Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijk



Foto

voor wie iets méér wil
05-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stadsradio ROELAND wéér MET live-stemmen !!

Dat de Gentse stadsradio Roeland één van mijn mooie (misschien wel de mooiste) herinneringen is, zal ongetwijfeld voor de insiders (zowel artiesten als collega-radiomakers als fans (?)) geen geheim zijn.
Het is dan ook met genoegen dat ik enkele oud-collega's in de kijker mag plaatsen die lang hebben moeten wachten om nog eens (eindelijk !) live op radio hun troetelkind mogen koesteren.
Op 1 maart 2006 kregen enkele medewerkers weerom de kans om hun ervaringen en interesses af te vuren op een (hopelijk nog) ruim geïnteresseerd publiek. Dat Radio Roeland een begrip is in Gent (en ver daarbuiten) mag dan wel een zekerheid wezen, enkele maanden enkel gebruik maken van computermuziek en hier en daar wat lokale ingevulde minuten heeft sowieso de nodige repercusies. Maar gelukkig blijft de wereld bestaan door de inbreng van enkele goede zielen zoals Willy Van Bouchaute en Frank Peers er enkele zijn.
Wie houdt van kersvers sportverslaggeving in combinatie met genietbare muziek zit goed op zondagnamiddag van 15.00 tot 18.00 uur met "Café Sportief" in samenstelling en presentatie van Willy Van Bouchaute (een man met een aangename stem èn ooit een lid van The Garnets). Een méér dan gevarieerd aanbod i.s.m. de sportredactie van AVS Oostvlaamse Televisie zorgt ervoor dat iedere sportliefhebber zijn of haar gading vindt. En zéér belangrijk: omstreeks 17.15 uur hoort U alle nationale en provinciale (tot en met 4de) voetbaluitslagen ..... wie biedt er meer ??

Diezelfde zondag (van 11.00 tot 13.00 uur) presenteert Frank Peers het programma "Podium" wat al jarenlang garant staat voor een portie kwalitatieve informatie over toneel en theater. Frank weet als geen ander de wereld vóór en achter de schermen binnen te dringen en heeft via studiobezoeken, boeiende interviews èn aangepaste muziek een concept gevonden waar zelfs de nationale omroep soms een puntje mag aan zuigen.

Kortom: de zondag op Radio Roeland is de moeite waard om eens languit te genieten en doe dat dan op 103.8 FM

Reageer (0)

04-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gentse Handelsbeurs programmeert voor MAART :

Het is maart en het zal nu niet lang meer duren voor we de terrassen en de bloemetjes buiten kunnen gaan zetten. Tot het zover is kunt u bij De Handelsbeurs nog genoeg binnen vertieren, want in maart heeft de Handelsbeurs een programma waar je zeker niet omheen kunt. Voor de liefhebbers van klassieke muziek zijn er maar liefst drie trio’s om uit te kiezen. Of kies niet en ga naar allemaal. Daarnaast zal op 17 maart een Turks-Oostenrijkse-Engelse multimix in de gedaante van Fatima Spar & Die Freedom Fries uw wereldmuziekhart een sprongetje doen maken. Op 25 maart komt Popa Chubby, de schrikwekkend grote, struise en rauwe bluesman! Hij vult het podium letterlijk en figuurlijk met de blues. Het contrast met Laura Vital, die 28 maart de Spaanse flamenco in onze zaal brengt, kan bijna niet groter zijn. Maar ze beginnen zondag 5 maart met het aanstormende Belgische talent tijdens de halve finale van Humo’s Rock Rally.

Concerten Maart

Voor meer info omtrent de bovenstaande concerten : www.handelsbeurs.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CAALS & VAN VOOREN brengen U in zomersfeer

CAALS & VAN VOOREN ZOMERSHOW: TICKETS NU TE KOOP!

  

Met de barre kou en onverwachte sneeuwval van de laatste dagen nog vers in de botten, durft een mens al eens naar de zomer verlangen. Vraag dat maar aan Luc Caals en Dirk Van Vooren. Die kijken nu al reikhalzend uit naar hun zomeruitstap naar Blankenberge. U voelt ons al komen: de Caals en Van Vooren Zomershow wil ook in 2006 danig op uw lachspieren werken. En er is nog meer hartverwarmend nieuws: u kan uw tickets – en dus een stukje zomer - nu al bestellen. Ziehier de details:

 WAT?           CAALS & VAN VOOREN ZOMERSHOW

 WAAR?         CC CASINO BLANKENBERGE

 WANNEER?   Van 8 juli tot en met 30 augustus 2006

 Tickets zijn te bekomen bij Sherpa middels een telefoontje naar 070/223.233.

Categorieën: 20 – 25 – 30 EUR

 

 

 

 

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt Leie-ambassadrice 2006 ?

VERKIEZING LEIE-AMBASSADRICE 2006 NEEMT DROOMSTART !

 

 

De eerste editie van de verkiezing Leie-Ambassadrice belooft nu reeds een succes te worden.

 

Toen enkele Bissegemnaren beslisten om in oktober 2005 het Leiefeestcomité op te richten en de jarenlange traditie van de Leieprinsesverkiezing opnieuw gestalte te geven, was er voldoende ambitie aanwezig om meteen de lat vrij hoog te leggen.

De nationale Miss-Maker Ignace Crombé, tevens woonachtig in de Kortrijkse Leiegemeente, werd in het comité opgenomen en meteen was er voldoende knowhow om er een spetterende eerste editie van te maken. Het meterschap van deze verkiezing werd toevertrouwd aan de reeds gekroonde Miss Belgian Beauty Céline Du Caju.

 

De verkiezing vindt plaats op Paaszaterdag 15 april in de mooie feestzaal van de Salons Cortina te Wevelgem. Naast de verkiezingsshow zijn er ook optredens van het showballet Steps, de Russische zanger Oleg, cartoonact Dirk Van Vooren en de Cappaert Sisters uit X-factor. De ganse avond wordt aan mekaar gepraat door Ignace Crombé.

 

Het kroontje, het erelint en de unieke prijzenpot zal het streefdoel zijn van de 18 deelnemende finalisten. Ze komen uit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen en zijn allen tussen 17 en 25 jaar jong.

De avond zal bestaan uit mondelinge en theoretische proeven, maar ook uit diverse choreografieën onder leiding van choreografe Nathalie Janart.

De kapsels worden verzorgd door Coiffure Unique uit Bissegem en de schoonheidszorgen door Studio Steps.

 

De jurytafel bestaat uitsluitend uit Bekende Vlamingen waaronder Miss Belgian Beauty en Mister Belgium, maar ook Lorenzo Staelens, Garry Hagger, Odilon Mortier, Bram Bierkens, Mike Verstraeten, Valérie Thys, Spillie, Ro Burms en actrice

Martine Jonckheere.

 

Heel wat bekend volk dus op deze verkiezing Leie-Ambassadrice 2006.
Ook u kan er nog bij zijn. Toegangskaarten kosten 10 euro in voorverkoop en
15 euro aan de deur.
Voor meer info : bel Animô-Ignace Crombé op 0475/71 50 24

 

Deze verkiezing is een realisatie van het Leiefeestcomité bestaande uit voorzitter Philippe Verschaete, secretaris Freddy D’hondt, financieel beheer Hans Vlieghe, public relations Ignace Crombé en leden Stijn Beelprez, Philip Deplaecie en Frank Demuynck.

Oostvlamingen mikken uiteraard op een overwinning van Rosalinda Olano Rodriguez (Overmere) of Sientje Van de Weghe (Zingem) of de Gentse Gaëtane Vermeire.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwste nummer van SMAAK is uit !!
Kort maar krachtig: De nieuwste Smaak is er !
Een voorproefje ?
Kijk dan even op:
http://www.mensmedia.be/smaakinh.html
en voeg www.magazinesmaak.be toe aan Uw favorieten ... zeker als U houdt van gastronomie en lifestyle !

Reageer (0)

02-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ken jij Edith en Simone ?

'EDITH & SIMONE' een indrukwekkende muzikale vertelling.

 

Het leven van Edith Piaf is genoegzaam bekend.   Hoe dramatisch dit leven ook was, enkel hierover een stuk maken zou ons in herhaling doen vallen.  Anders wordt het wanneer we dit leven door de bril van haar vermeende halfzus Simone Berteaut bekijken.  Zij heeft heel de opgang van Piaf van nabij meegemaakt, vanaf de straat tot de grote podia.  Zij was de getuige van het leven van Piaf.  Maar wat betekende het voor haar om in de schaduw van een icoon te leven ?  Dagdagelijks haar grillen te moeten ondergaan ?  Zowel emotioneel als financieel afhankelijk van haar te zijn ?   En dit alles in de zelf opgebouwde overtuiging dat met een beetje geluk zij in de plaats van Piaf had kunnen staan.  Een leven waarin haat en liefde zeer dicht bij mekaar liggen en waarin de leugen een cruciale rol speelt om hun speciale relatie in stand te houden.  Het verhaal van hun relatie is meer dan alleen maar het verhaal van man naar man, van chanson naar chanson.  Het is het verhaal van de eeuwige zoektocht naar liefde.

 

'Edith en Simone' brengt dit verhaal op een unieke manier. De muziek van Piaf, live gebracht, is de leidraad in dit stuk. Met Ann van den Broeck in de rol van Edith Piaf en Chris Bus als Simone werd gekozen voor een stijlvolle vertolking van de hoofdrollen. 

 

Carry Goossens, Geert Hunaerts en Gunther Reniers tekenen voor de rollen van Louis Leplée, Marcel Cerdan en Charles Aznavour. Eén voor één 'grote heren' die een belangrijke invloed hebben gehad op het levensverloop van Edith Piaf. Met deze unieke cast tekenen we ook op de scène voor de nodige grandeur.

 

Tickets voor de voorstellingen in de Zuiderkroon zijn nu beschikbaar.

 

'EDITH & SIMONE'

Voorstellingen vanaf woensdag 13 september 2006 (première) om 20u15 in de ZUIDERKROON te Antwerpen, 

Info en tickets via www.sherpa.be of telefonisch op het nummer 070 25 20 20.

Verdere details van alle voorstellingen volgen in komende persberichten.

 

EDITH & SIMONE  is een productie van ZUIDERKROON EVENTS en VMMa

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheime tape in kluis nationale omroep ???

Een vergeten schuif van de VRT gaf onlangs een opvallend geheim prijs. Tussen een stapel verloren gelegde bandopnames werd een tape gevonden met daarop een live opgenomen Radioshow uit het begin van de jaren ’70 die nooit werd uitgezonden.

 

Tussen de muziek door herkent men de stemmen van o.a.  Jo met de Banjo,  Zaki,  Lutgart Simons,  Paul de Wyngaert,  Julien Put,  Michel Follet,   Paul Verbrugghe,  Bart Peeters,  Paul de Meulder,  Jan Schoukens,  Bert Geenen,  Gust de Coster,  DJ Pepe,  Guy Deprez,  Mark Lefever … kortom: een pittige staalkaart van wat toen radiomakend Vlaanderen was.  En toch werd dit nooit uitgezonden.

 

Navraag bij al die mensen leidde tot een mysterieus spel van ontkennen, doorverwijzen, geheimdoenerij.  Niemand wou of durfde de waarheid achter die opname onthullen. Wat is hier aan de hand ?

 

Backline kreeg een kopie van die tape in handen en slaagde erin een groot deel van de betrokken muzikanten en DJ’s weer op te sporen.  Als bij wonder kon die historische “Vergeten Radioshow” zo goed als integraal gereconstrueerd worden. 

In maart 2006 brengt Backline die  LEGENDARY LOST RADIO SHOW  uit op CD.

 

En er is méér!  Backline brengt diezelfde show ook  LIVE op het podium, mét de oorspronkelijke muzikanten nog wel.

 

En als klap op de vuurpijl :  voor deze unieke “heropening” van de Jaren ’70, heropent Backline ook éénmalig de al even unieke Belgische Rocktempel van die dagen. 

Remember  ZAAL  LUX in  HERENTHOUT ?  Jawel,  waar indertijd U2 optrad, Dire Straits zelfs 2 keer, en ga zo maar door… Alle groten passeerden hier de revue en als Vlaanderen al een internationale festival- en concerttraditie heeft, dan werd die daar geboren.

THE LEGENDARY LOST RADIO SHOW

 

Op Woensdag 22 maart 2006,  20u00 - Zaal Lux,  Dorp 13, Herenthout

                                                                           Info via  03-270.16.67

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Elio De Rupo een Vlaming ?
In het laatste nummer van het tijdschrift Over taal. Tijdschrift voor taal, tekst en communicatie praat Elio Di Rupo over het Nederlands:
 
"Als wij in de jaren ‘70 voor meer bilinguïsme gekozen hadden, zouden we nu veel minder communautaire problemen hebben."

Verder vindt de Waalse minister-president Nederlands "een heel moeilijke taal voor de “Latijnen”."

 

Het volledige interview kunt u lezen op http://www.uga.be/pdfs/n19.pdf

 
Verder in het nummer: 'de taal van Antwerpse jongeren' en 'polair gevoelige items in het Nederlands', naast de vaste rubrieken 'Dossier', 'Broodje taal', 'Te boek', 'Idioom& co' en 'Quiz'. Nieuw: 'Column'.

Meer informatie over het tijdschrift kan je met veel plezier verkrijgen bij Filip Devos - Hoofdredacteur Over taal (09/223.20.71 - 0478/35.19.14)

Reageer (0)

01-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toerisme Oost-Vlaanderen op goede water-weg

Alle brochures in een Weg van Water-jasje

cover WegwijsDe frisse aanpak van de Weg van Water-campagne van Toerisme Oost-Vlaanderen valt duidelijk in goede aarde. Daarom hebben ze besloten dat het gele badeendje mag opduiken op de covers van alle gratis brochures. Het gaat om de overzichtspocket "Wegwijs in Oost-Vlaanderen", de brochures "Dagtrips voor groepen" en "Overnachten in Oost-Vlaanderen" en de evenementenkalender. Je kan al deze gratis publicaties bestellen bij Toerisme Oost-Vlaanderen. Alleen voor de verzending vragen ze een kleine bijdrage. Je kan de brochures natuurlijk ook afhalen bij de plaatselijke diensten voor toerisme of toeristische infokantoren.

Ook de toeristische regio's van de Vlaamse Ardennen, het Meetjesland, het Waasland, de Leiestreek en Scheldeland hebben hun nieuwe publicaties af. Het overzicht van nieuwe brochures vind je op www.tov.be.


Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD's van de WEEK
In deze rubriek schenk ik wekelijks graag aandacht aan enkele CD's die op muzikaal vlak zéér inspirerend werken en méér dan de moeite waard zijn om in huis te hebben of gewoonweg eens te beluisteren. Deze keer plaats ik enkele uitgaven voor die werden uitgebracht bij ACOUSTIC MUSIC, een maatschappij die vooral de nadruk legt op de GITAAR als centraal instrument. Voeg daarbij een zoetgevoicede stem, een jazzy ritme OF een klassieke inslag ... het is en blijft oorstrelend. Voor mij persoonlijk een èchte muzikale verrassing !!
Hieronder enkele toppers die, wat mij betreft, het aanprijzen waard zijn ... ik heb ze trouwens ook al in mijn verzameling.
    

Wie meer wil weten over dit genre muziek en de releases ... surf gewoonweg naar www.acoustic-music.de
  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4de produktie van Gentse Komedie VZW gaat van start
Met als titel "Liever bellen dan snottebellen" stelt de Gentse Komedie VZW vanaf zaterdag 18 maart hun 4de produktie voor. Ook nu weer deed de toneelbende van Willy Verbeke een beroep op een blijspel van Ruud De Ridder waardoor het humorgehalte ongetwijfeld weer voldoende aanwezig zal zijn. De gemeentelijke feestzaal van Ledeberg wordt 5 keer op haar kop gezet door Nicole Verhamme, Willy Verbeke (die trouwens ook instaat voor de regie), Marc Ceulemans en Tony Aerssens.
Kortweg gaat het stuk hierover: een 85 jarige nodigt na 15 jaren van stilzwijgen zijn kinderen uit voor een etentje ... maar op het moment dat iedereen aanbelt blijkt de ouderling niet thuis te zijn. Heeft hij zelf wel zijn kinderen uitgenodigd of is er iets anders aan de hand ? Ze geraken binnen maar ........ de rest moet U zelf ontdekken op 18/3 om 19.30 uur - 19/3 om 15 uur - 24/3 om 20 uur, 25/3 om 19.30 uur OF op 26/3 om 15 uur. Reserveer nu Uw plaatsen via 09/228.01.02 (10 euro - 9 euro voor 60 + - 8 euro voor leden of 6 euro voor kinderen tot 12 jaar) of mail secretariaat@gk-vzw.be of bezoek gewoonweg eens de website www.gk-vzw.be . Alvast veel lachplezier !  

Reageer (0)

28-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOEK VAN DE WEEK

Deze rubriek bevat wekelijks een nieuwe literaire uitgave die door Johan gerecenseerd wordt.
Van 28/2 tot 7/3 laat ik U eventjes genieten van het nieuwe toeristisch getinte boek van auteur DIRK MUSSCHOOT.


Bij uitgeverij Lannoo verscheen immers "De 99 favoriete plekken van Dirk in Noord-Engeland" (ISBN 90-209-6397-X)(240 blz. - 14,95 euro) en dat zal Vlaanderen wel geweten hebben. Want Musschoot is met dit boek zeker niet aan zijn proefstuk toe. Regelmatige lezers onder U zullen ongetwijfeld al hebben genoten van enkele vorige schrijverijen zoals "De Vlamingen op de Titanic", "Wij gaan naar Amerika" of "België bevrijd". Ook als toeristisch auteur laat hij volop zijn hart, ziel en herinnering botvieren en dat mondt dan uit in een boeiende gids waarin zijn onovertroffen passie voor Noord-Engeland aan bod komt. Wat méér dan 25 jaar geleden als kiem in de Britse grond werd gestopt is in 2006 gegroeid tot een ware bijtklare vrucht ... van Liverpool en Manchester over Harrogate District tot Northumberland. Zelfs voor leken onder ons blijft zijn schrijfstijl en de zin voor details en praktische informatie een ware ontdekking en het geeft eens te meer aan dat via een reisgids heel wat mensen overtuigd kunnen geraken van de tot dan toe onbekende locatie.
Echte levensgenieters zullen met de aanschaf van dit boek een meerwaarde krijgen bij een bezoek aan Noord-Engeland, het stukje land dat onder andere door Musschoot heel wat aantrekkelijker is geworden dan het eigenlijk al is.
Voor meer informatie over de auteur en het boek verwijs ik U graag naar
www.dirkmusschoot.be en www.lannoo.be en het boek krijgt alvast ook nog een mooi plaatsje in het driemaandelijks magazine "Gastronomie en Toerisme" dat vanaf 1 april gratis beschikbaar is in de toeristische diensten van de Belgische Kust èn Gent ! 
 

Reageer (0)

21-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En ... daar gaan we !
Beste bezoeker,

eindelijk werden de eerste stappen gezet om "Pliets Plets" levendig te maken.
Binnenkort kan je op deze site terecht voor een wekelijks vernieuwde portie lifestyle met een knipoog naar gastronomie, toerisme, muziek, boeken èn ontspanning in de meest diverse vormen.

Hopelijk komt de informatie tegemoet aan Uw verwachtingen en kan je deze aanbevelen aan de vele andere 'levensgenieters' uit Uw omgeving !
Uiteraard sta ik volledig open voor nieuwe ideeën, kritieken, aanvullingen ... maar gezien ik over geen telepathische gaven beschik zal U ze mij via mail moeten laten weten.

Alvast veel plezier !

Johan

Reageer (2)

30-11--0001
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JULI 2008-programma VZW TREFPUNT

 

Wekelijks organiseert VZW TREFPUNT op zondag vanaf 19.00 uur een muzikale uitspatter waarbij een Bekende Gentenaar achter de draaitafel plaats neemt en er zijn of haar favoriete muziek aan de aanwezige muziekliefhebbers laat horen ... terwijl op maandagavond om 21.00 uur een GRATIS concert wordt gegeven door een grote diversiteit van groepen en artiesten. Hieronder de lijst voor de maanden JUNI en JULI 2008 en voor meer info verwijs ik u naar

www.trefpuntvzw.be (09/225.36.76)



Zondag 6 juli
Zondagdraaiers DJ MARINUS


Maandag 7 juli
Concert WALTER DE BUCK


Donderdag 10 juli 20u.
CONCERT Sint-Jacobsplein buitenpodium

AARDVARK en DJAMELIKE

Reageer (1)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
  • MIAT wordt Industriemeuseum
  • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
  • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
  • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
  • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
  • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
  • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
  • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
  • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
  • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
  • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
  • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
  • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
  • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
  • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
  • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
  • Nacht van de Vleermuis op 29/8
  • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
  • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
  • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

    PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • Breydelham
  • Heikki Verdurme (fotograaf)
  • Uitbureau Gent (tickets)
  • Gent
  • Zinloos geweld
  • Smaak
  • Ambiance
  • Huis van Alijn
  • Aktivia
  • Gastronomie en Toerisme

    Archief per maand
  • 09-2018
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 01-2016
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 06-2015
  • 04-2015
  • 01-2015
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 11--0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs