Inhoud blog
 • Haai..!
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Me 4 You <3
  www.quizlet.nl
  17-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haai..!
  Haii,,

  Ik ben Pleun en ik ben een ervaren schrijfster op het gebied van zelfverzonnen verhalen. Ik zit ook op www.quizlet.nl. Ik schrijf voornamelijk met popsterren in de hoofdrol. En dan meestal ook nog een onbekend meisje in de andere hoofdrol. Die de popster leuk vind of haat. Ik vind het schrijven erg leuk.  Zelf wil ik later actrice worden. Ik krijg tussen 24 en 26 januari te horen of ik auditie mag doen voor een nieuwe film. Ik zit ook nog op musical les. We maken dit jaar onze eigen musical: Egte Pubers. We hebben er Egte van gemaakt omdat he t over pubers gaat en dus we hebben in de titel msn taal gebruikt! Ik ben in de musical May en ik ben daar in verliefd op Luuk en is dan ook mijn vriendje. Ik hoor bij de populaire, maar zelf thuis ben ik arm. Ik rook ook in de musical en zuip me redelijk het lam lazeres. Mijn beste vriendin doet ook mee en speelt Angel. Zij is een erg net meisje en hoort ook bij de popies maar als ze op school is tovert ze zich zelf om in een Rock Chick en komt in aanraking met drugs en dat heeft een fatale afloop. 

  Quizlet:
  Ik schrijf mijn verzonnen verhalen op quizlet. Het is een awesome site. Waar je - je eigen verzonnen verhalen over van alles kan plaatsen. Ook kun je er quizzen maken, topic's plaatste, gedichten maken, polls aanmaken en story's van andere mensen lezen en er een abo op nemen zodat je een mailtje krijgt als er een nieuw hoofdstuk is geplaatst. Het kost soms wel veel tijd, maar het is echt de moeite waard!

  Over Mij:
  Ik heb Hyves, Facebook, MySpace, Twitter, Skype, YouTube, Quizlet, MSN en Hotmail. Iets nodig vraag maar :D. Ik zit op HAVO en het gaat redelijk goed. Ik ben 14 jaar. En jarig op 29 september. Ik heb gescheiden ouders en 4 broers. -waarvan 3 aanplak familie-. Ik heb 2 heeeeeeeeele goede vriendinnen aan wie ik al mijn geheimen toe vertrouw en wie ik alles kwijt kan. Ze zijn echt super. Ik ben echt chocoholic, niet elke dag, mar zeker wel 1 keer in de week lekker even chocolade eten. Niet te veel maar met maten. :)

  Stijl:
  Ik draag niet bepaald alles van de laatste mode. Ik heb meestal kleine dingen die in de mode zijn. Zoals een kleurig sjaaltje, een haarbandje of zo iets dergerlijks. Mijn stijl is eigenlijk gewoon casual. Ik maak soms wel mijn eigen accessoires. Qua make-up heb ik eigenlijk altijd een zwart lijntje, met mascara. Als ik mijn huiswerk af heb en ik heb zin om iets uit te proberen. Ga ik me zelf helemaal opmaken en gebruik ik mijn best effecten die ik ken. Ook doe ik in mijn vrije tijd veel rare dingen met mijn haar. Niet qua verven, maar wel qua opsteken, stylen, krullen, en andere stijlen die ik vind op internet om een keer uit te proberen. Het is wel erg leuk. Verder ben ik verslaafd aan felle oogschaduw, maar die gebruik ik niet naar school ofzo. Ik draag voornamelijk qua schoenen mijn Puma's of mijn laarsjes. Ik heb ook nog Vans, maar niet de echt die ik wel graag zou willen. Ik krijg misschien Supra's die vind ik ook ontzettend coewl. Ik draag altijd een horloge die is zilver met strassteentjes. En een ring aan mijn middelvinger aan de ene kant en een ring aan de ringvinger aan de andere kant. Ik draag altijd een elastiekje aan mijn pols met een armband er over heen. Die ik soms zelf maak. Ik heb 2 gaatjes in ieder oor, alleen het probleem is ik draag bijna nooit oorbellen x'D.

  Muziek:
  Ik ben fan van Pop-Muziek. Ik luister voornamelijk ook van de top-40. Soms in story krijg je liedjes te zien en die spreken mij dan ook wel aan en zet ik dan meteen in mijn afspeellijst op YouTube. Ik heb zelf daarop nog niet zo veel filmpjes omdat ik daar niet zo in verdiept ben. Als je leuke liedjes heb kun je me dat altijd melden... Want ik sta altijd open voor nieuwe liedjes :P. 

  Films & TV:
  Ik vind de Princess Diaries 1,2 en 3 erg leuk. En ik ben ook fan van Twilight, New Moon en Eclipse. Mijn favo films zijn ook: 27 dresses, Another Cinderella Story, Sydney White, School Gyrls en Sex in the City 1 en 2. 
  Ik vind de series Wizards of a Waverly Place, JONAS, Zack & Cody x'D, Punk'd, Cribs (UK & Teen), My Super Sweet 16 (and Phsyco), Disaster Date erg leuk en ik kijk eigenlijk dagelijks naar MTV. 

  Als je nog vragen hebt moet je het maar gewoon vragen!

  Groetjes Pleun xx

  17-01-2011 om 18:57 geschreven door PleuntjeXx  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/pleuntjexx

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  17-01-2011 om 17:22 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 17/01-23/01 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!