Inhoud blog
 • Poefaka en het strijkijzer {Deel 2}
 • Poefaka en het strijkijzer
 • Het ontstaan van Poefaka
  Foto
  Mijn favorieten
 • Netlog van CHCK en poefaka
 • Poefaka
  Love's a special game
  13-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ontstaan van Poefaka
  Het ontstaan van poefaka!

  Er was eens een meisje, Elly, en ze hield van een jongen met schattige krulletjes, Ricci. Maar Ricci hield niet van Elly.. En dus om Ricci te helpen, creëerden 2 raare kwieten, Coco Hoepelt & Cola Koen, Poefaka..


  De 2 kwieten zaten in de bibliotheek op zoek naar inspiratie in allerlei soorten verhalen, over ruzies, liefde en bedrog. En zo tekende Coco H. een konijn.. Een paars konijn met roze oortjes, een ontdeugend konijn met de naam 'Poefaka'. Het konijn ging Ricci helpen duidelijk maken aan Elly dat hij helemaal niet verliefd was op haar..

  Maar Elly wist niet wie of wat poefaka was.. dus ze ontweek het konijn. Poefaka moest lachen, heel hard lachen omdat Elly niet wist wat ze zich op de hals had gehaald. Poefaka zou niet (zal niet) opgeven tot hij zijn doel heeft bereikt! Elly moest en zou Ricci met rust laten, daarvoor was poefaka in de eerste plaats onstaan. Pas als Poefaka's taak volbracht is zal hij weggaan. Of toch voorlopig, want Poefaka zal altijd bestaan om diegenen te helpen die hem nodig hebben..

  Maar dus zal Poefaka er écht alles aan doen om Ricci te helpen, al moet hij Elly daarvoor in 1.000 stukken scheuren en  verbranden. Poefaka moet en zal Ricci helpen. Pas dus maar op met op wie je verliefd wordt, of wie je stalkt. Want Poefaka zou wel eens aan jouw deur kunnen staan met zijn kettingzaagje in de hand (;
  Muahahaha..

  The end for now :).

  13-12-2009 om 00:00 geschreven door CHCK  


  >> Reageer (0)
  14-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poefaka en het strijkijzer

  Poefaka en het strijkijzer!

  Poefaka was net aan zijn
  winterslaapje begonnen toen hij werd gewekt door de hulpkreet van Nevél. Nevél werd namelijk gestalked door Aira. Aira was smoorverliefd op Nevél maar Nevél moest helemaal niets hebben van Aira. Dus poefaka Zou Nevél gaan helpen.


  Omdat Poefaka geen idee had van wat er precies aan de hand was ging Poefaka met zijn kettingzaag in de hand eens een kijkje nemen. Toen hij zag hoe Aira zich gedroeg in de buurt van Nevél en Poefaka zag dat hij een ander wapen nodig zou hebben. Hij zocht en zocht, maar vond niets. Een halve dag later vond hij het! Het ultime wapen! Zijn mama's oude stijkijzer! Poefaka ging naar huis nam het strijkijzer en ging naar het huisje van Aira en zeiop een heel rustige en vriendelijke toon tegen haar: "Dag Aira, ik ben Poefaka. En ik wil dat je Nevél met rust laat. (:"

  Aira zag Poefaka zijn wapen, en ze zei: "Ik zal Nevél met rust laten." Poefaka geloofde haar en ging weer weg. Maar toen hij terug in zijn warme nest wou kruipen hoorde hij dat Nevél weer aan het smeken was om hulp, nog harder dan voordien! Poefaka negeerde het, "Zo dom zou Aira toch niet zijn" dacht hij. Maar Nevél bleef smeken dus nam hij zijn Cars-rugzakje, stak er zijn strijkijzer in en ging nog eens een bezoekje brengen aan Aira. Maar hij nam zich voor deze keer iets minder vriendelijk te zijn.. Hij stond aan Aira's deur maar ze wou niet open doen. Dus hij nam het strijkijzer en klopte daar een raam mee in en kroop door het gat in het raam. Aira was helemaal in paniek en wou weglopen maar Poefaka gooide het strijkijzer recht op haar voet zodat die brak en zoveel pijn deed dat ze helemaal
  niet weg kon.

  Hij liep naar haar toe. En toen hij een halve meter voor haar stond gingen zijn ogen van fel groen naar diep zwart. En hij zei met een zware serieuze stem: "Als jij Nevél nog meer lastig valt, breek ik wel iets meer dan je voet alleen hoor!" Aira was helemaal in shock. "O..o.oké me..men..meneer Poefaka" stotterde ze. Poefaka's ogen werden hemels blauw en hij zei "Ok dan kan ik nu terug gaan slapen, hopelijk tot nooit meer Aira! (:"

  Maar hield Aira haar belofte? Elke dag zag ze Nevèl haar voorbij stappen, ze kreeg het moeilijker en moeilijker. ze was echt tot over haar oren verliefd. 'Wat als ze Poefaka nu een slaappil gaf dan kon ze terug Nevèl om zijn liefde vragen' dacht ze. Dus zo gezegd zo gedaan... Maar wat ze niet weet was dat je niet zomaar kan winnen van Poefaka en zeker niet met een slaappil, hij is daar imuun voor. 
  Maar ze ging dus weer verder met Nevèl te stalken... Maar Nevèl was het echt zo beu en dacht eraan om zelfmoord te plegen! Poefaka schoot wakker en was razend op Aira. Omdat ze weer eens gelogen had en dat door haar Nevèl zelfmoordpogingen onder ging. Poefaka moest ingrijpen voor het te laat was voor Nevél.
  Maar hoe vertel je Aira dat er iemand anders wel op haar liefde wacht en dat Nevèl niet de juiste persoon voor haar is. En vooral hoe vertel je haar dat ze niet zomaar, ongestraft met Poefaka kan sollen?!


  Word vervolgd! ;)


   

  14-12-2009 om 00:00 geschreven door CHCK  


  >> Reageer (0)
  19-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poefaka en het strijkijzer {Deel 2}

  Vorige keer: Omdat Aira weer eens gelogen had en dat door haar Nevèl zelfmoordpogingen onder ging. Ging Poefaka ingrijpen voor het te laat was voor Nevél. Maar hoe vertel je Aira dat er iemand anders wel op haar liefde wacht en dat Nevèl niet de juiste persoon voor haar is. En vooral hoe vertel je haar dat ze niet zomaar, ongestraft met Poefaka kan sollen?!


  Poefaka zocht naar een mannier om alles op te lossen met Aira.. Hij wou haar alles uitleggen, maar ze zou het nooit begrijpen dus had hij zich vergenomen Nevél zijn probleem op te lossen.
  Poefaka ging naar Aira's huis, maar ze zou de deur niet open doen en zijn strijkijzer was hij bij Aira thuis vergeten.. Hij nam zijn baseball-knuppel en vertrok. Toen hij bij haar huis aankwam deed ze de deur effectief niet open dus sloeg hij een raam in mijn zijn baseball-knuppel.

  Hij ging binnen en zocht Aira, ze was in de keuken aan het koken op een klein vuurtje dat aangesloten was op een gasfles. Hij liep naar haar toe en ging zo dicht staan dat zijn gezicht nog 5 cm van het haare verwijdert was. Hij zei tegen haar: " Voor jou is er geen hoop meer, je hebt al je kansen verspeeld! Hier eindigd het voor jou Aira! Je had moeten luisteren toen je de kans kreeg!"

  Aira kon niet meer bewegen, ze zocht een uitweg maar vond er geen en ze zei: "Spaar me Poefaka, ik kan er toch niets aan doen dat ik verliefd ben! En met jou te doden kon ik alleen maar mensen helpen.." Poefaka werd nog kwaader en riep: "Je hebt zojuist je eigen doodsvonnis getekend door me opnieuw dood te wensen!"
  Poefaka nam de gasfles en klopde die tegen Aira's hoofd waardoor Aira met een smak met haar hoofd tegen de grond viel.

  Aira's bloed liep over de grond, haar hele gezicht bloedde en het stopte niet. Aira wou opstaan maar poefaka duwde haar terug neer. Ze kroop achteruit tot ze tegen haar keukenkasten zat. Ze bewoog niet meer, ze was (opnieuw) helemaal in shock. Poefaka liep naar haar toe en trok Aira bij haar haren recht. Hij bond haar vast aan de gasfles, draaide die open en sloot alle ramen en de deur zodat het gas niet kon ontsnappen. Poefaka wachtte tot hij het gas kon ruiken en ging naar buiten. Buiten stak hij een lucifer aan. Opende dan snel de deur een klein beetje gooide de lucifer binnen en liep zo hard als hij kon weg.
  Hij hoorde een luide knal en wandelde met een tevreden lach op zijn gezicht verder. Toen hij terug in zijn nestje kroop kon hij eindelijk slapen. Hij had zijn winterslaapje nu wel verdiend dacht hij.

  ----

  19-12-2009 om 00:00 geschreven door CHCK  


  >> Reageer (0)

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  forum

  Hier heb je het forum ;)
  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!