwijt te kunnen. Een e-mail sturen kan gelukkig nog wel.
    10-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 juni De smaak van de overwinning
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Mijn geocache-maatje Jackie is nog net iets fanatieker als ik als het er om gaat ook moeilijke zoekopdrachten tot een goed einde te brengen. 
    We waren er al zo vaak voorbijgereden en telkens vonden we dat vroeg of laat... Deze keer hadden we alle accessoires bij die we meenden nodig te hebben om de qua sterren hoog gequoteerde geocache GC4CEXB op ons palmares te schrijven. Jackie had een waadpak meegebracht en ik heb een telescopische ladder, zo'n ding dat je kunt uitschuiven tot gewenste hoogte en waar je bij het terug inklappen met je vingers tussen zit als je niet goed oplet.
    Jackie ging dus te water een eind verwijderd van de brug waaronder de cache hing. Het water kwam hem bij momenten tot 5 à 10 cm onder de armholtes van zijn waadpak maar hij zette door. Over de reling van de brug overhandigden we hem dan de ladder en de klim naar de cache was verder een fluitje van een cent. 

    10-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.09 juni Bobbejaan Schoepen Plein
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel Lichtaart was in feeststemming vandaag. Bobbejaan Schoepen, de meest gekende inwoner ooit, werd gevierd, een plein werd naar hem genoemd en naast de formaliteiten met de nodige hoogwaardigheidsbekleders waren er ook een aantal gesmaakte optredens. De show die tot voor kort in de Vlaamse schouwburgen te zien was waarin Barbara Dex, Guido Belcanto en Jan de Smet vergezeld van een resem uitstekende muzikanten hulde brengen aan Bobbejaan en zijn oeuvre sloot een mooie viering af. Ik had in de loop van de dag al een geheugenkaartje vol geschoten bij wijze van spreken en in de loop van die avondshow heb ik nog wel wat leuke opnames kunnen maken. Ik had een plaatsje uitgekozen op een verhoging bij de bloembakken aan het OC. Een beetje terreinkennis is nooit weg he. Ik had daar alleszins een onbelemmerd zicht op het podium, weliswaar een beetje ver maar met een flinke teletoeter op mijn toestel kon ik toch redelijk dicht op het gebeuren kruipen. Dit is de heer Belcanto tijdens een van zijn interpretaties van het Bobbejaan-repertoire.

    09-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08 juni Bootje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de vrijdag-wandeling mochten we ook van de faciliteiten van het zomer terras genieten in Hoevezavel. Om de zomerse sfeer te schetsen had het animatie-team onder meer een bootje als accessoire gelegd naast het drankstalletje. Dat vonden wij dan weer een dankbaar onderwerp om Phaido bij te brengen dat bootjes niet per definitie onbetrouwbare dingen zijn en dat, indien het baasje binnenkort op het Gardameer achter een - zij het iets ander - bootje gaat waterskiën er geen reden tot paniek is. Phaido probeerde alvast een min of meer correcte houding uit.    

    08-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07 juni Bobbejaan Schoepenplein
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aanstaande zaterdag is Lichtaart in feest. De waarschijnlijk bekendste inwoner ooit wordt dan gehuldigd, het plein aan de Schoolstraat tussen de bib en het OC wordt vanaf dan officieel het Bobbejaan Schoepen Plein, er wordt een kunstwerk ingehuldigd ( of zijn het er meerder? ) en vooral, dat wordt gevierd. Een volksfeest met optredens en allerhande geneugten is gepland en wij vermoeden dat het er weer erg druk gaat worden. Toen wij vanavond naar de wekelijkse vergadering van de fotoclub kwamen zagen we dat er al een en ander in gereedheid was gebracht... of toch niet? Het podium voor de optredens is klaar, de titel van een van de internationaal meest gekende nummers van Bobbejaan staat in een lichtreclame boven de ingang van de bib en in het grasperk is ook iets gaande. Ik mag hopen dat de werkzaamheden iets te maken hebben met het komende kunstwerk of kunstwerken. Stel je voor dat de groendienst daar toevallig nu ook een en ander gepland heeft dan zullen die nadar hekken met provisorische linten zeker niet idiot-proof blijken tegen de verwachtte volkstoeloop van zaterdag. Ik hoop dat ik weer niet aan het doemdenken ben en hou de ontwikkelingen in de gaten... Je me suis souvent demandé... 

    07-06-2018 om 23:55 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06 juni Lisa
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het lijkt wel of de wereldbevolking is opgedeeld in hondenliefhebbers en kattenliefhebbers. Zelden loop je iemand tegen het lijf die beweert ze allebei even leuk te vinden. Zelf hou ik van honden maar dat wil niet zeggen dat ik iets tegen katten heb... Op bezoek bij mijn zus moest ik weer eens vaststellen hoe Lisa, een van de huispoezen, moeiteloos iedereen om haar vinger - sorry pootje - draait. Lisa is de helft van een tweeling die mijn zus ooit in huis haalde als kittens. Mona en Lisa werden ze genoemd, snapt U 'm? Maar toen ze opgroeiden en Mona een katertje bleek te zijn werd die omgedoopt tot Mon. Mon is zelden thuis, hij dwaalt door de omgeving, imponeert, jaagt, amuseert zich en alleen om te eten en te slapen komt ie langs. Lisa daarentegen is een echte honkvaste thuisblijver, ze is nieuwsgierig, aanhankelijk, komt kopjes geven ook aan vreemden, zelfs aan hondenliefhebbers. Terwijl wij op het terras zaten te genieten van iets kouds en vloeibaar wilde ze er bij zijn maar de tropische temperatuur zorgde er toch voor dat ze de schaduw opzocht. Onder een ligstoel had ze een fijn plekje gevonden. Ik heb even een laag standpunt opgezocht om ook eens een poezenfoto op deze pagina's te laten voorbij komen.   

    06-06-2018 om 23:44 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 juni Roeier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik was op mijn gemakske langs het Kempisch Kanaal aan het fietsen toen ik werd ingehaald door een... roeier!!! Ik zag meteen de mogelijkheden en versnelde. Die gast deed dat ook want die nam dat blijkbaar op als een wedstrijdje. Ik moest enkele kilometers alles geven om voldoende voorsprong te nemen zodat ik kon stoppen, de camera uit de fietstas nemen, bliksemsnel instellen en afdrukken... Net op tijd. Hebbes.

    05-06-2018 om 23:55 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 juni Jurassic Kempen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het vrouwke had vanmorgen de kapster aan huis laten komen en dan moet ik ook onder de schaar. De afspraak was om 9 uur ( negen uur... gdvd ) en dat wil zeggen dat ik daar voor eerst nog moet opstaan, koffie drinken, gedeeltelijk wakker worden, nog koffie drinken, douchen, aankleden, koffie drinken en verder wakker worden en dat neemt zijn tijd in beslag. Om het maar kort te maken, ik moest er schandalig vroeg uit en iedereen die me kent weet dat zo iets niet mijn gewoonte is. Mijn ganse dagindeling ligt dan in de knoop. Zo kwam het dat ik pas deze avond besloot om alsnog een rondje te gaan wandelen met Phaido. 
    Ik had mijn oog laten vallen op natuurgebied De Duivelskuil tussen Beerse en Oostmalle en dat was een absolute meevaller. Ergens tussen de poelen, bossen en graslanden zag ik plots een gigantisch voorhistorisch geleed insect. Ik waande me even in Jurassic Park. Gelukkig was er een redelijk brede gracht tussen het monster en ons en dat stelde me enigszins gerust. Ik heb dan ook even het fototoestel uit de rugzak gehaald. Na enkele opnames zijn we toch maar snel verder getrokken want je weet maar nooit. Vergeleken met ons kunnen insecten immers superieure prestaties neerzetten als je die relateert aan kun lichaamsafmetingen en stel je voor dat ie boosaardig was en alsnog over de gracht zou springen.    

    04-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 juni B-Mine
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De foto-oogst was groot vandaag. We zijn gaan fietsen/wandelen/geocachen in de buurt van, en ook wel op de sites van enkele oude Limburgse mijnen, meer precies: Heusden-Zolder en Beringen. Zoals dat bij het meer bekende C-Mine in Genk het geval is wordt ook hier het oude industriële erfgoed gerestaureerd en in ere hersteld. Dat levert massa's mogelijkheden op voor de schietgrage amateur fotograaf. Dit is een beeld gemaakt boven op de avonturenberg op de terreinen van B-Mine in Beringen mijn. De klim er naar toe was best pittig - niet eens de zwaarste van de dag trouwens - maar de beloning was navenant.

    03-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De merknaam die je op dit beest moet plakken kan ik helaas niet meegeven. Ik ben geen insectoloog... 
    Ik was deze morgen al vroeg weg met fotomaatje Alex om de opendeurdag van het HIK in Geel met een bezoek te vereren. Vriendin Martine volgt daar fotografie in de volwassenen opleiding en we waren geïnteresseerd in de aanpak en de resultaten. We waren ook weer vroeg terug thuis en tijdens de goedmaak-wandeling met Phaido in de loop van de namiddag ben ik weer eens achter de kleine beestjes aan gegaan. De bramen staan nu volop in bloei en de hommels vliegen heen en weer tussen-, op- en in de bloemekes. Die beestjes zitten evenwel nauwelijks ooit stil en ze wisselen zo snel en zo vaak van positie dat het zeer problematisch is er eentje echt goed te pakken te krijgen. Dit vreemde mini-monster zat ook ergens onbeweeglijk op een bloem en het was niet moeilijk om daar op scherp te stellen.  

    02-06-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 juni Duvel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat ik een Duvel lust op z'n tijd is algemeen geweten binnen mijn kennissenkring. Ik heb het filmke waarin een Duvel wordt ingeschonken in een glas dat schuin op een geopend fleske ligt zeker tien keer toegestuurd gekregen op mijn facebook pagina. Ik had het thuis al eens geprobeerd en dat lukte vrij aardig, helemaal niet moeilijk, maar daar zit je dan helemaal alleen... Vandaag wilde ik het graag nog eens overdoen in de Brugwachter met getuigen. De leuke bijkomstigheid dat je het glas dan ook moet leegdrinken is lekker meegenomen natuurlijk. Het vrouwke heeft de camera gehanteerd voor de gelegenheid. De voor en na foto"s heb ik al op Facebook gepost als antwoord op alle kennissen die me klaarblijkelijk met de challenge wilden opzadelen. De actie zelf reserveerde ik voor deze blog. Ik was wel extra voorzichtig deze keer want thuis ging het toch een heel klein beetje fout. Enkele centiliters heerlijk vocht verspild... dat wilde ik deze keer niet meemaken. 

    01-06-2018 om 23:52 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31 mei Handwerk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik had vanmiddag een stadswandeling doorheen Herentals gepland. Op de geocache-site had ik een tocht ( een letterbox cache... zoek dat maar eens op Very Happy) van zo'n 5 km gevonden. Die bracht me toch nog langs enkele mooie onbekende plekjes ondanks het feit dat ik daar redelijk wat terreinkennis heb opgedaan de voorbije decennia. Maar ook op de meer gekende plaatsen werd ik soms aangenaam verrast. In de buurt van de Zandpoort en de Molenvest heeft een dames-handwerksters-collectief zich blijkbaar voorgenomen de ganse omgeving te versieren met brei-, haak- en ander handwerk. De bomen op de Molenvest worden ingepakt, beelden, palen en paaltjes... Ik heb de nodige foto's gemaakt en ondertussen kon ik ook met enkele van de dames een babbeltje slaan. Het is de bedoeling dat het zaterdag helemaal klaar is maar voorlopig is het resultaat ook al prachtig. Geef nu toe...  Zo zien de paaltjes die het verkeer rond de Zandpoort moeten leiden er toch veel leuker uit?

