Foto
09/08/07
Aankomstdag
! !!  !!!  !! !
Links
  • Foto album 1
  • Foto album 2
  • Foto
    Inhoud blog
  • terug thuis
  • Welkom Thuis
  • Brussel
  • London
  • Hong Kong
  • Op weg naar huis
  • 0 ...
  • Melbourne airport
  • Melbourne sightseeing
  • 1 ...
    Pink kangaroo
    Marijke en Chris op reis door Australiƫ
    08-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noosa Heads
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na vanmorgen nog even naar Neil en Tim gekeken te hebben zijn we weer vertrokken.  Deze keer maar een kort tripke... dachten we maar onderweg zagen we een bord "handfeed dolphins at Tin Can Bay''  Uiteraard draaien wij af want zoiets kunnen we toch niet voorbij laten gaan.  Het was nog wel 50 km ver.  Daar aangekomen stoppen we bij de I en daar zien we dat het op Fraser Island is en dat de boten om half 9 en om half 11 vertrekken.  Het was wel half 2 ondertussen.  Dus 50 km terug, ik vind dat wel misleidende reclame!
    Ons appartementje vandaag is wel superdeluxe want er is een brubbelbad, en we hebben er al ingezeten, lekker buiten maar net met je hoofd boven water want anders is het te koud.  Ons marijke heeft trouwens al een heel vies hoestje, ja ze demonstreert het even.  Ik denk van de airco in de auto.  Die hoefden we vandaag trouwens niet aan te zetten.  Er waren ook veel wolkjes en er zijn toch wel al 3 druppels regen gevallen.
    Noosa is het Cannes van Australie volgens de gids en we kunnen dat geloven , maar ons motel  is daar een 10 min vandaan.
    We hebben onze eerste kookaburra (lachvogel, familie van de ijsvogel)van dichtbij gezien.  Hopelijk lacht hij ons morgen wakkker.
    Als we in de spa liggen en we kijken omhoog zijn we wel echt in het paradijs, blauwe lucht en palmbomen. 
    We zitten hier nu in het shopping center te bloggen, Marijke heeft een regenboog ijsje gegeten terwijl ze wacht zo is ze tenminste stil.  Nu moeten jullie allemaal lachen he wij ook ze.
    Seffes eten we mac and cheese en lasagne.  Voor morgenvroeg zijn er eitjes. 
    Morgen zullen we ook Debbie bezoeken in the Gold coast.
    See ya

    08-07-2007 om 18:43 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bundaberg schol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja, want in Bundaberg word er rum gemaakt.  Uiteraard hebben wij daar niks van gezien.   We zien wel overal van die suikerfabrieken of dat denk ik, toch dat het zijn.  Die schouwen die zien we al van kms ver roken en die rook ziet er wel vuil uit.  'T is misschien maar een gedacht.  We hebben daar de oceaan nog efkes opgezocht want we hadden ze al een paar dagen gemist.  Ons Marijke vist hiernaast uit de computer 1 dollar die kunnen we direct terug gebruiken.  Die van hiernaast was geblokkeerd hoor anders doet ze zoiets niet.  Ons Hotelletje was weer heel goed,  we hebben weer apart geslapen ik in het grote bed. We waren dus bij Sizzler gaan eten, het was best te pruimen.  Alles in buffet vorm eten drinken, dessert.  Daarna vlug naar huis want Neil kwam op tv!!!!!  Marijke viel erbij in slaap, wil dat wat zeggen misschien?
    Er heerst hier ook de griep, ja het seizoen  is ook hier vroeger begonnen.  Er zijn al 5 kleine kindjes aan gestorven.
    Over de budgies moest ik ook nog wat vertellen, dat zijn kleine veelkleurige papegaaien die hee veel lawaai kunnen maken.  'Savonds verzamelen ze met z'n allen in 1 boom.  Wat een gekwetter geeft dat en 's morgens doen ze dat dan weer over als het licht word.
    Roofvogels zie je ook boven de rietvelden cirkelen, ja daar zit veel eten in he.  Ratten , slangen en wie weet wat nog.  Nu in de winter steken ze die velden in brand om van het ongedierte vanaf te geraken.

    08-07-2007 om 18:42 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sizzler
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag geen lange verslaggeving vanwege gebrek aan internet.  Toch nog even vermelden dat we bij Sizzler zitten te eten. 

    07-07-2007 om 11:00 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockhampton
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze toerenteller staat al over de 1200 km, dat is al een eindje weg he.  We voelen het ook aan de buitentemperatuur.  Het is merkelijk frisser, Toch heeft ons Marijke daarnet gezwommen in ons "zwembad".  Het is een beetje verwarmd.  Vanaf vandaag zitten we dus in budget motels, vroeger gebruikten we die ook al en da van vandaag is heel proper en ook wel ferm.  We hebben er alles wat we nodig hebben.  Mijne was is weeral gedaan en straks eten we een steak op de bbc.  Ons hotel van gisteren sloeg wel wat tegen, maar het kan niet alle dagen even goed zijn, we waren dan ook niet uitgeslapen.  Vanmorgen was dat heel wat beter ook vooral om dat ik Neil weeral zag.  Crowded house gaf hun eerste tv optreden in de breakfast show.  Bleiten he maar zo mor efkes zenne ons Marijke zou  nogal lachen.  Morgen openen zij de live earth  show.  Hier word dat precies wel niet uitgezonden op tv.  Dan luisteren we maar naar de radio he.
    We hebben weer goed gereden, 322 km.  Maar het zicht blijft wel hetzelfde hoewel het suikerriet mindert.
     Ik heb al een paar keer over Skippy geroepen, Marijke heeft er weer 2 gezien dat brengt ons totaal op levende kanga dinges op 3 en dode toch wel 50.  Ik vind het elke keer wel jammer als ik er een dode zie liggen, en als die dan ook nog word opgegeten door kraaien...
    We zitten nu te computeren in de bowling, dat gaat niet goed al da lawaai en een slechte computer ook nog Deel of zo iets.  Moet je weten dat hiernaast het Apple center is!!
    Ik ben eergisteren ook aan de verkeerde kant van de auto ingestapt, ik zei tegen ons Marijke ik zal hem vlug verzetten en stapte in.  Lachen natuurlijk , zat er daar ene op zijn balkon, hij zei dat hem dat ook overkwam.  Ik denk dat het een Amerikaan was.
    Groetjes

    06-07-2007 om 09:05 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    05-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voetbalgekte en wat daar het gevolg van is
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sorry van de foto's gisteren moesten we stoppen want da sloot hier, de foto's waren aan't opladen maar it took a while.
    Hier zijn we dan weer en we proberen nog een keer.
    Van hier zijn we dan gaan eten, bij de Mac.  Marijke nam hare burger met kip, dat is haar favoriet, ik nam echter een mac oz.   Ik had beter moeten weten want wat eten de ozzies graag, beetroot, rode biet dus.  Dat is echt niet mijn favoriete eten.  vlug de biet eruit gehaald nu zag mijne burger enkel nog roos van binnen.  Past wel bij ons vinden wij zelf.
    Nog wa kaartjes gezocht en terug naar ons huisje, kaartjes geschreven, beetje tv gekeken en gesudokuut.  We hadden al gehoord dat er enthousiast werd geroepen bij elke goal, vonden we wel grappig.  Vannacht om 3 uur toen ze nog steeds aan het roepen waren vonden we dat niet meer grappig.
    Anyway, we hebben weeral een lekker ontbijtje achter de rug en als dat hier lukt rijden we verder.   Het duurt wel enorm lang om  6 fotoos op te laden.  Kan dan misschien nog wel duren tot we in Sydney bij Pauline zijn eer we er weer fotoos op zetten... sorry.
    Gisteren heeft Marijke ook haar eerste levende kangoeroe gezien.  Dode zagen we er al wel bijna 30 denk ik.
    In de supermarkt zag ik ook kangoeroe vlees te koop...

    05-07-2007 om 12:27 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (11 Stemmen)
    04-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laatste nacht Cairns
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hebben we gevierd met een Australian ice cream, mmm dat ging er vlotjes in.  We hebben al enkele cadeautjes gekocht!
    Marijke was lui en ze kroop in haar bedje, ik was nog een sudokuutje aan 't oplossen.  Licht uit en slapen, okee so far so good.  3 uren later weer wakker en niet meer kunnen slapen, ik was te zenuwachtig.  Die auto daar was ik toch niet echt gerust in.  enfin een beetje ronddraaien , naar de wc, nog een beetje ronddraaien...
    Om 6 uur dan maar opgestaan en een wandelingetje gemaakt naar het strand.  Dan kom je wat volk tegen hoor, joggers, wandelaars voor hun powerwalk.  Bij mij was dat wa minder.  Terug naar huis, de valiezen reorganiseren, zodat we ze alle drie niet altijd uit de auto zouden moeten halen.  Ontbijt, Marijke wekken, en dan eindelijk was het 9 uur.   
    We kregen een grotere auto dan besteld, waarom weet ik niet.  Hier zijn de sleutels, you just go outside around the corner and there is your car waiting for you.  Ik vroeg nog is er daar niemand???????  Nee hoor, amai volgens mij is da ne splinternieuwe auto.  Hoe ging da nu weer?  Eerst van de parking rijden, ik duwde de eerste keer op de rem en we vlogen bijna door de venster.  Dan eerst naar het hotel om de valiezen in te laden en af te gaan rekenen.  Dan hebben we het boekse efkes erbij genomen.  En daar gingen we dan ene keer blokske rond, we vlogen nog steeds tegen de voorruit, nog ne keer, nog ne keer, en nog maar eens.  Nu eens in de andere richting, om te pinken zette ik steevast de ruitenwisser aan.  Ik zal jullie geruststellen nu 700 km later is het net of ik was nooit anders gewend.
    De stad uit dan en richting Sydney.  Eerste stop Townsville, op de highway rijden is niet moeilijk, je mag er wel maar 100 rijden,  het is geen autostrade soms ins het 1 rijvak en soms is het 5 km 2 rijvakken en daar kan je dan voorbijsteken.
    Townsville dus, de  hoofdstad van  Tropical Queensland, we logeerden in een appartementje met 1 slaapkamer, dus we moesten wel samen slapen.  Dat is goe gelukt.
    En weet je wat heel de nacht doorgeslapen ACHT uren aan een stuk.  Geweldig, om half 7 was ik dan wakker, heb me vlug aangekleed en ben dan ook maar mijne powerwalk gaan doen! (hm hm hm)
    Dat is daar keiferm aan het strand, dat noemt daar trouwens ook The Strand.  In Belgie kunnen ze er wat van leren, overal gratis bbc, banken,  fitometer (voor tijdens de powerwalk) speeltuin, waterspeeltuin, rockpool, een zwembad voor iedereen openlijk toegankelijk.  Er zwemmen hier overal kwallen, maar dat zijn niet dezelfde als bij ons, deze steken zeer fel. ( Je kan dit bekijken  op de fotoos. We zitten hier in een internet cafe en Marijke gaat seffes de foto's op de blog zetten. )
     Na een lekker ontbijtje op ons balkon! weeral inpakken en wegwezen.  Richting Airly beach, Whitsundays en daar zijn we nu.  Onderweg een mooie  lookout tegengekomen, we moesten eerst wel hoog klimmen, maar met een automatic chique bak is dat geen probleem.
    Een lekker smoske eigenmaak gegeten in Queens Beach( ze was er niet) en om er dat terug af te werken een strandwandeling gemaakt.  Daar zagen we een raar iets, er lagen allemaal kleine bollekes zand, met daartussen kleine gaatjes.  Ik was benieuwd, Marijke zei dat is van een krab.  Kwam daar toch just een lokale bewoner aan zeker, excuse me, can you tell me what this is?   Raad eens wat hem zei, dat zijn kleine krabjes die in het zand kruipen.  Heb ik een slimme dochter of wat.  Zij komt mij altijd ter hulp, alleen zou ik  het zeker niet redden.
    We kwamen ook nog de big mango tegen, wisten jullie dat die aan bomen groeien, we waren al enkele plantages tegengekomen.  Gisteren reden we kilometers tussen suikerriet en ook wel eens bananekes.  Ananas hebben we ook al gezien.
    Wat we ook al veel hebben gezien zijn Duitsers die groeien hier ook in 't wild of is het een plaag?
    We hebben weer een klein appartementje en we weten nog niet of we samen gaan slapen...
    Hier is het veel drukker, morgen misschien eens niet in een stadje slapen zoeken. 
    Zo nu kan Marijke haar foto's posten.  Mijn ventje had al goed zijn best gedaan om bij elke verhaaltje er een te plaatsen en geef toe die vis is er toch ne'n hele ferme he.

    04-07-2007 om 12:19 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoon viskes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We wilden juist gaan vertrekken en we kregen telefoon. Onzen taxi was er al, alle een heel grote bus. Me 4 Amerikaanse meisjes erop. Na nog een paar Japkes opgeladen te hebben, kwamen er nog 40 Amerikaanse jongens en meisjes bij op. Ze waren op schoolreis!  Eerst
     moesten we inchecken, nog effkes wachten en dan konden we op onzen boot. Om te starten kregen we een tas koffie met een koekske, daarna wilden ze ons  nog vanalles aansmeren, zoals een helicoptervlucht of met een motorke onderwater duiken ezovoorts. Onze eerste stop was aan Green Island, maar aangezien we daar al eens geweest waren vaarden we verder. Om half 1, dat is na twee uur varen, kwamen we aan ons ponton. Neem eens een kijkje op www.greatadventures.com.au. Het was er wel ferm. Eerst keken we droog naar de viskes en dan hebben we maar rap ons omgekleed en snorkelgerief gepakt en het water ingedoken, dat was een graad warmer dan de buitentemperatuur (24 - 23 graden). Amai zo schoon!!! Weet ge wie we tegenkwamen? Nemo!! Hij speelde wel verstoppertje. Papegaaivissen zijn onze favoriet. Er was er dan nog ene 10 keer zo groot, maar we weten zijne naam niet. We kregen daar ook eten, hot and cold buffet, maar daar schrijven we maar niet over naar huis. Dan zijn we nog met de witte submarine effkes rondgevaren en toen zag ons Marijke een schildpad, waaaw! Dan hebben we nog effkes verder gesnorkeld en toen was het weer tijd om terug te varen. We werden dan ook thuis terug afgezet. En ons mama wilde gaan wassen, maar daarvoor moest ze eerst naar de winkel. Het winkeltje dichtbij was niet open en dus moest ze naar het shoppingcenter. Nog wat eten gezocht, een stokbroodje met confituur en kaas smaakt wel. De was is ondertussen gedaan. Sevens nog effkes het stad in, want morgen trekken we verder. Spannend met den auto!! We wilden graag foto's erop gezet hebben, maar den bak  met de usbpoort staat onder den bureau en we kunnen er niet aan, dus zal het nog even wachten zijn. Aan de badmintonmeisjes, maak er een mooie avond van. Die van ons kan niet meer stuk!

    02-07-2007 om 12:35 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het leven zoals het is
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja zeg dat was ik nog vergeten te vertellen, op de luchthaven bij de douane werden we nog even apart geroepen.  Nog iemand erbij en we mochten daar even gaan zitten, ik zeg tegen ons Marijke waar is de camera want het is precies echt.  Even later kwam hij terug en het was net of er ging nog wat gebeuren maar hij gaf onze paspoorten gewoon terug.  Dat was efkes spannend!
    Vandaag maandag, een lekker zonnetje en zo'n 25 word het.  Perfect weer om te gaan snorkelen, we worden om half 10 opgepikt. 
    Van slapen is er bij mij niet veel gekomen hoewel ik had gedacht dat dat geen probleem zou zijn.  We waren alle 2 licht in het hoofd, hebben de stad wat verkend en gegeten.  Om half 5 waren we terug op onze kamer en toen we ons hoofd op het kussen legden vielen we bijna onmiddellijk in slaap, dan maar ons nieuw ponnekes aan en tv af.... Ik was alweer wakker om half 9!  Daarna was het af en aan wakker en slapen , ook nog effe tv, sudoku en dan maar weer terug proberen slapen en dat lukte dan ook wel een paar keer.  Om 6  uur opgestaan.
    En lekker ontbijten met het ons vertrouwde fruitsap( het is echt thuiskomen hoor) en Mini wheatjes (tante Hilde) wel aardbeien, perzikken nog niet gevonden.
    We hebben ook al het holland nieuws gezien bvn, toevallig omdat we zo vroeg wakker waren he, zal misschien wel niet meer gebeuren...
    Straks meer over al die mooie visjes.

    Leuk om al die berichtjes te lezen, blijven sturen hoor.

    02-07-2007 om 00:00 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cairns
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En je weet niet hoe het mogelijk is maar we waren gewoon op schema hier.  Nog eerst ne geweldige zonsopgang gezien, als ons Marijke de fotoos erop zet zal je me gelijk geven.  We gaan daar eens voor moeten opstaan.
    Vanuit Singapore was het 4,5 uren naar Darwin vliegen, we hadden de luxe dat er een stoel vrij was op ons rijtje en al goed want Marijkes benen zijn veel te lang.  We kregen lekker eten rijst met kip en boontjes Singapoorse wijze zeker, met een slaatje van mie, sla paprika en champignons.  Een pudding die smaakte naar passievruchten en een broodje altijd ook nog een broodje.
    In Darwin aangekomen moest iedereen van de vlieger en alles meenemen om zo gauw iedereen eraf was terug in te schepen. Stom he maar aan ons beentjes deed dat wel goed hoor want een olifant is er niks tegen.
    Toen was er nog meer plaats op het vliegtuig maar al gauw werden die plaatsen ingenomen door slapende mensen.  Velen hebben dus die KEISCHONE zonsopgang gemist.  Terwijl ik dit typ wandelt er hier zomaar een ekster de receptie binnen.  Nonkel Gert dat zou iets voor jou zijn he.  Abnormaal vindt men dat niet precies.
    We hebben in de luchthaven dan naar vervoer gezocht naar hier, een busje en dat zat vol, maar dropte aan verschillende hotels mensen af.  Die chauffeur was Europees en van aan ons kanten denk ik want hij had een cd met Boney M en wie zingt er van Paloma Blanka? Hollanders toch he.
    We zijn dan al eens het centrum ingegaan want onze kamer was nog niet klaar, een beetje benodigdheden geshopt, tandenborstel en pasta, fruitsap, shampoo...
    Ook nog iets gegeten heb precies altijd honger maar ik sta nog op Belgische tijd denk ik.
    Ik ga sluiten want mijn tijd is weeral op,
    misschien nog tot staks

    01-07-2007 om 00:00 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singapore 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We moesten even stoppen met schrijven want we hebben hier gratis internet, maar we hebben maar 15 min. per sessie. In Brussel zouden we 3 euro moeten betalen. We hebben net lekker gedoucht voor 18 singapore dollar. Wie wet er hoeveel da da is? Er zaten veel Belgen op ons vlucht. Achter ons zat een koppel met een klein kindje dat nogal is van zich liet horen, maar vroeger hadden we ook zo'n kindjes. Dus we mochten ons niet te veel ergeren. 'T is hier buiten 30 graden, maar daar komen we ni. Dat was het voor nu.

    30-06-2007 om 00:00 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singapore
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn al begonnen met te laat te vertrekken in Brussel, we konden pas een uur later vertrekken. Razige honger hadden we, gelukkig kregen we een lekkere chickenwrap. Hij was alleen wa klein. De jongen naast ons is op dit moment aan het runescapen, Jan! Maar het duurde niet lang of we landden alweer in Londen. De security is er daar wel een beetje over. We moesten zelfs onze schoenen uitdoen. Er waren heel wat zenuwachtige medepassagiers door het te laat vertrekken in Brussel moesten zij zich haasten voor hun volgende vlucht. We hadden echter tijd genoeg. We zaten al twee uur in het vliegtuid eer het vertrok. We vetrokken met twee uur en tien minuten vertraging. We kregen dan ons avondeten om half twee, we konden ni meer kiezen en moesten lam eten. Eigenlijk waren we zo lui als de straat, maar toch konden we ni slapen. Een beetje rusten lukte toch nog. Dit was een vlucht van 12 uur en we kregen ook nog een ontbijt. Bonen in tomatensaus, twee lapjes spek, patatjes, champignons, een broodje, fruitsla, fruitsap, thee of koffie. Na dit alles verorberd te hebben, spraken ze van landen in Singapore. maar daar kwam weer iets tussen, naar aanleiding van de nationale feestdag ergens in juli, hielden ze vandaag repetitie en was het luchtruim 20 min. gesloten. Dus vlogen we nog maar een rondje extra. Zo kwam het dan dat we met een uur vertraging in Singapore aankwamen. De piloten hebben toch goe gevlogen, he!

    30-06-2007 om 00:00 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op naar Singapore
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net ingestapt op Qantas vlucht QF10.  We zijn vertrokken voor een heel lange vlucht.  Hopelijk kunnen we een leuke film meepikken en een beetje slapen want het is nog ver !!!

    29-06-2007 om 23:15 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrokken !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na alarmerende berichten op radio en tv betreffende de drukte vanwege de vakantieuittocht zijn we goed op tijd vertrokken naar Zaventem.  Na toch wel wat file-leed kwamen we tijdig aan wat dan wel resulteerde in lang wachten voor het echte vertrek, temeer omdat onze eerste vlucht (BA399) reeds een uurtje vertraging had.

    29-06-2007 om 23:13 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Amai , ik heb genoten van al dat gekus en geknuffel de afgelopen dagen! Allemaal bedankt voor jullie lieve wensen, het hee mij deugd gedaan. Nu moet ik niet meer gaan werken en echt werk maken van mijn valies. Marijke is bijna klaar, maar het is wel moeilijk pakken zo voor warm en koud weer. Natuurlijk zijn er ook ginder nog altijd winkels en winkelen is toevallig ook nog onze specialiteit. We hebben zelfs al bestellingen genoteerd. De valies moet nu niet vol zitten, maar als we terug komen gaat ze denk ik te klein zijn...

    27-06-2007 om 00:00 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jahoo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Marijke is geslaagd!!!!!!! Nu kan onze vakantie niet meer stuk. De valiezen hebben het middelpunt van de living ingenomen en ze worden stilaan gevuld. Nu is het echt niet lang meer maar we zijn nog heel druk bezig. Werken, galabal, vergaderen, werken, ziekenbezoek, inschrijven in de nieuwe school, kot zoeken, rapport Jan, proclamatie Marijke en Hans moet zelf om zijn rapport gaan. We kunnen ons niet in 2 delen. En dan... is daar de vrijdag! Hopelijk blijft de staking op de luchthaven bij de catering, ons Marijke vertelt net dat de staking voorbij is. Allemaal duimen. Zaterdag om middernacht (Belgische tijd) landen we dan in Cairns. Wordt vervolgd,

    25-06-2007 om 00:00 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reisroute 5
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En dan uiteindelijk het laatste deel, van de Great Ocean Road naar Melbourne. In Melbourne blijven we ook nog een paar dagen en dan vertrekken we op 8 augustus weer naar huis.

    31-05-2007 om 21:21 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reisroute 4
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We gaan de Great Ocean Road berijden.

    31-05-2007 om 21:17 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reisroute 3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In Sydney zullen we enkele weken blijven, maar dan moeten we spijtig genoeg al weer vertrekken, want dan gaat onze reis verder naar het zuiden. We rijden verder naar Melbourne.

    31-05-2007 om 21:16 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reisroute 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    31-05-2007 om 21:14 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reisroute 1
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op vraag van ons mama is ze hier dan, onze reisroute. We komen aan in Cairns op 1 juli. Daar blijven we enkele dagen en gaan we ook snorkelen. Dan vertrekken we naar Sydney, de exacte stopplaatsen zijn nog niet bepaald, maar dat zullen we in verdere berichten wel laten weten. Ziehier de kaartjes.

    31-05-2007 om 21:13 geschreven door Chris en Marijke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    G'day mates!
    Gastenboek
  • jeeps
  • te laat
  • Lang lang lang
  • Lang lang lang
  • Lang lang lang

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    E-mail ons

    Druk op onderstaande knop om ons te e-mailen.


    Archief per maand
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs