Inhoud blog
 • Fotos
 • Dag20 -21 KLPart2 - Einde
 • Dag 19 KL Part2
 • Dag 18 KL Part2
 • Dag 17 KL part2
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cullinair
  www.bloggen.be/cullina
  Ons reisje naar het verre Oosten, Dubai, Singapore, Maleisië
  April 2015 Monique, Philip& Yannick
  11-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 9 Melaka

  Dag 9 Melaka

  Deze morgen …. Dus niet alleen geen douche op de kamer, maar ook ni : geen lavabo, en geen toilette! Aanschuiven dus ….

  Toen we terugkwamen, het groot licht aangestoken, en … toen zagen we dat de vloer vol miljoenen mieren zat, in en overal … ja onze valiezen,  ons laken gebruikt om alles proberen op te kuisen, weg te vrijven …. En valiezen toe, opt bed …. En naar buiten,  gaan ontbijten. We waren zo in shok, we stappen onmiddellijk het hotel aan de overkant binnen, en worden daar verwend met een schitterend ontbijt en een prachtige view aan het water. Daarna nog de nodige siteseeing, en hop naar ons kamer, ons valiezen ophalen, taxi vinden, en die heeft ons nu naar Philea Resort gebracht,  10km buiten Melaka,  hier is het schitterend mooi, we zitten precies in een jungle, ons caban, heeft een uitzicht op het zeer mooie natuurlijk aangelegd zwembad, met waterval. De caban zelf is schitterend mooi, een houten blokhut met zeer dikke balken, op zijn Jungles gedecoreerd, badkamer ook.

  Nu gaan we zwemmen,  het water is alsware 40gr vermoed ik zo warm, het was heerlijk! Nu wat relaxen in de ligstoelen … en we krijgen een tropische regenbui over ons,  het kan hier inderdaad heeel hard regen @Luc!

  Vanavond, alhier in de resort een bbq buffet,  ik heb de lunches deze middag gezien, dat gaat ook dik in orde zijn! En onze dag is weeral om !

  11-04-2015 om 12:08 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 8 Singapore - Melaka

  (dit is voor de 3de keer dat ik opnieuw begin, steeds is mijn hele tekst verdwenen, nu in word eerst)

  Ontbijt: Superdeluxe weeral grand buffet, en 2 gerechjes van een chef, die je van de kaart mag kiezen. Daarna Time to say goodbye L , Yannick nog een laatste zwem op de infinitypool op het dak, en dan met metro ( die btw in de kelder van ons hotel vertrekt) naar de busstop,  voor Maleisie – Melaka. Het was een supere coachbus, met oosterse gordijntjes, en zeer bredere zetels als bij ons.

  Dan naar op naar de grens, iedereen uit de bus, pasportcontrole, uitchecken SG, terug nr de bus, een beetje verder allemaal terug uit de bus, nu deze keer mét bagage grote controle Maleisie binnen.

  Verder zijn we zeer vlotjes in Melaka geraakt. Aldaar op het busplein, stond de ,vanthuis gereserveerde taxi, klaar. Naar Rooftop guesthouse …. En het werd nog bloederiger heet ….een saunagevoel.

  Aldaar, schoenen uit,  dat moet zo bij de Maleisiers, een kamer voor 3 personen, Douche op de gang, geen probleem, ik douche ni vandaag, morgen zitten we in een resort!

  Ons kamer ……(weeral) géén raam! Airco …. Op sterven na dood, de 3bedden paste juist, in onze ingemaakte kast. Och ja,  géén lift …. Zwaar valiezen naar boven sleuren, op mijn kousen!

  Vlug dan maar de stad in, vrijdagavond, is er daar altijd een volksmarkt, er was heel veel volk, en veel verschillen, maar zeer eigenaardige geuren, wij gaan dan voor Hard Rock café, en een lekkere hamburger, ondertussen werd het donker …. Wat was dat! De ganse stad was verlicht zoals kerstmis, nieuwjaar, en alle kermissen samen ….. de rivier-zijkanten ook, geweldig mooi! Alle riksjas ook, een bonte kermis van kleuren, hartjes poppetjes …. Wij daar in met 2 riksjas,  ons een kriek gelachen. Daarna nog wat sightseeing, en we nemen de boot over de rivier, ongeveer( 45 min) Gewoon schitterend, alles verlicht, ik heb vele fotos ( sorry , om ze hier op te krijgen, moet ik ze 1) van app naar pc, verzetten, en 2) verkleinen, 3) terug uploaden, daar is te weinig tijd voor, Dit ga ik zekers goed maken)Daarna naar ons bedje ….. smoorheet was het de airco deed het amper ….en dan midden in de nacht, komen er zo’n paar zatte (??? Drank gevonden) binnen , die hebben het heel guesthouse bijeen geroepen,  Yannick is er naartoe gevlogen …. En … ze luisterden, twas ineens stil ….

  11-04-2015 om 12:07 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  09-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag 7 Singapore
   Ontbijt ......weeral megaschitterend .... op de top,(over de top) naast het zwembad, een super de luxe buffet, maar dan écht super de luxe he ? nog nooit gezien,  en daarbuiten, mag je nog 2 gerechten van een kaart kiezen gemaakt door een chef !
  En ik dacht dat ik hier graatmager (Hihi) ging worden,  dat ik niks ging lusten , haha. Dees was dus weeral "over de top",  en morgen gaan we terug, twas wel prijslijk maar zijn geld waard.
  daatna een city tour, met de metro,  die btw vertrekt vanuit de kelder van het hotel! simpeler kon niet.
  Zo hebben we Chinatowwn, Raffles hotel, Archord road, Little India bezocht om af te sluiten ( geweldige tip van Sofie) in French Stall.
  Daar hebben we een reuze profiterol gegeten, het restaurant was nog niet open, twas pas half 5, en per uitzondering, wouden ze de profiterol serveren.Dit was weeral een belevenis, superlekker, en ... echt reuzegroot! mmmmm
  Daarna als de vliegend bliksem terug naar ons hotel , want daar was het toch nog het best! Gaan zwemmen, we waren niet alleen,  iedereen was een stranzetel aant zoeken, 
  Om kwart voor 8 naar de voorkant van ons hotel, naar het schouwspel dat wij gisteren door de venster van ons kamer gezien hebben. Maar nu van dichtbij8 Weeral WOW ! schitterend.
  In the mall, verbonden aan de Marina bay Sands,  was op -1, een Food court, daar zijn we gaan eten ....,Dus in deze volgorde : Gisteren morgen eentje van de locals, dit was cultuurchok, gisterenavond bij Satay by the bai, deze was al enorm goed, maar die van The Mall, in The Marina overtrof toch nog .... Natuurlijk hebben de mannen vis gegeten,  en ik ? een zeer hete grilpan, waar ze int midden een bol rijst1 saus leggen, daarrond gewoon rauw vles : deze pan is zooo het : het vlees bakt, schroeit toe! dit had ik nog nooit gezien, twas heel lekker.
  Daarna nog naar het laatste van het spektakel, Gardens by the bay, en naar onze kamer ... ( wij hadden in Little India, uit een winkeltje 6 blikjes bier meegebracht : voor de prijs van 1 consumatie in MBS
  Nog nagenieten aan onze raam,  ik noemde het onze TV : de Skyline van Singapore , gewoon megaschitterend,
  Morgen nog een zeeeer lekker ontbijt, uitchecken, en naar de coachbus op naar Melaka, dit zal ineens weer een cultuurchoc worden vrees ik, maar kijk er toch naar uit, het leven zoals het is bij de Maleisiers ....Ja we komen dan Maleisie binnen,  ietske dichter bij Sofie :)

  09-04-2015 om 17:57 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  08-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gardens by the bay
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  08-04-2015 om 17:07 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 6 Singapore
  gisterenavond met veel delay hier geraakt, bijgevolg was het weer bijna nacht wanneer we in ons (eerste goedkoop) hotelleke aankwamen. Vanaf vandaag in marina bay Sands , het kontrast kon niet groter zijn, onze huidige badkamer is zo groot als heel de kamer van gisteren.( we zaten waarschijnlijk in het borgeroco) Int het goedkoop hotelleke, stuurde, ze ons naar een open food market, waar je van alle soorten eten kon kiezen, allemaal standjes : ontbijt ? Noedels ,soep ,warme gebakken Chinese dingen .... We wisten het niet, gelukkig zat er 1 bakery standje bij .... En en vers fruitsapje het smaakte toch, het is hier bloedheet, en vochtig heet. Dan met de taxi naar onze bestemming marin bay Sands , hier is het weer surrealistisch stoning crazy mooi! Onze kamer is op het 49ste verdiep, met een prachtige cityview. Een infinitypool op het dak , ni te vatten, wij gaan hier niet meer weg. Daarna naar de Gardens of the bay, dit zijn grote namaakbomen maar schitterend mooi vooral s'avonds verlicht, een bezoek gebracht in de grote plantenserre , daarna op aanraden van Sofie gaan eten bij satay by the bay, dit was ongeveer het zelfde als deze morgen, alleen veel mooier, dit was meer voor toeristen. We hebben lekker vele , verschillende saté s gegeten, daarna naar de show van de Gardens , wij weten nu geen van 3 wa het mooiste was, dit of de fonteinen in Dubai ? Langs ons kamer even vlug de iPad ophalen, voor mijn verslag te maken, en werden we nog getrakteerd aan de andere zijde , uit ons venster , een water fontein, rook, licht laser, vuur show. En nu zitten we weeral ons te vervelen ?,, weeral aan dat zwembad op het dak, donker, maar nog steeds warm, het is hier nu overweldigend veel volk, iedereen vind het precies leuker in het donker, seffens slapen, daarvan hebben we nog wat te kort ( weeral 4u moeten inhalen) morgen stadsbezoek

  08-04-2015 om 16:42 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.View vanaf het zwembad.
  .  08-04-2015 om 00:00 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  07-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 5, naar Singapore
  hier zitten we nu in de luchthaven, extreem weeral vroeg moeten vertrekken, ( 6u) met een doggybag-bag-breakfast, te wachten op ons vliegtuig, dit is 7,5u vliegen, +4u onze klok weeral vooruit zetten. Voor ons is dit even een welgekomen time-out want aan dit tempo ....

  07-04-2015 om 06:10 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 4, Abu Dhabi
  voor een verlof is dit extreem vroeg opstaan ,ze komen ons ophalen om 7u, om de hoofdstad van de Emiraten te bezoeken, en ook vooral de moskee Sheik Zayed grand mosque Dit werd onze eerste stop, en waarschijnlijk de hoofd attractie van de dag! Het is al bloedheet toen we arriveerden! Maar wat een moskee! Ze trekt helemaal op de Taj Mahal van Indie, zo wit, zo blank alles! Ieders mond viel open! Er kunnen 40000 mensen ineens bidden! Waarvan 30000 op het binnenplein, geheel in de Carera marmer gelegd. Eens binnen, de grrootste luster van de wereld, van murano kristal, goud .... Ongelooflijk, de grootste tapijt ter wereld, in fact : Dubai heeft anale Guinness records hier op zak ! En wat ze nog niet hebben, daar zijn ze volop aan aant werken. Daarna naar het Sheik Zayed museum, dit was de stichter van de Emirates. Op naar de herritage village , een soort Bokrijk, hoe je kon zien hoe de locale vroeger leefden, een groter contrast is er niet. Op het strand, konden we schitterend foto's maken, van de skyline van Abu Dhabi, die al minstens zo imposant is, als Dubai. Daarna naar het ******sterren hotel, foto's nemen, met ernaast het presidentieel paleis. Nog een ritje door de Corniche, de hoofdstraat van de city, terug naar Dubai, over een andere weg van eilandje, brug eilandje, langs de mangroves. In de verte zagen we ferrariworld liggen met zijn , ja weeral, hoogste rollercoaster, die het vlugst vaart : speed 240/u Ons dagje was weeral flink gevuld, toen ze ons in het hotel afdropen, dan maar een plons in het zwembad op het dak. Savonds nog een lekker buffetje , in ons hotel , inpakken voor morgenvroeg , heel vroeg naar Singapore te vliegen

  07-04-2015 om 06:07 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  05-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 3 , Dubai the City
  het is nu kwart na 9 s'avonds, en al ons hotel verlaten deze morgen om 8u, we zijn zeer moe, maar voldaan.
  Eerst met de taxi naar The Mall of Dubai ( grottste shoppingcenter ter wereld)  ik ga dit niet tegenspreken .... 1 straat , is zo ongeveer heel onze shopping in Wijnegem. Maar eerst moesten we daar zijn omdat vanuit daar, het bezoek naar de Burj Khalifa vertrekt.
  Dit is allemaal perfect geregeld daar, alles loopt gesmeerd als een trein, Je wordt wel gefouilleerd, zoals in een vliegtuig, en uw bezittingen gaan door de scanner. To the top .... 10m per seconde, binnen de menuut zijn we boven, en toch voelde je het bijna niet, alleen in je oren.
  Daarboven was het uitzicht gewoon prachtig, alhoewel de hemel niet helemaal open was, gisteren was het precies klaarder, maar we hebben toch veel kunnen zien., daarna The Mall ... dit moet je met je eigen ogen gezien hebben, of je geloofd het allemaal niet,  decadent, surrealistisch ... met een ijspiste in het midden,  terwijl het buiten 30° is!
  Daarbinnen is ook ook het grootste aquarium, met zeer mooie vissen,  grote haaien, grote pijlstaartroggen, en op een gegeven moment mensen ... je kon er namelijk ook in duiken, zo zagen we een hele familie in duikerspak, de vissen aaien ... nog nooit gezien!
  Het is er verschrikkelijk groot, dus natuurlijk waarom dan je niet per taxi/gepimpte golfcar, je laten voeren ?
  Verleden jaar waren we in Londen, en ik stond toen al verstomd van Harrods, maar dit is 10 keer neen 100 keer decadenter ....
  Na genoeg gewinkeld te hebben,  op naar het gebied Deira aan de Creek. Aldaar naar de spice-souk, deze was niet zo bijzonder, in Istanbul zijn die veel mooier.
  De gold-souk : dit is ook speciaal,  overal waar je kijkt goud, goud, goud, horloges .....
  Een uurtje op de Creek met een Dhow gevaren, dit was niet slecht, maar ik had verwacht dat we een glimp van de Dubai Skyline zouden zien, helaas.
  Met de metro terug naar de city : ondertussen was het al 4uur, en we gingen rond 7u eten , proberen een goed plaatske te bemachtigen, voor de fonteinen. Elk half uur spelen ze een ander lied, en dansen de fonteinen! Wat een schouwspel! met al die mooie verlichte buildingen! met de Burj int midden, we konden er geen genoeg van krijgen, maar ons bedje roept : morgen vanaf 7u komen ze ons ophalen voor Abu Dhabi.
  Terwijl we afzakken naar een taxi : passeren we nog enkele decadente auto's , waarschijnlijk van Sheiks, want ene was een Rolls, welke kleur ? compleet int zilver alstublieft!
  daarna naar de taxistaanplaat : We moesten in rijen, met koorden aanschuiven zoals in de pretparken! nog nooit gezien, daarna Al die taxi's .... ongelooflijk .... Telkens wanneer je denkt we hebben alles gezien, komt weer iets!
  Dus nu mijn huiswerk klaar is, gaan we nog douchen... tot morgen!

  05-04-2015 om 19:39 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (1)
  04-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag 2 Dubai
  Deze morgen,  was het even hectisch, omdat we de lokale reisbureaus moesten contacteren,  ivm onze reservaties,  of alles wel ok was, en uiteindelijk was dit wel aalemaal in orde.
  Een lekker ontbijtje,  een tikkeltje orientaal maar dat is goed voor de verandering .
  Thuis had ik alles mooi ingepland, wat er vandaag op het programma staat : maar ....
  Wat is Dubai groot ! dit is Parijs,Londen, en Barcelona samen ......
  wat er allemaal te doen was "in de buurt" van ons hotel,  bleek in werkelijkheid absoluut niet te voet te doen ! + tussen ons hotel, en de waterkant, waar alles te doen is , zitten 1 autostrade, en 1 reuze grote baan., dus levensgevaarlijk.
  Dan maar een taxi zoeken, die ons naar de Palm Jumeirah brengt. aldaar nemen we de monorail naar het uiteinde : waar het zeer mooie hotel ATLANTIS staat,  één van de meest opvallende typische Dubai gebouwen.
  Naast Atlantis, ligt het Aquapark,  ja alles is in Dubai het grootst , dus ..... zelfs de reclameborden .....
  Daarna opnieuw met een taxi naar Madina souk, gelegen naast het enige ******* hotel van de wereld,  Burj al arab.
  Wat was dit mooi, en pricies klein Venetie, en op de achtergrond de prachtige view van het hotel, precies een zeilboot.
  In de souk hadden we groten dorst en we vinden een Belgian beer café, drinken , een leffe ... de grootste :)
  Terug een taxi roepen, naar ons hotel, even naar de rooftop, waar de welness ligt,  mooi ... maar waarschijnlijk gaan we er geen tijd voor hebben.
  Nog maar net beneden, drinken we een Arabische coffe, speciaal, maar lekker, is onze volgende taxi er al / hij brengt ons naar de desert, voor een safari gevolgd door een BBQ in een kamp, met entertainment.
  Dat hadden we niet zien aankomen ... Yannick in zijn nopjes, in een grote 4X4 Landcruiser  hebben wij over de woestijnduinen gescheurd! 
  Parijs Dakar is er niks tegen ...., na 100m moesten we al stoppen, er waren mensen die er uit wilden,  hadden teveel schrik.
  Een belevenis om nooit meer te vergeten!
  In het kamp was het heel gezellig,  zoiets hadden we al eens gedaan in Jordanie,  in Wadi Rum. Voor Yannick was het een heel spektakel,
  een lekkere Orientaalse BBQ, met optreden, kamelen, pijp-roken ...quad rijden ... allee alles voor den toerist
  Dit spelletje herhaald zich iedere dag,  big bussiness
  Nu terug op de kamer,  al het woestijnzand uitdouchen,  want morgen zeer vroeg paraat : we gaan naar de Burj Kalifah : de hoogste toren van de wereld ...
  BTW fotos zullen wel volgen maar voorlopig, alleen internet in de hotel-launch,  en zoveel tijd hebben we niet om te "launchen" vanwege ons strak plan - veel te zien ...


  04-04-2015 om 20:04 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 1: Brussel-Dubai
  in Zaventem zijn we er al direct ingevlogen, en ons een lekkere Starbucks met muffin getrakteerd. Daarna naar onze gate, en daar stond hij dan .... Een Boeing 777-30 minstens 4x de maat van de andere vliegtuigen die ernaast stonden .... We waren met veel, maar de 6,5u vlucht is vanzelf voorbij gegaan, ieder had zijn eigen computer, met alle info over de vlucht, 2 camera's, vanonder, en vanboven :was schitterend voor de landing! 2000 filmen om uit te kiezen, spelletjes muziek , ik heb niemand horen klagen! Zeer lekker eten, gerookte zalm, lamsfilet .... Dubai AirPort : die is immens groot! Met een intern metrosysteem van a naar b! Ik hoop dat wij dinsdag ons vliegtuig terug vinden! Eens buiten: wat een chaos ! Zoveel mensen die weggewerkt moesten worden in taxi's ! Om 2u lagen we dan eindelijk in ons bedje, en nu om 8u ( Belgische tijd : 6u) opstaan , ontbijt en op naar dag 2

  04-04-2015 om 07:46 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  02-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de avond voor .....
  Inpakken , inpakken,  inpakken ....
  en lijstjes afstrepen.......
  vandaag moest er nog natuurlijk een hele hoop mislopen ... tot 2X toe een andere digicorder halen,  die van ons zijn HD was deffect,  en de vervanger, was nog slechter, vandaar gigantisch achteruit op de planning!
  Terwijl ik bij telenet netjes mij beurt zit af te wachten, zie ik op internet , mega zandstorm in Dubai, zo serieus dat de scholen gesloten bleven, de auto's op elkaar botsten, en grote chaos! zichtbaarheid : 50m! dit ging zo zijn voor heel het WE, en er werd aangeraden als je ging vliegen, van je maatschappij te raadplegen. Die zeiden : alles vertrekt maar met meer Fuel aan boord, dan kunnen ze ook nog ergens anders landen, of rondjes vliegen ....Ja wadde ..... en met onze zeer strakke agenda ? Zaterdag gaan we naar de dessert ? Gaat die nog door ? En Zondag naar de hoogste toren van de wereld,  de Burj Kalifa, met een zicht van 50m ????
  Ondertussen hebben we al terug beelden gezien, alles is terug normaal ... de zandstorm is gaan liggen ...
  Dubai here we come !

  02-04-2015 om 21:21 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  21-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reisschema voor binnen ...13 dagen ......
   3/4/2015     dagje in de lucht - Brussel Dubai inchecken hotel Al Barsha
   4/4/2015     Verkennen Dubai rond Palm Jumeirah - 16:00 ophaling voor Desert safari & Bbq
   5/4/2015     9u!!! afspraak met de Burj Kalifa .. dus vroeg opstaan!de rest van de dag Dubai,  s'avonds de fonteinen,etentje op een Dhaw.
   6/4/2015     ophaling,  ganse dag Abu Dhabi
   7/4/2015     ganse dag in de lucht van Dubai naar Singapore, incheck hotel Balestier
   8/4/2015     over naar hotel Marina Bay Sands verkennen Singapore,  vooral China town enz
   9/4/2015      genieten van Marina Bay Sands,  infinity swimming pool,  gardens by the bay .....
  10/4/2015     NM vertrek met reisbus naar Malaka incheck roof top guest house  avond in Malaka
  11/4/2015   Verkennen Malaka ,  daarna incheck Philea Resort
  12/4/2015   Verkennen Malaka,  s'avonds met de reisbus naar Kuala Lumpur,  Blij Weerzien met Sofie, Jochen,  Roos & Sam
  13/4/2015    Kuala Lumpur Tower ( tip van Sofie : mooer uitzicht : de Petronas staan er mee op 
  14/4/2015   Kuala Lumpur  verkennen  met vele eet-standjes ,  s'avonds ophalen huurauto: rechts stuur, links rijden ! 
  15/4/ 2015  naar Pangkor Laut,  ttz naar Marina Island,  aldaar auto achterlaten, en speedboot nr eiland
  16/4/2015   geneieten van het mooiste eiland ! en mooiste strand !
  17/4/2015  na opnieuw met speedboot nr vaste land,  op naar Ipoh inchecken in een kincky hotel Sekeping Kong Heng
  18/4/2015  Verder Ipoh verkennen,  en op naar Cameron Highlands bij de theeplantages,  s'avonds naar KL
  19/4/2015  tot 22/4/2015
                     Terug bij Sofie,  en vele uitstappen, rond KL met auto,  en etentjes....
  22/4/2015 Helaas helaas .... s'avonds inleveren auto 23u in luchthaven KL,  vertrek in de nacht opnieuw , maar deze keer blijven we in                         transit, langs Dubai, naar .... Zaventem    

  21-03-2015 om 20:55 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (0)
  09-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog ......
  !
  09-03-2015 om 16:46 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Reizen
  >> Reageer (1)
  05-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voorbereidingen
  Hallo iedereen, die hier aan het lezen is geraakt , Wij zijn Monique,Philip,Yannick, mama, papa, zoon uit Zoersel en gaan onze nicht Sofie Wuyts en haar gezinnetje een bezoekje brengen in april in Kuala Lumpur, volgende maand dus al ..... Een jaar geleden, ontstond het idee, en na een groot familie-vrienden feest rond onze verjaardagen, hebben we een budgetje vergaard, en gaan we de opbrengst nu opsouperen .... Wanneer we ons aan deze afspraak hadden gehouden, waren we misschien nog een beetje toegekomen ... Maar de plannen werden alsmaar groter en groter, .... En nu zijn we meer onderweg, dan dat we bij Sofie zullen zijn. Mede dankzij haar hulp, hebben we nu een fantastische reis gepland, eentje om levenslang te koesteren geloof ik. Onder "lichte dwang" van onze vrienden motorhomers, hebben we deze blog opgestart, zoals wanneer er iemand "out of the box" gaat reizen... Naderhand gezien, is dit nog zo'n slecht idee niet, zo moeten we alles maar 1 keer vertellen, ook voor onze familie en andere vrienden een goed plan! Er zijn zeer veel voorbereidingen hier aan vooraf gegaan, nu kan ik begrijpen, waarom zulke "all in" reizen zo duur zijn. De reispassen liggen hier al te blinken, met een gloednieuwe pasfoto, je mag nu überhaupt niet meer lachen, noch je tanden laten zien, dus die foto bespaar ik jullie😐 Het internationale rijbewijs van Philip ligt ook klaar, en de spuiten zitten er al ( bijna) allemaal in. Het reisplan, in grote lijnen, zal ik een dezer ook online zetten, zodanig, jullie kunnen volgen. En nu rest nog .... Wachten tot 3 april .... Ik heb een groot vermoeden , dat da er rap zal zijn 😀

  05-03-2015 om 19:17 geschreven door Monique, Philip, Yannick  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (2)

  Archief per week
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Laatste commentaren
 • Mr (Boone)
      op Dag 14 Pangkor Laut, Aardsparadijs
 • haloooo (Angelo)
      op Dag 3 , Dubai the City
 • Mr (Marc - Andrea )
      op De voorbereidingen
 • leuk he! (angelo)
      op Nog ......
 • Goed begonnen is ..... (Dirk en Marina)
      op De voorbereidingen

 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!