Plietsplets
OM ZEKER EENS TE DOEN

Foto

MIAT wordt INDUSTRIEMUSEUM

Stad GENT

29 en 30 september 2018

zie www.industriemuseum.be


CD-ALBUM IN DE KIJKER


Foto

"Rocco 80"
Rocco Granata

www.roccogranata.be


Dit zijn onvergetelijke partners van www.plietsplets.be


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Zoeken in blog


Foto

Freek Neirynck zorgt met grote regelmaat voor 'boekensienjalementen' met een eigen kijkFoto

voor wie iets méér wil
08-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stad Gent promooot zichzelf op Accenta 2007

Affiche Accenta 2007

De Stad Gent zal prominent aanwezig zijn op de Internationale Jaarbeurs ‘Accenta 2007’ die plaatsvindt van zaterdag 15 tot en met zondag 23 september 2007 in de hallen van Flanders Expo. Dit jaar staat de band met de Zuid-Afrikaanse stad Mangaung centraal. Bezoekers van de jaarbeurs kunnen elke dag terecht op de stand ‘De Stad Gent Digitaal’. In samenwerking met het OCMW Gent en de ICT-intercommunale Digipolis zal de Stad Gent er tal van digitale informatiebronnen presenteren. Deze stand wordt op zaterdag 15 september om 11 uur ingewandeld door burgemeester Daniël Termont en schepen van Informatica Fatma Pehlivan .

 

D.I.R.I.-GENT
Dé blikvanger op de stand van de Stad Gent is de driedimensionale virtuele ruimte “D.I.R.I.-GENT” (Digitaal Ruimtelijk Interactief Gent). Bezoekers kunnen samen met een virtuele maar levensechte versie van burgemeester Termont langs een aantal grote stadsprojecten wandelen. Tijdens die wandeling zal schepen Pehlivan onder andere uitleggen hoe de Gentenaars kunnen meewerken aan de administratieve vereenvoudiging van hun stad en hoe ze publieke computerruimtes kunnen gebruiken.

 

Digitale kloof
De medewerkers van de Stad Gent die op de stand aanwezig zijn, zullen de bezoekers ook wegwijs maken in ‘e-government’, de elektronische overheid. Bovendien zullen ze hen informeren over de mogelijkheden om computer- en internetopleidingen te volgen en om gratis het internet te gebruiken. Dit maakt deel uit van de initiatieven die de Stad Gent en het OCMW Gent nemen om de digitale kloof te dichten. Een deel van de burgers kent of gebruikt de nieuwe digitale communicatievormen immers onvoldoende en mist daardoor kansen op economisch, cultureel en sociaal vlak.

 

Infokiosk en website
De bezoekers kunnen op de stand ook zelf een Gentse infokiosk uittesten. Aan zo’n kiosk kunnen inwoners en bezoekers op elk moment van de dag informatie opvragen over de dienstverlening van de Stad Gent, hotels en restaurants opzoeken, enzovoort. In Gent staan intussen al twintig infokiosken. Naast een infokiosk zullen op de stand ook drie pc’s staan waarop de populaire website van de Stad Gent kan worden bezocht.

 

Gentinfo
Ook het servicecenter Gentinfo zal aanwezig zijn. Bezoekers vernemen op de stand hoe ze bij Gentinfo alle info over het stadsbestuur kunnen krijgen: telefonisch, per fax, via e-mail of op het internet. Gentinfo noteert ook meldingen en klachten en zorgt voor praktische zaken zoals het verlengen van bibliotheekboeken.

 

Praktisch
‘Accenta 2007’ vindt plaats van zaterdag 15 september tot en met zondag 23 september, elke dag van 11 tot 19 uur, en op dinsdag 18 en donderdag 20 september tot 22 uur. Plaats: Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent – Sint-Denijs-Westrem. De stand ‘De Stad Gent Digitaal’ bevindt zich aan de ingang van het Wetenschapsdorp.
Toegangsprijs: 5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

Reageer (0)

04-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek de GR-paden in België met de NIEUWE GR-OVERZICHTSKAART

 

Samen met het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) en de Waalse collega’s Sentiers de Grande Randonnée (SGR) brengt Grote Routepaden een nieuwe uitgave van de GR-overzichtskaart uit. Op de kaart staan alle GR-paden die België doorkruisen.
Goed voor zo’n 40 GR-paden of 8 000 km wandeltrajecten.

 

De overzichtskaart is ingetekend op schaal 1/250 000. De vorige editie van de kaart dateert van 2001. Deze herwerkte versie geeft de actuele situatie weer: 8 nieuwe GR-paden  (goed voor zo’n 1 000 km nieuwe GR-trajecten) en alle trajectvernieuwingen van de bestaande paden.  In zijn geheel staan op de kaart 40 GR paden ingetekend, samen goed voor 8 000 km schoonheid en rust. De kaart bevat eveneens een overzicht van alle bijhorende topogidsen. Ook alle jeugdherbergen en natuurvriendenhuizen vind je erop terug.

De GR-ovezichtskaart kost  7,5 € (voor GR-leden 6,4 €) en is te koop in de GR-winkel, gelegen in de Van Stralenstraat 40 te 2060 Antwerpen. De winkel is elke werkdag open van 9u tot 18u. Bestellen kan ook via e-mail (info@groteroutepaden.be) of online via www.groteroutepaden.be.

Een GR-pad is een wandelweg over lange afstand. Het is een wandelroute van minstens 100 km, die je gemakkelijk kan volgen dankzij de bekende wit-rode markeringen en een topogids. Het is nooit de snelste route van A naar B, wel de meest aantrekkelijke. GR-paden doen de mooiste stukjes van België aan, doorheen natuurgebieden met bos en heide, veldwegen en andere landelijke elementen. Zoveel mogelijk over onverharde paden en wegen. Maar ook dorpen en oude stadjes liggen op de route.

 

In diverse andere Europese landen zijn de wit-rode of geel-rode verfstrepen eveneens terug te vinden, zodat het totale netwerk ruim 80 000 km bedraagt. Dit gigantische Europese netwerk schept de mogelijkheid om zowat heel Europa te voet te verkennen: je kan een GR-pad ononderbroken volgen van Oost naar West, van de Baltische Staten en Polen tot in Ierland, van de Noordzee tot de Middellandse Zee, van de Noordkaap tot Gibraltar!

