Foto

Welkom bij de Marina's!

CLOWNESKE MUZIKALE SHOW!!!!!!!

Zijn de Marina's een orkest? Neen! Is het dan theater? Neen! De Marina's zijn een beetje van beide. Het is een duo bestaande uit Marc de muzikant en Johnny de komiek. Op theatrale, clowneske manier presenteren ze jullie een muzikale show, met verrassende wendingen en vele knotsgekke typetjes. Terwijl Marc op het keyboard talloze meezingers brengt, wordt zijn optreden verstoord door Johnny. Maar waarom? Wat wil Johnny? Dit leidt tot dolkomische situaties. lukt het Johnny zijn wil aan Marc op te dringen? Hilariteit alom!

PRAKTISCH: de duur van de show kan naar wens aangepast, gaande van een uur tot twee uren, al dan niet met een pauze.


Zoeken in blog

Inhoud blog
  • Zie de Marina's aan het werk
  • Terugblik op 2012
  • Zeer tevreden Marina's :-D
  • nieuwe installatie
  • enkele reacties vanuit Munstergeleen
    De Marina's
    Clownesk muzikaal theater
    26-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve de lente

    Zo bloggers, alweer twee grote OKRA-feesten achter de rug! In Beverlo stond de zaal op zijn kop, waarvoor dank aan de prachtige mensen die we er ontmoet hebben, werkelijk een prettig publiek om voor te spelen en zaal Kardijk is een geweldige zaal. In Lommel waren de omstandigheden niet ideaal, gezien het tragische busongeval dat nog bij iedereen vers in het geheugen lag. Borden aan de muur die verwittigden: 'verboden op de stoelen te staan' waren een voorteken dat dit publiek niet zo uitbundig was als we normaliter gewend zijn. Maar gezien de omstandigheden hebben we er toch nog een vrolijke sfeer weten te scheppen.
    Het valt ons op dat soms een publiek aan onze uitbundigheid moet wennen. Misschien de moeite waard om nog eens te vermelden: DE MARINA'S ZIJN STAPELZOT! Wie een rustig feest wil, met veel gelegenheid om te keuvelen met tafelgenoten, kan beter een achtergrondorkest inhuren. De MARINA'S brengen leven in de zaal, zijn ferm aanwezig, uitbundig, hilarisch en prettig gestoord. Volg hen in hun vrolijkheid, ontspan en laat alle remmen los, dan beleeft u een spetterend feest met pijnlijke kaken van het lachen!!!!

    26-03-2012 om 20:31 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    13-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het nieuwe jaar goed ingezet!

    Hey allemaal!!!! Ook dit jaar zijn we weer goed bezig zenne ... in januari speelden weop het nieuwjaarsfeest van de OKRA in Paal en de reacties waren kortweg super ... het was een gezellig feest waaraan wij natuurlijk een grote bijdrage hebben geleverd.
    Vorige week speelden we voor het eerst in Nederland, met name in Geleen .wegens de winterse toestanden was er weinig opkomst, maar dat kon de pret niet drukken ... de mensen waren uitermate tevreden over ons optreden,Marc en ik kregen zelfs nog een fles wijn als extra presentje voor de moeite die we ons getroost hadden om het voor de weinige aanwezigen toch nog gezellig te maken ... Dank je wel Joke!
    En het blijft goed gaan met de Marina's! In maart wachten ons weer 2 gote OKRAfeesten ... we kijken er al naar uit!

    13-02-2012 om 11:24 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    19-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.optreden in Linde-peer

    Hallo allemaal, we hebben alweer een show afgewerkt! We hebben ons geamuseerd, en hopen natuurlijk dat de mensen het ook leuk vonden. In ieder geval waren onze speelgoedballen erg populair, want na afloop van de show waren er een heleboel verdwenen. Ik vermoed dat ze binnenkort onder de kerstboom van menig kleinkind in de buurt van Linde-peer te vinden zullen zijn DE MARINA'S WENSEN JULLIE ALLEMAAL FANTASTISCHE FEESTDAGEN!!!!!!

    19-12-2011 om 17:10 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele typetjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    06-12-2011 om 12:45 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    30-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.film op facebook

    Hallo! Alles kits? Zie volgende link om ons live aan het werk te zien. Gefilmd tijdens de Hasseltse jeneverfeesten in de vroege namiddag en met de zon recht op mijne bol, en dan ook nog eens vervelend klokkengejengel erbij, maar goed, het geeft toch een beetje een idee van wat de Marina's doen. U ziet 3 typetjes, maar natuurlijk zijn er nog veel meer!!!

     

    http://www.facebook.com/photo.php?v=2553733316187

    30-11-2011 om 17:43 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    13-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hier zie, maak kennis met pierre oét Mestreech
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    13-11-2011 om 10:20 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    25-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.drukke week achter de rug

    Hallo liefhebbers van de lach! De jeneverfeesten in Hasselt hebben ook kennis gemaakt met de Marina's. We hebben op een enorm groot podium op de vismarkt het beste van onszelf gegeven. Het was enorm plezant en wil Evy en Inge nog eens bedanken dat we deze ervaring hebben mogen meemaken. De nieuwe show loopt als een trein, en dan bedoel ik niet eentje die altijd te laat komt. Vraag maar aan de mensen van Okra Wiemismeer waar we afgelopen woensdag op het jaarfeest gespeeld hebben. Ze hebben hartelijk gelachen en waren vol lof over de show achteraf. Dat is natuurlijk schitterend voor ons om te horen. Misschien volgen binnenkort nog wat foto's hier, maar wist u al dat we ook op Facebook te vinden zijn? http://www.facebook.com/groups/109773342435310/ Groetjes en keep on smiling!!!!!

    25-10-2011 om 09:11 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    03-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE SHOW

    Het optreden van onze gloednieuwe show komt naderbij. We kijken er met veel plezier naar uit! Het belooft nog meer hilarisch te worden dan de Pipo Rocco shows!!!!

    03-09-2011 om 10:21 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    27-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.springlevend

    Het is een tijdje stil geweest rond de Marina's hier, maar dat wil niet zeggen dat er niet meer geoefend wordt! afzonderlijk hebben we het wel druk gehad, raphaelo, papa van een 6 maanden jonge rakker, moet behalve papa spelen ook nog eens les geven, maar de vakantie komt eraan. Marco houdt zich bezig met van alles en nog wat, en dat geldt zeker voor rocco, die nooit stil kan zitten. kortom: we zijn alle drie vrolijke buitenmensen die niet veel tijd achter een pc sluiten, behalve in het geval van rafke, beroepsmatig. Onze laatste show in het rusthuis hebben we uitvoerig kunnen bestuderen, omdat ze gefilmd werd. dat heeft ons in staat gesteld de echt sterke gedeeltes eruit nog meer te benadrukken en de mindere stukken zonder pardon eruit te halen. Zo blijven we altijd maar weer proberen om vernieuwend te zijn. inmiddels hebben we goede contacten met okra verenigingen en zoals u in de agenda zit gaan we in september in het verre Lozen optreden voor de plaatselijke okra. We kijken er naar uit, maar hopen ook dat we deze zomer nog ergens de gek kunnen gaan uithangen. liefs, pipo rocco.

    27-06-2011 om 21:53 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    10-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In rusthuis 't Kempken te Stokkem

    Een geweldige ervaring gisteren! De clown uithangen voor senioren is enorm plezant. Een geweldig dankbaar publiek heeft goed mee geholpen er een fantastische namiddag van te maken. We kijken nu al uit naar een volgende optreden in een rusthuis. Zelfs een uur na het optreden, toen we opgeruimd hadden en nog iets gingen drinken in de kantine, waren sommige mensen nog aan het zingen en aan het nagenieten. De vele complimentjes die we gekregen hebben kwamen recht uit het hart. We zijn trots om mee geholpen te hebben om de mensen een prima namiddag te bezorgen.

    10-03-2011 om 16:12 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    03-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wock and woll

    We hebben het overleefd! De clown spelen tussen heavy metal gasten is geen sinecure, maar het zijn sympathieke mensen bij café Jan Hertog, en we hebben er samen een leuke avond van gemaakt. Dat Marco tijdens de soundcheck zonder zich van enig kwaad bewust te zijn 'Knockin' on Harry's door' zong i.p.v. 'Knockin' on heaven's door' had de vrolijke toon van de avond onmiddellijk ingezet.

    Woensdag zijn de bejaarden aan de beurt. Dat is een bekend terrein voor de Marco, die heeft daar al dikwijls voor gespeeld. Hij weet nu al dat het een reuze gezellige middag wordt!

    Het bewijst hoe veelzijdig de Marina's zijn: van een Turks restaurant over een rockcafé naar een rusthuis ... het kan allemaal!


    Tot ziens,


    Pipo rocco


    03-03-2011 om 12:47 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    12-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe foto's

    Dag vrienden,

    mijn lieve collega Sara heeft me fotootjes gestuurd van ons tweede optreden bij Turks restaurant Polat in Winterslag. Over dat optreden: de opkomst was iets minder, maar het plezier was er wel en daar is het tenslotte om te doen. Nu kijken we vooruit naar het optreden van morgen in café Jan Hertog, op het Vrijthof in Eisden. Hopelijk wordt het weer een gezellige boel, maar dat zal wel lukken. In ieder geval zullen er al een 8-tal vrienden van ons aanwezig zijn, die zeker en vast voor de nodige sfeer zullen zorgen. Volgende keer zal ik laten weten hoe het geweest is, hopelijk met nog wat foto's!


    Groetjes,


    de pipo






    12-02-2011 om 09:23 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    18-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weer 2 optredens erbij!

    Dag lieve bezoeker, het nieuwe jaar goed ingezet? Wij wel!

