.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  06-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAUL VAN VLIERBERGHE STOPT MET CLUBACTIVITEITEN WEGENS TE DRUKKE BEROEPSBEZIGHEDEN !!!

  Paul Van Vlierberghe stopt met clubactiviteiten wegens te drukke beroepsbezigheden !!!

   

  Van Vlierberghe Paul

  Sommigen hebben het misschien al vernomen? Maar ik heb gewacht tot de vergadering welke afgelopen dinsdag is gehouden in Vrasene om er mee naar buiten te komen.

  Ik heb een paar maanden geleden aan het bestuur van het Wacteam meegedeeld, dat ik stop met de clubactiviteiten wegens te drukke beroepsbezigheden.

  Na 15 jaar in het jeugdwielrennen te hebben gezeten binnen het Wacteam is het tijd om het roer om te slaan.

   

  Ik ben begonnen in Nederland bij de intussen teloorgegane Noord Brabantse wielerbond.

  Toen mochten de jongeren in België nog niet aan wedstrijden deelnemen. Ik heb daar samen met ”De Jonge Renners Hoogerheide” elk jaar verschillende weg en veldritkoersen helpen inrichten. Heb daar nog twee jaar in de wedstrijdjury en het bondsbestuur gezeteld.

  De Jonge Trappers Hoogerheide was eigenlijk een zustervereniging van het Wacteam. Ze reden wel in een andere uitrusting. Toen al sponsorde Veranda’s Leonard (nu nog altijd sponsor van het wacteam) “De Jonge Trappers Hoogerheide”

  Destijds reden er 2 Waaslanders bij “De Jonge trappers Hoogerheide”. Door mijn toedoen groeide stilaan het aantal Waaslanders welke hun geluk in Nederland gingen beproeven.

  Om de jonge Wase rennertjes bij te staan zijn we 1994 begonnen met woensdagnamiddagtrainingen op de parking van het recreatieoord “De Ster” te Sint-Niklaas.

  Dan afwisselend naar de Ebes wijk te Haasdonk en de parking van ”De Ster”.

  We gingen destijds elk jaar naar de jeugdwielerweek Ronde Van Assen in Nederland waar uit gans de wereld jeugdrenners samen kwamen om tegen elkaar te koersen. Door Wielerbond Vlaanderen mag dit nu niet meer.

   

  Ik bemerkte dat er in Nederland in elke middelgrote stad enorme inspanningen werden gedaan door grote sportcomplexen op te richten waar er een waaier aan sporten kon worden beoefend. En telkens was daar een gesloten wielerbaan of wielercircuit aangelegd.

  Met dat idee ben ik in 2000 naar alle Wase gemeenten gaan informeren om ook zulk een wielerbaan of circuit aan te leggen. Toen deelde de Belgische wielerbond nog heel wat Belgische franken uit als steun om echte open wielerbanen aan te leggen. Enkel de gemeente Beveren antwoordde positief. Alles was in kannen en kruiken. De budgetten waren al goedgekeurd. De gemeenteraadverkiezingen gooiden roet in het eten en de wielerpiste werd afgevoerd. Na zes jaar waren het weer verkiezingen en toen was de grond voor de echte wielerpiste al vastgelegd voor de nieuw te bouwen zwemaccommodatie. Dan hebben ze in Beveren toch besloten om een alternatieve piste te leggen in de sportzone via de Lindenlaan. In 2008 is ze dan in gebruik genomen.

   

  Intussen had ik samen met Hoop Op zegen Beveren en wielerclub WSC Oostakker (is intussen al jaren verdwenen) de Hobelo Wielerschool opgericht om aspiranten de verplichte opleiding te geven. Na vier jaar werd mede door het stoppen van WSC Oostakker en omdat er geen twee wieleropleidingen in dezelfde gemeente meer mochten doorgaan, De Vlaamse Wielerschool stopgezet.

  Intussen had de bloei van het Waas gedeelte van het Wacteam steile opgang gekend. Sven Nijs en Tom Boonen zorgden dan voor een steile opgang van het aantal kandidaat wielrenners. Opmerkelijk was dat ondanks dat het Wacteam een Antwerpse club is, dat de groei in het Waasland binnen het Wacteam veel groter was dan in de andere Wase clubs. Zo noteren we sinds 2005 al meer dan 60 en zelfs 65 actieve jeugdige renners in het Waasland. Dit zonder renners of rensters elders weg te gaan plukken. In tegendeel renners welke reeds een club hadden mochten er gewoon niet in. Ik heb dit ooit één keer toegelaten en daarna nooit meer. Hieruit blijkt wel de grote aantrekkingskracht door de goede jeugdwerking binnen de Wase vleugel. Dit brengt ook mee dat er heel wat meer werk aan de winkel was om deze allemaal goed te begeleiden. Geen sinecure uiteraard.

   

  Door de piste werden er ook meer mogelijkheden gecreëerd om tijdens de wintermaanden op een veilige manier te kunnen trainen. Wat weer meer werk mee bracht.

  Ik heb dan bijna alle mensen met een trainersdiploma gebeld en aangeschreven in het Waasland om onze renners mee te helpen te begeleiden.

  Opvallend is dat ook bij ex-wielrenners, er weinig interesse voor begeleiding van jonge wielrenners bestaat.

  Helaas, niemand had nog interesse om met de jeugd te werken of hield zich al met en aantal renners bezig. Al viel het me op dat op die paar na, ze het allemaal voor bekeken hielden wegens slechte ervaringen uit het verleden of beroeps en familiale bezigheden.

   

  Dan maar geprobeerd om er een paar te overtuigen om de trainerscursus te volgen. De initiatorcursus dat lukte nog net, maar verder gaan zat er helemaal niet in. Enkel Wim Callay, maar dit is een Antwerpenaar zette door en behaalde inmiddels het trainer B diploma. Dus dat was ook niet de juiste oplossing. Ik stond daar weer met lege handen. Intussen groeide de zaak steeds verder door en moest ik al bijna elke avond tot na 22 uur werken en tussendoor de club nog runnen. Dat is teveel voor één persoon en er is wel hulp, maar helaas veel te weinig. Ook een paar persoonlijke tegenslagen in de familie en kennissenkring zetten me aan het denken. Ik heb er verschillende maanden over gedaan tot in Mei 2009 mijn besluit vaststond om er mee te kappen.

  Ik heb intussen nog wel de BBQ gedaan want deze was reeds in Januari ingepland. De miniemen proeven in Sint-Niklaas blijf ik nog wel doen de volgende jaren omdat het een herdenking is van mijn overleden zoon.

   

  Ik zal nog wel hier en daar voor de opvolgers nog wel wat advies geven en als het nodig zou blijken wat meewerken op de trainingen. Ik doe dit nu nog bijna wekelijks op woensdagavond bij de aspiranten en miniemen samen met een paar andere personen.

  Het was een fijne tijd en heb er veel toffe mensen leren kennen.

  Ik draag het Wacteam een warm hart toe. Ik heb nergens een betere jeugdwerking gezien, al gingen elk jaar een aantal betere renners hun geluk elders beproeven.

  Ik zie de dag van vandaag zes profwielrenners welke hun eerste stappen hebben gezet bij het Wacteam in het profpeloton (Kevin Pauwels bij Fidea, Pieter Jacobs en Kris Boeckmans bij Lotto, Maarten Neyens en Thomas De Gendt bij Topsport Vlaanderen, Gert Dockx bij Columbia en Michael Van Staeyen bij Rabobank)bewegen. Dat kunnen niet veel clubs zeggen en er staan er nog een paar te trappelen om het te worden de komende jaren.

   

  Ik heb nog wel plannen om in het wielrennen te blijven. Ik heb niet voor niets vier jaar de wielertrainerscursussen gevolgd. Alleen zal ik daar heel wat minder tijd aan kunnen spenderen wegens tijdsgebrek. De opleiding is een teer punt. En daar is nog heel wat werk aan de winkel. En niet alleen in het Waasland.

   

    

  Tekst : Paul Van Vlierberghe

  06-09-2009 om 17:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN W.A.O.D.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  waod_3

  Proficiat aan PETER NEELS met zijn 10°Seizoenszege in de Catg.B !!!


  Neels Peter KOP 2009 1

  Zaterdag 5 September 2009 – RONSELE 


  Categorie AB: (81 dln)

  1.PETER NEELS (Kruibeke, winnaar cat. B)

  2.Patrick Van Renterghem (B2)

  3.Patrick Vanmaekelbergh (B3)

  4.Franky Weemaes (Melsele B4)

  5.Koen Heyrman (Bazel B5)

  6.Kristof Van de Putte (Assenede, winnaar cat. A) 7.Stijn Rombouts (B6) 8.Gunther Cuylits (B7) 9.Kristof Gryson (A2) 10.Christophe Cogge (B8) 11.Patrick Vaeyens (B9) 12.Jurgen Goossens (Kieldrecht B10) 13.Kurt Diependaele (B11) 14.Nico Savat (B12) 15.Bart Rombouts (Kallo B13) 16.Philippe Van Opstal (A3) 17.Steven Martens (A4) 18.Kristof Dhondt (B14) 19.Alexander Govaert (A5) 20.Rob Krijnen (A6) 21.Dries De Smet (A7) 22.Sjacco Matthijs (B15) 23.Danny Schaut (B16) 24.Françus Van Gorp (B17) 25.Kristof De Baets (A8) 26.Adilson De Koster (B18) 27.Patrick De Roos (Moerbeke B19) 28.Wim Gaudesaboos (B20) 29.Sam Opsomer (B21) 30.Kevin De Knaep (A9)

  06-09-2009 om 16:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  05/09/2009 - DENDERHOUTEM (O) - Aspiranten

  MEISJES 12 JAAR – 34’51”

  Aantal deelnemers: 2

  1. DRUYTS Lenny uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW  

  2. DE PAUW Ina - KSC DENDERSTREEK LABIEKES  

   

  JONGENS 12 JAAR – 34’51”

  Aantal deelnemers: 16

  1. VAN DEN WOUWER Jens - KON. BALEN B.C. V.Z.W.

  2. GHIJSELINCK Bjorn - K.V.C. DEINZE VZW          

  3. DE GROOTE Arne - K.V.C. DEINZE VZW           

  4. MAESEN Dries - WK NOORD WEST BRABANT    

  5. LAUWERS Jonas - KON. BALEN B.C. V.Z.W.     

   

  MEISJES 13 JAAR – 43’46”

  Aantal deelnemers: 5

  1. VANDEWALLE Isabel - JONGE RENNERS ROESELARE    

  2. DEPUERS Lynn - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW       

  3. VAN HOECKE Celine - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS     

  4. HELDERWEIRT Alicia - ISOREX CYCLING TEAM           

  5. DE BAENE Laura - ASFRA RACING TEAM        

   

  JONGENS 13 JAAR – 43’16”

  Aantal deelnemers: 33

  1. DE GREEF Jordi - IMMO NLVK CYCLING TEAM 

  2. VAN RIJSSELBERGE Louie - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"  

  3. BATEN Gianni - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW         

  4. LEYSEN Senne - AFDELING ANTWERPEN - WBV

  5. DE BOECK James - IMMO NLVK CYCLING TEAM          

  6. RELAES Jacob uit Zwijndrecht - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.  

   

  MEISJES 14 JAAR - 56’24”

  Aantal deelnemers: 5

  1. KOPECKY Lotte - KON. W.C. STEEDS VOORAAN - KONTICH          

  2. VERSTRATEN Daniëlla - RSC DE ZUIDWESTHOEK        

  3. DRUYTS Demmy uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW               

  4. VANDERMEULEN Kaat - IMMO NLVK CYCLING TEAM   

  5. MEYVISCH Molly - SPORTCLUB VELOCIPEDIQUE - MARCHOVELETTE        

   

  JONGENS 14 JAAR – 56’24”

  Aantal deelnemers: 26

  1. JOSEPH Timothy - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW   

  2. COOLENS Maxime - ISOREX CYCLING TEAM   

  3. VAN DER BEKEN Robin - ISOREX CYCLING TEAM        

  4. VAN MELKEBEKE Jordy - KSC DENDERSTREEK LABIEKES          

  5. AUDOOR Brian - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN                

  8. VERTENTEN Jens uit St.Niklaas - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN W.A.O.D.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  waod_3

  Proficiat aan FRANCOIS COPPERS met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.F1 !!!

  Proficiat aan PIERRE VERBERCKMOES met zijn 4°Seizoenszege in de Catg.G !!!

  Proficiat aan GINO VERBERCKMOES met zijn 1°Seizoenszege bij de Toeristen !!!


  Zaterdag 5 September 2009 - ASTENE


  Categorie CD:

  1.Wim Arras (Emblem, winnaar cat. C)

  2.Nico De Weirdt (C2)

  3.Walter De Veerman (Lochristi C3)

  4.Philippe Hotome (C4)

  5.Luc Puimege (C5)

  6.Ivan Wulffaert (Eeklo, winnaar cat. D) 7.Kurt Victor (C6) 8.Georges Vergauwe (D2) 9.Steve Ferguson (C7) 10.Geert Van Speybroeck (C8) 11.Olivier Vaerewyck (C9) 12.Carlo Schollaert (C10) 13.Ko Harms (D3) 14.Dirk Mathijs (Gentbrugge D4) 15.Guido De Smet (C11) 16.Luc De Muynck (C12) 17.Danny Van Oyen (D5) 18.Frank Suys (Hingene D6) 19.Henri De Decker (D7) 20.Stanny Benoot (C13) 21.Joachim Michiels (C14) 22.Noel Timmermans (C15) 23.Idesbald Nevejans (D8) 24.Bart Rombouts (Kallo C16) 25.Geert Hebbrecht (C17) 26.Alexandre Alonso (C18) 27.Wim Heyndrickx (Vrasene C19) 28.Hans Verlinden (C20) 29.Eddy Nachtergaele (C21) 30.Pascal Van De Velde (Lokeren C22)

  Categorie E/E+:

  1.Wim De Waal (Axel, Ned, winnaar cat. E)

  2.Tony Baudonck (Eeklo, winnaar cat. E+)

  3.Rudy Taelman (+2)

  4.Florent De Leersnyder (+3)

  5.Eric De Wilde (+4)

  6.Hilair Heye (E2) 7.Ghislain Vanbruane (E3) 8.Patrick Buyens (E4) 9.Koen Oliebos (E5) 10.André Bultinck (E6) 11.Willem Hus (E7) 12.Pedro Pollefliet (E8) 13.Siegfried Van Overberghe (E9) 14.Joseph Van Vliet (E10) 15.Rudi Van Steelandt (+5) 16.Wim De Coninck (E11) 17.Peter Lameire (E12) 18.Alain Verstuyf (E13) 19.Joeri De Cock (E14) 20.Hans Van Lierde (E15) 21.Herman Mittertreunen (+6) 22.Tony Romeres (E16) 23.Philemond Delgouffe (+7)

  Categorie F1:

  1.FRANCOIS COPPERS (Lokeren)

  2.Wim Van Den Heuvel

  3.Marc Steenberghe

  4.Eddie Van Leirberghe

  5.Donald De Vlieger

  6.Robin Van Kerschaver 7.Filip Schoonackers 8.Boris Bombaerts 9.Jos Lissens 10.Dirk Caeckebeke 11.Helmuth Tas 12.Paul Hunninck 13.Adri Van Loon 14.Roland Boulard 15.Rudy Lammens 16.Dirk De Cauwer (Hamme) 17.Luc Cocquyt 18.Freddy Cornette 19.Jean-Pierre Pollefliet

  Categorie F2:

  1.Luc Snels (Minderhout)

  2.Theo Coudyzer

  3.Ludo Opdebeek

  4.José Dezegher

  5.Noel Rogge

  6.John Heyndrickx (Nieuwkerken) 7.Paul D'hoey 8.Cor Berkhouwer 9.Aad Vingerling 10.Daniel Hauttekeete 11.Pierre Vancamelbecke 12.Eric Pauwels 13.Guy Dhaese 14.Kurt Wille 15.Noël Verzele 16.Henk Bolle 17.Jos Vergult 18.Jos Dierks 19.Marinus Lockefeir

  Categorie G:

  1.PIERRE VERBERCKMOES (Belsele)

  2.Freddy Stevens

  3.Roger Den Tijn

  4.Marc Van Der Beken

  5.Joseph D'Hont

  6.Willy Roels 7.Mathieu Mercken 8.Julien Vyvey 9.Michel Bousard 10.Ko Tolhoek 11.Erik Vandersteen 12.Freddy Vervenne 13.André Bogaert 14.Roger De Breuker 15.Jean-Pierre Heymans (Bornem) 16.Hervé Verstuyft 17.Etienne Van Hecke 18.Roger Verschraegen (Lochristi) 19.Luc Van Robbroeck 20.Lucien Schollaert 21.Werner Wittock 22.Christian Vandevoorde 23.Roland Van Imschoot 24.Eric Stevens 25.Anton Van Poecke

  Categorie G+:

  1.Gerrit Hairwassers (Den Dungen, Ned)

  2.Gerard Mariën (Schoten)

  3.Donné Neckebroeck

  4.Daniel Meirlaen

  5.Armand Mols

  6.Jozef Geerts 7.René Colman (St.Niklaas) 8.Luc Muys 9.Daniel Cornu 10.Edward Battersby 11.Leon Vervaet 12.Georges Michiels 13.Leo De Jong 14.Noel De Muynck 15.Karel Alen 16.Hugo Van De Brul 17.André Vlayen 18.Wilfried Mathys 19.Jef Verheyen 20.Leon De Rick 21.Emiel Van Rooy 22.Charles De Laet 23.Alfons De Schepper 24.Michel Vander Beke 25.Willy Vereecken 26.Urbain D'Hondt 27.Paul De Geynst 28.Jozef Lambrechts

  Categorie Toeristen:

  1.GINO VERBERCKMOES (Sinaai)

  2.Tom Soens

  3.Bert Lammens

  4.Kris Meerschaert

  5.Gert Peyskens

  6.Jeroen Peyskens 7.Freddy D'Hooge 8.Jean-Paul Moens 9.Dieter Roman 10.Marc Decaigny 11.Philippe De Smet 12.Kevin D'Hoe 13.Rusi Serwezerus 14.Benny Impens 15.Alain Calle 16.Dannu Bauters 17.Kurt Roels 18.Ward Demets 19.Freddy Van Camp 20.Pascal Heyman

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009 !!!

  vwf

  Zaterdag 5 September - ST-PIETERS-LEEUW
  10de proef VWF-GEDITROFEE


  A-reeks
  1 Van Der Heyden Willem
  2 Van Gucht Mario
  3 Annendijck Andy
  4 Van Gucht Christophe
  5 Motte David
  6 Van Der Veken Rudy 7 Van Ransbeeck Patrick 8 De Borre Bram 9 Penninckx Tom 10 Vandoren Christophe
   
  VWF PK 5 en 6 september st p.l. en horebeke 031
  Sven Van Avermaet neef van Greg Van Avermaet uit Berlare 
  voor de start te St.Pieters Leeuw.


  B-reeks
  1 Saelens Danny
  2 Thomas Rudy
  3 Hiel Emmanuel
  4 Van Hove Dirk
  5 Vereecken Albert
  6 Van Der Vurst Ronny 7 Van Driessche Alain 8 Haegeman David 9 Dillen Peter 10 De Witte Didier (Tielrode)

  C-reeks
  1 Jacobs Eric
  2 De Ridder Dirk
  3 Vermeir Eddy
  4 Rens Marc
  5 Mulders Olivier
  6 De Smet Tom 7 Verhaeghe Stefan 8 Goolaerts Dirk 9 Neckeboreck Guy 10 Turcksin Dominique
             
  D -reeks
  1 Mersseman Roland
  2 Pieters Joost
  3 Deneef Jozef
  4 Maes Jos
  5 Praet André (Grembergen)
  6 Van Herreweghe Willy 7 Berwart Rudy 8 Claessens Joseph 9 Van Mol Luc 10 Lauwers Christof

  VWF PK 5 en 6 september st p.l. en horebeke 057
               Jean Blommaert wint de spurt van het peloton in de Catg.D te St.Pieters Leeuw.


  E-reeks
  1 Broothaerts Jean-Pierre
  2 Van Den Borre Herman
  3 Van Pee Francis
  4 Cobbaut Eddy
  5 Van Raemdonck Alfons (Beveren)
  6 Van Holen Johny 7 Coopman Yvan 8 Put Paul 9 Ceurens André 10 Beelaert Roger (Rupelmonde)

  F-reeks
  1 Galliot Daniel
  2 Vandenhouwe Etienne
  3 Van de Plas Gaston
  4 De Maeyer Jos
  5 Saelens Clement
  6 Van Isterdael Jozef 7 Van den Eede Roger 8 Volckaerts Alfons 9 Simons Louis 10 Dullaert Werner (St.Gillis)

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan STIJN DE BOCK met zijn 1°Seizoenszege bij de Nieuwelingen !!!


  De Bock Stijn

  Zaterdag 05/09/2009 - ERPE (O) - Dames Jeugd – km - 01h41min
  Aantal deelnemers : 35 Juniores
  1. VEKEMANS Anisha - AFDELING ANTWERPEN - WBV        
  2. LEEMANS Sofie - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 1’16”
  3. BAMELIS Sanne - PROV. AFD. WEST-VLAANDEREN WBV op 1’33”
  4. MAECK Eleonore - SCV MARCHOVELETTE      
  5. INGHELBRECHT Sarah - BENELUX TEAM          
  6. HANNES Kaat uit Wechelderzande - BENELUX TEAM
  7. GHEERARDYN Anne-Laure - MD CT TEAM    
  8. THONON Marie-Pierre - UNION CYCLISTE SERAING      
  9. ROUSSE MARION - ES GERVAIS LILAS           
  10. BERTON Fatima - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW     
   

  Aantal deelnemers : 38 Nieuwelingen

  1. WILDEMAN JET - CRT Raalte

  2. DRUYTS Jessy uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW op 1’33”

  3. LODEWYKS Steffi - WSC HAND IN HAND BAAL 

  4. BOGAERT Lisa - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK      

  5. ROELEN Evy - KON. BALEN B.C. V.Z.W. 

  6. VAN SEVEREN Celine - TIELTSE RENNERSCLUB          

  7. CORTHOUT Shauni - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.       

  8. VERWULGEN Julia uit Wachtebeke - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.      

  9. ACKE Daphne - CYCLING TEAM WERVIK         

  10. VAN GLABEKE Shana - K.V.C. DEINZE VZW  

  14. CARLESS Bo - BENELUX TEAM            

  28. VERSCHELDEN Nathalie - RUDYCO CYCLING TEAM op 3’15”

   

  05/09/2009 - HERENTHOUT (A) - Nieuwelingen - 64,5 km - 01h34min

  Aantal deelnemers : 74

  1. DE BIE Mike - KON. BALEN B.C. V.Z.W.  

  2. LETEN Wouter - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 20”

  3. VAN DINGENEN Sander - KEMPENS WIELERVERBOND- TURNHOUT V.Z.W. 

  4. VAN LEEMPUT Kim - AVIA CYCLING TEAM op 31”

  5. PEETERS Daniel - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW    

  6. JANSEN Frank - WILLEBRORD WIL VOORUIT    

  7. GEERTS Moreno - W.C. VOS SPORTIEF SINT- LENAARTS

  8. VAN KOEVERINGE GEORGE - THEO MIDDELKAMP op 32”

  9. MONDELAERS Joeri - K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W. op 39”

  10. DE WEERDT Nick - CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK op 51”

  20. LAUREYS Sven uit Zwijndrecht - WSC HOOP OP ZEGEN – BEVEREN op 1’21”   

  22. TROGH Sven uit Melsele - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN   

  43. SCHUT Elroy - ARROW CYCLING TEAM          

  58. VAN STEELANDT Ruben uit Haasdonk - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN      

  60. VAN DEN BRANDEN Brecht - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN

   

  05/09/2009 - HULSTE (W) - Nieuwelingen - 63 km - 01h31min

  Aantal deelnemers : 55

  1. STIJN DE BOCK uit Zele - RUDYCO CYCLING TEAM     

  2. ELPERS Elroy - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"          

  3. DE WAEL Aaron uit Uitbergen - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       

  4. VANDAELE Thijs - TIELTSE RENNERSCLUB       

  5. VERMEULEN Emiel - JONGE RENNERS ROESELARE op 12”

  6. GEERINCKX Ruben uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  7. VAN SPEYBROECK Sam - KON. BALEN B.C. V.Z.W.      

  8. MAES Damon - CYCLINGTEAM OOST-WEST     

  9. DERYCKE Giorgio - JONGE RENNERS ROESELARE op 35”

  10. GERMYNS Jonathan - PEDALE ST. MARTIN   

  17. VAN WALLE Matthias uit St.Niklaas - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. op 1’10”  

  30. ROTTY Glenn uit St.Pauwels - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       

  33. DE RIDDER Michael uit Berlare - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND    

  42. DE BOCK Stef uit Zele - RUDYCO CYCLING TEAM op 4’00”    

  44. ANNAERT Dieter uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       


  05/09/2009 - PAAL (BERINGEN) (LB) - Nieuwelingen - 68 km - hmin

  Aantal deelnemers :

   

  05/09/2009 - ZONNEBEKE (W) - Nieuwelingen - 68 km - 01h46min

  Aantal deelnemers : 42

  1. GHISTELINCK Paco - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK          

  2. SLABINCK Indiana - CYCLINGTEAM OOST-WEST            

  3. VANBESIEN Thomas - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE op 5”

  4. VANDAELE Gregory - JONGE RENNERS ROESELARE op 25”

  5. FRANCOIS Christopher - SPRINT 2000 CHARLEROI      

  6. D´HONDT Maarten - JONGE RENNERS ROESELARE         

  7. DE WINNE Jens - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM op 55”

  8. DEWULF Michiel - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW              

  9. DE CRAEMER Stijn - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 1’50”

  10. DEWITTE LOUIS-ADRIEN   op 2’30”

  14. VAN STEERTEGHEM Michiel uit - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.             

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan ANDRES PIETERS met zijn 6°Seizoenszege bij de Juniores !!!

  Pieters Andres 11

  Zaterdag 05/09/2009 - HERENTHOUT (A) - Juniores - 94,6 km - 02h17min

  Aantal deelnemers : 45

  1. LODEWIJKS Gert - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM        

  2. VAN DEN EYNDE Nick - DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W.            

  3. VAN LAER Glenn - KEMPENS WIELERVERBOND- TURNHOUT V.Z.W.           

  4. KERKHOFS Mathias - NICCA CT - VSV LANGEMARK     

  5. PEETERS Ward - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.          

  6. VAN STAEYEN Kevin uit Schoten - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW  

  7. VAN DEN VONDER Stef - ATLETIEK HULSHOUT ARB SPORT VZW

  8. PIET Sullyvan - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW        

  9. SWINNEN Stef - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM              

  10. ORBAN Nick - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.  

   

  05/09/2009 - KOOIGEM (W) - Juniores - 90 km - 02h17min

  Aantal deelnemers : 70

  1. VAN KEIRSBULCK Guillaume - AVIA CYCLING TEAM 

  2. LEGLEY Matthias - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE" op 52”

  3. DEMEYER Niels - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK op 1’23”

  4. VANDENBUSSCHE Jens - KON. BALEN B.C. V.Z.W.       

  5. DERYCKE Gilles - KON. BALEN B.C. V.Z.W.       

  6. OVAERE Jonas - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW        

  7. VANOVERSCHELDE Jonas - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM op 1’34”

  8. VANDENBOGAERDE Jens - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 1’40”

  9. BAERT Jasper - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 1’52”

  10. DEWEER Jochen - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK 

   

  05/09/2009 - MOORTSELE (O) - Juniores - 85 km - 02h07min

  Aantal deelnemers : 56

  1. VAN COPPERNOLLE Francesco - ISOREX CYCLING TEAM      

  2. REYNVOET Niels - ISOREX CYCLING TEAM op 12”

  3. DE PERMENTIER Jonas uit Sinaai - THOMPSON CYCLING TEAM         

  4. DE RIDDER Glenn uit Stekene - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 20”

  5. CALLEBAUT Kevin - IMMO NLVK CYCLING TEAM        

  6. SAELENS Andres - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM   

  7. DE SMEDT Nik - DE MOEDIGE PEDAALTRAPPERS - LEENHAAG      

  8. VLEUGEL SANDER - MIDDELKAMP    

  9. PROVOOST Robbe - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS        

  10. MCDONALD Ewen - EPIC CYCLES-VINER RT  

  35. SEGERS Jimmy uit St.Gillis - THOMPSON CYCLING TEAM      op 1’30”

  43. MICHIELS Kevin uit Uitbergen - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 2’05”

   

  05/09/2009 - OUDEGEM (O) - Juniores - 60 km - 01h19min

  Aantal deelnemers : 24

  1. ANDRES PIETERS uit Grembergen - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM  

  2. DENYS Geoffrey - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"       

  3. SCHLESS Justin - RWC AHOY op 25”

  4. MEERSMANS Jens uit Bornem - THOMPSON CYCLING TEAM            

  5. BAELE Bart - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN          

  6. TÖPKE Frederik - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW      

  7. CIETERS Timothy - JONGE RAKKERS VOLLEZELE         

  8. VANSTAEN Roman - DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W. 

  9. VAN NUFFEL Kristof - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT – KERKSKEN op 2’10”

  10. DE CLERCQ Angelo - CYCLINGTEAM OOST-WEST      

   

