Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijk



Foto

voor wie iets méér wil
07-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe site voor rommelmarkten in België en Nederland

Rommelmarkten – De Rommelmarkten Gids Van Belgie & Nederland

Vanuit de marktwereld kregen wij alvast een nieuwe link toegestuurd, namelijk www.rommelmarktvlooienmarkt.com.

Het team achter deze website wil via deze weg zoveel mogelijk organisatoren, standhouders en bezoekers informeren over markten die doorgang vinden in België en Nederland. Ze zijn namelijk gestart met een nieuw project waar organisatoren volledig gratis hun rommelmarkt kunnen toevoegen en zo proberen zij op een relevante manier een up to date weergave te geven van alle markten in beide landen.

De website moet duidelijk nog gevonden worden maar dit artikel zal misschien helpen bij de verdere uitbouw ervan !

Succes alvast aan het team.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Günther Neefs knipoogt naar Madeleine



Al 21 jaar is de warmste stem van Vlaanderen een vaste waarde in onze muziekwereld. 21 september van het voorbije jaar stelde Günther Neefs zijn nieuwste album “Günther Neefs 21”, zijn eerste Nederlandstalig album in jaren, voor aan de buitenwereld.

Het werd een erg persoonlijk album, geproduced door Ronny Mosuse en het werd dan ook met veel toeters en bellen wereldkundig gemaakt bij het grote publiek. Naast de creatieve steun van Ronny Mosuse kreeg Günther ook songs aangereikt van  o.a. Jan Leyers, Frank Vander linden, Bart Peeters en Hugo Mathyssen.

 

Günthers nieuwste single “Oh Madeleine” (uiteraard uit het album ‘Günther Neefs 21’) is van de hand van Hugo Mathyssen en wellicht naar ieders verwachting leidt dat niet tot een gewone doorsnee song.

“Oh Madeleine” is dan ook niet de meest typerende Günther Neefs song, mede hierdoor zal het nummer aan niemand zomaar voorbijgaan, ook al brengt Günther de song met zijn typerende warme stemgeluid.

 uitgebracht bij KMK Muziek - zie ook www.gunterneefs.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Bloom! valt wereldwijd in de prijzen



Hotel BLOOM!
is als een van de grote winnaars uit de bus gekomen bij de TripAdvisor Travellers’ Choice® Awards 2012.

TripAdvisor, Inc. (NASDAQ: TRIP), de grootste reiswebsite ter wereld, maakte bekend dat Hotel BLOOM! op de 13e plaats staat in de lijst van meest trendy hotels ter wereld (en op de 6e plaats in Europa!).

Hotel BLOOM! wist zich tevens als enig Belgisch hotel te profileren als winnaar binnen eender welke categorie van TripAdvisor.





Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de jaarlijkse TripAdvisor Travellers’ Choice Awards worden de beste hotels ter wereld in de bloemetjes gezet. Hun onderscheiding danken ze aan diegenen die de hotels het beste kennen, de echte reizigers. In tegenstelling tot andere onderscheidingen komen alle winnaars van de TripAdvisor Travellers’ Choice voort uit miljoenen waardevolle recensies van reizigers over de hele wereld.

Hotel BLOOM! www.hotelbloom.com

Voor recensies over Hotel BLOOM! surft u naar  http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTrendy 

Voor de volledige lijst van Travellers’ Choice 2012, surft u naar www.tripadvisor.com/travelerschoice 

 

Reageer (0)

06-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. T Spelleke van Drei Kluite speelt TOER DE (MEE) SJAN
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In feebrewoare reukt t Spelleke van Drei Kluite (…iene binne en twieje buite…) weere uit mee een seerieje aPIERanses oender den tietel “Toer de (mee)sjan)” in t Loakemeetersuis oop de Vrijdagsmort oop 10,11,16,18 (20u) en zoendag 19 (15u).

T Woord een muuzekoale koenfeeranse en ge goat veele moetemeuge meezeinge! Iene mee… ‘sjan’ van ‘chanter’. Moar uuk ‘meesjant’ van ‘méchant’… Pooletiek én moriel. Satiere en Eerootiek deus. Niets veur bruine bejangers oof veur peezeweefsters deus en veur pieloarebijters. Ge meug lijk noar geweunte eulder bloetsjes van kinders en kleinkinders tuis loate.

In de wirvelende kaast stoan: Luk ‘Pierke Pierlala’ De Bruyker, Jan ‘Sif meziek’ Gorleer, Freddy ‘Dreupelmans’ Claeys, Ubeer ‘koempeer’ Van Rietvelde en als spesjal gests, Gwendoline Colman (Theater Esmoreit), Peter Van Haelter (ierder bij oens in ’t Schoolke van Toens’, Toomeke Buune in Gensche Fiestekoenfeeranse 2008, ‘De Rooste Wasser’ in Minardschouwburg… en tekstfoerniseur/reezjieseur Freek Neirynck doe een kameejoo apieranse als Perfesser Gensch. Serge Verwest moaktege een poower poijntkoolaazje.

