Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijk



Foto

voor wie iets méér wil
06-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Academie voor Beeldende Kunst Gent organiseert 24-uren tekenmarathon 'One Night Stand'

Affiche One Night Stand

Het evenement ‘One Night Stand – Posing for Rio’ is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de Academie voor Beeldende Kunst Gent, de jonge theatermakers Leefgroep 11 en Fabienne Haerinck. Het is een 24-uren tekenmarathon ten voordele van het sociaal-artistiek project Vila Cruzeiro, in de sloppenwijken in Rio de Janeiro.

Tijdens dit unieke en gratis initiatief kunnen kunstenaars en amateurs vierentwintig uur hun creatief en artistiek ei kwijt naar levend model. Niet-creatieve kijklustigen kunnen genieten van twee tentoonstellingen, muziek, dans, performance, een drankje, enz. en dat allemaal in het teken van het goede doel. ‘One Night Stand’ vindt plaats in het kunstencentrum in de Zebrastraat 32, 9000 Gent, van vrijdag 10 februari 2012 om 20 uur tot zaterdag 11 februari 2012 om 20 uur.

De unieke peepshow laat toe een blik te werpen achter de schermen van ‘One Night Stand’, in alle discretie en anonimiteit maar met een stevige theatrale knipoog.

In de bar van Vila Cruzeiro is het mogelijk om een drankje te bestellen en een optreden mee te pikken. Elk drankje betekent een rechtstreekse bijdrage aan het goede doel.

Praktisch

‘One Night Stand’ vindt plaats van vrijdag 10 februari 2012 om 20 uur tot zaterdag 11 februari 2012 om 20 uur in het cultuur- en kunstencentrum in de Zebrastraat 32, 9000 Gent.

Deelnemen aan de tekenmarathon is gratis maar inschrijven is noodzakelijk gezien het beperkte aantal plaatsen. De sessies op zaterdag 11 januari 2012 van 9 tot 15 uur zijn voorbehouden voor kinderen en jongeren.

Meer informatie en inschrijvingen via de website www.academiegent.be/1nightstand

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Digitale Kermis t.e.m. 12/2

Affiche Digitale Kermis   

Van zaterdag 4 februari tot en met zondag 12 februari 2012 vindt de tweede editie van de Gentse Digitale Kermis plaats. De Gentse Digitale Kermis is een indoorevenement waarop elke Gentenaar, jong en oud, op een speelse manier kan kennismaken met de digitale wereld en de mogelijkheden van verschillende digitale media.

Die zijn namelijk vandaag niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven: gsm, sms, smartphone, digitale tv, enz. Ook steeds meer informatieverstrekking en dienstverlening verloopt via de digitale weg. Zo is er het e-loket van de Stad Gent, de online stagedatabank enz. Het wordt dan ook steeds belangrijker om de digitale sneltrein niet te missen.

Wil je eens boogschieten met een Wii of muziek spelen op een iPad? Of racen met een digitaal rijbewijs? En weet je wat een Twitterwall is?

Aan de kraampjes staan Gentse organisaties die het publiek een handje helpen op de digitale snelweg. Er vallen ook prijzen te winnen.

Waar en wanneer?

Zes locaties krijgen de rondreizende Gentse Digitale Kermis op bezoek, telkens van 14 tot 17 uur.

- Zaterdag 4 februari: in de hoofdbibliotheek Gent: Kick-Off, Graaf van Vlaanderenplein 40, 9000 Gent

- Zondag 5 februari: in het Buurtcentrum Bloemekenswijk, Frans Van Ryhovelaan 119, 9000 Gent

- Dinsdag 7 februari: in OCMW Lokaal Dienstencentrum Speltincx, Meersemdries 4, 9050 Gent-Gentbrugge

- Woensdag 8 februari: in Inburgering Gent, Blekerijstraat 55, 9000 Gent

- Zaterdag 11 februari: in vzw Jong kinderwerking Macharius Heirni, Tarbotstraat 61 c, 9000 Gent

- Zondag 12 februari: in Buurtcentrum Muide-Meulestede-Afrikalaan, Patrijsstraat 10, 9000 Gent.

Reageer (1)

15-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rochehaut ... een mooie aanloop naar LEKKER GENIETEN IN GENT - LEKKER WAALS



De journalisten die zich hadden opgegeven om de persvoorstelling van de 3de editie van “LEKKER GENIETEN IN GENT – LEKKER WAALS” bij te wonen, waren in de wolken toen een tweedaagse trip  met minibus vertrok vanuit de kantoren van organisator GI.dee (ICC – Gent) richting Rochehaut S/Semois (Bouillon). Om de culinaire geneugten van Wallonië voor te stellen was dit immers de meest originele plek en wat méér was: alles speelde zich af in en rond het befaamde “Auberge de la Ferme” dat reeds jaren op een schitterende manier wordt geleid door Patricia en Michel BOREUX, hun familie en hun enthousiaste team.


 

Bedoeling van deze reportage is om u een inkijk te geven van de prachtige omgeving en de diverse mogelijkheden die deze locatie biedt om u een culinair en ontspannen moment te laten beleven met de charme die eigen is aan de streek en haar bewoners. En uiteraard ook nog eens te verwijzen naar de beurs die op zaterdag 17 en zondag 18 december de Oude Vismijn omtovert tot een èchte Waals- Gentse topper (zie www.lekkergenieten.com).