  05/09/2009 - PAAL (BERINGEN) (LB) - Juniores - 93 km - 02h22min

  Aantal deelnemers : 64

  1. WELLENS Tim - AVIA CYCLING TEAM 

  2. KUSENBERG Thilo - RC Titan Levekusen op 44

  3. VROLIJKX jeroen - PRO CYCLING TEAM VZW - NEERPELT         

  4. COENEN Dennis - KON. BALEN B.C. V.Z.W.       

  5. VANDERMAST Kevin - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.       

  6. MANNAERTS Jelle - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 4’09”

  7. CRAEGHS Maarten - AVIA CYCLING TEAM     

  8. AERTS Alexander - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW        

  9. VAN TRIJP Jurgen - AVIA CYCLING TEAM      

  10. GIELEN Dimitri - PRO CYCLING TEAM VZW - NEERPELT

   

  05/09/2009 - WETTEREN (O) - Juniores - 40 km - 59min23"

  Aantal deelnemers : 37

  1. THEUNS Edward - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW     

  2. VAN CALSTER Gianni - KON. BALEN B.C. V.Z.W.             

  3. DE MERLIER Giovanni - ISOREX CYCLING TEAM          op 5”

  4. VAN DE VELDE Valentijn - REVOR - JARTAZI CYCLING TEAM   

  5. LIEVENS Niels - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM        

  6. HEERMAN Toivi - ISOREX CYCLING TEAM        

  7. POELMAN Laurens uit Kalken - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 13”

  8. VAN CAUWENBERGHE Jens - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE" op 19”

  9. CORNET Joris - VC HAUT PAYS - VERANDA WILLEMS op 35”

  10. MARTEIN Jony - WIELERCLUB OOSTENDE NOORDZEE   

  15. VAN STEELANDT Geoffrey uit Haasdonk - WSC HOOP OP ZEGEN – BEVEREN op 41”   

  27. DE WILDE Joey uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 1’50”

  31. COLMAN Jeroen uit Waasmunster - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND          

  32. SMET Bjorn uit Temse - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     


  05/09/2009 - WINGENE (W) - Juniores - 90 km - 02h20min

  Aantal deelnemers : 81

  1. CASIER Arne - KON. BALEN B.C. V.Z.W.

  2. DE MAREZ Ruben - KON. BALEN B.C. V.Z.W.    

  3. VAN LERBERGHE Bert - KON. BALEN B.C. V.Z.W.            

  4. LAMPAERT Yves - TIELTSE RENNERSCLUB op 25”

  5. LOMBAERT Stijn - JONGE RENNERS ROESELARE           

  6. BUFFEL Lander - KONINKLIJKE BRUGSE VELOSPORT VZW             

  7. DEGRENDELE Bjorn - KONINKLIJKE BRUGSE VELOSPORT VZW   

  8. BEAUSAERT Dieter - KVC DE VERENIGDE VR. S.G.MAES KOKSIJDE           

  9. DE BRUYNE Dylan - KON. VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE    

  10. CLAEYS Timothy - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 45”

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan KOEN DE BOSSCHER met zijn 1°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!


  De Bosscher Koen KOP 2009

  Zaterdag 05/09/2009 - HAMME MOERZEKE (O) - Elite z.c./U23 - 114 km - 02h36min

  Aantal deelnemers : 92

  1. COCQUYT Patrick - JOHN SAEY CYCLING TEAM           

  2. SMET Guy uit Kruibeke - PWC JAN SNEL       

  3. ONGENA Matthias uit Zele - PROFEL-PRORACE CONTINENTAL TEAM op 1’20”

  4. NEVENS Sven - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL 

  5. WIELANDT Sven uit Beveren - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST 

  6. PHILIP Lavery - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN 

  7. STEYVERS Sim - UNITED CYCLING TEAM SINT TRUIDEN op 2’05”

  8. VAN CLEEMPUTTE Timmy - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL      

  9. VERCAUTEREN Tim uit Belsele - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW      

  10. DE ROOS Robby uit Moerbeke - VLIEGEND WIEL - KLEIN SINAAI         

  16. BAEYENS Dennis uit Berlare - KSC DENDERSTREEK LABIEKES op 3’30”          

  18. HEIRBAUT Tony uit Belsele - PWC JAN SNEL          

  20. METTEPENNINGEN Stijn uit Hamme - MBK BICYCLE LINE op 5’00”  

  22. VAN BUYNDER Benny uit Bornem - RUDYCO CYCLING TEAM

  25. CLEMENT Pieter uit Zele - VAN EYCK SPORT           

  26. MARTENS Valentijn uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 8’00”

  28. DE WOLF Glenn uit Hamme - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE   

  29. DE KEERSMAEKER Alexander uit Kruibeke - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN          

  30. OTT Stefan uit Waasmunster - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       

  31. GOOSSENS Alex uit Vrasene - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW       

  35. VAN DER STOCK Dieter uit Hamme - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND         

  44. TEN HARTOG Guy uit Sinaai - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT        

  45. VAN GOETHEM Kevin uit Sinaai - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  46. VERWULGEN Manuel uit Moerbeke - D.M.C.- D BIKE - CYCLING TEAM            

  49. VERCAUTEREN Roberto uit Beveren - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN         

  50. DE MAN Christoph uit Zele - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE     

  51. DE GREYT Willem uit Sinaai - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT        

  52. MEUL Robby uit Eksaarde - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM
   

  05/09/2009 - MARKE (W) - Elite z.c./U23 - 117 km - 02h38min

  Aantal deelnemers : 80

  1. GELDHOF David - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW

  2. SCHOONACKER Jehudi - SUNWEB-PROJOB op 10”

  3. BRACKE Tony - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS op 1’30”

  4. VAN DEN BERGHE Anthony uit Sinaai - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS

  5. DEGEZELLE Kevin - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW op 1’40”

  6. VERRAES Benjamin - DAVO - LOTTO - DAVITAMON     

  7. FRANÇOYS Sven - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW          

  8. DE ZUTTER Kristof - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT  

  9. VERHAEGEN Christophe - FORONEX - SHANKS VLAANDEREN CT

  10. RYCKAERT Johan - YAWADOO - COLBA - ABM          

   

  05/09/2009 - MOORSLEDE - STROBOME (W) - Elite z.c./U23 - 113,4 km - 02h41min

  Aantal deelnemers : 41

  1. HOORNE Jeroen - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS           

  2. COMMEYNE Davy - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW   

  3. D`HONDT Bram - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM       

  4. DEPREZ Bram - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS

  5. DE WEIRDT Gino - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE    

  6. AVERY Clinton - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM 

  7. KUYPERS Bart - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE 

  8. HUYGHE Benny - MBK BICYCLE LINE  

  9. VANDOMMELE Roy - FORONEX - SHANKS VLAANDEREN CT        

  10. CLAUWAERT Joeri - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS   

   

  05/09/2009 - TISSELT (A) - Elite z.c./U23 - 115,6 km - 02h38min

  Aantal deelnemers :

  1. GORIS Rob - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW          

  2. VERELST Danny - ROYAL CUREGHEM SPORTIF – BRUSSEL op 5”

  3. VAN DER AERSCHOT Steven - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM op 20”

  4. VERBIST Evert - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE   

  5. MEERSMANS Bjorn uit Bornem - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.  

  6. AERTS Peter - MBK TEAM     

  7. HERREMANS Kim uit - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM         

  8. VERHOEVEN Dennis - AVB - CYCLING TEAM   

  9. GEERTS Domien uit Breendonk - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM

  10. VAN BROEKHOVEN Guy - POORTEN FERYN TEAM     

  11. COOMANS Björn uit Willebroek - PALMANS-CRAS 

  13. VAN HEURCK Timothy uit St.Anna L.O. - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. op 45”           

  24. DE BLOCK Kris uit Mariekerke - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM

  33. BOGAERT Sammy uit Meerdonk - FUSION 

  35. VAN UYTVANGHE Roel uit  - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM      

  39. ILEGEMS Ken uit - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM 

  40. TORFS Robby uit Boom - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM          

   

  05/09/2009 ZUTENDAAL (LB) - Elite z.c./U23 - 115 km - 02h40min

  Aantal deelnemers : 85

  1. WILLEMS Tom - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE   

  2. HAEX Tim - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM op 14”

  3. WELLENS Yannick - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW op 19”

  4. VAES Niels - BOLLINI CYCLING TEAM DIEPENBEEK         

  5. DREESEN Marnik - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM op 2’40”

  6. SAVO Anthony - VC HAUT PAYS - ST GHISLAIN - VERANDAS W    

  7. DOHMEN Jeroen - TWC De Maaslandster       

  8. OP´T EYNDE thomas - UNITED CYCLING TEAM SINT TRUIDEN      

  9. METSEMAKERS Luk - TC DE KEMPEN

  10. MERTENS Bram - UNITED CYCLING TEAM SINT TRUIDEN           

   

  05/09/2009 - WETTEREN (O) - Amateurs/Masters/Elite z.c./U23 - 59 km - 01h21min

  Aantal deelnemers : 41

  1. KOEN DE BOSSCHER uit Klaken - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE         

  2. COLMAN Sven - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW op 5”

  3. DIEPENDAELE Jürgen - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE op 25”

  4. DE VRIESE Stijn uit Zele - TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE     

  5. VAN SPEYBROEK Bart - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT       

  6. EECKHOUT Kurt - JONGE RAKKERS VOLLEZELE

  7. DE WINNE Jurgen - MD CT TEAM      

  8. DIELEMAN Lieven uit Zele  - MD CT TEAM    

  9. DE LANNOY Didier - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW  

  10. DIEPENDAELE Barry - MD CT TEAM op 30”

  13. DE LANDTSHEER Steven uit Kalken - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT op 2’10”      

  23. BAEYENS Bart uit Overmere - KSC DENDERSTREEK LABIEKES 

  27. BAEYENS Gert uit Overmere - KSC DENDERSTREEK LABIEKES

  30. MERTENS Rene uit Dendermonde - KSC DENDERSTREEK LABIEKES   

  31. VAN DEN KEYBUS Raf uit Melsele - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS          06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  05-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 04/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Vrijdag 04/09/2009 - BEVEREN - LEIE (W) - Elite z.c./U23 - 112 km - 02h39min

  Aantal deelnemers : 43

  1. KEISSE Iljo - JOHN SAEY CYCLING TEAM         

  2. STOFFERIS Rieno - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT op 12”

  3. VYTAUTAS Kaupas - REVOR

  4. KRUOPIS Aidis - LITUBEL STAKI PARKET op 2’20”

  5. DEREEPER Kristof - CYCLING TEAM LUTHO     

  6. DEMUYNCK Koen - MBK BICYCLE LINE           

  7. MINDAUGAS Striska - REVOR-JARTAZI op 3’20”

  8. DECAESTEKER Frederik - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE op 4’10”

  9. DESMET Jani - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS 

  10. MOERMAN Detlef - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS     

   

  04/09/2009 - KEMMEL - HEUVELLAND (W) - Elite z.c./U23 -113,6 km - 02h49min

  Aantal deelnemers : 34

  1. JODTS Sven - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW          

  2. SERRY Pieter - TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE          

  3. BAUGNIES Jérôme - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST op 5”

  4. NACHTERGAELE Niels - NEW HEEBRA-LOMBARDEN     

  5. SIX Sébastien - MULTISPORT CYCLING TEAM  

  6. WALLAYS Jelle - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW     

  7. VAN BIERVLIET Mathieu - NEW HEEBRA-LOMBARDEN op 1’05”

  8. MEEUS Sil - PROV. AFD. WEST-VLAANDEREN WBV op 3’10”

  9. ROELS Diedrich - ISOREX CYCLING TEAM       

  10. LIETAER Eliot - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW op 3’40”

   

  04/09/2009 - HULSHOUT (A) - Piste - Nationale Meeting - met motoren

  05-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  04-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD EZC & BELOFTEN TE BLANKENBERGE VAN 03/09/2009 !!!

  Guy Smet blijft maar winnen en pakt 28ste zege te Blankenberge !!!

   

  Smet Guy koers guy 3 september 2009 blankenberge 023
                                              Guy Smet alweer opermachtig te Blankenberge. 


  Er stonden Donderdag 3 September 38 renners aan de start te Blankenberge en dit voor een wedstrijd bij de Elites z.c. en Beloften. De heren renners mochten 43 toertjes afleggen of 70 Km en dat met een serieuze wind aan de zee.

  Smet Guy koers guy 3 september 2009 blankenberge 001
                                De jachthaven van Blankenberge het strijdtoneel voor de renners.

  Smet Guy koers guy 3 september 2009 blankenberge 016
  Smet Guy koers guy 3 september 2009 blankenberge 011
  Smet Guy koers guy 3 september 2009 blankenberge 017
                  Guy Smet met Jehudi Schoonacker waren de sterksten mannen te Blankenberge.


  Vanaf ronde 8 ging zegekampioen Guy Smet (Kruibeke) op pad met Jehudi Schoonacker en dat bleef zo tot het einde van de wedstrijd. De 2 leiders hadden een voorsprong van 15 à 20 seconden op Jack Bauer en Geert Vermoote die in de achtervolging waren gegaan maar het gat maar niet dicht kregen.


  Smet Guy koers guy 3 september 2009 blankenberge 007
                             Het peloton mocht vroeg naar huis nadat ze gedubbeld werden.

  Smet Guy koers guy 3 september 2009 blankenberge 006
                                           De 2 achtervolgers Jack Bauer en Geert Vermoote.

  Altijd maar rondjes draaien met als gevolg dat Guy Smet en Jehudi Schoonacker gans het peloton dubbelden behalve Jack Bauer en Geert Vermote, met als resultaat dat 4 renners de wedstrijd uitreden.

  Smet Guy koers guy 3 september 2009 blankenberge 019
                                                          Guy Smet solo naar 28ste zege.

  Uiteindelijk toonde Guy Smet zich de sterkste van de wedstrijd en kwam solo over de meet en boekte zo zijn 28ste seizoenszege.

   


  Tekst en foto’s : Saffia Vercauteren

   Tekstbewerking : Kenny Janssens

  04-09-2009 om 20:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB TE LANGDORP - MINIEMEN 11 JAAR !!!

  Cedric Beck wint te Langdorp bij de Miniemen 11 jaar !!!

   

  Beck Cedric MijnAfbeelding_23 


  Cedric Beck
  uit Vrasene (Wac-miniemen 11 jaar) blijft goed presteren in de MTB-kids Challange.

   Cedric was zaterdag in actie in Langdorp . En werd mooi 1ste.

   

  Beck Cedric MijnAfbeelding_5

  Beck Cedric MijnAfbeelding_8   Tekst en foto’s : Steven Van Houte

  04-09-2009 om 20:23 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 03/09/2009 !!!

  vwf

  Proficiat aan TOM DE BEER met zijn 4°Seizoenszege in de Catg.B !!!

  Proficiat aan FRANK SUYS met zijn 5°Seizoenszege in de Catg.C !!!


  Donderdag 3 september - STEKENE

  ABC-reeks
  1 Van Gucht Mario (1A)
  2 Ceulemans Geert
  3 De Wolf Glenn (Hamme)
  4 TOM DE BEER (Moerzeke - 1B)
  5 Thomas Rudy
  6 Martens Raf 7 Paridaens Stefaan 8 Heirbaut Tony (Belsele) 9 Lambrechts Jelle 10 Wielfaert Kristof (Lokeren) 11 Vereecken Albert 12 De Bondt Dirk 13 Vercauteren Tim (Belsele) 14 FRANK SUYS (Hingene 1C) 15 Saman Angelo (Stekene) 16 Weemaes Francky (Melsele) 17 De Weirdt Nico 18 Geets Frank 19 Verwulgen Bruno (St.Niklaas) 20 Van de Velde Rudy (1D) 21 Doms Steven 22 Van Steenberghe Eric 23 Rijmenans Dirk 24 Claus Etienne (Hamme) 25 De Wael Wim 26 Ferguson Steve 27 Wille Geert 28 Heirman Steven 29 Lintermans Koen 30 De Coster Steven

  VWF g'bergen en stekene 026
                          Mario Van Gucht winnaar Catg.A naast Peter Dierks.

  VWF g'bergen en stekene 029
                               Winnaar in de Catg.B Tom De Beer.

  VWF g'bergen en stekene 028
       Winnaar Catg.C Frank Suys naast de winnaar in de Catg.A Mario Van Gucht. 

   
  VWF g'bergen en stekene 014
                 Doortocht te Stekene met de leider Stefaan Paridaens op kop.


  Foto's : Rita Thienpondt

  04-09-2009 om 20:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DONDERDAG 03 SEPTEMBER - RIT 11 TTC RONDE 2009 !!!

  Banner TTC ronde 2009

  DONDERDAG 03 SEPTEMBER – 11° RIT WAASLANDSE TTC RONDE TE STEKENE  !!!

   

  Proficiat aan PETER DIERKS met zijn 2°Seizoenszege bij de Toeristen !!!


  VWF g'bergen en stekene 026
                         Peter Dierks naast winnaar in de Catg.A Mario Van Gucht.

  1.PETER DIERKS (Bornem)
  2.Roman Dieter
  3.Gheldof Bruno
  4.Van Camp Freddy 
  5.Spanoghe Guido
  6.Van Laere Koen 7.Wille Kenny 8.Verberckmoes Gino 9.Meerschaert Kris 10.Haentjens Rudi 11.Hesters Tom 12.Janssens Jerry 13.Calle Alain 14.Soens Lieven 15.Vermeirsch Nick 16.Van Roeyen Dave 17.Aers Luc 18.Serverius Rudi 19.Van Houte Steven 20.Rogiers Tony 21.Everaert Gerdie 22.Van Overloop Bram 23.Goudket Alain 24.Nijs Johan 25.Van Raemdonck Kurt 26.Van Puyvelde Jurgen 27.Valaert Olivier 28.Meersman Joris 29.Annaart Peter 30.De Vos Wim 31.De Fijn Franky 32.Braeckman Geert 33.Heymans Kurt 34.Bracke Thomas 35.Smet Philip 36.Vertenten Sander 37.Bryssinckx Dirk 38.Goffaux Sven 39.Jongeneelen Stijn 40.De Cock Stefan 41.Van De Perre Lieven 42.Covents Stein 43.De Schepper Tom 44.Deveerman Jean –Pierre 45.Van Goethem Benny 46.Martens Hugo 47.Van Landeghem Hedwig 48.Cooreman Marc 49.Van Kersavont Chris 50.Aper Krist 51.Van Goethem Peter 52.Lacquet Philippe 53.Bauters Ronny 54.De Zutter Bart 55.Joos Luc 56.Buytaert Wim 57.Vercruyssen Wim 58.Van Wijk Erik 59.Bolssens Mario 60.Huyghe Franky 61.Van Havermaet Theo 62.Behiels Wilfried 63.Vergauwen Hans 64.De Beule Patrick 65.Goossens Tommy 66.Van den Hende Ringo 67.Vertenten Yannick

  Opgave :Covents Pieter, Van Havenbergh Philip, Desair Erik, De Maeyer Reginald, Maes Jean Paul, Vertriest, Van Duyse Jasper, Bonne Dirk, Rombaut Wim, Stroo Luc, Bax Tom,Hermans Gert
   

  04-09-2009 om 20:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 03/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan GUY SMET met zijn 28°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!


  Smet Guy Jan SNEL 1
               Guy Smet

  Donderdag 03/09/2009 – G.P. GEMEENTE KORTEMARK (W) - Elites m.c./z.c./U23 - 165,2 km - 03h52min

  Aantal deelnemers : 115

  1. COCQUYT Patrick - JOHN SAEY CYCLING TEAM           

  2. KEISSE Iljo - JOHN SAEY CYCLING TEAM op 40”

  3. EECKHOUT Niko - AN POST SEAN KELLY TEAM op 1’04”

  4. BORRY Kim - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS    

  5. OMLOOP Geert - PALMANS-CRAS     

  6. CAETHOVEN Steven - AGRITUBEL op 2’15”

  7. VANTOMME Maxime - TEAM KATUSHA         

  8. VAN POPPEL BOY - WV DE JONGE RENNER     

  9. VANBECELAERE Tom - PALMANS-CRAS       

  10. GHYLLEBERT Pieter - CYCLING CLUB BOURGAS       

  21. VEREECKEN Nicolas - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM op 5’06”
   

  03/09/2009 - BLANKENBERGE (W) - Elite z.c./U23 - 70 km - 01h39min

  Aantal deelnemers : 37

  1. GUY SMET uit Kruibeke - PWC JAN SNEL      

  2. SCHOONACKER Jehudi - SUNWEB-PROJOB op 9”

  3. BAUER Jack - KINGSNORTH INT. WHEELERS op 25”

  4. VERMOOTE Geert - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE op 35”

  5. HEREMANS Koen - ATLETIEK HULSHOUT ARB SPORT VZW op 2’05”

  6. D`HONDT Bram - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM       

  7. HORTON Tobyn - TEAM DESCHUYTTER-ABUTRIEK SERVICE        

  8. VANDAELE Philip - CYCLING TEAM LUTHO     

  9. TOORTELBOOM Frederik - TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE    

  10. DEBRUYNE Giovanni - CYCLING TEAM LUTHO          

   

  03/09/2009 - RUMMEN GEETBETS (VB) - Elite zc/U23 - 140 km - 03h17min

  Aantal deelnemers : 98

  1. PARDINI Olivier - VERANDAS WILLEMS              

  2. SHAND Daniel - SCOTT CICLING TEAM           

  3. VAN GOIDSENHOVEN Kurt - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL      

  4. KONDROTAS Simas - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW op 10”

  5. BAGDONAS Gediminas - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW 

  6. CAPELLE Ludovic - CONTINENTAL TEAM DIFFERDANGE 

  7. DE ROECK Bart - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST           

  8. VANBILSEN Kenneth - DAVO - LOTTO - DAVITAMON   

  9. DE BAERDEMAEKER Kjell - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST      

  10. ENNEKENS Stijn - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE           

  04-09-2009 om 20:11 geschreven door kenny


  03-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERWEDSTRIJDEN DE KOMENDE DAGEN IN DE REGIO !!!

  WIELERKALENDER

   

  Het weekend spitst zich toe naar het wielergebeuren in Moerzeke.

  Zaterdag 5 september wordt daar de 25ste Grote Prijs Jozef Hermans voor EZC&Beloften gereden. Vertrek en aankomst vinden plaats in het Dorp ter hoogte van de bushalte. Vertrek 15u. De afstand bedraagt 116 km of 17 ronden.

  Het parcours loopt langs Dorp-Ommegangstraat-Bloemenstraat-Kleinbroekstraat-Bootdijk-Overdijk-Boonstraat-Pr.Poppestraat-Pachtgoed-Hebbestraat-Molenstraat-Dorp
  Koersformaliteiten in Café De Klok (inschrijving) en café  Schelderoute (prijsdeling), Dorp

  Koersdirecteur is Freddy Moortgat en de organisatie is in handen van Wielerclub Vlaamse Pedaalridders Moerzeke in samenwerking met : Veiligheidsteam, Gemeentebestuur, Politie en Rode Kruis Hamme. Vorig jaar waren er 79 deelnemers en Patrick Cocquyt werd winnaar.

   

  Zondag 6 september komen de juniores naar Moerzeke voor de 3de Grote Prijs ‘Bezetwerken Van Meirvenne’, en 1ste Memorial Aloïs Simoen. Het vertrek is om 15u voor 96 km of 14 ronden van 6,7 km. Alle koersformaliteiten vinden plaats in café “4 Gekroonden”, Koningsplein. Vertrek en aankomstter hoogte van het Koningsplein –basketterrein.

  Parcours: Molenstraat-Dorp-Ommegangstraat-Bloemenstraat-
  Kleinbroekstraat-Bootdijk-Overdijk-Boonstraat-Pr.Poppestraat-
  Pachtgoed-Hebbestraat-Molenstraat.

  Vorig jaar ging de overwinning naar Joeri Stallaert.

   

  EINDELIJK TERUG SINT-GILLIS-WAAS


  Van Lommel Cedric 07
  Het was geleden van 6 september 2007 dat er nog een wielerwedstrijd was in Sint-Gillis-Centrum als
  afsluiter van de kermis. De laatste winnaar was Cédric Van Lommel.


  Donderdag 10 september
  is er ook in Sint-Gillis een wedstrijd voor EZC & Beloften. Eindelijk is het centrum weer vrij gegeven voor de wielersport. Het gemeentelijk Feestcomité kan zo ook terug een wielerwedstrijd organiseren als afsluiter van de septemberkermis. Het is van 6 september 2007 geleden dat Cédric Van Lommel deze kermiswedstrijd kwam winnen. Er waren toen 51 deelnemers met aankomst ter hoogte van de kerk. In 2006 was er nog een Rus Alexey Kunschin die kwam winnen. In 2005 was het Guy Smet die toen zijn 17de overwinning kwam boeken. En vijf jaar geleden in 2004, stond Patrick Cocquyt daar met de bloemen te zwaaien.

  Donderdag 10 september start om 15u de “Grote Prijs Gemeentelijk Feestcomité Sint-Gillis”. Nieuw is wel dat die start wordt gegeven in de Kasteelstraat waar ook de aankomstlijn ligt. Het is de straat die aansluit bij de Kerkstraat en de Sint-Niklaasstraat. In de Kerkstraat zelf werd het wegdek zodanig aangelegd dat er niet meer kan gespurt worden vermits er in het midden een lichte greppel ligt. Voor een koers achter derny’s is het misschien nog wel te doen.

  De afstand bedraagt 114 km of 15 ronden van 7,6 km langs KASTEELSTRAAT-KERKSTRAAT-STATIONSTRAAT-TYBAARTSTRAAT-LOEVERSTRAAT- ASTSTRAAT-GAVERSSTRAAT-BUNDERSTRAAT-BAARSTRAAT-SINT-NIKLAASSTRAAT

   

   

  Tekst en foto : flvdv

  03-09-2009 om 19:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 02/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Woensdag 02/09/2009 - 92° STADSPRIJS GERAARDSBERGEN (O) - Elites m.c./z.c./U23 - 168 km - 03h48min

  Aantal deelnemers : 225

  1. CAETHOVEN Steven - AGRITUBEL      

  2. WALKER Nicholas - CINELLI-DOWN UNDER      

  3. DEHAES Kenny - SILENCE-LOTTO      

  4. VAN DIJK Stefan - VERANDAS WILLEMS            

  5. VAN VOOREN Steven - AN POST SEAN KELLY TEAM    

  6. ABAKOUMOV Igor - ISD CYCLING TEAM         

  7. HONIG REINIER - VACANSOLEIL          

  8. ONGENA Thomas uit Berlare - PROFEL-PRORACE CONTINENTAL TEAM 

  9. LISABETH Kenny - AN POST SEAN KELLY TEAM              

  10. VAN EMDEN Jos - RABOBANK         

  24. RENDERS Sven uit Wilrijk - TOPSPORT VLAANDEREN-MERCATOR       

  31. VAN DEN NOORTGATE Kevin uit Geraardsbergen - NEW HEEBRA-LOMBARDEN        

  69. FRANCKAERT Gregory uit Kallo - ASFRA RACING TEAM

  79. STEURS Geert uit Schoten - TOPSPORT VLAANDEREN-MERCATOR                 

  102. VANDYCK Niels uit Puurs - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT             

  127. MEERSMANS Bjorn uit Bornem - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.                      

  131. METTEPENNINGEN Stijn uit Hamme - MBK BICYCLE LINE  

  133. PENNE Frederik - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM     

   

  02/09/2009 - PUTTE (A) - Elite z.c./U23 - 120 km - 02h49min

  Aantal deelnemers : 95

  1. VERBIST Evert - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE   

  2. DHOLLANDER Kristof uit Stekene - PWC JAN SNEL op 17”

  3. VERMANT Wim - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM  

  4. GUNS Jurgen - ROYAL CUREGHEM SPORTIF – BRUSSEL op 1’25”

  5. DHONDT Teun - JOHAN BRUYNEEL CYCLING ACADEMY  

  6. VAN LOMMEL Cedric uit Heist o/d Berg - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN  

  7. ODEYN Seppe - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.    

  8. ASJES JELMER - ZWC D.T.S. 

  9. EYCKMANS TOM                

  10. BLUEKENS Jan - PROFEL-PRORACE CONTINENTAL TEAM op 1’47”

  11. VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN   

  15. GEERTS Domien uit Breendonk - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM          

  22. VANHOVE David uit Beverlo - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM        

  25. GOUDKET Jeroen uit St.Anna L.O. - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW
   

  02/09/2009 - ZONNEBEKE (W) - Elite z.c./U23 - 115,6 km - 02h50min

  Aantal deelnemers : 71

  1. GELDHOF David - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW

  2. DEMEYERE Geoffrey - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE          

  3. PETIT ADRIEN op 5”

  4. JODTS Sven - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW          

  5. WALLAYS Jelle - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW     

  6. MINNE Stijn - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE          

  7. STIEGELIS SANDER uit Sluiskil - JOSAN MERCEDES CYCLING TEAM          

  8. SALOMEIN Jarl - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW      

  9. VAN SPEYBROEK Bart - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT       

  10. CLAUWAERT Joeri - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS   

  13. VAN OYEN Franky uit Zulte - WC SPORTVRIENDEN – EEKLO op 10”

   

  02/09/2009 - PEER (LB) - Piste - Jeugd Midweek - Zonder motoren

  PROV.KAMP. ASPIRANTEN + INITIATIE MINIEMEN

  Aantal deelnemers :

  03-09-2009 om 04:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 02/09/2009 !!!

  Dijk polder

  Onder leiding van Kenny Janssens en Alain Verbeke vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport te Beveren 
  27 POLDERRENNERS voor de zomertrainingsrit naar Terneuzen.

  Vandaag weer enorm veel tegenwind en dus moesten de sterke kopmannen een tandje bijsteken. 
  De afstand bedroeg 92 Km tot Beveren en met de extra lus naar Kruibeke - Den Es bedroeg de afstand 105 Km, het gemiddelde was goed voor 35,3 Km/h.

  Reden mee vandaag : Alain Verbeke , Eric Vermeulen , Walter Rotthier , Adrien Maes  , Brian Rubens , Glenn De Rudder , Paul Van Der Plas , Jos Vermeulen , Jori Van Steenberghen , Sven Trogh , Davy Present , Pieter Oelbrandt , Tom Seeldraeyers , Leo Mares , Marc De Keirsmaeker , Raoul Verbraeken , Miguel Gonzales , Peter Neels , Wim De Cleen , Dirk Vanhee , Eugéne Bosman , Franky De Witte , ???? en Kenny Janssens.

  03-09-2009 om 04:49 geschreven door kenny


  02-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN VANOMOBIL TEAM VAN ZATERDAG 29/08 EN ZONDAG 30/08/2009 !!!

  Nieuws van het Vanomobil mountainbiketeam !!!


  Vanomobil IMG_0008

  Weer een geslaagd weekend voor het Vanomobil Team met twee zeges en in totaal 5 podiumplaatsen!!!

     
  De Bruyn Johan op podium langdorp 006
                             Provinciaal Kampioen Johan De Bruyn op het podium bij de Masters 2. 


  Afgelopen weekend vond er in
  Langdorp een manche plaats van de Flanders Cup. Langdorp staat bekend als één van de meest veeleisende parkoersen van Vlaanderen en de belangstelling was dan ook groot.

  In de diverse reeksen stonden de Vanomobilbikers aan de start!

   

  - Bij de dames jeugd behaalde Annelies Derveaux een mooie tweede plaats.

   

  - Bij de aspiranten behaalde Stan Dieleman de vijfde plaats. Een foutje in de laatste ronde ontnam hem alle kansen, anders zat er nog iets meer in. De jongste van de ploeg - Nico Polfliet - reed ondanks een draadje in de knie eveneens een mooie koers.

  Vanomobil 30 aug Dieleman Stan Langdorp      Vanomobil 30 aug Nico Polfliet te Langdorp
                         Stan Dieleman                                                      Nico Polfliet

   

  - Bij de juniores haalde Jeroen Van de Vijver nog net de top tien met een tiende plaats !

  Vanomobil 30 aug Jeroen Van de Vijver Langdorp
                  Jeroen Van de Vijver

   

  - In de reeks dames Fun behaalde Katia Hooft haar eerste zege sedert de bevalling van haar dochtertje. De goede conditie is weer daar!

   

  - In de FUN A zette Davy Huygens zijn zegereeks verder!! Hij rekende in een spannend duel - net als in Kessel -  af met Beneluxkampioen Peter Douha. Davy komt zo terug tot op 3 punten en met nog twee koersen te gaan is alles nog mogelijk. In dezelfde reeks werd Xavier Alleman 20° en Kevin Messagie 23°.

  Vanomobil 30 aug PK en winaar Davy Huygens Vanomobil 30 aug Kevin Messagie Langdorp Vanomobil 30aug Xavier Alleman
                     Davy Huygens                                              Kevin Messagie                                            Xavier Alleman

   

  - Bij de masters 2 toonde Johan De Bruyn zijn goede conditie. In een duel om de tweede plaats diende hij slechts nipt de duimen te leggen voor Patrick Wellens zodat Johan knap derde werd!

   

  - Bij de masters 1 kwamen onze Vanomobilrenners deze keer nooit in het verhaal voor. Filip Van Hecke - na een wandelvakantie op zoek naar de betere form - werd 17°, Danny Derveaux 24°, Marc Van Acker 28° en Davy Thienpont 29°.

  Vanomobil 30 aug Danny Derveaux
                     Danny Derveaux

                                                                                                                                                        

   

  Zaterdag was er ook de Kids Trophy te Cerfontaine.

   

  - Hier behaalde Niels Derveaux een mooie derde plaats.

   

  - Wout Alleman behaalde een 8ste plaats bij de 13 jarigen.

  Vanomobil 30 aug Wout Alleman
                                             Wout Alleman
   

  - Joren Alleman reed lange tijd op een 11de plaats, maar in de laatste ronde had hij alweer pech met een lekke band achteraan. Wisselen lukte niet, dan maar terug wiel met lekke band erin gestoken, verder gereden. Uiteindelijk heeft Danny Derveaux hem een ander wiel gegeven maar hij heeft vele plaatsen verloren. Hij eindigde nog 20ste in het totaal en 14de bij zijn leeftijdscategorie van de 12 jarigen.

   

  Vanomobil 30 aug Joren Alleman
                       Joren Alleman 


   

  Tekst en foto’s : Filip Van Hecke

  Tekstbewerking : Kenny janssens

  02-09-2009 om 21:48 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN VRIJDAG 04/09 TOT ZONDAG 06/09 - GP RÜEBLILAND - JUNIORES

  GP RÜEBLILAND - JUNIORES

   
  Vanaf Vrijdag 04/09/09 tot Zondag 06/09/09 is wielercoach Dirk Onghena uit Kieldrecht actief  in GP Rüebliland met volgende Juniores door Carlo Bomans geselecteerd.

   

  1. Teuns Dylan

  2. Raeymaekers Mattias

  3. De Corte Axel

  4. Stuyven Jasper

  5. Carolus Jorne

  6. Bouvry Dieter

   

  www.gp-ruebliland.ch.

   

  ONGHENA DIRK bew 26.7

  Bron : Dirk Onghena

  02-09-2009 om 20:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DONDERDAG 3 SEPTEMBER - KOERS VOOR TOERISTEN IN STEKENE !!!

  Donderdagavond 3 september.

   

  KOERS VOOR TOERISTEN IN STEKENE

   

  De Waaslandse Wielerbond i.s.m. Curieus Stekene, organiseren donderdag 3 september om 19u een koers voor toeristen én renners.

  Wie wil deelnemen komt naar ’t Volkshuis in de Dorpsstraat 71. Er wordt gereden langs de Polenlaan, Potaardestraat, Sint-Jozefslaan, Heikant, Hamerstraat, Zeshoekstraat, Brugstraat en dan de aankomst aan ’t Volkshuis zelf.

  Het is de Grote Prijs Charles Lauwaert die ook plaatsvindt onder de banier van De Waaslandse TTC Ronde en de Vlaamse Wieler Federatie (VWF)

   

   

  Tekst : flvdv

  02-09-2009 om 11:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 5 SEPTEMBER - WAASLANDRIT !!!

  Waasland rit Kruibeke 2009

  Bron : Frankie Rottier

  02-09-2009 om 11:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETS DE BEVERSE GORDEL !!!

  Fietsersbond foto

  FIETS DE BEVERSE GORDEL

   

  Op zondag 6 september wordt in Beveren de ‘Beverse Gordel’ gefietst. Dat is een tocht langs natuurlijke en historische pareltjes in en rond Beveren. Het is een opzet van de Fietsersbond die samenwerkt met Natuurpunt WAL, de Heemkundige Kring Land Van Beveren en Oxfam Wereldwinkel Beveren. Bij de fietstocht zal professionele uitleg gegeven worden door leden van Natuurpunt en de Heemkundige Kring.

   

  De Fietsersbond heeft twee lussen uitgestippeld langs landelijke wegen zodat eigenlijk het ganse gezin kan mee fietsen. Er kan gereden worden op eigen tempo met een routebeschrijving en een plan bij de hand.

  Beide lussen kunnen ook samengevoegd worden tot één grote tocht. Vertrek en aankomst is aan Hof ter Saksen waar kan gestart worden vanaf 13u. Terugkomst voorzien tegen 18u. Deelnemen is gratis.

   

   

  Tekst : flvdv

  02-09-2009 om 11:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSSELFEEST VAN WTC VERCADI !!!

  MOSSELFEEST VAN WTC VERCADI !!!!

   

  Op zaterdag 19 september houdt de vzw WTC Vercadi Haasdonk een mosselfeest.

  De tafels staan gedekt in het Parochiehuis. De prijs staat op 18 euro maar dan is dat wel “mosselen à volenté”. Kinderen jonger dan 12 betalen 12 euro.

  Naast mosselen is er uiteraard ook wat anders te eten: een visschotel voor 18 euro of een vleesschotel van 16 euro voor volwassenen en 10 euro voor jongeren beneden de 12 jaar.

  Als dessert zit er in de prijs een ‘Dame Blanche’.

  Inschrijven moet gebeuren vóór 15 september bij Dirk Vercammen, Zandstraat 25 te Haasdonk.

  Tel.: 03.775.07.11

   

   

  Tekst : flvdv

  02-09-2009 om 11:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNEUKELTJES FIETSTOCHT DOOR KRUIBEKE EN OMSTREKEN !!!

  SNEUKELTJES FIETSTOCHT DOOR KRUIBEKE EN OMSTREKEN
   
  Sneukeltje

  De KLJ en KVLV Kruibeke
  organiseren op zondag 6 september hun 3de sneukeltjestocht waarop de deelnemers kunnen genieten van een ontspannende fietstocht door Kruibeke en omstreken. Onderweg zijn er verschillende stopplaatsen waar er een hapje en een drankje kan genuttigd worden. Ook aan de kinderen wordt gedacht want voor hen is er een aparte menu en de nodige animatie voorzien. Een fietstocht gecombineerd met een hapje en een drankje komt steeds meer en meer in trek.

   

  KAARTEN TE VERKRIJGEN BIJ:

  Optiek Foubert , O.L.Vr. Plein 15 te Kruibeke

  Telefonisch: 03/774.16.18

  Of door overschrijving op 737-6120163-88 met vermelding van ‘Sneukeltjestocht’ en volledige naam en aantal volwassenen en kinderen.

  Inschrijven kan tot zaterdag 29 augustus.

  Het is fietsplezier beleven met lekker eten en kinderanimatie er bovenop.

  Er kan gestart worden in de Hollestraat 12 tussen 13u en 14u30.

  Volwassenen betalen 14 euro en kinderen tot 12 jaar 8 euro. Jonger dan 3 jaar doen gratis mee.

   

  Op het menu staat:

   

  START : HOLLESTRAAT 12, KRUIBEKE waar men een zakje krijgt vol verrassingen om aan de sneukeltjestocht te beginnen.

  STOP 1 : PORTUGEZENSTRAAT BAZEL.

  Ideaal voor zoetebekken. Iedereen kan genieten van een lekker hoorntje vanille- en chocolade ijs.

  STOP 2 : VELDSTRAAT  TEMSE.

  Hier kan u komen proeven van een lekkere trappist en een portie gemengd. Voor kinderen is er fruitsap voorzien.

  STOP 3: DONKERSTRAAT BAZEL.

  Een stevige kom groentensoep met een vers stukje brood.

  EINDE : HOLLESTRAAT 12 KRUIBEKE.

  Er wordt geëindigd met iets stevig. Een pakje friet en een lekker sateetje gaan er altijd in! Voor kinderen is er een curryworst.

   

  Tekst : flvdv

  02-09-2009 om 11:23 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 6 SEPTEMBER - DIJKENTOCHT 2009
  ZONDAG 6 SEPTEMBER - DIJKENTOCHT 2009

  Dijkentocht 2009 1
                          Dijkentocht 2009 2

  02-09-2009 om 11:22 geschreven door kenny


  01-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 5 EN ZONDAG 6 SEPTEMBER DE RONDE VAN LUIK VOOR AMATEURS & MASTERS !!!

  Ronde van Luik voor Amateurs/Masters !!!

   

  Zaterdag 5 September : 1e etappe van de RONDE DE LIEGE te HERVE

  Inschrijvingen: Taverne La Neuve, rue Neuve te 4650 Herve

  Kleedkamers: Hall Omnisport, rue du Stade à Herve

  Start: 15h30     

  9 x 9 km = 81 km

             

  Zondag 6 September : 2e etappe van de RONDE DE LIEGE te SOUMAGNE

  Inschrijvingen: Tent Chaussée de Wégimont te Soumagne

  Kleedkamers: Terrain de football, Voie de l'eau

  Start: 14h00                  

  7 x 12 km = 84 km

  Ronde Van Luik 2009

  Het zal Kristof Wielfaert uit Lokeren zijn derde deelname worden, vorige uitslagen: 19de en 8ste  Bron : Kristof Wielfaert

  01-09-2009 om 22:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 01/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Dinsdag 01/09/2009 - TREMELO (VB) - Elite z.c./U23 - 116 km - 02h27min

  Aantal deelnemers : 56

  1. VAN DYCK Kevin - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE

  2. DE BAERDEMAEKER Kjell - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST      

  3. MERGAERTS Michel - WSC HAND IN HAND BAAL            

  4. ENNEKENS Stijn - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE 

  5. DE BLOCK Kris uit Mariekerke - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM  

  6. TESSEUR Kim - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.    

  7. KONDROTAS Simas - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW      

  8. TORFS Jef - K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.           

  9. PUTSEYS Kevin - K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.    

  10. DZERVUS DARIJUS - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN 

  17. PEIRSMAN Davy uit Temse - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM op 46”          

  20. VERBERCKMOES Jasper uit Moerbeke - ASFRA RACING TEAM           


  01/09/2009 - ZUSSEN (RIEMST) (LB) - Elite z.c./U23 - 102,4 km - hmin

  Aantal deelnemers :

   

  01/09/2009 - GIJZENZELE (O) - Dames Elite - 85 km - 02h33min

  Aantal deelnemers : 39

  1. VAN DOORSLAER Annelies - LOTTO-BELISOL LADIESTEAM      

  2. DEBBOUDT Lensy - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM   

  3. HIERCKENS Corine - FENIXS

  4. DE VUYST Sofie - LOTTO-BELISOL LADIESTEAM          

  5. THYS Patricia uit Opwijk - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN        

  6. SCHOONBAERT Kim - LOTTO-BELISOL LADIESTEAM   

  7. POTUMS Carine uit Londerzeel - BENELUX TEAM       

  8. ROWSELL Joanna - team halfords bikehut   

  9. VAN DEN STEEN Goedele - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN op 1’39”

  10. LANSSENS Lien - LOTTO-BELISOL LADIESTEAM        

  12. DE RIDDER Amy uit Grembergen - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN     

  13. WERNER Laure uit Hingene - REDSUN CYCLING TEAM          

  16. NOBUS Anja uit Waardamme - GKV CYCLING TEAM op 8’00”

  18. FIERS Ilse uit Waasmunster - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN 

  19. COPEJANS Karine uit Zele - BENELUX TEAM           

  30. VAN DE PONTSEELE Ilse uit Deftinge - BENELUX TEAM         

  01-09-2009 om 22:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 30/08/2009 !!!

  vwf

  Proficiat aan ROGER HOOF met zijn 8°Seizoenszege in de Catg.F !!!

  Proficiat aan ANDRE PRAET met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.D !!!


  Praet André KOP 1 2009 uit Grembergen   Hoof Roger Kop 2009 1
               André Praet                                  Roger Hoof

  Zondag 30 Augustus - BAARDEGEM

   

  A-reeks
  1 Van der Heyden Willem
  2 De Schrijver Kevin
  3 Van Lierde Kim
  4 De Maeseneer Steve
  5 De Roeck Johan
  6 Vaneesbeeck Andy 7 Cosyn Joris 8 Van Ransbeeck Patrick 9 Van Der Veken Rudy 10 De Koker Mario


  B-reeks
  1 Van Hove Dirk
  2 Saelens Danny
  3 De Bondt Dirk
  4 Thomas Rudy
  5 Vagenende Frank
  6 Van Damme Peter 7 Van Damme Gunter 8 De Vos Gino 9 Dillen Peter 10 Geets Frank
   
  Van Hove Dirk 30-08-09 baardegem 063
                                          Dirk Van Hove winnaar in de Catg.B


  C-reeks
  1 De Backer Danny
  2 Lievens Filip
  3 De Ridder Dirk
  4 De Craene Patrick
  5 Turcksin Dominique
  6 Jacobs Eric 7 Proost Herman 8 Merckx Eddy (Bornem) 9 Borremans Danny 10 Van Den Berghe Igor  

             
  D -reeks
  1 ANDRE PRAET (Grembergen) 
  2 Maes Jos
  3 Van Hove Jan
  4 Van Mol Luc
  5 Pieters Joost
  6 Deneef Jozef 7 Blommaert Jean (Hamme) 8 Convents Patrick 9 De Meyer Dirk 10 De Leeuw Paul

  Praet André 30-08-09 baardegem 033 (1)
                          Aankomst van André Praet uit grembergen. (Rudico)


  Praet André 30-08-09 baardegem 045
                          André Praet  en zijn supporters na zijn eerste zege.


  E-reeks
  1 Cobbaut Eddy
  2 Van Raemdonck Alfons (Beveren)
  3 Hoebeke José
  4 Broothaerts Jean-Pierre
  5 Rypens Jean-Pierre
  6 Ceurens André 7 Feyaerts André 8 Vranken Freddy 9 De Clercq José 10 Hunninck Paul

  De Cock Alain 30-08-09 baardegem 031
                            Alain De Cock uit Baasrode tijdens de laatste doortocht.


  F-reeks
  1 ROGER HOOF (St.Niklaas)
  2 Rogge Noël
  3 Van Impe Freddy
  4 Vandenhouwe Etienne
  5 Van den Eede Albert
  6 Van De Vijver Francois 7 Volckaerts Alfons 8 Van den Eede Roger 9 Van De Plas Gaston 10 Devleeschauwer Gerard en Saelens Clement
   

  Foto's : Rita Thienpondt

  01-09-2009 om 22:34 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 01/09/2009 !!!
  Doel koeltorens

  Onder leiding van Kenny Janssens en Pieter Oelbrandt vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren 
  11 POLDERRENNERS voor de trainingsrit doorheen de Polders van Saeftinghe met keerpunt Grauw tot 'Den Dijk'.
  Iedereen deed kopwerk en vanaf het Deurganckdok gingen we ronddraaien wegens de felle tegenwind. Aan het laatste rondpunt enkele aanvalspogingen van Gunther Persoon maar telkens kwam alles terug samen, zelfs de groep van Gaverland sloot in de laatste kilometers nog aan.
  Dus kregen we een echte massaspurt, Gunther Persoon ging als eerste aan en sloeg een kloof maar Kenny Janssens zette op tijd aan en ging over alles en iedereen en overschreed als eerste de meet voor Gunther Persoon.
  De afstand bedroeg 75 Km en de gemiddelde snelheid kwam uit op 36,5 Km/h.
  Wie reden mee vandaag : Pieter Oelbrandt , Gunter Persoon , Steven Van Houte , Jeffrey Bryssinck , Gunther Persoon , Kristoff Heyns , Jurgen Goossens , Serge Laureys , ? ? en Kenny Janssens.

  Wegens het invallen van de duisternis zal vanaf volgende week nog enkel tot Emmadorp worden gereden !!!

  01-09-2009 om 22:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE MELSELE VAN 30/08/2009 !!!

  Zondag 30 Augustus – Juniores te Melsele


  MORENO HOFLAND MET NUMMER VIJFTIEN !!!


  Melsele Juniores 2009 1
  De winnaar in gezelschap van burgemeester Marc Van de Vijver en schepen Ann Cools (rechts).
  De mannen links zijn de organisatoren Lucien Covents en Gaston Van Bogaert.

   

  De winnaar Moreno Hofland is een bijzonder groot Hollands talent.

  In juni won hij reeds in Kieldrecht en op 11 juli was hij winnaar in Tielrode waar 81 deelnemers waren. Er waren op de Poenjaard 62 deelnemers die 15 ronden moesten rijden. In de 4de ronde kwam er reeds een vlucht waarin de streekrenners Jonas De Permentier, Glenn De Ridder en Jori Van Steenberghen bij waren. Verder ook Matthias Van Holderbeke en de Nederlanders Moreno
  Hofland, Jurrin Bosters, Brian Van Goethem en Arjen Martens.
  Een achttal dat inhoud had. Dat zagen ook Werner Brosens, Edward Theuns en de Nederlander Thijs Roelen. Ze haastten zich dan ook naar voor en zo kregen we elf leiders.

  Er volgden nog wel pogingen vanuit de achtergrond om vooraan te geraken maar het lukte niet meer.
  De Stekenenaar Glenn De Ridder toonde weer in welke sterke periode hij zit en hij viel aan. Het antwoord kwam van Van Holderbeke en uiteraard van favoriet Hofland. Ook Brosens, Van Steenberghen, Theuns en De Permentier konden nog lid worden van de vlucht. Met zeven waren ze. Maar niet voor lang want de Permentier verdween uit de spits.
  Dat betekende dat Moreno Hofland met zes in de spurt kwam. En ja hoor, opnieuw was hij de sterke jongen die al zijn 15de zege liet noteren.

  Werner Brosens werd 2de, Edward Theuns 3de, Jori Van Steenberghen 4de en Glenn De Ridder 5de.

   

  Melsele Juniores 2009 2
                                De aankomst van Moreno Hofland die Brosens achter zich laat.

  Melsele Juniores 2009 3
                                                     De WBV-afgevaardigden te Melsele.

   


  Tekst : flvdv

  Foto’s : Raymond De Geest

  01-09-2009 om 21:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB TE LANGDORP - THOMAS & MATTHIAS VAN DE VELDE !!!

  Thomas Van de Velde 2de en Matthias Van de Velde 5de te Langdorp !!!

   

  Dit weekend waren Thomas en Matthias Van de Velde uit Hamme aan het werk te Langdorp voor de Kidschallenge en de Flanderscup.

   

  Van de Velde Thomas langdorp 075
                                                     Thomas Van de Velde in actie.

   

  Van de Velde Thomas langdorp 008
                                                Het podium met Thomas Van de Velde.

   

  Thomas reed een degelijke wedstrijd maar moest weer zijn meerdere erkennen in kersvers Belgisch Kampioen Gianni Van Donick die in eigen land ongeslagen blijft, Thomas eindigde tweede voor Stijn Caluwé die derde werd bij de Aspiranten 13 jaar.

   

  Van de Velde Matthias langdorp 038
                                                Matthias Van de Velde in aktie.

  Van de Velde Matthias langdorp 091
   

  Matthias stond zondag aan de start bij de Nieuwelingen en reed na een behoorlijke wedstrijd als vijfde over de streep, deze wedstrijd telde ook mee voor de Topcompetitie bij de Nieuwelingen. Matthias die terug in volle opbouw is voor het veldritseizoen was tevreden na de wedstrijd over zijn conditiepeil, op dit moment staan nu nog drie serieuze trainingsweken op het programma voor dat hij in het veld duikt.

   

   

  Tekst en foto’s : Patrick Van de Velde

  01-09-2009 om 16:34 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG NIEUWELINGEN EN JUNIORES IN NIEL !!!

  ZONDAG NIEUWELINGEN EN JUNIORES IN NIEL !!!

   

  PRSEP 01 NIEL loncin
                                Vorig jaar won Gilles Loncin bij de nieuwelingen.


  Zondag 6 september
  wordt in Niel in de Vanderveldelaan een heuse wielernamiddag afgeleverd. Reeds om 14 uur starten daar de Nieuwelingen in de 2de GP Dakwerken Maras bvba uit de A.De Langestraat 30 te Niel. De afstand bedraagt 61,5 Km of 15 ronden van 4,1 Km. Deze wedstrijd is meteen ook de ereprijs Broodboetiek Van Der Velde uit de Antwerpsestraat 131-133.

   

  PRSEP 01 NIEL vdeynde
                                De winnaar 2008 bij de juniores Willem Van den Eynde.

   

  De Juniores zullen om 16 uur van start gaan voor 86 Km of 21 ronden van 4,1 Km. Zij rijden de 3de Memorial Filip Lavaert.

  Voor beide koersen gaan alle formaliteiten door in Café Keizershof in de E. Vanderveldelaan 25. Daar zijn ook het vertrek en de aankomst voorzien.

   


   

  Tekst en foto’s : flvdv

  01-09-2009 om 16:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD EZC & BELOFTEN TE STEKENE-HEIKANT VAN 31/08/2009 !!!

  EZC & U23 te Stekene-Heikant

   

  GUY SMET WINT WEDSTRIJD MET 1 HOOFDSTUK !!!

   

  PRAU 31 STEKE HEIK huldeguy
                                                              Hulde van de winnaar.

  Smet Guy koers guy 31 augustus 2009 stekene 012
                                Guy Smet met het zoontje van schoonbroer Kristof Vercauteren.


  Nering Door Sport en Steun heeft Heikant-kermis op een schitterende wijze afgesloten. Daarvoor hadden ze de elites zonder contract en de beloften uitgenodigd voor een wedstrijd van 117 Km verdeeld over 15 ronden. Er lieten zich 63 renners inschrijven waarvan 34 streekrenners. En dat is altijd goed om volk naar de koers te krijgen. De aanhang van Guy Smet was uiteraard ook weer in groot ornaat aanwezig. En natuurlijk dat ook de deelname van tien plaatselijke renners de sfeer ten goede kwam: Gertjan Boeykens, Vincent Van Hooste, Valentijn Martens, Jarno Van Guyse, Jochem Smet, Patrick Van de Ven, Tony Heirbaut, Kristof Dhollander, Luc Joos en Gunter Sterck.

   

  PRAU 31 STEKE HEIK opmakenuitslag
            In een extra zomers tentje konden de WBV–afgevaardigden het hoofd wel koel houden.

   

  Maar veel inhoud kon het publiek toch niet beleven. Er was amper één groot hoofdstuk dat werd opgevoerd door dertien acteurs. Als inleiding werd in de 1ste ronde een vlucht aangeboden door Kim Herremans, Willem De Greyt, Mattias Nys, Steven Dierickx, Tom Stremersch, Stijn Bruyndonckx en Steven Goossens. Maar onmiddellijk werden alle middelen aangewend om hen weer tot de orde te roepen. Toen dat gebeurd was werden grote kanonnen in stelling gebracht en in de 2de ronde schoten die al een definitieve vlucht van dertien door het Stekense parcours.

   

  Die dertien waren: Robby Meul, Steven Thys, Guy Smet, Jeroen das, Robby De Roos, Ken Ilegems, Tim Vercauteren, Philip Lavery, Jarno Van Mingeroet en de vier Stekenenaars: Jarno Van Guyse, Velentijn Martens, Tony Heirbaut en Gunter Sterck. Het was eigenlijk wreed spijtig dat Kristof Dhollander de trein miste. Hij had er nochtans heel veel van verwacht. Hij zwoegde en zweette later nog wel in de achtervolging van een man of vijf met ook nog Sven Wielandt, Michaël Derille, Michiel De Coninck en Kim Herremans, maar aansluiten bij de dertien ging niet meer.

   

  PRAU 31 STEKE HEIKkopgroep1
             De kopgroep geleid door Jarno Van Mingeroet en Steven Thys.

   

  PRAU 31 STEKE HEIK kopmetJarno
                                       De kopgroep hier getrokken door Jarno Van Guyse.

   

  Dat was in feite het verloop. De dertien werkten uitstekend samen en in de groep ging het van kwaad naar erger en kreeg minuten achterstand zodat die ganse bende al op 6 ronden van het einde uit koers moest. Ook de andere achtervolgers haalden het einde niet zodat de apotheose werd voorbehouden aan de dertien uitblinkers. Maar dat die niet netjes in groep zouden blijven, wisten we met zekerheid.

   

                          PRAU 31 STEKE HEIK steventhys
  Steven Thys gaat door om een premie te pakken. Achter hem het Stekense duo Valentijn Martens en Jarno Van Guyse.

   

  Op twee ronden van het einde brak die kopgroep in verscheidene stukken. Met zeven zonderden ze zich af:  Guy Smet uiteraard, Gunter Sterck en dat was ook evident, Jarno Van Mingeroet die zich al veel vooraan had laten zien en een paar premies op zak stak, Jeroen Das die echt ook een neus heeft voor zo’n vluchten, Robby De Roos al bij al een revelatie dit seizoen, Steven Thys  die ook weet wanneer hij mee moet zij en tenslotte was er ook nog de jonge Valentijn Martens bij om de eer van Stekene hoog te houden. Deze zeven lieten onmiddellijk weten dat ze niemand nog bij hen wilden zien komen en ze werkten voorbeeldig samen. Hoe Jarno Van Guyse en Tim Vercauteren ook probeerden, van terug vooraan komen was geen sprake meer.

  Smet Guy koers guy 31 augustus 2009 stekene 006
                             Een goed draaiend geheel met Guy Smet nadrukkelijk aanwezig.
   

  PRAU 31 STEKE HEIK laatsteronde
    Jarno Van Mingeroet en Robby De Roos gaan met voorsprong de laatste ronde in.

   

  PRAU 31 STEKE HEIK reactiesterck
  Gunter Sterck reageerde in de laatste ronde en probeerde zelfs nog alleen binnen te rijden.

   

  Bij het ingaan van de laatste ronde reden Van Mingeroet en De Roos licht voorop. Maar dat mochten ze doen want achter hen moesten mannen als Gunter Sterck en Guy Smet nog beginnen met het op orde stellen van de zaak. En inderdaad, met vier ging het naar de slotkilometers toe. En dan maar sprinten voor de zege. Guy Smet kreeg nog meest weerstand van Robby De Roos die 2de werd en dan volgde Gunter Sterck als 3de en Jarno Van Mingeroet 4de.

   

  PRAU 31 STEKE HEIKericvangoethem
                   De verheven cameraman Eric Van Goethem (WBV) klaar voor de aankomst.

   

  PRAU 31 STEKE HEIK guykijktspurt
                                       Guy Smet kijkt in de spurt of er gevaar komt.

   

  Het was dan al een hele tijd wachten om te kijken wie 5de ging worden. Dat was Jeroen das die Steven Thys naar plaats 6 verwees. En nog ruim 10 sec later reed Valentijn Martens binnen als 7de die helemaal tot het uiterste was gegaan bij de stevige mannen van die kopgroep. Hij kreeg verdiend applaus, ook van oom Reno, de schepen van sport, die aan de aankomstlijn het gebeuren volgde. Op 2 minuten veroverde Jarno Van Guyse dan nog de 8ste plaats zodat Stekene goed uit de koers kwam.

   

  PRAU 31 STEKE HEIK wachtemetbloemen
  Wachten met de bloemen voor de overwinnaar: vlnr: Marc Maertens en William Vettenburg voor
  Wielerbond Vlaanderen, bloemendame Natasja en schepen van sport Réno Martens.

   

  Voor Guy Smet was het de 27ste zege van het seizoen en na de aankomst zagen we het wel dat hij het winnen al lang gewoon is. Maar ’t was bijzonder warm maandag maar Guy heeft daar geen problemen mee.

  -“Ik heb het al warmer geweten en normaal is dat mijn weer. Ik voel me evenwel de laatste dagen niet honderd procent en toch kan ik nog meespelen voor de overwinning. Dat zegt dus genoeg over mijn conditie maar toch zal ik het een beetje rustiger aanpakken anders zal ik het einde van het seizoen niet halen, denk ik.”

  We vroegen Guy ook hoe hij naar die vroege ontsnapping met dertien keek. Eigenlijk had hij dat niet verwacht want hij had vorig jaar in herinnering waar het samen bleef.

  -“Ik zag direct dat we honderd meter hadden en we hebben eens stevig doorgetrokken met o.a. Steven Thys, Van Mingeroet, Sterck die zijn allemaal goed bezig. Het eerste koersuur hadden we zo een gemiddelde van 45 km per uur. Dan moeten ze achter ons natuurlijk al héél sterk zijn om dan nog terug te komen.”

  En ze kwamen niet meer terug. Op het einde van de koers kwamen er vooraan heel wat demarrages, de ene na de andere.

  -“Op 3 Km van het einde was Gunter Sterck nog weg. Ik reed er nog naar toe met Van Mingeroet en De Roos. Net voor de sprint kwam ik er bij. Ik wist dat de spurt hier op de Heikant me vrij goed ligt en ik kan hier hoge snelheid halen zodat ze al van ver terug moeten komen om er nog over te kunnen. Ik dacht toch ook dat ik bij die vier, wel de rapste was.”

   

  En toen werd Guy weer vrij gegeven aan de fans die de kring rond hun held weer dichter maakten. En de digitale camera’s stonden ook allemaal in aanslag.

  Smet Guy koers guy 31 augustus 2009 stekene 004
                                         Het verslagen peloton met op kop Steven Goossens. 

  Smet Guy koers guy 31 augustus 2009 stekene 005
                                                          Kris Smet op kop van het peloton.

  Smet Guy koers guy 31 augustus 2009 stekene 007
                                             Kristof DHollander op achtervolgen aangewezen.

  Smet Guy koers guy 31 augustus 2009 stekene 008
                                      Mattias Nys ook van de partij te Stekene-Heikant.

   


  Tekst en foto's : flvdv

  Extra foto’s : Saffia Vercauteren

  01-09-2009 om 16:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE VOSSEM VAN 30/08/2009 !!!

  NIEUWE ZEGE VOOR JOERI PERSOON !!!
   
  Persoon Joeri KOP

  Joeri Persoon
  (Stekene) behaalde het voorbije weekend zijn 4de zege bij de juniores in Vossem. Er waren 48 deelnemers voor 13 ronden of 100 Km. Ze hadden er ook nog een bergprijs bijgemaakt waarvan de meet op de Vossemberg lag. Na wat aanvalspogingen geraakten 18 renners weg.

  Joeri reed daarna ook twee ronden alleen voorop maar kreeg het gezelschap van negen anderen. Nadat er twee moesten lossen moesten ze verder met 8 om de klus te klaren.

  Joeri:

  -“ In de laatste ronde geraakte ik op de Vossemberg voorop met Gertjan Devos. We reden door maar de groep naderde. Ik trok door en Dylan Teuns kwam bij me. Hij nam over en reed de laatste afdaling op kop. Op een 5 à 10 meter volgde Cortoos en Devos. Net daarachter de andere 4. Na de afdaling draaiden we rechts en moesten we spurten naar de meet. Er was meewind en een goed bollende baan lichtjes bergaf. Ik draaide 2de door de bocht, begon te spurten en won. 2de werd Devos, 3de Cortoos. In de bergprijs werd ik 2de.”

   


  Tekst : flvdv


  01-09-2009 om 16:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MINIEMEN TE MOERZEKE VAN 30/08/2009 !!!

  Miniemen in Moerzeke

   

  ALEX COLMAN WINT IN EIGEN DORP !!!

   

  Moerzeke grote belangstelling
   Er was heel wat belangstelling voor deze 1ste Grote Prijs Schelderoute voor miniemen.

   

  Een stimulerend team van Koen Beeckman met begeleiders, een ervaren organisator Freddy Moortgat en de drie kindvriendelijke WBV-afgevaardigden Gabriël Termont, Paula Van Wesemael en Sandra Van Bogaert lagen aan de basis van het succes dat de 1ste Grote Prijs Schelderoute voor miniemen kende. De patron uit ‘De Scheldroute’ heeft meteen iets op gang gebracht dat beslist nog naar meer smaakte. Bovendien werd een parcours van 1,5 Km uitgestippeld, pal in het centrum van Moerzeke-Dorp met aankomst in de schaduw van de kerk. Waar is dat in Vlaanderen nog mogelijk?

   

                       Moerzeke sfeerbeeld start
  Een knap sfeerbeeld bij de start van de miniemennamiddag in het aantrekkelijk centrum van Moerzeke.
   

                  Moerzeke Koen Beeckman geeft info
  Opleider Koen Beeckman geeft nog wat info mee vóór de start der proeven.

   

  Er schreven 62 jongens en meisjes in waarvan meest in de reeks van de 11-jarigen. In totaal reden toch 9 meisjes mee. Op het programma stonden voor de 8- en 9-jarigen een tijdrit, een afvalling en een wedstrijdje. De 10- en 11-jarigen moesten de afvalling niet rijden. De twee groepen maakten onder leiding van Koen Beeckman ook een fietstocht van 25 Km voor de oudsten en 20 Km voor de 8-en 9-jarigen.

   

  Moerzeke Aan de start
                              Zo stonden ze met zijn allen aan de start in Moerzeke.

   

  Moerzeke start tijdrit
    Zo werden de renners aan de start van de tijdrit gezet.

   

  Bij de 8-jarige meisjes was Céline Van Lancker uit Zottegem weer de beste. Bij de jongens reed een jongetje mee uit Denderleeuw, Ryan Segers, en won zowel de afvalling als de tijdrit maar hij mocht de wedstrijd niet meerijden omdat hij nog geen opleiding had gevolgd. Hij is ook nog niet bij een club aangesloten. Dat beloofd.

  De wedstrijd der 8-jarigen werd gewonnen door het meisje Céline Van Lancker. Dat was dus een straffe toer maar ja, ze kan wel wat en zo moest Niels Deraeve uit Ressegem haar laten voor gaan. Niels werd dan wel winnaar bij de jongens. Bij deze 8-jarigen reed ook Temsenaar Stuart Van de Vel mee maar die had nog geen opleiding gevolgd en mocht dus niet mee ‘koersen’

   

  PRAU 31 MIN MOER M 8j
             De 8-jarige meisjes: Céline Van Lancker en Nele Van Assche (2de).

   

  Moerzeke podium 8 jaar
  Mooi beeld met Koen Beeckman die de laureaten bij de 8-jarige jongens heeft
  gelukgewenst: vlnr Jeff Vandeputte (2de) winnaar Niels Deraeve en Ben De Craene.

   

  De beste bij de 9-jarige meisjes was Luca De Langhe uit Burst. Ze won alle onderdelen.

  Bij de jongens toonde Mattis Stylemans uit Affligem zich weer nadat hij ook in Haasdonk al de beste was. Hij werd 3de in de tijdrit die werd gewonnen door Ruben Bordon uit Ronse. De afvalling was voor Stylemans en in de wedstrijd over 3 ronden was Mattis met Ruben Bordon licht voorop geraakt maar in de spurt kwam hij iets te kort. Toch werd Stylemans eindlaureaat vermits Bordon slechts 6de werd in de afvalling. De 2de plaats was nog voor Lars Vlerick uit Merelbeke.

  Voor het Waasland werd Maxim Pauwels (Temse) 7de, Matthew Van Schoor (Dendermonde Hudiko Waasland) 9de, Axel Rombauts (Temse) 10de, Yarne Noens (Temse) 13de en Aquill De Wilde (Steendorp) 14de. Er was ook nog Gregory Schelfhout uit Stekene maar die had nog geen opleiding gevolgd en kon dus de wedstrijd niet mee maken.

   

  Moerzeke 9j spurt Bordon Stylemans   Moerzeke meisjes 9 jaar podium
     Bij de 9-jarigen klopte Ruben Bordon Mattis Stylemans in de spurt.           
  Meisjes 9 jaar: Luca De Langhe winnares en Laura
                                                                                                                           Hendrikcx 3de

   

             Moerzeke podium 9 jaar
  De jongens van 9 jaar: vlnr: Lars Vlerick (2de) winnaar Mattis Stylemans en Ruben Bordon.

   

  De 10-jarigen waren met 15 waarvan 3 meisjes. Febe Schokkaert uit Ophasselt won.

  Bij de jongens stond er andermaal geen maat op Florian Vermeersch uit Zaffelare en aangesloten bij Bodysol–Lotto CT. Hij won ook de tijdrit in een bijzonder fraaie tijd want enkel de 11-jarige Alex Colman zou beter doen: 2.23.31 tegen 2.23.67 voor Florian.

  In de wedstrijd over 6 ronden kon het publiek echt genieten van de strijd tussen de drie tenoren; Vermeersch, Gerben Van Houte uit Vrasene en Yorgo Baeyens uit Welle. Ze gaven elkaar niks toe en hielden het netjes gesloten. Het kwam tot een spurt tussen de drie en Florian Vermeersch won vlot voor Gerben Van Houte en Yorgo Baeyens.

  Toch knap werk voor Gerben van het WAC Team. Hij werd 3de in de eindstand met evenveel punten als Baeyens die echter een betere tijd had neergezet.

  In deze categorie werd Kwinten Stuer (Belsele) 9de en Stijn De Bock (Hamme) 10de.

   

           Moerzeke meisjes 10 jaar podium
  Meisjes 10 jaar: Laura Hendrickx en winnaar Febe Schokkaert.

   

  Moerzeke strijd 10 jaar jongens
  Een strijd bij de 10 jarige jongens: op kop Florian Vermeersch gevolgd door
  Gerben Van Houte uit Vrasene en Yorgo Baeyens.

   

  Moerzeke 10j Koen
  De jongens van 10 jaar: vlnr Yorgo Baeyens (2de) winnaar Florian Vermeersch
  en Gerben Van Houte die gelukwensen krijgt van Koen Beeckman.

   

  Bij de 11-jarigen was het de plaatselijke renner Alex Colman van het Hudiko Waaslandteam die er weer met kop en schouders bovenuit stak. Hij reed de beste tijd en in de wedstrijd over 9 ronden ging hij al in de 2de er alleen vandoor. Omdat hij dat graag doet zo voorop gaan rijden en … ook winnen. Achter hem reageerden ze nog wel onder impuls van Lauri Van den Eede uit Moerzeke Kastel. Maar Alex keek niet om en reed verder weg.

  In de 4de ronde kwam Kyle Cap ten val, zonder veel erg maar hij was toch zijn positie vooraan in de groep kwijt. Op 2 ronden van het einde zagen we Alessio Dhoore, Lauri Van den Eede en Vince Milliau op kop van de groep alles geven om wat aan de 15 sec te doen. Tevergeefs want Alex, luid aangemoedigd door zijn dorpsgenoten, begon aan de laatste ronde met een voorsprong van 23 sec.

  Voor de 2de plaats kwam Hannes De Cooman uit Zingem als een duivel uit een doosje naar voor gesneld en hield er Alessio Dhoore uit Maldegem en Vince Milliau uit Temse achter hem.

  In de eindstand won dus Alex Colman en ook Alessio Dhoore als 2de en Frederic De Keukeleire uit Deinze mocht mee op het podium.

  Bij de Waaslanders: 4de Vince Milliau, 6de Bert Van Assche (Zele), 7de Lauri Van den Eede (Moerzeke-Kastel), 10de Kyle Cap,

  Voor Alex Colman was het al de 12de overwinning met deze van het mountainbiken er bij gerekend. Dat hij zou koersen was wel wat te verwachten want pa Eric was vroeger ook coureur. Alex is al drie jaar bezig en begon destijds eerst in Nederland. Ook veldrijden valt bij hem best in de smaak. Rijdt hij vaak alleen weg, spurten kan hij ook wel.

   

  Moerzeke 11j M Goessens    Moerzeke podium 11 jaar
  Bij de 11 –jarige meisjes nam enkel           Het podium van de jongens 11 jaar: vlnr Alessio Dhoore,
  Brenda Goesens uit Oosterzele deel.          winnaar Alex Colman en Frederic De Keukeleire.

   

  Moerzeke Axel alleen Moerzeke Axel komt aan
                       Alex Colman tijdens zijn solo-tocht.                            
  De aankomst van Axel Colman “Ik ben de winnaar”, zegt hij.

   

  Moerzeke rugnummer binnen
  Het binnen brengen van het rugnummer en het in ontvangst nemen van de uitslag bij
  WBV Gabriël Termont, Sandra Van Bogaert en Paula Van Wesemael.

   

   

   

  Tekst en foto’s : flvdv

  01-09-2009 om 15:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB TE LANGDORP - ROBBY DE BOCK !!!

  Robby De Bock na pech toch nog 4de te Langdorp bij de Beloften !!!

   

  De Bock Robby PK 2009 moerbeke 


  Vrijdag 14/08 – Beloften te Haasdonk


  Na de Ronde van Namen deed Robby De Bock uit Melsele het een weekje rustig aan en begon de voorbereiding van de nakende herexamens. Toch is hij in eigen dorp gestart maar al na 1uur wedstrijd voelde hij de krampen opzetten. Robby geraakte weg in een groep van zo'n 25 renners, zonder de favorieten Matthias Onghena en Jarno Van Guyse. Ze draaiden een tijdje rond maar werden uiteindelijk gegrepen. Als Robby even later achterop geraakte om drinken aan te nemen moest hij het peloton laten gaan.

  “Misschien zat de krachttraining van daags voordien, gecombineerd met een gemiddelde boven de 44 Km/h er voor iets tussen? Ach, ik was gewoon slecht”, aldus Robby De Bock.

  Zondag 16/08 - City Team Challenge te Waregem

  Twee wedstrijdjes van een goed kwartier over een omloop gaande door een stadspark, enkele jumps, een trailer, een waterbak, véél publiek en stralend weer. Alles om een dag geslaagd te maken dus. In de eerste wedstrijd echter is het valse start maar de organisatie liet begaan. Robby de Bock finishte als 7e in zijn manche, voldoende om in de grote finale te mogen starten. Ook daar een valse start van de 'profs' Ben Berden en Soetens. Als 15de ging hij de hindernissen in, even later reed hij als 8ste het decor in. Het publiek waar voor zijn geld geven heet dat : pedaal afgebroken en helemaal geradbraakt dat was het resultaat. Van achteruit reed Robby nog naar de 14de stek en werd zo derde belofte. Teleurstellend weekendje en wonden likken was deel.
   

  Zondag 30/08 - Flanders Cup te Langdorp

  Zonder veel ambitie trok Robby De Bock naar Langdorp nadat hij donderdag en vrijdag kon trainen te Theux, maar het was inmiddels van Malmedy geleden dat hij nog een XC betwistte.

  Een halve verkenning leerde hem dat ze het parcours nog mooier en zwaarder hadden gemaakt. Reeds een kwartier voor de start moest Robby nog op zoek naar een nieuwe ketting. Gelukkig kwam hij Master Urkens en vrouwtje Ann nog tegen, dus met een gouden KMC op pad.

  Een loopopwarming is zo slecht nog niet want boven kon Robby met de voorwacht de eerste afdaling induiken. Een halve ronde later een tiental renners in zijn wiel, voor hem zijn er al vier vandoor.

  Robby De Bock: “Ik vatte de klim na de finish als eerste aan en maakte tempo, de overrompeling die ik daar vorig jaar kende zat nog in mijn achterhoofd. Tot mijn verbazing (de benen voelen écht niet goed) geraakte ik met Gaudy weg. We draaiden vlot rond, haalden latere winnaar Nick Daems in en naderden op Urkens. In een afdaling echter het Theux-scenario, erg onzeker gevoel met een koprol en spaakbreuk als gevolg. Gaudy liep wat uit, ik wachtte Nick Daems even op. Hij naderde niet meteen dus reed ik maar verder. Halfkoers kwamen Chico, Houben en Labie aansluiten. Chico reed snel weg en ik kreeg het steeds moeilijker op de hellingen. Boven kon ik echter vlot het gaatje weer dichtrijden, misschien heeft de Ronde van Namen mij hierin toch wel versterkt.. ? In de voorlaatste ronde kon ik als eerste een afdaling induiken. Even klimmen en door de bochtjes mulzand kon ik nog meer meters pakken. Even later had ik een handvol seconden voorsprong op Labie en Houben en reed weer als eerste belofte! In de afdaling liep de band echter van de velg, weg mentale boost, weg eerste plaats. De laatste anderhalve ronde voelde elke pijn dubbel en vermits het hoofd nu 'nee' zegde werd ik teleurstellend vierde belofte en elfde scratch. Wat ik leerde is dat ik, ondanks erg slechte benen en met een lage hartslag vrij vlot vooraan kon meestrijden, eerste of tweede belofte was een quasi zekere uitslag. Enkel het afdalen moet dringend weer verbeteren!”


  Volgende weken start Robby De Bock in de Bastognarde, Gent en Winterslag !!!

   

  Tekst : Robby De Bock

  Tekstbewerking : Kenny Janssens

  01-09-2009 om 15:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 31/08/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan GUY SMET met zijn 27°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!


  Smet Guy Jan SNEL 1
                Guy Smet

  Maandag 31/08/2009 - KORTEMARK (W) - Elite z.c./U23 - 112,5 km - 02h37min

  Aantal deelnemers : 44

  1. DEBRUYNE Giovanni - CYCLING TEAM LUTHO

  2. MAENE Kevin - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE   

  3. VANDOUSSELAERE Sven - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT op 46”

  4. KUYPERS Nico - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS           

  5. KUYPERS Bart - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE 

  6. NAUWYNCK Stijn - NEW HEEBRA-LOMBARDEN op 1’00”

  7. DESMET Jani - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS op 4’43”

  8. DEREEPER Kristof - CYCLING TEAM LUTHO     

  9. TOORTELBOOM Frederik - TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE    

  10. VANBELLE Mathias - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 5’18”

   

  31/08/2009 - NEVELE (O) - Elite z.c./U23 - km - 02h21min

  Aantal deelnemers : 35

  1. MINNE Stijn - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE          

  2. SCHOONACKER Jehudi - SUNWEB-PROJOB op 12”

  3. NACHTERGAELE Niels - NEW HEEBRA-LOMBARDEN op 14”

  4. BAUER Jack - KINGSNORTH INT. WHEELERS op 25”

  5. VANHAVERBEKE Jurgen - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE  

  6. DEMUYNCK Koen - MBK BICYCLE LINE op 57”

  7. VERVERKEN Gerdy - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM 

  8. STOFFERIS Rieno - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT op 1’08”

  9. CLAUWAERT Joeri - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS    

  10. VAN OYEN Franky uit Zulte - WC SPORTVRIENDEN - EEKLO     

  12. FRUYTIER James uit Moerbeke - PWC JAN SNEL    

  25. DE WILDE Steven uit Aalter - RUDYCO CYCLING TEAM op 7’00”
   

  31/08/2009 - OOIGEM (W) - Elite z.c./U23 - 110 km - 02h34min

  Aantal deelnemers : 55

  1. KAUPAS Gediminas - VILNIAUS SIETYNO SM  

  2. GELDHOF David - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW

  3. JUODVALKIS Egidius - LITUBEL STAKI PARKET op 14”

  4. DE WEIRDT Gino - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW      

  5. MOERMAN Detlef - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS       

  6. DEPREZ Bram - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS

  7. VERCOUILLIE Kristof - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW          

  8. VAN DE VEIRE Pieter - D.M.C.- D BIKE - CYCLING TEAM

  9. LANGEDOCK Mathieu - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE        

  10. BRUYNEEL Giel - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 25”

   

  31/08/2009 - PUTTE (A) - Elite z.c./U23 - km - hmin

  Aantal deelnemers : 42

  1. VERBIST Evert - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE    

  2. VERMANT Wim - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM  

  3. MARTIKAINEN TOMMI - MERIDIANA   

  4. GORIS Rob - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW          

  5. VAN DER AERSCHOT Steven - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM    

  6. HEREMANS Koen - ATLETIEK HULSHOUT ARB SPORT VZW        

  7. TESSEUR Kim - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.    

  8. BIERMANS Gregory - SNAKE CYCLING TEAM V.Z.W. KONINGSHOOIKT      

  9. INDEKEU Nico - SNAKE CYCLING TEAM V.Z.W. KONINGSHOOIKT   

  10. VAN DER SANDEN Mathias - SCOTT USA CYCLING TEAM      

  11. VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN   

  20. TORFS Robby uit Boom - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM          

  32. DE BATIST Jef uit St.Anna L.O. - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM   

   

  31/08/2009 - STEKENE (O) - Elite z.c./U23 - 117 km - 02h39min

  Aantal deelnemers : 63

  1. GUY SMET uit Kruibeke - PWC JAN SNEL        

  2. DE ROOS Robby uit Moerbeke - VLIEGEND WIEL - KLEIN SINAAI           

  3. STERCK Gunter uit Stekene - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT          

  4. VAN MINGEROET Jarno uit Berlare - YAWADOO - COLBA - ABM         

  5. DAS Jeroen uit Kalmthout - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM op 50”

  6. THYS Steven uit Zelzate - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE  

  7. MARTENS Valentijn uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 1’05”

  8. VAN GUYSE Jarno uit Stekene - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT op 2’00”

  9. VERCAUTEREN Tim uit Belsele - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW      

  10. HEIRBAUT Tony uit Belsele - PWC JAN SNEL op 2’08”

  11. ILEGEMS Ken uit Hemiksem - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM op 4’40”

  12. MEUL Robby uit Eksaarde - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM   

  15. DHOLLANDER Kristof uit Stekene - PWC JAN SNEL 

  16. WIELANDT Sven uit Beveren - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST           

  17. DE CONINCK Michiel uit Nieuwkerken - PWC JAN SNEL      

  18. HERREMANS Kim uit Schelle - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM      

  21. NYS Mattias uit Nieuwkerken - PWC JAN SNEL        

  22. STREMERSCH Tom uit Meerdonk - PWC JAN SNEL 

  24. VAN BUYNDER Benny uit Bornem - RUDYCO CYCLING TEAM

  25. CHRISTIAENS Sam uit St.Gillis - MD CT TEAM

  31/08/2009 - DENDERWINDEKE (O) - Amateurs/Masters/Elite z.c./U23 – 02h02min

  Aantal deelnemers: 99

  1. DIEPENDAELE Jürgen - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE        

  2. MOTTE David - J&G CYCLING TEAM   

  3. DE REKENEIRE Pieter - SCHELDERODE SPORTIEF        

  4. VAN CLEEMPUTTE Timmy - ROYAL CUREGHEM SPORTIF – BRUSSEL op 17”

  5. MICHELS Pedro - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW      

  6. LISON Bjorn - J&G CYCLING TEAM     

  7. GALLE Pieter - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT         

  8. DIELEMAN Lieven uit Zele - MD CT TEAM      

  9. PARIDAENS Ronny             

  10. VAN DER VURST Ronny               

  12. DE MAN Christoph uit Zele - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE     

  13. DE BEER Tom uit Moerzeke - DAGVERGUNNING       

  21. PENNE Stijn - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM 

  80. VAN BROECK Gino uit Belsele - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN  

           

  31/08/2009 - MAL (TONGEREEN) (LB) - Juniores - 100 km - 02h01min

  Aantal deelnemers : 40

  1. PUTS LAURENT - CT DJ MATIC         

  2. SCHOEP Glenn - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM      

  3. VAN CAUWENBERGH Brandon - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM

  4. FRANSSEN Wout - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 9”

  5. LODEWIJKS Gert - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM      

  6. BACA SOTO GABRIEL - BALEN BBC op 14”

  7. COENEN Dennis - KON. BALEN B.C. V.Z.W.       

  8. DE KORT BRAM - WV DE JONGE RENNER op 31”

  9. KRUGER André - VEREIN CÖLNER op 56”

  10. SEVERIN Dimitry - UNION CYCLISTE SERAING 

  12. VAN STAEYEN Kevin uit Schoten - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW

  01-09-2009 om 14:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN W.A.O.D.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 01/09/2009

  waod_3

  Dinsdag 01 September 2009 - BERENDRECHT (2040) – Voetballokaal Berendrecht Sport - Monnikenhofstraat


  Inwoners  19:00         43 km     18 Ronden

  01-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  31-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE UITBERGEN VAN 30/08/2009 !!!

  Glenn Rotty behaald zijn 1ste overwinning bij de Nieuwelingen !!!

   

  Rotty Glenn Winst 1 2009 1
                            Glenn Rotty met de bloemen van zijn 1ste overwinning.

  Glenn Rotty
  uit St.Pauwels reed Zondag 30 Augustus te Uitbergen een pracht van een wedstrijd en haalde zijn eerste overwinning bij de nieuwelingen binnen.

  Met 43 Nieuwelingen stonden ze aan de start en dat voor 70 Km of 10 ronden van 7 Km. Het HUDIKO-team was alom vertegenwoordigd wegens sponsorbelangen.

  Een lastige kasseistrook van 750 meter en smalle baantjes met veel bochtenwerk maakten het een lastig parcours.

  In de tweede ronde ontsnapping van 3 renners, waaronder Glenn Rotty. Deze hield echter geen stand en in de 4de ronde reden ze met zijn zevenen vooraan, het peloton op een 45-tal seconden. Glenn Rotty bleef controleren zodat het peloton geen meter dichterbij raakte.


  Rotty Glenn Winst 1 2009
                                 De goede ontsnapping met Glenn Rotty en Aaron De Wael.

  In de laatste ronde bleven nog 4 koplopers over waarvan 2 ploegmakkers van HUDIKO, Glenn Rotty en Aaron De Wael, de plaatselijke renner.

  In de laatste 300 meter, deze ging lichtjes bergop, liet Glenn Rotty zien wat hij waard was en zette de achterstand op een 5-tal fietslengtes.

  Meteen de eerste, verdiende overwinning bij de nieuwelingen is binnen. Een beloning voor het vele werk.  Proficiat Glenn !!!

   


   

  Tekst en foto’s : Bart Rotty
  Tekstbewerking : Kenny Janssens

  31-08-2009 om 11:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB TE LANGDORP - MASTERS 1 !!!

  Kris Henderieckx wint MTB te Langdorp bij de Masters 1 !!!


  Henderieckx Kris 12-1

  Kris Henderieckx (Belsele) : “Today I killed the competition ... and almost myself.”
   

  Omdat TeamNomaDesk een marathonteam is, reed Kris Henderieckx nog minder XC's dan de voorbije jaren. Maar als er dan zo'n mooi parcours als dat van Langdorp op het programma staat, dan maakt Kris hier wat graag een uitzondering op!
  Als verkenning en opwarming reed hij twee rondjes op het lichtjes aangepaste parcours en dat parcours beviel hem enorm. Er zaten buiten de gekende pittige hellingen en afdalingen nu ook enkele trage technische stukken in. Ideaal dus!

  Aangezien dit de enige Flanders Cup is waar Kris aan de start zal staan, werd hij als laatste afgeroepen. Door de sportiviteit van enkele collega bikers kon hij toch vooraan postvatten en al op de starthelling bepaalde hij het tempo.

   

  Kris Henderieckx : “Al snel reden we met drie op kop, met Belgisch Kampioen Delfosse en Telly Parys in mijn spoor. Dezelfde concurrenten als op het BK waar ik derde werd, aan mij om die volgorde om te draaien! Dus viel ik aan op de volgende helling en sloeg een kloofje dat ik op drie (van de zeven) ronden kon uitdiepen tot één minuut. Geruststellend? Dan heb je mijn benen niet gevoeld. De laatste drie ronden zakte mijn tempo steeds verder weg, tot ik met een halve ronde te gaan nog zo'n 15 seconden voorsprong had op een ontketende Telly. Aangezien mijn tempo bergop beperkt was, moest ik mijn voorsprong handhaven in de afdalingen. Zo had ik nog een kleine voorsprong na de laatste helling en kon ik op de laatste vlakke kilometer mijn eerste plaats houden. Maar 't had wel krachten gekost... “

  Kris Henderieckx bedankt alle supporters voor de aanmoedigingen en zet zijn voorbereiding op het BK marathon verder!

   

   

   

  Tekst : Kris Henderieckx

  Tekstbewerking : Kenny Janssens
  Foto : TeamNomadesk.com

  31-08-2009 om 11:45 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!