Resort Pine Bay Holiday
Inhoud blog
 • Pine Bay Holiday resort, Turkije

  Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  gameplezier
  www.bloggen.be/gameple

  Kindvriendelijk resort aan de Turkse kust.
  02-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pine Bay Holiday resort, Turkije
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een reis naar het zonnige Turkije boeken? Wat dacht je dan van een enorm resort op een heuvel aan de Middellandse Zee? Het Pine Bay Holiday Resort is een goede keuze. Zo heet het aangename en tegelijk kindvriendelijke resort aan de Turkse wateren. Een privĂ© strand is gelegen aan de voet van de heuvel, ook is er een romantische baai te zien. In de talrijke zwembaden aan het hotel kun je dan ook lekker genieten van het mooie uitzicht. 

  Op deze mooie plaats kun je op verschillende manieren logeren: voordelige bungalows, bungalows met een aparte slaapkamer of met meerdere kamers, kamers in het hoofdgebouw zelf of ruime familiekamers. Ga je alleen genieten van het Pine Bay Holiday Resort of met de volledige familie, dan kun je er altijd wel een gepaste logeerplaats vinden. Naast de logeerplaatsen zijn natuurlijk de faciliteiten ook belangrijk. Meerdere zwembaden zijn aan het resort gekoppeld.

  Met kinderen ben je echt wel welkom in het Pine Bay Holiday Resort. Zo zijn er maar liefst 4 kinderzwembaden gereserveerd voor de kleinsten! Na het zwemmen in de baden of in de zee kun je nog genieten van georganiseerde animatie rond het Turkse resort. Zo kun je meedoen aan leuke uitstappen samen met andere Belgen of je gaat gewoon gaan sporten in de mooie omgeving.

  Als deze zaken hierboven je nog maar deels overtuigd hebben, dan zal de Turkse zon je zeker over de streep trekken. Bekijk hier alvast het weerbericht van aan de Turkse kust.


  Grotere kaart weergeven

  Reageer (1)

  Waar kunt u boeken?
 • Thomas Cook FR
 • Pine Bay Holiday Resort Neckermann NL
 • Pine Bay Holiday Resort Neckermann FR
 • 360-beeld
 • enkele foto's

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 31/10-06/11 2011


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!