Welkom op Pokemon mania, de site voor Pokemon!
Foto
Rondvraag / Poll
Wat zijn de beste pokemon duo`s ooit?
Pearl en Diamond
Red en Blue
Fire red en Leaf Green
Bekijk resultaat

Pokemon mania
de wereld van pokemon
08-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde generatie
Klik op de afbeelding om de link te volgen Iedereen kent wel de drie generaties Pokemon. Maar er komt een vierde aan. Hier zijn al alle namen van de aller nieuwste in Engels:

Begin Pokemon:

Turtwig-Grotle-Torterra

Chimchar-Monferno-Infernape

Piplup-Prinplp-Empoleon


Andere pokemon:

Starly-Staravia-Staraptor

Bidoof-Bibarel

Kricketot-Kricketune

Shinx-Luxio-Luxray

Budew(komt voor Roselia)-Roserade(komt na Roselia)

Cranidos-Rampardos

Shieldon-Bastiodon

Burmy-Wormadam(roze, geel of groen) of Mothim

Combee-Vespiquen

Pachirisu

Buizel-Floatzel

Cherubi-Cherrim

Shellos(West of East)-Gastrodon(West of East)

Ambipom(komt na Aipom)

Morgen komen de volgende reeks!

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe werkt het pokemon spel?
Klik op de afbeelding om de link te volgen er zijn 15 basis types, waaronder de normale typen tot aan de erg zeldzame Dragon type. Elk type heeft z'n sterke en zwakke punten ten opzichte van een andere Pokémon. Je vraagt je natuurlijk af welke de beste is. Het antwoord is geen een. Wanneer je je team van 6 Pokémon opbouwt, moet je ervoor zorgen dat je er van alle soorten een hebt. Wanneer je begint en je moet kiezen tussen Charmander, Bulbassaur en Squirtle is het het beste om Squirtle te kiezen. Deze is voor de beginnende trainer het beste. Het belangrijkste om te doen is ervoor te zorgen dat je nieuwe Pokémon vangt. Dit kun je het beste doen door een Pokebal te kopen in een van de velen winkels rond de wereld. Vervolgens ga je opzoek naar een Pokémon. Waneer je een Pokémon gevonden hebt, moet je hem eerst verzwakken. Wanneer je een Pokémon gevangen hebt, kun je hem, als je wilt, een andere naam geven. Wanneer een Pokémon een bepaald level behaald heeft, kan hij evolueren en nog krachtiger worden. Sommige Pokémon hebben speciale items nodig om de evolueren, deze items worden Stones genoemd.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pokemon geschiedenis
Klik op de afbeelding om de link te volgen De televisie-serie wordt niet meer gemist, Game Boy-spelletjes gaan als warme broodjes over de toonbank en voor Pokémonkaartjes wordt een overval gepleegd... Vooral deze laatste zijn hot. En bij dingen die populair zijn gaat er ook wel eens iets mis. Zo is er al een Haagse jongen overvallen vanwege zijn plaatjes. Op sommige scholen mag niet meer geruild worden. Kinderen bieden grof geld voor zeldzame kaartjes. In Amerika waar de rage al een jaar eerder startte, is er een groep ouders die producent Nintendo voor de rechter heeft gedaagd, omdat moedwillig bepaalde kaartjes schaars worden gehouden. Het maakt de rage alleen maar spannender. En een rage is het! Star Wars-gadgets zijn helemaal uit, de snoezige Furbie zwijgt. De geschiedenis: Pokémon, de Aziatisch klinkende samenvoeging van Pocket Monster, werd al in 1995 in Japan geïntroduceerd. In 4 jaar tijd zijn er meer dan 12 miljoen Game Boy-spellen van verkocht. Daarmee is Pokémon de meest succesvolle titel ooit. De gelijknamige tv-serie is onder Japanse kinderen inmiddels de populairste serie op tv. Er zijn meer dan 1500 verschillende Pokémon-produkten op de markt; de omzet alleen al in Japan is meer dan 11 miljard gulden! En de Japanse kinderen hebben samen meer dan 500 miljoen kaartjes. In 1997 begon Pokémon ook Amerika te veroveren. In 12 maanden tijd werden er meer dan 5 miljoen spellen van verkocht. De verkoop van de Game Boy steeg ook met 250%. De handel in produkten breekt alle records.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is Pokemon?
Klik op de afbeelding om de link te volgen Veel weten niet wat Pokemon is, daarom de uitleg: Pokemons zijn monstertjes met verschillende krachten, zoals vuur, water, gras en bliksem. Als trainer heb je de taak om ze te vangen, te trainen en met ze te vechten tegen andere trainers. Eigelijk was Pokemon bedoelt als computer spelletje voor het Game bedrijf Nintendo, maar het was zo populair dat er ook films, tekenfilms, knuffels, kleding, en andere dingen op de markt werden gebracht. Ook dat werd een een succes. Sindsdien kent bijna de hele wereld deze monstertjes.T -->

Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!