Foto

Welkom bij de Marina's!

CLOWNESKE MUZIKALE SHOW!!!!!!!

Zijn de Marina's een orkest? Neen! Is het dan theater? Neen! De Marina's zijn een beetje van beide. Het is een duo bestaande uit Marc de muzikant en Johnny de komiek. Op theatrale, clowneske manier presenteren ze jullie een muzikale show, met verrassende wendingen en vele knotsgekke typetjes. Terwijl Marc op het keyboard talloze meezingers brengt, wordt zijn optreden verstoord door Johnny. Maar waarom? Wat wil Johnny? Dit leidt tot dolkomische situaties. lukt het Johnny zijn wil aan Marc op te dringen? Hilariteit alom!

PRAKTISCH: de duur van de show kan naar wens aangepast, gaande van een uur tot twee uren, al dan niet met een pauze.


Zoeken in blog

Inhoud blog
 • Zie de Marina's aan het werk
 • Terugblik op 2012
 • Zeer tevreden Marina's :-D
 • nieuwe installatie
 • enkele reacties vanuit Munstergeleen
  De Marina's
  Clownesk muzikaal theater
  09-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie de Marina's aan het werk

  Beste vrienden, omdat één beeld meer zegt dan duizend woorden:


  http://www.youtube.com/watch?v=12qn_B0k-qA


  Plak en kopieer de URL in uw Browser en zie de Marina's aan het werk!!


  Veel plezier!!!
  09-03-2013 om 10:05 geschreven door pipo rocco  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (5 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij?
  >> Reageer (0)
  28-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugblik op 2012

  Beste bezoeker, het jaar zit er bijna op, tijd voor een terugblik. De Marina's hebben een fantastisch jaar achter de rug. We hebben het aantal optredens in vergelijking met 2011 verdrievoudigd. De nieuwe show met nieuwe typetjes krijgt veel bijval overal waar we spelen. Meerdere verenigingen hebben ons al terug gevraagd voor volgend jaar. Daarom wordt er nu al hard gewerkt om een nieuwe show in elkaar te steken. Natuurlijk blijft de show zoals ze nu is ook bestaan. We bedanken nogmaals iedereen die ons geboekt heeft en alle mensen die ons zoveel vreugde gebracht hebben tijdens onze optredens, en ons op hartelijke en positieve manier ontvangen hebben. We wensen iedereen een gezond en succesvol nieuw jaar waarin er veel tijd vrijgemaakt kan worden voor plezier en ontspanning.

  28-12-2012 om 14:01 geschreven door pipo rocco  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij?
  >> Reageer (0)
  29-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeer tevreden Marina's :-D

  Hallo beste mensen, wij zijn tevreden en ook wel trots dat tegenwoordig al onze optredens telkens een enorm succes zijn. Het doet ons ieder keer enorm veel plezier als we de mensen zo hartelijk zien lachen, zich amuseren en meezingen met ons! Een dikke merci aan al die vrolijke mensen. Het bewijst dat ervaring nog altijd de beste leerschool is en dat het onvermoeibaar aan de show blijven sleutelen zijn vruchten afwerpt. Onze agenda is voor dit jaar nog goed gevuld en hopelijk wordt 2013 net zo'n succesjaar als dit jaar. Aan de verenigingen die ons al aan het werk hebben gezien wil ik nog laten weten dat er gewerkt is aan nieuwe grappen, en nieuwe typetjes. Zo proberen we om te blijven verrassen, en is ieder optreden toch weer een beetje anders.

  29-10-2012 om 11:51 geschreven door pipo rocco  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij?
  >> Reageer (0)
  06-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe installatie

  Hallo! Het gaat geweldig goed met de Marina's. Op 26 september al voor de 3de keer een optreden gehad in rusthuis 't Kempken te Stokkem, het was opnieuw zeer gezellig, en het heeft ons een nieuw optreden opgeleverd, namelijk voor het kerstfeest van de OKRA Stokkem. Op 1 oktober was de KBO in Beek (NL) aan de beurt. Voor het eerst deed de nieuwe geluidsinstallatie van Marc zijn dienst. Nu zijn we nog beter verstaanbaar haha. In Beek waren de mensen zo tevreden over onze show dat ze ons alvast terug gevraagd hebben voor volgend jaar! Natuurlijk zijn we verheugd dat we de mensen telkens weer een aangename middag kunnen bezorgen, en dat ze met brede glimlachen vertrekken wanneer het feest afgelopen is. Als de mensen tevreden zijn, dan zijn wij ook tevreden!!!!

  06-10-2012 om 10:37 geschreven door pipo rocco  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij?
  >> Reageer (0)
  21-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.enkele reacties vanuit Munstergeleen
  We hadden een geweldig optreden afgelopen donderdag in Munstergeleen, wat een geweldig publiek!!!!!
  enkele reacties: 'Dat is kwaliteit' ... 'Dat een jonge snaak zo'n leuke nummers brengt uit onze tijd, waar wij allen vroeger nog op gedanst hebben, super!' ... 'Ongelooflijk goed bezig' ... 'Sexy boy' (zo ben ik nog nooit omschreven geweest door een 70+er) ... 'Ik heb me ziek gelachen' ... 'Mag ik na afloop mee naar jullie thuis?'

  BEDANKT !!!!!!!

  21-09-2012 om 17:42 geschreven door pipo rocco  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij?
  >> Reageer (0)
  04-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ Stokkem

  Amai! Veel volk op de BBQ van CV de Maasloapers. En dat volk keek raar op toen wij onze show deden HAHA. Ja, het is even wennen aan de Marina's wanneer men een gewoon orkest verwacht. Komisch theater in een harmoniezaal tijdens een BBQ waarbij veel gezopen wordt ... het is een vreemde combinatie! Niet evident. Niettemin hebben wij ons goed geamuseerd en hebben we alweer vele positieve reacties gekregen, zowel tijdens als na het optreden. Nu even vakantie en dan met onze vernieuwde show aan de slag in het rusthuis te Lanaken!!!!!!

  04-07-2012 om 13:05 geschreven door pipo rocco  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij?
  >> Reageer (0)
  15-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. de zotten van Dilsen

  Een tof optreden gehad in de feesttent ter gelegenheid van 750 jaar Dilsen. Goede sfeer, mensen die luidkeels meebrulden, meedansten en mee de lamp aanmaakten ... leve de zotten van Dilsen!!! Als Dilsenaar mag Johnny dat natuurlijk zeggen. Het was ook goede reklame voor ons, we horen in de gemeente alleen maar positieve geluiden, en de cultuurraad gaat ons nog eens terug uitnodigen, olé!
  Aan allen een goede vakantie ... en blijf maar lekker zot doen, dat is goed voor de gezondheid!

  15-06-2012 om 16:31 geschreven door pipo rocco  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij?
  >> Reageer (0)
  10-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leve de senioren!

  Ons 2de optreden in rusthuis 't Kempke zit er op. Het was weer supergezellig. We danken de aanwezigen voor hun lachen, hun meezingen, hun ontroering, hun enthousiasme, hun applaus, en het plezier dat ze ons terug hebben gegeven. Tot volgend jaar!

  10-05-2012 om 20:49 geschreven door pipo rocco  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij?
  >> Reageer (0)
  26-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve de lente

  Zo bloggers, alweer twee grote OKRA-feesten achter de rug! In Beverlo stond de zaal op zijn kop, waarvoor dank aan de prachtige mensen die we er ontmoet hebben, werkelijk een prettig publiek om voor te spelen en zaal Kardijk is een geweldige zaal. In Lommel waren de omstandigheden niet ideaal, gezien het tragische busongeval dat nog bij iedereen vers in het geheugen lag. Borden aan de muur die verwittigden: 'verboden op de stoelen te staan' waren een voorteken dat dit publiek niet zo uitbundig was als we normaliter gewend zijn. Maar gezien de omstandigheden hebben we er toch nog een vrolijke sfeer weten te scheppen.
  Het valt ons op dat soms een publiek aan onze uitbundigheid moet wennen. Misschien de moeite waard om nog eens te vermelden: DE MARINA'S ZIJN STAPELZOT! Wie een rustig feest wil, met veel gelegenheid om te keuvelen met tafelgenoten, kan beter een achtergrondorkest inhuren. De MARINA'S brengen leven in de zaal, zijn ferm aanwezig, uitbundig, hilarisch en prettig gestoord. Volg hen in hun vrolijkheid, ontspan en laat alle remmen los, dan beleeft u een spetterend feest met pijnlijke kaken van het lachen!!!!

  26-03-2012 om 20:31 geschreven door pipo rocco  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij?
  >> Reageer (0)
  13-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het nieuwe jaar goed ingezet!

  Hey allemaal!!!! Ook dit jaar zijn we weer goed bezig zenne ... in januari speelden weop het nieuwjaarsfeest van de OKRA in Paal en de reacties waren kortweg super ... het was een gezellig feest waaraan wij natuurlijk een grote bijdrage hebben geleverd.
  Vorige week speelden we voor het eerst in Nederland, met name in Geleen .wegens de winterse toestanden was er weinig opkomst, maar dat kon de pret niet drukken ... de mensen waren uitermate tevreden over ons optreden,Marc en ik kregen zelfs nog een fles wijn als extra presentje voor de moeite die we ons getroost hadden om het voor de weinige aanwezigen toch nog gezellig te maken ... Dank je wel Joke!
  En het blijft goed gaan met de Marina's! In maart wachten ons weer 2 gote OKRAfeesten ... we kijken er al naar uit!

  13-02-2012 om 11:24 geschreven door pipo rocco  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij?
  >> Reageer (0)


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Links
 • bloggen.be
 • zie de Marina's aan het werk!
 • evenementenbureau
 • de marina's op facebook

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 04/03-10/03 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010

  Blog als favoriet !  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!