Inhoud blog
 • EEN WONDER IS GESCHIED
 • VERONTRUSTENDE VERDWIJNING
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tilloenk
  www.bloggen.be/tilloen
  <a href="http://www.webcollectie.be/bloggentoplijst/"><img src="http://www.webcollectie.be/bloggentoplijst/button.php?u=karina" alt="Bloggen Toplijst" border="0" /></a>
  Foto
  Foto
  Foto
  POEZEN : IN ROOK OPGEGAAN
  vERZAMELPUNT - MELDPUNT
  27-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN WONDER IS GESCHIED
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  D I V O    M I L O
                                IS    TERECHT  !!!!

  VAN HARTE DANK AAN DE TWEE LIEVE MEISJES,  DIE ZOVEEL MOEITE  HEBBEN GEDAAN OM DIVO MILO VEILIG EN WEL TERUG NAAR HUIS TE BRENGEN !!!

  DANK U WEL GROTE DIERENVRIENDEN !!!!!!!

  27-02-2010 om 00:00 geschreven door Karina  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  24-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERONTRUSTENDE VERDWIJNING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen S.O.S...S.O.S...S.O.S...S.O.S...S.O.S...S.O.S...S.O.S...S.O.S...S.O.S...S.O.S...S.O.S...S.O.S...S.O.S

                   D I V O  M I L O

        vermist  sinds zaterdag  20/02/2010

  jong zwart katerke, 10 mnd, gecastreerd en chip
  amberkleurige oogjes, spitse harige oortjes,
  lange staart, fijne lichaamsbouw, 3 kg, gelijkenis type Abessijn. Zeer sociaal, lief en aanhankelijk.

  Iemand die heel betrokken omgaat met zijn huisdieren, kent na verloop van tijd heel goed de gewoontes en gedragingen van zijn huisdier.
  Daarom is de verdwijning van Divo Milo eens zo bizar te noemen, temeer omdat hij heel graag samen met zijn poezenvriendjes optrekt en ze steeds in elkaars omgeving te vinden zijn.
  Als naar gewoonte ging Divo die zaterdagochtend om 6.45u vrolijk naar buiten wat ravotten in de nabijgelegen tuintjes, samen met Tina, Zorro, Peter en Dinos. 
  Toen die vier poezen rond 8u terug kwamen om te ontbijten, miste ik onmiddellijk de kleinste deugniet, het zo vertrouwde sprongetje op de tafel, het  ' éjoe éjoe '-toontje,  teken van grote honger,  bleef uit.. ook toen ik naar buiten stapte met zijn eetbakje rammelend vol verse brekkies kwam er geen reactie.

  Dit was wel de eerste keer dat Divo niet opdaagde, ook bij het horen van zijn naam niet tevoorschijn kwam. Heel ongewoon, gehecht als hij is aan zijn kameraadjes en de lekkere brokjes die rond die tijd voor hem klaarstaan.

  Het werden bange uren van afwachten, uitkijken, rondtoeren, mensen bevragen.. dan volgde affiches uithangen, in brievenbussen steken... de dierenbescherming contacteren en iedereen en alles wat ook maar érgens een aanknopingspunt kon betekenen bij de steeds meer verontrustende verdwijning van Divo Milo. PLAATS VAN VERDWIJNING :
  SINT-NIKLAAS , OMGEVING LANDBOUWERSSTRAAT/JOZEF LONCKESTRAAT (gelegen tussen Plezantstraat en Gasmeterstraat).


  Het deed me terugdenken aan de griezelige ontdekking van 4 jaar geleden, toen een vriendin van mij erop uit kwam dat een persoon hier vlakbij poezen liet verhongeren in zijn garage.  Twee poezen heeft zij nog van de hongerdood kunnen redden. De man beweerde dat dit zo vaak gebeurde dat poezen in zijn garage verzeild raakten door een groot gat langs het dak.. hij werd 'vriendelijk' verzocht die opening dan eindelijk te willen dichtmaken, wat hij kort daarop ook heeft gedaan. Die garage is een ware graftombe maar de vloer werd intussen met een betonlaag overgoten.
  We hebben de man opnieuw aan de tand gevoeld en vernamen van hemzelf dat hij die bewuste zaterdagochtend al heel vroeg op dezelfde plek aan 't werken was geweest.  Dat deed ons even schrikken.
  Toen we kort daarna opnieuw een opening ontdekten aan een andere 'carport' van diezelfde man,  een opening dichtbij dezelfde garage waar meerdere poezen 'verdwenen' ..werd het vermoeden alléén maar sterker en sterker.  Dit leek inderdaad de enige mogelijkheid, de enige plek waar Divo Milo kon 'verdwenen' zijn, ..meegepakt ?
  Inmiddels werd 'klacht tegen onbekende' ingediend bij de plaatselijke politie..  maar omdat er niets 'concreet' aan bewijs kan geleverd worden, iets wat duidelijk op 'kwaadwilligheid' lijkt... blijft het dossier nog even rusten.  

  Er zijn nu 5 bange dagen voorbijgegaan, dagen vol angst en onzekerheid en veel, heel veel verdriet.  Ook de andere poezen, zijn kameraadjes lopen er verslagen bij, sommige eten niet,  lopen heen en weer.. zoekend.. zoekend.. grote vraagtekens alom.

  EEN OPROEP AAN ALLE POEZENVRIENDEN IN OMGEVING VAN HET WAASLAND:

  MENSEN A.U.B. VERENIG U, HEBT U GELIJKAARDIGE ERVARINGEN GEHAD MET UW POEZEN... DOE UW VERHAAL HIER OP DEZE BLOG/
  GEEF TIPS DOOR DIE ERTOE KUNNEN LEIDEN POEZENDODERS TE ONTMASKEREN / MAAR HOU U VOORAL BIJ DE FEITEN, AANVAARDT NIET DAT ZOIETS ZOMAAR KAN GEBEUREN / OOK DIEREN ZIJN BELANGRIJK IN ONZE SAMENLEVING EN OOK ZIJ VERDIENEN ONZE BESCHERMING EN LIEFDE.

  BESCHOUW DEZE BLOG ALS EERSTE AANZET TOT EEN SOORT VAN KLACHTENBANK, EEN MELDPUNT OM SAMEN TE REAGEREN TEGEN DIT ONRECHT EN HET VERDRIET DAT DIEREN EN HUN BAASJES WORDT AANGEDAAN.

  EEN EERSTE AANZET OM GEZAMENLIJK ONZE ONMACHT IN POSITIEVE ZIN OM TE BUIGEN, TE BUNDELEN EN VOOR TE LEGGEN AAN HET STADSBESTUUR EN AAN DE POLITIEK.

                OMDAT DIEREN EEN VOLWAARDIGE PLAATS VERDIENEN
                                   IN ONZE SAMEN-LEVING.

  U kan mij bereiken via e-mail op deze blog, of via het gastenboek.

  KARINA  24-02-2010 om 00:00 geschreven door Karina  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 22/02-28/02 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Blog als favoriet !  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!