Inhoud blog
 • op zoek naar een nieuwe job
 • op reis naar Zuid-Spanje
 • Wat gebeurde er met Luc?
 • De bedrieger ontmaskerd
 • Chatten voor het eerst of de gevaren van het internet
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  De perikelen van Perlita

  22-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op zoek naar een nieuwe job

  De zomer ging voorbij en mijn tijdelijk contract werd niet verlengd.  Ik moest dus op zoek naar een nieuwe job.  Luc en ik hielden geen contact.  Waarschijnlijk is hij al lang gelukkig getrouwd en heeft hij kinderen.
  Ik vraag me soms af wat er gebeurd zou zijn moesten we wel op reis zijn vertrokken.
  Tja, het leven geeft je niet altijd een tweede kans.

  Groetjes,

  Perlita

  22-06-2016 om 16:19 geschreven door Perlita  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op reis naar Zuid-Spanje

  Toen we daar een zestal maanden werkten vroeg Luc mij of ik met hem op reis wou vertrekken naar Zuid-Spanje.  Ik stond perplex.  Zo'n vraag had ik nog nooit gehad en dan nog wel van iemand die ik niet echt goed kende.  Wie is die kerel? zei mijn moeder. Die is zeker maar op één ding uit, jou in zijn bed krijgen.  Ik was opgegroeid op een boerderij en wij gingen nooit met vakantie.  Luc had de reiscultuur wel met de paplepel binnengekregen.  Zijn achtergrond verschilde dan ook serieus van de mijne.  Ik voelde mij minderwaardig en was ook bang voor de reacties van de collega's als die merkten dat wij samen op reis vertrokken.  Ik zei dan ook nee.

  22-06-2016 om 16:15 geschreven door Perlita  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat gebeurde er met Luc?
  Beste lezer,

  Midden jaren 90 werkte ik een jaartje op de nationale luchthaven.  Het was mijn eerste, echte job. Ik werd er opgeleid om passagiers en bagage in te checken en om vliegtuigen in te schepen en weer te ontschepen.  In het groepje bedienden dat toen startte zat een jongeman die zo'n drietal jaren ouder was als ik en Luc heette.  Hij viel mij meteen op omdat hij ontzettend veel afwist van computers.  Iets waar ik weinig ervaring mee had.

  22-06-2016 om 16:09 geschreven door Perlita  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bedrieger ontmaskerd
  Toen kwam de koude douche, ik ontdekte dat hij een profiel had op verschillende datingsites.  Hij deed heel zielig over het feit dat zijn vriendin nog maar een jaar geleden overleden was aan kanker.  Waarschijnlijk heeft hij mij gewoon zitten voorliegen.  Ik heb hem gegoogeld en het leek wel of hij getrouwd was.  Ik had dus rustig verkracht kunnen worden , die oudejaarsnacht.  Nog een geluk dat hij in een rolstoel zit, maar het is een grote, struise man, je weet nooit.  Ik heb hem een laatste bericht gestuurd dat hij kon oprotten.  De lafbek was blijkbaar danig onder de indruk, hij heeft niet meer geantwoord.  Ik heb ook dadelijk mijn profiel op de datingsite laten verwijderen en hem gedefriended of hoe heeft dat op Facebook.  Voilà, nu weten jullie alles.
  De verliefdheid is over, maar ik ben ontzettend teleurgesteld.
  Ik zal toch de rest van mijn dagen moeten slijten als oude vrijster.  Op mijn potje past blijkbaar geen dekseltje.
  Momenteel zit ik bij mijn ouders, want ik durfde niet alleen op mijn appartement blijven.
  En dat allemaal met Nieuwjaar, prettige feesten noemen ze dat!

  Groetjes, Perlita
   

  24-05-2016 om 16:23 geschreven door Perlita  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chatten voor het eerst of de gevaren van het internet
  Beste lezer,

  Oud en Nieuw liggen al een hele tijd achter ons.  Ondertussen is het ook al Pasen geweest.  Eind vorig jaar maakte ik iets bijzonder onaangenaams mee, ik wens het niemand toe.

  Eind 2015 voelde ik mij eenzaam en depressief.  Met de feestdagen in het vooruitzicht wou ik ook een lief.  Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk.  Hoewel ik nog nooit gechat had, schreef ik mij in op een datingsite voor personen met een beperking.  Tot mijn grote verbazing was het bijna onmiddellijk bingo.  Een 46-jarige kerel uit West-Vlaanderen stuurde mij een berichtje.  Ik bekeek zijn foto en die beviel mij wel.  Toen ik zijn profiel las was ik nog meer onder de indruk.  Het leek echt een lieve, aangename man.  Ik bevestigde het vriendschapsverzoek en we begonnen te chatten op de datingsite, direct vertrokken voor een paar uur aan één stuk. Enkele dagen en chatsessies later was ik al verliefd, naïef als ik ben.  We begonnen ook te sms'en en te bellen.  Mijn moeder waarschuwde mij dat je niet verliefd wordt op iemand die je nog nooit ontmoet hebt.  Ik dacht dat zij mij alleen maar wou tegenwerken.  Ondertussen had ik al een paar nachten slecht geslapen, ik liep zelfs te dagdromen over hem.  Zo erg had ik het zitten.  En ja, ik kreeg van hem de bevestiging dat het wederzijds was.  Alleen, hij is rolstoelgebruiker, dus niet mobiel.  En ik heb geen auto of rijbewijs.  Hij vroeg mij of ik op oudejaarsavond met de trein naar hem toe wou komen ...


  09-05-2016 om 00:00 geschreven door Perlita  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne Moederdag aan alle mama's
  Beste lezer,

  Vandaag vieren we Moederdag.  Ik wens iedere mama een aangename dag toe, maar laten we ook eens denken aan alle vrouwen die kinderloos zijn.  Indien dit gewild is, alle respect, iedereen maakt dit voor zichzelf uit. Soms lukt het niet om zwanger te raken, in sommige gevallen zoals het mijne werd het krijgen van kinderen onmogelijk gemaakt door een ziekte. Ik merk dat ik het er de laatste tijd moeilijk mee heb dat ik kinderloos ben. Toen ik in 1998 de diagnose bipolaire stoornis kreeg, zeiden de dokters er meteen bij dat ik best nooit in verwachting zou raken.  Dat zou te zwaar voor mij zijn en bovendien was mijn ziekte erfelijk. Ook mijn medicatie is niet goed voor een ongeboren kind.  De jaren gingen voorbij en ondertussen ben ik al 44.  Gelukkig ben ik wel tante en ik ben trots op de kinderen van mijn broers.  Ik heb hen wel niet op de wereld gezet maar er is onmiskenbaar een bloedband.  Zo heeft mijn nichtje net als ik een talenknobbel en sprak ze voor ze kon lopen. Mijn familie is zeer belangrijk voor mij, ook op Moederdag.

  Groetjes,

  Perlita 

  08-05-2016 om 11:35 geschreven door Perlita  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op Perlita's blog

  Beste lezer,

  Mijn naam is Perlita.  Ik ben een 44-jarige vrouw met een bipolaire stoornis uit het Leuvense.  Ik gebruik voorlopig een schuilnaam omdat ik al negatieve ervaringen heb gehad met mensen die niet eerlijk tegen mij waren.

  Het doel van mijn blog is in contact komen met anderen, ervaringen uitwisselen en zo mijn vriendenkring vergroten.  Dit hoeven niet noodzakelijk lotgenoten te zijn, iedereen met goede bedoelingen is welkom!

  Groetjes, Perlita


  08-05-2016 om 07:57 geschreven door Perlita  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 20/06-26/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!