Jeugd K.V.K. U14a
Mijn favorieten
  • Trainer Benny - Trainer John

  • Foto

    Foto


    Trainer Benny Denil
    Gsm: 0495/50.53.10
    Email:
    Bennydenil@hotmail.com
    Afgevaardigden:
    Pol: 0477/86.72.37
    Dorine: 0494/71.27.34

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    uitslagen en rangschikking
  • klik hier voor de uitslagen

  • http://www.hansonsecurity.be

    Foto

    Foto

    16-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht
    Iemand heeft Felix zijn opwarmingstrui mee na de wedstrijd tegen Eupen, zou iedereen eens willen kijken thuis zodat we hem kunnen terugbezorgen. Dank u

    16-04-2011, 19:49 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.S.V. Roeselare - K.V. Kortrijk 2-1
    Voor de voorlaatste speeldag trokken we richting Roeselare. Roeselare dat speelt met een noodelftal omdat het geteisterd is door blessures zet meteen de toon. Ze spelen overwegend op onze helft en isoleren goed onze spits zodat we geen tegenaanval kunnen forceren. De eerste grote kans kwam pas na een kwartier spelen. Op een hoekschop voor Roeselare komt hun spits alleen voor doel te staan. Zijn schot van dichtbij gaat hoog over. Even later hebben wij een vrijschop. Nicolas trapt hem op doel, maar de doelman redt. Roeselare heeft het meeste balbezit en veldoverwicht. Wij spelen te zwak om deel uit te maken van het spel. In de voorlaatste minuut van de eerste helft is het raak. Alweer een hoekschop voor Roeselare die keurig word binnengekopt. 1-0 aan de rust.
    Na de rust komen we frisser uit de kleedkamer. We winnen terrein. De Roeselarse verdediging komt meer onder druk te staan.
    Iedere kans die we kregen konden we niet benutten. We trapten af en toe vanuit de tweede lijn maar zonder resultaat.Onze druk bleef aan , we verdienden een doelpunt . Maar het doelpunt viel aan de overkant. Roeselare scoorde een goed getrapte vrijschop. 2-0 !  Een beetje tegen het spel in maar we lieten ons hoofd niet hangen en deden verder. De grootste kans was voor Guillaume . Op een gegeven moment word hij aangespeeld en kwam voor een vrijstaand doel te staan, maar hij verslikte zich onbegrijpelijk in zijn actie.
    Even later kregen we een strafschop, na een duwfout binnen de zestien. Julien trapte hem feilloos binnen. 2-1. Het was een pleister op de wonde want de wedstrijd einigde op 2-1 !  We konden aanspraak maken op een gelijkspel. De eerste helft was voor Roeselare en de tweede helft was voor ons. Volgende week hebben we nog iets recht te zetten tegen Westerlo voor onze laatste speeldag dit seizoen !

























    16-04-2011, 19:41 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende speeldag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zaterdag 16 april om 10u00 spelen we onze laatste verplaatsing dit seizoen tegen K.S.V. Roeselare. Het gelegenheidsadres is : Diksmuidsesteenweg 374 , 8800 Roeselare. Roeselare staat op de 6de plaats en verloor afgelopen weekend op lokeren met 5-3
     ! Het zal een moeilijke wedstrijd worden vrees ik tenzij wij eens gaan tonen dat we wel kunnen voetballen....STOP met die lange ballen van achteraan naar voor te stampen ! Middenvelders bied jullie aan en aanvallers benut iedere kans ! Verdedigers speel hoog , sluit aan met het middenveld zo kan het lukken en gaan we een mooie wedstrijd zien ! Ik schrijf dit normaal niet maar na alles wat we de afgelopen weken zien.....
    Jongens doe jullie uiterste best en toon dat je Elite waard bent door te voetballen , samen ! Succes ! Forza KVK !

    11-04-2011, 21:33 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.V.Kortrijk - A.S. Eupen 2 - 2
    Het was een zonovergoten morgen op stade maar met een fris windje ! Een vrouwelijke ref gaf het signaal voor de aftrap voor het duel met de verste tegenstander van het land.
    Er werd rustig gevoetbald bij de aanvang van de wedstrijd. Een beetje afwachtend. We hadden veel balverlies en speelden weer teveel de lange bal naar voor. Er was geen aansluiting van de verdedigers, zodat het moeilijk was om druk te zetten tegen Eupen.
    Het was wachten tot er een mooie combinatie kwam met Joppe, die hem voorzette en Jonas trapte de bal in één tijd mooi binnen. Heel goed voor zijn man gekomen.1-0 ! Eupen bleef niet bij de pakken zitten maar bleef goed voetbal neerzetten op de kunstmat .Na een Eupense aanval strande de bal op de lat. Wij probeerden wel maar onze pogingen brachten weinig gevaar. We hadden eerst nog een aanval opgezet door Bjarne, daarna een aanval opgezet op links door Joppe maar telkens een goeie tussenkomst van de verdediging. Een afstandschot van  Elias ging nog net naast het doel. Het bleef 1-0 tot aan de rust.
    Kort in de tweede helft werd het 1-1 , een knappe combinatie van Eupen zorgde voor de gelijkmaker. Wij konden niets tegenover brengen en het was Eupen die het meest veldoverwicht kreeg. We speelden weer eens teveel lange ballen naar voor, teveel balverlies slechte controles , géén voetbal...resultaat dat het 1-2 werd en verdiend ook Eupen speelde gewoon beter voetbal, zocht de combinaties op en werkte goed af .Want heel veel kansen hadden ze ook niet. Maar als je goed afwerkt...Toch kwam het nog 2-2. Elias trapt de bal diep naar Guillaume, die door een misser  van de Eupense verdediging alleen voor de doelman kwam te staan. Hij trapte de bal hoog over de doelman binnen.2 -2 ! Kort daarna werd er bijna gescoord door Nordin op een hoekschop. Eindelijk de kans op de 3-2 ...Op het einde kregen we nog een grote kans. Een voorzet van Guillaume werd door Jonas op de kruising gekopt.
    We speelden te zwak vandaag om aanspraak te maken op de overwinning. Het zal moeilijk worden volgend weekend op Roeselare !























    10-04-2011, 11:51 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    09-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaars " vragen aan de trainer"

    Op zaterdag 9 april na de wedstrijd tegen Eupen was het de prijs voor de winnaars van de vragen aan de trainer wedstrijd enige tijd geleden.
    Jammer dat Julien Daxhelet er niet bij kon zijn aangezien hij mee was met de U15 naar Eupen !

    De namiddag startte in de bowling de pottelberg ,waar de spelers getrakteerd werden op twee spelletjes. Daarna gingen we naar het restaurant de Langue D'oc waar we de eerste ploeg ontmoeten. De ontvangst was hartelijk moet ik zeggen ! Na enkele foto's en handjes geschud te hebben gingen we huiswaarts om te smullen van de lekkere pannekoeken van lindsey ! Nogmaals proficiat aan de winnaars en hopelijk was het een prettige namiddag !

















    09-04-2011, 18:10 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speler in de kijker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze keer is het aan de beurt van onze blonde verdediger , Mattijs Verspeelt ! Mattijs werd geboren op 4 april 1997, Gelukkige verjaardag trouwens ! Hij woont samen met het gezin Verspeelt in het landelijke Bellegem. Papa Fritz ( een zeer aangename man, waarvan ik blij ben hem te leren kennen) is ingenieur en werkt als bediende. Mama is trouwens ook bediende. Het zijn trouwe supporters van hun zoon, mama en haar vader zijn altijd van de partij als we thuis spelen. En grootvader heeft het vaak aan het rechte eind wat het resultaat betreft ! ( ik kan het weten ).
    Het is een heel sportieve familie want zowel papa als mama lopen ! ( soms achter elkaar... ) Fritz loopt zelfs marathons ! De twee broers van Mattijs , Seppe(10) en Stan(6) voetballen bij W.S. Bellegem. Mattijs speelde daar ook tot de U12. Voor het seizoen 2009-2010 verhuisde Mattijs naar K.V.Kortrijk bij de U13. Na hard werken verdiende hij zijn plaats bij de A-ploeg van de U14. Zijn vader en ooms speelden allemaal voetbal. Fritz speelde ruime tijd bij Menen en Bellegem. Dus het talent zal wel in de familie zitten. Mattijs speelt op de 5 dus linksachter (voor de mama's). Andere hobby's buiten voetbal heeft hij niet. Uiteraard is hij supporter van K.V.Kortrijk. In het buitenland is hij voor Manchester United, een veel voorkomende ploeg in speler in de kijker. Hij zou teverden zijn mocht hij ooit in de eerste ploeg geraken van K.V.Kortrijk. Maar lukt het niet, géén nood want Mattijs is een uitermate goeie student ! Hij loopt school in het Don Bosco college in Marke waar hij latijn volgt en uitstekende resultaten behaald. Hij weet nog niet wat hij later wil worden maar ik denk dat hij genoeg mogelijkheden heeft om het te maken in zijn verder bestaan.
    Wij wensen hem alvast op alle gebieden veel succes !

    04-04-2011, 21:38 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende speeldag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zaterdag 9 april ontvangen we het verre Eupen bij ons op stade. De wedstrijd start zoals gewoonlijk om 10u30.
    Eupen staat laatste in het klassement en verloor afgelopen weekend 1-4 thuis tegen Lokeren.
    Wij staan 11de , bij winst kunnen we hogerop klimmen in de rangschikking ! Komaan hé jongens we gaan voor de drie punten !
    In de namiddag gaan de spelers die mijn wedstrijd wonnen van " vragen aan de trainer " eindelijk hun prijs in ontvangst nemen. Namelijk een partij bowling , ontmoeting met de eerste ploeg in restaurant de Langue D'oc en lekkere pannekoeken van Lindsey ! Foto's komen uiteraard op dit blog !

    04-04-2011, 20:05 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    02-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdens de wedstrijd in Gent kwam onze spits Stijn Delagrense zwaar ten val na een duel in de lucht. Hij werd gebracht naar het uz in Gent waar men twee breuken vaststelde in zijn pols. We wensen hem namens de ploeg en supporters een spoedig herstel !!

    02-04-2011, 16:40 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.A.A. Gent - K.V.Kortrijk 0 - 2
    Op deze prachtige lentedag trokken we richting Gent , de voorlaatste in de rangschikking. Hier kwamen we voor de volle buit.
    We beginnen evenwichtig aan de wedstrijd. Veel op en neer van de beide ploegen. Bij het doel kwamen we nauwelijks, Gent trouwens ook niet.
    Wij speelden te veel de lange bal en vergaten te voetballen. Iets opbouwen van achteraan uit lukte niet. Het voetbal was met momenten rommelig.
    Als er dreiging was van Gent kwam het meestal door een fout van ons in de defensie. We lostten het telkens op maar toch...
    De verre ballen naar de spitsen waren meestal niet te belopen. Gent probeerde wel te voetballen en was technischer dan ons. Wij hebben duidelijk meer kwaliteit in onze ploeg maar het kwam er niet uit. Na een luchtduel waarop Stijn slecht neerkwam werd Stijn afgevoerd. Later bleek dat hij zijn pols brak op twee plaatsen !
    De trainer verschoof zijn spitsen noodgedwongen.
    In de 33ste minuut past Clemens naar Guillaume die na een mooie actie de bal heerlijk binnentrapt met rechts vanop zo'n 16 meter. 0-1 aan de rust !
    De tweede helft is zoals de eerste helft maar nog iets zwakker zelfs. Een neutrale toeschouwer zou zich verveelt hebben denk ik. Het was geen mooie wedstrijd. Alweer weinig gevaar aan beide zijden en in feite niet veel te beleven. Ik vrees de eerste 25 minuten in de tweede helft te moeten overslaan om naar de actie over te gaan waarop we de 0-2 maken. Het was een pas van Clemens die Guillaume wegstuurde naar het doel en na een actie de bal aflegde voor Jonas die hem mooi binnentrapte in de verste hoek. 0-2 ! En de wedstrijd was gespeeld.
    De scheidsrechter deed ook zijn duit in het zakje om er een saaie wedstrijd van te maken door onnodige en vreemde beslissingen te nemen.
    De wedstrijd eindigde nog met 10 door een rode kaart voor Kenneth (2xgeel) Niettemin de tweede gele kaart onbegrijpelijk is !
    Volgend weekend thuis tegen Eupen ! Tot dan.























    02-04-2011, 16:34 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende speeldag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag 2 april spelen we om 10u30 tegen AA Gent. Iedereen gaat rechtstreeks naar het jeugdcomplex op volgend adres : Warmoezeniersweg 8 , 9000 Gent (afrit uz gent)
    De spelers worden verwacht om 9 u 30 in de kleedkamer. Gent verloor afgelopen weekend tegen Lokeren met 4-0 en staan voorlaatste in de rangschikking. De drie punten zijn deze keer haalbaar ! Succes jongens !

    28-03-2011, 20:53 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.V.Kortrijk - R.S.C. Anderlecht 1 - 4
    Véél volk op stade voor deze wedstrijd want we hadden de leider op bezoek. In de eerste helft was Anderlecht de best combinerende ploeg. Ze speelden constant hoog . Maar ik moet zeggen dat we verdedigend heel sterk voor de dag kwamen. Het systeem om Anderlecht op te vangen zat goed in elkaar. Anderlecht was de betere ploeg maar werd voortdurend gehindert in hun opbouw. De eerste kans was voor hen. Maar een kwartier later stuurt Bjarne Stijn weg en die werkte perfect af . 1-0 . Het was op randje buitenspel en een goede counter zoals dat heet. Want Anderlecht bleef combineren bijna in barca-stijl. Balcontrole en direct pas. Snelheid van uitvoering lag een paar niveau's hoger. Zij kregen nog kansen maar ze stranden telkens tegen het doelkader. Een voorzet van Stijn brengt Guillaume alleen voor de doelman. Helaas kon hij niet scoren.
    We gingen met 1-0 voorsprong de rust in.
    Na de rust drukt Anderlecht door. Het tikken ging voort en in 10 minuten tijd hebben ze er drie gescoord. Telkens door schitterend te combineren. We waren uitgeteld. We hadden nog een counter of twee via Stijn maar er kwam geen gevaar uit. Na nog een prachtige combinatie van de Mauves werd het nog 1-4. We speelden een sterke eerste helft , maar konden de aanhoudende druk van Anderlecht niet tegenhouden.
    In de tweede helft slikten we te vlug drie doelpunten en de aansluitingstreffer kwam er niet waardoor we compleet de mist ingingen met een 1 - 4 nederlaag.
    Meer succes volgende week jongens !























    26-03-2011, 14:48 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    21-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende speeldag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We ontvangen de niet te kloppen leider op stade , namelijk R.S.C. Anderlecht. Dit op zaterdag 26 maart om 10u 30. We hebben iets recht te zetten na onze slechte prestatie op Cercle ! Vergeet niet jongens een wedstrijd moet altijd gespeeld worden en een stunt doen kunnen wij ook , maar enkel door te voetballen en er samen voor te gaan . Komen ze voor ,laat uw hoofd niet hangen maar vecht terug !!!!! West-Vlamingen doen het veel op karakter , laat zien dat je ballen aan je lijf hebt en ga ervoor !!!!  

    21-03-2011, 20:33 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cercle Brugge - K.V.Kortrijk 1 - 0
    We beginnen goed aan de wedstrijd . Het veld ligt er niet zo goed bij, meer aarde dan gras ! Leuk voetbal zal het zeker niet worden. Maar we zijn baas en spelen hoofdzakelijk op de helft van Cercle. Doch zorgen we voor weinig gevaar. Stijn word enkele keren diep gestuurd maar zonder enig gevaar. Een schot van Nicolas beland tegen de lat. In de rebound kan Jonas nog koppen maar de grote doelman kan de bal nog makkelijk uit de lucht plukken. Dit zijn zowaar de enige mogelijkheden in de matige eerste helft. De tweede helft kan je kort samenvatten : weinig voetbal !
    Beide teams spelen onverzorgd. We zijn geen baas meer en spelen op hetzelfde elan als Cercle! Maar het is wel Cercle die kan scoren, Ayron gaat door op rechts en schuift de bal mooi binnen in de verste hoek. 1-0 ! We proberen nog de gelijkmaker te maken , maar geloven er niet meer in. We slagen er trouwens ook niet meer in. De enige kans die we nog hadden kwam van Bjarne. Daar moesten we meer uithalen...
    Op het eind spelen we achteraan nog man tegen man en vooraan met vier spitsen maar zonder resultaat. De ballen die de spitsen kregen en op zo'n veld waren soms oncontroleerbaar.
    Het was gewoon niet goed deze wedstrijd , volgende week gaan we uit een ander vaatje moeten tappen tegen anderlecht !























    19-03-2011, 16:16 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    16-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende speeldag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zaterdag 19 maart spelen we op verplaatsing bij cercle Brugge. De wedstrijd start om 10 u !!! Iedere speler word verwacht in de kleedkamer om 9 u !!!! Er is géén bus dus eigen vervoer naar volgend adres : Olympialaan 74 , 8200 St-Andries ( Brugge ).
    Cercle staat op de 14de plaats en verloor onlangs 4-1 op Lokeren. Wij staan 10de ! Succes jongens en ga ervoor !!!!

    16-03-2011, 20:40 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.V.Kortrijk - K.V.Mechelen 1 -1
    We verwachten veel van die wedstrijd aangezien we de drie punten broodnodig hebben en het is haalbaar !
    We beginnen gretig aan de wedstrijd. Meteen een grote kans. Voorzet van Stijn naar Guillaume die de bal probeert te trappen in één tijd op doel (niettegenstaande hij de tijd had om te controleren met links en trappen met rechts) het werd een schampschot! Maar mooie kans. Wij delen de lakens uit gedurende de eerste periode van de eerste helft. Een trap van Bjarne gaat net naast doel. Dit zijn zowaar de enige kansen in de eerste helft. Naar het einde toe van de eerste helft komt Mechelen meer aan voetballen toe maar er komt geen doelgevaar. Zowaar een matige eerste helft waar de toeschouwers zeker niet warm van worden. 0-0 aan de rust !
    In de tweede helft beginnen we meteen druk te zetten. De bal gaat goed rond en we spelen hoofdzakelijk op de helft van Mechelen. Stijn krijgt de bal en vertrekt langs de rechterflank , een mooie voorzet bereikt Guillaume die hem in één tijd binnentrapt. 1-0, na een vijftal minuten in de tweede helft. Even later een hoekschop die voor groot gevaar zorgt. Guillaume trapt naar doel, krijgt hem terug trapt opnieuw, deze keer op de lat . De terugkaatsende bal word nog door Jonas naar het doel gekopt tot hij uiteindelijk bij de doelman beland.
    We spelen ronduit een sterke tweede helft en Malinwa komt niet meer over. Hun doelman red de meubelen!  Op nieuw hoekschop voor ons , de bal komt bij Stijn . Zijn schot word van de doellijn weggehaald ! Onvoorstelbaar ! ( zoals den Eddy zou zeggen)  We hebben heel veel kansen gehad. Maar iedereeen kent de voetbalwet, wie niet scoort kan uiteindelijk het deksel op de neus krijgen. Voor één keer dat Mechelen overkomt op onze helft trappen ze op doel, Thijs roept dat hij hem heeft maar een verdediger kopt hem weg voor de neus van Thijs en recht naar iemend van Mechelen die hem rustig binnen kan koppen. Alweer onvoorstelbaar. Iedereen was aangeslagen want de drie punten zouden meer dan verdient geweest zijn. Nog een poging van Bjarne belandde naast doel. We eindigen op 1-1. Héél spijtig maar toch proficiat aan de jongens want jullie speelden een sterke wedstrijd, ongeacht het resultaat !























    12-03-2011, 16:32 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende speeldag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag 12 maart spelen we tegen K.V.Mechelen op stade om 10u30. K.V.Mechelen staat 17de in het klassement ! Dus voor ons een haalbare kaart, alhoewel voetbal niet altijd logisch is. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat het deze keer wél zal lukken ! Succes jongens !

    09-03-2011, 20:27 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.V.Kortrijk - Stade du Pays Charleroi 2 - 2
    Geen wolkje aan de lucht en een stralende zon op deze dinsdagavond, de weergoden zijn ons gunstig en we beginnen met te wisselen van kant. De eerste keer dit seizoen ! We beginnen goed aan de wedstrijd. Een hevige strijd was losgebarsten op stade ! Het spel ging op en neer .Beide teams wilden winnen, zoveel was duidelijk. De eerste kans was voor ons. Een pas van Elias naar Guillaume ,die de bal juist iets te hoog over de doelman lobte. Enkele minuten later was het toch raak. Een prachtige aanval ! Stijn brengt de bal tot bij Joppe, die op zijn beurt een goeie voorzet brengt naar Guillaume die hem in één tijd binnentrapt ! 1-0 na 12 minuten spelen.
    Twee minuten later alweer een kans, pas van Joppe naar Stijn die op snelheid door gaat en op de buitenkant van de paal schot !
    De volgende kans is alweer een pas van Joppe naar Stijn. Stijn overgaat de doelman en trapt met volle kracht onbegrijpelijk over. We zaten duidelijk goed in de match en waren de betere ploeg op het veld. Buiten één kans van Charleroi hadden ze nog niet veel doelgevaar gebracht. Een strijd in het middenveld maar weinig doelkansen van hun.  In de 23ste minuut kwam het toch 1-1. Een vrijschop naar de tweede paal werd achteruit gelegt en binnengetrapt. Even later hadden we nog een kans van Guillaume die na een snelle run naast doel besluit.1-1 aan de rust !
    De eerste helft was op een hoog niveau gespeeld en kostte veel energie aan de beide teams. We beginnen aan de tweede helft.
    De strijd gaat verder maar het tempo is veel minder en het voetbal is zoek. Het niveau tussen eerste en tweede helft is groot ! Een misser achteraan word afgestraft door een doelpunt.1-2 ! We geven de moed niet op en gaan verder. Toch zijn we aan elkaar gewaagd de tweede helft.
    Weinig gevaar voor beide teams , het voetbal wat rommelig . Tot er een fout gemaakt word op Guillaume. Een vrijschop die gegeven word door Felix , de bal gaat heerlijk in de kruising binnen ! 2-2. Een pas van Jonas naar Stijn word nog twijfelachtig stilgelegd door buitenspel. Jammer want het was nog de enige doelpoging in de tweede helft.
    We besluiten dat we een sterke eerste helft speelden maar vergaten te scoren ! Verder zo blijven werken naar de komende weken toe en we pakken wel nog eens de volle buit !

























    08-03-2011, 21:44 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speler in de kijker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na enige tijd nemen we terug de draad op met "speler in de kijker". We hebben deze keer Elias Demdoum aan het woord.
    Elias werd geboren op 9 mei 1997 te Menen. Hij woont trouwens nog in Menen samen met zijn ouders , broer en zus. Even een schets van het gezin : Papa Mohammed werkt als bediende (IT) in Brussel. Hij is een fervent voetbalfanaat. Ooit gaf hij nog training in Wevelgem. Zijn visie en passie voor het spel is soms indrukwekkend. Voetbal maakt een belangrijk deel uit van zijn leven. ( Jammer dat hij het zo druk heeft ,anders zou hij de jeugd veel kunnen bijleren !)
    Mama Mieke is lerares. Ze houd van haar kinderen en het voetbal. De kennis van het spel is niet zoals haar man maar de steun die ze bied en de tijd die ze erin steekt is fantastisch.  Thuis op of verplaatsing , niets is haar teveel ! Als Mieke vrije tijd over heeft leest ze graag boeken.
    Dan hebben we de zus Anissa. Het blijkt een goeie danseres te zijn. Ze vult het drukke schema van Mohammed en Mieke aan !
    Elias zijn broer Sofian speelt ook bij K.V.Kortrijk. Ook overgenomen van Exelsior Moeskroen. Hij speelt bij de U17 en doet het belange niet slecht. Nu Elias : Hij starte in Wevelgem . Daar werd hij opgemerkt door scouts van Moeskroen. Ik weet nog dat het niet probleemloos verliep die overstap aangezien Wevelgem moeilijk deed, maar uiteindelijk lieten ze hem toch gaan. Hij speelde enkele jaren bij exelsior Moeskroen en had zijn vaste stek in de A-ploeg. Tot het faillisement van Moeskroen bleef hij daar ! Dan moest hij zoals zovelen uitkijken voor een andere club.
    Verschillende club boden zich aan : Club Brugge, Roeselare , Zulte-Waregem ... het werd uiteindelijk K.V.Kortrijk. In Kortrijk speelt hij verschillende posities zoals 8 en de 6 (middenveld) of de 3 en de 4 ( centraal verdediger). Er is veel voetbaltalent in de familie ,zoals eerder vernoemd zijn broer Sofian, maar ook papa Mohammed speelde een aardig stukje voetbal ! Alsook de oom van Elias.
    Zijn favoriete clubs zijn Tottenham en Arsenal . Ooit droomt hij om in de Engelse competitie aan te treden. De Belgische competitie zou uiteraard ook mooi zijn ! Op school volgt hij de richting moderne in het Sint- Aloysiuscollege. Hij heeft nog geen idee wat hij later wil worden. Het is een goed student dus liggen er nog veel mogelijkheden open voor hem.
    In ieder geval wensen we hem nog veel succes in het verdere verloop van zijn loopbaan !

    07-03-2011, 20:32 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    05-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende speeldag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dinsdagavond  8 maart spelen we op stade om 18u00 tegen Sporting Charleroi ! Het is een uitgestelde wedstrijd die nu gespeeld word.
    Succes jongens !

    05-03-2011, 18:24 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht
    Aan de mensen die stage gevolgd hebben in Tongerlo : Er is een attest beschikbaar bij Veronique om in te geven bij uw belastingsaangifte. Maar je moet het haar zelf vragen dat je het wenst te hebben. Misschien eens mailen : veronique_blouwe@telenet.be

    05-03-2011, 18:07 geschreven door Philip Devacht  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010

    Foto

    Foto

    Footbel
  • klik hier voor afgelastingen

  • K.V.K.
  • site eerste elftal


  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Spelers in de kijker, reeds aan t'woord geweest :

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs