Plietsplets
Elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur: JOHAN TIPT BOEKEN op MENT TV

Foto

CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Natural Woman - a tribute to Carole King"
Sabien Tiels

www.sabientiels.be  


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijk



Foto

voor wie iets méér wil
07-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STILTE A.U.B. ...... een dolkomische avond in cc De Stroming (Evergem) op 7/2/2009



De hilarische komedie Stilte a.u.b! staat garant voor 7 openslaande deuren, 1 gebroken ruit, 10 trappen, 17 verkeerde opkomsten, 73 verkeerde lijnen tekst, 46 verkeerde cues, 1 dramatisch hoogtepunt, 22 dubbele bodems, 6 gewone bodems en één miljoen aan lachsalvo’s.

 

Negen bekende televisiegezichten hebben besloten samen een toneelstuk te brengen.
Eén probleem: tijd tekort! Stress en paniek. De regisseur is in alle staten en het wordt duidelijk nachtwerk.

 

Het publiek krijgt de voorstelling van dit nieuwe gezelschap 3 keer te zien: op de generale repetitie, vanuit de coulissen en tenslotte aan het einde van hun tournee op de 100ste voorstelling (die uitdraait tot een verschrikkelijke chaos!)

 

Auteur Michael Frayn kreeg het idee toen hij naar een klucht ging kijken die hij had geschreven en vaststelde dat wat er zich achter de scène afspeelde veel grappiger was dan wat er op het podium gebeurde.


 Stilte a.u.b.! | Podium- Theater

Mis deze exclusieve kijk achter de schermen niet!

 

De absolute topcast bezorgt u gegarandeerd een heerlijke avond met deze non-stop aaneenschakeling van verwarringen, intriges, liefdes, spanningen, maar bovenal heel veel humor!

 

Met :


Lulu Aertgeerts (Familie, Wittekerke, Mamma Mia, …)

Antony Arandia (Sara, Sterren op de Dansvloer, 16+, …)

Mieke Bouve (Merlina, Familie, Wittekerke, …)

Frans Maas (Familie,…)

Mieke Laureys (Nonsens, Happy singles, Amadeus, …)

Erik Goris (Familie, Flikken, Vennebos, …)

Jeroen Maes (Wat nu weer, Thuis, Spoed, …)

Kürt Rogiers (Sara, Wittekerke, Costa, …)

Hilde Van Wesepoel (Familie, Wittekerke, Hotel Hotel, …)

 

Regie : Bruno Van Heystraeten


 

Organisatie : Event-Team i.s.m. Loge 10 theaterproducties

 

Waar? Cultuurcentrum Evergem

 

Wanneer? Zaterdag 7 februari 2009 om 20.15 uur

 

Tickets? 17,50 euro (basistarief – inclusief reservatiekosten, exclusief verzendkosten)

 

Reservatie?


Via Uitbureau : 09 233 77 88

Online via : www.event-team.be

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als de bliksem vanaf 8 januari om tickets voor CLOUSEAU in GENT

In 2008 kozen Koen & Kris Wauters met pijn in het hart om geen zomertour te doen, maar deze zomer zijn ze weer helemaal terug! Clouseau komt in mei 2009 naar Capitole Gent.  

 

De voorbije weken bewezen ze het opnieuw: live zorgt Clouseau telkens voor vonken en vuur! En dat zal deze zomer niet anders zijn. De gebroeders Wauters zoeken de intimiteit van het theater op, en staan ook daar garant voor een onvergetelijke avond topentertainment op alle vlakken : zang, songs, show, geluid, licht... zelfs de kleinste details brengen de hele zaal in vervoering.



Voorverkoop start op 8 januari


Iedereen die het al heeft mogen meemaken weet het: in de sfeer van het theater komen de songs perfect tot hun recht! Maar een intieme sfeer betekent ook een beperkter aantal plaatsen.

Wees er dus snel bij!

