Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land Van Beveren speeldag 1 (Zondagreeks)

Opstelling: Franz-Robert-Dieter-Ronny-Gunther-Toon-Peter-Joël-Tim-Tom Bank: Steven-Tom-Luc

3-2 Toon
                       3-3
                       3-4
                       4-4 Tim
    Verslag: Net als vorige week begonnen we goed aan de wedstrijd en na goed jagen van Tim maakte de doelman een fout ,die leverde de bal in bij Joël die niet twijfelde en de 1-0 binnenschoot. Nadat de bal niet goed weggewerkt werd werd het 1-1 na een kwartier. Maar opnieuw namen we de voorsprong na een knappe actie van Joël op links die de bal achteruitlegde naar Tim en die op zijn beurt Tom bediende die de 2-1 binnenschoot. Maar opnieuw kwam de tegenstander terug in de wedstrijd 2-2. Een 5-tal minuten voor rust werd toon alleen voor de doelman geposteerd en die liet deze kans niet liggen 3-2 bij de rust. Na rust kwamen de bezoekers een beetje meer opzetten wat op het uur restulteerde in een 3-3, en 10minuten later werd het zelfs 3-4. Dit verdienden we niet mar we lieten het hoofd niet hangen en gingen nog op zoek naar de gelijkmaker. We kregen nog zeker 5 mooie kansen maar telkens lag de doelman van 't Kliekske in de weg, maar 5 minuten voor het einde scoorden we toch de oververdiende 4-4 wat meteen ook de eindstand was. We verdienden zèèr zeker dit punt en met een beetje meeval zelfs de 3 punten, want we voetbalden veel beter dan 't Kliekske toch wel een titelkandidaat. Een zeer sterke teamprestatie vandaag PROFICIAT.

07-09-2008 om 18:24 geschreven door gio

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)