De speelders: Gwendoline Colman, Freddy Dreupelmans Claeys, Jan Sif Meziek Gorleer, Luk Pierke Pierlala De Bruyker, Peter Van Haelter, Ubeer Koempeer Van Rietvelde en Freek Perfesser Gensch Neirynck. (Foto uisfootoograaf Firmin DEmaître)

DER ZIJN NOOG GOEIJE PLOATSE VEUR DE 16DEN EN DEN 18DEN… EN NOOG MOAR IENEGSTE… UUK GOEIJE… VEUR DE PREMJEIRE (10-2, 20 U) EN DE DERNJEIRE (19-2, 15 U) Info en tickets: UITBUUROO FRIETEIM: 09/233.77.88.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 JEANNEN boven bij SCALAPLATFORM

In februari programmeerde Scalaplatform alvast een theaterstuk om vingers van af te likken: 3 JEANNEN

3 Jeannen

Drie vrouwen verliezen DE man uit hun leven. Toevallig wel dezelfde man ... We volgen de echtgenote, de secretaresse en de minnares tijdens de dag van zijn begrafenis.

Jeanne, echtgenote en ideale, maar kinderloze huismoeder, is zenuwachtig en houdt angstvallig de minnares in het vizier.

Jeanine, de minnares van Bulgaarse afkomst, is wanhopig op zoek naar een nieuwe bron van inkomsten.

Janet, secretaresse en fiere transseksuele, hoopt haar positie te behouden nu de baas is overleden.

Verplicht om de dag samen door te brengen, gaan de drie vrouwen conventies uit de weg en worden er gesprekken aangeknoopt.

Tekst & regie: Serge Elia

Met: Anna Efthymiadis, Jolijn Antonissen & Koen Onghena

Speeldata:

15/02 - 16/02 - 17/02 - 18/02 om 20u & 19/02 om 15u

Inkomprijs: €15 (VVK) - €16 (kassa)

ABONNEMENT GELDIG!!!

Zaal: Grote zaal – alle info en reservatie op www.scalaplatform.be

Dendermondsesteenweg 163 – 165 – 9000 Gent (09/228.87.20 – 0473/71.91.89)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling "Wintervogels" in Bourgoyen



Van woensdag 1 februari tot en met zaterdag 31 maart 2012 loopt er een tentoonstelling over wintervogels in het Natuur- en Milieucentrum ‘De Bourgoyen’. Iedere winter zijn er duizenden vogels te zien in het natuurreservaat, maar waar komen ze vandaan en wat doen ze hier eigenlijk? De Milieudienst van Gent en Natuurpunt Gent slaan de handen in elkaar om bezoekers een mooie tentoonstelling en enkele bijzondere activiteiten aan te bieden.


Pijlstaart


Belangrijk overwinteringsgebied

De Bourgoyen-Ossemeersen zijn een belangrijk overwinteringsgebied voor trekvogels. Elk jaar worden overal in Vlaanderen de overwinterende watervogels in de waterrijke gebieden geteld. Zo krijgen we inzicht in de aantallen, de trends en de verspreiding van de vogels tijdens de winter en in de trekperiode. Op de tentoonstelling worden de maatregelen toegelicht die ervoor zorgen dat zoveel vogels hier komen overwinteren. Zes vogelsoorten die trouwe gasten zijn in de Bourgoyen worden uitgebreid in de kijker gezet.



Iedereen vogelaar

Onder het motto ‘Iedereen vogelaar’ wil de tentoonstelling de talrijke wandelaars in het gebied aanzetten om naar vogels te kijken. Wandelaars kunnen gratis een verrekijker en vogelgids lenen in het Natuur- en Milieucentrum ‘De Bourgoyen’ en leren hoe ze ermee aan de slag kunnen gaan. De gratis vogelwijzer met 22 afbeeldingen van overwinterende water- en waadvogels helpt beginnende vogelaars al een heel eind op weg. Nergens in Vlaanderen kunnen bezoekers van zo dichtbij naar overwinteraars uit het hoge Noorden kijken als in de Bourgoyen. En dat op een boogscheut van de drie torens van Gent!

Door een telescoop kijken



Op zondag 19 februari en zondag 18 maart 2012 vertellen vogelexperts van Natuurpunt Gent de wandelaars alles over de wintergasten in het gebied. De gidsen staan met hun telescoop klaar op verschillende plaatsen langs het Bourgoyenpad tussen 15 en 17 uur.

Schoolgroepen vanaf de derde graad lager onderwijs kunnen een gids aanvragen voor een bezoek aan de tentoonstelling gecombineerd met een wintervogelwandeling bij de Milieudienst van de Stad Gent.

Andere groepen kunnen een gids voor een wintergastenwandeling aanvragen bij Natuurpunt Gent.

Praktisch

De tentoonstelling loopt van woensdag 1 februari 2012 tot en met zaterdag 31 maart 2012 en is volledig gratis te bezoeken in het Natuur- en Milieucentrum De Bourgoyen, Driepikkelstraat 32, 9030 Gent. Het centrum is op weekdagen open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur en op zaterdag, zondag en op feestdagen van 14.30 tot 18.30 uur.

De natuur- en milieubibliotheek is tijdens de week elke voormiddag open van 9 tot 12 uur en op woensdag van 14 tot 16 uur. Met het bibpasje van de Stad Gent kan gratis een vogelgids ontleend worden. Een verrekijker kan gratis ontleend worden met een elektronische identiteitskaart.

Met Natuurpunt Gent vogels spotten door een telescoop op het Bourgoyenpad kan op zondag 19 februari 2012 en 18 maart 2012, van 15 tot 17 uur.

Schoolgroepen kunnen groepsbezoeken (maximum dertig personen) met gids aanvragen bij de Milieudienst, Ann De Neve, tel. 09 268 23 79. Een bezoek duurt ongeveer twee uur en is gratis voor Gentse scholen.

Andere groepen kunnen dat bij Natuurpunt Gent, Edith De Graeve, tel. 09 216 44 78, e-mail edith@natuurpuntgent.org. De prijs varieert volgens de duur, de grootte van de groep, enz.

Alle info: www.natuurpuntgent.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijnshow voor 3dekkerprodukties schiet 2012 in gang !
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Door een administratieve vergissing bij de zaalreservatie opteerde de vzw 3dreidekkerproducties voor een Valentijnshow als èchte starter van 2012. En hierbij staat uiteraard Cupido centraal en is het aanbod aan muziek en humor over “liefde” ruim voldoende om er een mooie show mee te vullen.

 

De titel van de show “the Love Boat” ontleenden ze aan een televisiefeuilleton uit de jaren ‘70 waar mensen op een luxecruiseschip hun liefdesdromen bewaarheid zien worden.

 

De show wordt gebracht door de vaste cast van de 3dekker die we kennen van de Gentse Feestenshows: Noël Fack (keyboard/zang), Charlène (zang/sketches), Rolando (imitator/sketches), Danny Sinclair (zang/sketches), Nico Lenny (entertainer), maar ook Carine De Clercq (Edith Piaf/sketches) en Ruth Lenny (drums).

 

Een prachtige casting van Gentse artiesten die het publiek zal trakteren op romantische muziek en sketches, al dan niet in het geliefd Gentse dialect.

 

Noël Fack (keyboard) en Ruth Lenny (drums) brengen muziek van de bovenste plank en staan in voor de begeleiding van alle zangnummers. Danny Sinclair zingt pakkende romantische evergreens waaronder “Love is All”  lovesongs van The Beatles,“You and I” èn samen met Carine de Clercq brengt hij ook een medley uit “West Side Story”en het bekende “Amigo’s Para siempré”. Carine De Clercq op haar beurt schittert dan weer solo met enkele Piaf-nummers waarmee ze ongetwijfeld de zaal in vervoering zal brengen.

Nico Lenny brengt onvergetelijke imitaties van o.a. de Gentse Barry White en een benevelde ambtenaar van de burgerlijke stand, en samen met Charlène en het publiek gaat hij de schlagertour op met meezingers als “Ik hou van Jou” (Noordkaap), “Kijk nekier diep in mijn ugen”, “Als het om de liefde gaat” … terwijl Charlène met Noël Fack een duet brengt over hoe ze na al die jaren elkaar nog zo graag zien ondanks elkaars foutjes.

Rolando is dan weer heel sterk met een nummer waarin hij op een humoristische wijze een muzikaal chronologisch overzicht brengt van de liefde in een mensenleven

De onmiskenbare sketches gaan over een babyfotograaf die zich van adres vergist, twee Gentse komerewijven, een dolverliefd meisje en een nerd, een boer en zijn koe …

De ganse cast brengt ook een parodie op bestaande duetten over liefde voor het Gentse dialect, familie, snoep, 2 bejaarden en chocolade èn met het themalied “Love Boat” begint en eindigt de show

Het belooft  een zeer afwisselend programma te worden van 2 x 1 uur met een half uurtje pauze.

 

Data van optreden:

 

Vrijdag 10 februari om 19u30

Zaterdag 11februari om 19u30

Zondag 12 februari  om 14u30

 

Plaats: OC Oostakker

         Pijphoekstraat 30

         9041 Oostakker

 

Tickets: volwassenen: 11 euro in voorverkoop

                             13 euro aan de kassa

            Kinderen tot 12 jaar: 5 euro

 

Reservatie en informatie: 09/324.06.50 - www.noelfack.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gentse barge organiseert benefietdiner op 19/2

      centro

The Children of Topsia is een onderwijsproject in de slums in het Zuidoosten van Calcutta, India. 1 op 2 kinderen  in Topsia  worden als gevolg van armoede uitgesloten van basiseducatie.

"The Children of Topsia” School wordt gerund door een Spaanse NGO en tracht voor alle kinderen hun recht op onderwijs te realiseren.

Het diner aan boord van de Gentse barge wordt georganiseerd op initiatief van Walter De Buck en Mia Verstraete. Zij reisden naar India en brachten persoonlijk een bezoek aan de school. Overtuigd van de dringende noodzaak aan hulp ondernamen zij al een aantal acties waarop de school naar een betere locatie kon verhuizen.

Door in te schrijven op het benefiet diner  kan ook u The Children of Topsia steunen.

Meer info: www.thechildrenoftopsia.org - www.youtube.com/watch?v=DR6VrmuEtn4

Praktische gegevens

Zondag 19 februari 2012 om 13u00

De Gentse barge, Koophandelsplein, 9000 Gent

Diner - 50€ per persoon

Aperitief gevolgd door een gastronomisch menu met muzikale omlijsting van Walter De Buck, Alex Rambaut en André Cruyt. 

Inschrijven kan tot 15/02:

Via mail: miaverstraete@gmail.com met vermelding van telefoonnummer

Betaling via overschrijving op KIKA  BE97 0835 2488 1349

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freeks CD-sienjalement: DAMPF

TREF - Dampf (uitgebracht bij homerecords.be)

Op vrijdagvond 20 januari om 20 uur beleefde Multicultureel Centrum De Centrale aan de Kraankinderstraat de publiekspremière van “Dampf” een muzikaal concept waarin accordeon(s) en percussie centraal staan.

 

Het is een nagelnieuw product van Tref, die Vlaamse diatonische accordeonisten (Bruno Le Ton, Wim Claeys en Didier Laloy) en een pluripercussionist (Fréderic Malampré).

 

Meteen hebben ze een gelijknamige CD uit bij het alerte platenlabel Homerecords met 14 zeer afwisselende eigen gecomponeerde nummers die ingrediënten van diverse muziekgenres (folk, jazz, rock…) harmonieus in zich dragen en perfect kaderen in wat gemeenzaam ‘wereldmuziek’ wordt genoemd.

 

Mede door de vrij experimentele ingrepen van de producer Johan Spitz en de niet zelden rebelse maar virtuoze eigenzinnigheid van de solisten is het geheel vrij uniek in zijn genre en maakt dus wel kans op een internationale carrière. Het is uiteraard dat repertoire dat ze in Gent in première ten gehore brengen. En voor de live uitvoering ervan beloven ze “een sterk staaltje Belgische humor”.

 

Volgens hun persinformatie is het al de derde cd die de leerlingen van dezelfde begeesterende leraar, de Franse accordeonist Bruno Le Tron (klinkt inderdaad Bretons), realiseerden en die ze daarom dan ook maar inlijfden bij hun groep, als componist én instrumentalist.

 

Fred Malempré met zijn in het oor springende world-percussion is ook een absolute meerwaarde. Samen loodsen ze het publiek van de ene emotie naar de andere, van groovy ethno-ritmes tot ontroerende ballades. Het hele pan-Europese klankspectrum wordt daarbij gebruikt als palet om met hun beklijvende muziek te schilderen.

 

Tref is geen ééndagsvlieg of een voor het gespecialiseerde wereldje onbekende figurant. Ze stonden ondermeer al als highlight op Jazz Montreux, Dranouter, Nekka, … en ze kaapten de Klara's Muziekprijs weg in 2002.


Foto

Sienjaleur van dienst: Freek Neirynck 

 

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Academie voor Beeldende Kunst Gent organiseert 24-uren tekenmarathon 'One Night Stand'

Affiche One Night Stand

Het evenement ‘One Night Stand – Posing for Rio’ is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de Academie voor Beeldende Kunst Gent, de jonge theatermakers Leefgroep 11 en Fabienne Haerinck. Het is een 24-uren tekenmarathon ten voordele van het sociaal-artistiek project Vila Cruzeiro, in de sloppenwijken in Rio de Janeiro.

Tijdens dit unieke en gratis initiatief kunnen kunstenaars en amateurs vierentwintig uur hun creatief en artistiek ei kwijt naar levend model. Niet-creatieve kijklustigen kunnen genieten van twee tentoonstellingen, muziek, dans, performance, een drankje, enz. en dat allemaal in het teken van het goede doel. ‘One Night Stand’ vindt plaats in het kunstencentrum in de Zebrastraat 32, 9000 Gent, van vrijdag 10 februari 2012 om 20 uur tot zaterdag 11 februari 2012 om 20 uur.

De unieke peepshow laat toe een blik te werpen achter de schermen van ‘One Night Stand’, in alle discretie en anonimiteit maar met een stevige theatrale knipoog.

In de bar van Vila Cruzeiro is het mogelijk om een drankje te bestellen en een optreden mee te pikken. Elk drankje betekent een rechtstreekse bijdrage aan het goede doel.

Praktisch

‘One Night Stand’ vindt plaats van vrijdag 10 februari 2012 om 20 uur tot zaterdag 11 februari 2012 om 20 uur in het cultuur- en kunstencentrum in de Zebrastraat 32, 9000 Gent.

Deelnemen aan de tekenmarathon is gratis maar inschrijven is noodzakelijk gezien het beperkte aantal plaatsen. De sessies op zaterdag 11 januari 2012 van 9 tot 15 uur zijn voorbehouden voor kinderen en jongeren.

Meer informatie en inschrijvingen via de website www.academiegent.be/1nightstand

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Digitale Kermis t.e.m. 12/2

Affiche Digitale Kermis   

Van zaterdag 4 februari tot en met zondag 12 februari 2012 vindt de tweede editie van de Gentse Digitale Kermis plaats. De Gentse Digitale Kermis is een indoorevenement waarop elke Gentenaar, jong en oud, op een speelse manier kan kennismaken met de digitale wereld en de mogelijkheden van verschillende digitale media.

Die zijn namelijk vandaag niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven: gsm, sms, smartphone, digitale tv, enz. Ook steeds meer informatieverstrekking en dienstverlening verloopt via de digitale weg. Zo is er het e-loket van de Stad Gent, de online stagedatabank enz. Het wordt dan ook steeds belangrijker om de digitale sneltrein niet te missen.

Wil je eens boogschieten met een Wii of muziek spelen op een iPad? Of racen met een digitaal rijbewijs? En weet je wat een Twitterwall is?

Aan de kraampjes staan Gentse organisaties die het publiek een handje helpen op de digitale snelweg. Er vallen ook prijzen te winnen.

Waar en wanneer?

Zes locaties krijgen de rondreizende Gentse Digitale Kermis op bezoek, telkens van 14 tot 17 uur.

- Zaterdag 4 februari: in de hoofdbibliotheek Gent: Kick-Off, Graaf van Vlaanderenplein 40, 9000 Gent

- Zondag 5 februari: in het Buurtcentrum Bloemekenswijk, Frans Van Ryhovelaan 119, 9000 Gent

- Dinsdag 7 februari: in OCMW Lokaal Dienstencentrum Speltincx, Meersemdries 4, 9050 Gent-Gentbrugge

- Woensdag 8 februari: in Inburgering Gent, Blekerijstraat 55, 9000 Gent

- Zaterdag 11 februari: in vzw Jong kinderwerking Macharius Heirni, Tarbotstraat 61 c, 9000 Gent

- Zondag 12 februari: in Buurtcentrum Muide-Meulestede-Afrikalaan, Patrijsstraat 10, 9000 Gent.

Reageer (1)

15-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rochehaut ... een mooie aanloop naar LEKKER GENIETEN IN GENT - LEKKER WAALS



De journalisten die zich hadden opgegeven om de persvoorstelling van de 3de editie van “LEKKER GENIETEN IN GENT – LEKKER WAALS” bij te wonen, waren in de wolken toen een tweedaagse trip  met minibus vertrok vanuit de kantoren van organisator GI.dee (ICC – Gent) richting Rochehaut S/Semois (Bouillon). Om de culinaire geneugten van Wallonië voor te stellen was dit immers de meest originele plek en wat méér was: alles speelde zich af in en rond het befaamde “Auberge de la Ferme” dat reeds jaren op een schitterende manier wordt geleid door Patricia en Michel BOREUX, hun familie en hun enthousiaste team.


 

Bedoeling van deze reportage is om u een inkijk te geven van de prachtige omgeving en de diverse mogelijkheden die deze locatie biedt om u een culinair en ontspannen moment te laten beleven met de charme die eigen is aan de streek en haar bewoners. En uiteraard ook nog eens te verwijzen naar de beurs die op zaterdag 17 en zondag 18 december de Oude Vismijn omtovert tot een èchte Waals- Gentse topper (zie www.lekkergenieten.com).

 


Maar Rochehaut dus: een buitengewoon balkon dat uitgeeft op de Semois met zicht op het lagergelegen dorpje Frahan biedt ongetwijfeld één van de mooist uitzichten van België. Bij aankomst in het dorp kan u niet anders dan even stil te staan bij het epicentrum: het terras van Taverne de la Fermette. Van hieruit leiden (bijna) alle wegen naar Rome en aanschouwen we niet alleen enkele typische winkeltjes die verwijzen naar de typische streekproducten of het kerkgebouw dat sedert 1614 het klokkengeluid voortbrengt, maar is er ook de mogelijkheid tot het nemen van een toeristentreintje dat discreet de vallei doorkruist en alzo de bezoeker toelaat om haar natuurlijke en bebouwde erfgoed, landschappen en de gasten van haar boerderijen en bossen te bewonderen.


 

Het dierenpark “Entre Ferme en Forêt” is één van de trekpleisters want met zo’n 30-tal diersoorten (reeën, struisvogels, everzwijnen, wallabies, trekpaarden, lama’s … en varkens en runderen voor eigen kweek) komt groot en klein ruim aan z’n trekken. Breng daarnaast nog een bezoek aan het twintigtal ruimtes omvattende Landbouwmuseum … en de dag kan niet meer stuk.

Maar eindigen moet je sowieso doen in Auberge de la Ferme.


 

Morgen nog méér !!! Maar werp gerust nu al een blik op www.aubergedelaferme.com

 

Reageer (0)

12-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt komend weekend LEKKER GENIETEN IN GENT - LEKKER WAALS

       

Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2011 kunnen alle levensgenieters ongetwijfeld hun hart ophalen in de “Oude Vismijn” (Gent) en dit op de 3de editie van LEKKER GENIETEN IN GENT – LEKKER WAALS.

Op 3 locaties in de Oude Vismijn worden de allerlekkerste producten uit Wallonië op diverse manieren gepromoot. Zo kan de bezoeker op beide dagen tussen 11 en 18 uur niet alleen proeven van de producten die via een 45-tal standen worden voorgesteld (Grote Zaal),  maar zijn er doorlopend ook live demonstraties door bekende chefs waaronder Felix Alen en Christer Elfving.

    

Tijdens de demonstraties (in de mezannine) wordt gekookt met zelf gekozen Waalse producten waarbij tafelhapjes en snelle gerechten de liefhebbers moeten overtuigen van de kwaliteit van de producten die op deze beurs te krijgen zijn.  De locatie wordt dan ook omgetoverd tot het Cera en Lekker Waals kooktheater èn misschien wordt u wel uit de zaal gehaald voor deelname aan één van de verschillende kooksessies. Salades, aardappelen, confituur, foie gras, safraan, boter en kaas, escargots, mosterd, siroop, chocolade, Luikse wafels en nog zovele andere producten passeren de revue en brengen u ongetwijfeld tot een onbedwingbare vorm van watertanden.





Maar ook aan de dorstige bezoeker wordt gedacht, want in de Kleine Zaal wordt u in de sfeer gebracht van een Waals café met diverse biertogen èn optredens van Freddy Birset en Kurt Burgelman.

De toegang tot LEKKER GENIETEN IN GENT – LEKKER WAALS bedraagt 2,50 euro MAAR daarvoor krijgt u reeds een fris Waals biertje in de plaats. De kleinschaligheid dichtbij de mensen is DE troef die de organisatoren uitspelen en waarvan tijdens de vorige editie (toen nog in de Handelsbeurs) zowaar 4500 bezoekers konden getuigen.

Het openingsevent gaat door op zaterdag 17 december tussen 11.30 en 14.00 uur, terwijl de beurs zelf op zaterdag en zondag als culinair event kan worden bezocht van 11 tot 18 uur.

Voor alle bijkomende info verwijzen wij graag naar www.lekkergenieten.com èn naar organisator Gi.dee (www.gidee.be).

De komende dagen verwennen wij u nog wat méér want we hebben nog een reportage over Rochehaut en Auberge de la Ferme alwaar het evenement aan de pers werd voorgesteld èn een reportage over 10 jaar promotie in Vlaanderen door Lekker Waals.

Maar noteer alvast 17 en 18 december in uw agenda: LEKKER GENIETEN IN GENT – LEKKER WAALS in de Oude Vismijn – St. Veerleplein – Gent.

Reageer (0)

06-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele leuke en muzikaal getinte decembergeschenken

De beste Walsen op De Walscollectie

De dansscholen lopen vol en stijldansen is ook weer helemaal 'in'. Het succes van programma’s als ‘Sterren Op De Dansvloer’ (vanaf volgend voorjaar weer op VTM) is daar niet vreemd aan.

De wals is dan weer één van de meest gekende en populaire dansen ter wereld. De mooiste walsen aller tijden, gebracht door de meeste befaamde en gereputeerde orkesten, werden nu verzameld op de schitterende 3CD "De Walscollectie" .

Met o.a. de allermooiste walsen van Johan Strauss jr, Peter Tchaikovsky, Emile Waldteufel, Franz Lehar, Joseph Lanner en Joseph Strauss. Samensteller van dienst - Marc Brillouet - heeft met zijn funiculi funicula-reeks ten overvloede bewezen dat hij niet alleen over een uitgebreide repertoirekennis beschikt, maar ook dat zijn prachtige verzamelaars een breed publiek aanspreken.

Waan jezelf even in het Wenen van Strauss, met "De Walscollectie" (3CD) - een stijlvol eindejaarsgeschenk!
 Nu overal verkrijgbaar  … en een produktie van Universal Music en ARS Entertainment.

Tracklist

CD 1

1.  An der schönen blauen Donau - J.Strauss Jr  - Geoff Love and his Concert Orchestra                

2.  Schatzwalzer uit Der Zigeunerbaron - J.Strauss Jr. -  Wiener Symphoniker o.l.v. Robert Stolz                  

3. Valse lente uit ballet Coppélia - Leo Delibes -  L'Arco Musicale o.l.v. Dirk Brossé

4. Walzer Tempo part 2 uit ballet Cinderella - J. Strauss Jr -  National Philharmonic Orchestra o.l.v. Richard Bonynge

5. Waltz of the Flowers uit ballet The Nutcracker - P.I. Tchaikovsky - Kirov Orchestra o.l.v. Valery Gergiev

6. Ueber den Wellen - J.Rosas  Berliner Symphoniker o.l.v. Robert Stolz

7. Schneewalzer - Thomas Koshat -  André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest

8. Unter Donner und Blitz, polka schnell - J.Strauss Jr. -  Vienna Philharmonic Orchestra o.l.v. Willi Boskovsky

9. Gold and Silver Waltz - Fr.Léhar -  Gothenburg Symphony Orchestra o.l.v. Neeme Järvi

10. Bad'ner Madl'n opus 257 - Karl Komzak -  Berliner Symphoniker o.l.v. Robert Stolz

11. Wiener Bonbons - J.Strauss Jr.  - Berliner Symphoniker o.l.v. Robert Stolz

12.  Amour et printemps - E. Waldteufel - Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Alfred Walter

13. Tausend und eine Nacht - J. Strauss Jr -  Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Alfred Walter

14. Wiener Bürger Walzer - C.M.Ziehrer - Vienna Philharmonic Orchestra o.l.v. John Eliot Gardiner

 

CD 2

1. Wals uit Faust - A. Gounod -  Gothenburg Symphony Orchestra o.l.v. Neeme Järvi

2. Geschichten aus dem Wiener Wald - J.Strauss Jr. -  Geoff Love and his Orchestra

3. Wiener Praterleben ( Sportpalast Walzer) - S.Translateur -  André Rieu en zijn  Johann Strauss Orkest

4. Love's dream after the ball - A. Czibulka -  The London Symphony Orchestra o.l.v. Richard Bonynge

5. Valse Espagnol - J.Hellmesberger -  The Göttingen Symphony Orchestra o.l.v. Christian Simonis

6. Espana - E.Waldteufel -  Vienna Volksoper Orchestra o.l.v. Franz Bauer Theussl

7. Tritsch-Tratsch Polka - J. Strauss Jr - Vienna Philharmonic Orchestra o.l.v. Willi Boskovsky

8. Ballsirenen Walzer - Fr.Léhar - Vienna Philharmonic Orchestra o.l.v. John Eliot Gardiner

9. Les patineurs - E. Waldteufel - Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Alfred Walter 

10. Ball scene - J. Hellmesberger - Gothenburg Symphony Orchestra o.l.v. Neeme Järvi

11. Künstlerleben - J. Strauss Jr. - Austrian Radio Symphony Orchestra o.l.v. Peter Guth

12. Dorfschwalben aus Oesterreich - Josef Strauss - Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Ernst Marzendorfer

 

CD 3

1. The second waltz – Shostakovitsch - André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest

2. Estudiantina - E. Waldteufel - Vienna Volksoper Orchestra o.l.v. Frans Bauer Theussl

3. Belle of the ball - L. Anderson - Saint Louis Symphony Orchestra o.l.v.

4. Ohne Bremse, Polka schnell - Eduard Strauss - Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Mika Eichenholz

5. Frühlingsstimmen - J. Strauss Jr - Vienna Philharmonic Orchestra o.l.v. Willi Boskovsky

6. Walzerträume - O. Straus - Berliner Symphoniker o.l.v. Robert Stolz

7. Holzschuhtanz uit Tsar und Zimmerman - A. Lortzing - André Rieu en het Johann Strauss Orkest

 8. Rosen aus dem Süden - J.Strauss Jr. - Wiener Philharmoniker o.l.v. Karl Böhm

9. Waltz nr. 2 uit ballet Swan Lake - P. I. Tchaikovsky - The London Symphony Orchestra o.l.v. André Previn

10. Flower's Whisper - E.Stolc - Czech Philharmonic Orchestra o.l.v. Vaclav Neumann

11. Feuerfest polka - Josef Strauss - Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Ernst Marzendorfer

12. Wiener Blut - J. Strauss Jr. - Vienna Volksoper Orchestra o.l.v. Franz Bauer Theussl

13. Kaiser-Walzer - J. Strauss Jr. - Vienna Volksoper Orchestra o.l.v. Frans Bauer Theussl

14. Radetzky Mars - J. Strauss sr. - Berliner Philharmoniker o.l.v. Herbert von Karajan


Wiener Festewalzer/And the Waltz goes on


"And The Waltz Goes On" was de droom van de 19-jarige Sir Anthony Hopkins toen hij een wals componeerde. Nu ruim 40 jaar later gaat zijn wens in vervulling.

André Rieu arrangeert zijn stuk met succes; de wereldpremière van "And the Waltz Goes On" is een feit en nu ook eindelijk verkrijgbaar op CD!

Naast deze prachtige wals staan er nog enkele walsen van grootmeester Rieu zelf op dit album. De wals komt uit alle hoeken van de wereld. Beroemd zijn de Weense walsen, maar wat dacht u van de treurige wals uit Finland “Valse Triste” en “La petite Valse” uit Frankrijk? Nog zo´n prachtig stuk gecomponeerd door André Rieu zelf, is de wals "Dreaming of New Zealand", een hommage aan Nieuw Zeeland. U kan ze allemaal terugvinden op dit album.

André Rieu - "And The Waltz Goes On" - Veel luister-, maar vooral ook walsplezier!

Deze realisatie van Universal Music en ARS Entertainment is vanaf nu overal verkrijgbaar, ook op DVD en Blu-ray.

Reageer (0)

05-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmarkt in Gent zet kraampjes open vanaf 9/12

Kerstmarkt                      

Van vrijdag 9 tot vrijdag 30 december 2011 kan men opnieuw terecht op het Sint-Baafsplein en de Botermarkt voor de gezellige kerstmarkt, als vanouds het kloppend hart van de eindejaarsdagen in Gent. Ideaal voor wie nog op zoek is naar een leuk geschenkje voor onder de kerstboom.

De Gentse kerstmarkt heeft sinds de opstart een zeer goede faam verworven, zowel in binnen- als buitenland. Talrijke handelaars staan dan ook te dringen om een plaatsje op deze stijlvolle markt te veroveren. In de 51 houten chalets is er een zeer divers aanbod.

De Dienst Markten en Foren zorgt samen met de Dienst Economie voor een gezonde mix tussen artisanele producten, kerstartikelen, originele geschenken en natuurlijk heel wat lekkers. Voor de smullers zijn er dit jaar ambachtelijk brood, koffiekoeken, enz. en ambachtelijke truffels met verschillende smaken. Diegenen die op oudejaarsnacht een wens de wereld willen insturen kunnen op de kerstmarkt terecht voor wensballonnen.

Animatieprogramma

Wie op de Gentse kerstmarkt rondwandelt, kan sowieso mee genieten van de schitterende beiaardmuziek uit de Belforttoren en het klokkengelui van de Sint-Baafskathedraal. Ook op de kerstmarkt voorziet de Dienst Economie op en rond het Sint-Baafsplein een uitgebreid en gevarieerd animatieprogramma.

Voor de kinderen is er op twee woensdagnamiddag grime en het ‘Poëtisch kapsalon’, waar kinderen een origineel kapsel kunnen krijgen. De hele periode zorgen 34 live bands en kerstkoren voor extra sfeer. Meer informatie over het programma is te vinden op de websitewww.gent.be/kerstmarkt en www.verlichtjewinter.be.

Praktisch

51 chalets op het Sint-Baafsplein en de Botermarkt.

De openingsuren

Maandag tot en met vrijdag van 13 tot 21 uur

  Zaterdag en zondag van 11 tot 21 uur

  Op zaterdag 24 december 2011, kerstavond, sluiten de chalets vanaf 16 uur

  Vanaf zondag 25 december 2011 zijn de chalets open tot 19 uur (in plaats van 21 uur)

Animatieprogramma op de websites www.gent.be/kerstmarkten www.verlichtjewinter.be

Zondagshoppen

Een bezoekje aan de kerstmarkt en winterdroom kan uiteraard ook gekoppeld worden aan een middagje shoppen. Traditiegetrouw kan dit in december ook op zondag. Dit jaar zijn de koopzondagen 4, 11 en 18 december.


Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bibberduiken op 22/1/2012 in Blaarmeersen

Bibberduik

Op zondag 22 januari 2012 om 14 uur vindt de Bibberduik plaats in de Gentse Blaarmeersen. Wie wil deelnemen, kan zich vanaf vrijdag 2 december 2011 inschrijven. 

Alle bibberhelden krijgen een badeendje, de eerste vijfhonderd inschrijvers ook een gratis consumptie. Deelnemen is gratis. Een extra duik in het ijskoude water langs de glijbaan is mogelijk. 

Als opwarming staat een stevige aerobicsessie op het programma, gevolgd door de unieke bibberplons. Daarna wordt samen geklonken op een nieuw, sportief jaar.

De Bibberduik wordt dit jaar niet naar een latere datum verplaatst. De Sportdienst voorziet een andere leuke activiteit als de weersomstandigheden de Bibberduik niet mogelijk maken.

Inschrijven en info

Vanaf vrijdag 2 december 2011 via de website
www.gent.be/sport of via de Sportlijn: tel. 09 266 80 00.

Deelname: vanaf 8 jaar en gratis (voorwaarden zie website
www.gent.be/sport).

E-account

Wie via de website wil inschrijven en nog geen klant is van de Sportdienst of zich nog niet eerder online aanmeldde, maakt best vooraf een e-account aan via de website
www.gent.be/sport. Men kan zich immers pas inschrijven voor de Bibberduik, wanneer men via mail zijn persoonlijke klantgegevens heeft ontvangen. Die bevestiging kan even duren, daarom is het aangewezen om zich tijdig aan te melden.

Praktisch

Bibberduik op zondag 22 januari 2012 om 14 uur in het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen, Zuiderlaan 5, 9000 Gent.
Wie ingeschreven is, blijft (via e-mail) op de hoogte.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia zingt titeltrack van "Groenten uit Balen"

1 Minute (Natalia)

Vlaanderen’s populairste diva is back! Na enkele maanden windstilte op muzikaal vlak keert Natalia terug met een ijzersterke nieuwe single.

“1 Minute” is, zoals men dat noemt, Natalia op haar best: krachtig, melodieus en swingend langs alle kanten!  Een aanwinst voor elke playlist, dat staat vast.

Het nummer wordt ook de titeltrack van de nieuwe Vlaamse film “Groenten Uit Balen”, die vanaf 14 december in de bioscoop te zien zal zijn.

Een realisatie van Universal Music !

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debuutsingle O.G. richt pijlen op internationaal succes !

friday night

O.G. (Original Gentleman)
wordt op 18 maart 1989 geboren te Brussel als Mutijima Bryon. De Belgische-Rwandees, zijn grootvader is een West-Vlaming, keert op zeer jonge leeftijd terug naar Rwanda, waar hij een Engelstalige opvoeding geniet. Na de tragische genocide in het land in 1994, wordt het dagelijks leven van de Rwandese bevolking compleet overhoop gegooid. Het land herpakt zich relatief snel en een jaar later worden de zenders TVR en 101 FM KIGALI opgericht. Hierdoor krijgt de Rwandese jeugd de kans om buitenlandse muziekstijlen te ontdekken. Vooral rap en R&B, gebracht door Amerikaanse en Franse artiesten, wordt fel gesmaakt. Het is er de geboorte van een nieuwe generatie artiesten, waar O.G. deel van uitmaakt, die met een Engelse, Franse en zelfs Swahili ‘flow’, buiten de lijntjes van de klassieke HIP HOP durft te kleuren.

 O.G. keert in 2005 terug naar België om er zijn studies af te werken en om er de Franse taal perfect onder de knie te krijgen. In 2010 besluit hij zich volop op zijn muzikale toekomst te concentreren en brengt met “The Therapy volume 1” een eerste EP uit. De eerste single uit deze EP, “Friday Night”, wordt in juli 2011 opgepikt door Universal Music. De platenfirma van o.a. Rihanna, Taio Cruz en NE-YO is danig onder de indruk van het talent van de Belgische artiest en schotelt hem meteen een internationaal platencontract voor. In oktober 2011 trekt O.G. richting Berlijn, waar de internationale videoshoot plaatsvindt voor zijn debuutsingle “Friday Night”. Met een ijzersterke single, bijhorende video en ondertussen ook een vette remix van Laurent Wéry, is O.G. helemaal klaar om de binnen- en buitenlandse hitlijsten te bestormen.

Een realisatie van Universal Music en ARS Entertainment !

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zoalsz jij" nieuwe single van Willy Sommers



Willy Sommers
viert dit jaar 40 jaar carrière en met een uitverkocht concert in Kursaal Oostende en een GOUDEN plaat voor het verzamelalbum “Willy Sommers – 40 Jaar Hits”, kreeg dat jubileumjaar onlangs een extra feestelijk randje. Op dat verzamelalbum, dat momenteel al meer dan 13.500 keer over de toonbank ging, staan ook 5 nieuwe nummers. Na de nr.1 hit “Liefde Voor Altijd” wordt ter promotie van het album nu ook “Zoals Jij” als single uitgebracht.

Een realisatie van Universal Music - ARS Entertainment

Reageer (0)

04-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIRUS hield deze website tegen
Beste plietspletsers,

ondanks alle mogelijke beveiligingen die werden geïnstalleerd, overwon een onaangenaam beestje en zorgde hiermee voor een waar ongenoegen bij de webmaster. Gelukkig kon alles worden gevrijwaard zodat we zonder problemen vanaf maandag 5 december 2011 weerom www.plietsplets.be actueel kunnen houden !

Mijn verontschuldigingen voor de "stille periode" ... en hopend op uw begrip, maar op 5/12 is plietsplets er terug !!

Johan
  

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
  • MIAT wordt Industriemeuseum
  • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
  • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
  • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
  • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
  • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
  • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
  • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
  • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
  • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
  • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
  • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
  • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
  • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
  • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
  • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
  • Nacht van de Vleermuis op 29/8
  • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
  • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
  • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

    PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • Breydelham
  • Heikki Verdurme (fotograaf)
  • Uitbureau Gent (tickets)
  • Gent
  • Zinloos geweld
  • Smaak
  • Ambiance
  • Huis van Alijn
  • Aktivia
  • Gastronomie en Toerisme

    Archief per maand
  • 09-2018
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 01-2016
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 06-2015
  • 04-2015
  • 01-2015
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 11--0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs