Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land Van Beveren Speeldag 5(zondagreeks)

4-3 Tom
                       4-4
                       4-5
    Opstelling: Benny-Luc-Tom-Robert-Ronny-Koen-Toon-Joël-Peter-Tom-Tim Wisselspelers: Thierry-Flip-Dieter-Gunther

Voorbeschouwing: Na de overwinning van vorige week konden we deze week op een gedeelde 1e plaats komen.:

Verslag: Na 5 minuten kwamen we al op voorsprong toen Joël (de leerling) de bal op het hoofd van Tom (de meester) schilderde, en die liet deze kans niet onbenut 1-0. We diepten onze voorsprong uit toen een afvallende bal bij Koen belandde en die twijfelde niet en schoot de bal pal in de winkelhaak 2-0, maar voor rusten liete nwe ons 2 maal in de luren leggen en zo stond het toch 2-2 bij de rust. Na een kwartier nam Peter een vrije trap e ndie schilderde de bal perfect op het hoofd van Toon die de bal overhoeks binnenkopte 3-2. We moesten nog een klein halfuur met 10 verder omdat Tom de doorgebroken spits die maar al te graag neerging even aantikte. 5 minuten later werd het toch gelijk toen de spits van de bezoekers alleen voor doel kwam en de bal binnenlegde. Maar we gaven alles wat we waard waren en dat resulteerde in een nieuwe voorsprong na opnieuw een assist van Joël, en het was opnieuw Tom die de bal binnenkopte. Maar dan waren er enkele héél dubieuze beslissingen van de scheids waardoor we in extremis nog de 4-4 en 4-5 binnnenkregen, de 4-5 was op een door niemand buiten die slechtleidende scheids geziene penalty.
    Nabeschouwing: Zo verliezen we in extremis met dank aan de scheids die een heel belangrijke rol speelde in deze partij die we nooit hadden mogen verliezen toch nog. Volgende week moeten we aan de bak tegen Kalishoek, een moeilijke tegenstander, maar mits wat geluk en een goede scheidsrechter kunnen we daar 1 of 3 punten meegraaien.

12-10-2008 om 19:45 geschreven door gio

AS Faltboys-Poldervrienden 2-3

12-10-2008 om 13:38 geschreven door gio

29-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land Van Beveren speeldag 3(zondagreeks)
    Shell Boys-FC Poldervrienden 2-3

Voorbeschouwing: We konden opnieuw op Peter Staes rekenen wiens blessure gunstig evolueert. Vandaag misten we Franz en Bram. Het was ook de eerste match va nhet seizoen voor onze doelman Percy.

Doelpunten: 1-0
                       2-0
                       2-1 Tim
                       2-2 Peter
                       2-3 Joël
    Opstelling: Percy-Tom-Ronny-Luc-Steven-Peter-Joël -Koen-Robert-Tim-Tom Bank:Thierry-Gunther-Toon-Dieter

Verslag:Na amper 5minuten keken we al tegen een 1-0achterstand aan toen de bal niiet wegraakt na ee nverre inworp en de bal via Tom Smet in doel verdwijnde. 10 minuten later werd het zelfs 2-0. Enkele minuten voor rusten werd het 2-1 na een mooie collectieve aanval die door Tim werd binnengetrapt, na een mooie actie van Joël. Na rust kwam de thuisploeg niet meer in het stuk voor en na een magistrale vrije trap van Peter recht in de kruising kwamen we op 2-2. We kregen nog allerlei kansen, maar die wringden we allemaal de nek om, maar 1minuut voor tijd was de oververdiende 2-3 er toen joël de bal hard en laag in de verste hoek schoot.

Nabeschouwing: Op basis van de 2e helft een verdiende overwinning. Volgende week op AS Faltboys mmoeten we winnen om in de middenmoot te blijven.AS Faltboys is een haalbare kaart maar meestal winnen ze tegen ons dus het is opblazen geblazen. AS Falt boys speelt niet meer op de gemeentepleinen, maar spelen nu op Het veld van De Kleine Beurs i.p.v. Kadans die naar de pleinen op melsele zijn verhuisd.

29-09-2008 om 21:46 geschreven door gio

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stand na 3 speeldagen

Poldervrienden- Boys 85

Voorbeschouwing: Vandaag misten we opnieuw Peter Staes door een aanslepende knieblessure hij zou 6 weken out zijn en ook Joël deed niet mee. Vandaag recupereerden we Bram, Tim, Dieter, en Gunther. We waren met 18 man zo stonden Tom en Patrick niet in de kern zij offerden zich op.

4-11

Opstelling: Benny-Luc-Dieter-Robert-Ronny-Steven-Koen-Bram-Toon-Tom-Tim-Wisselspelers: Franz-Gunther-Thierry-

Verslag: Na amper 3 minuten keken we al tegen een achterstand aan toen de spits van Boys 85 de bal in doel kopte. Na een kwartier stond het 0-2 nadat opnieuw dezelfde spits vrij mocht aanleggen en de bal laag binnenschoot 0-2. Na een halfuur kwamen we iets meer in de wedstrijd en dat resulteerde in de aansluitingstreffer een voorzet van op rechts van Bram die door Tom werd binnengelegd. Ondertussen waren Beny en Luc al vervangen na problemen aan lies en knie hun vervangers waren Franz en Gunther. Maar de tegenstander liep op korte tijd verder uit en aan de rust stond het 1-6. Direct na de rust volgde de 1-7 en de 1-8 en de 1-9, daarna scoorde Tim nog 3 treffers maar kort daarna vielen de 4-10 en de 4-11.

Nabeschouwing: Geen goede match meer moet er niet gezegd worden volgende week moet het gewoon beter tegen Shell Boys.

21-09-2008 om 14:06 geschreven door gio

14-09-2008

Doewa Sport- FC Poldervrienden

Voorbeschouwing: Voor de 2e match van het seizoen misten we sterkhouder Peter Staes, Bram Ledent, Dieter Torfs, Tim en  Gunther Smet.  Onze nieuwe doelman benny was ook van de partij, ook afgevaardigde Filip Triest was niet van de partij hij was aan het eten op het WK Bbq en last but not least Patrick Van Goethem( De Witte) maakt na 8 maanden inactiviteit zijn wederoptreden hij begon op de bank.

Doelpunten: 0-1 Tom
                       1-1
                       1-2 Tom
                       1-3 Joël
                       2-3
                       2-4 Tom
    Opstelling: Benny-Franz-Luc-Steven- Robert-Koen-Toon-Joël-Ronny(C)-Tom-Tom.S Bank: Patrick-Thierry-Wim

Verslag: Na een paar minuten dreigden we al voor de eerste keer, een schot van Tom Smet trof de paal. Na 10 minuten was het toch 0-1, Toon gaf een mooie pass naar Tom die de bal 1 keer liet stuiten en de bal binnenknalde. Maar net als vorige week kregen we een tiental minuten na de 0-1 opnieuw een goal tegen 1-1. Dan gebeurde er een hele tijd niets, maar op het halfuur kwamen we opnieuw op voorsprong na een mooie actie van Koen op links die de bal op een presenteerblaadje gaf aan Tom, en die kopte op zijn beurt de bal mooi voorbij de kansloze doelman 1-2.  5 Minuten later ging Toon op snelheid voorbij zijn man en werd neergehaald in de 16 strafschop dus. Tom die al 2 keer had gescoord, zette zich achter de bal, maar de doelman stopte de strafschop met behulp van de paal. De tweede helft maakte Patrick na 8 maanden inactiviteit zijn wederoptreden, hij verving Robert en ook Toon werd vervangen door Thierry. Na 10 minuten in de 2e helft kregen we een vrije trap op een gevaarlijke plaats Joël trapte en via de muur verdween de bal in doel 1-3. Na die goal kwam Doewa meer opzetten, en we kwamen er niet meer uit. Na 20 minuten was de verdiende aanslutingstreffer er voor de thuisploeg 2-3. Met nog een kwartier op de klok verving Wim de licht geblesseerde Joël. We kwamen niet meer onder de druk vandaan, maar 5 minuten voor het einde konden we toch nog eens counteren en de counter werd goed afgemaakt door Tom, die een hattrick maakte 2-4. Deze was ook de einduitslag.

Nabeschouwing: Een gelijkspel had meer op zijn plaats geweest, maar vorige week verdienden we de 3punten tege 't Kliekske, vandaag verdienden we ze niet, maar hadden we ze toch. Volgende week zondag spelen we een thuismatch tegen Boys 85, een titelkandidaat. Maar volgende week zijn we normaal op volledige sterkte en moeten we zeker geen schrik hebben.

14-09-2008 om 14:22 geschreven door gio

07-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land Van Beveren speeldag 1 (Zondagreeks)
    FC Poldervrienden- 't Kliekske

Opstelling: Franz-Robert-Dieter-Ronny-Gunther-Toon-Peter-Joël-Tim-Tom Bank: Steven-Tom-Luc

4-4 Tim
    Verslag: Net als vorige week begonnen we goed aan de wedstrijd en na goed jagen van Tim maakte de doelman een fout ,die leverde de bal in bij Joël die niet twijfelde en de 1-0 binnenschoot. Nadat de bal niet goed weggewerkt werd werd het 1-1 na een kwartier. Maar opnieuw namen we de voorsprong na een knappe actie van Joël op links die de bal achteruitlegde naar Tim en die op zijn beurt Tom bediende die de 2-1 binnenschoot. Maar opnieuw kwam de tegenstander terug in de wedstrijd 2-2. Een 5-tal minuten voor rust werd toon alleen voor de doelman geposteerd en die liet deze kans niet liggen 3-2 bij de rust. Na rust kwamen de bezoekers een beetje meer opzetten wat op het uur restulteerde in een 3-3, en 10minuten later werd het zelfs 3-4. Dit verdienden we niet mar we lieten het hoofd niet hangen en gingen nog op zoek naar de gelijkmaker. We kregen nog zeker 5 mooie kansen maar telkens lag de doelman van 't Kliekske in de weg, maar 5 minuten voor het einde scoorden we toch de oververdiende 4-4 wat meteen ook de eindstand was. We verdienden zèèr zeker dit punt en met een beetje meeval zelfs de 3 punten, want we voetbalden veel beter dan 't Kliekske toch wel een titelkandidaat. Een zeer sterke teamprestatie vandaag PROFICIAT.

07-09-2008 om 18:24 geschreven door gio

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    31-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 1

ZONDAG 07-09-08

FC POLDERVRIENDEN-'T KLIEKSKE

AFTRAP OM 10.00H

SAMENKOMEN OP ONS TERREIN OM 09.30H

op naar de overwinning

31-08-2008 om 16:02 geschreven door gio

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beker 1/8e finales(heenmatch)

5-4 TIM
    PLOEG WEDSTRIJD:FRANS,DIETER,TOM SMET,THIERRY,STEVEN,KOEN,PETER,JOEL,BRAM,TOM,TOON.WISSELSPELERS: GUNTHER(2E HELFT)TIM(2E HELFT)

VERSLAG: We grepen de tegenstander direct naar de keel en dat resulteerde na een 10-tal minuten in een verdiende voorsprong via Steven na een goeie actie op de rechterkant. Een paar minuten later stond het 2-0 toen steven de bal kon binnentikken. Ongeveer op het halfuur scoorden de bezoekers de aansluitingstreffer 2-1. Een kleine 10 minuten later stond de stand opnieuw in evenwicht 2-2.Na de rust kwamen de bezoekers vinniger uit de kleedkamer en een kwartiertje na rust stond het 2-3 en enkele minuten later zelfs 2-4.Maar toch gaven De Poldervrienden niet op en kwamen op 3-4 na een mooie voorzet van Bram die door Tom mooi naast de keeper werd gekopt.En na een prachtig afstandschot van Peter in de winkelhaak kwamen we op gelijke hoogte,en wat niemand nog voor mogelijk houde gebeurde een klein kwartier voor het einde toch , Tim kon na een rommelige fase de 5-4 nog binnentikken.

Een knappe prestatie van Poldervrienden hopelijk kunnen we deze positieve trend voortzetten volgende zondag tegen 't Kliekske.

De return volgt op 21december.

31-08-2008 om 15:09 geschreven door gio

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    28-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beker 1/8e finales-31/08/08

ZONDAG 31/08/08

AFTRAP OM 10H00

SAMENKOMEN OP ONS TERREIN OM 9H30!!!

28-08-2008 om 20:21 geschreven door gio

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kalender fc poldervrienden seizoen 2008-2009

07/sep Poldervrienden-'t Kliekske 4-4                                         14/dec 't Kliekske-Poldervrienden
    14/sep Doewa Sport-Poldervrienden  2-4                                    11/jan Poldervrienden-Doewa Sport
    21/sep Poldervrienden-Boys 85     4-11                                         18/jan Boys 85-Poldervrienden
    28/sep Shell Boys-Poldervrienden   2-3                                        25/jan Poldervrienden-Shell Boys
    05/okt AS Faltboys-Poldervrienden 2-3                                     08/feb Poldervrienden-AS Faltboys
    12/okt Poldervrienden-Kadans        4-5                                     15/feb Kadans-Poldervriende
    19/okt Kalishoek-poldervrienden                                             22/feb Poldervrienden-Kalishoek
    02/nov Poldervrienden-Van Hoecke                                        08/mrt Van Hoecke-Poldervrienden
    09/nov Blue Boys-Poldervrienden                                            15/mrt Poldervrienden-Blue Boys
    16/nov Poldervrienden-Smoutpot                                             22/mrt Smoutpot-Poldervrienden
    23/nov FDR Beton-Poldervrienden                                          29/mrt Poldervrienden-FDR Beton
    30/nov Poldervrienden-Los Amigos                                         19/apr Los Amigos-Poldervrienden
    07/dec De Kleine Beurs- Poldervrienden                                 26/apr Poldervrienden-De Kleine Beurs

31aug 1/8e finales beker heenmatch: poldervrienden- f.d.r. beton 5-4

Deze kalender wordt na elke match aangepast!

28-08-2008 om 00:00 geschreven door gio

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)