Inhoud blog
 • Einde
 • Vervolg oorlog
 • Oorlog
 • reacties
 • Meneer Woo
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Zet zeker je geluid aan en breng een ode aan mijn volkslied!!!
  Brahimovich blog
  Welkom op mijn blog !
  02-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over mezelf
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hallo, ik ben Brahimovich, maar jullie mogen ook Brahim zeggen. Dat is korter. Ik ben 16 jaar en mijn nationaliteit is Italiaans, maar ik woon nu in Nederland. Muziek die me aanspreekt is Arabische rock en Italiaanse muziek. Mijn favoriete film is Scarface. Mijn grootste droom die ik al heb van kleins af aan is om later econoom te worden. Eigenlijk vind ik mezelf niet superknap of zo :wink:, maar ik heb echt veel sjans. Ze zeggen op school allemaal  dat ik op Antonio Banderas lijk, vooral door mijn halflange zwarte haren waar ik iedere morgen zowat een halfuur mee bezig ben om het goed te krijgen. Soms draag ik het vol met gel achterover en soms laat ik het gewoon slordig alle kanten opschieten. Dan zie ik eruit als een egel met problemen . En als het helemaal niks wordt, doe ik gewoon een petje op. Ook kleed ik me altijd goed en zorg ik ervoor dat ik lekker ruik. Ik doe wel vaak stoer en gebruik af en toe grove taal maar de meesten vinden me een aardige jongen. Het mooiste vind iedereen mijn blauwgrijze Berberogen.   

  02-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn vriendin
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Sinds kort heb ik de liefde van mijn leven gevonden. Dat is namelijk Alice. Alice is een jaar jonger dan mij en heb ik leren kennen op school. Zelf vind ik dat ze op een fotomodel lijkt mede dankzij haar lange benen, haar lange blonde haren en haar groene ogen.  Ze is een aantrekkelijk, vriendelijk en trouw meisje. Haar ouders zijn misschien wel rijk, maar ze gedraagt zich zeker niet als een verwend kind. Dat is nu mijn vriendin

  03-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iljas (Haas)

  Iljas is mijn iets oudere neef. Hij heeft de bijnaam Haas gekregen omdat Iljas een atletisch, klein en druk mannetje is dat graag stoffen broeken en zijden bloesjes draagt. Hij heeft krulhaar, luistert graag naar zijn eigen bewerkte muziek en hij houdt erg veel van maffiafilms. We maken altijd veel plezier met elkaar en hebben een goede band samen. Natuurlijk kom ik ook overeen met mijn maten van de pizzeria en van school, hé.


                             

  03-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn vader Amar

  Mijn vader is de trotse eigenaar van een pizzeria. Samen runnen mijn vader en mijn oom al enkele jaren een pizzeria. In de weekends mag ik af en toe helpen. Toch is mijn vader de ambetantste thuis en in de pizzeria. Hij is net zoals mij dol op ansjovis, maar hij heeft last van reuma en loopt steeds te schelden en te mopperen op iedereen in zijn buurt.  Eigenlijk is hij geen leuke vader want hij houdt zich steeds bezig met zijn eigen succes en laat mij en mijn moeder in de kou staan.

  04-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mop

  Deze moeten jullie zeker lezen. Ik zat samen met mijn neef aan de bar van een café toen de man naast ons vroeg of we een mop wilden horen. We zeiden natuurlijk ja en nadat hij de mop had verteld lagen we plat van het lachen. Hieronder vind je de mop .
  De mop :

  Een Roemeen mag bij een boer komen werken op voorwaarde dat hij geen seks zal hebben met zijn twee dochters. Het zijn knappe, lekkere meiden met van die vlezige kuiten. De Roemeense knecht kan zich maar net inhouden. De volgende dag vraagt de boer aan de knecht of hij zijn laarzen wil halen. Die liggen op de kamer van zijn dochters. “Maar blijf van mijn dochters af,” zegt de boer er nadrukkelijk bij. “Anders flikker ik je zo het land uit naar Marokko. Eh… ik bedoel Roemenië.” De Roemeense knecht komt dus de kamer binnen en ziet de twee dochters naakt op bed liggen. Zoiets moois heeft hij nog nooit in zijn leven gezien. Vooral die Hollandse kuiten niet. Die Roemeense knecht wordt dus helemaal gek. Hij kan het niet meer houden en zegt tegen de boerendochters: “Ik mag seks met jullie hebben van jullie vader.” De dochters geloven hem niet en verstoppen zich gauw onder de lakens. “Bewijs het! Bewijs het!” roepen ze. Waarop de knecht het raam opent en hard naar de boer roept:”Moet ik ze allebei pakken?” En de boer schreeuwt: “Natuurlijk, wat dacht jij dan, idioot!” 
     

                                                                                                     

  05-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familieprobleem

  Moeten jullie nu iets weten? Mijn vader heeft net mijn oom Faris beschuldigd van diefstal. Hij is meteen vertrokken met mijn neef. Iljas en ik hebben nu ruzie omdat hij mijn vader een debiel heeft genoemd en een dief. Ik heb nog geen contact opgenomen met hen. Van mijn vader mag ik geen contact meer opnemen met mijn oom. Nu heeft mijn vader een probleem want er is geen pizzabakker en geen bezorger. Waarom overkomt ons dat altijd?

  06-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pizzeria Melodia

  Na een week niks gehoord te hebben van mijn oom en neef zijn ze terug boven water gekomen. Misschien hebben jullie dit al gelezen, maar zij zullen tegen ons concurreren met een pizzeria namelijk: Pizzeria Melodia
  Het bericht stond afgelopen woensdag in de Nieuwsgras.
  PS: Gelukkig hebben we een nieuwe pizzabakker en bezorger.


  07-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwervers

  Wij hebben deze week al elke dag last van zwervers. Ze zitten steeds op het voetpad, laten de klanten niet door en vallen ze lastig. Ze staan alle drie de hele dag door krasbiljetten te krassen en laten ze dan op straat achter. We hebben ze al meerdere keren vriendelijk gevraagd ergens anders naartoe te gaan en als antwoord krijgen we steeds: " Dit is toch een vrij land of niet soms, eikel?!" Ik ben geduldig, maar als ze zo beginnen is het gedaan met vriendelijk zijn.

   

     08-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin

  Robin is onze bezorger en haat al van het begin die zwervers. Toen hij vandaag terugkwam van een bestelling af te leveren waren ze nog steeds niet vertrokken. Hij had er zijn buik van vol. Hij kwam binnen in de pizzeria en in een mum van tijd ging hij terug naar buiten met een tang. Ik zette de achtervolging in want ik voelde dat hij iets doms zou doen. Jaja, ik was juist buiten toen hij een van de zwervers bij de keel had gegrepen en de tang in zijn mond had gepropt. Robin schreeuwde en brulde voor wie ze werkten. Ik wist niet naar waar hij naartoe wou. De zwervers zeiden meteen dat ze werkten voor pizzeria Melodia . Mijn oom had ze gevraagd om zo lang mogelijk onze pizzeria te boycotten. Daartegenover stond honderd euro en een pak krasbiljetten. Zelf zou ik nooit gedacht hebben dat mijn oom er voor iets tussen zat. Van je familie moet je het verdorie hebben.

  08-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het krantenartikel

  Heeft er vandaag misschien al iemand de Nieuwsgras gelezen. Pizzeria Novara staat erin. Jammer genoeg niet in de positieve context, maar in de negatieve. Dit is wel slechte reclame voor ons. Pizzeria Melodia zal weer lekker veel plezier hebben en hun profijt eruit halen . Dit is het bericht van de krant:

  Verslaafde mishandeld door eigenaar pizzeria

  Van onze verslaggever

  Woensdagmiddag is op Simon Saliuslaan een verslaafde vrouw mishandeld door de uitbater van een pizzeria. De vrouw zou zich daar vaak samen met twee vrienden ophouden, tot ergernis van de eigenaar. Samen met een werknemer ging hij het trio te lijf met een tang. De vrouw zou daarbij zijn mishandeld. Geschokte omstanders spraken van een agressieve situatie. Het slachtoffer wenste geen aanklacht in te dienen. De politie last een onderzoek in.

  09-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novara vs Melodia
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Morgenmiddag is het zover. De voetbalwedstrijd tussen Novara en Melodia. Je kon je inschrijven om een soort competitie te winnen. Zelf ben ik een echte voetbalfanaat. Iedereen is er wel gerust in dat we zullen winnen maar ik weet dat Haas een goede voetballer is. Hopelijk winnen we en maken we ze in. Wat zeg ik nu, natuurlijk maken wij die gasten van Melodia in.

  10-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afloop Novara vs Melodia
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dat was nogal een heftig potje voetbal vanmiddag. We waren goed begonnen. Na twee minuten stonden we al 1-0 voor. Maar dan werden de spelers van Melodia wakker geschut. Na vijf minuten stonden we 1-3 achter. Doordat ik een fout had begaan kreeg ik vijf minuten straftijd, maar dan gebeurde het. De laatste goal van de macth werd door ons gescoord. Het werd 2-3. De reden daarvoor was dat Haas met twee gestrekte benen Soetkin neerhaalde. Iedereen begon te vechten en de scheids heeft Novara en Melodia gediskwalificeerd. Jammer, maar nu heeft oom Faris me uitgenodigd om morgenavond naar de pizzeria te komen om een verzoening.

  PS: ik ben vanavond uitgenodigd om naar Melodia te gaan. Ik weet nog niet of ik zal gaan. Misschien wel. We zullen wel zien.

  11-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verzoening

  Ik ben dus toch gisteren naar oom Faris gegaan in de pizzeria. Ik moet toch zeggen dat het best gezellig was. We zijn weer met elkaar verzoend. Al heb ik iets raars meegemaakt in de pizzeria. Laat maar, dat is niet zo belangrijk. Het belangrijkste is dat we terug een familie vormen. 

  12-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meneer Woo

  Het was voor de zoveelste keer deze week druk in de pizzeria. Ik heb vandaag iemand leren kennen, namelijk meneer Woo. Meneer Woo heeft een winkeltje in het winkelcentrum. Die winkel is al vijf jaar gesloten wegens omstandigheden. Hij runde vijf jaar geleden met zijn broer twee winkels. Een in het winkelcentrum en een aan de andere kant van Nederland. Hij vertrouwde zijn broer en zijn broer heeft zijn vertrouwen geschonden door geld te verduisteren. Hij heeft dat niet gepikt, heeft een wapen genomen en is vertrokken naar zijn broer. Daar probeerde zijn broer over een muur te kruipen maar meneer Woo had de trekker van het wapen al overgehaald. Recht in de roos, namelijk in zijn achterwerk had hij mij met trots verteld. Daarom is hij vijf jaar in de gevangenis beland wegens poging tot doodslag. Gelukkig niet met de dood tot gevolg. Dat is ongeveer hetzelfde wat tussen mij en Iljas is gebeurd, maar dan zonder wapen.

  13-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reacties

  Ik heb juist een site gevonden met daarop verschillende reacties van pizzeria's en hun pizza's. Plots zag ik dat er drie reacties onder elkaar stonden van onze pizzeria. Iedereen zou zeggen wat is dan het probleem. Het probleem is dat het negatieve berichten zijn over Novara. Ik zag meteen op de manier van het schrijven dat het Haas was. Natuurlijk is hij niet zo dom om zijn eigen naam eronder te zetten maar hij is wel zo dom om namen van acteurs uit de film Scarface eronder te zetten. Ik heb dan meteen op de knop van reacties geklikt en zelf drie reacties geplaatst. Ik heb er natuurlijk mijn eigen naam niet onder gezet. Ik nam een telefoonboek en koos willekeurig drie namen uit en zette die eronder. Dat komt ervan als iemand kwaad over de pizzeria schrijft !

  13-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlog

  Ik heb vanochtend rond 10 uur iets heel vreemds meegemaakt. Mijn vriendin Alice kwam de pizzeria binnen, kwam achter de kassa en gaf mij een harde klap in mijn gezicht. Dan liep ze meteen naar buiten. In de vroege namiddag kreeg ik een bericht van Alice. In bijlage zat een stembericht. Ik had het beluisterd en ik herkende de stem van mijn neef en mijn oom. Het had iets te maken met wat ik had meegemaakt tijdens de verzoening. Ik ben direct vertrokken met onze bromfiets naar meneer Woo. Hij gaf me zijn wapen en zei als ik gepakt zou worden dat ik hem niet zou vernoemen. Ik gaf hem mijn woord en vertrok meteen naar Melodia. Toen ik aankwam brandden er geen lichten, maar de deur stond wel open. Ik stapte naar binnen en er was niemand te zien. Plots kwam mijn oom van achter de kassa vandaan en had totaal geen vermoeden wat ik er deed. Ik was nog geen twee minuten binnen of Haas kwam toe met de bromfiets. Hij zag me en maakte meteen rechtsomkeer. We raceten door de stad en Haas botste 2 km verderop op een paal en rolde de berg af. Ik stapte van de bromfiets, trok het wapen en stapte naar hem toe. Mijn neef legde alles uit.

  14-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg oorlog

  Haas had me alles uitgelegd. Hij vertelde me dat hij jaloers was dat ik zo'n mooi meisje kon krijgen en hij niet. Ik stopte het wapen weg en vertrok meteen naar Alice. Gelukkig is alles terug goed gekomen tussen mij en Alice. Maar de pizzaoorlog blijft hoogstwaarschijnlijk duren tussen Melodia en Novara. Het zal nog een lange tijd duren vooraleer ik mijn oom en neef het zal kunnen vergeven wat ze me hebben aangedaan.

  14-04-2012 om 00:00 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde


  Gebeurd is gebeurd. Bijna alles is kapot. En wat nog niet kapot is, gaat straks wel kapot.

  15-04-2012 om 19:25 geschreven door Brahimovich  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


  Nieuws Sportwereld
 • Robin Hendrix met vierde plaats beste Belg op Europabeker veldlopen
 • Bizarre volleybalmatch afgelopen... na drie punten
 • Roeselare nadert met vlotte winst op één punt van Maaseik
 • Britse Kate Holt en Lander Tijtgat pakken de winst in CrossCup Rotselaar
 • Meisjes van Hermes Oostende winnen fantastische bekerfinale tegen Saturnus Michelbeke
 • Roeselare pakt zijn vierde cup op rij, ondanks felle start van Aalst in bekerfinale volleybal
 • Heel wat verrassingen in NBA: Houston, Boston en Milwaukee gooien in eigen huis de punten te grabbel
 • Telenet Giants Antwerp demonstreert tegen Okapi Aalstar, Oostende komt met de schrik vrij tegen Limburg United
 • Fed Cup-kapitein Johan Van Herck richt na exit blik op toekomst: “Dit team heeft enorm potentieel”
 • België kansloos uitgeschakeld in Fed Cup, maar Kirsten Flipkens en Ysaline Bonaventure redden de eer met zege in overbodig dubbelspel


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!