 

GR-paden staan reeds meer dan 30 jaar garant voor kwaliteit. De routes zijn met behulp van vrijwilligers zorgvuldig uitgestippeld. Alle trajecten zijn in twee richtingen gemarkeerd. De basismarkering bestaat heel eenvoudig uit twee strepen onder elkaar, wit bovenaan en rood onderaan. Duidelijk herkenbaar en milieuvriendelijk. De tekens worden aangebracht op bomen, muurtjes, hekkens of wat zich daar verder voor leent. Een variant zijn de Streek GR’s. Deze streekpaden blijven binnen één regio en zijn meestal een rondwandeling. De Streek GR’s zijn geel-rood gemarkeerd.

 

Mocht je toch een wit-rood streepje missen, dan ben je met de topogids van de route zo weer ‘op het rechte pad’. Een topogids is  een handig wandelboekje dat behalve de routebeschrijving heel wat aanvullende informatie geeft.

 

Grote Routepaden vzw is de organisatie die in Vlaanderen de GR-paden uitstippelt, bewegwijzert en onderhoudt. Ze is tevens de uitgever van de topogidsen en enkele andere wandel- en fietsproducten.  De vereniging steunt nagenoeg volledig op vrijwilligers. Zonder hun onbaatzuchtige inzet zou het onmogelijk zijn een dergelijk inter­nationaal netwerk te ontwikkelen en in stand te houden.

Info op www.groteroutepaden.be  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UDO verrast op 8 november in Antwerpen

De Stadsschouwburg Antwerpen heeft vanaf vandaag een nieuwe show op zijn kalender staan: Udo Live!


 

Wie Udo live hoort zingen, kan niet om zijn talent heen. 

Een naam als een zweepslag en een briljante stem waar een hoop andere artiesten geld zouden voor geven, dàt is Udo. Geboren in een muzikaal nest en getogen met een dagelijkse portie kraakheldere noten belandde hij in 2005 in het programma X-Factor. Topfavoriet Udo kwam, zag en overwon, iets wat hij dit jaar moeiteloos overdeed tijdens 'Zo is er maar één'! 

 

Op 8 november brengt Udo met zijn live-band zijn uitmuntende pop-, rock- en soulsongs naar de Stadsschouwburg Antwerpen.

 

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

 

Info en reservatie tickets

077/37 38 39

http://www.stadsschouwburgantwerpen.be

 

Data

8 november 2007 in de Stadsschouwburg Antwerpen, om 20.00u.

 

Ticketprijzen (excl. reservatie- en verzendingskosten)

Cat. 1: 27 euro

Cat. 2: 24 euro

Cat. 3: 19 euro

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zinloos geweld krijgt ook tijdens het nieuwe schooljaar de nodige aandacht

Logo vzw Zinloos Geweld

Op maandag 3 september startte het nieuwe schooljaar. Verschillende scholen en schoolgemeenschappen hebben het thema "zinloos geweld" als jaarthema gekozen. Gedurende het schooljaar wordt er projectmatig gewerkt, wordt het thema gekoppeld aan de werking en de opdrachten binnen de school. Op een positief-creatieve manier, preventief en sensibiliserend. Niet alleen in de eigen school maar ook naar de buurt, ouders én plaatselijke overheid toe. vzw Zinloos Geweld steunt deze acties en projecten en volgt ze op.

 

In Oost-Vlaanderen hebben de volgende scholen zich met hun jaarthema gemeld bij de vzw:

 

- Koninklijk Atheneum Gentbrugge (contactpersoon Nathalie Vanden Bossche, 09/210.51.51);

- Don Bosco Sint-Denijs-Westrem (contactpersoon Ilse De Swaef, 0499/10.85.08) waar voetbalanalist Wim De Coninck maandagochtend de "aftrap" gaf;

- de gemeenschap van 10 (tien) lagere scholen in Lokeren en Moerbeke (contactpersoon Martine De Letter, 09/348.41.53).


De 10 scholen in Lokeren en Moerbeke startten maandag het schooljaar door een vlag te hijsen van vzw Zinloos Geweld. Op de vlag staat naast het vlinderlogo de uitspraak "Stop geweld en onverschilligheid". Het begin van een jaar lang werken rond het thema. Het K.A. te Gentbrugge legt de focus vooral op "(Geweldloze) Communicatie".

Alle info op www.zinloosgeweld.net

Logo vzw Zinloos Geweld

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Deneys schittert met "Impressies uit Amerika"Luc Deneys
(54), de bekende vioolbouwer uit de Sint-Jacobsnieuwstraat en zaakvoerder van de oudste Belgische muziekwinkel, is van opleiding tekenleraar.

In de eerste helft van de jaren zeventig werkte hij samen met Bueys in Hamburg en met Christo in Parijs. Hoewel hij beroepshalve koos voor de muziek – hij is sinds vorig jaar ook docent vioolbouw aan het conservatorium in Gent – bleef hij altijd actief als plastisch kunstenaar. Als hij op reis gaat, fotografeert hij niet maar maakt hij pasteltekeningen.

 Vorige maand trok hij door enkele staten van Amerika  en die “Impressies uit Amerika” stelt hij in september tentoon in weekendcafé

 ’t Zuiden van Europa, Vrijdagmarkt 30.

 

De tentoonstelling loopt van 7 t/m 30 september, toegankelijk op vrijdag vanaf 11 uur,
 op zaterdag en zondag vanaf  15 uur.

Vernissage op 4 september om 19 uur

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opendeur bij VZW Polariteit (9-9-2007)
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Op zondag 9 september van 14.00 tot 19.00 houdt Polariteit zijn opendeurdag met gratis lessen.

