Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 1

SAMENKOMEN OP ONS TERREIN OM 09.30H

op naar de overwinning

31-08-2008 om 16:02 geschreven door gio

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beker 1/8e finales(heenmatch)

5-4 TIM
    PLOEG WEDSTRIJD:FRANS,DIETER,TOM SMET,THIERRY,STEVEN,KOEN,PETER,JOEL,BRAM,TOM,TOON.WISSELSPELERS: GUNTHER(2E HELFT)TIM(2E HELFT)

VERSLAG: We grepen de tegenstander direct naar de keel en dat resulteerde na een 10-tal minuten in een verdiende voorsprong via Steven na een goeie actie op de rechterkant. Een paar minuten later stond het 2-0 toen steven de bal kon binnentikken. Ongeveer op het halfuur scoorden de bezoekers de aansluitingstreffer 2-1. Een kleine 10 minuten later stond de stand opnieuw in evenwicht 2-2.Na de rust kwamen de bezoekers vinniger uit de kleedkamer en een kwartiertje na rust stond het 2-3 en enkele minuten later zelfs 2-4.Maar toch gaven De Poldervrienden niet op en kwamen op 3-4 na een mooie voorzet van Bram die door Tom mooi naast de keeper werd gekopt.En na een prachtig afstandschot van Peter in de winkelhaak kwamen we op gelijke hoogte,en wat niemand nog voor mogelijk houde gebeurde een klein kwartier voor het einde toch , Tim kon na een rommelige fase de 5-4 nog binnentikken.

Een knappe prestatie van Poldervrienden hopelijk kunnen we deze positieve trend voortzetten volgende zondag tegen 't Kliekske.