Foto
Categorieën
 • 2011 Mexico (7)
 • 2012 (20-12-2012) trouwdag Plooytjes (14)
 • 2012 boot vakantie (9)
 • 2013 Huwelijksreis Bali (16)
 • 2013 stedentrip Dublin (5)
 • 2014 Binic Frankrijk (8)
 • 2014 Camperreis Rockies (30)
 • 2014 kerst Ierland (6)
 • 2015 kerst Lapland (9)
 • 2015 Zakynthos (5)
 • 2016 Alaska Cruise + Camper trip (33)
 • 2017 Bali (December) (17)
 • 2018 (kerst) Lapland (9)
 • 2018 Noord Ierland (11)
 • 2019 Yukon / Alaska Camperreis (23)
 • Reizen
  Reizen
  26-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25-5 zaterdag
  Vandaag gereden van iets onder Tok naar Chicken, mooie route met af en toe wat hobbels, ongeasfalteerde stukken, maar was weer mooie route, je kon oneindig ver kijken door dat het weer een mooie dag was vandaag.
  In Chicken lunchen we en gaan we voor 10 dollar 4 uur goud pannen, nou het ging weer goed en we zijn weer beetje rijker geworden. 
  Morgen de grens weer over naar Canada en gaan we op weg naar Dawson City.
  26-05-2019 om 03:43 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-5 vrijdag
  Vandaag een lange rijdag voor de boeg ongeveer 300 km, maar dan wel berg op berg af en weg was ook erg hobbelig af en toe. Onderweg willen we lunchen bij Eagle lodge, maar ziet er verlaten uit en erg verwaarloosd, dus we rijden door en nemen sandwich bij een kleine shop.

  Voor de rest hier niet veel te melden, staan in de natuur op mooie plek.  26-05-2019 om 03:36 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-5 donderdag
  Vanochtend gestopt in Houston, Alaska voor een ijsje, staat genoemd als geweldig. Oke beiden mango ijs en het was erg lekker.
  We rijden naar Matanuska Glacier, hier staan we op natuur camping en we kunnen lopend naar de Glacier uitkijkpunt. Je kan goed zien dat de Glacier veel grote was, maar door klimaat verandering minder is geworden. We spreken mensen en die geven aan dat de glaciers bij Anchorage helemaal zijn verdwenen door warmer klimaat, dus dat is erg jammer.
    

  Vandaag was het weer regenachtig en bewolkt, dit is eigenlijk de eerst mindere dag qua weer, maar de natuur blijft fantastisch, we vallen in herhaling, maar het is gewoon echt zo.


  26-05-2019 om 03:30 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  23-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-5 woensdag
  Vanochtend richting zuiden gereden en bij afslag Talkeetna gaan we eraf, het is 14 mile naar dit "toeristische" dorpje. Overal staat aangegeven no RV parking, maar waar je dan wel mag parkeren is ons een raadsel. Dus we zetten hem aar ergens neer in een zijstraatje. We drinken koffie en een muffin bij een echt koffie tentje.We lopen wat rond, en kopen wat souveniers (een pin en een t-shirt). We krijgen tip om bij de Alaskan Lodge te stoppen, want hier is mooi uitzicht op Denali mountain. Oke we gaan het bekijken, en inderdaad het is prachtig, ook de lodge mag er wezen. We hebben Mount Denali of Mount Mc Kinley of de Hoge gisteren ook op de foto gezet maar toen met klein wolkje ervoor en nu dus zonder, het blijkt bijzonder want dit gebeurd zelden dat hij zo mooi te zien is. We besluiten om hier niet te blijven we rijden door. Doen nog wat boodschappen, halen hier ook een broodje. (op de foto zie je Ton met een sandwhich van 18 dollar, jullie begrijpen die heeft hij niet gekocht).
  We staan nu bij Willow Creek, wel aan de weg, maar we hebben alles hier en morgen gaan we weer in de natuur staan. Ik heb vanmiddag nog 2 wassen gedraaid en nu kunnen we weer even vooruit.

  Morgen gaan we naar de Iditarod museum, en gaan we naar Matanuska Glacier, dan rijden we weer richting Tok en gaan we naar Chicken en Dawson City.

  We houden jullie op de hoogte.
  PS1. vanmiddag in de korte broek gezeten, want het is 20 graden hier. 
  PS2. er zijn ook nog foto's van gisteravond bij het kampvuur


  23-05-2019 om 02:48 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  22-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-5 dinsdag
  We rijden richting zuiden, hier ook nog veel sneeuw onderweg zelfs hele meren zijn nog bevroren.
  Verder niet veel nieuws, we zien in de middag een mooi plekje aan een rivier en besluiten hier te overnachten, dit is wild kamperen, dat mag hier nog in Alaska. In de avond kampvuurtje geweldig dit.
  We eten kipjes en frietjes uit de oven, wat hebben we het weer goed hier.

  We komen regelmatig road work tegen en dit is wel grappig, dan moet je dus stoppen dan rijd er een autootje voor de stoet en die moet je volgen en aan het eind draait het autootje en neemt de andere kant mee. Aan elke kant staat een mannetje (of vrouwtje) met zo'n stop bord en een mannetje in een auto. Het is een weg dat je denkt waarom doen ze dit zo, het is niet onveilig ofzo, je kan ook een stoplicht neerzetten, al met al is het een rare situatie.

  Ook langs de weg zien we vaak verlaten motels, hutjes en heel veel roestige auto's en het staat daar maar op te gaan in de natuur en niemand die het op ruimt.
  22-05-2019 om 23:51 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-5 maandag
  Vanochtend vroeg op, het valt niet meer, maar vooruit maar weer, als je wat wilt zien dan moet je er wat voor over hebben. Er is 1 weg door Denalli en de eerste 15 mile mag je met eigen vervoer rijden en daarna alleen met een bus uit het park of excursie. Wij hebben de Tundra Wilderness tour geboekt en gaat tot de helft van het park, rest van de route gaat pas open in juni. Wij zitten voorin de bus, kan Ton ze benen beter kwijt. Liza is onze chauffeur en gids vandaag. 
  Het is prachtig weer en de route is erg mooi, we zien 3 mooses en 1 moeder grizzley met 2 jongen en 2 losse grizzly's, veel Dall sheeps, veel cariboes en veel konijnen en squerrels. Het is een lange dag we zijn om 14:00 terug bij camper. We relaxen wat en in de avond gebeurd het weer, moeder moose met de 2 jongen komt weer op bezoek, Nou kan de dag niet meer stuk.

  Morgen gaan we richting zuiden.

  Goodbye Ton En Jacq
  22-05-2019 om 23:44 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-5 zondag
  Vandaag rijden we naar Denalli NP. We hebben hier camping voor 2 dagen en morgen hebben we een tour. De route is zoals gewoonlijk geweldig, veel sneeuw nog langs de kant van de weg, wel raar want het is 13- 14 graden en zon schijnt.  We lunchen bij de bus van de film into the wild, deze bus staat ergens hier vlak bij en deze bus hier is gebruikt in de film. Geweldige ervaring als je de film hebt gezien. 

  Bij camping aangekomen mogen we kiezen waar we gaan staan je hebt 3 loops en wij kiezen de Bear loop, mooi plekje in bosrijke omgeving.We eten hier hot dog van de BBQ en genieten de avond bij het kampvuur, dan ineens komt er een moose door het bos gelopen richting ons met 2 jongen achter haar aan, het is geweldig. Ze kijkt wat om haar heen en loopt verder de camping op en af en toe stopt ze om te eten en haar kroost in de gaten te houden.
  Wat een fantastische ervaring van zo dichtbij. We gaan vroeg naar bed, want morgen om half 7 moeten we ons melden voor de tour door het park.

  Groet,
  22-05-2019 om 23:36 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  19-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's  19-05-2019 om 02:39 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-5 zaterdag

  PS. Ik heb zojuist 2 verslagen geschreven en dit is de derde, dan ben ik weer bij met mijn verslag. We hebben tijdje geen internet gehad, nu even wel 1 avond en morgen gaan we richting Denalli NP, hier staan we 2 dagen dus geen internet. Misschien nog een keer onderweg bij restaurant, maar dan zijn jullie op de hoogte.

  Vanochtend hebben we een excursie bij Gold Dredge 8, We rijden ook lang de Aleyska Pipeline, deze is 800 mile lang loopt van Prudoe Bay (noorden) tot Valdez (zuiden). Hier stroomt olie door, van Noorden tot zuiden duurt het 10-14 dagen. (

  Indrukwekkend deze pijplijn, we gaan naar Drege 8, er zijn veel mensen die mee gaan op de excursie. We krijgen uitleg over de Pijplijn en gaan dan met z'n allen in een treintje, we gaan rijden er wordt uitleg gegeven over het goud en hoe het pannen in zijn werk gaat, We komen bij Dredge 8 aan en deze dreef op de rivier en werden er stenen opgegraven en die kwamen in de trommel en dan op de matten terecht. 1x in de 2 weken werd machine gestopt en schoongemaakt en werd goud uit de matten gehaald. Dit werd vervolgens gesmolten in een mal. Momenteel wordt er op deze manier gewerkt, omdat het heel erg duur is en de opbrengst weinig is. We mogen zelf ook een poging wagen, we krijgen allemaal een zakje met stenen en hopelijk wat stukjes goud. Het valt nog niet mee, maar uiteindelijk hebben we beide wat schilfertjes goud in de pan. We laten het wegen en we hebben voor $24, goud, we bewaren het.

  We kopen ook zelf nog een goudpan, zodat we tijdens onze vakantie nog een keer zelf kunnen oefenen en wie weet.

  We gaan in de middag nog naar naar Museum of the North, wel leuk, wordt wat verteld over historie van Alaska.

  We gaan naar de River Edge camping en doen hier de was, moet ook gebeuren.

  Morgen op weg naar Denalli.

  Groet, Ton en Jacq

  19-05-2019 om 02:37 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's van donderdag extra
  ivm uploaden foto's hier wat extra foto's
  19-05-2019 om 01:44 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-05 vrijdag

  Vandaag is het een beetje kerstmis, we gaan naar de North Pole, het is een plaatsje voor Fairbanks.

  Hier brengen we een bezoek aan de echte Kerstman, en wat wil de beste man is er echt, Ton heeft een heel gesprek met hem en het is echt leuk, je voelt je weer een kind.

  Winkel is echt heel mooi en je kan bijna niet kiezen, klein souveniertje gekocht en een kaart aan ons zelf gestuurd als bewijs dat we er zijn geweest.

  We doen boodschappen bij Fred Meyers, wat een mooie winkel is dit, ze hebben van alles. Dan op weg naar de camping op Chena Hot springs road. We staan op camping Rosehip campground, hier veel muggen, kan niet buiten zitten.

  Morgen gaan we goud zoeken bij Gold dregde 8.

  Groet, T& J

  PS, rivieren staan erg droog hier, komt omdat er weinig sneeuw is gevallen in de winter en je nu geen gesmolten sneeuw naar beneden hebt. Er wordt ook gewaarschuwd langs de weg voor High Fire Risk.

  19-05-2019 om 01:42 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-05 donderdag
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Om 9 uur vertrokken richteng Quartz Lake, onderweg stoppen we voor koffie, bij een tank station, hier een mini museum bij. De eigenaar vertelt geamuseerd over zijn huiden collectie.

  Het is indrukwekkend, wij kennen dit niet en blijft bijzonder hoe ze hier leven en werken.

  Net voor de camping bezoeken we Rika's roadhouse, een soort open lucht museum. Erg leuk en hier lunchen we een broodje met rendier worst.

  We staan mooi aan het water bij Quartz lake.

  Groet, T & J


  Bijlagen:
  DSCN1451.JPG (308.2 KB)   

  19-05-2019 om 01:32 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  16-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-05 woensdag
  Om 9:30 op pad, we gaan richting Tok. Regelmatig stoppen we langs de weg voor een foto momentje. We ontmoeten een chauffeur en raken aan de praat, hij heeft verderop de route richting Fairbanks, veel beren en mosse gezien dus dat beloofd wat.
  We zijn rond 12 uur in Tok, kleine nederzetting, we doen wat boodschappen en gaan bij Fast Eddy's eten, dit is beste hamburger tent in town, moeten we natuurlijk proberen. Nou we kunnen zeggen hij was toppie joppie. We halen wat biertjes bij de drank winkel en rijden iets buiten Tok op de Sourdough campground, mooi plekje met electra en water, morgen de tanks leeg gooien en dan staan we morgen weer in de natuur.

  Verder geen nieuws vandaag, het gaat goed en we genieten enorm van de natuur hier.

  Groetjes
  16-05-2019 om 00:46 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-5 Dinsdag
  Vandaag was zo'n dag dat het anders loopt dan gepland. Willen vliegtuig tourtje maken zoals ook bij jullie aangegeven, maar het was wel open, maar was niemand aanwezig, je kon wel bellen en dan zouden ze komen. Ja hoe laat dan , dus dit niet gedaan, we gaan weer op weg, net voor Beaver Creek zouden we overnachten aan meer. Gesloten, oke eentje verder dan, ook gesloten, toch nog iets te vroeg in het seizoen blijkbaar. In Beaver Creek hebben ze een camping, ja aan de weg en niks moois aan, voor nood kan het maar het is ni 13:00 uur. We besluiten te tanken en dan verder te rijden, over de grens met Alaska is 30 km verderop. We gaan ervoor, snelle lunch in de truck en nog snel de mango stukje opeten en we gaan.
  Bij de grens, Esta invullen, truck wordt geinspecteerd en na half uur gaan we weer op weg. (klok 1 uur terug). Om 14:00 komen we bij Deathman Lake aan, mooie camping bij meer. Het was een lange dag, maar al met al prachtige rit op de Alaska HwY. overal besneeuwde berg toppen, meertjes en ver gezichten, en wat een rust, we komen op een stuk van 150 km 1-2 auto's tegen.

  De foto van de beer langs de weg.
  En een foto van een oud tank station, die heeft z'n beste tijd gehad, er zijn veel van dit soort verlaten huizen langs de weg te vinden in Yukon en Alaska


  16-05-2019 om 00:40 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  14-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-5 Maandag
  Even snel een bericht, staan nu bij tankstation en heb beetje wifi.
  Gisteren ontbijt bij Tim Hortons en om 10:30 worden we gehaald door Fraserway.
  We hebben een witte truck en heeft nog maar 1600 km gereden dus bijna nieuw. Papieren worden afgehandeld en we gaan op weg. 
  Eerst naar de supermarkt (225 dollar boodschappen), dan heb je ook wat (zie foto).
  We gaan op weg richting Pine lake aan de Alaska Highway. We staan aan het meer prachtige plek.
  We eten steak met sla en we zitten nog lang buiten in de zon, het was een prachtige eerste dag.
  Gespot: kudde vrouwtjes elks en een grond eekhoorn

  Groet, T & J

  Vanochtend een bruine beer gezien en een stekel varken.
  We gaan zometeen met vliegtuig tour maken langs de glaciers, weer een hoogtepunt


  14-05-2019 om 18:31 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  13-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-5 zondag
  Gisteren om 20:30 ging het lampje toch echt uit, we konden het niet meer vol houden. Vannacht nog wel even wakker geweest, maar toch tot half 7 geslagen. Na een frisse douche zijn we gaan ontbijten, viel niet tegen, muffins, toast en bakje yoghurt. Om 10  uur vertrekken we met de shuttle service van hotel naar de luchthaven. Het is niet druk bij incheck bali Air North. Alles gaat voorspoedig en om 12:15 gaan we de lucht in, wat een mooie vlucht, overal besneeuwde bergtoppen en prachtige natuur. Na 2 uur en 15 minuten landen we in Whitehorse, moeten wel lang op koffers wachten. Met taxi naar het hotel in het centrum, hotel the Gold Rush Inn, geweldig, in de entree hangt een grote kop van een moose (zie de foto), hopelijk kunnen we die nog in het echt en levend fotograferen aankomende 3 weken.
  We gaan na de koffers op de kamer gezet te hebben nog even wandeling in centrum maken. We komen bij de radar boot terecht, jammer dat hij nog gesloten is, maar aan de buitenkant nog steeds indrukwekkend. 
  We eten in het hotel iets lekkers, (foto zegt genoeg), morgen om 10:30 worden we opgehaald door Fraserway en gaan we op adventure.
  Verwachting dat we morgen geen verslag maken maar dat dit later komt, ivm geen internet. 

  Groetjes van ons


  13-05-2019 om 04:41 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  12-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-5-2019 Amsterdam- Vancouver

  Vanochtend om 9 uur vertrokken uit Barneveld, mijn ouders waren zo lief om ons te brengen, dus dit keer geen hotel overnachting.

  De reis gaat voorspoedig en zijn om 10 uur op Schiphol. Er staat een lange rij bij inchecken Air Transat, toch even vragen of we hier moeten blijven staan met Option Plus en zowaar er gaat een rij open voor ons en na 5 minuten zijn we onze koffers kwijt. We willen nog koffie drinken maar er is niks waar we lekker kunnen zitten, dus we besluiten om maar door de douane te gaan.

  De controles lopen dit keer voorspoedig, normaal wordt mijn foto tas helemaal onderzocht door medewerker, maar het is voor het eerst dat hij meteen door mag. Schoenen hoeven ook niet uit en laptop mag in tas blijven.

  We drinken nog koffie samen en gaan naar de gate E03, het is enorm druk en we moeten lang wachten, we mogen wel als eerste aan boord, maar vliegtuig vertrekt pas om half 2 vertrokken van de polderbaan (lang taxieen). We landen om 14:15 in Vancouver, de douane mensen zijn vervangen door automatisch systeem met paspoort scan en foto, ook vragen worden gesteld, wat betreft drugs en wapens. Het is heel raar, maar blijkbaar werkt het. Later wordt er nog wel door medewerker ingeschat of je nog door scan moet met je koffer, maar is niet het geval bij ons. Koffers liggen al op de band en we zijn snel weg. Met Taxi zijn we zo bij het airport hotel La Quinta inn, prima hotel voor 1 nachtje.

  We eten een hamburger en nog even de Walmart in, hier zijn levende kreeften te koop, we hebben nog nooit zo'n viswinkel in Walmart gezien, en we zijn wel beetje expert.

  Oke morgen om 10 uur gaan we weer naar de luchthaven, we vliegen met Air North naar Whitehorse om 12:15. We zijn benieuwd hoe dit is en nieuwsgierig naar Whitehorse.

  Tot morgen,

  T & J  12-05-2019 om 03:31 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  11-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog 2 maanden
  Over 2 maanden is het dan zover, we gaan weer met de camper een fantastische reis maken: Yukon / Alaska dit keer.

  We vertrekken zaterdag 11 mei met Air Transat naar Vancouver en verblijven 1 nacht in hotel. Volgende dag gaan we vliegen met Air North naar Whitehorse (2,5 uur).
  Hier komen we aan rond lunch tijd en slapen in hotel.
  Maandag 13 mei halen we de truck met slide out op en gaan we beginnen. We rijden dan richting Haines, Tok, Fairbanks, Denali, Anchorage, Glenallen, Dawson City, Whitehorse.
  Op zaterdag 1 juni komen we weer terug in Amsterdam.

  We zijn nu al voorbereidingen aan het treffen wat we allemaal mee nemen, tafelkleed, berenbel, ducktape (voor je weet maar nooit), en nog veel meer.De Milepost is ook aanwezig, dit is de bijbel onder de route kaarten vooral voor Yukon / Alaska. Hier wordt van mile tot mile vertelt wat te doen en wat te zien (campings, restaurants, moosse / beren gebied, museums, gletsjers, winkels), je kan het zo gek niet bedenken en het staat er in. 

  We houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte van ons wel en wee op deze reis. Jullie begrijpen we kijken er enorm naar uit.

  Voor dat we gaan zetten we er nog wel wat op.

  Gr. PLooytjes

  11-03-2019 om 14:28 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2019 Yukon / Alaska Camperreis
  >> Reageer (0)
  29-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vertrek uit Lapland
  We hebben op onze laatste nacht nog het noorderlicht gespot, het was niet heel uitbundig, maar we hebben het gezien.

  Vanochtend om 8:30 opgehaald en naar vliegveld. Het gaat allemaal voorspoedig, we moeten 2 kg extra bagage betalen, heen weg geen enkel probleem en nu moesten we betalen, echt ik snap er niks van. Om 11 uur vertrekken we, komen om 13:00 op schiphol aan, koffers duurt een eeuwigheid bijna 45 minuten wachten. Dan naar p3 en auto halen, het is heel slecht weer en we moeten even aan nieuwe klimaat wennen. Maar ja het zit er weer op, op naar Alaska reis.

  Hier nog wat laatste foto's.


  29-12-2018 om 16:49 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2018 (kerst) Lapland
  >> Reageer (0)
  28-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag 7
  Deze ochtend zijn we om 10 uur vertrokken voor een wandeling van 5,6 km, het is de rendierwandeling dus wie weet.
  Eerste gedeelte gaat goed, daarna berg op en elke keer zakken we weg in de sneeuw, tot onze knie, dus dat is even heftig.
  Onderweg zien we rendieren grazen, ongeveer 10 stuks, erg leuk om ze zo in de natuur te zien.

  Al met al is de tocht heel mooi, maar het was wel even af zien, het viel ons wat tegen qua afstand dan, maar we hebben het gehaald.
  In de middag hebben we in cabin gezeten en ook nog in de sauna.
  We hebben zojuist lekker gegeten, aardappelpuree met elk en rendiervlees en bessen compot. Was weer lekker maaltje.

  Hopelijk zien we straks nog het noorderlicht, kans is aanwezig dus wie weet.

  Morgen weer naar huis, we worden om 8:30 opgehaald en vliegen om 10:40 richting Amsterdam.

  Groetjes en tot in Nederland.


  28-12-2018 om 18:17 geschreven door Plooytjes


  Categorie:2018 (kerst) Lapland
  >> Reageer (0)


  Hoofdpunten blog ton_jacqueline
 • Tips
 • weer thuis
 • dag 24: Alcatraz
 • dag 23: San Francisco
 • Dag 22: Yosemite

  Hoofdpunten blog waslijnen

 • Hoofdpunten blog ton_jacq
 • Laatste bericht en tips
 • naar huis
 • 1-6 Whistler - Vancouver
 • 30-5 gibsons - Whistler
 • 29-5 Lund - Gibsons

  Blog als favoriet !

  E-mail ons

  Druk op onderstaande knop om ons een mail te sturen.


  Mailinglijst

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.
  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!