pokeren : een passie
Inhoud blog
 • poker legaliseren in Belgie
 • poker leren
 • Inhoud pokerwebsites bij links
 • poker in Belgie : illegaal of legaal? Wat kunnen we er aan doen?
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Over mijzelf
  Ik ben Dave De Pré, en gebruik soms ook wel de schuilnaam seastar333.
  Ik ben een man en woon in Antwerpen (Belgie) en mijn beroep is ober.
  Ik ben geboren op 25/02/1973 en ben nu dus 45 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: voetbal, atletiek, tennis, fitness, pc, poker, sport in algemeen .
  Hou van het leven, hou van spanning maar ook van rust. Ben gek van poker en voetbal. En U2.
  grote pokersites
 • pokerstars
 • everest poker
 • mansion poker
 • full tilt
 • unibet
 • pacific poker
 • bodog
 • party poker
 • titan poker
 • pokerlistings
  Hoe leer ik eigenlijk pokeren
  02-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.poker legaliseren in Belgie
  hoi, om nog even terug te komen op dat legaliseren van pokeren.
  had zo al een aantal gedachten waaronder het volgende : ik ben nu alle pokersites en pokerwebsites aan het aanschrijven om pokertoernooien te organiseren op hun websites en de rakes naar een fonds laten gaan voor advocaten aan te nemen en te procederen in Straatsburg tegen dit besluit en te zorgen dat we allemaal tot een overeenkomst kunnen komen maar dan ineens voor heel Europa. We zijn nu toch één dus moet dit maar ineens op Europees niveau beslist worden zodat wij pokerspelers rustig op de website naar keuze kunnen spelen en niet één aangewezen door de staat want dat is tegen de vrije markt van Europa.
  Ik ben zeker van dat als men bijvoorbeeld in elk land een pokervergunning verkoopt aan pokerspelers, laat ons zeggen 100 Euro per jaar, zodat deze spelers vrij kunnen spelen en de pokersites geven bijvoorbeeld 10% van de rakes aan de staat of ineens aan Europa.
  Dus nu als we op alle pokersites toernooien spelen en de pokersites staan toe om van die rake advocaten te huren om het Europees hof ervan te overtuigen dat we allen tot een goede overeenkomst moeten kunnen komen zodat poker voorgoed van de criminele gedachtengang van bepaalde mensen naar een rasechte denksport kan gaan. Een plaats die dit strategisch spel verdiend.
  Die advocaten zouden ons dan vertegenwoordigen, uit onze naam spreken en ons doel is enkel om in de legaliteit te kunnen spelen met het bestaande aanbod dat er is.

  Poging waard vind ik

  ook voor de pokersites interessant toch dat er eindelijk een europese oplossing komt, dit kan enkel mensen als we ons allen verenigen, over heel Europa door. Daardoor ga ik dit stuk op een twitter pagina brengen, en een facebook item van maken
  maar dat zal voor één van de dagen zijn
  morgen werken

  grtzzzzzzzzzzzzzzz

  02-09-2009, 23:27 Geschreven door seastar333  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.poker leren
  Er bestaan veel pokerboeken, veel goede zelfs, sommige wat minder maar toch uit de meeste valt wel wat te halen.
  Maar wat verlang je zelf van poker? Wat wil je in poker bereiken? Hoe ver wil je gaan (en dit is niet financieel)? Hoeveel tijd wil je spenderen? Hoe goed wil je worden? Denk je dat je de druk aankan? Hoe geduldig kan je zijn? Hoe gediscpineerd kan je zijn?
  Veel vragen ...  maar goed pokeren verlangt wel wat van je.
  Kijk als je gewoon maar wat wil pokeren met vrienden eens in de zoveel heb je geen boek nodig en als je dan een boek zou nemen zou ik voor de pokerbijbel gaan. Daar staat de basis heel handig in opgeschreven. De pokerbijbel is geschreven door Lou Krieger, de Dummies voor poker is ook goed, is ook geschreven door Lou Krieger maar ik vond de layout van de pokerbijbel net iets beter alhoewel de pokerbijbel dan weer net iets meer uitgebreid was. Er bestaan waarschijnlijk wel wat meer basisboeken maar die ken ik niet dus kan ik niks over zeggen.
  Dan volgt het gespecialiseerde aanbod. Dat is wel iets groter en ik moet toegeven dat ik alhoewel ik deze boeken bezit ze nog voor geen kwart in totaal gelezen heb. Maar daar ben ik nu wat aan het veranderen. Ik speelde in het begin voor de lol maar was toch geinteresseerd in de verschillende strategieen. Door wat privé zaken en op mijn werk ben ik er niet aan toegekomen om die boeken allemaal eens aandachtig te lezen. Gewoon wat flarden bij momenten. Wel heb ik van die flarden wel wat opgestoken en ik moet nu zeggen dat ik het spel redelijk goed begin aan te voelen maar nu is het tijd om een tandje bij te steken. Dus begin ik nu met een serieuze pokerstudie.
  Dit is eigenlijk onlangs gebeurt omdat ik Gus Hansen's boek gelezen heb. Echt leuk boek, Every hand revealed, bespreekt hij hand voor hand een toernooi dat hij wint en ook de redenen waarom hij bepaalde beslissingen neemt enzovoorts... enorm leuk om eens in iemand zijn hoofd te kunnen zitten op dat moment. Het is net of hij je mee in zijn roes, zijn winning roes trekt.
  Maar terug over de boeken, ik vind Doyle Brunson's supersystem I en II echt super maar je mag je niet laten meeslepen. Je hebt echt goede reads nodig over je tegenstanders om dit spel machtig te worden. Het lijkt soms een beetje tegenstrijdig maar als je dan de analyse doorneemt van alles dan lijkt het heel logisch maar zoals ik al zei dan moet je echt goede reads hebben over je tegenstanders. En dat vraagt oefening. Maar je moet het zeker gelezen hebben, als eerste hangt van je persoonlijkheid af. Val je graag aan of vertrouw je meer op je defensie. Voor zij die graag het heft in handen nemen, lees de supersystems aandacht en probeer je in te leven in je rol aan de tafel. Begin heel laag, je moet eerst zien hoe de kaarten vallen, ervaring opdoen en niet teveel geld verliezen, je bent geen bank.
  Voor de voorzichtige spelers of de verdedigende spelers geen nood. Met tight spel kom je er ook wel maar op een andere manier, meer geruisloos maar meestal met hetzelfde resultaat. Maar zelfs de tight speler zal al eens aggressief moeten spelen en vice versa op bepaalde momenten. De Dan Harrington 's zijn ideale boeken hiervoor.Harrington on hold'em, cash games en toernooien. dit zijn verschillende boeken. Lees deze boeken aandachtig, disciplineer jezelf tot je van deze manier van spelen een kunst hebt gemaakt. Het is net als met voetbal. In Engeland zien ze graag aanvallers die in de box springen en lopen en trekken en duwen en in Italie houden ze van een goede verdediging, en soms wint de verdediging en soms de aanvaller. Zoals de meeste beseffen, wint meestal de aanvaller. Maar in de boeken van Harrington vind je wel wat je nodig hebt. Zoals ik al zei, verdedigers kunnen ook scoren.
  Deze boeken zijn voor de meeste al een heed goed begin en als je voor de Brunson's kiest, bekijk dan ook de andere spelletjes zoals Omaha en Stud want deze zijn niet alleen leuk om ook te spelen maar vanaf dat je deze goed begint te begrijpen helpen ze je op de één of andere manier in alle andere spelletjes ook.

  GRTZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  02-09-2009, 19:56 Geschreven door seastar333  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inhoud pokerwebsites bij links