 


Maar Rochehaut dus: een buitengewoon balkon dat uitgeeft op de Semois met zicht op het lagergelegen dorpje Frahan biedt ongetwijfeld één van de mooist uitzichten van België. Bij aankomst in het dorp kan u niet anders dan even stil te staan bij het epicentrum: het terras van Taverne de la Fermette. Van hieruit leiden (bijna) alle wegen naar Rome en aanschouwen we niet alleen enkele typische winkeltjes die verwijzen naar de typische streekproducten of het kerkgebouw dat sedert 1614 het klokkengeluid voortbrengt, maar is er ook de mogelijkheid tot het nemen van een toeristentreintje dat discreet de vallei doorkruist en alzo de bezoeker toelaat om haar natuurlijke en bebouwde erfgoed, landschappen en de gasten van haar boerderijen en bossen te bewonderen.


 

Het dierenpark “Entre Ferme en Forêt” is één van de trekpleisters want met zo’n 30-tal diersoorten (reeën, struisvogels, everzwijnen, wallabies, trekpaarden, lama’s … en varkens en runderen voor eigen kweek) komt groot en klein ruim aan z’n trekken. Breng daarnaast nog een bezoek aan het twintigtal ruimtes omvattende Landbouwmuseum … en de dag kan niet meer stuk.

Maar eindigen moet je sowieso doen in Auberge de la Ferme.


 

Morgen nog méér !!! Maar werp gerust nu al een blik op www.aubergedelaferme.com

 

Reageer (0)

12-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt komend weekend LEKKER GENIETEN IN GENT - LEKKER WAALS

       

Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2011 kunnen alle levensgenieters ongetwijfeld hun hart ophalen in de “Oude Vismijn” (Gent) en dit op de 3de editie van LEKKER GENIETEN IN GENT – LEKKER WAALS.

Op 3 locaties in de Oude Vismijn worden de allerlekkerste producten uit Wallonië op diverse manieren gepromoot. Zo kan de bezoeker op beide dagen tussen 11 en 18 uur niet alleen proeven van de producten die via een 45-tal standen worden voorgesteld (Grote Zaal),  maar zijn er doorlopend ook live demonstraties door bekende chefs waaronder Felix Alen en Christer Elfving.

    

Tijdens de demonstraties (in de mezannine) wordt gekookt met zelf gekozen Waalse producten waarbij tafelhapjes en snelle gerechten de liefhebbers moeten overtuigen van de kwaliteit van de producten die op deze beurs te krijgen zijn.  De locatie wordt dan ook omgetoverd tot het Cera en Lekker Waals kooktheater èn misschien wordt u wel uit de zaal gehaald voor deelname aan één van de verschillende kooksessies. Salades, aardappelen, confituur, foie gras, safraan, boter en kaas, escargots, mosterd, siroop, chocolade, Luikse wafels en nog zovele andere producten passeren de revue en brengen u ongetwijfeld tot een onbedwingbare vorm van watertanden.





Maar ook aan de dorstige bezoeker wordt gedacht, want in de Kleine Zaal wordt u in de sfeer gebracht van een Waals café met diverse biertogen èn optredens van Freddy Birset en Kurt Burgelman.

De toegang tot LEKKER GENIETEN IN GENT – LEKKER WAALS bedraagt 2,50 euro MAAR daarvoor krijgt u reeds een fris Waals biertje in de plaats. De kleinschaligheid dichtbij de mensen is DE troef die de organisatoren uitspelen en waarvan tijdens de vorige editie (toen nog in de Handelsbeurs) zowaar 4500 bezoekers konden getuigen.

Het openingsevent gaat door op zaterdag 17 december tussen 11.30 en 14.00 uur, terwijl de beurs zelf op zaterdag en zondag als culinair event kan worden bezocht van 11 tot 18 uur.

Voor alle bijkomende info verwijzen wij graag naar www.lekkergenieten.com èn naar organisator Gi.dee (www.gidee.be).

De komende dagen verwennen wij u nog wat méér want we hebben nog een reportage over Rochehaut en Auberge de la Ferme alwaar het evenement aan de pers werd voorgesteld èn een reportage over 10 jaar promotie in Vlaanderen door Lekker Waals.

Maar noteer alvast 17 en 18 december in uw agenda: LEKKER GENIETEN IN GENT – LEKKER WAALS in de Oude Vismijn – St. Veerleplein – Gent.

Reageer (0)

06-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele leuke en muzikaal getinte decembergeschenken

De beste Walsen op De Walscollectie

De dansscholen lopen vol en stijldansen is ook weer helemaal 'in'. Het succes van programma’s als ‘Sterren Op De Dansvloer’ (vanaf volgend voorjaar weer op VTM) is daar niet vreemd aan.

De wals is dan weer één van de meest gekende en populaire dansen ter wereld. De mooiste walsen aller tijden, gebracht door de meeste befaamde en gereputeerde orkesten, werden nu verzameld op de schitterende 3CD "De Walscollectie" .

Met o.a. de allermooiste walsen van Johan Strauss jr, Peter Tchaikovsky, Emile Waldteufel, Franz Lehar, Joseph Lanner en Joseph Strauss. Samensteller van dienst - Marc Brillouet - heeft met zijn funiculi funicula-reeks ten overvloede bewezen dat hij niet alleen over een uitgebreide repertoirekennis beschikt, maar ook dat zijn prachtige verzamelaars een breed publiek aanspreken.

Waan jezelf even in het Wenen van Strauss, met "De Walscollectie" (3CD) - een stijlvol eindejaarsgeschenk!
 Nu overal verkrijgbaar  … en een produktie van Universal Music en ARS Entertainment.

Tracklist

CD 1

1.  An der schönen blauen Donau - J.Strauss Jr  - Geoff Love and his Concert Orchestra                

2.  Schatzwalzer uit Der Zigeunerbaron - J.Strauss Jr. -  Wiener Symphoniker o.l.v. Robert Stolz                  

3. Valse lente uit ballet Coppélia - Leo Delibes -  L'Arco Musicale o.l.v. Dirk Brossé

4. Walzer Tempo part 2 uit ballet Cinderella - J. Strauss Jr -  National Philharmonic Orchestra o.l.v. Richard Bonynge

5. Waltz of the Flowers uit ballet The Nutcracker - P.I. Tchaikovsky - Kirov Orchestra o.l.v. Valery Gergiev

6. Ueber den Wellen - J.Rosas  Berliner Symphoniker o.l.v. Robert Stolz

7. Schneewalzer - Thomas Koshat -  André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest

8. Unter Donner und Blitz, polka schnell - J.Strauss Jr. -  Vienna Philharmonic Orchestra o.l.v. Willi Boskovsky

9. Gold and Silver Waltz - Fr.Léhar -  Gothenburg Symphony Orchestra o.l.v. Neeme Järvi

10. Bad'ner Madl'n opus 257 - Karl Komzak -  Berliner Symphoniker o.l.v. Robert Stolz

11. Wiener Bonbons - J.Strauss Jr.  - Berliner Symphoniker o.l.v. Robert Stolz

12.  Amour et printemps - E. Waldteufel - Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Alfred Walter

13. Tausend und eine Nacht - J. Strauss Jr -  Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Alfred Walter

14. Wiener Bürger Walzer - C.M.Ziehrer - Vienna Philharmonic Orchestra o.l.v. John Eliot Gardiner

 

CD 2

1. Wals uit Faust - A. Gounod -  Gothenburg Symphony Orchestra o.l.v. Neeme Järvi

2. Geschichten aus dem Wiener Wald - J.Strauss Jr. -  Geoff Love and his Orchestra

3. Wiener Praterleben ( Sportpalast Walzer) - S.Translateur -  André Rieu en zijn  Johann Strauss Orkest

4. Love's dream after the ball - A. Czibulka -  The London Symphony Orchestra o.l.v. Richard Bonynge

5. Valse Espagnol - J.Hellmesberger -  The Göttingen Symphony Orchestra o.l.v. Christian Simonis

6. Espana - E.Waldteufel -  Vienna Volksoper Orchestra o.l.v. Franz Bauer Theussl

7. Tritsch-Tratsch Polka - J. Strauss Jr - Vienna Philharmonic Orchestra o.l.v. Willi Boskovsky

8. Ballsirenen Walzer - Fr.Léhar - Vienna Philharmonic Orchestra o.l.v. John Eliot Gardiner

9. Les patineurs - E. Waldteufel - Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Alfred Walter 

10. Ball scene - J. Hellmesberger - Gothenburg Symphony Orchestra o.l.v. Neeme Järvi

11. Künstlerleben - J. Strauss Jr. - Austrian Radio Symphony Orchestra o.l.v. Peter Guth

12. Dorfschwalben aus Oesterreich - Josef Strauss - Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Ernst Marzendorfer

 

CD 3

1. The second waltz – Shostakovitsch - André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest

2. Estudiantina - E. Waldteufel - Vienna Volksoper Orchestra o.l.v. Frans Bauer Theussl

3. Belle of the ball - L. Anderson - Saint Louis Symphony Orchestra o.l.v.

4. Ohne Bremse, Polka schnell - Eduard Strauss - Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Mika Eichenholz

5. Frühlingsstimmen - J. Strauss Jr - Vienna Philharmonic Orchestra o.l.v. Willi Boskovsky

6. Walzerträume - O. Straus - Berliner Symphoniker o.l.v. Robert Stolz

7. Holzschuhtanz uit Tsar und Zimmerman - A. Lortzing - André Rieu en het Johann Strauss Orkest

 8. Rosen aus dem Süden - J.Strauss Jr. - Wiener Philharmoniker o.l.v. Karl Böhm

9. Waltz nr. 2 uit ballet Swan Lake - P. I. Tchaikovsky - The London Symphony Orchestra o.l.v. André Previn

10. Flower's Whisper - E.Stolc - Czech Philharmonic Orchestra o.l.v. Vaclav Neumann

11. Feuerfest polka - Josef Strauss - Slovak State Philharmonic Orchestra o.l.v. Ernst Marzendorfer

12. Wiener Blut - J. Strauss Jr. - Vienna Volksoper Orchestra o.l.v. Franz Bauer Theussl

13. Kaiser-Walzer - J. Strauss Jr. - Vienna Volksoper Orchestra o.l.v. Frans Bauer Theussl

14. Radetzky Mars - J. Strauss sr. - Berliner Philharmoniker o.l.v. Herbert von Karajan


Wiener Festewalzer/And the Waltz goes on


"And The Waltz Goes On" was de droom van de 19-jarige Sir Anthony Hopkins toen hij een wals componeerde. Nu ruim 40 jaar later gaat zijn wens in vervulling.

André Rieu arrangeert zijn stuk met succes; de wereldpremière van "And the Waltz Goes On" is een feit en nu ook eindelijk verkrijgbaar op CD!

Naast deze prachtige wals staan er nog enkele walsen van grootmeester Rieu zelf op dit album. De wals komt uit alle hoeken van de wereld. Beroemd zijn de Weense walsen, maar wat dacht u van de treurige wals uit Finland “Valse Triste” en “La petite Valse” uit Frankrijk? Nog zo´n prachtig stuk gecomponeerd door André Rieu zelf, is de wals "Dreaming of New Zealand", een hommage aan Nieuw Zeeland. U kan ze allemaal terugvinden op dit album.

André Rieu - "And The Waltz Goes On" - Veel luister-, maar vooral ook walsplezier!

Deze realisatie van Universal Music en ARS Entertainment is vanaf nu overal verkrijgbaar, ook op DVD en Blu-ray.

Reageer (0)

05-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmarkt in Gent zet kraampjes open vanaf 9/12

Kerstmarkt                      

Van vrijdag 9 tot vrijdag 30 december 2011 kan men opnieuw terecht op het Sint-Baafsplein en de Botermarkt voor de gezellige kerstmarkt, als vanouds het kloppend hart van de eindejaarsdagen in Gent. Ideaal voor wie nog op zoek is naar een leuk geschenkje voor onder de kerstboom.

De Gentse kerstmarkt heeft sinds de opstart een zeer goede faam verworven, zowel in binnen- als buitenland. Talrijke handelaars staan dan ook te dringen om een plaatsje op deze stijlvolle markt te veroveren. In de 51 houten chalets is er een zeer divers aanbod.

De Dienst Markten en Foren zorgt samen met de Dienst Economie voor een gezonde mix tussen artisanele producten, kerstartikelen, originele geschenken en natuurlijk heel wat lekkers. Voor de smullers zijn er dit jaar ambachtelijk brood, koffiekoeken, enz. en ambachtelijke truffels met verschillende smaken. Diegenen die op oudejaarsnacht een wens de wereld willen insturen kunnen op de kerstmarkt terecht voor wensballonnen.

Animatieprogramma

Wie op de Gentse kerstmarkt rondwandelt, kan sowieso mee genieten van de schitterende beiaardmuziek uit de Belforttoren en het klokkengelui van de Sint-Baafskathedraal. Ook op de kerstmarkt voorziet de Dienst Economie op en rond het Sint-Baafsplein een uitgebreid en gevarieerd animatieprogramma.

Voor de kinderen is er op twee woensdagnamiddag grime en het ‘Poëtisch kapsalon’, waar kinderen een origineel kapsel kunnen krijgen. De hele periode zorgen 34 live bands en kerstkoren voor extra sfeer. Meer informatie over het programma is te vinden op de websitewww.gent.be/kerstmarkt en www.verlichtjewinter.be.

Praktisch

51 chalets op het Sint-Baafsplein en de Botermarkt.

De openingsuren

Maandag tot en met vrijdag van 13 tot 21 uur

  Zaterdag en zondag van 11 tot 21 uur

  Op zaterdag 24 december 2011, kerstavond, sluiten de chalets vanaf 16 uur

  Vanaf zondag 25 december 2011 zijn de chalets open tot 19 uur (in plaats van 21 uur)

Animatieprogramma op de websites www.gent.be/kerstmarkten www.verlichtjewinter.be

Zondagshoppen

Een bezoekje aan de kerstmarkt en winterdroom kan uiteraard ook gekoppeld worden aan een middagje shoppen. Traditiegetrouw kan dit in december ook op zondag. Dit jaar zijn de koopzondagen 4, 11 en 18 december.


Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bibberduiken op 22/1/2012 in Blaarmeersen

Bibberduik

Op zondag 22 januari 2012 om 14 uur vindt de Bibberduik plaats in de Gentse Blaarmeersen. Wie wil deelnemen, kan zich vanaf vrijdag 2 december 2011 inschrijven. 

Alle bibberhelden krijgen een badeendje, de eerste vijfhonderd inschrijvers ook een gratis consumptie. Deelnemen is gratis. Een extra duik in het ijskoude water langs de glijbaan is mogelijk. 

Als opwarming staat een stevige aerobicsessie op het programma, gevolgd door de unieke bibberplons. Daarna wordt samen geklonken op een nieuw, sportief jaar.

De Bibberduik wordt dit jaar niet naar een latere datum verplaatst. De Sportdienst voorziet een andere leuke activiteit als de weersomstandigheden de Bibberduik niet mogelijk maken.

Inschrijven en info

Vanaf vrijdag 2 december 2011 via de website
www.gent.be/sport of via de Sportlijn: tel. 09 266 80 00.

Deelname: vanaf 8 jaar en gratis (voorwaarden zie website
www.gent.be/sport).

E-account

Wie via de website wil inschrijven en nog geen klant is van de Sportdienst of zich nog niet eerder online aanmeldde, maakt best vooraf een e-account aan via de website
www.gent.be/sport. Men kan zich immers pas inschrijven voor de Bibberduik, wanneer men via mail zijn persoonlijke klantgegevens heeft ontvangen. Die bevestiging kan even duren, daarom is het aangewezen om zich tijdig aan te melden.

Praktisch

Bibberduik op zondag 22 januari 2012 om 14 uur in het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen, Zuiderlaan 5, 9000 Gent.
Wie ingeschreven is, blijft (via e-mail) op de hoogte.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia zingt titeltrack van "Groenten uit Balen"

1 Minute (Natalia)

Vlaanderen’s populairste diva is back! Na enkele maanden windstilte op muzikaal vlak keert Natalia terug met een ijzersterke nieuwe single.

“1 Minute” is, zoals men dat noemt, Natalia op haar best: krachtig, melodieus en swingend langs alle kanten!  Een aanwinst voor elke playlist, dat staat vast.

Het nummer wordt ook de titeltrack van de nieuwe Vlaamse film “Groenten Uit Balen”, die vanaf 14 december in de bioscoop te zien zal zijn.

Een realisatie van Universal Music !

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debuutsingle O.G. richt pijlen op internationaal succes !

friday night

O.G. (Original Gentleman)
wordt op 18 maart 1989 geboren te Brussel als Mutijima Bryon. De Belgische-Rwandees, zijn grootvader is een West-Vlaming, keert op zeer jonge leeftijd terug naar Rwanda, waar hij een Engelstalige opvoeding geniet. Na de tragische genocide in het land in 1994, wordt het dagelijks leven van de Rwandese bevolking compleet overhoop gegooid. Het land herpakt zich relatief snel en een jaar later worden de zenders TVR en 101 FM KIGALI opgericht. Hierdoor krijgt de Rwandese jeugd de kans om buitenlandse muziekstijlen te ontdekken. Vooral rap en R&B, gebracht door Amerikaanse en Franse artiesten, wordt fel gesmaakt. Het is er de geboorte van een nieuwe generatie artiesten, waar O.G. deel van uitmaakt, die met een Engelse, Franse en zelfs Swahili ‘flow’, buiten de lijntjes van de klassieke HIP HOP durft te kleuren.

 O.G. keert in 2005 terug naar België om er zijn studies af te werken en om er de Franse taal perfect onder de knie te krijgen. In 2010 besluit hij zich volop op zijn muzikale toekomst te concentreren en brengt met “The Therapy volume 1” een eerste EP uit. De eerste single uit deze EP, “Friday Night”, wordt in juli 2011 opgepikt door Universal Music. De platenfirma van o.a. Rihanna, Taio Cruz en NE-YO is danig onder de indruk van het talent van de Belgische artiest en schotelt hem meteen een internationaal platencontract voor. In oktober 2011 trekt O.G. richting Berlijn, waar de internationale videoshoot plaatsvindt voor zijn debuutsingle “Friday Night”. Met een ijzersterke single, bijhorende video en ondertussen ook een vette remix van Laurent Wéry, is O.G. helemaal klaar om de binnen- en buitenlandse hitlijsten te bestormen.

Een realisatie van Universal Music en ARS Entertainment !

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zoalsz jij" nieuwe single van Willy Sommers



Willy Sommers
viert dit jaar 40 jaar carrière en met een uitverkocht concert in Kursaal Oostende en een GOUDEN plaat voor het verzamelalbum “Willy Sommers – 40 Jaar Hits”, kreeg dat jubileumjaar onlangs een extra feestelijk randje. Op dat verzamelalbum, dat momenteel al meer dan 13.500 keer over de toonbank ging, staan ook 5 nieuwe nummers. Na de nr.1 hit “Liefde Voor Altijd” wordt ter promotie van het album nu ook “Zoals Jij” als single uitgebracht.

Een realisatie van Universal Music - ARS Entertainment

Reageer (0)

04-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIRUS hield deze website tegen
Beste plietspletsers,

ondanks alle mogelijke beveiligingen die werden geïnstalleerd, overwon een onaangenaam beestje en zorgde hiermee voor een waar ongenoegen bij de webmaster. Gelukkig kon alles worden gevrijwaard zodat we zonder problemen vanaf maandag 5 december 2011 weerom www.plietsplets.be actueel kunnen houden !

Mijn verontschuldigingen voor de "stille periode" ... en hopend op uw begrip, maar op 5/12 is plietsplets er terug !!

Johan
  

Reageer (0)

25-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeneverfestival op 26 en 27 november in Groot Vleeshuis

 

Steek je neus ook eens in andermans lievelingsdrank

Als whiskyadept weet je, en ook de andere leden van je whiskyclub, aroma's en smaken in whisky's te ontdekken en te waarderen. Maar weet je wat je allemaal in een O'de Flander kunt vinden?

Misschien niet de eerste 'spirit' waar je aan denkt, maar deze heerlijke drank is wel méér dan het onderzoeken waard!
Neem een paar vrienden onder de arm en kom 'brainstormen'.

Kom naar het O'DE FLANDER JENEVERFESTIVAL in Gent

Ontdek de grote verscheidenheid in de O'de Flander jenevers. Elf Oost-Vlaamse distillateurs brengen hun producten om te tonen hoe verscheiden ze wel zijn. O'de Flander jenever is een hoogstaande graanjenever van minstens 35% alcohol en uitsluitend geproduceerd in Oost-Vlaanderen.

Dit is een unieke gelegenheid om dit Europees Beschermd Streekproduct te ontdekken

(en - waarom niet- een heerlijk dagje Gent mee te pikken).

Praktisch:

Plaats: Groot Vleeshuis, Groentenmarkt 7, Gent (bij het Gravensteen)

Data: zaterdag 26 en zondag 27 november telkens van 11.00 tot 18.00 uur.

Toegang: 5 euro (je krijgt een festivalglas en kan meteen vier jenevers gratis proeven,

wie meer wil vraagt naar extra bonnen)

Workshops om van te genieten:

14.00 uur: 'Maak je eigen cocktail met jenever' met Ben Bellemans en Ferdinand Cobbaut (gratis)

15.00 uur: 'Leren proeven' met prof. Van Schoonenberghe (gratis)

16.00 uur: 'Koken met jenever' met Atelier Plus (gratis)

17.00 uur: 'Maak je eigen jenever' met Fernand Dacquin (inschrijven: 20 euro per persoon)

Alle info op: www.odeflander.be

Reageer (0)

15-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5de Gentse Museumnacht op 1/12/2011

Affiche Museumnacht 2011

De vijfde editie van de Gentse Museumnacht vindt plaats op donderdag 1 december 2011

Negen Gentse musea openen de deuren van 18 tot 1 uur. Men kan er gratis genieten van de vaste collecties, interessante tentoonstellingen, special acts en randanimaties. 

Met tramlijn 1 kunnen bezoekers gratis naar de verschillende musea. 

Vanaf 23 uur is er een afterparty voorzien in het S.M.A.K. De Museumnacht en de opening van de kunstbeurs Lineart diezelfde avond zijn het startschot van de Gentse Kunstweek, die loopt tot dinsdag 6 december 2011.

Met deelname van MIAT – De wereld van Kina – Het Huis van Alijn – MSK – Design Museum Gent – Kunsthal St. Pietersabdij – STAM – Museum Dr. Guislain  en  S.M.A.K.

Alle info op de websites van de deelnemende musea !

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cornelius Bracke op 22/11 in Gentse stadsbibliotheek met theatermonoloog

Op dinsdag 22 november 2011 speelt Bob De Moor zijn theatermonoloog  'Wees gul met uw organen' in de Bibliotheek aan het Zuid.

Affiche Wees gul met uw organen

Vijfentwintig jaar lang was hij alleen bekend van het intrigerende fotootje bij zijn Humo-column, maar vandaag is het eindelijk zover: Cornelius Bracke verschijnt in levende lijve voor het publiek.

Corneel wordt door de Vlaamse overheid als bekende vlaming ingeschakeld om overal te lande reclame te gaan maken voor orgaandonatie. Maar Corneel zou Corneel niet zijn als dit niet ontaardde in een hilarische egotrip. Corneel heeft namelijk een zwarte lijst opgesteld van mensen die uitgesloten zijn van genot zijner organen omdat ze ooit eens tegen zijn kar hebben gereden. De meanderende memoires van Corneel, verteld met het olifantengeheugen van een misantroop, op tekst van Guido Van Meir.

Bob De Moor brengt het beste uit vijfentwintig jaar Corneel met een vanzelfsprekende naturel alsof het personage van meet af aan op zijn lijf geschreven werd. De voorstelling in de Bibliotheek kadert in de Seniorenweek.

Praktisch

De theatermonoloog vindt plaats op dinsdag 22 november 2011 van 12.30 tot 13.15 uur (deuren openen om 12 uur), in de Achilles Musschezaal van de Stedelijke Openbare Bibliotheek, Graaf van Vlaanderenplein 40, 9000 Gent 
Toegang is gratis, er kan niet gereserveerd worden.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freeks boekensienjalement: Cityguide GENT
Foto   Deze (on)regelmatige rubriek, toegeleverd door Freek Neirynck, ambieert geen recensiekolom te zijn, maar zoals de titel het zelf zegt: een seinpaal voor geïnteresseerde en potentiële lezers.
 
NIEUWE HANDIGE CITYGUIDE VAN GENTSE UITGEVERIJ ADD-ON

 

Bij de vrij nieuwe Gentse uitgeverij Add-On, die voor het eerst op de Antwerpse Boekenbeurs stond en binnenkort ook op de Buchmesse in Frankfurt zal vertegenwoordigd worden, verscheen, voorlopig alleen in het Nederlands, een beknopte - maar/en dus - handige stadsgids van Gent.

 
cityguide_ghent

De publicatie “Gent – Cityguide” is inhoudelijk eerder summier doch essentieel en ideaal als overzichtelijke leidraad bij een eerste bezoek aan Gent. Congresgangers, ééndagstoeristen, tussenhaltemaker vinden er genoeg stof in om de Artevelde in één of twee dagen in zijn meest onvergetelijke aantrekkelijkheden te ontdekken.

 

Ze worden ondermeer door de Kuip en de noordelijke wijken geloodst en door de buurt van de zuid en het studentenkwartier tot aan het Sint-Pietersplein. Er zijn een viertal voor iedereen haalbare wandelingen uitgewerkt e, de onmisbare aandachtspunten onderweg krijgen een duidelijke omschrijving.

 

Uiteraard staan er ook horeca-tips is, worden musea gesitueerd en enkele tips gegeven om bepaalde interessante (bondig beschreven) gebouwen binnen te stappen. Een stadsplannetje in een flapje in de achterkaft maakt de gebruiksvriendelijkheid optimaal.

 

Het grootste pluspunt van het boekje (143 geïllustreerde bladzijden, € 15) is het recent opgenomen beeldmateriaal (naast weinig eerder geziene iconografie en hedendaags in elkaar gelay out) dat een perfect beeld geeft van hoe Gent er anno 2011 uitziet en wat zijn voornaamste troeven zijn.

 

Burgemeester Termont schreef bereidwillig een originele inleiding waaruit het CNN-citaat “Gent da’s het beste van Antwerpen en Brugge verenigd in één stad” opspringt. Internationale coryfeeën en echte Gentenaars Guy Verhofstadt en componist Dirk Brossé kaarten op hun manier ook de stad aan.

 

Lieven De Gussemé (ook foto’s) en Dominique Baert tekenen voor de frisse tekst die ook jonge toeristen ontzettend zal aanspreken. Hopelijk lig het werk binnenkort altijd ter beschikking in de jeugdherberg (met jongerenreductieprijs?), in de hotels en in de Bed and Breakfasts. Het zal er als zoete broodjes verkopen. 

 

Voor meer info: www.addonpublishing.com of 09/258.20.02 van Add.On Publishing, Wiedauwkaai 52M, 9000 Gent.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Wim Leys is ode aan dochter Febe
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wim Leys heeft een nieuwe single, en die heeft alles te maken met zijn dochtertje.

In juli 2009, na negen maanden wachten, veranderde het leven van Wim Leys ingrijpend want toen werd zijn dochtertje Febe geboren, een heel intense ervaring.

Wim zette alle emoties die zo’n geboorte losmaken en alle gevoelens die hem de eerste maanden overvielen op papier en bezorgde de notities aan Bart Herman die er een mooie tekst uit distilleerde en er nostalgische muziek onder zette, helemaal in de rock’n roll sfeer die Wim zo ligt en waar hij het laatste jaar hit na hit mee scoorde.

Het liedje werd live ingespeeld door enkele straffe muzikanten, versterkt met een blazerssectie. Er werd ook een clip opgenomen waarin dochtertje Febe ook te zien is.

 De clip is deze week al gepromoveerd tot ‘Lieveling’ bij Ment TV.

Net zoals bij ‘Shout Shout’, ‘Happy Days’ en ‘Rocking in the street’ baadt ook deze clip weer volledig in de nostalgische sfeer.

“Negen maanden” is het meest persoonlijke liedje dat Wim Leys ooit opnam. Het is een ode aan zijn dochtertje, maar het is ook erg herkenbaar voor iedereen die papa of mama is.

Alle info over Wim: www.wimleys.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Taelman (Lier) wint 3de editie Kampioenschap van Vlaanderen Karaoke
Klik op de afbeelding om de link te volgen



In te Mixx te Ingelmunster vond zondag ll. de derde editie van het 'Kampioenschap van Vlaanderen Karaoke' plaats in een organisatie van Ignace Crombé en Geert Lakiere.

Maar liefst 47 kandidaten waren ingeschreven en zouden beoordeeld worden door een vakjury onder voorzitterschap van Adriaan van Landschoot en geasssisterd door ex-radio2 producer Ro Burms, zangcoach Ellen Cox, muzikant Wim Dierick, cineast Ronny Masco en zanger Andy Marvin.

Alle kandidaten dienden 2 nummers te zingen.

De 'prijs van het publiek' ging naar Bernard Deceuninck uit Ardooie.

De vakjury maakte volgende uitslag bekend :

-1ste plaats : Elke Taelman (Lier) : 120 ptn

-2de plaats : Mieke Vandevelde (Zwijnaarde) : 107 ptn

-3de plaats : Stephen Vanhaelewyn (Kortemark) : 61 ptn

-4de plaats : Lindy Vanlerberghe (Menen) : 48 ptn

-5de plaats : Sarah Maesen (Ham) : 44 ptn

-6de plaats : Anne-Mie Verschelde (Ingelmunster) : 29 ptn

-7de plaats : Inge Van Rossem (Oetingen) : 23 ptn

-8ste plaats : Melissa Bruyneel (Ooigem) : 21 ptn

-9de plaats : Jérémie Vrielynck (Deerlijk) : 19 ptn

-10de plaats : Bernard Deceuninck (Ardooie) : 18 ptn

De winnares, de 24-jarige Elke Taelman uit Lier, zong als nummers 'Foolish Games' van Jewel en 'Ironic' van Alanis Morisette.

Reageer (0)

02-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vzw Videoclub Evergem neemt prima start



Het voorbije weekend beleefde de kersverse vzw “Videoclub Evergem” een glansrijke start. Deze videoclub is de voortzetting van de vtbKultuur videoclub Gent, die al meer dan 50 jaar zijn sporen heeft verdiend. De leden maken films op een bijzonder hoog niveau en slepen geregeld prijzen in de wacht op belangrijke wedstrijden.

In 2010 verhuisde de videoclub van Gent naar Evergem en vestigde zich daar in het vtbKultuur-clubhuis in de Hekstraat 7. Op 24 oktober zette de videoclub de stap naar een vzw, waarbij de naam “Videoclub Evergem” meteen de enige echte officiële naam werd.

Met een geslaagde Gala Projectie, waarin zo maar eventjes 17 films van  clubleden werden vertoond, gooide de club  op 29 en 30 oktober zijn deuren wagenwijd open naar een ruim publiek.  Het werd een bijzonder glansrijke start, want de nieuwe Evergemse vereniging  viel de grote eer te beurt dat heel wat prominenten aanwezig waren op de eerste grote projectieavond.  De belangrijkste gast was ongetwijfeld Joke Schauvliege, Vlaams minister voor cultuur in hoogsteigen persoon, geflankeerd door Erik De Wispelaere, burgemeester van Evergem, Martine Willems, schepen van cultuur en Johan Van Hove, schepen van sociale zaken uit Evergem.

Daniel De Vetter leidde met duidelijke trots de Gala-Projectie in en bedankte voor de belangstelling van de hoge gasten. De burgemeester schetste de bloeiende culturele impact van zijn gemeente, waarin nu ook Videoclub Evergem een eigen plaats gaat innemen. Joke Schauvliege lichtte haar beleid toe als Vlaams minister van cultuur en benadrukte daarbij haar waardering voor de amateurkunsten. Een waardering, die geen dode letter is, maar waar ook een financieel plaatje aan verbonden is. Zo kon de minister  ons meedelen dat zij – in deze periode van zware besparingen – er toch  in geslaagd is het betreffende budget met 5% te laten stijgen.

Met deze Gala-Projectie hoopt de videoclub op bekendheid bij de bevolking van Evergem en ruime omgeving en dat niet alleen om de films van zijn leden te laten zien maar ook om beginnende “filmers” met raad en daad bij te staan. Wij leven namelijk in een tijd waarin meer en meer mensen hun reizen en belangrijke familieaangelegenheden op video vast leggen. Aan deze mensen wil de videoclub een helpende hand reiken. Doorwinterde cineasten zullen hen met raad en daad bijstaan met tips voor hun opnames en met suggesties om het opgenomen beeldmateriaal te verwerken en te monteren tot een toonbaar geheel. Iedereen kan daarvoor elke tweede zondag van de maand gratis van 10u tot 12u30 terecht in het “videocafé” in het vtbKultuurhuis, in de Hekstraat 7 te Evergem.

De leden komen bovendien elke tweede en vierde maandag van de maand samen in het clubhuis om 20 uur voor projecties en workshops.

Meer info: www.videoclubevergem.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scalaplatform scoort in november met LILI EN MARLEEN

Het programma van SCALAPLATFORM in november ziet er weerom spetterend uit en alle ogen zijn vooral gericht naar LILI EN MARLEEN – een komedie van Walter Van de Velde.

Lili en Marleen

De avond voor D.Day, juni 1944. Terwijl Rik en Lisa clandestien de Britse uitzendingen beluisteren, zit Riks dochter Nieke met een Duitse vrijer in de triporteur. Ze worden betrapt door de ondergedoken Griekse kapper Stavros, die langs het achterpoortje stiekem de herberg wou verlaten.Rik raakt in paniek.

De situatie wordt echter nog ingewikkelder: Nieke heeft aan haar vrijages met Hans een "souvenirtje" overgehouden en Pierre, Lisa's zoon die actief is in het verzet, wil in de kelder wapens verstoppen.

Als de Engelsen de stad bevrijd hebben, lijkt alles in kannen en kruiken: sergeant Tom zal met Nieke trouwen. Maar enkele dagen voor het huwelijk is de vogel (die in Engeland nog vrouw en kinderen heeft) gaan vliegen. Lisa zal eens met Stavros praten: die man kan toch moeilijk heel zijn leven alleen blijven.

Marc De Bruyker bewerkte deze bevrijdingskomedie tot een Gentse versie.

Met: Manon Soberon, Lynn Van den Broecke, Lien Van Ginderachter, Betty Bouckaert, Lia De Cuyper, Patrick Pevenage, Guido Van den Berghe, Alain Devos, Manuel Mugica Gonzalez en Christophe Dobbelaere

Speeldata:

Vrijdagen 11/11 - 18/11 - 25/11 om 20u

Zaterdagen 12/11 - 19/11 - 26/11 om 20u

Zondagen 13/11 - 20/11 - 27/11 om 15u

Alle info op www.scalaplatform.be - Dendermondsesteenweg 163-165 - Gent (09/228.87.20)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karnaval Ledeberg wacht achter officieel startschot !!!



Op 11 november opent Karnaval Ledeberg officieel het nieuwe karnavalseizoen.

De traditionele startdatum is symbolisch want, zowel bij het Organisatiecomité als bij de verschillende Ledebergse karnavalverenigingen (de LKV’s), zijn er op dit moment reeds heel wat plannen gesmeed en acties ondernomen.

Verschillende verenigingen zijn al gestart met de wagenbouw en sinds augustus zijn er bijna wekelijks één of meerdere activiteiten voor Ledebergse karnavalisten. In feite ligt het sociale leven rond karnaval op deze deelgemeente nooit echt stil.

Dit seizoen neemt Karnaval Ledeberg wel afscheid van één van haar oudste verenigingen. LKV Leute & Plezier werd in september ontbonden omwille van interne factoren en een slinkend ledenaantal.

Karnaval Ledeberg is ook nog op zoek naar mannelijke of vrouwelijke kandidaten voor de Prins- en Prinsesverkiezing. Inschrijven daarvoor is nog mogelijk tot en met 15 november.

Donderdag 10 november 2011 : schot voor de karnavalsboeg

Ledebirgse Vedettenparade

Een organisatie van de 2 Ledebergse karnavalgroepen die samenwerken, Karnavalgroep Dutsenclub en LKV De Muiletrekkers, voor de gelegenheid omgedoopt tot de Muiledutsen.

Die avond kan het publiek genieten van diverse campagneliederen, overwinningsliederen, gelegenheidsliederen en tal van special acts die gebracht worden door de nog actieve karnavalisten die ooit kandidaat, prins, prinses waren of die nu nog Keizer, Keizerin en Prins van Ledeberg zijn. Deze reeks van Ledebergenaars wordt aangevuld met gelegenheidsartiesten.

Café Breughel, Ledebergplein 18 - Ledeberg.

Aanvang : 20:11u

 

Vrijdag 11 november 2011 : Karnavaleske Veuruit ! Achteruit !- Toer.

9:00u     Karnavalontbijt Dutsenclub (Café Breughel, Ledebergplein 18, 9050 Ledeberg)

Vooraf inschrijven aangewezen. Niet-leden : 3 EUR

11:11u   Karnavalaperitief BTLK (Café Bristol Hundelgemsesteenweg 173, 9050 Ledeberg)

14:00u   Karnavalreceptie Buit’nlupers (Taverne Norbe, August Van Lokerenstraat 18, 9050 Ledeberg)

16:00u   Karnavaltoetje Opening seizoen van de Prinsenkamer van Ledeberg (Café Breughel Ledebergplein 18, 9050 Ledeberg)

Alle verdere info: www.karnavalledeberg.be

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
  • MIAT wordt Industriemeuseum
  • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
  • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
  • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
  • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
  • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
  • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
  • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
  • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
  • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
  • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
  • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
  • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
  • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
  • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
  • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
  • Nacht van de Vleermuis op 29/8
  • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
  • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
  • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

    PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • Breydelham
  • Heikki Verdurme (fotograaf)
  • Uitbureau Gent (tickets)
  • Gent
  • Zinloos geweld
  • Smaak
  • Ambiance
  • Huis van Alijn
  • Aktivia
  • Gastronomie en Toerisme

    Archief per maand
  • 09-2018
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 01-2016
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 06-2015
  • 04-2015
  • 01-2015
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 11--0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs