Inhoud blog
 • Fotos
 • Dag20 -21 KLPart2 - Einde
 • Dag 19 KL Part2
 • Dag 18 KL Part2
 • Dag 17 KL part2
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  liefdenetwerk
  www.bloggen.be/liefden
  Ons reisje naar het verre Oosten, Dubai, Singapore, Maleisië
  April 2015 Monique, Philip& Yannick
  12-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beloofde fotos, van de eerste 9 Dagen

  https://www.dropbox.com/sh/4684pk5ldcdz7ka/AADhIpaiMsG-fMTTKbry7xK-a?oref=e&n=334759287

  Hopelijk werkt het, heeft wat moeite gekost,  gewoon klikken ???? 
  De beloofde fotos, tot hiertoe ( bovenstaande link kopieren en plakken in nieuw scherm ) Laughing

  12-04-2015 om 09:29 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  11-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 9 Melaka

  Dag 9 Melaka

  Deze morgen …. Dus niet alleen geen douche op de kamer, maar ook ni : geen lavabo, en geen toilette! Aanschuiven dus ….

  Toen we terugkwamen, het groot licht aangestoken, en … toen zagen we dat de vloer vol miljoenen mieren zat, in en overal … ja onze valiezen,  ons laken gebruikt om alles proberen op te kuisen, weg te vrijven …. En valiezen toe, opt bed …. En naar buiten,  gaan ontbijten. We waren zo in shok, we stappen onmiddellijk het hotel aan de overkant binnen, en worden daar verwend met een schitterend ontbijt en een prachtige view aan het water. Daarna nog de nodige siteseeing, en hop naar ons kamer, ons valiezen ophalen, taxi vinden, en die heeft ons nu naar Philea Resort gebracht,  10km buiten Melaka,  hier is het schitterend mooi, we zitten precies in een jungle, ons caban, heeft een uitzicht op het zeer mooie natuurlijk aangelegd zwembad, met waterval. De caban zelf is schitterend mooi, een houten blokhut met zeer dikke balken, op zijn Jungles gedecoreerd, badkamer ook.

  Nu gaan we zwemmen,  het water is alsware 40gr vermoed ik zo warm, het was heerlijk! Nu wat relaxen in de ligstoelen … en we krijgen een tropische regenbui over ons,  het kan hier inderdaad heeel hard regen @Luc!

  Vanavond, alhier in de resort een bbq buffet,  ik heb de lunches deze middag gezien, dat gaat ook dik in orde zijn! En onze dag is weeral om !

  11-04-2015 om 12:08 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 8 Singapore - Melaka

  (dit is voor de 3de keer dat ik opnieuw begin, steeds is mijn hele tekst verdwenen, nu in word eerst)

  Ontbijt: Superdeluxe weeral grand buffet, en 2 gerechjes van een chef, die je van de kaart mag kiezen. Daarna Time to say goodbye L , Yannick nog een laatste zwem op de infinitypool op het dak, en dan met metro ( die btw in de kelder van ons hotel vertrekt) naar de busstop,  voor Maleisie – Melaka. Het was een supere coachbus, met oosterse gordijntjes, en zeer bredere zetels als bij ons.

  Dan naar op naar de grens, iedereen uit de bus, pasportcontrole, uitchecken SG, terug nr de bus, een beetje verder allemaal terug uit de bus, nu deze keer mét bagage grote controle Maleisie binnen.

  Verder zijn we zeer vlotjes in Melaka geraakt. Aldaar op het busplein, stond de ,vanthuis gereserveerde taxi, klaar. Naar Rooftop guesthouse …. En het werd nog bloederiger heet ….een saunagevoel.

  Aldaar, schoenen uit,  dat moet zo bij de Maleisiers, een kamer voor 3 personen, Douche op de gang, geen probleem, ik douche ni vandaag, morgen zitten we in een resort!

  Ons kamer ……(weeral) géén raam! Airco …. Op sterven na dood, de 3bedden paste juist, in onze ingemaakte kast. Och ja,  géén lift …. Zwaar valiezen naar boven sleuren, op mijn kousen!

  Vlug dan maar de stad in, vrijdagavond, is er daar altijd een volksmarkt, er was heel veel volk, en veel verschillen, maar zeer eigenaardige geuren, wij gaan dan voor Hard Rock café, en een lekkere hamburger, ondertussen werd het donker …. Wat was dat! De ganse stad was verlicht zoals kerstmis, nieuwjaar, en alle kermissen samen ….. de rivier-zijkanten ook, geweldig mooi! Alle riksjas ook, een bonte kermis van kleuren, hartjes poppetjes …. Wij daar in met 2 riksjas,  ons een kriek gelachen. Daarna nog wat sightseeing, en we nemen de boot over de rivier, ongeveer( 45 min) Gewoon schitterend, alles verlicht, ik heb vele fotos ( sorry , om ze hier op te krijgen, moet ik ze 1) van app naar pc, verzetten, en 2) verkleinen, 3) terug uploaden, daar is te weinig tijd voor, Dit ga ik zekers goed maken)Daarna naar ons bedje ….. smoorheet was het de airco deed het amper ….en dan midden in de nacht, komen er zo’n paar zatte (??? Drank gevonden) binnen , die hebben het heel guesthouse bijeen geroepen,  Yannick is er naartoe gevlogen …. En … ze luisterden, twas ineens stil ….

  11-04-2015 om 12:07 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  09-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag 7 Singapore
   Ontbijt ......weeral megaschitterend .... op de top,(over de top) naast het zwembad, een super de luxe buffet, maar dan écht super de luxe he ? nog nooit gezien,  en daarbuiten, mag je nog 2 gerechten van een kaart kiezen gemaakt door een chef !
  En ik dacht dat ik hier graatmager (Hihi) ging worden,  dat ik niks ging lusten , haha. Dees was dus weeral "over de top",  en morgen gaan we terug, twas wel prijslijk maar zijn geld waard.
  daatna een city tour, met de metro,  die btw vertrekt vanuit de kelder van het hotel! simpeler kon niet.
  Zo hebben we Chinatowwn, Raffles hotel, Archord road, Little India bezocht om af te sluiten ( geweldige tip van Sofie) in French Stall.
  Daar hebben we een reuze profiterol gegeten, het restaurant was nog niet open, twas pas half 5, en per uitzondering, wouden ze de profiterol serveren.Dit was weeral een belevenis, superlekker, en ... echt reuzegroot! mmmmm
  Daarna als de vliegend bliksem terug naar ons hotel , want daar was het toch nog het best! Gaan zwemmen, we waren niet alleen,  iedereen was een stranzetel aant zoeken, 
  Om kwart voor 8 naar de voorkant van ons hotel, naar het schouwspel dat wij gisteren door de venster van ons kamer gezien hebben. Maar nu van dichtbij8 Weeral WOW ! schitterend.
  In the mall, verbonden aan de Marina bay Sands,  was op -1, een Food court, daar zijn we gaan eten ....,Dus in deze volgorde : Gisteren morgen eentje van de locals, dit was cultuurchok, gisterenavond bij Satay by the bai, deze was al enorm goed, maar die van The Mall, in The Marina overtrof toch nog .... Natuurlijk hebben de mannen vis gegeten,  en ik ? een zeer hete grilpan, waar ze int midden een bol rijst1 saus leggen, daarrond gewoon rauw vles : deze pan is zooo het : het vlees bakt, schroeit toe! dit had ik nog nooit gezien, twas heel lekker.
  Daarna nog naar het laatste van het spektakel, Gardens by the bay, en naar onze kamer ... ( wij hadden in Little India, uit een winkeltje 6 blikjes bier meegebracht : voor de prijs van 1 consumatie in MBS
  Nog nagenieten aan onze raam,  ik noemde het onze TV : de Skyline van Singapore , gewoon megaschitterend,
  Morgen nog een zeeeer lekker ontbijt, uitchecken, en naar de coachbus op naar Melaka, dit zal ineens weer een cultuurchoc worden vrees ik, maar kijk er toch naar uit, het leven zoals het is bij de Maleisiers ....Ja we komen dan Maleisie binnen,  ietske dichter bij Sofie :)

  09-04-2015 om 17:57 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  08-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gardens by the bay
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  08-04-2015 om 17:07 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 6 Singapore
  gisterenavond met veel delay hier geraakt, bijgevolg was het weer bijna nacht wanneer we in ons (eerste goedkoop) hotelleke aankwamen. Vanaf vandaag in marina bay Sands , het kontrast kon niet groter zijn, onze huidige badkamer is zo groot als heel de kamer van gisteren.( we zaten waarschijnlijk in het borgeroco) Int het goedkoop hotelleke, stuurde, ze ons naar een open food market, waar je van alle soorten eten kon kiezen, allemaal standjes : ontbijt ? Noedels ,soep ,warme gebakken Chinese dingen .... We wisten het niet, gelukkig zat er 1 bakery standje bij .... En en vers fruitsapje het smaakte toch, het is hier bloedheet, en vochtig heet. Dan met de taxi naar onze bestemming marin bay Sands , hier is het weer surrealistisch stoning crazy mooi! Onze kamer is op het 49ste verdiep, met een prachtige cityview. Een infinitypool op het dak , ni te vatten, wij gaan hier niet meer weg. Daarna naar de Gardens of the bay, dit zijn grote namaakbomen maar schitterend mooi vooral s'avonds verlicht, een bezoek gebracht in de grote plantenserre , daarna op aanraden van Sofie gaan eten bij satay by the bay, dit was ongeveer het zelfde als deze morgen, alleen veel mooier, dit was meer voor toeristen. We hebben lekker vele , verschillende saté s gegeten, daarna naar de show van de Gardens , wij weten nu geen van 3 wa het mooiste was, dit of de fonteinen in Dubai ? Langs ons kamer even vlug de iPad ophalen, voor mijn verslag te maken, en werden we nog getrakteerd aan de andere zijde , uit ons venster , een water fontein, rook, licht laser, vuur show. En nu zitten we weeral ons te vervelen ?,, weeral aan dat zwembad op het dak, donker, maar nog steeds warm, het is hier nu overweldigend veel volk, iedereen vind het precies leuker in het donker, seffens slapen, daarvan hebben we nog wat te kort ( weeral 4u moeten inhalen) morgen stadsbezoek

  08-04-2015 om 16:42 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.View vanaf het zwembad.
  .  08-04-2015 om 00:00 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  07-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 5, naar Singapore
  hier zitten we nu in de luchthaven, extreem weeral vroeg moeten vertrekken, ( 6u) met een doggybag-bag-breakfast, te wachten op ons vliegtuig, dit is 7,5u vliegen, +4u onze klok weeral vooruit zetten. Voor ons is dit even een welgekomen time-out want aan dit tempo ....

  07-04-2015 om 06:10 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 4, Abu Dhabi
  voor een verlof is dit extreem vroeg opstaan ,ze komen ons ophalen om 7u, om de hoofdstad van de Emiraten te bezoeken, en ook vooral de moskee Sheik Zayed grand mosque Dit werd onze eerste stop, en waarschijnlijk de hoofd attractie van de dag! Het is al bloedheet toen we arriveerden! Maar wat een moskee! Ze trekt helemaal op de Taj Mahal van Indie, zo wit, zo blank alles! Ieders mond viel open! Er kunnen 40000 mensen ineens bidden! Waarvan 30000 op het binnenplein, geheel in de Carera marmer gelegd. Eens binnen, de grrootste luster van de wereld, van murano kristal, goud .... Ongelooflijk, de grootste tapijt ter wereld, in fact : Dubai heeft anale Guinness records hier op zak ! En wat ze nog niet hebben, daar zijn ze volop aan aant werken. Daarna naar het Sheik Zayed museum, dit was de stichter van de Emirates. Op naar de herritage village , een soort Bokrijk, hoe je kon zien hoe de locale vroeger leefden, een groter contrast is er niet. Op het strand, konden we schitterend foto's maken, van de skyline van Abu Dhabi, die al minstens zo imposant is, als Dubai. Daarna naar het ******sterren hotel, foto's nemen, met ernaast het presidentieel paleis. Nog een ritje door de Corniche, de hoofdstraat van de city, terug naar Dubai, over een andere weg van eilandje, brug eilandje, langs de mangroves. In de verte zagen we ferrariworld liggen met zijn , ja weeral, hoogste rollercoaster, die het vlugst vaart : speed 240/u Ons dagje was weeral flink gevuld, toen ze ons in het hotel afdropen, dan maar een plons in het zwembad op het dak. Savonds nog een lekker buffetje , in ons hotel , inpakken voor morgenvroeg , heel vroeg naar Singapore te vliegen

  07-04-2015 om 06:07 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Laatste commentaren
 • Mr (Boone)
      op Dag 14 Pangkor Laut, Aardsparadijs
 • haloooo (Angelo)
      op Dag 3 , Dubai the City
 • Mr (Marc - Andrea )
      op De voorbereidingen
 • leuk he! (angelo)
      op Nog ......
 • Goed begonnen is ..... (Dirk en Marina)
      op De voorbereidingen

 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!