    We hebben tot april één optreden per maand, net zoals we het ons gewenst hadden, dus alles loopt lekker.

    Inmiddels hebben we weer zitten sleutelen aan de show, natuurlijk met maar één doel: het de mensen alsmaar meer naar de zin te maken. We beleven er zelf nog héél véél plezier aan, de slappe lach vult regelmatig de repetitieruimte, hopelijk blijven we er in slagen ons plezier over te brengen op ons publiek. Veel liefs, de Marina's

     

    18-01-2011 om 11:17 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    26-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrolijke feestdagen

    Lieve mensjes,


    allemaal vrolijke, liefdevolle, hartelijke, smakelijke, verrukkelijke, boeiende, goedlachse, hilarische, dolkomische, grappige, humorvolle, harmonieuze, vredelievende, inspirerende feestdagen!

     

    Tot in 2011!!!!


    Keep on smiling

    26-12-2010 om 13:15 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:wie zijn wij?
    24-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste foto's van Pipo Rocco (met dank aan Davide)
    De eerste foto's van Pipo Rocco in Restaurant Polat, en niet te vergeten: Marco en Raphaëlo die op de achtergrond ook aanwezig zijn.

    24-11-2010 om 00:04 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.









    23-11-2010 om 00:00 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.clownerie
    Clownerie

    In het dagelijks leven wordt vaak van ons verwacht dat we ons aanpassen en rekening houden met wat wel en wat niet hoort. Onze ervaringen maken soms dat we de wereld niet meer zo open kunnen benaderen als we wel zouden willen. Er is dan weinig ruimte voor spontaniteit, enthousiasme en nieuwsgierigheid. Toch heeft ieder mens een clown in zich.

    De clown denkt niet na over normen en waarden. Hij trekt zich niets aan van wat wel hoort en wat niet. Hij handelt niet vanuit zijn hoofd maar laat zich leiden door wat hij voelt en deelt deze gevoelens met zijn publiek. Hij is nieuwsgierig, en zegt JA tegen alle situaties die hij tegenkomt. Hij treedt de wereld onbevangen tegemoet. Door deze levenshouding is de clown kwetsbaar, maar juist deze kwetsbaarheid maakt hem ontroerend, mooi, krachtig en om te lachen.


    bron: http://www.vierentwee.nl/


    18-11-2010 om 19:23 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog geen foto's :-(
    Jammer, nog altijd geen foto's gezien van ons eerste optreden.
    En nog minder goed nieuws: omdat we geen factuur kunnen voorleggen mogen we niet spelen op een groot personeelsfeest ... dju!
    En nog meer minder goed nieuws: we horen niets meer van die kerel die een verrassingsact zocht voor de verjaardag van zijn moeder. Er zal hem toch niets overkomen zijn?
    Maar niet getreurd, Pipo Rocco heeft al 3 aanbiedingen moeten afslaan om op sinterklaasfeestjes de kienekes te gaan amuseren, maar hela ... Pipo Rocco is zelf nog een kind! Hoe kan hij dan die kindjes gaan bezig houden? Neen, hij zingt veel liever 'Marina' op een podium, maar Marco en Raphaëlo verbieden hem dat altijd. Zou Marco daarom morgen alleen gaan spelen in 't Kempke bij de oudjes? Heeft hij schrik dat Rocco de boel alweer op stelten zet?
    Ik wens Marco veel succes, en rock die oudjes maar uit hun stoel!
    En nu maar weer wachten op die foto's.
    Daaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggg


     

    18-11-2010 om 19:15 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het startschot is gegeven
    Zo, tijd voor onze eerste blog.
    Na het trainen van onze lachspieren en de liederen tijdens repetities speelden we vorige zaterdag voor het eerst onze nieuwe show voor een publiek in Turks restaurant Polat te Winterslag. Het is altijd spannend zo'n try-out, maar al vlug liep alles lekker los en werd Pipo Rocco i.p.v. ambetanterik de lieveling van de culinaire verwende gasten.
     Een evaluatie achteraf leerde ons waar het heel goed liep en waar ietsje minder (ja, ondanks slechts lovende woorden achteraf blijven we streng voor onszelf), maar leerde ons vooral dat we met deze show iedereen, ongeacht leeftijd, etniciteit, sekse, aan het lachen krijgen. Dat beschouwen wij als een voorrecht! De tevreden, ontspannen gelaatsuitdrukkingen die we tevoorschijn toveren verheugen ons net zo zeer!
    Nu willen we natuurlijk meer van dat. Ik hoop dan ook binnenkort hier te kunnen verkondigen dat we weer 'on the road' gaan.
    Vrienden, ik zou zeggen: vertel het voort.


    12-11-2010 om 15:05 geschreven door pipo rocco  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Links
  • bloggen.be
  • zie de Marina's aan het werk!
  • evenementenbureau
  • de marina's op facebook

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per week
  • 04/03-10/03 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010

    Blog als favoriet !



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs