4 keer per jaar verrast de redactie van Culinaire Saisonnier de culinaire liefhebbers op een seizoensmagazine waarin niet alleen diverse produkten een bijzondere aandacht krijgen, maar tevens gerenommeerde en minder gekende restaurants in de kijker worden geplaatst. Om de lente 2006 in alle glorie te laten herleven zorgde hoofdredacteur Norbert Koreman voor een indrukwekkende inhoud: het slachtvarken - bruschetta - asperges - cress - mozzarella - duiven uit Anjou ...
Uitstekende reportages, aangevuld met meerdere recepten en overduidelijke foto's maken dat het water bij menigeen zonder twijfel in de mond zal komen. Het magazine is principieel gericht naar de professionele gastronoom maar zoals ikzelf zal ook een ander onder de indruk zijn ... en is het nummer los verkrijgbaar aan 7,95 euro. Ga daarom eens op bezoek op www.saissonier.net en overtuig uzelf.
Maar ook AMBIANCE, het magazine voor gastronomie, wijn & toerisme haalt het beste uit zichzelf naar boven. Zonet verscheen het aprilnummer (21ste jaargang - nr 3 !) waarin de redactie o.l.v. Dirk De Prins ondermeer stil blijft staan bij Marseille (als pittige eetstad), de wereldkeuken van Libanon, een ode aan het rund èn een ware Riesling-proeverij. 4 aandachttrekkers die diverse andere items omringen en iedere gastronoom een blik gunnen in de culinaire wereld. Het dossier 'Wallonië Luilekkerland' zorgt er o.a. voor dat U op slag verliefd wordt op een 20-tal Waalse gemeenten die niet alleen door hun authenticiteit maar ook door hun eigen streekprodukten als Waals Picardië door het leven zouden kunnen gaan. Aan U om te oordelen ... voor 5,95 euro verkrijgbaar in alle boeken-en krantenzaken. www.ambiance.be kan Uw honger stillen !!
|