  Beste mensen,

  heb bij deze een link toegevoegd met links naar verschillende pokerrooms. Ik vind altijd dat je ergens moet spelen waar je je comfortabel mee voelt. Ik heb op de meeste sites een account gemaakt en wat gespeeld en ik vond het het leukst op Pokerstars. Deels omdat ik graag naar dat klassieke scherm daar zit te kijken en tevens het aanbod van de grote toernooien. Maar daarmee wil ik de lezers zeker niet aanzetten om dit zelf ook te doen. Ik vind je moet overal eens een kijkje nemen. Misschien is full tilt wel wat voor je, of bodog. Je moet het scherm waar je uren naar zit te staren aangenaam vinden. Ik vind, als je nu uren gaat pokerspel, misschien maar $1 event van een paar duizend deelnemers, je altijd zo comfortabel mogelijk moet zitten, op alle gebied. Dan vind ik de keuze van het uitzicht ook belangrijk. Van sommige kreeg ik gewoon hoofdpijn. Ook bij pokerstars hoor...
  Maar wat ik dus wil zeggen is dat je ni zomaar de eerste de beste pokerwebsite moet binnenstappen en daar beginnen spelen, ik vind, zeker in het begin moet je alles wat uittesten.
  Kijk ook naar het aanbod dat ze hebben. Wat wil je zelf? toernooien, sng's, head's up, turbo's, big stacks? Bepaal rustig welke tafels je wil aanvatten en bekijk bij elke site hoe het aanbod is. Speel je graag 0.10 $ toernooien van 240 personen of meer, kijk dan eens rond in de verschillende pokerrooms. Wat is het aanbod? Bevallen de tafels je? Zijn de tegenstanders aangenaam?
  http://nl.pokernews.com/online-poker/ op deze site bijvoorbeeld kan u wat recensies nalezen over verschillende pokersites net als op de volgende link : http://www.pokerlistings.nl/kamer-overzichten, allebei in het nederlands, dus makkelijk om eens even over te lezen.
  Laat je ook niet verleiden tot rare websites, en daarmee bedoel ik dat als je de naam ni zo goed kent, check het dan eens eerst even want heb al enkele klachten gelezen over bepaalde websites die niet meer uitbetalen. Dus kijk even eerst zelf na.
  De lijst met links staat in een volgorde die geen belang heeft. Kijk als ik multi-miljonair zou zijn dan zou ik snel naar full tilt gaan en aan een tafel met Ivey en andere pokergoden gaan zitten maar voor de rest moet je zelf maar overal eens gaan kijken.

  02-09-2009, 19:21 Geschreven door seastar333  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:verschillende pokerrooms, pokersites,
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.poker in Belgie : illegaal of legaal? Wat kunnen we er aan doen?
  Hallo iedereen,
  en welkom op mijn nieuwe blog.

  Om mij even voor te stellen, mijn naam is Dave en mijn nickname is seastar333, mijn pokernaam eigenlijk. Ik hou gewoon van dit spel en vind het een leuk tijdsverdrijf. Vroeger zat ik meer in de kroeg nu zit ik meer thuis en dat vind mijn vriendin wel leuker, en eerlijk gezegd ik ook.
  Nu gaan ze hier in Belgie dit ons allemaal afnemen en ik wil hiertegen in opstand komen. Het is niet de bedoeling om dit met geweld aan te pakken maar wel de bedoeling om alle pokerspelers, eerst in Belgie en daarna wereldwijd te organiseren om tot een degelijke oplossing te komen.
  Dus aub, sluit u aan bij deze oproep als u ook van pokeren houdt en laat ons een oplossing zoeken die voor iedereen gunstig is.
  Ik ga mij binnenkort ook op netlog, facebook en andere aansluiten, onder pokercrazy of iets soortgelijks om ons te verenigen en als doel de Belgische staat terug te roepen op het besluit dat ze gemaakt hebben of tot een voor iedereen aanvaardbare oplossing te komen.
  Langs de ene kant kan ik de staat wel begrijpen dat zij hierdoor inkomsten misloopt maar de staat is ook volledig tegenstrijdig in zijn verklaringen. Langs de ene kant mag men alleen maar op een door de Belgische staat goedgekeurde site spelen, naar mijn weten zijn die er niet, poker spelen is ook illegaal in Belgie, zegt men, maar ze hebben wel een minimum leeftijd ingesteld van 21 jaar. Men mag dus wel tickets van de nationale loterij kopen op zijn 18e maar men mag niet pokeren. Daar heb ik wel wat op in te brengen. Bij de nationale loterij koopt men een ticketje, of men kiest zijn nummers zelf of je neemt een quick-pick, dwz de computer kiest de nummers voor jou. De kans dat je hier wat mee wint is heel heel weinig, bijna onbestaande, ja 1/+5000000 en voor euromillions ligt dit zelf op 1/76000000. Je kan dus moeilijk 76 miljoen tickets kopen om te winnen want dan verlies je minstens de helft. Dat is dus een gok die je neemt, sommige nemen die gok verantwoord en spelen wekelijks voor 10 Euro en andere laten zich volledig gaan als er een "mega-pot" gaat uitkomen. Bedragen van duizenden euro's zijn geen rariteit bij deze "mega-potten" voor sommigen. Bij pokeren liggen de kansen iets anders, ga je met negen aan een tafel zitten heb je één op negen om eerste te worden, en dat je eerste word heeft meer te maken met je behendigheid en ervaring in het spel dan zo maar even al je geld de hele tijd in te zetten.
  Nog iets dat mij ontzettend stoort is het feit dat we nu één Europa zijn en dat in de andere of toch de meeste rustig kan worden voortgespeeld maar wij worden buitenspel gezet. Er staan zelfs straffen op onze hoofden. Ik zeg dus als Europeaan dat dit niet kan. Er gaat een deel van onze belastinggelden naar Europa, meestal om de zwakkere landen met subsidies te overladen en nu mag ik niet meer hetzelfde doen als de rest van de europeanen. Wel dit vind ik zuivere discriminatie en ik zou dit graag met meerdere verder willen bespreken tot we genoeg georganiseerd zijn.
  Ook wil ik het feit dat men dit al jaren toestaat en nu ineens omdat de staat een extra aan inkomsten ziet dus dit wil veranderen aan de galg praten. Het is volgens mij een gewoonterecht geworden. Ik vind dat als iets niet mag dan verbied je dit onmiddellijk en sta je dit niet toe, je geeft de mensen niet de kans om zich bepaalde dingen gewoon laten worden om het hen daarna af te nemen omdat je in het begin te laks was om actie te ondernemen.
  Het feit ook dat men zegt dat pokeren gokken is wil ik ook bestrijden. Gokken is gokken, als je naar het casino speelt en je speelt op de roulette dan weet je dat je één kans op 39 hebt (geloof ik toch) maar dat het casino maar je inzet maal 38 betaald. Dat is gokken omdat je als je heel je leven aan die roulette staat 1 op  39 verliest. Pokeren is een andere zaak, hoe meer boeken je erover leest, hoe meer je speelt, hoe beter je echt wordt. Wie daaraan twijfelt wil ik het tegendeel wel bewijzen. Poker is een spel waarvoor je een beetje wiskundige intelligentie voor nodig hebt, gecombineerd met mensenkennis, aandacht, geduld, geduld, aandacht en ervaring voor nodig hebt. En je neemt een gok soms als je met je kaarten all in gaat, maar meestal een berekende gok.
  en daarmee besluit ik mijn eerste tekst.
  In de toekomst ga ik mij ook meer toeleggen op het pokeren zelf maar ik zou dit graag onder normale omstandigheden willen blijven verder doen en niet in een illegaal circuit verdwijnen want dan begint de miserie pas.
  Als u mij niet gelooft moet u maar eens de cijfers bekijken van tieneralcohol verslaafden in Belgie en in Engeland. Wij stonden het hier in Belgie jaren toe in Engeland was het ten strengste verboden. Kijk maar eens waar er meer verslaafden te vinden zijn. En dan spreek ik nog niet over al de miserie die illegale circuits met zich meebrengen zoals diefstallen, niet uitbetalen en woekerleningen voor de allergrootste verslaafden.
  Wij moeten dit een halte toeroepen mensen en samen beginnen onderhandelen met staat en pokerproviders tot we tot een besluit komen dat voor iedereen aanvaardvaar is.

  GRTTTTTTTTTTTTTTTTTZZZZZZZZZZZZZZZ

  02-09-2009, 14:42 Geschreven door seastar333  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/pokercrazy

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  02-09-2009, 13:40 Geschreven door  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Archief per week
 • 31/08-06/09 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  handige sites voor beginners
 • cardplayer
 • 2+2
 • pokernews
 • bluff
 • pokerjunkie
 • poker in belgie
 • poker.be
 • pokerportaal
 • pokertube
 • zelan


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!