De ticketverkoop start op donderdag 8 januari om 10.00u
op het nummer 0900/69.900 en aan de kassa van het theater.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Promotiebrochure voor logiesverbrlijven op het platteland
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Naar goede gewoonte brengt de vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen een promotiebrochure uit waarin een zeer gevarieerd én verrassend aanbod logiesverblijven op het platteland gebundeld worden.


Dat het over een divers aanbod gaat blijkt snel. In de brochure vind je zowel een vakantie op de boerderij waar kleine en grote kinderen duiken in het echte boerenleven, als een vakantie in een kleinschalige, charmante B&B waar vooral zalig niets doen en genieten op de agenda staat. Of kies je voor één van de vele comfortabele vakantieverblijven op het platteland om samen met vrienden en familie een weekendje van mekaars gezelschap te genieten en/of feest te vieren?

 

Met een verfrissende lay-out, sprekende foto’s en een duidelijke indeling ligt het accent vooral op de gebruiksvriendelijkheid van de brochure.

 

Vooraan in de brochure, biedt een Vlaanderen kaart met oplijsting van de logiesuitbatingen, een overzicht van het aanbod. 

Verder in de brochure wordt, per toeristische regio, elke uitbating met foto, infotekst, vermelding extra faciliteiten en natuurlijk de prijzen in hoog en laagseizoen aantrekkelijk vermeld.

 

De brochure is vanaf nu gratis verkrijgbaar via de website www.plattelandstoerisme.be of kan telefonisch besteld worden op het nummer 016/28.60.35.

 

Vanaf begin februari ligt de brochure bij de toeristische dienst in jouw buurt. De brochure is tevens verkrijgbaar bij de AVEVE-tuincentra in Vlaanderen en enkele AVEVE-winkels in Nederland.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leah Thys schittert ook in 2009



Na een uitverkochte Koningin Elisabethzaal in mei 2008 gaat Leah Thys vanaf voorjaar 2009 opnieuw op tournee
met 'My Tribute to the Diva'.

Leah Thys


'My Tribute to the Diva' is haar persoonlijk eerbetoon aan één van de grootste Hollywoodlegendes aller tijden:
Marlene Dietrich.


Op woensdag 14 januari 2009 brengt Leah in het GC 't Heilaar te Beerse haar eerste concert van 2009, precies zoals Marlene dat enkele decennia geleden deed. Zij wordt begeleid door pianist Remko Devroede, die met brio de originele arrangementen vertolkt die werden geschreven door Han Flintrop.


Leah geeft op een weergaloze manier gestalte aan deze diva en is er op een geweldige manier in geslaagd de wisselende stemmingen van weemoed en uitbundigheid die de legendarische liederen van Marlene zo aangrijpend maken, op een perfecte manier weer te geven.

My tribute to the Diva
De pracht en praal van de concerten van weleer zal niet ontbreken!

'My Tribute to the Diva'
woensdag 14 januari 2009,
GC 't Heilaar, Beerse.


Ticket zijn te bekomen via 014 600 770,
via een email naar cultuur@beerse.be of
via dit formulier op www.beerse.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RTV en Showbizzsite geven spetterend verjaardagsfeest

RTV - de regionale tv voor de Kempen en Mechelen - en De Showbizz-Site vieren op 16 en 17 mei samen hun verjaardag met een groot muziekfeest op de Ijsbaan in Heist op den Berg.





Showbizzsite.be


In 2009 bestaat RTV 15 jaar terwijl De Showbizz-Site ondertussen 10 kaarsjes mag uitblazen. Zowel de kantoren van RTV als die van De Showbizz-Site zijn gevestigd in Westerlo. RTV ondersteunde 5 jaar geleden al de vijfde verjaardag van de Showbizz-Site. Gezien de goede samenwerking bij dat evenement werd besloten om één groot feest te organiseren.



Op zaterdagavond 16 mei ontvangt de organisatie Caren Meynen & The Hits, Milk Inc Live On Stage, Dj Regi en Dj Wout. De affiche zal de volgende weken verder aangevuld worden. Tickets kosten 18 Euro in voorverkoop en voor een VIP-ticket betaal je 79 Euro.

Op zondagnamiddag 17 mei komen Lisa Del Bo, Luc Steeno, Willy Sommers, Wim Soutaer, Bart Kaëll, Jo Vally, Christoff & Lindsay en Laura Lynn naar de Ijsbaan voor een Nederlandstalige namiddag. Tussen 14 en 19 uur zullen zij live mét orkest optreden voor een pak enthousiaste muziekliefhebbers.




Een ticket voor de show op zondagnamiddag kost 17 Euro en wil je 's middags genieten van een middagmaaltijd, dan betaal je 60 Euro. Op zondag kan je genieten van de show en hoe sneller je bestelt én betaalt, hoe beter de plaats die je toegewezen krijgt.

Wil jij op het evenement aanwezig zijn? Bestel dan nu je tickets.
Meer info kan je terugvinden op www.showbizzsite.be/10jaar/detail.asp.
Via 0497/547349 kan telefonisch meer informatie verkregen worden maar je kan ook mailen naar info@showbizzsite.be !

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Don Bosco Gent staat voor moeilijke opdracht ...

  -  

Graag vestigen wij de aandacht op de handbalwedstrijd in het kader van de kwartfinale van de Belgische beker
tussen Don Bosco Gent en landskampioen Sasja.

 Deze wedstrijd wordt betwist
op woensdag 7 januari 2009 om 20.30 uur in sporthal Hekers, Ter Linden te Zwijnaarde.


Voor de Gentse club is het de allereerste keer in de 33-jarige clubgeschiedenis dat de kwartfinale van de Belgische beker wordt bereikt.


Jongeren tot 16 jaar kunnen de wedstrijd gratis bijwonen.

SUCCES, MANNEN !!

Ga ook eens langs op www.handbaldbgent.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ledeberg kiest geen Prins en Prinses Karnaval in 2009



De Prins- en Prinsesverkiezing van Karnaval Ledeberg 2009,  voorzien op 31 januari 2009 wordt, bij gebrek aan kandidaten, vervangen door een afscheidsfeest van Prins Karnaval 2008 Ozzie. Dit Prinsenfeest wordt georganiseerd in samenwerking met de Prinsenkamer van Ledeberg.


  

Bij de uiterste datum van inschrijving voor de verkiezingen had zich uiteindelijk niemand officieel kandidaat gesteld. Het Organisatiecomité Karnaval Ledeberg vzw betreurt natuurlijk deze gang van zaken maar hoopt dat dit slechts een tijdelijke situatie betreft. Karnaval Ledeberg leeft immers nog altijd enorm op deze Gentse deelgemeente. Getuige daarvan zijn onder meer de 10 Ledebergse karnavalverenigingen (LKV’s), de eigen wagenbouw en de talrijke activiteiten die door de LKV’s worden georganiseerd.

 

Het gebrek aan kandidaten voor de titels in 2009 is, volgens de organisatoren, te wijten aan 3 factoren :


- de omvang (en het bijhorend financieel plaatje) van de kiescampagnes van de vorige jaren

- de economisch moeilijke tijden die zich ook op Ledeberg laten voelen

- vooral het feit dat kandidaten hun pijlen liever richten op de verkiezing van 2010, waarbij het 25-jarig bestaan van Karnaval Ledeberg gevierd wordt. Voor die verkiezing van 2010 hebben zich immers nu al 2 mannelijke kandidaten gemeld.

 

Ook in andere karnavallocaties liggen de kandidaten voor 2009 blijkbaar niet voor het grijpen.


 


De geplande uitgebreide programmatie voor het Ledebergse karnavalweekend van 6 tot en met 9 maart 2009 gaat uiteraard gewoon door
. De karnavalisten zullen op dat moment door Keizer Karnaval Christof en Keizerin Karnaval Simonneke door het feestgedruis geleid worden.

 

De locatie voor het Prinsenfeest op 31 januari blijft behouden (Dienstencentrum Gentbrugge) en de toegang is voor iedereen gratis. Wie verkleed komt maakt bovendien nog kans op een mooie prijs.

Info en weetjes op www.karnavalledeberg.be

Reageer (1)

03-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flip de Fleurquin zet het muzikale jaar van Trefpunt in

Op maandag 5 januari 2009 om 21.00 uur
in café TREFPUNT (Bij St. Jacobs)


Filip de Fleurquin

Filip Verneert

Jean Van Lint 

Eenmaal door de microbe gebeten is er geen weg meer terug.

Songs die blinken en klinken, schetsen en verhalen.

De plaatsen zijn toevallig gekozen, de thema's universeel.

Kom u verwarmen aan de Blues, Jazz, Soul en Country van

 

 

 

filip de fleurquin : singer-songwriter, cd “a decent job”, stekelbees, de crèche band,

risky blues, geertrui daem, erik vlaminck, mong rosseel.........

 

filip verneert : veel gevraagd jazz-gitarist/sideman, ilse duyck groep, dirk van esbroek,

mahaboub khan, paul flush, kimiz, myriam fuks, rony verbiest, viona westra, bruno deneckere,

met john snauwaert bezieler van de jamsessies in de geus van gent..........

 

jean van lint : kleur en emotie van de akoestische contrabas.

getuige o.a. dave pike, leroy jones, pascal micheau, phil abraham,

freddy sunder, charles loos, andré doni, danny doris ..........

 

 info & boekingen

 

0032(0)497.329.636

filip.defleurquin@pandora.be

www.filipverneert.be

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DONNA gaat ... MNM komt

 

Tijdens een sobere maar sfeervolle plechtigheid werd gisteren in de vooravond afscheid van Radio Donna genomen. Talloze bekende vlamingen en de toonaangevende presentatoren van vroeger haalden voor de laatste keer herinneringen op.

De zakdoeken bleven opgeborgen want de slotconclusie leverde een ronduit geruststellend gevoel op.


Einde van een mooi tijdperk en vanaf maandag uitkijken naar de impact van

Logo MNM


 

Reageer (0)

31-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRETTIG EINDEJAAR EN EEN SPETTEREND BEGIN VAN 2009
Klik op de afbeelding om de link te volgen




www.plietsplets.be
wenst iedereen een bijzonder fijn eindejaarsmoment en een spetterend 2009.
Geniet van elke minuut, elk uur ... elkaar en zorg voor datgene waarvoor je leeft.

We blijven deze webstek dagelijks vernieuwen zodat je geen moment zonder moet.
Alvast veel lees- en ontdekplezier tijdens de resterende uren en minuten van 2008 èn in de komende 365 dagen van 2009.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TALENT MAGAZINE regio Gent .... is geboren!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Doorblader onze digitale edities!  
Op 17 december 2008 was de loungebar van de IJspiste op het E. Braunplein in Gent de 'place tot be' voor de officiële voorstelling van TALENT MAGAZINE - Regio Gent ... een magazine waarin gezocht werd naar interessante weetjes, leuke adressen en toffe doe-tips in de streek. Het werd alvast een stijlvolle kennismaking met de redactie, de adverteerders en de vele andere aanwezigen die allemaal aangenaam verrast waren van het resultaat.

Het magazine is immers een opeenvolging van kleurrijke pagina's waarin ieder ongetwijfeld zijn of haar gading kan terugvinden en nog ongekende plekjes en items kan terugvinden.

Foto


De makers van het magazine maakten zelfs met veel plezier plaats voor een pagina over "Scoren aan tafel" ... het boek dat ik bij uitgeverij Lannoo mocht schrijven, samen met chef-kok Felix Alen en Wim Casteleyn èn fotograaf Heikki Verdurme.

Op de foto in dit artikel zie je mij alvast glunderen met het boek, in gezelschap van Hugo Deraes die even blij is met het eerste exemplaar van Talent Magazine - regio Gent (foto: Luc Nimmegeers).

Het magazine (waarvan er 25.000 zijn gedrukt) kan je bijna overal vinden (zie www.talentmagazine.be voor de verdeelpunten) en is bovendien gratis. En bijkomend: je kan het magazine ook volledig digitaal bekijken op diezelfde webstek.

Talent Magazine is een welgekomen editie die ontegensprekelijk veel mensen zal kunnen bekoren.
Proficiat aan het hele team!

Neem zeker een kijkje op www.talentmagazine.be

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINNAARS van de AKTIVIA-WANDELGIDSEN zijn gekend




Tijdens de voorbije dagen ontving onze mailbox een pak e-mails van bezoekers die hun kans waagden om de nieuwe AKTIVIA WANDELGIDS "Marching on" in de wacht te slepen. Zij moesten dan wel een goed antwoord geven op de vraag in welke Oostvlaamse gemeente de redactie van AKTIVIA was gevestigd ... en dat was AALTER.

Uit de 149 ingezonden goede antwoorden koos onze computer volgende 5 winnaars:

Linda Verschatse (Wondelgem)
Jens Lecompte (Torhout)
Sabine Plessers (Wimmertingen)
Erwin Van Caelenbergh (Wondelgem)
Greet Gevers (Werchter)

Zij krijgen de wandelgids eerstdaags in de brievenbus.
Niet gewonnen ? Je kan de wandelgids eenvoudig bestellen voor € 15 via www.aktivia.be

Bedankt voor de deelname en binnenkort nog heel wat meer wedstrijdplezier.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIDS DAY OUT was een topper voor de kinderen
Klik op de afbeelding om de link te volgen


(foto: Olivier De Meyer en Dorothy Wuyts)

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 december 2008 liep de theaterzaal van CC De Stroming (Evergem) vol voor KIDS DAY OUT, een showevenement waarin de nadruk lag op interactiviteit tussen de artiesten èn de aanwezigen.

Het Event-Team onder leiding van Olivier De Meyer was hiermee niet aan het proefstuk toe want vele kinderen mochten de voorgaande jaren al eens genieten van de gezellige sfeer die wordt gecreëerd door het aanbod van goochelen, zingen ... maar vooral meedansen. Op muziek die je steevast terug vindt in bungalowparken waarin de kinderanimatie hoogtij viert, maar je meesleept in het enthousiasme van de vele bewegingen.

Met Paté-Paté kon je dansen op coctails van K3, Samson en Gert èn de M-Kids, terwijl de zusjes Kriegel promotie kwamen maken voor hun musical die tijdens het krokusverlof in 2009 te zien zal zijn in het ICC in Gent. Kevin Antonis hield er de spanning in met diverse goocheltrucks die, wat mij betreft, gerust nog wat langer mochten voorzien worden in het programma. En dan was er ook nog de aanwezigheid van Dorothy Wuyts die vele aanwezigen nog herkenden als één van de deelnemers aan Star Academy.

Dat het vooral een feest was voor kinderen tussen 6 en 12 jaar namen alle oudere kinderen en volwassenen er graag bij, want overal zag je lachende gezichten en meeswingende lichamen .... méér dan geslaagd dus. En zeker ook voor de families die via deze webstek gratis de show mochten volgen ... met dank aan het Event-Team.

Voor alle activiteiten van vzw Event-Team verwijs ik naar www.event-team.be met o.m. de musical Repelsteeltje en de 2 komische gastproducties "Moeders!" en "Stilte a.u.b.", waarover binnenkort heel wat meer.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD&V behoudt portefeuille van Eerste Minister ... maar welke partij verkoos u ?
Onze poll "Welke partij moet volgens u de portefeuille van Eerste Minister krijgen ?" bracht alvast volgend resultaat op:


CD&V  13 % 
Open VLD  19 % 
sp-a  13 % 
Vlaams Belang  0 % 
LDD  0 % 
Groen  6 %
MR  6 % 
PS  0 % 
CDH  0 % 
Ecolo  0 % 
FN  6 % 
Andere  13 %
Geen voorkeur  25 % 
Geen enkele partij  0 % 

Reageer (0)

29-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over Taal stelt nieuw nummer voor !



Het ‘naturel’ van 'O julissi na jalyni'


In het nieuwe nummer van Over taal analyseert Em. Prof. Johan Taeldeman de Belgische inzending die dit jaar deelnam aan het Eurosongfestival in Belgrado. 'Journalisten meenden er toch flarden van allerlei bestaande talen in te herkennen, hoewel dat eigenlijk alleen maar met het grappige kolosali krokodili het geval was. Ik ben me toen gaan afvragen waaraan de vermeende bestaanbaarheid/natuurlijkheid van dat ‘taaltje’ toe te schrijven kon zijn. Uiteraard kon die zich gezien de principiële betekenisloosheid van de ‘tekst’ alleen maar in de fonologie manifesteren. En wat bleek uit ons fonologisch onderzoekje? Dat de ‘woorden’ opgebouwd zijn volgens erg universele en dus natuurlijke fonologische principes.'


De krullen van De Croo


In zijn column beschrijft vertaler Hugo Brouckaert het wel zeer sappige taalgebruik van de Belgische politicus Herman De Croo. 'Misschien wordt het tijd om de taalacrobatiek van de gewezen kamervoorzitter en minister eens te bekijken vanuit het oogpunt van de morfologie, de semantiek, de neurolinguïstiek en een aantal andere taalkundige disciplines. We zullen in elk geval nog lang van zijn kronkels genieten. Van hem is immers ook de oneliner: Ik blijf tot mijn dood in de Kamer. Daarna ga ik naar de Senaat.'

De volledige bijdragen kunt u lezen op www.overtaal.be


Verder in dit nieuwe nummer van Over taal


Interview: Rik Schutz: passie voor woorden (Filip Devos)

Taalwerk: Negatieve items in een positieve omgeving (Evelien Kempeneers en Albert Oosterhof)

Idioom & Co: Snert met rookworst en spekjes (Albert Oosterhof)

Broodje taal: In goede en in foute dagen (Els Hendrickx)

Interview: Francis Ascoop: SMART: HUB-studenten engageren zich voor Brusselse scholieren (Matthias Lefebvre)

Taalwerk: De waardigheid van literair vertalen. Literaire vertaling en taalbeweging (Henri Bloemen)

Dossier: Vaag graag (Karl Hendrickx)

Te boek: Communicatieonderzoek: een strategisch instrument (Marianne Boone) - Nieuwe vertaalgids Frans-Nederlands (Bart Defrancq) - Woorden voor ‘de daad’ (Filip Devos)

Quiz over taal: Test uw kennis van het Nederlands (Natalie Hulsen)

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S. TELEVISIE verzorgt Vlaamse en Nederlandse artiesten

Aflevering 6 nú op S. Televisie

6e aflevering ‘SterrenTV Clipfestival’ bij S. Televisie vanaf maandag 29 december in een presentatie van Filip D’haeze.


 


In de 6e aflevering zijn clips te zien van SECRET WISH – ANDRE HAZES – TOPPERS – MARIANNE WEBER – 2 FABIOLA – TONYA – BOUDEWIJN DE GROOT


Je kan de uitzenduren volgen via www.Stelevisie.be ...
Klikken op tv-gids en zoeken onder STERREN TV!!

logo S TELEVISIE


Vanaf zondag 28 december kan je bij TV Oranje kijken naar aflevering 13,
met herhalingen op woensdag om 16.00 uur en op vrijdag om 21.00 uur.

In de 13e aflevering zijn clips te zien van BELLE PEREZ – ANDRE HAZES – KEVIN SMIT – VAN VELZEN – MICHAEL LANZO – CHRISTOFF – RONNIE VAN BEMMEL

 

Wie Aflevering 1, 2 en 3 heeft gemist kan die bekijken op de site  www.studio-7.be

TV Oranje wil met SterrenTV Clipfestival een front vormen voor de Vlaamse artiesten en muziekindustrie.
Dit is een voorbode van de lancering van SterrenTV, de Vlaamse editie van TV Oranje. Daarbij gaat het, net als bij TV Oranje, niet alleen om de grote sterren maar vooral ook om de aankomende en de kleinere artiesten.
Op 15 januari 2009 wordt reeds de 3e reeks opgenomen van `SterrenTV Clipfestival`!


Vlaamse artiesten worden opgeroepen om hun clip op te sturen naar STUDIO 7, t.a.v. SterrenTV Clipfestival, Jozef De Preststraat 26 9991 Adegem.


‘SterrenTV Clipfestival’, wordt opgenomen in de studio van het productiebedrijf Camerateam in het Noord-Brabantse Sprundel. In dezelfde studio wordt ook het dagelijkse programma Holland Clip Festival voor TV Oranje opgenomen.
Presentator Filip D’haeze is vooral bekend als voormalig zanger van En Zo en SWOOP en maakt nog steeds deel uit van het duo WHOOPZ. Speelt op dit moment de rol van Magaldi in de Nederlandse én Vlaamse versie van de musical 'Evita'.

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lenssenscup (waterpolo) in een nieuw kleedje



Op 3 en 4 januari haalt de Koninklijke Gentse Zwemvereniging niet minder dan 8 ploegen naar zwembad Strop (Gent)
voor een indoorversie van het gekende tornooi "Lenssens Cup".



Er is alvast een aardig deelnemersveld:
Uit eerste nationale: Antwerpen (vice-herfstkampioen), MZV Eeklo (playoffkandidaat) en Gentse 1.
Uit tweede nationale: Oostende (kandidaat-kampioen) en Gentse 2.
Uit derde nationale: de Vrije Zwemmers Gent.
En de twee buitenlandse ploegen Wuppertal (districtsploeg Duitsland) en De Ganze (districtsploeg Nederland)

 

Op zaterdag spelen ze wedstrijden van 10 uur tot 21 uur, op zondag van 9.30 uur tot 17.30uur.

De wedstrijden duren 4 x 5 minuten met uitzondering van de finale (4 x 8 minuten).

 

ZATERDAG 3 JANUARI 2009:


10 u   De Ganze(+4)-Gentse2          

11 u   Vzg-Wuppertal          

12 u   Oostende(+4)-Gentse 1          

13 u   Kaszc-Mzv

14 u   De Ganze(+4)-Oostende            

15 u   Vzg(+8) -Kazsc           

16 u   Gentse1-Gentse2 (+4)

17 u   Mzv-Wuppertal (+8)

18 u   Oostende-Gentse 2

19 u   Wuppertal(+8) -Kazsc

20 u   De ganze (+8)-Gentse1

21 u   Vzg(+8)-Mzv


ZONDAG 4 JANUARI 2009:

Poulewedstrijden en plaatswedstrijden (info volgt) 

Reageer (0)

28-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant CARTE BLANCHE verrast haar klanten

Logo Carte Blanche


VERRASSINGSMENU VANAF 27 december!


* Soep van aardpeer met champagne.

 

 

* Huisgemaakte terrine van ganzenleverpastei.

Of

* Gebakken ganzenlever.

of

* Gegratineerde halve warme kreeftbereiding.

500-600 gr(specialiteit vh huis) (+ € 10).

 

 

* Hertensteak.

of

* Kalfssteak.

Of

* Hazenrug (+ € 6)

Of

* Wilde fazantenborst (+ € 6)

Of

* Reekroontjes (+ € 8)

 

 

* Charlotte van appels (warm).

Of

* Warme rode vruchten, amaretto-ijs, chocolade en eiwitschuim met pistache.

of

* Bordje met 4 kazen!

 

 

* Koffie “Carte Blanche P-W”.

 

Alle gerechten zijn afzonderlijk te verkrijgen en ook végétarisch!

Soep € 4, voorgerecht € 18, hoofdgerecht € 23, dessert € 10


Menu aan € 69.50 p/p apero, aangepaste wijnen en koffie inbegrepen.

Menu voor Bob aan € 62 p/p

 

RESTAURANT CARTE BLANCHE P-W

MARTELAARSLAAN 321

9000   GENT

092332809 of 0478540512

www.carteblanchepw.be

Logo Carte Blanche

Reageer (0)

25-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supportersclub HO KALKEN organiseert 10de sportavond

Op zaterdag 27 december 2008 is het weer zover: de traditionele sportavond van 'de Hogeropvrienden', de bloeiende supportersclub van tweedeprovincialer HO Kalken.

Foto


Deze keer met een jubileumeditie, want het is de tiende keer dat de praatavond plaatsvindt in de Koninklijke Harmonie in Kalken. Net als de voorbije negen jaar komen vanaf 20u enkele Belgische topsporters langs.

Voetballer Nicolas Lombaerts mist de Spelen     
Uit het voetbal Nicolas Lombaerts (Rode Duivel - Zenit St-Peterburg, UEFA-cupwinnaar), Killian Overmeire (Rode Duivel - Sporting Lokeren), Laurens De Bock (jonge Rode Duivel - jeugd Sporting Lokeren), Leo Van der Elst (ex-Rode Duivel, trainer en BV) en Dirk Geeraerd (trainer zonder club).

  

Uit de andere sporten: Roger De Vlaeminck (wielrennen) en Ilse Heylen (OS judo). En sportfotograaf Nico Vereecken.
We werken momenteel nog aan een verrassing, speciaal voor deze tiende editie.



Vooraf is er opnieuw de memorial Eugène De Tollenaere fietsen op rollen voor duo's.

Meer info op www.bloggen.be/hokalken.

 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Pausini in 2009 op Belgische bodem (25/5)

Laura Pausini is de meest succesvolle vrouwelijke Italiaanse artieste ooit en staat op maandag 25 mei 2009
op de planken in België (Vorst).



In 1993 wint ze het befaamde San Remo-festival met het nummer “La Solitudine”.
Plots is ze een ster in thuisland Italië en ver daarbuiten. Een jaar later staat ze opnieuw in San Remo, als intussen gevestigd artieste, met nieuwe hit “ Strani Amori”. Laura maakt interessante carrière-keuzes. Ze neemt een aantal van haar albums eveneens op in het Spaans en betovert daardoor de Spaanssprekende landen.

In de VS is ze –raar maar waar- gekend om een aantal dance-tracks waarmee ze de hoogste regionen van de hitlijsten haalt. Met Pavarotti zaliger zingt ze tijdens diens Pavarotti & Friends concerten.

Ze brengt ook opgemerkte duetten met onder andere Michael Bublé en Andrea Bocelli.
Haar nieuwste studioalbum “Primavera in Anticipo” ligt sinds een maand in de winkels. Laura Pausini laat zich weer van haar beste kant zien en horen. Ze brengt, zoals steeds met warme en krachtige stem, 14 nieuwe songs waaronder een prachtig duet met James Blunt.

Laura’s komende wereldtournee brengt haar op maandag 25 mei naar Vorst Nationaal!
De ticketverkoop is gestart op 23 december .... dus hollen maar.


www.livenation.be 

Reageer (0)


FIJN OM WETEN


Foto

Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Sinds juli 2020 verzorg ik elke dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur de boekentips op MENT TV. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
  • MIAT wordt Industriemeuseum
  • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
  • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
  • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
  • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
  • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
  • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
  • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
  • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
  • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
  • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
  • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
  • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
  • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
  • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
  • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
  • Nacht van de Vleermuis op 29/8
  • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
  • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
  • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

    PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • Breydelham
  • Heikki Verdurme (fotograaf)
  • Uitbureau Gent (tickets)
  • Gent
  • Zinloos geweld
  • Smaak
  • Ambiance
  • Huis van Alijn
  • Aktivia
  • Gastronomie en Toerisme

    Archief per maand
  • 09-2018
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 01-2016
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 06-2015
  • 04-2015
  • 01-2015
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 11--0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs