piercing oor
piercing oor
Inhoud blog
 • piercing oor
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  02-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.piercing oor

  De praktijk van het oor piercing dateert van duizenden jaren geleden. Van jungle stammen nomaden woestijn naar royalty, gaatjes in de oren piercing oor waren indicatoren van zowel de schoonheid en sociale status. Oor piercing is net zo populair vandaag de dag, met zowel mannen als vrouwen met een of beide oorlellen doorboord. Bepaalde preventieve en onderhoud procedures moeten in acht worden genomen om te voorkomen en doorboorde oorproblemen, hetzij op de lob of op het kraakbeen te behandelen.

  Een aanzienlijk percentage van de individuen piercing oor ondervinden kleine problemen in de periode na piercing. Je hebt gehoord het gezegde 'reinheid is naast godzaligheid. " Hier is het geschikt is om te zeggen 'reinheid is de sleutel tot het vermijden van doorboord oor problemen.' Het is belangrijk voor de persoon die de piercing te werken in een schone omgeving, gebruik steriele apparatuur en maken gebruik van een sanitaire piercing techniek. Idealiter piercing moet worden gedaan in een klinische setting, maar veel sieraden winkels in winkelcentra
  piercing oor bieden de service en dit is slechts aanvaardbaar indien de voorwaarden sanitaire zijn en het piercing oor personeel goed geïnformeerd, zodat het risico van het doorboorde oor problemen wordt geminimaliseerd.

  Een ander probleem die voortvloeien uit het oor piercing is een allergische reactie op het metaal waarvan de oorbel is gemaakt, vooral nikkel. De noppen worden gebruikt, moet worden hypoallergeen en volledig nikkelvrij; idealiter, roestvrij, chirurgisch staal of 14-karaats goud gebruikt moet worden voor de eerste piercings. Vergeet echter niet dat ook 14-karaats goud kan nikkel bevatten en kan irritatie veroorzaken bij sommige mensen. Met behulp van chirurgisch staal is nog steeds de veiligste weddenschap om doorboord oor problemen piercing oor van dit type te voorkomen.

  Roodheid en ontsteking, twee andere gemeenschappelijke doorboord oor problemen kunnen worden voorkomen of behandeld als een goede hygiëne wordt beoefend. Na de voorgeschreven genezing tijd, moet de oorbellen worden verwijderd en de gaten gewassen met zeep en water per dag. Bovendien moeten de gaten worden gereinigd met piercing oor alcohol, en een antibacteriële zalf kan ook worden toegepast op de gaten voor de oorbellen zijn opnieuw in om infectie te voorkomen. Als de infectie plaatsvindt, kan een arts antibiotica voorschrijven om het probleem te behandelen.

  Gaatjes in de oren zijn altijd modieus, en piercing oor het proces is bijna altijd veilig, snel en handig. Het is helemaal niet moeilijk om te zorgen voor nieuwe gaatjes in de oren. Echter, het kan nooit kwaad om extra voorzichtig en het zekere voor het onzekere dan ervaring pijnlijk en ongemakkelijk doorboord oorproblemen.
  Oor piercing is al lang een populaire vorm van lichaamsversiering. Op zoek na uw nieuwe gaatjes in de oren is een must om infecties te voorkomen en om het genezingsproces te laten plaatsvinden. De volgende richtlijnen gelden voor reguliere piercings van de oorlel.

  Ten eerste moet je de originele oorbellen te piercing oor verlaten gedurende ten minste 4-6 weken. Dit zorgt ervoor dat de gaten open blijven als in de vroege stadia kunnen ze dicht boven vrij snel.

  Tweemaal per dag nodig hebt om schoon rond de oren met een speciale lotion die is normaal beschikbaar vanaf waar je moest je piercing. Dit kan komen in de vorm van een vloeistof of een spray en moet worden toegepast in en rond de gaten met een wattenstaafje. Zorg ervoor dat uw handen zijn altijd schoon bij het schoonmaken van je oren en geen onnodige raken van je oorlellen en het gebied rond je piercing.

  Elke dag na het schoonmaken voorzichtig piercing oor draai de oorbellen, zodat ze niet plakken.

  Als uw oren besmet raken zul je merken zwelling en uw oor kan worden rood en warm aanvoelen. Er zal waarschijnlijk een lozing van gelig gekleurde vloeistof die is nogal stinken. Maak een afspraak met een arts te zien zoals u wellicht een piercing oor behandeling nodig. U kunt allergisch zijn voor het metaal gebruikt in de oorbellen zelf-sommige mensen hebben een allergie voor de gebruikte nikkel of de infectie kan hebben ontwikkeld als gevolg van slechte nazorg of onhygiënische omstandigheden bij piercing.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:piercing oor
  02-07-2011, 16:41 geschreven door piercing oor  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 27/06-03/07 2011
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!