Inhoud blog
 • pokeleague zoekt mensen
 • cobalion, terrakion & virizion
 • Victini
 • Landorus
 • Kyurem
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  pokedreams
  onderverdeling van pokeleague.org
  08-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pokeleague zoekt mensen

  Zoals al eerder vermeld op onze blog zijn we een grootse belgische community voor pokemon ant opstellen. natuurlijk kunnen we dit niet allemaal alleen en dus gaan we onze website bekend maken. De website bestaat momenteel uit een hoofdpagina, forum en wiki (meer op komst). We zoeken momenteel dus mensen die samen met ons de wiki willen aanvullen met artikels die rond pokémon te maken hebben. dit mag over de serie, films, spelletjes of gewoon 1 enkele pokemon al jullie hulp is welkom.

   

  Onze site vind je terug door naar www.pokeleague.org te surfen en rechts op wiki te klikken.

  Je kan ook rechtstreeks naar de wiki gaan via het adres wiki.pokeleague.org

   

  Hopelijk zien we je daar ;-)


  08-08-2011 om 13:41 geschreven door darkrai  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cobalion, terrakion & virizion
  Dit is het legendarische musketier trio gebaseerd op de drie musketiers uit het boek. Ze kunnen gevangen worden als je de league hebt verslaan en alle sages van team plasma hebt gevonden. Elk zit op een locatie die bij zijn atribuut past zo vind je terrakion op victory road, cobalion in mistralton cave en virizion afgelegen in pinwheel forest. meer gedetaileerde gegevens over de individuele pokemon volgen nog.

  30-07-2011 om 19:38 geschreven door darkrai  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victini
  Hij is de eerste pokemon die je kon krijge via een wi-fi event. Spijtig genoeg is dit event al afgelopen dus zul je het mistery gift van een andere persoon moeten ontvangen. Als je de liberty pass hebt moet je naar castelia city gaan naar liberty pier en daar praten met de matroos hij zal je naar liberty garden brengen. Hier vind je een paar mensen en team plasma leden. ze zullen de weg blokkeren dus moet je rechts om rond te vuurtoren als je onderaan bent kan je de vuurtoren binnen, doe dit en in het hart van de vuurtoren vind je Victini.

  30-07-2011 om 10:14 geschreven door darkrai  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Landorus
  Is een legendarische pokemon van het djinn trio de andere 2 zijn thundurus en tornadus. Thundurus is de dwalende pokemon van white en tornadus die van black je kunt beide dus alleen krijge op hetzelfde spel krijgen door te ruilen via wifi of met een vriend. Als je dan uiteindelijk deze 2 pokemon hebt kan je naar undella bay vliegen om landorus te halen. Als je een in undella bent ga je onderaf maar wees zeker om een pokemon met surf en waterfall meetenemen eens onder undella steek je een houte brug over surf hierop naar links en je zal een waterval tegen komen ga daar omhoog en surf verder je zal precies de ingang van een bos tegenkomen ga hierin. je komt dan in een gebied genaamd landorus shrine iedereen heeft het hier over hoe groots landorus is omdat hij 2 slechte geesten namelijk thundurus en tornadus heeft weg gejaagd als je hier omhoog loopt kom je aan een kleine tempel uit als je dan tornadus en thundurus in je party hebt zal landorus verschijnen.

  29-07-2011 om 22:49 geschreven door darkrai  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kyurem
  Hij is de derde pokemon in het draken trio. Dit trio bestaat uit zekrom, reshiram en dan kyurem. Je kan hem vangen in de giant chasm dit ligt rechts boven van lacunosa town. je hebt surf nodig om daar te raken en strength om het terug keren ernaar makkelijker te maken. eens als je er bent moet je eerst door een grot je loopt aan de ingang naar rechts en dan omhoog even later links en daar kan je een grote trap afdalen doe dit en ga uit de grot. Daar kom je dan in de krater zelf. Er is veel gras waar je speciale pokemon kan vangen. In deze krater vind je in het midden een vijvervhier moet je heen lopen, als je hier terecht komt zal de hele zone ondersneeuwen waardoor je aan de trap rechts van je geraakt ga hier omhoog en je vind kyurem.

  29-07-2011 om 22:49 geschreven door darkrai  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fossielen
  zodra je de elite four en team plasma hebt verslagen kun je naar twist mountaib gaan dicht bij opelucid city daar vind je in een krater in het midde van de berg een grot. In deze grot zit een miner hij geeft je elke dag een fossiel uit de vorige generaties.
  fossielen: 
  kabuto: dome fossil
  omanyte: helix fossil
  aerodactyl: old amber
  lilleep: root fossil
  anorith: claw fossil
  cranidos: skull fossil
  shieldon: armor fossil
  tirtouga: cover fossil
  archen: plume fossil

  29-07-2011 om 22:48 geschreven door darkrai  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seven sages

  De Seven Sages of zeven raadsleden zijn de persoonlijke adviseurs van Lord N in pokémon black/white. De leider van de zeven raadsleden is Ghetsis

   

  Naam  Ontmoetingsplek Locatie  TM

  Rood  Castelia City  Route 18  TM32 (Double Team)

   

   

  Bronius  Castelia City  Chargestone Cave  TM69 (Rock Polish)

   

   

  Giallo  Dragonspiral  Tower Route 14  TM08 (Bulk Up)

   

  Ryoku  Relic Castle  Relic Castle TM04 (Calm Mind)

  Gorm  Pinwheel Forest  Dreamyard  TM75 (Swords Dance)

  Ghetsis  Accumula Town  N's Castle  Geen

  Zinzolin  Cold Storage Cold Storage TM01 (Hone Claws)

  29-07-2011 om 22:47 geschreven door darkrai  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/pkd

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  29-07-2011 om 22:45 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!