.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  17-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS

  Zaterdag 16/02/008 – PISTEMEETING BLAARMEERSEN - 125 JAAR KBWB

   

  Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de KBWB werd een tweedaagse internationale pistemeeting ingericht op de piste aan de Gentse Blaarmeersen. Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke werden geselecteerd voor het A-team van België. Internationaal is inderdaad het minste wat kan gezegd worden : naast 2 Belgische ploegen was er ook een Vlaamse, Waalse, Ierse, Tsjechische, Amerikaanse, Britse en Nederlandse afvaardiging.

  Eerste nummer van de dag was de 3 km ploegenachtervolging. Voor België A kregen Moreno en Gijs de Westvlamingen Arthur Van Overberghe en Alphonse Vermote als compagnons. 4 rasechte hardrijders dus, en dat was te zien aan de fluwelen techniek die ze lieten bewonderen: er was nauwelijks een vingertje afstand tussen de wagonnetjes van het voortdenderende treintje. Gevolg was dan ook een gesmaakte overwinning in een tijd van 4' 27" 981 sec. De Nederlanders zaten kortbij met een tijd van 4' 28" 586 sec, maar de 3de ploeg (Vlamingen) moesten al 9 seconden prijsgeven.

  Een uurtje later werd de puntenkoers betwist. Hieraan deed Gijs mee, maar die scheen zijn draai deze keer maar niet te vinden. 2 x een bommetje gegooid, maar op het verkeerde moment en dus nutteloos krachtenverlies. Toen het goede treintje van 5 renners dan voorgoed vertrok, zat Gijs helemaal achteraan. Hij sprong het gat nog wel in zijn eentje dicht, maar dan waren zowat alle scherpe pijlen opgebruikt. Dus punten pakken in de tussensprinten zat er ook al niet meer in. Gevolg was finaal een teleurstellende 11de plaats voor een zichtbaar aangeslagen Gijs.

  Maar, geen tijd om te treuren want er werd voor de teamsprint even later alweer gerekend op Gijs. Gijs is een krachtige starter, hij nam dus de 1ste ronde voor zijn rekening. Raf Dieltjens dan de 2de, en Gentenaar Simon Verhamme de 3de en laatste ronde. Met een tijd van 51" 273 sec werden ze mooi 2de achter de snelle Nederlanders die 50" 606 sec lieten noteren.

  Voor de 1km individuële achtervolging was Moreno geselecteerd. En hij deed gewoon wat iedereen verwachtte : winnen zonder tegenstand. Dit nummer lijkt op maat van Moreno te zijn gemaakt, met een tijd van 1' 07" 864 sec bleef hij ruim voor op de 2de, het Waaltje Cornet die 1' 09" 948 liet opmeten.

  Toen werd er even gepauzeerd, en voorzitter Laurent De Backer van de KBWB nam hiervan gebruik om tal van ex-wielrkampioenen te verwelkomen en in de bloemetjes te zetten. O.a. Eddy Merckx, Patrick Sercu, Eric De Vlamynck, Filip Meirhaeghe en vele anderen passeerden de revue. Een prachtig moment was de aankondiging van de Nationale Loterij dat ze i.s.m. Eddy Merckx zo maar eventjes 200 pistefietsen ter beschikking stellen voor de opleiding van de jonge wielrennertjes. Een prachtig initiatief!

  Maar, op een piste dient er vooral gekoerst te worden. Het koninginnennummer van de piste, de ploegkoers, werd de afsluiter van de 1ste dag. Gijs en Moreno gewoontegetrouw aan elkaars zijde strijdend. 100 ronden met 5 klassementssprinten, maar bij de 1ste 2 sprinten verslikten Moreno en Gijs zich in de laatste aflosbeurt vòòr de sprint. Weinig punten dus, en het Nederlandse koppel Havik - Asselman leek toen al buiten schot want zij wonnen de eerste 2 sprints. In de 3de sprint zaten ze dik in de punten, maar even verder viel Simon Verhamme en Niels Van Laer ging erover. Van die schermutseling maakte Havik - Asselman handig gebruik om het hazenpad te kiezen. Voor de rest er erg in had hadden ze een halve ronde bonus. En die zouden ze niet meer afgeven, Gijs en Moreno wisten in de achtervolging iedereen van zich af te schudden en werden bijzonder knap 2de achter de ongenaakbare Nederlanders. Het Belgische Kampioenenkoppel Verhamme - Van der Sande eindigde pas op de 5de plaats, maar natuurlijk gooide de val van Verhamme roet in het eten.

  Op zondag staat voor Moreno en Gijs een scratch op het programma, en de meeting wordt traditioneel beëindigd met een ploegkoers waaraan het Wase koppel ook zal deelnemen. Bij de Bond is men wel van plan om alle beschikbare koppels eens te herschikken, het is dus best mogelijk dat Gijs en Moreno éénmalig elkaars tegenstander zijn tijdens een ploegkoers.

  17-02-2008 om 20:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRITUITSLAGEN VAN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 17/02/2008
  wbvlogo

  ZONDAG 17/02/2008 – OOSTMALLE (A) – VELDRIJDEN

  Klasse 1 UCI

  Aantal deelnemers : 84

  1. Niels Albert
  2. Bart Wellens op 1'03"
  3. Lars Boom (Ned)
  4. Sven Nijs op 1'26"
  5. Erwin Vervecken op 1'28"
  6. Sven Vanthourenhout
  7. Kevin Pauwels
  8. Zdenek Stybar (Tsj) op 1'31"
  9. Bart Aernouts
  10. Richard Groenendaal (Ned)
   

  Dames UCI

  Aantal deelnemers : 21

  1. Daphny Van Den Brand
  2. Saskia Elemans op 1'08"
  3. Sanne Cant
   

  Form. C

  Aantal deelnemers : 38 Juniores

  1. Stef Boden
  2. Wietse Bosmans op 20"
  3. Geert Van Der Horst
  24. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  Aantal deelnemers : 64 Nieuwelingen

  1. Laurens Sweeck
  2. Bart De Vocht
  3. Hendrik Sweeck
  39. Jens Saey uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
   

  Form. D

  Aantal deelnemers : 42 Am./Masters A

  1. Edwin Raats
  2. Bert Vervecken
  3. Wim Jansen
   

  Aantal deelnemers : 24 Masters B

  1. Jan Van Donink
  2. Mark Verloo
  3. Marc Druyts
   

  Aantal deelnemers : 31 Masters C

  1. François Mertens
  2. Ronald De Scheemaeker
  3. Rudy Sels
   

  17/02/2007 – DIKSMUIDE – VELDRIJDEN

  Aspiranten

  17-02-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN ZONDAG 17/02/2008

  Onder leiding van Kenny Janssens en Benny Vercauteren vertrokken Zondagmorgend om 09h00 thv Buyl Sport te Beveren
   49 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

  Bij droog en zonnig weer maar vertrek in de kou -3°C werd de rit afgewerkt die 93 Km bedroeg en dit aan een gemiddelde van 34,6 Km/h met de extra lus rond Linkeroever bedroeg de totale afstand 130 Km.
  Vanaf het Witte Huis te Verrebroek werd de snelheid meteen de hoogte ingejaagd , iedereen probeerde aan te pikken en vanaf de Tabaknatie werd alles op het lint getrokken met een constante snelheid van +/- 50 Km/h.
  Het was wachten tot het rondpunt van Kallo voor de eerste serieuze aanvallen met o.a. Peter Neels en Koen Apers doch alles bleef samen en we gingen alweer regelrecht naar een massaspurt.
  Voor de tweede week op rij was het Peter Neels die het haalde voor Michael Van De Casteele en Kenny Janssens.
  Reden zoal mee : 
  Koen Heyrman , Robby Van Raemdonck , Jos Van Raemdonck , Roberto Vercauteren , Kristoff Heyns , Dirk Bryssinckx , Stein Vermeulen , Stefan Van Broeck , Koen Apers , Tom Van Osselaer , Frank Van Geystelen , Walter Rotthier , Eugéne Bosman , Modest Smet , Eddy Coenen , Kurt Heyrman , Leo Mares , Werner Van Der Weken , Bruno Verwulgen , Dirk Trogh , Mister Y , Fons Van Raemdonck , Wim Heyndrickx , Davy Marin , Gert Rotthier , Peter Neels , Steven Van Houtte , Joris De Jongh , Maurits Van Paemel , Benny Lyssens , Peter Van Havere , Benny Vercauteren , Eric Vermeulen , Jos Vermeulen , Luc Vermeulen , Philip Van de Walle , Michael Van De Casteele , Dr.Frank De Winter , Bart Janssens , Luk Geerts , Sven Wielandt , Franky Wielandt , Franky Weemaes , ?????? en Kenny Janssens.

  P.S. Langs deze weg willen we André Stuer het beste toewensen na de valpartij van vorige week.
  André heeft aan de rechtervoet een barst in de enkel opgelopen en 3 ribben gekneust !!!
  We hopen dat hij snel hersteld en dat we hem gauw terug zien op één van onze groepstrainingen.

  17-02-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  16-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRITUITSLAGEN VAN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 16/02/2008
  wbvlogo

  ZATERDAG 16/02/2008 – VORSELAAR (A) – VELDRIJDEN

  Klasse 1 UCI

  Aantal deelnemers : 51

  1. Niels Albert
  2. Radomir Simunek (Tsj) op 3"
  3. Sven Vanthourenhout
  4. Erwin Vervecken
  5. Bart Wellens op 20"
  6. Richard Groenendaal
  7. Sven Nijs
  8. Zdenek Stybar (Tsj) op 45"
  9. Dieter Vanthourenhout
  10. Al Thijs (Nl)
   

  Beloften U23 UCI

  Aantal deelnemers : 42

  1. Tom Meeusen
  2. Jempy Drucker
  3. Ramon Sinkeldam op 8"
  17. Matthias Onghena uit Kieldrecht (SDC-Rogelli CT) op 2'10"
  32. Vincent Van Hooste uit Stekene (Asfra RT) op 5'20"
  36. Kristof Scheirs uit Grembergen (Isorex CT)
   

  Form. C

  Aantal deelnemers : 38 Juniores

  1. Tijmen Eising
  2. Stef Boden op 8"
  3. Wietse Bosmans op 15"
  19. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 55"
  20. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia CT)
   

  Aantal deelnemers : 48 Nieuwelingen
  1. Hendrik Sweeck
  2. David Van Der Poel op 6"
  3. Mike Teunissen
  17. Ruben Geerinckx uit St.Niklaas (Hudiko Waasland) op 10"

  16-02-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING ST.NIKLAAS-'T STER VAN ZATERDAG 16/02/2008

  Onder leiding van Wim Heyndrickx en Kenny Janssens vertrokken Zaterdagmorgend om 09h00 thv 't STER te St.Niklaas 
  40 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit op Zaterdag.

  Bij prachtig maar zeer koud weer en bij het vertrek een temperatuur van -4°C bedroeg de totale afstand tot de kerk van De Velle 118 Km en dit aan een gemiddelde van 33,8 Km/h. (vandaag 2 extra lussen : via Moerbeke tot laatste oversteekpunt expressweg en zo terug naar Stekene en de extra lus rond de KMO-zone te St.Niklaas)
  Vandaag aan kopmannen geen gebrek iedereen droeg zijn steentje weeral bij !!!
  Reden zoal mee : 
  Wim Heyndrickx , André Van Geertsom , Koen Heyrman , Leo Mares , Bart Rooms , Joris De Jongh , Tom Scheirlinckx , Christophe ? , Kris Meersschaert , Bruno Verwulgen , Sacha Verborgt , Geert Smet , Alain Verbeke , Kristof Wielfaert (met zijne MTB) , Gino Van Broeck , James Fruytier , Adrien Maes , Vincent Cantens , Carl Leeman , Michael Van De Casteele , Luc De Moor , Dirk Bryssinckx , Daniel , Bart , Guy Smet , Mattias Nys , Koen Van de Velde , ???????????? en Kenny Janssens.

  16-02-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  14-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

                                                     

                                          Ter gelegenheid van de

  JAARMARKT te KLEIN-SINAAI  ( STEKENE )

   

  3de GP Willy Martens

  Wielerwedstrijd voor NIEUWELINGEN

    

  Klein Sinaai 03 


                              Zaterdag 01 maart 2008 om 15.00 uur

    

                                                             Klein Sinaai 02

  Ingericht door sportcomiteit HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  met medewerking van de neringdoeners en handelaars van Klein-Sinaai en omliggende gemeenten.

   

              Prijzen : 385 € , plus talrijke premies en palm

   

              Afstand :  54.6 km of 13 ronden van 4.2 km

   

              Inschrijving en rugnummers: café Van Bocxlaer, Kasteelstraat 3

   

              Prijsdeling : café Van Bocxlaer, Kasteelstraat 3

   

              Vertrek : Koebrugstraat (café d’ Oude Route)

   

              Aankomst : Koebrugstraat (café d’ Oude Route)

   

              Wegwijzer : Koebrugstraat, Kasteelstraat, Klein-Sinaaistraat, Oostvaart, Spelonckvaart, Groenstraat, Heirweg,   Brugse Heirweg, Koebrugstraat.

                                        

  Kleedkamers en medische controle: ontmoetingscentrum “Boudelo”, Kasteelstraat 19

  14-02-2008 om 16:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 13/02/2008

  Onder leiding van Dirk Heyrman en Benny Vercauteren vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport te Beveren
  40 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

  Bij zeer mistig en kou weer hadden we aan kopmannen geen gebrek , de afstand bedroeg 70 Km en met de extra lus rond St.Anna-Linkeroever 100 Km en het gemiddelde was goed voor 34,4 Km/h.

  Reden mee vandaag : Gunther Thuysbaert (op MTB) , Franky Weemaes , Sven Wielandt , Franky Wielandt , Jos Vermeulen , Fons Van Raemdonck , Mister Y , Steven Van Houtte , Jos Van Raemdonck , Werner Van Der Weken , Etienne Fleury , Eddy Coenen , Matthias Onghena , Thibault Koppen , Kris Smet , Wim Heyndrickx , Kristoff Heyns , Adrien Maes , Eric Vermeulen , Leo Mares , Joris De Jongh , Dr.Frank De Winter , Franky De Witte , Dirk Heyrman , Walter Rotthier , Cornelis Van Der Haeven , Bert De Coster , Davy Marin , Dirk Bryssinckx , Bruno Verwulgen , Freddy De Blick , Alex Goossens , Kris Meersschaert , Dirk Cleys , Benny Vercauteren , ? ? ? ?  en Kenny Janssens.

  14-02-2008 om 15:50 geschreven door kenny


  12-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VAN DINSDAG 12/02/2008

  Onder leiding van Gibert De Paepe en Peter Van Havere vertrokken Dinsdagmorgend om 09h30 te Zwijndrecht aan de Machuit 
  15 POLDERRENNERS voor hun wekelijkse wintertrainingsrit.
  Bij prachtig mooi weer en een gezellig trainingstempo dat gans de weg werd verzorgd door Peter Van Havere bedroeg de totale afstand +/- 70 Km.

  Wie reden zoal mee vandaag : Gilbert De Paepe , Peter Van Havere , Pierre Bollaert , Mister Z , Eddy Coenen , Dirk Bryssinckx , Jos Vermeulen , ??????? en Kenny Janssens.

  12-02-2008 om 19:02 geschreven door kenny


  11-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS

  Dag 3 in de 6 Daagse van Hasselt 

   

  MORENO EN GIJS EINDIGEN OP PLAATS 4 !!!

   

  MORENO&GIJS3.2 1

  Op Zondagmiddag werd de 3-daagse van Hasselt voor junioren afgewerkt. Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke wilden er alles aan doen om hun 3de plaats veilig te stellen, maar het koppel op de 4de plaats, de Nederlanders Havik en Kos, stonden op amper 2 puntjes. Het was gelukkig niet zo warm in de Ethias Arena als de voorbije 2 dagen toen de ploegkoers van 150 ronden op gang werd gefloten. Dit bleek het sein te zijn voor de deelnemers voor een denderende start, direct werd het peloton op een lint getrokken. 10 ronden voor de eerste tussensprint zaten Gijs - Moreno helemaal achteraan, en als het tempo tot aan de sprint niet meer onder de 60 km/h zakt ben je gezien natuurlijk: dan raak je nooit meer vooraan en ben je kostelijke punten kwijt. Havik - Kos lieten meteen hun bedoelingen zien en graaiden gulzig de volle buit van 5 punten mee. De Nederlandse Kampioenen Vingerling - Stöpler wilden er alles aan doen om hun ronde achterstand op het koppel Verhamme - Van der Sande ongedaan te maken en demarreerden slag om slinger. Het werd dan ook een razendsnelle koers, maar toch slaagde niemand van de favorieten erin om een winstronde te versieren. Moreno - Gijs sprokkelden onderweg hun puntjes, maar Havik - Kos deden ook goed mee. Finaal kwamen ze op dit koppel 4 puntjes tekort voor de dagzege. In de laatste sprint kwamen ook het duo Verhamme - Van der Sande nog vòòr Gijs en Moreno postvatten, zodat het Wase koppel net zoals gisteren 3de werd in het dagklassement. Jammer genoeg wipten Havik - Kos in het eindklassement nog net over Moreno en Gijs die dus 4de werden. Waren ze voor de eerste sprint van de dag bij de les geweest, dan zat er waarschijnlijk een 3de plek in.

  Volgend weekend staan de laatste pistewedstrijden van dit winterseizoen op het programma. Dat wordt een internationale wedstrijd op de piste aan de Blaarmeersen op 16 en 17 februari ter gelegenheid van de 125ste verjaardag van de KBWB. De nationale bond zal er ook tal van wielerkampioenen vieren, veel kampioenen van vroeger en nu bevestigden reeds hun aanwezigheid. Zowel Moreno en Gijs zullen er de kleuren van het nationale A-team verdedigen en zien er ongetwijfeld hun Nederlandse opponenten van Hasselt terug.

   

  De complete einduitslag van de 3-daagse voor junioren in Hasselt :

   

  1. Verhamme-Van de Sande 33 punten


  Op 1 ronde
  2. Vingerling-Stöpler 43
  3. Havik-Kos 33
  4. Moreno De Pauw - Gijs Van Hoecke 31


  Op 2 ronden
  5. Van Raepenbusch-Deweer 6

  Op 3 ronden

  6. Van Immerseel-Silva 13

  Op 6 ronden

  7. Karzen-Heeley 2

  Op 7 ronden

  8. Costermans-Foubert 1
  9. Duyts-Geerts 0

  Op 8 ronden

  10. De Fauw-Van Coppernolle 0

  Op 14 ronden

  Bron en Foto : Flor Van de Velde

  11-02-2008 om 20:34 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND

  Hudiko Wielerteam Waasland - Haasdonk 2008

   

  Onder een grote publieke belangstelling  werd  op Vrijdag 8 februari wielerclub Hudiko Waasland aan de pers voorgesteld.

   

  Hudiko groepsfoto

  De 62 leden tellende club is verdeeld als volgt :

   

  1 miniem

  12 aspiranten

  22 nieuwelingen

  24 juniors

  2 beloften

  1 elite z/c

   

  Hudiko aspiranten 3
                                                                    Aspiranten 


  Hudiko nieuwelingen 1
                                              Nieuwelingen

  Hudiko juniors 2
                                                Juniores

  Op de groepsfoto's ontbreken enkele renners door de krokusvakantie. 

   

   

   

  Bron : Flor Van de Velde

  Foto’s : Willy De Wael

  11-02-2008 om 20:22 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS

  Dag 2 in 6 Daagse van Hasselt :


  Moreno en Gijs leggen topfavorieten het vuur aan de schenen !!!

   

  Hasselt 01

  Zaterdag
  stond de 2de dag op het programma in de driedaagse voor junioren in Hasselt, met het gekende recept van een ploegkoers over 150 ronden. Dezelfde hete temperaturen als gisteren op de piste, de renners werden duidelijk niet gespaard. Moreno beleefde Vrijdag moeilijke momenten op de wielerbaan, maar voelde zich Zaterdag kiplekker. Bij de eerste 2 van 5 tussensprinten zat het Wase koppel dik in de punten. Omstreeks halfkoers glipte het koppel Sprengers - Broeders (Avia-team) weg en die hadden binnen de kortste keren een halve ronde bonus. Gijs en Moreno sprongen in één ruk het gat dicht, maar Sprengers - Broeders kregen onmiddellijk teamorders om niet mee te werken. Onbegonnen werk dus voor de 2 Wase youngsters, ze namen onderweg wel nog de 5 punten mee van de 3de tussensprint alvorens ze zich lieten inlopen. Ook in de voorlaatste sprint wisten ze enkel puntjes te sprokkelen waardoor het Wase koppel alleen aan de leiding stond. Niemand had er erg in toen Deweer - Van Raepenbusch op hun sokken wegglipten. Ze slaagden er nog in om een ronde te nemen ook en werden dus de dagwinnaars. In de laatste sprint lieten Moreno - Gijs zich ietwat verrassen door de Nederlandse Kampioenen Vingerling - Stöpler, waardoor ze in het dagklassement als 3de eindigden. Ook in het totaalklassement bezetten ze de 3de plaats. Maar, laten we wel wezen, ze maakten het de koppels Van der Sande - Verhamme en Vingerling - Stöpler behoorlijk lastig Zaterdag. En dit is zondermeer de Europese top onder de juniores, reden voor de Wase 16-jarige snaken om fier te zijn over hun prestatie.

  Zondag de laatste dag, met dezelfde goeie benen als Zaterdag mag een podiumplaats hen niet meer ontglippen.


  Bron : Flor Van de Velde

  11-02-2008 om 20:22 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!