    31-05-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 mei Windkracht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een spiegeltje, een pincetje, een (staaf)magneet, een (UV)zaklamp, een touw, een meetlint, een schroevendraaier... als je op geocachetocht gaat neem je maar beter de gebruikelijke tools mee. Soms, als het in de beschrijving vermeld is, worden er nog andere gereedschappen gevraagd. Een fietspomp heb je standaard meestal niet bij, maar bij deze cache was die nodig. Gezien de titel "Windkracht 3" gingen we er van uit dat je daarenboven minimaal 3 bar moest kunnen produceren. We waren hier als eens eerder geweest en toen lukte het niet met een gewone pomp. Deze keer had Jackie een stevige voetpomp bij en jawel hoor, pomp op het nippeltje onder aan de groene paal, flink pompen en bovenaan floepte er iets te voorschijn!!!

    30-05-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 mei 3 Koeien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De nummers 3072, 3082 en 3077 hielden mij nauwlettend in de gaten toen ik hen tijdens de middagmaaltijd wilde fotograferen. Er was een tijd dat koeien namen hadden. Die van Fernandel heette Marguerite en Bella hebben we ook in menige grap of annekdote horen voorbij komen. Als we er de grote koeiennamenencyclopedie er op na slaan dan blijkt dat Anna de populairste naam was door de jaren heen, gevolgd door Cora, Dora, Marie en Corrie... Dit maar om even aan te geven dat ik die nummers allesbehalve sympathiek vind.  

    29-05-2018 om 23:42 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 mei Waterpret
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Vandaag ging het zomerterras anex strandcafé met allerhande activiteiten van start in zorgtehuis Hoevezavel. De onvolprezen medewerkers van de afdeling animatie hebben de binnenplaats omgetoverd tot een bijzonder sfeervolle pseudo-vakantieplek. Spelletjes, muziek en vooral veel waterpret zijn gegarandeerd voor bewoners en bezoekers. Natuurlijk wilde ik deze eerste dag van het gebeuren meemaken en fotomaatje Alex ging graag mee. Binnenkort gaan we trouwens weer met z'n tweeën in die entourage alle bewoners fotograferen in jaren '50-'60-'70 zomermode.
    Bij de bewoners viel het gedeelte "waterpret" zeer in de smaak. waterballonnetjes smijten en leden van het personeel nat maken is blijkbaar iets wat de deugniet in de oudjes weer helemaal naar boven haalt. Toen Tom in zwempak en met zwemvliezen aan zijn voeten zijn intrede maakte waren er meteen de nodige gegadigden om zo'n makkelijke prooi te bekogelen. Mia vond het alleszins geweldig en het enthousiasme waarmee ze haar projectielen naar de bijna weerloze Tom gooit straalt er van af.

    28-05-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 mei Heerlijk rustig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was weer een meer dan geslaagd weekend met de motorvrienden in hotel Schoos in Fleringen. Na het ontbijt deze morgen wilden wij meteen richting Lichtaart rijden want in de loop van de namiddag hadden we andere verplichtingen. Eerst nog één geocache oppikken onderweg, nog een laatste moment genieten van de heerlijke rust in landschap en omgeving en een laatste foto om deze driedaagse te illustreren. Ons volgend bezoek aan deze streek is nog niet gepland maar zal zeker niet lang op zich laten wachten.

    27-05-2018 om 23:50 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 mei De dames
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Vier van de zes heren uit ons gezelschap waren tegen beter weten in toch met de motor, getooid in zware en warme motor-kledij, het hete Eifel-weer in gedoken en zelf had ik met de dames en Jef Kiek een rustige voormiddagwandeling gepland om in het twee kilometer verder gelegen dorpje Fleringen een geocache op te pikken. In de loop van de namiddag zouden we dan nog een Multi proberen te pakken te krijgen ergens richting Geroldstein. Bij het begin van de tocht, midden in de eerste min of meer steile klim, haakte Jef al af... problemen met conditie, knieën en alle aanverwante gewrichten...
    Ik bleef dus alleen achter met een bende kippen waar ik als haan de verantwoordelijkheid voor op me nam. Punt één is dan dat je de gelederen even fotografeert. Ik vond een verzameling gele bloemekes bereid om als voorgrond te functioneren. 

    26-05-2018 om 23:50 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 mei Hotel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als we met de motorclub - die ondertussen eigenlijk vriendenclub geworden is - er op uit trekken hebben we een abonnement op goed weer. Ook dit weekend leek zich in optima forma aan te melden en deze eerste dag maakte het alvast helemaal waar. Na aankomst in het hotel zijn we meteen de meest nabij gelegen geocache gaan oppikken en om zeker te zijn dat we niet zouden verloren lopen hadden die Duitsers in het groot HOTEL op de gevel geverfd. Aardige lui...

    25-05-2018 om 23:34 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 mei Blue eyes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer een paard dus, hoewel... het is een minipaardje, niet hoger dan een meter. Wit en blauwe ogen, ik had zoiets nog nooit gezien. Het loopt in de wei waar ik al vaker shetlandpony's zag en fotografeerde en ook bij deze gelegenheid heb ik er voldoende tijd voor genomen om er een aantal foto's van te schieten. Ik heb er al enkele op mijn Facebook-pagina gezet maar uiteraard reserveer ik de m.i. meest aansprekende voor deze blog. Dit beeld is het resultaat van even flink door de knieën gaan. Na lang wachten en lokken had ik 'm tot vlak bij me gekregen en op dit portret zie je erg goed die intrigerende blauwe ogen. "Blue eyes..." waarom moet ik aan Elton John denken?

    24-05-2018 om 23:47 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 mei 3 Paarden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Hoe heel soms, ongepland en onvoorspelbaar dingen toch op een logische wijze geordend worden... Het lijkt er warempel op dat dit een paardenreeks aan het worden is, eergisteren één, gisteren twee en vandaag drie stuks, bereden door drie amazones, zowel de paarden als de amazones in verschillende afmetingen. Ik moest onwillekeurig aan grote-, kleine- en kinderfietsen denken...
    Soms moet je snel zijn. Ik was in de loop van de avond nog even de Smallebroeken in gewandeld met Phaido en toen we op de terugweg het kruispunt met de Dressenstraat naderden kwam dit zestal van de training op het LRV-oefenterrein. Ik had de 16-35 op mijn toestel zitten, niet ideaal om het beeld wat dichterbij te halen, maar ik heb toch maar op goed geluk afgedrukt.
    1/250  -  f4  -  ISO 800 waren de instellingen die nog voor stonden van de vorige opname en verder dan 35 mm inzoomen raakte ik dus niet. Achteraf bleek het resultaat best mee te vallen toen ik de oogst op de PC bekeek.   
    Als er morgen vier paarden voorbij komen dan mag je me er van verdenken dat ik het bewust en vrijwillig doe.

    23-05-2018 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 mei Moeder en kind
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Puur toeval dat er twee dagen na elkaar paarden de hoofdrol krijgen toegewezen in mijn dagelijkse blog.
    We hadden afgesproken dat we in de buurt van Dilsen-Stokkem zouden gaan fietsen en geocachen. De onweersdreiging lieten we niet aan ons hart komen en we zijn eigenlijk ( bijna ) niet nat geworden, gelukkig waren er enkele schuiloorden op de momenten dat de grote plens losbarstte...
    De hoofdbrok voor deze tocht was het natuurgebied Negenoord en de uitkijktoren aldaar. Een aantal opgeloste mysterie-cachen wilden we verzilveren en de vele positieve logs en commentaren over gebied, toren, flora en fauna hadden onze nieuwsgierigheid goed aangewakkerd. We werden niet ontgoocheld. Tijdens onze wandeling belandden we o.a. onverwacht tussen een kudde Konik-paarden en van deze moeder met kind maakte ik een hele serie foto's. Dit vond ik de leukste.   

    22-05-2018 om 23:53 geschreven door Kosmopol  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs