Dorine: 0494/71.27.34

uitslagen en rangschikking
  • klik hier voor de uitslagen

23-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.V.Kortrijk - Cercle Brugge 2-1
    Op deze druilerige zaterdag hadden we Cercle Brugge op bezoek.
    Het openingskwartier verliep evenwichtig , zo 50/50 balbezit maar weinig doelgevaar. Er was slechts één hoekschop gedurende de eerste helft.
    Toch kwamen de bezoekers op voorsprong na een schitterend uitgespeelde actie. Een mooie aanval vanop links snel verandert naar de rechterflank voor doel gebracht en goed afgewerkt.(0-1) na ongeveer 20 min. spelen. Vijf minuten later was het onze beurt, een bal achteruit gegeven naar Nicolas die hem voor doel lanceerde waarop Guillaume de perfecte assist gaf aan Joppe die hem binnenkopte. (1-1) Kort daarop kregen we een vrijschop (door een fout op Guillaume) die Silvin voor zijn rekening nam. De bal ging rakelings over de lat. 1-1 was de ruststand.
    Na de rust begonnen we gretig aan de tweede helft. Een snel genomen vrijschop stuurde Nicolas diep die een voorzet gaf naar de tweede paal waar Guillaume hem in één tijd op de slof nam. Een goed reflex van de doelman bracht hun redding. Daarna kregen we nog een mooie solo van Bob die een man of twee drie in de wind zette (het komt niet op ne man voor Bob) en op doel trapte. Maar alweer een goeie tussenkomst van de doelman. Cercle zorgde ook nog voor gevaar, na een snel genomen vrijschop liep de Cercle spits op ons doel af maar een prachtige tacle van Nordin kon het gevaar in hoekschop doen verdwijnen. Althans voorlopig, want de hoekschop die daarop volgde werd opgevangen door een Cercle speler die hem hard naar ons doel trapte , Thijs en de lat brachtten ons de redding. Toch trokken wij aan het langste eind .Felix nam de bal aan op links, die even de positie van Silvin overnam, gaf hem terug mee met Silvin die op zijn beurt een goede voorzet gaf voor Julien die de bal over de doelman binnen trapte. De euforie was groot zowel bij de trainer , spelers als de supporters.
    Het werd nog bijna 3-1 door een gemist plaatsballetje van Jonas. De wedstrijd verdiende niet echt een winnaar maar ons mannen hielden de drie punten thuis. Proficiat jongens met die mooie en belangrijke overwinning !!

23-10-2010, 15:42 geschreven door Philip Devacht

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende speeldag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor de 12de speeldag ontvangen we Cercle Brugge bij ons op stade en dit aanstaande zaterdag 23 oktober om 10u30.

18-10-2010, 20:45 geschreven door Philip Devacht

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vragenlijst voor trainer Benny !!!!
    Door omstandigheden is er een kleine doch niet onaangename aanpassing voor de winnaars van de vragenlijst aan de trainer. In plaats van 2 uitverkorenen zullen er 3 zijn (!) en de namiddag ziet er zo uit :
    Je word verwacht om 14u30 in de koffiehoekstraat 33 te Bissegem . Vandaar gaan we naar de bowling aan de pottelberg (Marke) waar jullie een partijtje mogen bowlen. Vandaar gaan we naar de Langue D'oc waar jullie op de foto mogen met de spelers van de eerste ploeg . Maar naar de believen van de trainer (Hein) gaat dit hooguit een kwartier mogen duren , daar de spelers de wedstrijd moeten voorbereiden . Zo gaan we rond 16u terug naar de Koffiehoekstraat waar jullie mogen smullen van de lekkere pannekoeken van Lindsey. Om 17u mogen de ouders hun kinderen terug komen afhalen. LET OP het zal allemaal doorgaan op zaterdagnamiddag 11 december dus studeer tijdig in de voormiddag want de week dat daarop volgt beginnen de examens ! Ik verwacht nog vragen van spelers voor 30 oktober .

18-10-2010, 20:33 geschreven door Philip Devacht

17-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag K.V.Mechelen - K.V.Kortrijk
    KVK nam een blitz-start op het veld van de Maneblussers. Joppe kon de bal ontfutselen bij een KVM'er en lanceerde Stijn in de diepte. Stijn zette zich door op snelheid en schoof de bal mooi naast de keeper in doel. 0-1 na amper 35 seconden! Zonder twijfel het snelst gescoorde doelpunt van de 11de speeldag! Na de 4' stond het 0-2. Felix krulde een vrije trap van op de zo'n 25 meter heerlijk binnen. Het was KVK dat druk bleef zetten en de beste kansen bijeen voetbalde. Er was een wereldsave nodig van de thuisdoelman op een kopbal van Stijn om de 0-3 van het scorebord te houden. De thuisploeg stak de 1e helft een eerste keer een neus aan het venster: er was duidelijk buitenspel mee gemoeid maar de ref liet begaan. Op het halfuur was KVK  nog 2 keer dicht bij een doelpunt. Eerst met een schot op doel van Stijn en daarna met 'een streep' van Nordin. Hun doelman redde 2x puik! Op slag van rust slaagde de thuisploeg er in om de aansluitingstreffer te scoren door een licht toegekende strafschop te benutten.
    Ruststand 1-2.
    Na de rust kwam het eerste gevaar opnieuw van VeeKaa. Jonas stak de bal mooi diep naar Bjarne maar die tamelde net iets te lang om af te drukken. kort daarop werd een  staalharde vrije trap van Nordin van net onder de lat gehaald door de thuisgoalie. KVK liet de thuisploeg iets meer in de match komen maar de achterhoede en doelman Thijs bleven secuur acteren.
    19' na de rust werd KVK een strafschop onthouden door de scheids na flagrant handspel in het strafschopgebied van een KVM'er.
    Onze jongens herwonnen stilaan weer het veldoverwicht en zorgden voor gevaar met 2 schoten uit de 2e lijn via Bob en Emiel.
    5' voor afsluiten verzekerde KVK zich van de volle winst.
    Een schitterede actie op de rechterflank met Jullien, Jonas,  Bob en Joppe  werd prima afgerond door Bjarne.
    Eindstand 1-3.
    Proficiat aan de ganse ploeg die vandaag bij momenten heel mooi voetbal liet zien!!

Bedankt Peter voor dit schitterend verslag !

17-10-2010, 21:12 geschreven door Philip Devacht