 

Iedereen is welkom in de Verkortingstraat 55 te St. Amandsberg (zijstraat Antwerpse Steenweg nabij de Campo Santo)

 

 

Meer info: www.polariteit.be

 

 

uur

De Vloed

De Deining

De Ebbe

De Schelp

14

Noordfrikaanse Dans

 

 

Vzw De Dans Ruh

Vlaamse Volksdans

 

 

Met  Iris Rijsenaer

Volkskunstgroep Reinaert

Thaise Massage

 

 

Met Mireille Pelerents

Sven Celis

Vormingsaspecten

o.a. zelfhypnose

 

Met Wilfried Van Craen

15

Braziliaanse Dans

 

Met Jaïr Santana

Vzw Oba Guiné

Lindy Hop-Swing

 

Met Geneviève en Didier

Vzw Apollo Swing

vervolg

Thaise massage

 

 

vervolg

Vormingsaspecten

o.a. zelfhypnose

 

16

Cubaanse Salsa

 

Met Tom en Wim

Vzw Pasión Latina

Afrikaanse Dans

 

 

Vzw Kassoemai

Tai Chi

 

Met Johana Swinkels

 

Stoelmassage

(Individueel)

 

Met Mireille Pelerents

Sven Celis

17

Argentijnse Tango

 

Met Pol & Rita

Vzw Polariteit

Zijnsdans

 

 

Met Lut Van Melle

Yoga

 

 

Met Caroline Geirnaert

Swanlake

Stoelmassage

(Individueel)

 

Met Mireille Pelerents

Sven Celis

18

Surprise –

afronding

Surprise –

afronding

Lichaamswerk

 

 

Met Marijke Duin

Stoelmassage

(Individueel)

 

Met Mireille Pelerents

Sven Celis

Reageer (0)

29-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukke tijden voor Sioen èn 500ste optreden

Sioens optreden op 1/9 op Crammerock wordt diens 500ste optreden ooit. Sioens eerste optreden vond plaats op 26 oktober 2000, toen nog solo.


 

Het zijn drukke tijden voor Sioen, zowel in binnen- als in buitenland.

 

Na een zomer met oa Werchter, staat Sioen nog op Crammerock met band, wordt hij begeleid door een symfonisch orkest olv Willy Claes (I Fiamminghi) voor een gratis concert op 1/9 op het St Pietersplein in Gent en gaat hij volledig solo op de vleugelpiano van de Bijloke Concertzaal tgv de opening van hun seizoen (8/9 – gratis). Na dat optreden concentreert Sioen zich volledig op het buitenland. In België volgt dan nog slechts 1 optreden in 2007: 26/11 Ancienne Belgique – Brussel. Sioens nieuwe single I Need A Drug komt deze week uit op Universal.

 

In Duitsland werkten Sioen en band deze zomer 10 voorprogramma’s af van de in eigen land erg populaire Duitse band Mia. (niet te verwarren met het Britse M.I.A.). Het effect daarvan hebben we duidelijk gevoeld, oa op onze myspace. De release van Sioens 3de A Potion via Universal (mei 2007) in Duitsland, het eerste tourneetje (mei 2007) en de 10 Mia.-voorprogramma’s deze zomer krijgen een vervolg in september, wanneer Sioen en band op 19/9 op Popkomm optreedt. In de 3 voorafgaande dagen speelt Sioen 3 keer solo in kleinere Berlijnse bars. In oktober volgt dan een 2de tournee op eigen kracht doorheen Duitsland.

 

In oktober brengt Polydor (= grootste Universal Music label in Frankrijk)  A Potion ook uit in Frankrijk. Afwachten wat dat wordt, maar het enthousiasme van Polydor is in ieder geval zeer duidelijk.

 

Tussen alle bedrijven door speelt Sioen nog een 7-tal optredens in Nederland.

 

Er volgen ook 2 korte trips naar het verre oosten.

Eind september gaat het richting China, voor enkele optredens in Peking en Shanghai. Zo wordt een vervolg gebreid aan de eerste China-trip van mei 2006.

Eind oktober volgt Maleisië, op uitnodiging van een Belgische multinational speelt Sioen er in Kuala Lumpur.

Alle info op www.sioen.net

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt 'Biezebaaze' met Miss Belgian Beauty-petekind op WaregemKoerse
Klik op de afbeelding om de link te volgen

   (foto: Freddy Vlassenroot)


De traditie wil dat bijna alle bekende namen uit de diverse takken van het Vlaamse leven aanwezig zijn op de jaarlijkse WaregemKoerse. En dat was dit jaar niet anders .... al was de één daar om contacten te leggen of te onderhouden, de ander om gezien te worden of te genieten van de VIP-behandelingen èn nog anderen om promotie te maken voor zichzelf. Zo ontwaarde onze PP-fotograaf Biezebaaze-frontman Kurt Burgelman in het gezelschap van Niké Kerckhove waarvan hij in het kader van de Miss Belgian Beauty-verkiezing peter (in Gent zeggen we "peetje") is.
Of al deze BV's veel van de paardenrennen hebben gezien valt te betwijfelen, maar dat zal de winnaar Kan Nejd een zorg wezen ...

Méér op:

http://www.bloggen.be/missbelgianbeauty/
http://members.lycos.nl/belgianbeautyworld/

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong radiotalent krijgt unieke kans !

Rec Radiocentrum

Vijf Vlaamse studentenzenders hebben hun krachten gebundeld om jong talent
de kans te bieden in een ongedwongen sfeer te proeven van het radio maken.
Met de start van het nieuwe academiejaar in het vooruitzicht maken zij zich
klaar om een kersverse lading medewerkers te verwelkomen en op te leiden.
Studentenvrijwilligers zijn immers een belangrijk onderdeel van de werking.
Het is mede dankzij deze gedreven en enthousiaste vrijwilligers dat het
voortbestaan én de groei van het Rec Radiocentrum en de jongerenzenders
gewaarborgd blijven. Tegelijkertijd zijn de studenten, en jongeren in het
algemeen, het doelpubliek dat we willen bereiken.Het Gentse Urgent.fm stond aan de wieg van het Rec Radiocentrum, de vier
andere steunpilaren zijn O Radio te Antwerpen, Coolcast te Kortrijk, XL Air
te Brussel en Radio Scorpio te Leuven. Deze vijf Rec – radio’s zijn
experts over het studentenleven in hun stad: ze kennen de in en de outs, de
beste studietips, het volledige studie-aanbod van de verschillende
onderwijsinstellingen, de places-to-be,… kortom alles wat een student
nodig heeft om zijn draai te vinden in een bruisende studentenstad.

Over het Rec Radiocentrum:
Het Rec Radiocentrum bouwt sinds eind 2005 aan een samenwerkingsverband
tussen een aantal radio’s die jongeren eerst en vooral wil laten
kennismaken met radio maken. Het is de bedoeling om de functie die deze
zenders al bekleden voor de jongeren in hun gemeenschap nog te versterken.
Dat gebeurt enerzijds door workshops ‘Radio maken’ aan te bieden en
anderzijds door een overlegorgaan op te zetten tussen deze workshopsites om
de inhoud van de workshops op niveau te houden.

Het workshop-aanbod bestaat uit een initiatiecursus ‘Practice’ en
enkele gespecialiseerde paketten, ‘Sessions’: Presentatie, Techniek,
Woordredactie & Muziekredactie. Deze workshops worden georganiseerd in Gent
(Urgent.fm – 105.3FM), Antwerpen (O radio – 107.0FM), Kortrijk
(Coolcast), Brussel (XL Air) en Leuven (Radio Scorpio – 106.0FM).

Voor meer informatie, contacteer het Rec Radiocentrum:
Tel.: 09/264.79.07
@: contact@radiocentrum.be
www.radiocentrum.be

Reageer (0)

27-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FREEKS BOEKENSIENJALEMENT
Klik op de afbeelding om de link te volgen

(Deze regelmatige rubriek verzorgd door Freek Neirynck ambieert geen recensiekolom te zijn, maar zoals de titel het zelf zegt: een seinpaal voor geïnteresseerde en potentiële lezers.)

 

TWEE NIEUWE PUBLICATIES VAN BEZIGE GENTSE AUTEUR FIRMIN CRIEL

 

De slechtziende maar desalniettemin alerte Gentse auteur Firmin Criel is er weer met twee nieuwe publicaties : de verhalenbundel “Zeven verhalen” en het kortverhaal “Gevaarlijke grap”. Twee pareltjes van Gentse streekliteratuur zonder kapsones.

 

Criel schrijf ontroerend, efficiënt zuiver en gebruikt de stad als personage. Dat maakt zijn werk aantrekkelijk. Een croniqeur zou men kunnen stellen. Beide publicaties geven ons immers een beeld op de stad en zijn bewoners. Hoge literatuur is dit niet maar dat zal de auteur wel metworst wezen… en zijn lezers ook. Hij doet zijn ding en het slaat aan.

 

Natuurlijk zijn er ook de 8 verhalen. Die zijn tegelijk boeiend en verslavend. Het een al meer dan het ander. Criel is een verteller die roept naar een publiek. Daar slaagt hij wonderwel in. Je wil geen letter missen.

 

Het nieuwe werk van Firmin Criel is een aanrader voor vochtrijke en of slapeloze avonden. Deze publicaties, in eigen beheer, verdienen  een heuse uitgever.

 

Voorlopig moet je bij de auteur zelve terecht  :  Firmin Criel, Ganzendries 87, 9000 Gent.

 

 

Freek Neirynck - recensent

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAARNE in de ban van de HEKS


Dit jaar is het vierhonderd jaar geleden dat in Laarne zes vermeende heksen werden berecht. Vier van hen belandden op de brandstapel.
HEKSenVUUR herdenkt die processen uit 1607, met als apotheose op verschillende dagen eind augustus en begin september een groots cultuurhistorisch wandelspektakel dat de sfeer van de vroege zeventiende eeuw uitademt. Je kan getuige zijn van het proces en de verbranding van de toverkollen, met het Kasteel van Laarne als prachtig decor.


Het spektakel begint telkens om 18 uur (zondag: 16 uur) met een
volksmarkt in de Kasteeldreef, de dorpskern en de achterzijde van het oud gemeentehuis. In de dreef vlakbij het kasteel heeft een Spaans garnizoen zijn tenten opgeslagen. Volkse meiden serveren zeventiende-eeuwse gerechten en artiesten van allerlei pluimage onderhouden jong en oud. Om 21 uur spreekt de baljuw het volk toe, krijgt Laarne hoog bezoek en wordt de marktdag afgesloten met een spetterend vuurwerk op het dorpsplein. Om 22 uur start dan het eigenlijke wandelspektakel: een historische evocatie in en om het slot van Laarne. Let op: voor dit spektakel zijn telkens maar 500 plaatsen beschikbaar. Reservatie is vereist!

 

Nog opvoeringen op donderdag 30, vrijdag 31 augustus, zaterdag 1, zondag 2 september. De markt is gratis, het wandelspektakel kost 20 euro (extra nocturnes op zaterdagen: 25 euro).
Info en reserveringen: www.heksenvuur.be.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S.O.S. PIET deel 3 komt eraan !!

Alleen maar glunderende gezichten bij ARS Home Entertainment, de dvd-divisie van ARS. Na de succesvolle releases van de series ‘Wittekerke, Familie & De Kotmadam’ verschijnt er begin volgende maand een nieuwe topper op dvd.


 


S.O.S. Piet volume 3’ komt in september in de winkels.

 

Vlaanderens bekendste televisiekok Piet Huysentruyt heeft weer een schitterende dvd samengesteld : ‘S.O.S. Piet volume 3’

 

De leukste gerechten uit het derde seizoen van de tv-serie ‘S.O.S Piet’ werden verzameld op één dvd met opnieuw als extra, een handig uitneembaar receptenboekje.

Piet Huysentruyt is dé tv-kok van Vlaanderen. Nadat hij z’n opleiding aan de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen in Koksijde had afgerond, deed Huysentruyt z’n eigen restaurant open. Hij kreeg voor z’n prestaties een Michelin-ster’en vermelding in de beroemdste restaurantgids ter wereld. Later startte hij ook een tv-carrière. Zo presenteerde hij het programma ‘Lekker thuis’eerst met Mimi Smith, later met Ilse Demeulemeester en dan volgde ook S.O.S. Piet’ en De Perfecte keuken.

 

’We zijn heel blij dat we in september groots kunnen uitpakken met de nieuwe dvd ‘S.O.S. Piet volume 3’. Piet Huysentruyt is niet alleen een sympathiek tv-gezicht, hij is zonder twijfel ook één van de beste &  bekendste tv-koks in Vlaanderen. Samen met hem hebben we ervoor gezorgd dat de derde dvd opnieuw voorzien is van een schitterend uitneembaar receptenboekje zodat het kijken naar de dvd en het zelf gaan koken nog makkelijker en vlotter kan verlopen', zegt Dirk Timmerman van ARS Entertainment. en

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auteurs lichte muziek verdedigen auteursrecht als federale materie


Home

Ongeacht de huidige onzekere stand van de regeringsformatie, protesteert de vereniging GALM (Genootschap Auteurs Lichte Muziek) met klem tegen elk voornemen van de politieke onderhandelaars dat ertoe zou kunnen strekken om het auteursrecht in dit land, evenals het beheer ervan, geheel of gedeeltelijk te regionaliseren.

 

GALM is stellig van mening dat dergelijke splitsing nefast zou zijn voor de behartiging en de inning/verdeling van de auteursrechten van componisten en andere scheppende kunstenaars. Een communautarisering zou het broze kader waarin kunstenaars in dit land zich nog steeds bewegen, ondergraven en compliceren. De professionalisering van de muziek- en audiovisuele sector die zich eindelijk op gang heeft getrokken, zou er nodeloos onder lijden. Zowel de juridische omkadering als het beheer van auteursrechten moeten volgens GALM dan ook federaal blijven. Aan dit gegeven raken zou niet alleen haaks staan op overkoepelende regelgeving terzake op Europees vlak, maar tevens blijk geven van een totaal gebrek aan kennis van (de noden van) de muziek- en audiovisuele sector.

 

GALM is ervan overtuigd, mede gesterkt door het protest van andere spelers in de sector tegen het bewuste voornemen, dat de politieke onderhandelaars en de bevolking zullen inzien dat het ongepast is hervormingen door te voeren waarvoor de betrokkenen op het terrein geen vragende partij zijn, laat staan dat zij er ooit over werden geconsulteerd.

 

GALM is een Vlaamse vereniging die open staat voor auteurs van lichte muziek van alle talen en gezindten. De vereniging behartigt de professionele, juridische, materiële en creatieve belangen van de auteurs en componisten in dit land bij media, beleidsinstanties, uitgevers, auteursverenigingen en alle andere actoren in de Belgische muziek- en audiovisuele industrie.

 

Voorzitter van GALM is Evert Verhees, Kris Wauters is woordvoerder en Frederik Sioen secretaris. Andere bestuurders zijn ondermeer Gert Bettens, Alex Callier, Jan Hautekiet, An Pierlé, Fritz Sundermann en John Terra.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 jaar Parkeerbedrijf èn opname 2de Live-DVD Biezebaaze

foto: enkele Biezebaazers met Nike (Miss Belgian Beautykandidate)

Op zaterdag 01/09/2007 vinden de opnames plaats voor de 2de live-dvd van de Gentse stroprockers Biezebaaze.

Deze opnames kunnen gratis door iedereen bijgewoond worden.

 

Het ganse gebeuren vindt plaats op het vernieuwde Sint-Pietersplein te Gent van 19.00u tot 20.30u. Ze hebben daarvoor de volledige medewerking van het Gentse parkeerbedrijf die er die dag hun 25ste verjaardag vieren.
Bij goed weer worden er toch een paar duizend toeschouwers verwacht.


 http://www.gent.be/pics/Mobiliteit/parkeerbedrijf25jaar.jpg

De show wordt opgenomen door 5 camera’s en een mobiele muziekstudio.

 Daarna worden deze een tweetal weken lang bewerkt door de nodige geluidstechniekers en montageteams.

 

De release is voorzien voor 22 oktober. Wat een unicum is dat bij de dvd ook de audio-cd inbegrepen zal zijn.

 

Aansluitend vindt er een promsconcert plaats door I Fiaminghi o.l.v. Willy Claes met o.a. Koen Crucke, Coco jr. en Sioen.

De avond wordt afgesloten met een Bal Populair die er muziek uit de jaren 80 brengt.

 

Er is voldoende parking voorzien in de nieuwe parking onder het plein zelf.

 

Alle info op www.parkeerbedrijf.gent.be

Reageer (0)

21-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zin in een ontspannend boottochtje in Scheldeland ?

Boottocht op de Schelde

Niets is zo ontspannend als een boottocht op Schelde, Dender of Rupel.
 In de nieuwe boottochtenfolder Scheldeland werd het volledige zomeraanbod aan boottochten gebundeld.
Naast kant en klare dagtochten en halvedagprogramma’s met bezoeken aan pittoreske Scheldedorpjes of één van de drie Denderende Steden, bevat de folder ook een overzicht van de avondrondvaarten op Schelde en Dender en de vaar – fietscombinaties van Rivertours op de Dender.
Voor de smulpapen zijn er de culinaire-, barbecue- en pannenkoekentochten.
Nu ook op zondag vanuit Antwerpen met de Jan Plezier.

Op www.scheldeland.be vind je een volledig overzicht per dag van de boottochten in de regio.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniek zomerconcert op 30/8 door Voice Male

Net tien jaar nadat ze het Openluchttheater in het Rivierenhof in Deurne mochten openen, staat Voice Male er weer. En tien jaar intensief toeren door Vlaanderen en Wallonië, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Turkije en Zuid-Afrika heeft het zestal er alleen maar jonger en frisser op gemaakt.

 

Officieel is het inmiddels een jaar of 20 geleden dat de knaapjes op kamer 11 aan het zingen sloegen, maar aangezien er intussen zoveel veranderd en gebeurd is, en het ook wel een beetje zo aanvoelt, werd deze show “100 jaar Voice Male” gedoopt. Het programma bestaat deels uit de leukste momenten van de afgelopen eeuw, maar je zal ook al een stevige voorsmaak krijgen van de gloednieuwe show die in september in première gaat.

 

“100 jaar Voice Male” trok begin dit jaar al twee keer een uitverkochte Arenbergschouwburg. Maar omdat er vraag bleef komen naar een extra voorstelling, hebben de ambassadeurs van “A” besloten nog een extra concert te geven voor hun “eigen” Antwerps publiek.


 


Voice Male brengt in het Openluchttheater in Deurne op 30 augustus om 20u30 een uniek zomerconcert dat U zeker nog lang zal bijblijven.

 

Tickets kosten slechts 18€ en zijn verkrijgbaar :

 

-         -         in de Arenbergschouwburg – Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen

-         -         bij Info Cultuur Antwerpen – Grote Markt 13, 2000 Antwerpen

-         -         telefonisch via 070/222 192

-         -         via mail : ticket@arenbergschouwburg.be

-         -         via de website : www.openluchttheater.be of www.ticketantwerpen.be

-         -         bij Fnac op de Groenplaats in Antwerpen


Alle info op www.voice-male.com 

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen zingt verwacht dit jaar 150.000 zangers/toeschouwers

“Vlaanderen Zingt”, het evenement waarbij het publiek de vedette is, blijft groeien.  Dit jaar zijn er zo’n dertig steden en gemeenten die onder de koepel van “Vlaanderen Zingt” hun bevolking uitnodigen op de markt of in het park om samen te zingen.  Verwacht wordt dat “Vlaanderen Zingt” dit jaar zo’n 150.000 zangers/toeschouwers zal lokken.
Op de zomerkalender neemt “Vlaanderen Zingt” dan ook zijn plaats in tussen de grote publiekstrekkers.


 

De massa-zangspektakels in Leuven, Brugge, Kortrijk, Gent, Nieuwpoort, Tienen en Antwerpen zijn al enkele jaren enorme successen. Dit jaar worden ook ondermeer Blankenberge, Middelkerke, Geraardsbergen, Lier, Lanaken en Maaseik aan de lijst toegevoegd. “Vlaanderen Zingt” groeide uit “Antwerpen Zingt”, dat dit jaar al aan zijn tiende editie toe is.

 

“Vlaanderen Zingt" is uitgegroeid tot een openlucht meezingfeest voor jong en oud dat zaken als achtergrond, religie,... overstijgt. Het is in alle steden en gemeenten een snel groeiend evenement dat volledig a-politiek van opzet is, volledig gratis is, en ambiance en betrokkenheid garandeert.

 

De agenda en meer informatie over “Vlaanderen Zingt” vind je op de nieuwe website www.vlaanderenzingt.be


Reageer (0)

30-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zomers getint boekenpakket
Nu de 'grote' vakantie voor de meesten is gestart èn de èchte zonnestralen het nog even laten afweten, is het misschien een ideaal moment om eens een boek ter hand te nemen en gezellig te lezen of te genieten van boeiende foto's. Via deze rubriek wil ik U graag enkele tips geven die U misschien kunnen helpen bij de keuze van een boek uit het overgrote aanbod.

 Starten doen we met een prachtig kijkboek waarin Kathleen en Patrick Henderyckx met sfeervolle luchtfoto's op zoek gaan naar die andere kijk op de provincie West-Vlaanderen. Verdeeld over de thema's Kust - Brugse Ommeland - Leiestreek en Westhoek krijgt de lezer een aparte indruk van diverse steden en gemeenten die op menige wijze bekoren. Het vanuit de lucht aanschouwen van kerken, weiden, zee en strand, graven, monumenten en nog zovele andere items zorgt ervoor dat men af en toe zin krijgt om op te staan en die bepaalde plek te gaan opzoeken. Het is niet aan iedereen gegeven om van luchtfotografie een specialiteit te maken maar de firma Henderyckx kan prat gaan op een jarenlange ervaring die dit boek tot een ware must maakt. Onder impuls van het provinciebestuur zorgen zij ervoor dat de 3 uitdagingen van West-Vlaanderen zichtbaar worden: recreatief - ondernemend en kwaliteitsvol. Net zoals foto's alles zeggen ... zijn er ook voor dit boek weinig woorden voor. Gewoonweg praktisch door de afmetingen èn tot de verbeelding sprekend door de inhoud.

Het boek "Vlucht over West-Vlaanderen" werd uitgebracht door Roularta Books en kost 14,90 €.

 Wie de vakantieperiode wil doormaken in een sfeer van spanning zit zeker goed met auteur Andy McNab die voor zijn laatste boek "Vergelding" de uitdaging uitgaat met Robert Rigby als co-auteur. Dit boek volgt op "De jonge soldaat" waarmee een nieuwe reeks over de rijke SAS-ervaring van de auteur werd opgestart. Want Andy McNab put uit zijn eigen levensverhaal waarin hij als infanterist na een zware selectieprocedure in dienst trad van de SAS en hierdoor betrokken geraakte bij geheime operaties over de gehele wereld. Deze keer spelen de 17-jarige Danny en zijn grootvader Fergus Watts de hoofdrol in een adembenemende thriller die begint met een aanval op het Britse parlement en eindigt met ... maar dat leest  zelf wel. Feit is dat voormalig SAS-explosievenexpert Ferguss met zijn kleinzoon alles in het werk stelt om gelijklopend met die aanval uit de klauwen te blijven van de vijand en daarenboven datgene te verwezenlijken waarvoor ze van Zuid-Spanje weer naar Groot-Brittanië zijn gekomen: vergelding. Voor liefhebbers van spionage, verfijnde schrijfstil èn spanning ...

"Vergelding" werd uitgebracht door The House of Books en kost 16,90 €.

Tennisliefhebbers zullen aan het lijvige boek "Achter de baseline" een dikke kluif hebben. In de periode waarin we met z'n allen kunnen genieten van Wimbledon komt uitgeverij Arbeiderspers naar buiten met een bijzonder stijlvol naslagwerk waarin 12 Nederlandse topspelers ruim aan bod komen: Henk Timmer - Kea Bouman - Hans van Swol - Tom Okker - Betty Stöve - Paul Haarhuis - Jan Siemerink - Jacco Eltingh - Brenda Schultz - Richard Krajicek - Sjeng Schalken en Martin Verkerk. Ieder van deze 'kampioenen' krijgt zo'n 30 pagina's aandacht waarin vooral de prachtige foto's (zowel in zwart-wit als in kleur) boekdelen spreken. Een zeer uitvoerige en vlot lezende tekst begeleiden deze illustraties waarbij auteurs Esther Scholten en Edward van Cuilenborg vooral oog en oor hadden voor zeer persoonlijke verhalen, aangevuld met uitslagen die ze o.a. haalden uit het nationale tennisgebeuren, Wimbledon, Roland Garros, Davis Cup, Australian Open ....
352 pagina's lees-en kijkplezier waarin iedereen die zich verbonden voelt met de tennissport ... ook al gaat het boek alleen over Nederlandse kampioenen ... met veel plezier zal in bladeren. Toptennis in Nederland, zoveel is zeker.
Bijkomend aan dit groot-formaatboek is dat het geplaatst wordt in een fraaie cassette die identiek is aan de cover en achterzijde van het lijvige boek. Proficiat aan auteurs en uitgeverij.

"Achter de baseline" is uitgegeven door Arbeiderspers en kost 39,50 €.

 Ook Manteau zorgt telkens weer voor de nodige portie spanning en daarvoor deden ze beroep op auteur Oliver Bottini met zijn thriller onder de spraakmakende titel: "Moord in de schaduw van Zen". Titel en cover van het boek lichten eigenlijk al een tip van de sluier op van de leefwereld waarin we als lezer terecht komen. Al blijft het per pagina afwachten hoe ver de spanning kan gaan ... en da's duidelijk een eindje! Feit is dat we terecht komen in een klein dorp waar eigenlijk niets te beleven valt ... maar met de passage van een Aziatische monnik verandert deze situatie ogenblikkelijk. Het moment voor de reeds fel belaagde Louise Boni (alcohol - verleden) om orde op zaken te zetten, ware het niet dat haar gedrevenheid en haar risicovolle houding haar opnieuw in de hoek drijft. Dat ook haar collega's er moeten aan geloven (zelfs letterlijk) helpt mee om de verhaallijn strak te houden ... zeg maar: de spanning is te snijden. Het mysterie loert telkens weer om de hoek en de auteur slaagt er wonderwel in om de lezer tot de plot aan het boek te binden. Zijn kennis over boeddhisme en zen hebben hem natuurlijk geholpen om deze sfeer te creëren maar het is en blijft een boek dat ongetwijfeld de nodige prijzen zal halen. Maar wie ben ik om dat te verklaren, dus  ... 

"Moord in de schaduw van Zen" is uitgegeven door Manteau en kost 19,95 €.

 Eindigen doen we deze keer in de wereld van de gastronomie want uitgeverij Lannoo is er in geslaagd om de smaak van de Belgen in 160 pagina's te bundelen. Al moet je als lezer uiteraard niet verwachten dat ze hiermee volledig zijn ... maar dat is ongetwijfeld nooit de bedoeling geweest. Niettemin hebben Eric Boschman en Nathalie Derny per pagina geïnvesteerd in een product dat iedere gezonde Belg in zijn of haar leven wel eens heeft geproefd of gezien. Door een tof geschreven beschrijving van het produkt waarin ook enkele interessante weetjes verweven zitten maakt de lezer kennis met datgene wat dagelijks te krijgen/bereiden is. Kent U bijvoorbeeld (nog) de mitraillette, de tango, de Péket, alikruiken,tarte al d'jote, veters, kattentongen, nic-nac .... of wil U na al die jaren nog eens het unieke recept van oliebollen, couques suisses, Luikse wafels, kalfsragout, boulets sauce lapin, gegratineerd witlof met ham of ballekes bier .... het staat er allemaal in. Samen met die lekkernijen zoals spekken, beertjes, melo cake, misérable, cuberdon of een simpele boterham met kwark. Het boek doet U het water in de mond krijgen èn brengt U af en toe terug naar de jeugdjaren. Teveel om op te noemen, maar daar maken we binnenkort op deze webstek nog wat méér tijd voor vrij. Onthoud nu alvast:

"De smaak van de Belgen" is een uitgave van Lannoo en kost 34,95 €.

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLAY BEACH heeft sinds 29 juni een BUITENSPEELTUIN !!

Het heeft geduld, overtuigingskracht en veel werk gekost, maar het resultaat mag er zijn:
de nieuwe PLAY BEACH BUITENSPEELTUIN!


 

Op vrijdag 29 juni opende Schepen Christophe Peeters officieel de nieuwe buitenspeeltuin.

 

Dit project is een aanvulling op de al 8 jaar bestaande ‘binnenspeeltuin’ Play Beach en zal vanaf zondag 1 juli 2007 toegankelijk zijn als de weergoden het toelaten.

Tijdens de openingsweek tot 8 juli verrassen we de kids met een leuke attentie.

 

Het aanbod van de buitenspeeltuin bestaat uit:

- een klimtoestel met glijbaan geschikt voor de leeftijd 6- 10 jarigen

- een zone met springkasteel en speelhuisjes

- een aparte zone voor 2,5 tot 5 – jarigen met een aangepast klimtoestel en schommeltjes

- 2 officiële petanque banen

- een verruimd buitenterras

- ’s avonds zullen snacks en kindvriendelijke maaltijden te verkrijgen zijn.

 

Play Beach is gelegen in de Driebeekstraat 21 te 9050 Gentbrugge. Het Play Beach team staat deze zomer alle dagen van 13u tot 19u (binnen) of 21u (buiten) paraat om de kinderen te ontvangen, of het nu goed of slecht weer zal zijn.

Ook ouders, grootouders of begeleiders wordt het naar hun zin gemaakt. Zij genieten van een hapje of drankje terwijl de kinderen ravotten. Een uitgebreide leesstand en een gloednieuwe digitale TV zijn dan eveneens ter beschikking. Vanaf nu zal je dus ook in Play Beach de Tour de France en andere (sport)evenementen kunnen bekijken.

 

Meer info op www.playbeach.be of bij Tine Ceusters 0475/628755


 Binnen en buitenspeeltuin Play Beach

Driebeekstraat 21 – 9050 Gentbrugge

Tel: 09/2304830

playbeach@belgacom.net

www.playbeach.be

Reageer (0)

29-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Belgian Beauty 2008 start binnenkort KUSTTOERNEE
Klik op de afbeelding om de link te volgenVan 27 juli t/m 3 augustus toert de karavaan van Miss Belgian Beauty rond aan de Belgische kust. Samen met de huidige Miss Belgian Beauty Anne-Marie Ilie en organisator Ignace Crombé maken de twintig finalisten een promotietournee in diverse badplaatsen, om zich aan het publiek voor te stellen. Ze logeren gedurende de ganse periode in Hotel José te Blankenberge, van waaruit hun gepersonaliseerde autocar van Yvan Cars vertrekt naar elke badplaats.

 

Op elke locatie stellen de finalisten zich voor, houden een korte modeshow en brengen diverse choreografieën .  Uiteraard zal het publiek ook de kans krijgen om met de finalisten te praten en de handtekeningenjagers kunnen hun verzameling aandikken.  Er is steeds een gradioze ballenworp en ook de bekende meters/peters van de kandidaten komen langs.

 

Via televoting (0900/10 321) of SMS (3155) kan het publiek zijn stem uitbrengen en hiermee een reis naar Egypte of tal van andere prijzen winnen.

Een ideale reden om de meisjes vooraf eens te komen scouten.

 

Voor meer info: Ignace Crombé (0475/71 50 24) of www.missbelgianbeauty.be

 

Programma:

 

Vrijdag 27/07                        

11.00 uur : Zeedijk (Grardplein) SINT-IDESBALD

 

Zaterdag 28/07              

11.00 uur : Zeedijk (Strandplein) MARIAKERKE

17.00 uur:  Zeedijk (Drie Gapers) OOSTENDE

 

Zondag 29/07                        

11.00 uur : Zeedijk (Rotonde) WENDUINE

17.00 uur : Oude Loskaai DE HAAN

 

Maandag 30/07              

11.00 uur : Zeedijk (Rotonde Pier) BLANKENBERGE

17.00 uur : Duinenplein BREDENE

 

Dinsdag 31/07                       

11.00 uur : Zeedijk (Van Bunnenplein) KNOKKE

17.00 uur : Zeedijk (Heldenplein) HEIST

 

Woensdag 01/08              

11.00 uur : Zeedijk (Leopold 1-Esplanade) DE PANNE

17.00 uur : Zeedijk (Hendrikaplein) NIEUWPOORT

 

Donderdag 02/08              

11.00 uur : Zeedijk (Rauschenbergplein) WESTENDE

17.00 uur : Zeedijk (Epernayplein) MIDDELKERKE

 

Vrijdag 03/08                        

11.00 uur : Zeedijk (Centrum) KOKSIJDE

17.00 uur : Zeedijk (Astridplein) OOSTDUINKERKE/

Reageer (0)


MIJN PROEVERTJE


Foto

MAGAZINE SMAAK

NUMMER 79


Foto

Ik kan best mezelf voorstellen als Johan Dhaene, een bezige bij uit Evergem (sedert 1/9/2008) met een prachtige vrouw en 3 schitterende kinderen. Ik was méér dan 25 jaar actief als radiomaker bij de Gentse radio's PLUS en ROELAND en kreeg voor diverse inspanningen op dat vlak een plaatsje in de Orde van de O'De Flander, kreeg de titel van Ambassadeur van de Westhoek door gouverneur Paul Breyne en was in 2004 laureaat van de Orde van de Gentse Draak omwille van de blijvende promotie voor het Vlaamse lied. Tegenwoordig kan je mij zeker nog eens ontmoeten als gelegenheidspresentator en zag op 25/8/2008 mijn "eerste" (?) boek "Scoren aan Tafel" (samen met Felix Alen, Wim Casteleyn en fotograaf Heikki Verdurme) verschijnen bij uitgeverij Lannoo. Deze webstek ligt in het verlengde van dit alles.


Inhoud blog
 • MIAT wordt Industriemeuseum
 • Zwijntjeskermis komt eraan !!!!! (3-4-5-6 JUNI 2016)
 • De voorbije week GELEZEN EN GOEDGEKEURD
 • John Terra zingt Neil Diamond - nieuw album
 • Gent neemt afscheid van icoon PAUL VLAEMINCK
 • 73-jarige Rob De Nijs op Schlagerfestival 2016
 • Download nu gratis de nieuwe single van Michael Lanzo & Kitana
 • Le Noeud viert 40-jarig bestaan met stuk van Freek Neirynck
 • Toast Literair (Davidsfonds) op 24/1/16
 • "De ontsnapping" op de Gentse Leie
 • Extra voorstellingen 'Piaf, de musical' in Stadsschouwburg Antwerpen
 • FLORALIËN 2016 - van 22/4 tot en met 1/5
 • Trilogie van "BLOCH"-recepten blijft succesvol
 • Charlotte Leysen viert "70 jaar Suske en Wiske" mee!
 • 100 positieve gedachten & complimenten ... voor een spetterende start op 1/9!
 • Uitgeverij Partizaan pakt uit met grote naam uit de jeugdliteratuur
 • Nacht van de Vleermuis op 29/8
 • Martijn Bal nieuwe algemeen directeur Film Fest Gent
 • Ledebergse Feesten en Lichtstoet: het komt eraan (vanaf 21/8)
 • Lissa Lewis pakt uit met debuutalbum en siert affiche schlagerfestival 2016

  PARTNERS van WWW.PLIETSPLETS.BE

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • Breydelham
 • Heikki Verdurme (fotograaf)
 • Uitbureau Gent (tickets)
 • Gent
 • Zinloos geweld
 • Smaak
 • Ambiance
 • Huis van Alijn
 • Aktivia
 • Gastronomie en Toerisme

  Archief per maand
 • 09-2018
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 04-2015
 • 01-2015
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 11--0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!