.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    27-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLIJDENSBERICHT VAN DE HEER MAURITS DE JONGHE !!!

    OVERLIJDENSBERICHT

     

    Overleden : de Heer Maurits De Jonghe

    Vader van Guy en Joris De Jonghe

    Groeten op woensdagavond van 19u00 tot 19u30 in Rouwcentrum Van Bogaert op Antwerpen LO.

    Overlijdensmis op Donderdag a.s. te 11u00.

     

     

    Bron : Gilbert De Paepe


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS METEOOR BELEEFDE TOPDAG MET DE VELDRIT !!!

    VS Meteoor beleefde topdag met de veldrit !!!


    Zaterdag 25/10 – ZWIJNDRECHT


    De rit voor “De Moedige Veldrijder” is voor VS Meteoor een ware topdag geworden. Reeds van voor de middag was er wat te beleven en wanneer ’s namiddags Miss Belgian Beauty present was om de bloemen en zoentjes uit te delen, zat er een grootse stijl in de organisatie. Uiteindelijk waren er ook een massa renners aanwezig met 73 in de formule D met masters en amateurs, 48 nieuwelingen, 43 juniores en 37 renners van categorie B, elite z.c. & Beloften.


    WK 27 OK veldrit nieuwel 

    Het podium der nieuwelingen met op het hoogste schavot winnaar Laurens Sweeck.
    Links in de bolletjes trui: Matthias Van de Velde.
    Ze staan er in gezelschap van Miss Belgian Beauty Yoni Mous.
    Links Jessy Druyts die met moeite haar prijs kan in bedwang houden.


    WK 27 OK veldrit laurens sweeck  WK 27 OK veldrit Matthias vd v

    Laurens Sweeck in gesprek met speaker Jan Vervoort.                Matthias Van de Velde die weer een knappe veldrit reed en
                                                                                                           gelukwensen kreeg van Yoni Mous, Miss Belgian Beauty 2009.
            
     

    -Veel Waaslanders waren er niet maar toch reed de piepjonge nieuweling Matthias Van de Velde uit Hamme, weer een kei van een wedstrijd waarin hij de 6de plaats behaalde.Opvallende prestatie tussen al die al meer ervaren jongens en dat was speaker Jan Vervoort ook opgevallen want hij deed prompt een interview met Matthias. En ook wielercoach Dirk Onghena, die iedere week opleiding geeft in veldrijden, noteerde wat hij zag!


    WK 27 OK veldrit cat B 

    Het podium in de categorie B met links schepen van sport Kris Herremans en
    rechts schepen Chris Vermeulen naast Miss Belgian Beauty.
    De renners met de truien van “De Moedige Veldrijder” Sven Beelen (Bolletjes),
    Kevin Cant (rood-bruin), Kay Van den Branden (roos), Stijn Huys (groen), Sten Raeymaekers (geel).

     

    -Een andere Waaslander die zich in de kijker reed was nog een Matthias. De zoon van Dirk Onghena zelf die in de categorie B reed. Samen met Jonas De Boey van Sint-Gillis vertegenwoordigde hij het (arm) Waasland bij deze elite z.c. en beloften. Maar Matthias Onghena reed opvallend sterk .

    Het verloop, over 11 ronden, kende aanvankelijk een aanval van Jorn Van Der Veken en Dries Pauwels maar daarna kwam alles terug samen en reed een omvangrijke groep van zeventien lang samen voorop. Tot dan op 3 ronden van het einde Stijn Huys en Kevin Cant begonnen te versnellen. Sten Raeymaekers , Sven Beelen en Kay Van den Branden reageerden fel en ook Matthias Onghena met Wim Jacobs en Kristof Cop reden een keiharde achtervolging. De twee bleven echter voorop en Huys won voor Kevin Cant die niet meer aandrong nadat hij in de laatste ronde had geprobeerd om Huys uit de wielen te rijden. Kay Van den Branden reed alleen als 3de binnen en ook Sten Raeymaekers deed dat met 10 meter als 4de voor Sven Verboven.  Daarna werd het een spurt met drie voor de 6de plaats, gewonnen door Sven Beelen voor Wim Jacobs en een leeg gestreden Matthias Onghena die als 8ste dus in de uitslag kwam. Maar voor het Wase veldrijden zorgt de Kieldrechtenaar dan toch voor een lichtpunt. Er zit felle progressie in en het seizoen is nog lang.

     

    WK 27 OK veldrit Matthias Onghena 

    Matthias Onghena (Kieldrecht) die in Zwijndrecht bewees dat hij
    dit seizoen nog wel voor verrassingen zal kunnen zorgen.
    Hij werd 8ste.(foto Benny Eloot)

     

    -Laat ons de twee Matthiassen, Van de Velde en Onghena dan ook volgen om op die manier de regio dan toch een beetje op de kaart te zetten. Bij de nieuwelingen is ook Gianni Bordui van Hoop op Zegen van de weg naar het veld gestapt. Dat deed hij vorig jaar trouwens ook al. Ook hem kunnen we volgen in het landschap. In Zwijndrecht eindigde hij 22ste.

    -Bij de B’s reed Jonas De Boey, ook al van Hoop op Zegen Beveren, zijn eerste cross. Hij werd 24ste en weet meteen dat de weg nog lang is maar hij zal nu verder aan de crossen deelnemen. Ook de voorbije jaren deed hij dat.


    WK 27 OK veldrit jun 

    De juiores met triomfator Sean De Bie als winnaar. (oranje trui)
    en verder vlnr: Gertie Willems (blauw) als beste dame, Sonny Volders (geel),
    De Bie, David Van der Poel (paars-bruin) en Zeb Vierstraeten (roos).

    WK 27 OK veldrtit etienne hemelaer
    Een tevreden organisator Etienne Hemelaer van SV Meteoor in
    gezelschap van de schepenen Chris Vermeulen en Kris Herremans
    en mevrouw Vermeulen.

     


    Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Flor Van de Velde”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR DU FASO 2008 !!!

    RONDE VAN BURKINA FASO 2008 !!!


    Smet Guy Burkina Faso 07

    Mister Lionel Syne schittert weer in Bobo-Dioulasso en bezorgt de Belgen een 2de ritzege !!!


    Syne Lionel Burkina 2008

    Zondag 26/10 - BOBO DIOULASSO - BOBO DIOULASSO – 121 Km – 02h59min – 40,464 Km/h

    Aantal deelnemers : 81

    1 SYNE Lionel

    2 KONTE Bassirou CIV)

    3 DONNAY Laurent

    4 BELGASEM Ahmed Yousef (LYB)

    5 OUEDRAOGO Tidiani (BUR BFB)

    21 SMET Guy uit Kruibeke

    37 BURTON Jeremy op 4’39”

    38 ROOSEN Stefan op 4’41”

    67 MARIËN Christof op 11’04”

    De Belg Lionel Syne maakte zijn eerste opgetreden in de Ronde van Burkina Faso toen hij vroeger nog in de VS woonde, hij kreeg toen de bijnaam de “Californiër van de wedstrijd”. Toch won hij in Bobo-Dioulasso in de zuiverste traditie van de Belgische "Kermis Koers". In de eerste twee etappes won hij slechts de pelotonsprints voor de ereplaatsen. Deze keer ronde hij het knappe ploegwerk af en gebruikte hij zijn sprintsnelheid voor het winnen van de 3de rit en komt hierdoor reeds op vijf ritwinsten in het Afrikaanse evenement na 5 jaar. Het wedstrijdparcours creëerde meer schade dan verwacht: iedereen die de juiste ontsnapping miste van dertig renners tijdens de laatste vijf ronden verloor vandaag meer dan vier minuten. Ook de Fransman Vincent Graczyk deed weer een gooi naar de leidersplaats maar kreeg een waakhond mee met de Belg Donnay die voor het nodige afstoppingswerk zorgde. Hij bedreigde dus op een gegeven moment de leidersplaats van Guy Smet voor de gele trui, maar de "Belgische ster" handhaafde zijn koppositie met stijl zodat een spurt met 30 renners over de wedstrijd besliste.

    Vijf renners uit Kameroen in de kopgroep.

    Burkina Faso 2008 02

    Het criterium van Bobo is een voorbeeld om steeds vooraan mee te zijn want zoals altijd gaat het hier steeds heel snel. Zoals gebruikelijk waren het eerste trio die in een ontsnapping zaten maar goed voor 1 ronde vooraan , het werd gevormd door Tekou Foukou (CAM), Rasmane Ouedraogo (Bur - C) en Vilpellet (Fra - VVK). Zij werden terug gegrepen door het peloton nog vóór het einde van de eerste ronde. Na 13 kilometer wedstrijd, ging Hamidou Yameogo (Bur - C) aanvallen en waren 18 renners met hem mee. Onder hen waren de uittredende kampioen Adil Jelloul (Mar), Burkinabe Abdul Wahab Sawadogo en het bijna volledige team van Kameroen. Het ontbreken van een wedstrijdleider Guy Smet inspireerden hen.

    Een vertegenwoordiger van Sierra Leone zorgde voor het tellen van de rondjes.


    Burkina Faso 2008 03

    De situatie van de wedstrijd spoorde de Belgische ploeg aan om te gaan rijden. Smet's ploegmaten gingen tempo maken op kop van het peloton en dat was niet naar de zin van de rijders uit Sierra Leone die het tempo niet meer konden volgen voor de resterende ronden. De nooit eindigende opwaartse "boulevard van de Revolutie" was wreed voor de zwakste renners: alleen de besten onder de deelnemers zouden een rol van betekenis kunnen spelen in deze wedstrijd. Na 45 kilometer wedstrijd werd de ontsnapping van de 31 renners ongedaan gemaakt door het labeurwerk van de Belgen.

    Graczyk probeert het opnieuw.


    Na 74 kilometer wedstrijd probeerde de Fransman Graczyk net als de dag voordien er vandoor te gaan en een gooi te doen naar de leidersplaats van Guy Smet. Maar zijn versnelling verraste de Belgische ploeg niet en de Belg Laurent Donnay sprong prompt mee in zijn wiel. Graczyk wist dat hij niet kon verwachten dat Donnay ging meewerken, dus werkte hij samen met Zahbouki (Mar), de derde man van de kopgroep , om zo voorop te blijven. Ze waren heel succesvol in hun onderneming want op een gegeven moment bedroeg hun voorsprong 2min50sec toen ze voor de 9de keer de finishlijn passeerde.

    Geen noodzaak om de fotofinish te gebruiken en LionelSyne aan te wijzen als winnaar.

    Guy Smet nam zelf het commando op kop van het peloton en dat wierp zijn vruchten af want na 20 km achtervolging op de 3 koplopers daalde hun voorsprong onder de minuut. Graczyk en zijn 2 metgezellen voelden de bui al hangen toen de voorsprong onder de 30sec zakte en op 5 km van de meet werden ze bij de lurven gevat en kregen we nog slechts 30 renners vooraan, al de rest was er totaal afgereden. Lionel Syne wist dat hij een goede kans had om te winnen, maar hij moest ook steeds denken hoeveel keer hij al 2de was geweest en telkens achter bleef met een gefrustreerd gevoel in het verleden. Daarom wou hij niet iedereen de kans geven om hem zomaar te kloppen en het was de gele truidrager Guy Smet die op 2 km van de meet zich op kop zette en Lionel Syne afzette op 200 meter. Er was zelfs geen noodzaak om de fotofinish te gebruiken om te weten wie de winnaar was. De Belgische sprinter won met drie lengtes voorsprong op zijn concurrenten. Dit is de manier hoe hij zijn aantal zeges verhoogd van zijn persoonlijke collectie in Burkina Faso.


    Smet Guy Burkina Faso 08 

    Klassement na 3 ritten

    1 GUY SMET    9h28’40” (- 18)

    2 GRACZYK Vincent (FRA TRB) op 52”  (- 14)

    3 TEGA Martinien (CMR) op 1’00” (- 6)

    4 LERAUD Bastien (FRA TRB) op 1’08” (– 12)

    5 TEGUIMAHA Sadrak (CMR) op 1’10” (- 10)

    6 SYNE Lionel op 1’12” (- 13)

    7 DONNAY Laurent op 1’15” (- 10)

    30 BURTON Jeremy op 6’04”

    35 ROOSEN Stefan op 6’06”

    54 MARIEN Christof op 12’29”

     

     


    26-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 26/10/2008

    Wielerbond Vlaanderen 09


    Zondag 26/10/2008 - TABOR - Veldrijden UCI - Wereldbeker - 60´
    Aantal deelnemers :

    1. Niels Albert - Palmans-Cras

    2. Zdenek Stybar (Tsj) - Fidea op 8”

    3. Martin Bina (Tsj) - Team Budvar Tabor
    4. Sven Nys - Landbouwkrediet-Tönissteiner
    5. Bart Wellens - Fidea op 15"
    6. Kevin Pauwels - Fidea
    7. Radomir Simunek (Tsj) - Palmans-Cras
    8. Francis Mourey (Fra) - Français Des Jeux
    9. Lars Boom (Ned) - Rabobank
    10. Kamil Ausbuher (Tsj)


    Zondag 26/10/2008 - LOCHRISTI (VL.CC-CUP) (O) - Veldrijden form. B - 60´
    Aantal deelnemers : 46

    1. VAN DEN BRANDE Kay - SCOTT USA CYCLING TEAM  

    2. RONDELEZ Bjorn - LINGIER VERSLUYS BEACHBIKERS TEAM VZW op 5”

    3. BERCKMANS Nico - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW op 19”

    10. DIELEMAN Michiel uit Hamme - AVIA CYCLING TEAM op 1’00”

    16. PENNE Stijn - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 1’53”

    18. GRUWIER Steve - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 3’15”

    20. DONIE Birger - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 3’38”

     

    26/10/2008 - LOCHRISTI (VL. CC-CUP) (O) - Veldrijden form. C
    Aantal deelnemers : 42 Juniores - 40´

    1. DE BIE Sean - KON. BALEN B.C. V.Z.W.

    2. VAN DER POEL David - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW op 15”

    3. VAN DE VELDE Valentijn - JWM SPORTIEF    

    15. GOOSSENS Kenny uit Sinaai - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 3’20”    

    22. SAEY Jens uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 4’38”

    27. VAN MEIRVENNE Jan uit Hamme - ASFRA RACING TEAM op 5’27”

    39. JOOS Inge uit Stekene – KLAIPEDA op 8’01”         

     

    Aantal deelnemers : 49 Nieuwelingen - 30´

    1. DE BIE Mike - KON. BALEN B.C. V.Z.W. 

    2. EYSKENS Jeroen - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 18”

    3. DEDULLE Yoshi - AVIA CYCLING TEAM op 23”

    8. GEERINCKX Ruben uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 46”

    48. GOOSSENS Shani - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 7’58”

     

    26/10/2008 - LOCHRISTI (VL. CC-CUP) (O) - Veldrijden form. D
    Aantal deelnemers : 42 Amateurs/Masters A - 40´

    1. MAES Timmy - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE    

    2. RAEYMAKERS Sven - CYCLING TEAM VORSELAAR op 14”

    3. VAN LOOVEREN Luc - AFDELING ANTWERPEN – WBV op 19”

     

    Aantal deelnemers : 24 Masters B - 40´

    1. LAMMENS Mario - RENDEMENT HYPO CYCLINGTEAM VZW         

    2. DRUYTS Marc - CYCLING TEAM KESSEL op 15”

    3. GEBRUERS Dirk - AFDELING ANTWERPEN - WBV           

    4. SMET Ivan uit Hamme - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV – VZW op 50”

    16. JOOS Luc uit Stekene – KLAIPEDA op 4’15”          

     

    Aantal deelnemers : 29 Masters C - 40´

    1. VAN TONGELEN Franky - AFDELING ANTWERPEN - WBV           

    2. WILLEMS Michel - JONGE RAKKERS VOLLEZELE op 20”

    3. MARYNISSEN Walter - AFDELING ANTWERPEN – WBV op 45”

    20. GOVAERT William uit Waasmunster - ISOREX CYCLING TEAM op 4’56”
     

    26/10/2008 - KONTICH (A) - Veldrijden Aspiranten

    26/10/2008 - SNAASKERKE (W) - Veldrijden Aspiranten

    26/10/2008 - ZONHOVEN (LB) - Veldrijden Aspiranten

    26/10/2008 - KONTICH (A) - Veldrijden Miniemen

    26/10/2008 - SNAASKERKE (W) - Veldrijden Miniemen

    26/10/2008 - ZONHOVEN (LB) - Veldrijden Miniemen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTERGROEPSTRAINING BEVEREN VAN ZONDAG 26/10/2008 !!!

    Onder leiding van Kenny Janssens en Gunther Persoon vertrokken Zondagmorgend om 09h30 thv Buyl Sport aan 't Schuurke te Beveren 22 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

    Er werd onder een rustig tempo getraind van 31,7 Km/h en de afstand bedroeg 71 Km.
    Aan kopmannen vandaag alweer geen gebrek , sterke mannen genoeg aanwezig om een beurtje te doen bij een zeer strakke tegenwind.
    Reden mee : Joost Vercouteren , Modest Smet , Werner Van Der Weken , Frank Van Geystelen , Marc De Keersmaecker , De Ridder , Franky Weemaes , Koen Apers , Gert Rotthier , Walter Rotthier , Eugéne Bosman , Adrien Maes , Olaf Van Osselaer , Raoul Verbraeken , Eric Vermeulen , Benny Vercauteren , Wim De Cleen , Franky De Fijn , Gunther Persoon , ? ? en Kenny Janssens.

    P.S. Vanaf volgende week telkens vertrek aan ’t Schuurke achterkant Buyl Sport wegens werkzaamheden in de Kasteeldreef !!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GREG VAN AVERMAET FLANDRIEN 2008 & NICOLAS VEREECKEN BIJ DE JUNIORES !!!

    Greg Van Avermaet is de Flandrien 2008 !!!

    Van Avermaet Greg 13

    Nicolas Vereecken jonge Flandrien bij de Juniores !!!

    Vereecken Nicolas 06

    NICOLAS VEREECKEN wint de prestigieuze trofee JONGE FLANDRIEN !!!
    Grace Verbeke werd 'Flandrienne' bij de dames. Bij de nieuwelingen ging de titel naar Jasper Stuyven, bij de juniores naar Nicolas Vereecken uit Kieldrecht en bij de beloften naar Jan Bakelants.
    Deze trofee bekroont de regelmatigste renner van het seizoen waardoor deze trofee oververdiend naar NICOLAS VEREECKEN gaat bij de juniores, die er stond van Maart tot Oktober. Met 10 individuele overwinningen waaronder winst in diverse grote wedstrijden en liefst 15 tweede plaatsen is hij de terechte winnaar. De uitreiking van deze trofee werd rechtstreeks uitgezonden op TV met alle nodige publiciteit voor renner en zijn club.

    GREG VAN AVERMAET wint de prestigieuze trofee FLANDRIEN 2008 !!!
    In de Gentse Opera heeft Waaslander Greg Van Avermaet uit Hamme de titel 'Flandrien 2008' gekregen. De Silence-Lottorenner haalde het in de stemming met 462 punten van Tom Boonen (366 punten) en Stijn Devolder (356 punten).

    Zelf stemmen
    Voor het eerst in de geschiedenis van dit evenement waren het de profrenners zelf die hun stem mochten uitbrengen. Er waren tien kandidaten voor deze 'Flandrien'. De titel voor de 'Internationale Flandrien' ging naar de Zwitser Fabian Cancellara.

    Drie rondes

    Greg Van Avermaet kreeg in de eerste twee stembeurten de meeste punten. Stijn Devolder posteerde zich na die tweede ronde netjes op de tweede plaats met 165 punten achter zijn naam, welgeteld 23 punten minder dan Van Avermaet. Tom Boonen totaliseerde op dat moment 151 punten. De laatste stemronde bepaalde alles en ook daarin kwam de naam van Greg Van Avermaet het meest naar voor.

    "Ik ben heel tevreden met deze titel. Als ik hier vandaag hoor wat de mensen van mij denken dan doet me dat enorm veel deugd. Ik moet echter nog veel bewijzen en toch krijg ik nu reeds zoveel respect van mijn collega's. Dit is een echte eer", wist Greg Van Avermaet.

    Het klassement :
    1. Greg Van Avermaet 462 punten
    2. Tom Boonen 366
    3. Stijn Devolder 356
    4. Philippe Gilbert 330
    5. Jurgen Roelandts 143
    6. Gert Steegmans 66
    7. Jurgen Van den Broeck 68
    8. Nick Nuyens 52
    9. Mario Aerts 44
    10. Jurgen Van Goolen 27

    Erelijst Flandrien
    2003: Paolo Bettini (Ita)
    2004: Tom Boonen
    2005: Tom Boonen
    2006: Paolo Bettini (Ita)
    2007: Paolo Bettini (Ita)
    2008: Greg Van Avermaet


    Bron : belga/edp


    25-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT VAN ZATERDAG 25/10/2008 !!!

    Onder leiding van Bert De Coster en Koen Apers vertrokken Zaterdag om 09h00 thv café Machuit te Zwijndrecht  
    14 POLDERRENNERS voor de laatste trainingsrit over Koewacht om vanaf volgende week aan te vangen met de wintertrainingen.

    Er werd onder een rustig tempo getraind van 32,5 Km/h en de afstand bedroeg 93 Km.
    De laatste rit in de polders van Zeeuws-Vlaanderen mocht er wezen met op vele plaatsen zeer veel slijk.
    Reden mee : Jos Van Raemdonck , Eddy Coenen , Walter Rotthier , Eugéne Bosman , Saskia Van Overmeiren , Adrien Maes , Leo Mares , Koen Apers , Luc Apers , Bert De Coster , Dirk Bryssinckx en ? ? ?.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 25/10/2008

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Zaterdag 25/10/2008 - BREDENE ( VL.CC.CUP ) (W) - Veldrijden form. B - 60´

    Aantal deelnemers : 38

    1. COENEN Davy - TEAM SAECO HEIST O/D BERG  

    2. RONDELEZ Bjorn - LINGIER VERSLUYS BEACHBIKERS TEAM VZW op 16”

    3. DEVENYNS Toon - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK op 20”

    9. DONIE Birger - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 50”

    10. PENNE Stijn - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 55”

    14. DE CALUWE Steven uit Eksaarde - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 2’15”

    31. DE SCHOESITTER Steven uit Waasmunster - RUDYCO CYCLING TEAM op 5’44”      

     

    25/10/2008 - ZWIJNDRECHT (A) - Veldrijden form. B - 60´

    Aantal deelnemers : 37

    1. HUYS Stijn - PALMANS-CRAS

    2. CANT Kevin - AVB - CYCLING TEAM    

    3. VAN DEN BRANDE Kay - SCOTT USA CYCLING TEAM  

    8. ONGHENA Matthias uit Kieldrecht - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM     

    24. DE BOEY Jonas uit St.Gillis - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN

    27. MERTENS Rene uit Dendermonde - MD CT TEAM  

     

    25/10/2008 - BREDENE ( VL.CC.CUP ) (W) - Veldrijden form. C
    Aantal deelnemers : 28 Juniores - 40´

    1. WAEYTENS Zico - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW    

    2. DE PROOST Rinze - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW 

    3. POELVOORDE Robin - TIELTSE RENNERSCLUB

    13. GOOSSENS Kenny uit Sinaai - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 2’30”

    22. VAN MEIRVENNE Jan uit Hamme - ASFRA RACING TEAM op 5’41”

     

    Aantal deelnemers : 34 Nieuwelingen - 30´

    1. PANIS Maxim - SPORT EN MOEDIG - GENK VZW

    2. VAN DEN DRIESSCHE Niels - VAN DEN DRIESSCHE CYCLING    

    3. SINNAEVE Arno - KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE          

    6. GEERINCKX Ruben uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

    34. GOOSSENS Shani - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND
     

    25/10/2008 - ZWIJNDRECHT (A) - Veldrijden form. C

    Aantal deelnemers : 43 Juniores - 40´

    1. DE BIE Sean - KON. BALEN B.C. V.Z.W. 

    2. VAN DER POEL David - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW        

    3. VEESTRAETEN Zeb - SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG
     

    Aantal deelnemers : 48 Nieuwelingen - 30´

    1. SWEECK Laurens - CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK 

    2. CLAES Jorn - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW           

    3. VERSCHUEREN Timo - WSC HAND IN HAND BAAL        

    6. VAN DE VELDE Matthias uit Hamme - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW          

    22. BORDUI Gianni uit Vrasene - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN           

    40. NIJNS Nathalie - BENELUX TEAM     

     

    25/10/2008- BREDENE ( VL.CC.CUP ) (W) - Veldrijden form. D
    Aantal deelnemers : 39 Amateurs/Masters A - 40´

    1. MAES Timmy - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE    

    2. MAES Wim - CYCLINGTEAM OOST-WEST op 11”

    3. VAN ASSCHE Nico - CYCLING TEAM EKSAARDE - C.T.E op 55”

     

    Aantal deelnemers : 19 Masters B - 40´

    1. LAMMENS Mario - RENDEMENT HYPO CYCLINGTEAM VZW         

    2. VAN DEN BERGH Wim - K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W. op 12”

    3. DE KEUKELAERE Dirk - VC ´T MEETJESLAND – KNESSELARE op 16”

     

    Aantal deelnemers : 14 Masters C - 40´

    1. WILLEMS Michel - JONGE RAKKERS VOLLEZELE          

    2. DE SCHEEMAEKER Ronald - VC ´T MEETJESLAND – KNESSELARE op 19”

    3. WEYTENS Alex - WIELERTEAM MOREL & ZN - DE PINTE op 1’26”

     

    25/10/2008 - ZWIJNDRECHT (A) - Veldrijden form. D
    Aantal deelnemers : 26 Amateurs/Masters A - 40´

    1. SCHROYEN Nico - CYCLO-BIKE LIMBURG        

    2. JANSEN Wim - CYCLO-BIKE LIMBURG 

    3. VAN STAEYEN Benny - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE
     

    Aantal deelnemers : 22 Masters B - 40´

    1. VAN DONINK Jan - MBK - DELSOL TEAM        

    2. MERTENS Dirk - CYCLO-BIKE LIMBURG           

    3. DRUYTS Marc - CYCLING TEAM KESSEL          

     

    Aantal deelnemers : 25 Masters C - 40´

    1. VAN TONGELEN Franky - AFDELING ANTWERPEN - WBV           

    2. MERTENS François - CYCLO-BIKE LIMBURG    

    3. SELS Rudy - AFDELING ANTWERPEN - WBV       

    16. GOVAERT William uit Waasmunster - ISOREX CYCLING TEAM


    25/10/2008 - GENT WIELERCENTRUM EDDY MERCKX (O) - Piste - Jeugd - Zonder motoren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR DU FASO 2008 !!!
     

    RONDE VAN BURKINA FASO 2008 !!!


                                                       Smet Guy Burkina Faso 07

    Fransman Vincent Graczyk wint 2de rit met aankomst in Diebougou !!!

    Burkina Faso 2008 01

     

    Verslag

     

    Na 50 km wedstrijd reed gele truidrager Guy Smet lek maar de ganse Belgische ploeg wachtte hem op zodat Guy Smet zijn plaats in het peloton snel terug kon innemen. Op 40 km van de finish was er nog een tussensprint en hierin ging Guy Smet vol door maar ze lieten hem niet rijden. Op 10 km van de meet kwam de ultieme ontsnapping tot stand met daarbij de latere winnaar Vincent Graczyk , naast de Fransman waren ook de Kameroener Martinien Tega en de Libiër Fathi Ahmed Atunsi vertegenwoordigd. Zij hielden een bonus van 19sec over op het peloton waar de pelotonspurt werd gewonnen door de Belg Lionel Syne die meteen ook de groene puntentrui overneemt van Guy Smet die 30ste eindigde. Guy Smet blijft aan de leiding met 54sec voorsprong op de Fransman Vincent Graczyk en heeft naast de gele trui ook de roze trui. De andere Belgen eindigden allen in het peloton met een 11de plaats voor Jeremy Burton , 13de Laurent Donnay , 28ste Stefan Roosen en 48ste Christof Mariën. Na de aankomst mochten al de renners nog een verplaatsing maken met de bus van 200 Km naar Bobo-Dioulasso waar ze Zondag van start gaan. De Belgen zullen daar 2 maal overnachten en ze zullen de rust goed kunnen gebruiken want ze hebben maar liefst 3 truien te verdedigen.

     

     

    Met dank voor het verslag aan “Saffia”



    Zaterdag 25/10 - BOROMO – DIEBOUGOU – 133 Km – 03h18min – 40,232 Km/h

    Aantal deelnemers : 81

    1 GRACZYK Vincent (FRA TRB)

    2 TEGA Martinien (CMR)

    3 ATUNSI Fathi Ahmed (LYB) op 5”

    4 SYNE Lionel op 19”

    5 KONTE Bassirou (CIV)

    11 BURTON Jeremy

    13 DONNAY Laurent

    28 ROOSEN Stefan

    30 SMET Guy uit Kruibeke

    48 MARIEN Christof uit Retie



    STAND NA 2 RITTEN

    1 GUY SMET   6h29min15sec  (- 18)

    2 GRACZYK Vincent (FRA TRB) op 54” (- 12)

    3 TEGA Martinien (CMR) op 1’00” (- 6)

    4 ATUNSI Fathi Ahmed (LYB) op 1’07” (- 4)

    5 TEGUIMAHA Sadrak (CMR) op 1’10” (- 10)

    8 SYNE Lionel op 1’22” (- 3)

    18 BURTON Jeremy op 1’25”

    23 ROOSEN Stefan op 1’25”

    30 MARIEN Christof op 1’25”

    35 DONNAY Laurent op 1’25”



    24-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR DU FASO 2008 !!!

    RONDE VAN BURKINA FASO 2008 !!!


                                                       Smet Guy Burkina Faso 07

    GUY SMET WINT EERSTE RIT IN TOUR DU FASO NA EEN SOLO VAN 50 KM EN PAKT METEEN DE GELE LEIDERSTRUI !!!

    Smet Guy Burkina Faso 05  Smet Guy Burkina Faso 04
                   Aankomst van Guy Smet te Boromo.                                     Guy Smet op het podium met de gele leiderstrui.

    Meteen in de eerste rit waren de Belgen present , Guy Smet uit Kruibeke reed zowaar 50 km alleen en soleerde met een voorsprong van 1min10sec naar de eerste ritzege in Tour Du Faso 2008 !!! Meteen is de gele trui een feit en alle andere truien heeft hij natuurlijk ook te pakken. De andere Belgen eindigden op plaatsen 4 , 6 en 8.

    Met dank aan “Saffia”

     


    Vrijdag 24/10 – KOKOLOGO – BOROMO – 136 Km – 03h11min – 42,648 Km/h

     

    Smet Guy Burkina Faso 06

    Guy Smet
    uit Kruibeke kwam alleen in binnen te Boromo.

    "Toen hij 100 meter voorsprong had was het onmogelijk voor de anderen om hem nog in te halen", dit is hoe coach Herman Beysens het beschrijft over Guy Smet die een fantastische rit reed en in de laatste 45 kilometer van rit 1 soleerde tot in Boromo. Guy Smet was al eens ritwinnaar in de beroemde rit naar Kaudougou vorig jaar, de Belgische renner toonde weer zijn enorme krachten in de Ronde van Burkina Faso. In de kopgroep nam hij deel van in het begin van de wedstrijd, niemand was in staat om te reageren op zijn versnelling. Zelfs Sadrack Teguimaha uit Kameroen die de meest agressieve renner was achter Guy Smet moest 1’02” toegegeven. De meesten van Guy Smet zijn concurrenten kwamen 1min07sec later binnen en dat tekort zal moeilijk zijn om weer op hem in te lopen.

    Drie ministers op de fiets !!!


    Het was een symbolische start voor de 22ste Ronde van Burkina Faso, Frans minister van Ontwikkelingssamenwerking en Franstalige gemeenschappen Alain Joyandet , sport en recreatie minister Jean-Pierre Palm evenals Aminata Samaté adjunct-minister voor samenwerking waren uitgenodigd om mee te rijden. Een regelmatig fietser als Joyandet slaagde om langer in de race te blijven dan zijn collega's van de overheid van Burkina Faso, maar hij kon niet op tegen het tempo van de renners na vier kilometer. Het was een betere prestatie dan die van de renners uit Mali, die nooit zijn aangekomen. Het verminderde het aantal teams tot en met 14. Er kwamen 82 renners aan de start in de eerste rit.

    Een trio kwam achterna !!!


    Een groep van vijf renners brak de wedstrijd open na 15 kilometer met name Mouhssine Lahsaini (Mar), Sadrack Teguimaha (Kam), Hamidou Yameogo (Bur), Eugène Lokossué (Civ) en Guy Smet (Bel). Zij kregen Bastien Leraud (Fra) erbij op 25 km. Hun goede samenwerking resulteerde in een minuut voorsprong op het peloton. Met de tussensprint van Sabou bewees Guy Smet al dat hij de snelste was en nam een optie op de roze trui. Een trio werd gevormd op km 63 en jaagde achter de 5 koplopers , Mouhcine Rhaili (Marokko), Vincent Graczyk (Fra) en Philippe Larouzière (Fra) maar zij kregen het gat niet gedicht en werden op km 85 terug ingelopen door het peloton.

     

    Alle truien voor Guy Smet !!!

    Zich ervan bewust dat het aantal tegenstanders in het peloton nog een bedreiging was koos Guy Smet toch om alleen te gaan op km 91. Dat is het geen waar hij het beste in is. Terend op zijn kracht won de Belgische renners dit jaar reeds 37 wedstrijden in zijn land. Zijn metgezellen waren niet in staat om hem te volgen en zeker niet op de hoogte van de capaciteiten van de Vlaamse renner. Teguimaha en Leraud dachten nog bij hem te geraken maar met nog 15 km te gaan werden ze op een achterstand van 55sec geplaatst. Smet houdt van lange rechte wegen en het gebruik van het grote verzet. Hij ging alleen op weg naar Boromo zonder om te kijken. De Burkina Faso renners waren bezorgd geraakt over de achterstand van 2’40” en dat met nog 20 km te gaan. Daarom werden ze tot de verantwoordelijkheid geroepen om de achtervolging in te luiden en om de kloof te verkleinen. Maar aan het eind van de rit had Guy Smet nog 1min08sec over en heeft nu alle truien: geel, roze en groen !!!

     

    UITSLAG EN STAND

    1 GUY SMET - BEL  (Bonus - 16")

    2 TEGUIMAHA Sadrak - CMR op 1’08” (- 10")

    3 LERAUD Bastien - FRA op 1’10” (- 8")

    4 LAHSAINI Mouhssine - MAR op 1’19” (- 4")

    5 SYNE Lionel op 1’23”

    8 MARIEN Christof  

    10 ROOSEN Stefan  

    18 BURTON Jeremy

    50 DONNAY Laurent

     

     


    23-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS HUDIKO WAASLAND VAN DONDERDAG 23/10/2008
    hudiko_banner2

    Hudiko Wielerteam Waasland – Nieuws !!!

    Het wielerseizoen is maar pas voorbij en we denken reeds aan het volgend seizoen.

    Het programma wordt opgesteld en de trainings- en stageplaatsen zijn vastgelegd.

    Bij de beloften en de juniors zijn alle plaatsen ingevuld.
    Bij de nieuwelingen (15-16 jarigen) en bij de aspiranten (12-14 jarigen) zijn er nog enkele plaatsjes vrij.
    Ook bij de miniemen (10 en 11 jarigen) verwachten we nog nieuwe gezichten.

    Geinteresseerden kunnen vrijblijvend inlichtingen vragen bij de clubsecretaris.
    WillyDe Wael  - 0476/20.08.31 of op
    willy.de.wael@telenet.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR DU FASO 2008 !!!

    NIEUWS UIT BURKINA FASO

     Burkina 06


    Nadat ze Woensdag met zijn allen goed waren aangekomen te Burkina Faso en nog enkele uurtjes konden slapen mochten de heren gaan ontbijten of wat er toch zou voor moeten doorgaan. Geen confituur meer alleen droog brood met boter ! maar allez, das Afrika zeker. Woensdagmiddag zijn ze met z'n allen gaan losfietsen gedurende een 50-tal km. 2 lekke banden! voor Christof Mariën en Guy Smet! Hilarische taferelen leverde dat al op want Christof Mariën is met fiets en al achter op een brommer gaan zitten van een Afrikaan die hem naar het volgende dorpje bracht waar zijn band werd gemaakt! Woensdagavond voor de eerste keer avondeten! Iedereen had honger en was moe van de lange reis! Dus deze nacht zal iedereen goed kunnen slapen!

     

    2dedag Donderdag : iedereen heeft goed geslapen en vooral Stefan Roosen had moeilijkheden om wakker te geraken! Maar das uiteindelijk toch gelukt! Na het ontbijt stonden ze om 9 uur allemaal klaar om een eindje te gaan fietsen! 62km in totaal zijn ze onderweg geweest in een hitte van 41 graden! Onderweg hebben de renners in een plaatselijk cafeetje (lees barakske met golfplaten) een cola gedronken om daarna terug naar Ouaga te fietsen! Iedereen lijkt in vorm maar de hitte pakt wel op de adem! Na het middageten (lees spaghetti en rijst zoals altijd hier) ging iedereen voor een tweetal uurtjes rusten op de kamers! In de namiddag staat de ploegvoorstelling nog op het programma en dan komt de ronde echt op gang! Morgen vertrekken ze voor 5 dagen richting Bobo !!!

    De eerste rit vertrekt vanuit Kokologo en komt na 136 km aan te Boromo.

     

     

    Met dank aan “Christof Mariën”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 25 OKTOBER - PANNENKOEKENBAK - JARNO VAN GUYSE !!!

    3de grote

    pannenkoekenbak

     
    Van Guyse Jarno 09


    Ten voordele van wielerbelofte

    Van Guyse Jarno

     

    Zaterdag 25 oktober ‘08

     

     

    In de GROTE zaal van het

    “ Gildenhuis “

     

    dorpsstraat 42 – 9190 Stekene

     

    Doorlopend vanaf : 14.00u tot ???

     

    Tevens vanaf 17u mogelijkheid tot spaghettifestijn

    (gelieve voor spaghetti op voorhand in te schrijven op tel: 0479 220 325)
     of  jarnovanguyse1@msn.com


    Met de hele avond aangename randmuziek

     

    !!! Iedereen van harte Welkom !!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 26/10 GEEFT WAC-TEAM INFO SESSIE VOOR RENNERS EN RENSTERS !!!

    WAC-Logo

    WIELERNIEUWS VAN HOBOKEN WAC – AFDELING WAASLAND


    Op Zondag 26 Oktober 2008 is er vanaf 9.30 uur een uitgebreide info sessie voor renners- rensters – kandidaat renners en rensters uit het waasland vanaf 8 jaar.

    We gaan er ons uitgebreid winterprogramma voorstellen met en variatie voor trainingsvormen van fitometer zwemmen naar skeeleren over mountainbiken naar piste; bmx en veldrijdersinitiaties. Om dan te starten met de specifieke wegtrainingen.

    We zullen deze sessie uiteraard geven op verschillende locaties zoals fitometer De Ster, veldrijden in het Vlietbos, piste te Beveren en Gent, mountainbiken op verschillende lokaties.

    Onze specifieke trainingstages voor miniemen-aspiranten in Lombardsijde en de ronde van de vier provincies. De Spaanse stage naar Roses voor nieuwelingen -junioren en beloften. Ook de verschillende uitstappen richting Vlaamse Ardennen komen aan bod.

    Met een powerpoint presentatie komt het hele gamma carrière planning van miniem tot belofte aan bod.

    Beginnende renners of rensters die geïnteresseerd zijn om eventueel aan te sluiten zijn van harte welkom.

    Dit alles gaat door in de zaal van “De Graanmaat” op de markt te Sint-Niklaas !!!

     

    Meer info via 0495/24.55.68 of via paul.van.vlierberghe@telenet.be.

     

    Namens de ganse Waaslandwacteam

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 25 OKTOBER - AFSCHEIDSPARTY - NATASJA NOBELS !!!

    Tasja Fuif 

    Nobels Natasja 01

    Dendermedia                                          
    Dijkstraat 51
    9200 Dendermonde
    http://www.dendermedia.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 25 & ZONDAG 26 OKTOBER - EETDAGEN - BJÖRN COOMANS !!!

    EETDAGEN BJÖRN COOMANS


     Coomans Björn 13


    zaterdag 25 oktober van 17u tot 20u
    zondag 26 oktober van 12u tot 21u


    Voorgerecht ; garnaal kroket     5 euro
                                    kaas kroket     4 euro

    Hoofdmenu ;  biefstuk                       15 euro
                           kip op chinese wijze   12 euro
                          paling in 't groen           17 euro

    wordt gereserveerd met  frietjes  of brood

    nagerecht ;   ijsje                                2,50 euro
     
    gaat door in lokaal  De Jonge Belofte
    Sint Katharinastraat 151
    2870 Ruisbroek/Puurs

    inschrijven kan op ;
    bjorn_coomans@hotmail.com   of
                                     03/866.21.98
    inschrijven is niet verplicht maar wel gemakkelijk !!!


    22-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR DU FASO 2008 !!!

    NIEUWS UIT BURKINA FASO

     Burkina 06

    De Belgische ploeg is deze morgend om  6 uur aangekomen in Ougadougou en dit na een bewogen vlucht. Dinsdag vertokken ze met zijn allen op Zaventem om 14h00 en hadden de eerste tussenlanding te Casa Blanca in Marokko om 17h30. Na 7 uur wachten konden ze terug opstijgen om 23h30 en verder vliegen naar Namibië waar ze aankwamen om 03h30 voor alweer een tussenlanding. Gelukkig was het daar maar 1 uurtje wachten om de vlucht verder te zetten richting Ougadougou waar ze aankwamen om 05h30. De temperatuur bedraagt er momenteel 40°C en gans de ploeg heeft inmiddels de kans gekregen om even te slapen zodat alles kan voorbereid worden op de start van Tour Du Faso 2008 op Vrijdag 24 Oktober.

    We kunnen alles op de voet volgen via : www.tourdufaso.be

    Wie een digibox heeft kan op kanaal 156 kijken naar het Afrikaans journaal, dat kan je op teletekst vinden op pagina 300 en dan kun je zien rond welk uur het in Europa wordt uitgezonden. Daar geven ze elke dag een verslagje op vanaf Vrijdagavond.


    21-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING BELGISCHE PLOEG VOOR TOUR DE BURKINA FASO 2008 !!!

    VOORSTELLING BELGISCHE PLOEG VOOR TOUR DE BURKINA FASO 2008 !!!

     

    De visie op de ploeg door ploegverantwoordelijke Herman Beysens.


    Herman Beysens : “Ik hoop dat ik er gelijk op ben en dat Ludo Delcroix, Berre Van Mechelen & Paul Didden niet teveel met mij gaan lachen achteraf !”


    CHRISTOF MARIEN
    : de reus van RETIE ! samen met Lionel Syne onze "ancien" wat betreft het aantal deelnames aan de Tour de Faso (5 keer). Als hij in vorm is, hij heeft er werkelijk alles voor gedaan en heeft zelfs een persoonlijke trainer ingeschakeld om op zijn best te zijn in de tour, een ONTZETTEND rappe en sterke sprinter maar die ook in een ontsnapping zijn werk opknapt. Rustige kerel, ziet de koers, panikeert nooit, is niet te beroerd om te werken voor de ploeg, nooit "zagen of "bleiten" kortom een ideale gast om mee te nemen ! Reeds winnaar van verschillende ritten (3 of 4) in Burkina en heb hem dingen zien doen in de koers waar hij zelf (en ik ook) van schrok !! Kan heel goed tegen de warmte maar moet de eerste 2 dagen aanpassen aan de warmte. Iemand die je moet laten doen en dan 'als hij goed is wint hij zijn (of 2 ) ritjes. Wedden? Heeft zijn hart op de juiste plaats want: Heeft voor onze vzw www.vriendenvanburkinafaso.be een spinning georganiseerd 2 jaar geleden die toch een halve pomp heeft opgebracht waarvoor nogmaals onze HARTELIJKE dank !!

    Mariën Christof 01

    LIONEL SYNE
    : la bomba de Stavelot : (ons jerommeke) ancien van de ploeg (samen met Christof) (5x Tour-de-Faso) en een sterke, talentvolle, snelle, risicovolle, maar faire sprinter die de koers ziet en zich ook (gelijk Kristof) wil en kan inzetten voor de ploeg. Leest de koers en is de ideale kapitein van de ploeg. Ook als mens een hele grote meneer !

    Syne Lionel

    STEFAN ROOSEN
    : de flyer uit Hasselt ! was en is zooo !!! gemotiveerd voor deze tour dat, wanneer hij had moeten kiezen tussen Fedra Hoste of deze tour hij onvoorwaardelijk voor onze ploeg had gekozen !! als dat geen motivatie is !! Heel snelle man met een verschroeiende demarrage in de laatste km doch pech allerhande heeft hem parten gespeeld zodat hij nog geen overwinning heeft in Burkina-Faso ! (4 x 2-de plaatsen , gele leiderstrui!) Is ook niet te beroerd om voor de anderen zijn ziel en nog meer uit zijn lijf te rijden. Aangename, plezante kerel die de moraal in de ploeg houd en optimist tot in de kist !


    Roosen Stefan

    LAURENT DONNAY
    : onze benjamin uit Luik ! eerste deelname aan deze tour en beloofd veel goeds! snelle man, maar ook tempobeul. Toffe kerel met de juiste mentaliteit (je moet het maar durven op 20-jarige leeftijd meegaan naar Burkina!!). Chapeau en een voorbeeld voor vele andere renners.

    Donnay Laurent 

    JEREMY BURTON
    : Fosse-la-ville le beau uit Flawinne (province de Namur) ! aanvallend type zit dikwijls mee in de ontsnappingen en heeft van die dagen dat hij 80 km aan kop rijd voor de ploeg zonder dat de andere nog maar moeten denken aan overnemen ! Zou het graag anders zien maar is niet te bedwingen!


    Burton Jérémy

    SMET GUY
    :de GEANT of KRUIBEKE ! Voorstellen hoeft niet zeker, hé? Wie kent onze zegekoning van de laatste 4?5? jaren niet die mag zijne vinger opsteken. Superlatieven kom ik te kort om hem voor te stellen alleen dit : WAT KAN DIE MAN FIETSEN ZEG !!! Heb hem dingen zien doen in Burkina! man man man.. mo jongens toch!!! Maar.. heeft geen demarrage en moet ze er zien af te kletsen en is niet eenvoudig op die verdomd lange, hete, lastige wegen in Burkina. Ook buiten de koers een grote meneer, rustige aangename, kerel zonder kapsones en vedettestreken (was de eerste die vorig jaar direct na het einde van de tour vroeg of hij terug mee mocht!! (kun je je dat voorstellen!) ik heb gezegd dak er is over ging nadenken ha ha ha!

    Smet Guy Burkina Faso 01   Smet Guy Burkina Faso 02
     

    DAVID VERDONCK : Als sportdirecteur is er niemand minder dan de enige Belgische winnaar van de Tour de Faso : David Verdonck die onze jongens (wie weet) naar de overwinning zal leiden?

    Verdonck David 01
     

    PATRICE HEMROULLE
    : Onze mecano : de immer optimistische en oud rit-winnaar Patrice Hemroulle (de onvergetelijke rit naar Koudougou (2002?).

    Hemroulle Patrice 01

    BERRE VAN MECHELEN
    : Als opper verzorger en wellicht de belangrijkste man achter de schermen: de onverwoestbare Berre van Mechelen , die soms nachten doorwerkt om de bidons proper en zuiver te houden en alzo ervoor zorgt dat onze renners fit en wel aan de start van de volgende rit verschijnen !!

    PAUL DIDDEN
    : Onze 2de man aan de zijde van Berre en boekhouder van onze vzw"vrienden van Burkina-Faso” die een oogje in het zeil houd dat er voldoende drank is en dat ook aanvult !

    LUDO DELCROIX
    : Onze oud-renner uit de ploeg van Eddy Merckx die de renners met raad en daad bijstaat waar nodig.

    Delcroix Ludo

    HERMAN BEYSENS
    : VERANTWOORDELIJKE en duivel doet al , die er telkens (al 12 jaar ondertussen!) probeert voor te zorgen dat er sponsors zijn die zich engageren om onze ploeg te sponsoren ! Dit jaar (en zoals reeds vele jaren , zijn het weer: BLYWEERT-aluminium/AVIA/MODEMAKERS die voor de zoveelste keer de zo nodige centen hebben bijeengebracht waarvoor HARTELIJK DANK.

    Beysens Herman

    Mannen, Makkers, laten we er samen weer het beste van maken en wens ik allen een gezonde en plezante Tour de Faso toe !! Zowel voor renners als begeleiders , ik hoop dat we als een vriendenploeg zullen eindigen en dat we toch een 2-tal ritten hopen te winnen ! We hebben er de renners voor! Zo , dit was het dan ik weet het wel mijn kind ,schoon kind ! maar het is gemeend zulle mannen ! Het voornaamste is dat we als vrienden naar daar gaan en ook als vrienden terug komen en dan volgen de resultaten vanzelf , ik vind het een hele goeie ploeg met toffe kerels en begeleiders.
     

    Laten we er het beste van maken getekend Herman Beyssens !!!

     

     

    P.S. vandaag is gans de ploeg vertrokken richting Burkina Faso en wij wensen hen via alle Polderrenners veel succes toe !!!

    We gaan net als vorig jaar proberen om dagelijks een verslag te brengen van de rit en de uitslagen en dat in medewerking met Saffia !!! 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR DU FASO 2008 !!!

    RONDE VAN BURKINA FASO 2008 !!!

    Tour Du Faso 02 Tour Du Faso 01


    Naam

     

    Functie

    Leeftijd

    Deelnames

    Christof Mariën

     

    renner

    31

    5

    Lionel Syne

     

    renner

    32

    5

    Guy Smet

     

    renner

    36

    2

    Jeremy Burton

     

    renner

    24

    4

    Stefan Roosen

     

    renner

    38

    4

    Laurent Donnay

     

    renner

    20

    1

    Herman Beysens

     

    pr-man

    0

    11

    Ludo Delcroix

     

    pr-man

    0

    11

    Berre VanMechelen

     

    verzorger

    0

    7

    David Verdonck

     

    ploegleider

    0

    3

    Paul Didden

     

    verzorger

    0

    3

    Patrice Hemroulle

     

    mecanicien

    0

    2

    Burkina Faso kaart 2008 1

    Burkina Faso kaart 2008 2


    20-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROBBY DE BOCK VLAAMS KAMPIOEN MARATHON !!!

    Robby De Bock Vlaams Kampioen marathon bij de beloften !!!


    De Bock Robby 06   De Bock Robby 05

    Zondag 19 oktober – OOSTENDE – Beachrace - Vlaams kampioenschap


    Robby De Bock (Melsele) : “Na een ontgoochelend BK marathon (2x lek) rustte ik drie weken: weinig trainen, weinig slaap, veel eten, veel feesten, het was even nodig voor 't kopke! Met enige tegenzin trok ik naar de eerste beachrace die tevens als Vlaams kampioenschap marathon zou gelden, donderdagavond nog gevallen en vrijdag bolde alles nog zeer stroef.”
    Robby De Bock mocht vooraan starten en bevond zich snel in de eerste grote groep. Na 15 km moesten de renners de dijk op en mits wat harken sloot Robby bij een vijftal aan. Misselijkheid , buikpijn en de tegenwind moesten overwonnen worden en nodigden niet uit om aan te vallen en dus kwamen veel renners weer aansluiten vooraan. Wegrijden uit de kopgroep lukte niet en daarom probeerde Robby het dus even later aan het keerpunt. Tot zijn verbazing kwam hij als eerste de dijk opgelopen, Pattyn passeert hem maar viel meteen, en zo kan hij weer op kop richting zeewater !

    Robby De Bock : “Ik reed mezelf helemaal vast in het losse zand maar kon even later toch met Bram Rood, Bart Pattyn en Thomas Chamon de terugtocht aanvatten. Thomas is ook belofte, ik herkende hem nog van vroeger, telkens hij meereed werd ik tweede na hem, in feite is hij vooral een gezegend wegrenner met al enkele nationale selecties achter z'n naam. Er komen nog enkelingen aansluiten en in de duinen van Nieuwpoort trekt Thomas Chamon door, de derde belofte die net was komen aansluiten moest er snel weer af, goud of zilver dus op het beloftenpodium straks! Met nog 10 km te gaan ging Thomas Chamon wat achteraan het groepje hangen, ik betrouwde hem voor niks, maar draaide nog mee rond met de anderen. Enkele golfbrekers later moest hij stilaan lossen, mijn buikpijn was meteen weg en ik deed nu vlot enkele kopbeurten! Met nog 2 km te gaan kregen we Roel Paulissen in het vizier en kwamen bij hem. Op de laatste golfbreker durfde ik geen risico meer nemen en vier bikers konden wat van me wegrijden als strijdtoneel voor plaats 11 in het algemene klassement. Ik kon Paulissen voorblijven en al lopend haalde ik Bram Rood en Coddens nog in, zo strand ik uiteindelijk 14de op een half wiel van Coddens, ThomasChamon werd anderhalve minuut later 18de en zo tweede belofte . Meteen mijn beste uitslag in een Beachrace ooit, de top-10 komt dichterbij. Aangekomen bleek ik dus ook eerste Belofte en Vlaams Kampioen marathon te zijn geworden, eindelijk een deftige titel, na enkele Provinciale Kampioenschaps-titeltjes.. Ik besloot te gaan douchen en miste blijkbaar het podium, maar de Vlaamse trui heb ik alsnog mee naar huis gekregen !!!”



    Met dank voor het verslag aan “Robby De Bock”



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs