Inhoud blog
 • Einde blog... nieuwe website!
 • Ten Miles Antwerpen (14e - 54'08)
 • 10 km van Mechelen
 • Kastelenloop Zandhoven
 • Terugblik veldlopen,... vooruitblik wegwedstrijden.
  Over mijzelf
  Ik ben Pieter Van Dyck
  Ik ben een man en woon in Zandhoven (België) en mijn beroep is sociotherapeut/ psychologisch assistent.
  Ik ben geboren op 30/10/1986 en ben nu dus 32 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Atletiek en andere sporten.
  Foto
  Zoeken in blog

  PR's
  800: 2.00.39 ('07)
  1000: 2.33.53 ('06)
  1500: 4.02.48 ('07)
  3000: 8.51.01 ('09)
  5000: 15.19.42 ('09)
  3000St: 9.49.55 ('07)
  10K: 33'18 ('11)
  10 Miles: 54'08 ('11)
  Foto
  Foto
  Pieter Van Dyck

  07-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overwinning in Zandhoven.
  Voor de voorlaatste cross van deze winter stond ik aan de start in mijn eigen gemeente Zandhoven. Na een korte werkdag stond ik samen met 48 anderen om 16u klaar voor vier ronden van anderhalve kilometer. Nog eens zes kilometer stevig doorduwen leek me ideaal met het oog op het BK lange cross van nu zondag.

  Er werd stevig gestart, maar ik kon me vrij vlot in vierde positie plaatsen. Voor me liepen Bart Verbruggen, Bart Willemen en mijn broer Dries. Op de smalle bospadjes vond ik dit toch iets te ver en na de eerste halve ronde zag ik mijn kans om naar de leiding door te schuiven. Na één ronde zat enkel nog mijn broer en Dennis Vervloet in mijn spoor, maar ik voelde dat ze het al moeilijk hadden. Bij het ingaan van ronde twee moesten ze dan ook definitief lossen. Ik probeerde het tempo gedurende de rest van de wedstrijd hoog te houden waardoor ik steeds verder uitliep op mijn achtervolgers. Uiteindelijk kon ik na 19'24 als eerste over de aankomst lopen met exact één minuut voorsprong op mijn broer.

  Ik ben best tevreden over het resultaat van deze wedstrijd. Het doel was me nog eens goed te testen en dat is me goed gelukt. Dit gaf me het nodige vertrouwen voor het BK. Ondertussen is er al heel wat van dat vertrouwen verloren gegaan. Sinds zondag ben ik wat ziekjes, vooral last van de luchtwegen. Op zich is dit niet heel erg, maar het is vooral de vermoeidheid waar ik me zorgen om maak. Mijn lichaam is duidelijk aan het vechten tegen de ziektekiemen. Ik heb maar weinig energie en zou het liefst een hele dag in bed liggen. Afwachten wat het wordt... Mij gewoon goed verzorgen en zondag mijn best doen. Meer kan ik niet doen.

  Uitslag (6000m - 49 deelnemers):
  1) Pieter Van Dyck  19'24
  2) Dries Van Dyck  20'24
  3) Dennis Vervloet  20'37
  4) Hans Van Havermaet  20'43
  5) Bart Willemen  20'59
  6) Tim Van Daele  21'02
  7) Bart Verbruggen  21'18
  ... 49)

  Nog enkele foto's


  Velen voelen zich geroepen om als eerste het bos in te duiken.


  Alles op een lint trekken.


  Ontspannen lopen, maar toch het tempo hoog houden.

  Grtz Pieter

  07-03-2011 om 13:05 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  27-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Essen: One hell of a race!

  Het was een tijdje geleden, na wat gesukkel met de gezondheid, maar vandaag stond ik terug aan de start van een veldloop. In Essen ging ik van start in de lange cross. Vooraf hadden al enkele mensen mij gewaarschuwd dat de omloop er loodzwaar bij lag en dat bleek niet gelogen.

  Na een rustige start kon ik vlot vooraan postvatten. Tijdens de eerste ronde speelde Nick Van Peborgh wat met het tempo. Wind mee trok hij stevig door en wind tegen stokte het tempo volledig. Te veel tempowissels is niets voor mij en ik liet me hier dan ook niet aan vangen. Wind mee liet ik een gaatje en wind tegen kon ik moeiteloos terug aansluiten en zelfs zonder te forceren de kop nemen zodat ik de volgende prik kon opvangen. Tot zover mijn goede tactiek. Tegen het einde van ronde twee waren de spielereien voorbij, terwijl ik op kop bleef lopen. Maar ja... ik kreeg vleugels gezien we nog maar met drie over bleven (Nick Van Peborgh, Pieter Hendrickx en ikzelf). Andere sterke atleten zoals Lucas Moray, Sam Valgaeren, Bart Lieckens en Hans Nuyts hadden we toen al op grote achterstand gezet. Even later voelde ik zelfs dat Nick het lastig kreeg terwijl ik me nog behoorlijk voelde. In ronde drie nam Pieter Hendrickx van me over en we hadden meteen een kloofje op Nick. Een stunt leek in de maak... Maar een ronde later moest ik Pieter laten gaan en vond Nick zijn tweede adem. In ronde vijf kwam hij terug bij mij en bij het ingaan van de laatste ronde liep hij zelfs opnieuw naar Pieter H. Ikzelf kon net niet opnieuw aansluiten. De laatste rondes had de zware omloop met modder, los zand en een stevig bergje zijn tol geëist. Ik was compleet dood, maar ik was blijkbaar niet de enige. Terwijl Nick en Pieter streden voor de overwinning zag ik dat ik ondanks een volledig lege energietank nog steeds uitliep op Lucas Moray. Nick leek het laken naar zich toe te trekken, maar Pieter H. wist Langevelds-gewijs in extremis en met een millimeter spurt toch nog de overwinning weg te kapen. Vijftien seconden later liep ik tevreden als derde over de aankomst. De verschillen in deze lange en zware cross waren enorm groot (zie uitslag). 

  Met de prestatie van vandaag mag ik naar mijn gevoel zeer tevreden zijn. Ik kon heel lang samen met de nummers drie en vier van het PK lange cross strijden voor de overwinning. Misschien had er zelfs meer ingezeten als ik ronde twee en drie wat minder op kop had gelopen. Dit probeer ik mee te nemen naar het BK binnen 14 dagen. Het feit dat ik sterke atleten zoals Lucas Moray en Bart Lieckens respectievelijk op meer dan een halve minuut en een volledige minuut loop stelt me alleen maar meer tevreden met de wedstrijd van vandaag.

  Uitslag: (9375m - 21 deelnemers)
  1) Pieter Hendrickx  32'49
  2) Nick Van Peborgh  32'49
  3) Pieter Van Dyck  33'04
  4) Lucas Moray  33'35
  5) Sam Valgaeren  33'55
  6) Bart Lieckens  34'09
  7) Hans Nuyts  34'31
  8) Kevin Billiet  34'53
  ... 21)

  Nog enkele foto's:


  Nick Renders werd mooi 3e in de korte cross.


  Op kop bij het begin van ronde twee.


  Nog steeds op kop.


  De koers breekt open.


  Remonte van Nick.


  Het podium.

  Grtz Pieter

  27-02-2011 om 21:34 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  22-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Essen, Zandhoven & Oostende
  Na mijn forfait voor Kessel kende ik nog enkele moeilijke dagen, maar daarna begon het terug te vlotte op training. Het lijkt logisch dat mijn lichaam na ruim 2 weken van sukkelen met de gezondheid en weinig trainen even tijd nodig heeft om terug in het ritme te komen. Vorige week kon ik opnieuw al mijn trainingen afwerken, maar deze gingen nog moeizaam. Deze week lijkt alles al een pak beter te gaan. Zondag zal ik, als alles goed gaat, dan ook starten in de lange cross van Essen. Het weekend daarop loop ik in mijn woonplaats Zandhoven nog een cross over 6 km. Deze zal ik eerder als een stevige training/ test aanvatten met het oog op het BK van één week later. Ik hoop met nog enkele goede prestaties deze winter te kunnen afsluiten.

  Grtz Pieter

  22-02-2011 om 16:02 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  10-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen deelname in Kessel.
  Zowel maandag als dinsdag moest ik mijn training stopzetten en terug naar huis wandelen. Ik was twee maal compleet leeg van een half uurtje los te lopen. Een heel vreemd gevoel, dat ik nooit eerder voelde. Het mag duidelijk zijn dat dit niet normaal is. Het griepje van begin vorige week was dus blijkbaar toch niet zo onschuldig als gedacht. Ondertussen heb ik mijn bloed al laten nakijken, maar dit bracht geen verklaring aan het licht. Ik zal nu enkele dagen niet lopen en daarna rustig terug opbouwen. Hopenlijk is dit voldoende om opnieuw iets van kracht in de benen te voelen. De cross in Kessel van komende zondag zal ik met veel pijn in het hart aan mijn neus laten voorbij gaan. Heel jammer, want het is al jaren geleden dat ik daar nog had gelopen en ik had er dan ook veel zin in.
  Ik hoop terug fit te zijn tegen de cross van Essen. Moest dit lukken loop ik daar de lange cross i.p.v. de korte cross zoals aanvankelijk op de planning stond. Maar eerst terug gezond geraken dus!

  10-02-2011 om 19:15 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PK korte cross Booischot
  Na de cross in Ekeren van vorige zondag heb ik t.e.m. woensdag griep gehad. Toen was er nog geen sprake van deelname aan het PK. Pas vrijdag nam ik definitief de beslissing om toch te starten, al was het met beperkte ambities. Een 6e of een 7e plaats zoals bij de voorbije vijf PK's moest ik niet ambiëren, daarvoor was de griep onvoldoende uit mijn lichaam verdwenen.

  Met 32 namen we de start voor 2620m vlammen en beuken tegen de wind. Dat het lang geleden was dat ik nog eens een korte cross had gelopen liet zich onmiddellijk voelen. Ik moest direct alle zeilen bijzetten om mee te zijn met de grote kopgroep. Dit lukte eigenlijk net niet. De eerste kleine ronde bleef ik op een twee tal meter van de groep hangen, waar Jo Prims als laatste bij was. Ik hoopte dat er enkele atleten zouden uitwaaien die te snel van start waren gegaan. Eigenlijk was dit enkel bij Kevin Billet het geval. Bij het ingaan van de grote ronde kon ik bij hem aansluiten. We speelden enkele keren haasje over, maar op 500m van het einde kon ik een definitieve kloof slaan. Voor mij liepen nog Jens De Roovere, Jo Prims en Jamal Boussattatie. Terwijl Jens sterk finishte kon ik nog heel wat meters goedmaken op Jo en Jamal. Toch kwam ik net te kort om de top tien binnen te duiken.

  Ik eindigde dus als 11e en was tevreden over mijn sterke laatste halve kilometer. Deze liep ik puur op karakter want gedurende heel de wedstrijd had ik zware benen die duidelijk het tempo niet aankonden. Meer mocht ik niet verwachten van mijn lichaam na de aanval van ziektekiemen. Objectief gezien dus een slechte wedstrijd, maar gezien de omstandigheden zeker aanvaardbaar.

  Vooraan was het Tom Van Rooy die makkelijk de titel behaalde voor topjunior Pieter-Jan Hannes en ex-profatleet Mario Van Waeyenberge. Clubmakkers Brian Van Den Bossche en Thomas Thys maakten de top vijf volledig. Mijn broer Dries tenslotte kwam als 15e over de aankomst.

  Uitslag (2620m - 32 deelnemers):
  1) Tom Van Rooy  7'50
  2) Pieter-Jan Hannes  8'01
  3) Mario Van Waeyenberge  8'07
  4) Brian Van Den Bossche  8'12
  5) Thomas Thys  8'13
  6) Maarten Mortelmans  8'16
  7) Jurgen De Beule  8'20
  8) Jens De Roovere  8'21
  9) Jo Prims  8'24
  10) Jamal Boussattati  8'25
  11) Pieter Van Dyck  8'27
  ... 32)

  Nog enkele foto's:


  Goed verscholen bij de start.


  In het spoor van Jo Prims.


  Idem


  De kopgroep.


  En maar niet helemaal in het spoor raken.


  De Verbiest-brothers.


  Met Kevin Billet.


  Idem

  Grtz Pieter

  06-02-2011 om 20:03 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange cross Ekeren
  Na twee mooie prestaties in Tessenderlo en Herentals trok ik deze week naar Ekeren in de hoop deze lijn door te trekken. De laatste dagen voelde ik me al niet 100% fit en dit was duidelijk zichtbaar tijdens de wedstrijd. Met 24 namen we de start voor 8300m op een gevaarlijk hobbelig parkoers. Vrij vlug namen we met vijf afstand van de rest van het deelnemersveld. Jurgen De Beule, Johan Wils, Jan Adriaensen, Hans Nuyts en ikzelf. De ondergrond was hard gevrozen met daarop een dun vettig pelletje. Voor het eerst dit seizoen had ik het gevoel geen grip te hebben met mijn trailschoenen. Het ging naar mijn gevoel behoorlijk hard en met vijf zo kort bij elkaar op dit gevaarlijk parkoers was het allesbehalve ontspannen lopen. Op het einde van de tweede van vijf ronden moest ik al even een gaatje laten op Jurgen, Johan en Jan, maar ik kon de situatie nog vrij vlug rechtzetten om zelfs even de leiding te nemen. In de voorlaatste ronde moest ik uiteindelijk toch passen onder het gebeuk van Johan, terwijl Jurgen met hem meeschoof. Jan op zijn beurt moest dan weer op mij enkele meters laten, maar ik voelde dat ik op mijn adem had getrapt om te volgen. Jan kon vlug terug bij mij aansluiten en samen gingen we de laatste ronde in. Deze ging bijhoorlijk traag waardoor ik terug begon te geloven in dat laatste plaatsje op het podium, maar een snedige demarrage op 500m van het einde deed me de das om. Door opkomende darmklachten besloot ik niet meer aan te dringen. Even vreesde ik dat Hans nog terug ging komen maar die zat blijkbaar ook volledig dood. Zo liep ik teleurgesteld als 4e over de aankomst.

  Johan kon in de laatste ronde enkele meters nemen op Jurgen, maar die laatste had nog een stevig eindshot en ging in extremis nog voorbij Johan. Na de aankomst kreeg ik het onmiddellijk heel koud. Ik bibberde bijna uit mijn schoenen. Ik probeerde nog los te lopen, maar verder dan wat strompelen kwam ik niet. Ik besloot vlug in de auto te kruipen en een uur later zat ik daar nog te bibberen.  Niet normaal! Uiteindelijk kon ik toch mijn prijs gaan afhalen. Maar ik weet meteen de oorzaak van deze mindere dag. Op dit moment voel ik me gewoon ziek en heb ik ook lichte koorts. Hopenlijk komt het PK van volgende zondag niet in gevaar. Waarschijnlijk had ik beter niet gestart vandaag.

  Uitslag (8300m - 24 deelnemers)
  1) Jurgen De Beule   26'29
  2) Johan Wils   26'36
  3) Jan Adriaensen   26'40
  4) Pieter Van Dyck   26'51
  5) Hans Nuyts   26'56
  6) Jan Van Roey   27'30
  7) Wouter Vermonden   27'31
  8) Tom Maes   28'06
  ... 24)

  Nog enkele foto's


  De start


  In het spoor van clubgenoot Johan Wils.


  De tweede ronde al een gaatje dichtlopen met Hans Nuyts in mijn spoor.


  Duel met Jan Adriaensen.


  Bij het ingaan van de laatste ronde.


  Binnen strompelen.

  Grtz Pieter

  30-01-2011 om 20:58 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange cross Herentals
  Onder een stralend zonnetje liep ik vandaag de lange cross van mijn eigen club AC Herentals. Ik probeerde voorzichtig te starten, maar schoof toch attend mee wanneer het mogelijk was. Al vlug vond ik opnieuw Pieter Hendrickx waar ik ook vorige week lang heb mee samen gelopen. Anderhalve van de zes rondes kon ik mijn wagonnetje aanhaken bij de kop van de wedstrijd waar niet de minste het tempo aangaven. Op het einde van de tweede ronde had ik het al behoorlijk lastig en voelde ik dat het tempo iets te hoog was. Gelukkig was dit niet enkel voor mij het geval. Ook Thomas Thys en Pieter Hendrickx moesten lossen en zo waren de eerste vijf vogels gevlogen. Ik liep samen met Thomas en Pieter voor de zesde plaats. Thomas kon één ronde later afstand nemen terwijl ik nog even in het spoor van Pieter moest blijven om te bekomen van de eerste rondes. Bij het ingaan van de voorlaatste ronde voelde ik me voldoende gerecupereerd om het tempo terug iets de hoogte in te jagen. Tot mijn verrassing moest Pieter vrijwel onmiddellijk lossen. Even kwam ik zelfs nog korter op Thomas, maar naar het einde toe kon hij opnieuw meer afstand nemen. Toch kon ik zonder problemen mijn zevende plaats veilig stellen. Een prestatie waar ik zeker tevreden mee ben in dit sterke deelnemersveld. Achter mij liepen immers nog heel wat atleten binnen die al mooie dingen hebben laten zien dit seizoen.

  Winnaar van de wedstrijd werd net zoals vorig jaar, clubmakker en leider in het klassement van de CrossCup op de korte cross, Tom Van Rooy! Brian Van Den Bossche had vandaag een mindere dag en werd tiende, maar zal in de komende korte crossen nog wel laten zien tot wat hij in staat is. Tom Steenackers heeft het laatste half jaar terug meer tijd om te trainen en dit is duidelijk te merken aan zijn prestaties. Hij werd mooi 16e. Tenslotte was er ook nog de comeback van Bart Lieckens na een half jaar blessureleed. Hij kon de wedstrijd beëindigen op een 18e plaats.

  Uitslag (9230m):
  1) Tom Van Rooy  28'57
  2) Koen Janssens  29'03
  3) Pieter Vermont  29'24
  4) Gerwin Van den Hurk  29'34
  5) Nick Van Peborgh  29'46
  6) Thomas Thys  29'58
  7) Pieter Van Dyck  30'04 
  8) Pieter Hendrickx  30'12
  9) Jente Joly  30'15
  10) Brian Van Den Bossche  30'17
  ...47)

  Nog enkele foto's...


  Al veel blauw vooraan bij de start.


  Ronde 1 met Koen Janssens, Pieter Vermont en Gerwin Van den Hurk.


  Thomas Thys op kop van ons groepje.


  Samen met Pieter Hendrickx.


  Afstand aan het nemen.


  Afzien!


  Laatste ronde.


  Winnaar Tom Van Rooy


  Nog één bocht te gaan.

  Grtz Pieter

  16-01-2011 om 20:25 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Tessenderlo
  Hieronder nog enkele kwaliteitsvolle foto's van de lange cross in Tessenderlo.


  De start... Wie is wie?


  Pieter Hendrickx en Yelle Van Waeyenberghe


  Ikzelf, Pieter H. en Geert Maes.


  Like a ghost trough the night.


  Flashy podium met Krijn Van Koolwijk en Pieter H.

  Grtz Pieter

  12-01-2011 om 12:12 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  08-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi begin van 2011.
  Voor de eerste wedstrijd van 2011 trok ik naar de avondcross in Tessenderlo. Op een afwisselend en sfeervol parkoers vertrokken we kort na 19u met 21 deelnemers voor één kleine en vijf grote rondes. Krijn Van Koolwijk nam een snelle start en was onmiddellijk vertrokken voor een solorace. Hem zouden we, zoals te verwachten was, niet meer terugzien. Achter Krijn vormde zich een groepje met Pieter Hendrickx, Geert Maes, Yelle Van Waeyenberghe, Sam Valgaeren, Steven Vermeiren en mezelf. Aanvankelijk zette ik me achteraan dit groepje, maar halfweg de eerste grote ronde schoof ik al moeiteloos door tot de eerste rij. Na deze eerste grote ronde nam ik voluit het initiatief. Ik liep mijn eigen tempo en probeerde op de zware stukken niet al te diep te gaan. Tot mijn verbazing moest iedereen stillaan lossen. Nochtans hebben de hierboven vernoemde namen stuk voor stuk al mooie uitslagen gelopen deze winter. Enkel Pieter Hendrickx bleef meegaan tot net voor het ingaan van de laatste ronde, terwijl Geert Maes op 20m bleef hangen. Uiteindelijk kon ik met een goed gevoel als tweede over de aankomst lopen. Geert Maes kwam nog tot bij Pieter Hendrickx, maar na een spannende spurt mocht Pieter toch nog als derde mee op het podium.

  En zeggen dat ik een goeie week geleden nog vreesde voor het einde van mijn veldloopseizoen. Het mag duidelijk zijn dat ik supertevreden ben met deze wedstrijd.

  Uitslag:
  1) Krijn Van Koolwijk   28'35
  2) Pieter Van Dyck   29'24
  3) Pieter Hendrickx   29'36,
  4) Geert Maes   29'36
  5) Sam Valgaeren   29'59
  6) Yelle Van Waeyenberghe 30'14
  7) Steven Vermeiren 31'05
  ... 21)

  08-01-2011 om 23:26 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  05-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch naar Tessenderlo??
  Na 4 dagen de loopschoenen niet te hebben aangebonden liep ik vrijdag voor het eerst terug 40 minuten. Dit was zeker niet volledig pijnloos, toch liep ik de volgende dagen steeds iets meer en werd de pijn steeds minder. Maandag liep ik al ruim 70 minuten en vandaag (woensdag) deed ik geheel pijnloos mijn eerste tempo's op training. Ik wacht nog even af om een definitieve beslissing te nemen, maar als alles goed blijft gaan kan het zijn dat ik alsnog, zoals gepland van start ga in de avondcross van Tessenderlo nu zaterdag. Ik ben er momenteel nog niet uit. Het kan ook zijn dat ik gewoon ga doortrainen tot de cross van Herentals.

  Grtz Pieter

  05-01-2011 om 17:10 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook in 2011 geen CC Hulshout voor mij.

  De sneeuw zorgt voor mooie plaatjes en is best wel aangenaam om in te lopen, maar er is ook een keerzijde. Sinds vorige vrijdag heb ik opnieuw pijn aan mijn adductoren en buikspieren. Deze keer niet rechts zoals deze zomer, maar aan mijn linkerzijde. Tot zondag heb ik nog proberen te lopen op voetpaden die sneeuwvrij waren gemaakt in de hoop dat het zou beteren. Maar niets was minder waar, de pijn nam elke dag toe en na zondag nam ik dan ook de beslissing om enkele dagen rust in te bouwen. Hierdoor zie ik Hulshout voor het vijfde (!) jaar op rij aan mijn neus voorbij gaan. De eerste drie jaren waren de examens spelbreker en vorig jaar had ik buikgriep. Het is nog maar de vraag of het enkel bij Hulshout gaat blijven. Het heeft me deze zomer twee maanden en half gekost om van deze blessure af te komen. Sinds mei doe ik dagelijks de moeite om oefeningen te doen voor deze regio te versterken (zowel links als rechts). Het is pijnlijk te moeten vaststellen dat dit blijkbaar niets opleverd. Ten vroegste vrijdag probeer ik opnieuw te lopen, al is het hopen op een half mirakel. De kans dat het over en out is voor dit veldloopseizoen is niet klein, maar we blijven hopen.

  Aan iedereen de beste wensen voor 2011. Ik weet alvast wat ik moet wensen...

  Grtz Pieter

  29-12-2010 om 13:58 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  19-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mindere dag in de Lilse Bergen

  Op training ging het de laatste twee weken heel goed en dus trok ik met een goed gevoel naar de Lilse Bergen om er de lange cross te lopen. Even was er paniek toen ik zag dat het parkoers grotendeels uit vastgetrapt sneeuw bestond dat bij momenten spiegelglad was. Voor de zekerheid liep ik de eerste halve ronde van mijn opwarming al even met mijn trailschoenen en ik was meteen gerust gesteld. Ik had meer dan voldoende grip.

  Na een korte startstrook moesten we onmiddellijk 180 graden draaien. Het kwam er dus op aan goed te starten en dit lukte me heel goed. In 5de positie kon ik deze bocht nemen. Het tempo lag van in het begin hoog en ik had moeite om bij een groepje met Jamal Bousattati, Pieter Hendrickx, Jente Joly en Kevin Billet aan te pikken. Na de kleine aanvangsronde en de eerste van vijf grote ronden moest ik al lossen en mijn eigen tempo zoeken. Ik had het gevoel al door mijn beste krachten heen te zitten en elke heuveltje voelde als een Alpenreus aan. Ik had vandaag gewoon geen kracht in de benen. De tweede grote ronde moest ik echt bekomen van de inspanningen van in het begin van de wedstrijd, waardoor Hans Nuyts tot op enkele meters van mij kwam. Vanaf ronde drie kwam ik echter terug meer in mijn ritme, maar goede momenten bleven zich afwisselen met slechte. De rest van de wedstrijd was één strijd met Hans Nuyts. Soms zat hij in mijn spoor, soms kon ik hem op enkele meters zetten. Het ene deel van de ronde was ik sterker, het andere hij. Op het einde van ronde vier kon ik hem eindelijk definitief op achterstand zetten. Zo eindigde ik als 11de in dit wederom sterke deelnemersveld.

  Vooraan won Tarik Ouamoum in spannende strijd met Youssef El Nasri. Glen laurens kon Nick Van Peborgh nog remonteren voor het laatste podiumplaatsje, terwijl Koen Janssens de top vijf volmaakte. Jente Joly (6), Yelle Van Waeyenberghe (7), Jamal Boussattati (8), Kevin Billet (9) en de sterke comeback-maakende Pieter Hendrickx (10) waren de anderen in de top 10. Ik zat ruim een halve minuut achter de 8ste plaats, een plek waar ik naar mijn mening mee had voor moeten kunnen strijden. In Boechout werd ik immers pas in de sprint geklopt door Jamal, maar zoals eerder al gezegd had ik vandaag niet mijn beste dag.

  Twee plaatsten na mij liep Jurgen De Beule (13) over de aankomst. Een mooie prestatie na maanden van blessureleed. Jo Prims kon nog net mijn broer Dries (15) en Frederick Op De Beeck (16) afhouden voor de 14de plaats.

  Uitslag 9450m (34 deelnemers)
  1) Tarik Ouamoum  30'27
  2) Youssef El Nasri  30'29
  3) Glen laurens  30'40
  4) Nick Van Peborgh  30'48
  5) Koen Janssens  30'58
  6) Jente Joly  31'26
  7) Yelle Van Waeyenberghe  31'43
  8) Jamal Boussattati  31'55
  9) Kevin Billet  31'59
  10) Pieter Hendrickx  32'01
  11) Pieter Van Dyck  32'29
  12) Hans Nuyts  32'38
  13) Jurgen De Beule  32'57
  14) Jo Prims  33'03
  15) Dries Van Dyck  33'05
  16) Frederick Op De Beeck  33'12
  ... 34)

  De Foto's  Grtz Pieter

  19-12-2010 om 23:00 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange Cross Boechout
  Gisteren trok ik naar Boechout voor mijn tweede lange cross van het seizoen. Net voor de start van de korte cross arriveerde ik ter plaatsen. Ik zag meteen dat er heel wat sterke atleten waren, waarmee mijn clubmakkers het niet makkelijk zouden krijgen. Toch zag ik Thomas Thys naar een mooie 3de plaats lopen en even later zag ik Lukas Vriens weer een "Luckietje" doen (= in de laatste rechte lijn vanuit verloren positie Kevin Schauwaers nog remonteren met een magistrale eindsprint). Knap werk gasten!

  Ruim een uur later was het mijn beurt. Voor een wedstrijd met weinig tegenstand moest ik niet vrezen. Net als voor de korte cross merkte ik ook nu een pak sterke atleten op. Vrijwel onmiddellijk na de start liep een trio enkele meters weg van de rest. Het mocht niet verbazen dat Mats Lunders, Alexander Diaz Rodriquez en Tahiri Bakali te sterk zouden zijn voor de rest van het deelnemersveld. Daarachter volgde ikzelf, Serhani El Nasri, Jamal Boussattati en Nick Renders. El Nasri bleef niet lang in ons gezelschap en zou al vlug opzoek gaan naar de drie leiders. In de achtervolging bleven we met drie over. In de tweede ronde vergat Nick een bocht te nemen en liep gewoon rechtdoor. Het duurde even voor ik besefte wat er gebeurde en voor ik hem terug bij de zaak kon roepen. Hierdoor verloor hij enkele meters op mij en Jamal. Nadien heb ik hem echter niet meer terug gezien. De rest van de wedstrijd heb ik samen met Jamal afgelegd met, op de laatste ronde na, ik altijd op kop. Geen erg, op dit modderige en gevaarlijke parkoers liep het comfortabeler aan de leiding dan in iemand zijn spoor. Een paar keer kreeg ik de indruk dat Jamal het lastig had maar meer dan enkele meters gaf hij me nooit. In de laatste ronde nam hij over en moest ik enkele meters op hem toestaan. Ik probeerde het nog toe te lopen maar dit lukte niet meer. Uiteindelijk eindigde ik als 6de op 1" van Jamal.

  Vooraan wist Mats Lunders in de laatste ronde het laken naar zich toe te trekken. Alexander Diaz Rodriquez werd 2de. El Nasri is er nog in geslaagd om Bakali te remonteren. Beide heren sneden in de laatste ronde nog een deel van het parkoers af. Op het einde van zo'n zware wedstrijd wanneer de vermoeidheid toeslaat kunnen zulke vergissingen wel eens gebeuren. Hoe dan ook waren ze vandaag zeker te sterk voor mij. Achter mij kon Vincent Nardozza, Nick Renders nog remonteren voor plaats 7.

  Na afloop was ik behoorlijk groggy van het duel met Jamal en van de zware omloop. Maar met de uitslag en het gevoel in de wedstrijd was ik zeker tevreden.

  Uitslag:
  1. Mats Lunders  28'12
  2. Alexander Diaz Rodriquez  28'19
  3. Serhani El Nasri  28'47
  4. Tahiri Bakali  28'51
  5. Jamal Boussattati  29'35
  6. Pieter Van Dyck  29'36
  7. Vincent Nardozza  30'19
  8. Nick Renders  30'37 *
  9. Jan Van Roey  30'44
  10. Johannes Keustermans  31'01
  11. Bart Verschoren  31'05
  ...
  * Nick was zeker geen volle minuut achter mij. Ik schat eerder 20, max. een goeie 30". Ook Vincent Nardozza zal dus korter achter mij gezeten hebben.

  Nog enkele (wazige) foto's.


  Rodriquez en Lunders

  Grtz Pieter

  06-12-2010 om 00:00 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar Boechout
  Als alles goed gaat start ik zondag in de lange cross van Boechout. Het zal voor het tweede jaar op rij zijn dat ik naar Boechout trek. Het is best een mooie cross op een mooi parkoers. Vorig jaar liep ik er nog de korte cross. Het was toen mijn eerste wedstrijd van het veldloopseizoen. Ik werd 3e achter Jean Charle Byl en een sterke Maarten Verbiest. Met deze prestatie was ik toen meer dan tevreden. In de korte cross stonden er toen heel wat deelnemers aan de start, maar er waren slechts 10 atleten voor de lange cross. Hopenlijk is dat dit jaar anders. Het is ook moeilijk in te schatten wie er aan de start zal verschijnen. 
  Jan Adriaensen, Nick Renders, Johannes Keustermans en enkele Duffelse atleten zouden wel eens de weg naar Boechout kunnen vinden. In dat geval kan het een mooie wedstrijd worden. Maar uiteindelijk maakt het niet zo veel uit wie er zal zijn. Het is gewoon de bedoeling van ruim 9 km zo hard mogelijk te lopen en dan zien we wel waar we uitkomen. Ik heb na Arendonk nog goed kunnen trainen en heb dus wel het nodige vertrouwen.

  Grtz Pieter

  01-12-2010 om 18:44 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange cross Arendonk
  In tegenstelling tot de vorige jaren liep ik vandaag in Arendonk niet de korte maar de lange cross. Ruim op tijd arriveerde we op het fel aangepaste parkoers zodat ik nog tijd had om te supporteren voor mijn clubgenoten in de korte cross. Daar zag ik Brian Van den Bossche de overwinning wegkapen voor Thomas Thys. Andreas Smout hield Jo Prims (4e) en Maarten Verbiest (5e) van het podium. Vier keer ACHL in de top vijf dus. Mooi begin van de namiddag en een dikke proficiat aan de korte crossers.

  Één uur later was het onze beurt. Aan de start zag ik weinig kwantiteit, maar des te meer kwaliteit staan. Ik wist toen al dat het een stevig koerske ging worden. Ik was goed weg, maar zocht onmiddellijk mijn eigen tempo terwijl ze vooraan er direct de beuk in gooide. Vrij vlug kreeg ik clubmakkers Nick Renders en Vincent Bierinckx in mijn spoor. Voor Nick lag mijn tempo net iets te laag en halfweg de eerste ronde liep hij al van me weg op zoek naar Gino Steemans. Ik besloot niet mee te gaan en mijn eigen tempo aan te houden. Na één ronde liep ik nog alleen in de achtervolging op Nick en Gino. Voor Vincent en Tomas Hendrickx ging het toen blijkbaar al iets te snel. De tweede ronde kon ik de kloof op het duo voor mij iets verkleinen en in ronde drie kon ik de aansluiting bij Gino maken, terwijl Nick het hazenpad had gekozen. Ik kon dan wel terugkeren maar dit had me veel krachten gekost, terwijl Gino er terug doorkwam. In ronde vier moest ik hem opnieuw laten gaan maar ik hield hem in het vizier. Zo liepen we met vijf atleten op een zakdoek. Nick, die de snel vertrokken Jeroen Hendrikx had opgeraapt, Gino, ikzelf en een sterk opzettende Jelle Bertels. We liepen voor de plaatsen tussen zes en tien. De laatste ronde zat iedereen door zijn beste krachten heen en zo bleven de posities ongewijzigd.

  Ik liep na 9200m als 9e over de aankomst en was hier voor een eerste lange cross van het seizoen zeer tevreden mee. Amper twee seconden eindigde ik achter Gino Steemans die absoluut niet de minste is. Zeker niet op een snelheidsparkoers met weinig bochten en zonder één spatje modder als dit. Nick Renders liep een héél sterke wedstrijd en werd beloond met een knappe 6e plaats. De eerste vijf plaatsen gingen respectievelijk naar Koen Janssens, Dieter Vanstreels, Nick Van Peborgh, Tim Stessens en Jan Adriaensen.

  Uitslag 9200m:
  1) Koen Janssens - 28'49 
  2) Dieter Vanstreels - 29'18 
  3) Nick Van Peborgh - 29'28
  4) Tim Stessens - 29'36
  5) Jan Adriaensen - 29'37
  6) Nick Renders - 30'13
  7) Jeroen Hendrikx - 30'18
  8) Gino Steemans - 30'28
  9) Pieter Van Dyck - 30'30
  10) Jelle Bertels - 30'35
  ...

  Nog een foto.  Grtz Pieter

  21-11-2010 om 00:00 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  15-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korte cross Duffel

  Na de behoorlijke prestatie in Mol vlotte het deze week niet zo goed op training. Na een redelijk drukke werkweek en nog een feest van een collega op zaterdagavond vertrok ik met bescheiden ambities richting Duffel. De weergoden waren gelukkig met ons, zodat we in droge omstandigheden onze opwarming konden afwerken.

  Na enkele slechte starts, vorig seizoen en ook dit jaar in Mol, wou ik nu eens echt goed "mee" zijn. Dit lukte behoorlijk. Vooral vlak na de start kon ik goed doorschuiven naar een plek in de top 10. Iets wat in dit sterk deelnemersveld niet evident is. Maar hoe hard het ook geregend had de vorige dagen, Duffel is en blijft een halve pistewedstrijd. Het tempo op het grind rond de atletiekpiste lag zeer hoog, te hoog voor een crosser als ik. Exact één ronde kon ik in het spoor blijven van de ruime kopgroep met daarin toppers als Kim Ruell, Sanne Torfs, Ali Hamdi, Lukas Van Assche, Kjell De Hondt, Jean-Charles Byl, Maarten Mortelmans en Brian Van Den Bossche. Toen we opnieuw in het modderige gedeelte kwamen (normaal mijn sterke punt) moest ik onherroepelijk lossen. Ik was duidelijk iets te ijverig geweest met de opdracht die ik mezelf voor de start gegeven had nl. snel starten. Ik probeerde mijn eigen tempo te zoeken, maar hier slaagde ik niet in. Eerst kwam Jens De Roovere en nadien ook nog Niels slachmuylders en een Nederlander over mij. De Roovere moest ik direct laten gaan. Bij Slachmuylders en onze noorderbuur kon ik met enige moeite wel aanpikken. Hen op het laatste remonteren daarentegen zat er niet meer in. Op het einde kwamen Sam Valgaeren en Bert Van Goolen nog dichtbij, maar ik kon hen redelijk vlot afhouden. Zo kwam ik als 12e over de streep. Met een slecht gevoel, maar we hebben er weer wat uit geleerd. Snel starten ok, maar niet te snel. En vooral... "Ik heb nog veel werk voor de boeg."

  Winnaar in Duffel werd Kim Ruell voor het sterke Duffelse duo Sanne Torfs en Kjell De Hondt. Clubgenoot Brian Van Den Bossche werd knap 8ste.

  Grtz Pieter

  15-11-2010 om 12:16 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto korte cross Duffel
  Vlak na de start, in het spoor van Brian Van Den Bossche en Sanne Torfs.
  Voor het verslag van Duffel: zie hierboven!!!  Grtz Pieter

  15-11-2010 om 00:00 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  07-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cc Mol: korte cross

  Geen strandweer vandaag, maar toch stond er een uitstap naar het zilvermeer in Mol op het programma. Na Gent stond ik ook aan de start van de tweede crosscup van het prille seizoen. Ik startte in de korte cross. Na de brede start op het strand werden we op smalle padjes het bos in gestuurd. Een goede start was dus weer absoluut noodzakelijk. De eerste 60m leek me dit ook goed gelukt te zijn, maar dan kwam er langs links en rechts een hele meute voorbij gestormd terwijl ik vast zat in het midden. Zo kon ik wederom aan een inhaalrace beginnen op bospadjes waar inhalen amper mogelijk is. Ik deed wat ik kon en na één van de twee ronde liep ik toch al rond de 25ste plaats. Vijftig meter voor ons liep een grote groep waarvan de eerste streden voor de 15de plaats. Tijdens de tweede ronde kon ik nog enkele atleten inhalen. Ook Simon De Vriendt en Koen Vandermarliere vielen op het einde nog uit deze grote groep en kon ik nog bijhalen. In mijn spoor bleven echter ook nog enkele atleten hangen en ik voelde dat ik geen groot verschil kon maken. In de laatste lijn naast het water kwamen Samuel Nulens en Simon De Vriendt nog terug over mij. Zo eindigde ik op een 22ste plaats op 71 deelnemers. Niet slecht, maar met een betere start zat er weer meer in. Deze laatste zin moet ik de laatste twee jaar veel meer gebruiken dan mij lief is. Het is aan mij om er iets aan te doen, maar het is absoluut niet evident. Toch moet ik tevreden zijn met deze prestatie na amper één maand training. Rond mij hingen toch al enkele atleten die al heel wat gepresteerd hebben. Met een goed gevoel werk ik dus verder naar de wedstrijd van volgende week in Duffel. Daar zal ik opnieuw van start gaan in de korte cross.

  Clubgenoot Tom Van Rooy nam een schitterende start in de crosscup door vandaag als eerste over de aankomst te komen na de hele wedstrijd te hebben gecontroleerd. Andere ACHL-atleten in de korte cross waren: Thomas Thys (12e), Tom Steenackers (41ste), Lukas Vriens (45ste) en Kevin Schrauwaers (48ste).

  Nog enkele foto's:


  De ruime kopgroep in het bos tijdens de eerste ronde met op kop... Tom Van Rooy.


  Ronde 1: Slalommen in het bos.


  Ronde 2: Proberen weg te geraken.


  Laatste meters.


  Tom op het podium.

  Grtz Pieter

  07-11-2010 om 21:34 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  03-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitkijken naar het losse zand
  Zondag zal rond het zilvermeer in Mol de 2e manche van de crosscup gelopen worden. Ikzelf zal van start gaan in de korte cross. Vele atleten vervloeken het losse zand, maar voor mij is dit mijn lievelingsparkoers waar ik normaal altijd iets meer kan dan op andere omlopen. Na twee jaar afwezigheid door blessure kijk ik dan ook enorm uit naar deze wedstrijd. Al zal ik ook dit jaar niet op volle sterkte kunnen deelnemen. Ik ben immers nog altijd maar 4 weken aan het trainen na mijn blessures in september en begin oktober. Daar bovenop komt nog eens een verkoudheid waar ik sinds maandag mee sukkel, maar hier hoop ik tegen zondag niet veel last meer van te hebben. De trainingen verlopen goed en ik ben nog volop bezig met de kilometers op te drijven. Net zoals in Gent hoop ik de wedstrijd met een goed gevoel te kunnen uitlopen zonder al een resultaat na te streven. Spijtig dat de zware strook berg op in het losse zand uit het parkoers is genomen, deze lag me wel. Toch ga ik opnieuw proberen te genieten van aan de start te staan en er bij te kunnen zijn. Presteren is voor later op het seizoen.

  Grtz Pieter

  03-11-2010 om 12:16 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cc Relays Gent

  Terwijl de veldrijders al enkele weken actief zijn in het veld mochten wij vandaag pas in actie komen. In Gent stond de eerste manche van de crosscup op het programma. De conditie mag dan nog verre van goed zijn, de goesting was des te groter. AC Herentals kon drie ploegen opstellen voor deze relays. Ikzelf kon door de mindere conditie geen aanspraak maken op een plek in de eerste twee ploegen en ging dus van start in de derde ploeg samen met Lukas Vriens (1500) en Tom Steenackers (3000).

  Om 14u30 mocht Lukas de ondankbare taak opzich nemen om de start voor zijn rekening te nemen. De start was wederom (remember BK korte cross vorig jaar) een catchwedstrijd door de korte afstand en door een aantal kerels die persé hun 10 seconden roem willen halen op het grote scherm. Lukas was goed weg maar even later werd zijn spike uitgetrapt. Hij moest noodgedwongen stoppen om zijn spike weer aan te trekken. Als allerlaatste kon hij terug vertrekken. Hij liep zich nog de ziel uit het lijf, maar dit heeft ons toch enorm veel tijd gekost. Tom Steenackers was onze tweede man en hij deed wat hij moest doen nl. plaatsen opschuiven. Als laatste was het mijn beurt voor drie ronden of 4500m. Gedurende heel de wedstrijd haalde ik op het bochtenrijke parkoers de ene na de andere atleet in. Ik gok dat ik 10 à 15 plaatsen kon opschuiven. Ik deelde mijn wedstrijd goed in en had een behoorlijk goed gevoel in de benen. Voorbij halfweg begon ik het wel lastig te krijgen, maar ik kon steeds plaatsjes blijven winnen. Vooral in de bochten merkte ik dat de vermoeidheid kwam opzetten. Deze nam ik steeds minder en minder goed en de laatste ronde zorgde dit dan ook voor een klein schuivertje zonder grote gevolgen. Volgens enkele toeschouwers konden we onze wedstrijd afsluiten rond de 45 à 50ste plaats van de 80 ploegen. De exacte uitslagen staan nog niet online. Zonder de uitgetrapte spike bij Lukas zat er zeker meer in.

  Over mijn eigen wedstrijd ben ik tevreden. Het is moeilijk in te schatten tijdens zo'n relay op je nu goed of slecht gelopen hebt. Maar het gevoel was alvast goed en ik was vooral heel blij dat ik er terug bij mocht zijn. Onze twee andere ploegen eindigde rond de 25ste plaats (Vincent, Brian en Tom VR) en rond de 35ste plaats (Maarten, Jo en Nick).

  Hieronder volgen nog enkele foto's:

  Tom Steenackers


  Ronde 1 in het zand.


  Tom Van Rooy


  Ronde 2 in het zand.


  Er was ook gras.


  Nick Renders

  Grtz Pieter

  24-10-2010 om 21:56 geschreven door Pieter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Foto

  Volgende wedstrijden

  08/05 Herentals 10K -- 22/05 Abdijentocht 16K 19/06 H'tals-Tielen 14,3K 24/06 Vorselaar 10K -- 11/07 Tessenderlo 10K - 31/07 Tessenderlo 13,8K 27/08 Turnhout 10K ---


  Resultaten zomer 2011

  2/4 Zandhoven 10K (2e)- 9/4 Mechelen 10K (2e)- 17/4 Antwerpen 16K (14e)


  Foto

  Links
 • Val
 • ACHL
 • fast4ward
 • running bears
 • Mega Spike
 • atletiek info
 • topsportersnet
 • AC Westerlo
 • Losse Veter

  Atleten
 • Tom van Rooy
 • Wesley De Kerpel
 • Kim Ruell
 • Lukas Van Assche
 • Lander Van Droogenbroeck
 • Koen Naert
 • Stijn Fincioen
 • Jeroen D'hoedt
 • Björn Willems
 • Kjell De Hondt

  Atletes
 • Mariska Parewyk
 • Xenia Luxem
 • Katrijn Vande Riviere
 • Camilla De Bleecker
 • Lynn De Coninck
 • Lindsey De Grande
 • Eline De Roover
 • Evelien De Haes

 • Foto

  Resultaten winter 2010 - 2011

  24/10 Cc Relays Gent (56e) 07/11 KC Cc Mol (22e)----- 14/11 KC Duffel (12e)----- 21/11 LC Arendonk (9e)---- 05/12 LC Boechout (6e)---- 19/12 LC Lilse Bergen (11e) 08/01 LC Tessenderlo (2e)- 16/01 LC Herentals (7e)--- 30/01 LC Ekeren (4e)------ 06/02 KC PK Booischot (11e) 27/02 LC Essen (3e)------- 05/03 6K Zandhoven (1e)--- 13/03 LC BK Oostende (47e)


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !

  Archief per maand
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!