Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijk



Foto

voor wie iets méér wil
11-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe directeur voor Crowne Plaza Antwerp: Hans Wils
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Sinds 1 februari jongstleden is Hans Wils (59) de nieuwe General Manager van Crowne Plaza Antwerp.

 

Hans heeft de Nederlandse nationaliteit en een brede ervaring in de international hotellerie. Hij heeft in het verleden voor hotelketens gewerkt als Marriott en meer recentelijk voor de Franse Hotelgroep Accor.

 

In 2001 verhuisde hij van Nederland naar België om de positie in te nemen van General Manager voor het Sofitel Gent-Belfort in Gent.

 

In januari 2006 kreeg hij de kans om te promoveren tot Hotel Manager van het prestigieuze Sofitel Lafayette Square in Washington DC, USA.

 

Na 3 fantastische en enerverende jaren in Amerika werd het tijd om terug te keren naar België om een nieuwe uitdaging aan te gaan als General Manager van Crowne Plaza Antwerp.

 

Crowne Plaza Antwerp

Gerard Le Grellelaan 10

B-2020 Antwerpen

België

 

T: +32 (0)3 259 75 00

F: +32 (O)3 238 64 31

 

www.crowneplaza.com/cpantwerp

 

Reageer (0)

10-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hybride bus van De Lijn, een eerste grote verwezenlijking binnen het Gentse Civitas-project

Hybride dieselbus  Hybride dieselbus

In het najaar van 2008 startte het Civitas-project in Gent.
Civitas is een initiatief van de Europese Unie dat steden ondersteunt en subsidieert in hun plannen rond duurzame mobiliteit.
Gent is de eerste en tot nu toe enige Belgische stad die hieraan meedoet.
De Lijn is, na de Stad Gent, de grootste partner in dit project en zal in totaal vier maatregelen verwezenlijken.
Hiervoor kan De Lijn rekenen op een subsidie van ± 600.000 euro.
Een van de maatregelen van De Lijn is het invoeren van de hybride bussen.

Het invoeren van 20 hybride bussen in Gent kadert in het Civitas-project. Binnen dit project worden 25 maatregelen genomen die een invloed zullen hebben op het milieu, de mobiliteit en de leefbaarheid van de stad. Voor de Europese Commissie moeten binnen de maatregel van de hybride bussen een aantal stappen genomen worden, namelijk het uitschrijven van de aanbesteding, het testen van de eerste hybride bus, het installeren van de rest van de hybride vloot en de evaluatie van het gehele traject.
Tevens zullen de reizigers geregeld bevraagd worden over hun reiservaring met de nieuwe bussen. Deze vorm van burgerparticipatie is een van de peilers van het Civitas-project in Gent.

Dit prestigieuze project komt met de invoering van de hybride bus goed uit de startblokken. Maar er volgt nog meer. Vierentwintig andere maatregelen zijn in volle voorbereiding. Deze duurzame initiatieven lopen erg uiteen en variëren van een milieuvriendelijk wagenpark, mobiliteitsmanagement, verbeterde voet- en fietspaden tot een digitale routeplanner en verbeterd openbaar vervoer.

Gent vormt samen met de partnersteden Ljubljana (Slovenië), Brno (Tsjechië)), Porto (Portugal) en Zagreb (Kroatië) het consortium ‘Civitas Elan’. De uitwisseling van ervaringen en ideeën tussen de verschillende steden staat hier centraal.

In Gent zijn naast de Stad Gent en De Lijn, nog andere partners betrokken: Max Mobiel, StudentENmobiliteit, Universiteit Gent en Optimobil (Cambio) Vlaanderen en AWV.
Gent kan voor het totale project rekenen op een subsidie van 4.3 miljoen Euro.

Informatie:
Dienst Mobiliteit, Patty Delanghe,
Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein 1, 9000 Gent, tel. 09 266 29 82, fax 09 266 29 97
e-mail: patty.delanghe@gent.be  
website www.gent.be>leven>verkeer>Civitas

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse MARGOT werd mooi 3de in STERACTEUR, STERARTIEST


In de grote finale op 6 maart namen nog drie kandidaten het tegen elkaar op.

Mathias Sercu, Ann Van Den Broeck en onze eigenste Margot De Ridder.
Voor Margot was het nog even tandenbijten want het publiek moest uiteindelijk kiezen tussen haar en Niels Destadsbader om de uiteindelijke finale te halen. Maar door een vaste en getrouwe achterban redde Margot het alsnog.

Na een spetterend optreden van de 3 finalisten mocht uiteindelijk Mathia Sercu met de titel "Steracteur, sterartiest" door het verdere leven gaan en teeds alzo in de sporen van Stan Van Samang en Free Souffriau als winnaar van Steracteur sterartiest.De winnaar mag 25.000 euro wegschenken aan een zelfgekozen goed doel.

 


 eén - © Bart Musschoot


Margot zette zich in voor BEDNET, een heel jonge organisatie die een netwerk op punt stelt om langdurig bedlegerige kinderen via PC en webcam de lessen te laten volgen in de klas (www.bednet.be)

PROFICIAT, Margot ..... en nu de volgende stap in de muzikale carrière.


Reageer (2)

09-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opendeur Intercultureel Centrum DE CENTRALE (14/3)

Affiche opendeurdag  Affiche opendeurdag  Affiche opendeurdag

Naar aanleiding van 14 jaar Intercultureel Centrum De Centrale houdt De Centrale
op zaterdag 14 maart 2009 een opendeurdag.


De Centrale en De Lachende Derden stellen zich voor (van 12 tot 18uur)


Vanaf 12uur serveert het Wereldrestaurant voor een zacht prijsje gerechten uit de hele wereld. 
Voor de laatkomers is er ’s namiddags nog gebak met Marokkaanse muntthee of Turkse koffie en later op de dag nog döner kebab.

De hele namiddag staat het podium in de Turbinezaal ter beschikking van de gebruikers van De Centrale.
Dat zijn de cultuurverenigingen, dans- en muziekgroepen en individuele artiesten die de ruimtes het hele jaar door gebruiken voor voorstellingen, dans, workshops, cursussen en repetities.

Naast de instrumenten van de Wereldmuziekschool kan het publiek ook nog kennismaken met onder andere oriëntaalse dans, Ierse volksdans, Argentijnse tango, Russische folkloredansen en West-Afrikaanse percussie.

Of het publiek kan deelnemen aan een initiatieles Turks, Arabisch of Gensch.


Wim Claeys, bekend van groepen als Ambrozijn, Olla Vogala en Tref en van het nu al legendarische ‘Test eu Gents’ praat alles aan elkaar.


De Valse Teefjes & La Guardia Flamenca (vanaf 20.30 uur)

’s Avonds is het tijd voor vrouwen met ‘veel noten op hun zang’.


De Valse Teefjes, een stelletje eigenzinnige vrouwen, zingen in het dialect: Oostends of Gents of Aalsters, het maakt niet zoveel uit. Ze worden daarbij begeleid door hun eigen begeleidingsgroep.


Dan verandert de Turbinezaal in een Zuid-Spaanse flamencobar. De flamencomajorettes van La Guardia Flamenca brengen laat op de avond hun nieuwe voorstelling: Carrément Carmen, over de legendarische operafiguur Carmen. Verwacht tragikomedie en passie. Verleiding en temperament. Want niet slechts één diva zal betoveren en misleiden, maar zeven getormenteerde flamencozangeressen zullen paraderen, dansen, zingen en stampvoetend hun gelijk halen.


Chill out met dj Umberto (vanaf 23uur)

En voor de kinderen ?

De kinderen zijn in de namiddag welkom om zich te laten versieren met henna en om deel te nemen aan tal van andere activiteiten: workshops, voorstellingen en film(s). Het kinderprogramma vindt plaats in de Kelderzaal van De Centrale.

Toegang = gratis

Reageer (0)

02-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GHENT MARRIOTT viert 2 jaar in GENT en steunt Kinderkankerfonds
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het Ghent Marriott aan de Korenlei viert op 20 maart zijn tweejarig bestaan. In plaats van een feest heeft de directie van het hotel beslist om gedurende de gehele maand maart 10 kamers per dag tegen de kostprijs van 60 eur aan te bieden. De gast wordt echter gevraagd om meer te betalen. Deze meerprijs wordt rechtstreeks overgemaakt aan het Kinderkankerfonds. Een minimale inzet voor dit goede doel is 10 eur per kamer.

 

Op donderdag 26 februari bezocht Paul Suy, general manager van het jarige Ghent Marriott samen met Catharina Waelput van het Kinderkankerfonds de Kinderafdeling van het Universitair Ziekenhuis te Gent om samen met de patientjes en hun familie de actie op een feestelijke manier aan te kondigen.

 

Barman Antoine Ghyselen van de Poppi bar in het Ghent Marriott, maakte samen met de kinderen vitaminerijke cocktails voorzien van een mooie garnituur. Chef Daan Hebbrecht van het Korenhuis bakte samen met de kinderen pannekoeken.

 

Paul Suy: ‘Een verjaardags- of ander feestje organiseren is makkelijk. Vooral in ons geval, want het is bijna een dagelijkse bezigheid. Maar dit jaar willen wij onze eigen tweede verjaardag meer inhoud geven en de feestvreugde delen met kinderen en gezinnen die het moeilijk hebben. We lieten de actie tijdens de carnavalvakantie beginnen, want dan zijn ook de broertjes en zusjes in de opvang en die wilden we ook eens goed verwennen!’

 

60 eur per kamer ...wie biedt meer?

Van 1 tot en met 31 maart biedt het Ghent Marriott per dag 10 kamers tegen kostprijs aan. Dat betekent : 10 kamers tegen 60 eur per kamer. De gast wordt echter gevraagd om meer te bieden voor de kamer en dat extra bedrag wordt integraal overgemaakt aan het Kinderkankerfonds.

 

‘Het bedrag laten we over aan de gast. Wat is een overnachting in ons hotel waard in de ogen van de gast? Natuurlijk zetten wij ons in om zoveel mogelijk aan het einde van de maand maart over te kunnen maken aan het fonds. De minimale inzet voor het goede doel  is 10 €. Dat is toch het absolute minimum,  vind ik. Voor deze actie zal de ontbijtprijs 10 eur per persoon bedragen in plaats van 23 eur.  Ons verkoops- en reservatieteam hebben de vaste klanten geinformeerd over ons initatief via een e-nieuwsbrief, maar ook met een telefonisch gesprek of persoonlijk bezoek’.

 

Reserveren kan enkel rechtstreeks in het hotel via :

telefoon : 09 / 269 77 22

e-mail : reservations@marriottghent.com

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interculturele Vrouwendag op 7 maart in GENT

Op zaterdag 7 maart 2009 organiseert het vrouwennetwerk 'Oog in Oog' de interculturele vrouwendag.
Het netwerk trekt voor deze editie naar het Pierkespark in de Brugse Poort. In de tent en op diverse locaties is er heel wat te beleven. De ‘rijkdom’ van vrouwen wordt getoond.


Affiche Interculturele vrouwendag
 

8 maart is door de Verenigde Naties erkend als de Internationale Vrouwendag. Op die dag staat het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld centraal. In Gent organiseert het vrouwennetwerk ‘Oog in Oog’ voor de zesde keer haar eigen interculturele vrouwendag. Nieuw is dat alles plaatsvindt in een van de kleurrijkste buurten van Gent, de Brugse Poort.

 

Vanaf 13 uur is iedereen welkom in het Pierkespark. De witte tent is dé ontmoetingsplek. Na de feestelijke opening wordt er Samba aangeleerd en worden zoete drankjes geschonken. Om 14 uur start de vrouwenwandeling. Om 16 uur nemen ‘rijke’ vrouwen plaats in de sofa voor een interview, onder andere Miss België Zeynep Sever.

 

In de onmiddellijke omgeving valt heel wat te beleven bij diverse organisaties, gaande van ‘het rijk der bloemen’ tot ‘het rijk der moeders’. Voor de jongsten, van 3 tot 12 jaar, is er de Kinderplaneet (vzw Jong – Kiekenstraat 4). Het geheel wordt beëindigd met het optreden van de ‘Valse Teefjes’, madammen met veel noten op hun zang.

 

Doorlopend en op verschillende locaties

 

Het rijk der steken in de Kringwinkel

Het rijk der moeders (Inloopteam Bevrijdingslaan 88)

Het rijk der bloemen (Buurtcentrum Kokerstraat 36)

Tentoonstelling met covers van het Rijk der Vrouw (Buurtcentrum Kokerstraat 36)

Film Zina en Mina Tales ( Koffiehuis Trafiek)

Genieten in Koffiehuis Trafiek

Zoetige en hartige hapjes en drankjes (tent)

Tentoonstelling van juwelen in het Meisjeshuis

Voorstelling theaterproject van Les Meufs (Bovenzaal Trafiek)

Film The Stepford Wives (tent)

Een plannetje met het programma is tijdens de vrouwendag te krijgen in het infopunt (tent).

 

Vrouwennetwerk ‘Oog in Oog’

 

Is een unieke samenwerking tussen organisaties en diensten die bijzondere aandacht besteden aan vrouwen. Het netwerk zet zich in voor meer diversiteit in onze samenleving en krijgt de steun van de Stad Gent en de Provincie Oost-Vlaanderen.

 

Zaterdag 7 maart 2008 van 13 tot 18 uur

Pierkespak Brugse Poort - tent, ingang via Reinaertstraat of Haspelstraat

Toegang: gratis

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maximum Hit Music 2009.01 vanaf 3 maart in de winkel !

‘t Is moeilijk bescheiden te blijven wanneer iets zo goed is als dit.

Het eerste volume van Maximum Hit Music kunnen we best omschrijven als een HITMAGNEET! Enkel de allergrootste recente hits, aangetrokken op een onwaarschijnlijk sterke CD.

 (ARS Entertainment)


Deze "Maximum Hit Music 2009.01" bevat ook werkelijk het maximum aantal hits dat op een verantwoorde manier kan en mag verzameld worden op 1 schijfje.

 

Katy Perry, The Pussycat Dolls, Snow Patrol, Craig David, Britney Spears, Lady Gaga en vele anderen, hebben alles uit de kast moeten halen om op deze hitgevoelige verzamelaar te mogen staan.

 

Maximum Hit Music, hét nieuwe toonaangevende merk in hitcompilaties, mist haar intrede niet met dit sublieme eerste volume.

 

Vanaf 3 maart 2009 overal verkrijgbaar!

 

Tracklist

 

1. Lady Gaga - Poker Face
2. Kid Cudi Vs. Crookers - Day ‘n Nite
3. Katy Perry - Hot N Cold
4. The Killers - Human
5. Akon - Right Now (Na Na Na)
6. The Pussycat Dolls - I Hate This Part
7. Polarkreis 18 - Allein Allein
8. Kerli - Walking On Air
9. Sash! Feat. Stunt - Raindrops (Encore Une Fois Part II)
10. Coldplay Feat. Jay-Z - Lost!
11. Snow Patrol - Take Back The City
12. Amy Macdonald - Mr. Rock & Roll
13. Lily Allen - The Fear
14. Duffy - Rain On Your Parade
15. Stan Van Samang - I Didn’t Know
16. James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken Strings
17. Jason Mraz - I’m Yours
18. MGMT - Kids
19. Craig David - Insomnia
20. Britney Spears - Womanizer

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 10 jaar feest met COCOJR. & THE ALL STARS

Master-entertainer Cocojr. brengt al 10 jaar lang met de top van de Belgische muzikanten furore op alle grote zomerfestivals en events. In 2009 bestaat de partyband 10 jaar en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan.


Voor vrienden, fans en pers brengen ze op 4 maart een voorproefje van hun nieuwe set! 
Tevens volgt er een concert met talrijke special guests die afgelopen tien jaar Cocojr. vergezelden op het podium. 
Een exclusieve avond dus!


The All Stars zijn, zoals de naam het zegt, één voor één topmuzikanten ! The Stars bestaan uit : Patrick Dorcean (drums), Wladimir Geels (bass), Luc Weytjens & Babl (keys), Rik Aerts (guitar), Nina Babet & Ibernice Macbean (vocals).


Iedereen is van harte welkom komende woensdag 04/03/09 in Charlatan (Vlasmarkt 6 - Gent) om 21u.


Meer informatie:

www.tttartists.be

www.myspace.com/cocojrandtheallstars

 

Reageer (0)

27-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NORMANDIËBEURS (28/2 - 1/3) in Handelsbeurs
Klik op de afbeelding om de link te volgen





Op woensdag 18 februari om 11.15 uur stond ik samen met enkele collega-journalisten uit de toeristische sector aan de deur van het foyer van de Handelsbeurs (Gent) voor de officiële voorstelling van de NORMANDIËBEURS.

We werden er ontvangen door Fabienne De Chassey-Schurgers (Benelux Marketing Manager van Normandië) en Jempie Herrebout (organisator - Activating Tourism) met het oog op een duidelijke voorstelling van de beurs 2009 in Gent. En dat Normandië een verrassend wereldje apart is binnen ons buurland Frankrijk mag wel duidelijk zijn. Op amper 3 uur rijden van onze eigenste stad worden we verrast door een gevarieerd aanbod van kunst, cultuur, toerisme, gastronomie en historiek.

Jempie Herrebout kende ik nog door zijn deelname aan mijn toenmalig radioprogramma "Pliets Plets Culinair" (Radio Roeland), toen vanuit het Kasteel van Wippelgem, maar ook het proeven van de beroemde "calvados" zal de aanwezige luisteraars zeker niet vergeten zijn. Nu is de man al jaren bezig om deze prachtige streek in Frankrijk op een boeiende manier voor te stellen aan de Belgen, want na de start in 2000 (Pand - Gent) werden ook Luik, Kortrijk, Brugge, Antwerpen en Leuven aangedaan. Telkens met veel succes want in 2006 telde men in de Handelsbeurs (Gent) zowaar 10.000 bezoekers en in 2008 brak Brugge het record door 13.000 bezoekers te ontvangen. De unieke voorbije Normandiëbeurzen zorgen er dan ook voor dat men op zaterdag 28 februari de 150.000 ste bezoeker zal mogen ontvangen ... en misschien bent u dat wel ?

    
 
Foto      Foto     Foto


Ik geef u alvast mee dat 36 standen de zalen van de Handelsbeurs zullen vullen en dat u ook te gast zal zijn op een Normandische markt waarbij de producenten niet alleen ter plaatse hun producten zullen maken en tonen, maar ze ook zullen laten proeven èn verkopen. De Normandiëbeurs IS een MUST voor iedereen die graag eens geniet en dat niet ver wenst te zoeken. Een uitgelezen gelegenheid om kennis te maken met de streek, de bewoners, de producenten ..... door te luisteren, te kijken, te proeven .... èn te genieten.

De beurs gaat dooor op zaterdag 28 februari (10.00 - 18.00 uur) en zondag 1 maart (10.00 - 17.00 uur) in de Handelsbeurs (Kouter 29 - 9000 Gent). De beurs is GRATIS toegankelijk èn elk uur valt een bezoeker in de prijzen !!!! Daarvoor geeft u een correct antwoord op een simpele vraag die u op het toegangsformulier (verkrijgbaar aan de ingang) invult èn wie weet zit u binnen enkele weken met z'n tweetjes in Normandië ?

Kan u niet wachten tot de beurs zelf ? Ga dan vlug naar www.normandie-tourisme.fr/nl
 
 Foto

Reageer (0)

23-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evy Gruyaert stelt "Start to walk" voor in Merelbeke
Klik op de afbeelding om de link te volgen




Foto (Freddy Vlassenroot)

Zondag stelde Evy Gruyaert en Vlaams minister van sport, Bert Anciaux, "Start to walk" voor ...het nieuwste en meteen ook het laatste boek in de succesvolle "Start to sport"-boekenreeks van uitgeverij Lannoo.


Start to Walk is de opvolger van Start to Run,Swin,Bike en Fitness,waarvan er in totaal al meer dan 30.000exemplaren verkocht werden.
Het boek werd zeer toepasselijk voorgesteld op de nationale wandeldag in Merelbeke.
De minister steunde de boekenreeks voor 50.000 euro.

 

Méér dan 100 andere foto's kan je zien via deze link

http://fotoalbum.seniorennet.be/showbizzfredje/evy_gruyaert/foto=525415

Reageer (0)

19-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karnaval in Ledeberg in het teken van DIVERSITEIT



In het weekend van 6, 7, 8 en 9 maart 2009 vieren de inwoners van Ledeberg weer naar hartelust hun karnaval. Die dagen loopt de vierentwintigste editie van het grote Ledebergse karnavalfeest. Een Plateaushow met Duitse inbreng op vrijdag, een karnavalstintje voor senioren, een multi-cultureel lintje en de grootste karnavalstoet van de Gentse regio (met het accent op eigen wagenbouw) op zaterdag zijn dit jaar de meest opvallende elementen van dit volks feest.

 

Het overkoepelend thema voor de Ledebergse karnavalviering 2009 Diversifieste slaat werkelijk (op) alles.

De meest diverse zaken en aspecten van onze samenleving kunnen aan bod komen.

Het kan een bont allegaartje worden van de meest diverse uitingen van het karnaval vieren.

Creativiteit en fantasie zullen dus op diverse manieren hoogtij vieren.

 

Diversiteit staat voor de verschillen die er zijn tussen individuen in onze samenleving, tussen culturen, tussen levenswijzen, tussen manieren van feestvieren...

 

Het thema Diversifieste wil het aspect diversiteit verder uitbreiden van de multiculturele diversiteit naar :

de diversiteit van leeftijden (jong en oud in de stoet),

van klein en groot,

van dun en dik,

van rijk en arm,

van eerlijk en oneerlijk,

van oud en nieuw,

van dag en nacht,

 

van actueel en historisch,

van groen en grijs,

van Ledeberg en Gent,

van Vlaanderen en Wallonnië,

van Kerstparade en historische praalstoet,

van zwart en wit

…

Diversifieste moet ook de gelegenheid geven om in te spelen op actuele toestanden. De organisatoren hopen dat de Ledebergse wagenbouwers nog meer dan anders de actuele kaart durven trekken en willen inspelen op een aantal hot items op lokaal, regionaal, nationaal of internationaal niveau.

 

Het algemeen overkoepelend thema blijft een vlag die vele ladingen moet kunnen dekken en die de fantasie van de Ledebergse karnavalisten niet kan en wil aan banden leggen.

De verschillen mogen dus legio zijn. Iedereen kan op diverse wijze invulling geven aan het thema en de Ledebergse karnavalisten kunnen verschillende (diverse) pijlen op hun boog hebben.

Misschien kunnen er zelfs aspecten aan bod komen “die minder vers”zijn.

En vergeet bij dat alles het element fieste niet ….

27 februari: Seniorenkarnaval (De Vijvers)(14.00)
7 maart: 24ste karnavalstoet (15.00) en verklede kroegentocht (19.00)
8 maart: Kinderkarnavalnamiddag (14.30) - Diversiefiestespellekes (15.00) - Boterworp (19.30) - Fakkeltocht (20.00) - Popverbranding en vuurwerk (20.15)
9 maart: Rondgang van de Travo's (15.00) - Afsluiter: dag van de levende lijken (19.00)



Binnenkort meer info maar vergeet alvast geen bezoek te brengen op www.karnavalledeberg.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Stukken van mensen": Ultima Thule stelt voor ...

affichebeeld 'Stukken van Mensen

De Duitse cabaretier Karl Valentin maakte tijdens de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw de cabarets en café-theaters van München en omstreken onveilig met sketches en monologen die hij opvoerde samen met zijn vrouw Liesl Karlstadt.

Een constante in dat uiterst hilarisch materiaal: de verwarring van de mens die de wereld rondom hem met grote ogen bekijkt en zijn pedalen kwijtgeraakt. Omdat het hem te snel gaat. Te complex is. Te hoog gegrepen. Een uitgangspunt dat vandaag verrassend intakt is gebleven. STUKKEN VAN MENSEN baseert zich op Valentin in combinatie met nieuw tekstmateriaal van Wim De Wulf.


Absurditeit en surrealisme uit het dagelijks bestaan, waarbij de grimmigheid nooit ver weg is.
Het enige houvast : de tonen van het immer voortjakkerende balorkest. Changez!!!!


regie Wim De Wulf, spel Sven Ronsijn & Els Trio, poppen & scenografie Filip Peeters, muziek Yves Meersschaert & Tom De Wulf, kostuums Chris Snik, techniek  Rupert Defossez


'Stukken van Mensen' op 13,14,18,19,20,21 om 20u30 en op 22 maart om 15u in
'De Kazematten' (Kazemattenstraat 17, Gent)

Reserveren kan hier of 09/3240868. Tickets: 10 euro, reductie: 8euro


volledige speelijst op www.ultima-thule.be

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede culinair festival in Antwerpen met toppers ...



De tweede editie van culinair festival Antwerpen Proeft tijdens 't Bollekesfeest in augustus 2008 werd door een ongezien hoog aantal mensen bezocht. Een vooral op zaterdag en zondag al te volle Groenplaats bleek het gevolg.
Antwerpen Proeft verhuist daarom in 2009 naar de Vlaamse Kaai en Waalse Kaai op het Antwerpse Zuid. Waar elk jaar de Sinksenfoor staat, en verder ook bekend van het zomerevenement Antwerpen Zingt en van Cirque du Soleil, Afrika! Afrika! en het MuHKA.

Het zal voor de deelnemende restaurants en traiteurs beduidend gemakkelijker werken worden op de Gedempte Zuiderdokken tussen de Vlaamse en Waalse Kaai. Voor de bezoekers van hun kant betekent een groter plein met meer open ruimte een nog aangenamer, comfortabeler feestje. Dat feestje heeft plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2009.

 

Op de Vlaamse Kaai en Waalse Kaai zullen een 25-tal restaurants, traiteurs en cateraars hun specialiteiten aanbieden.
Dit in een eigen luxetent met buitenterras. De keuze is uitgesproken divers. Je ziet op culinair festival Antwerpen Proeft tijdens 't Bollefesfeest zowel gevestigde waarden als jong aanstormend talent aan het werk. Het gaat van gastronomisch en klassiek Belgisch-Frans, over eigentijds en moleculair gewaagd, tot Spaans, Indonesisch, Japans en Thais. Ook patisserie en de kaasmeester zijn van de partij.



"Antwerpen is een gastronomische smeltkroes," aldus Johan Segers, chef-kok van 't Fornuis en ambassadeur van Antwerpen Proeft. "Waar vind je zoveel stijlen en smaken op zo'n kleine oppervlakte?"
Gerechten worden geserveerd in tapasvorm. Je betaalt met speciale Antwerpen Proeft-bonnen van 1,90 euro per stuk. Deze bonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa's, centraal in het tentendorp. Elke standhouder biedt minimaal 2 hapjes aan die niet meer dan 2 bonnen kosten. Zo kun je meerdere keukens ontdekken. Grotere gerechten kosten maximaal 9 bonnen.

 

Antwerpen Proeft heeft ook in 2009 plaats tijdens het Bollekesfeest. Bij dit festijn staan de Antwerpse streekproducten centraal. Van het typisch Antwerpse bolleke tot de Antwerpse handjes, maar ook minder bekende delicatessen. Drie dagen lang kun je je laten verrassen door wat 't stad allemaal aan smakelijks te bieden heeft.
Kom zien, voelen, horen, ruiken, proeven en vooral genieten van Antwerpen tijdens het drukst bezochte, en helemaal gratis toegankelijke, culinair festival van België.


 De Koninck   Chaudfontaine

De eerste nieuwe deelnemende restaurants van culinair festival Antwerpen Proeft tijdens 't Bollekesfeest 2009 zijn bekend.
Om te beginnen moleculaire topgastronomie met Het Gebaar en De Godevaart, respectievelijk Roger van Damme
(3 koksmutsen of toques in GaultMillau) en Dave De Belder (2 toques).
Daarnaast het hippe visrestaurant van het al even trendy Antwerpse Zuid, Fiskebar van Nikolaj Kovdal. Hét jonge geweld van Linkeroever, Chef's Table met Dimitri Van Berlo. En met cateraar Robertos | El Valenciano plus restaurant River Kwai huizen van vertrouwen op vlak van enerzijds de Spaanse en anderzijds de Thaise keuken.
Alle zes op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus te proeven op het Zuid.

Alle info op www.antwerpenproeft.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CAW Artevelde nodigt laureaat Elisabethwedstrijd uit voor benefietconcert (8/3)

liebrechtvbv.jpg  Op zondag 8 maart 2009 om 11.00 uur organiseert het CAW Artevelde (Gent) een 
  benefietconcert ten voordele van de eigen werking en nodigde hiervoor LIEBRECHT
  VANBECKEVOORT
 - laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd 2007 - uit.

  Het concert wordt gegeven in Parnassus - Oude Houtlei 124 - 9000 Gent en op het
  programma staat muziek van Beethoven, Mendelssohn, Debussy en Chopin.

  Toegangskaarten aan 30 euro via 09/225.00.02 of  secretariaat@artevelde.be

Alle verdere info kan u vinden op www.artevelde.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els De Schepper met Big Band voor het goede doel (20/5 - Antwerpen)

Om speculaties te vermeiden over de reden van de opzichtige halskraag die Els de Schepper de komende 3 maanden op dokters voorschrift moet dragen, laten we u weten dat Els vorige week met succes geopereerd werd aan enkele nekwervels.
De problemen en pijnen die Els de laatste jaren ondervond in haar nek waren  te wijten aan een letsel opgelopen tijdens een ski-ongeval enkele jaren geleden. Een operatie drong zich op om erger te voorkomen.

We kunnen u melden dat de operatie, uitgevoerd in UZ  Gasthuisberg te Leuven, zeer goed verlopen is en de genezing evolueert zoals voorzien.


We willen benadrukken dat het geplande concert op 20 mei en de theatertournee in het najaar, NIET in gedrang komen en zullen plaatshebben als gepland.


Info over het concert en de nieuwe theatertournee :
www.elsdeschepper.com


 



Els de Schepper organiseert op woensdag 20 mei in de Stadsschouwburg van Antwerpen een éénmalig, uniek en vrolijk Big Band concert ten voordele van het Vlaamse kinderopvang en begeleidingsproject in Nepal, Shangrila Home.



Samen met een voor de gelegenheid samengestelde Big Band, brengt Els Nederlands- en anderstalige liedjes die raken, rijmpjes die opvrolijken, lieve verhalen, speelse meezingers en natuurlijk Els’ alter ego Rita van der Auwera die maar niet geadopteerd raakt. Els de Schepper Big Band Concert, wordt éénmalig concert waar de vrolijkheid primeert.
Omdat het leed van de kinderen waarvoor we geld inzamelen al zwaar genoeg is.


De opbrengst van dit concert gaat 100% naar het Shangrila Home project in Nepal. Dit project van de Belgen Wim de Becker en Caroline Dierckx zet zich in voor dakloze en dikwijls aan lijm verslaafde straatkinderen. De kinderen krijgen een afkickprogramma, gaan terug naar school, leven in een veilige en warme omgeving met goede opvoeders en krijgen na verloop van tijd de kans om terug volledig zelfstandig in de maatschappij te functioneren als volwaardige mensen.

 

Deze niet-gesubsidieerde projecten vergen moed én kosten veel geld om o.a. woning, eten, drinken, school en opvoeding van de 114 kinderen in het Shangrila home te kunnen betalen. Minimaal € 10.000,- per maand hebben ze nodig om hen uit hun erbarmelijke situatie te helpen, te houden en te begeleiden naar dat zelfstandig en menswaardig leven in hun eigen maatschappij.

Els heeft het Shangrila Home in Nepal bezocht en werd er zo diep door geraakt dat ze beslist heeft om hen te helpen met geld in te zamelen en aandacht te creëren voor hun projecten.


Meer info op : http://www.elsdeschepper.com


Els De Schepper Big Band Concert

20 mei in de Stadsschouwburg Antwerpen

 

Info en reservatie tickets

0900/69.900

http://www.stadsschouwburgantwerpen.be

 

Ticketprijzen

Eenheidsprijs 25 euro

(excl. reservatie – en verzendingskosten)

Reageer (0)

16-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Margot Vanderstraeten in de Paarse Zetel (19/2)

Op donderdag 19 februari 2009 interviewt Griet Pauwels Margot Vanderstraeten in de Paarse Zetel in de bibliotheek aan het Zuid. De Paarse Zetellezingen zijn gesprekken op het middaguur over cultuur, literatuur en geschiedenis in de Achilles Musschezaal van de bibliotheek.

Margot Vanderstraeten © Luc Daelemans


Margot Vanderstraeten is journaliste voor ‘De Morgen’, columniste voor ‘Gentleman’ en praktijkassistente ‘Interview en Reportage’ aan de Universiteit Gent.


Haar intrieste, beklemmende roman ‘Alle mensen bijten’ won de Debuutprijs literatuur 2003. ‘De vertraging’, ook al over imperfecte levens, werd minder opgemerkt, maar het recente ‘Schrijvers gaan niet dood’, een reeks gevoelige portretten van oudere auteurs, beleefde al meteen een herdruk. De 94-jarige Leo Vroman droeg zelfs een gedicht aan haar op.

Ook de in opdracht van de CeLT (culturele en literaire tijdschriften) samengestelde bloemlezing ‘Het beste uit de tijdschriften’ werd een succes. Haar journalistieke bijdragen, vooral voor de Zeno-weekendbijlage van De Morgen, hebben altijd een sociaal-maatschappelijke impact.

In primeur praat Vanderstraeten over haar nieuwe boek ‘Mise en place’, dat binnenkort verschijnt.

Meer info over Vanderstraeten op de website www.margotvanderstraeten.com


Meer Paarse Zetellezingen:


5 maart: Florian Heyerick

12 maart :Bas Haring




Griet Pauwels interviewt op donderdagmiddag van 12.30 tot 13.15 uur.
Gratis toegang, deuren dicht om 12.30 uur of zodra volzet.
Geen reservering mogelijk.

De paarse zetels behoorden toe aan Nobelprijswinnaar Maurice Maeterlinck. Ze stonden in een van de salons van zijn kasteel Orlamonde in Nice. Nu nemen opnieuw schrijvers en cultuurfiguren plaats in (replica's van) de paarse zetels.

Organisatie

Stad Gent, Departement Cultuur, Stedelijke Openbare Bibliotheek
In samenwerking met vzw Passe-Vite.

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verteltour 2009: Maria De Baets vertelt in Bib Sint-Amandsberg

Maria De Baets is een echte Gentse sprookjesvertelster, wat te horen is aan haar sappig Gents accent.
Verhalen van bij ons, oude volkssprookjes verzamelen en een nieuw leven inblazen, zijn haar lust en haar leven.
Kinderen hoeven bij Maria niet stil te zitten, ze doen lekker mee.

Affiche 'Het levende water, sprekende vogels en zingende bomen'


Wanneer? Woensdag 25 februari om 14.30 uur
Duur? Een uur
Waar? Bib Sint -Amandsberg
Leeftijd? Vanaf 5 jaar

Gratis!  Reserveren kan via mail sintamandsberg.bib@gent.be of telefonisch 09 229 10 55


Staan nog op het programma in 2009:


Woensdag 22 april (15 uur): Bib Nieuw-Gent (Maria De Baets)

Woensdag 29 april (14.30 uur): Bib Brugse Poort (Katrien Van Hecke)

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theater TRAC gaat op de Ierse toer met
Klik op de afbeelding om de link te volgen




"ON RAFTERY'S HILL"
(Het Heuvelerf) een Iers boerendrama van Marina Carr in een regie van Philippe Lepez is de nieuwe productie van Theater Trac. Het is een stuk over verstikkende familiebanden en de teloorgang van een boerenfamilie die tot de knieën vastzit in ‘t slijk. De première is voorzien op 13 maart in teaterzaal Krakeel (Gentbrugge).

Drie generaties Rafterys leven samen op een boerenerf op een heuvel in Ierland. De oude Red Raftery heeft zijn boerderij zwaar laten verkommeren en onderwerpt zijn gezin op agressieve manier aan zijn wet. Zijn oude, demente moeder, Shalome, pakt elke dag tevergeefs haar koffer om te vertrekken. Ded, zijn zoon, is zwakzinnig. Dinah, zijn dochter, is nooit weggeraakt van de boerderij en runt het huishouden. Ze probeert haar jonge zus Sorrel op weg te helpen naar een hoopvolle toekomst met haar vrijer Dara. Maar valt er te ontsnappen aan het heuvelerf? Wat bindt een familie te samen als elk lid probeert aan zijn noodlot te ontsnappen? Het is het verhaal van een familie die met zichzelf in oorlog is.

On Raftery’s Hill is een Iers boerendrama van formaat. De schrijfster, Marina Carr, plant de meeste van haar stukken stevig in de Ierse klei. De heuvel of berg kan je makkelijk als een lokale Olympos beschouwen waar goden, halfgoden en stervelingen vertoeven. En net zoals bij de Griekse drama’s speelt de drift een grote rol. Wij zijn niet meer dan gorillas zegt één van de personages.

met: met: Sofie De Mol, Kathelijne Depuydt, Wim De Witte, Frederik Gulinck, Christophe Huysecom, Patrick Pevenage & Jet Vergaert

Theater Trac speelt "ON RAFTERY'S HILL" (Het Heuvelerf) in teaterzaal Krakeel (Teaterstraat 33 in Gentbrugge) op:
vrij 13 maart om 20u (première)
za 14 maart om 20u
zondag 15 maart om 15u
woe 18 maart om 20u
do 19 maart om 20u
vrij 20 maart om 20u
za 21 maart om 20u

Info & reservatie: 09 223 17 81 of info@theatertrac.be

Tickets kosten 8 euro.

Alle bijkomende info op www.theatertrac.be

Reageer (0)

09-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Goegebuer wint 6de Lunatic Comedy Award
Klik op de afbeelding om de link te volgen



Afgelopen zaterdag 7 februari werd Steven Goegebeur (Heist-op-den-Berg) verkozen tot winnaar van
de zesde Lunatic Comedy Award in het Minardtheater te Gent.

De aftrap werd gegeven door Henk Rijckaert en Bert Gabriëls, bekend van het Canvasprogramma ‘Zonde van de zendtijd’. 
Zij brachten het talrijk opgekomen publiek op temperatuur zodat de kandidaat-winnaars op een comfortabele manier met hun set konden beginnen. 

Steven begon met enkele goed gekozen grappen over zichzelf en het Gentse waardoor het publiek zich meteen betrokken voelde. De verwijzingen naar de andere finalisten (Arbi el Ayachi en Petra Truant) en de interactie met het publiek werd zichtbaar en vooral hoorbaar geapprecieerd. Steven Goegebeur heeft een snelle opeenvolging van grappen, een hoge aaibaarheidsfactor en hij staat graag op een podium. Hij geniet, dat druipt eraf.

De Lunatic Comedy Award is één van de zeldzame wedstrijden waarbij het publiek de winnaar bepaalt.
Dat publiek voegde nu dus Steven Goegebeur toe aan Bert Kruismans, Gunter Lamoot, Lieven Scheire, Sven Eeckman en Philippe Geubels. Voorwaar een indrukwekkend lijstje en een hele opgave voor Steven om in de toekomst te bewijzen dat hij hier niet bij misstaat. 


Meer info over Steven Goegebeur: http://www.bonebookings.be/performers/Humor/Steven-Goegebeur/info

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanda Joosten volgt Daisy Thys op in "Annie de musical"

                          wordt vervangen door                    

Nadat ze eerder dit seizoen in de huid kroop van Tante Sidonia, vertolkt Wanda Joosten binnenkort een heel ander legendarisch personage: de diep gefrustreerde Miss Hannigan, eigenares van het weeshuis in de musical Annie. Daisy Thys, die de rol momenteel vertolkt, kan de succesverlengingen in Capitole Gent en de Stadsschouwburg Antwerpen niet spelen. Maar met Wanda is zonder twijfel een waardige opvolgster gevonden.

 

Wanda Joosten: "Miss Hannigan is een soort anti-Sidonia: alles wat de één is, is de andere niet. Net daarom sta ik te popelen om in dit avontuur te springen. Om de ultieme moederfiguur Sidonia af te wisselen met de grootste kinderhaatster ooit!"

 

Wanda Joosten schitterde eerder in o.m. Jesus Christ Superstar, My Fair Lady, Evita, Nonsens, They shoot horses, don’t they, Broadway Baby, Carmen en Musicals from the Heart. Als zangeres toont ze in o.a. Sol y Sombra haar veelzijdige interesse voor diverse muzikale stijlen. Maar Wanda staat ook al jaren in de revues van o.a. Luc Caals, Dirk Van Vooren, en Jan Van Dyke, en ze was in 2007 te zien naast Lulu Aertgeerts, Marijke Hofkens en Myriam Bronzwaar, in de heerlijke komedie Moeders. Sinds oktober tourt ze door Vlaanderen en Nederland als Tante Sidonia in de Suske en Wiske-musical De Circusbaron.

 

Sinds de première op 18 december hebben reeds meer dan 60.000 mensen genoten van de musical Annie. De goede recensies en de sterke mond-aan-mond-reclame deden de vraag naar tickets nog stijgen. Daarom zijn er succesverlengingen op 10 en 11 april in de Capitole Gent en van 21 tot en met 23 mei in de Stadsschouwburg Antwerpen. Het is tijdens deze verlengingen dat Wanda Joosten Miss Hannigan vertolkt. 

 

Annie is ook nog te zien op 22 februari in Kursaal Oostende en van 27 februari t.e.m. 1 maart in de Grenslandhallen Hasselt. Daar schittert Daisy Thys nog als Miss Hannigan.

 



Annie - De Musical

22 februari in Kursaal Oostende

Van 27 februari tem 1 maart in Grenslandhallen Hasselt

Op 10 en 11 april in Capitole Gent (succesverlenging met Wanda Joosten)

Van 21 tem 23 mei in de Stadsschouwburg Antwerpen (succesverlenging met Wanda Joosten)

 

Ticketprijzen (excl. reservatie- en verzendingskosten)

Golden Seats: 54 / 49 euro

Cat. 1: 44 / 39 euro

Cat. 2: 39 / 34 euro

Cat. 3: 34 / 29 euro

Cat. 4: 29 / 24 euro (enkel in Antwerpen, Hasselt en Oostende)

Dinner Seats: 79 / 56,5 euro (enkel in Gent en Antwerpen)

 

korting voor kinderen t.e.m. 12 jaar.

Voor voorstellingen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag geldt een weekendtoeslag van 5 euro.

 

Info en reservatie tickets

0900 69 900

http://www.musichall.be

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
  • MIAT wordt Industriemeuseum
  • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
  • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
  • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
  • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
  • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
  • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
  • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
  • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
  • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
  • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
  • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
  • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
  • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
  • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
  • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
  • Nacht van de Vleermuis op 29/8
  • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
  • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
  • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

    PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • Breydelham
  • Heikki Verdurme (fotograaf)
  • Uitbureau Gent (tickets)
  • Gent
  • Zinloos geweld
  • Smaak
  • Ambiance
  • Huis van Alijn
  • Aktivia
  • Gastronomie en Toerisme

    Archief per maand
  • 09-2018
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 01-2016
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 06-2015
  • 04-2015
  • 01-2015
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 11--0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs