Jeugd K.V.K. U14a
Mijn favorieten
 • Trainer Benny - Trainer John

 • Foto

  Foto


  Trainer Benny Denil
  Gsm: 0495/50.53.10
  Email:
  Bennydenil@hotmail.com
  Afgevaardigden:
  Pol: 0477/86.72.37
  Dorine: 0494/71.27.34

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  uitslagen en rangschikking
 • klik hier voor de uitslagen

 • http://www.hansonsecurity.be

  Foto

  Foto

  30-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde Blog
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wens iedere speler het beste voor zijn verder voetbalcarrière en studies ! Ik heb dit blog met hart en ziel gedaan en uiteraard voor mijn liefde voor het voetbal ! ( Wat is er mooier) Wie weet staat er ooit iemand van jullie op het hoogste niveau later , dan kunnen we nog eens terugblikken naar het blog van de U14 van het seizoen 2010-2011 want het blijft bestaan op het internet ! Succes aan iedereen !

  30-04-2011, 21:47 geschreven door Philip Devacht  

  Reageer (1)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele cijfers van dit seizoen 2010 -2011
  DOELPUNTENSTAND !
  -----------------------------

  1.  Guillaume Devacht            13 doelpunten
  2.  Stijn Delagrense                12 doelpunten
  3.  Jonas Hanson                     6 doelpunten
  4.  Bjarne Vanderstraeten        3 doelpunten
       Julien Daxhelet
       Felix Bauters
  5. Nicilas Dermaux                  2 doelpunten
      Silvin
      Joppe Dierickx
  6. Elias Demdoum                   1 doelpunt
     Nordin Dekeyn


  ASSISTS !
  -------------

  1. Joppe Dierickx                    6 assists
  2. Guillaume Devacht               5 assists
      Stijn Delagrense 
  3. Bjarne Vanderstraeten         4 assists
  4. Nicolas Dermaux                 2 assists
      Elias Demdoum
  5. Kenneth Deceuninck            1 assist
     Bob Hochepied
     Emiel Luyckx
     Silvin
     Felix Bauters
     Julien Daxhelet
     Clemens Ouali
     Jonas Hanson

  30-04-2011, 21:18 geschreven door Philip Devacht  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.V.Kortrijk - K.V.C. Westerlo 1 - 2
  Voor de laatste speeldag van het seizoen kregen we Westerlo op bezoek.
  We begonnen goed aan de partij . Meer balbezit , veldoverwicht en we probeerden de combinatie op te zoeken ( ne keer niet met de lange bal!).
  Een afstandschot van Julien zorgde voor het eerste gevaar van onze kant. Toch kwam Westerlo voor. Door balverlies centraal en niet direct kunnen wegwerken van de verdediging kon Westerlo de bal binnentrappen. Na ongeveer een kwartier was het 0-1. Niet echt verdiend want wij speelden boven. Wij hadden af en toe wat minder goeie passen wat Westerlo minder overkwam !  Voetballend waren ze beter maar wij hadden meer veldoverwicht. Op een voorzet van Kenneth ging Guillaume goed in duel met de doelman. Hij kon helaas niet binnenkoppen. Even later gaf Guillaume een steekpas naar Nicolas die de bal voorzette, de doelman sloeg de bal weg in de voeten van Jonas die bijna een omhaal scoorde.
  We creeden kansen maar werkten niet af. Op een hoekschop scoorde Bjarne , maar het werd afgekeurd door een fout op de doelman.
  In de volgende fase scoorde Bjarne opnieuw , maar alweer werd hij afgekeurd omdat er handspel meegemoeid was . Vrijwillig of onvrijwillig ik twijfel ! maar een sterke invalbeurt wat Bjarne beterft ! Het bleef 0-1 tot aan de rust.
  In het begin van de tweede helft waren de beste kansen ook voor ons . Guillaume kreeg de bal diep van Julien en kwam alleen voor doel . Hij wilde de bal mooi plaatsen maar stuitte op de doelman ! Héél jammer want het was wel de beste kans in de wedstrijd ! Even later alweer ee, prachtige kans voor Guillaume. Hij speelt de bal breed naar Bjarne die hem knap voorzet , Guillaume trapt met rechts hard op de doelman.
  Onbegrijpelijk dat het nog geen 1-1 staat !!!
  Als de spits het niet doet dan maar de verdediger. Een combinatie tussen Jonas en Nordin stuurde Nordin weg richting doel . Nordin deed nog een schitterende actie op kracht en trapte de bal mooi binnen ! 1-1 zijn eerste seizoenstreffer en dan nog op de laatste speeldag. Hij wou in de statiestieken staan denk ik! Hij speelde trouwens een beresterke wedstrijd !
  We bleven druk zetten . Na een voorzet van Kenneth kon Bjarne bijna de 2-1 op het scorebord plaatsen. Maar het werd 1-2 in de plaats .
  Een mooie tegenaanval en prachtige voorzet vanop rechts werd goed afgewerkt door de spits van Westerlo. 1-2 ! Achteraan speelden we man tegen man. Op een hoekschop voor ons schoof iedereen mee voor doel , zelfs Brent onze gelegenheids doelman. Guillaume trapte hem en Emiel kon hem bijna binnenkoppen !
  De partij eindigde op 1-2 . We mogen besluiten dat Westerlo beter voetbalde , hun passen waren verzorgt en ze waren efficient voor doel . De weinige kansen die ze hadden werkten ze goed af ! Wij hadden soms minder goeie passen , niettegenstaande we minder met de lange bal speelden maar meer probeerden te combineren . We hadden de beste kansen en genoeg kansen om de partij te winnen ! Maar als je uw kansen niet benut........  30-04-2011, 21:07 geschreven door Philip Devacht  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  26-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende speeldag
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De volgende speeldag is meteen ook de laatste speeldag en dit thuis (op stade) tegen Westerlo ! De laatste wedstrijd van het seizoen 2010-2011 is zaterdag 30 april om 10u 30 ! Wij staan 13de in de rangschikking op één punt van Westerlo dus bij winst kunnen we definitief wat klimmen in het klassement om het seizoen af te sluiten. Misschien heeft de winst van het tornooi in Ursel ons deugt gedaan.....We gaan er voor en houden de drie punten thuis ! Succes jongens en maak mijn laatste verslag bijzonder mooi !

  26-04-2011, 20:56 geschreven door Philip Devacht  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht
  Iemand heeft Felix zijn opwarmingstrui mee na de wedstrijd tegen Eupen, zou iedereen eens willen kijken thuis zodat we hem kunnen terugbezorgen. Dank u

  16-04-2011, 19:49 geschreven door Philip Devacht  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.S.V. Roeselare - K.V. Kortrijk 2-1
  Voor de voorlaatste speeldag trokken we richting Roeselare. Roeselare dat speelt met een noodelftal omdat het geteisterd is door blessures zet meteen de toon. Ze spelen overwegend op onze helft en isoleren goed onze spits zodat we geen tegenaanval kunnen forceren. De eerste grote kans kwam pas na een kwartier spelen. Op een hoekschop voor Roeselare komt hun spits alleen voor doel te staan. Zijn schot van dichtbij gaat hoog over. Even later hebben wij een vrijschop. Nicolas trapt hem op doel, maar de doelman redt. Roeselare heeft het meeste balbezit en veldoverwicht. Wij spelen te zwak om deel uit te maken van het spel. In de voorlaatste minuut van de eerste helft is het raak. Alweer een hoekschop voor Roeselare die keurig word binnengekopt. 1-0 aan de rust.
  Na de rust komen we frisser uit de kleedkamer. We winnen terrein. De Roeselarse verdediging komt meer onder druk te staan.
  Iedere kans die we kregen konden we niet benutten. We trapten af en toe vanuit de tweede lijn maar zonder resultaat.Onze druk bleef aan , we verdienden een doelpunt . Maar het doelpunt viel aan de overkant. Roeselare scoorde een goed getrapte vrijschop. 2-0 !  Een beetje tegen het spel in maar we lieten ons hoofd niet hangen en deden verder. De grootste kans was voor Guillaume . Op een gegeven moment word hij aangespeeld en kwam voor een vrijstaand doel te staan, maar hij verslikte zich onbegrijpelijk in zijn actie.
  Even later kregen we een strafschop, na een duwfout binnen de zestien. Julien trapte hem feilloos binnen. 2-1. Het was een pleister op de wonde want de wedstrijd einigde op 2-1 !  We konden aanspraak maken op een gelijkspel. De eerste helft was voor Roeselare en de tweede helft was voor ons. Volgende week hebben we nog iets recht te zetten tegen Westerlo voor onze laatste speeldag dit seizoen !

  16-04-2011, 19:41 geschreven door Philip Devacht  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  11-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende speeldag
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zaterdag 16 april om 10u00 spelen we onze laatste verplaatsing dit seizoen tegen K.S.V. Roeselare. Het gelegenheidsadres is : Diksmuidsesteenweg 374 , 8800 Roeselare. Roeselare staat op de 6de plaats en verloor afgelopen weekend op lokeren met 5-3
   ! Het zal een moeilijke wedstrijd worden vrees ik tenzij wij eens gaan tonen dat we wel kunnen voetballen....STOP met die lange ballen van achteraan naar voor te stampen ! Middenvelders bied jullie aan en aanvallers benut iedere kans ! Verdedigers speel hoog , sluit aan met het middenveld zo kan het lukken en gaan we een mooie wedstrijd zien ! Ik schrijf dit normaal niet maar na alles wat we de afgelopen weken zien.....
  Jongens doe jullie uiterste best en toon dat je Elite waard bent door te voetballen , samen ! Succes ! Forza KVK !

  11-04-2011, 21:33 geschreven door Philip Devacht  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  10-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.V.Kortrijk - A.S. Eupen 2 - 2
  Het was een zonovergoten morgen op stade maar met een fris windje ! Een vrouwelijke ref gaf het signaal voor de aftrap voor het duel met de verste tegenstander van het land.
  Er werd rustig gevoetbald bij de aanvang van de wedstrijd. Een beetje afwachtend. We hadden veel balverlies en speelden weer teveel de lange bal naar voor. Er was geen aansluiting van de verdedigers, zodat het moeilijk was om druk te zetten tegen Eupen.
  Het was wachten tot er een mooie combinatie kwam met Joppe, die hem voorzette en Jonas trapte de bal in één tijd mooi binnen. Heel goed voor zijn man gekomen.1-0 ! Eupen bleef niet bij de pakken zitten maar bleef goed voetbal neerzetten op de kunstmat .Na een Eupense aanval strande de bal op de lat. Wij probeerden wel maar onze pogingen brachten weinig gevaar. We hadden eerst nog een aanval opgezet door Bjarne, daarna een aanval opgezet op links door Joppe maar telkens een goeie tussenkomst van de verdediging. Een afstandschot van  Elias ging nog net naast het doel. Het bleef 1-0 tot aan de rust.
  Kort in de tweede helft werd het 1-1 , een knappe combinatie van Eupen zorgde voor de gelijkmaker. Wij konden niets tegenover brengen en het was Eupen die het meest veldoverwicht kreeg. We speelden weer eens teveel lange ballen naar voor, teveel balverlies slechte controles , géén voetbal...resultaat dat het 1-2 werd en verdiend ook Eupen speelde gewoon beter voetbal, zocht de combinaties op en werkte goed af .Want heel veel kansen hadden ze ook niet. Maar als je goed afwerkt...Toch kwam het nog 2-2. Elias trapt de bal diep naar Guillaume, die door een misser  van de Eupense verdediging alleen voor de doelman kwam te staan. Hij trapte de bal hoog over de doelman binnen.2 -2 ! Kort daarna werd er bijna gescoord door Nordin op een hoekschop. Eindelijk de kans op de 3-2 ...Op het einde kregen we nog een grote kans. Een voorzet van Guillaume werd door Jonas op de kruising gekopt.
  We speelden te zwak vandaag om aanspraak te maken op de overwinning. Het zal moeilijk worden volgend weekend op Roeselare !  10-04-2011, 11:51 geschreven door Philip Devacht  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  09-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaars " vragen aan de trainer"

  Op zaterdag 9 april na de wedstrijd tegen Eupen was het de prijs voor de winnaars van de vragen aan de trainer wedstrijd enige tijd geleden.
  Jammer dat Julien Daxhelet er niet bij kon zijn aangezien hij mee was met de U15 naar Eupen !

  De namiddag startte in de bowling de pottelberg ,waar de spelers getrakteerd werden op twee spelletjes. Daarna gingen we naar het restaurant de Langue D'oc waar we de eerste ploeg ontmoeten. De ontvangst was hartelijk moet ik zeggen ! Na enkele foto's en handjes geschud te hebben gingen we huiswaarts om te smullen van de lekkere pannekoeken van lindsey ! Nogmaals proficiat aan de winnaars en hopelijk was het een prettige namiddag !

  09-04-2011, 18:10 geschreven door Philip Devacht  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  04-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speler in de kijker
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze keer is het aan de beurt van onze blonde verdediger , Mattijs Verspeelt ! Mattijs werd geboren op 4 april 1997, Gelukkige verjaardag trouwens ! Hij woont samen met het gezin Verspeelt in het landelijke Bellegem. Papa Fritz ( een zeer aangename man, waarvan ik blij ben hem te leren kennen) is ingenieur en werkt als bediende. Mama is trouwens ook bediende. Het zijn trouwe supporters van hun zoon, mama en haar vader zijn altijd van de partij als we thuis spelen. En grootvader heeft het vaak aan het rechte eind wat het resultaat betreft ! ( ik kan het weten ).
  Het is een heel sportieve familie want zowel papa als mama lopen ! ( soms achter elkaar... ) Fritz loopt zelfs marathons ! De twee broers van Mattijs , Seppe(10) en Stan(6) voetballen bij W.S. Bellegem. Mattijs speelde daar ook tot de U12. Voor het seizoen 2009-2010 verhuisde Mattijs naar K.V.Kortrijk bij de U13. Na hard werken verdiende hij zijn plaats bij de A-ploeg van de U14. Zijn vader en ooms speelden allemaal voetbal. Fritz speelde ruime tijd bij Menen en Bellegem. Dus het talent zal wel in de familie zitten. Mattijs speelt op de 5 dus linksachter (voor de mama's). Andere hobby's buiten voetbal heeft hij niet. Uiteraard is hij supporter van K.V.Kortrijk. In het buitenland is hij voor Manchester United, een veel voorkomende ploeg in speler in de kijker. Hij zou teverden zijn mocht hij ooit in de eerste ploeg geraken van K.V.Kortrijk. Maar lukt het niet, géén nood want Mattijs is een uitermate goeie student ! Hij loopt school in het Don Bosco college in Marke waar hij latijn volgt en uitstekende resultaten behaald. Hij weet nog niet wat hij later wil worden maar ik denk dat hij genoeg mogelijkheden heeft om het te maken in zijn verder bestaan.
  Wij wensen hem alvast op alle gebieden veel succes !

  04-04-2011, 21:38 geschreven door Philip Devacht  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
  Archief per week
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010

  Foto

  Foto

  Footbel
 • klik hier voor afgelastingen

 • K.V.K.
 • site eerste elftal


 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Spelers in de kijker, reeds aan t'woord geweest :

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!