Inhoud blog
  • omg!!
  • ERUIT!!!!!!!!!!!!!
  • amy
  • eline de munck
  • good news!!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben yana, en gebruik soms ook wel de schuilnaam angel!!.
    Ik ben een vrouw en woon in lekkr thuis!!! (belgie!!) en mijn beroep is nog nix!!!.
    Ik ben geboren op 09/03/1998 en ben nu dus 26 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: basketbal!!!.
    ik hou van lady gaga en van mijn bff's!!!! -concert om naar uit te kijken:LADY GAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mailinglijst

    give me je email!


    Laatste commentaren
  • ... (Anke)
        op ruzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • lees gwn (juliexxx)
        op ruzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ! (charlotte)
        op werd miley cyrus bedrogen???
  • - (-)
        op sytycd!!!!
  • SYTYCD (LAURA)
        op sytycd
  • Willekeurig Bloggen.be Blogs
    domeinen
    www.bloggen.be/domeine
    Rondvraag / Poll
    wie is jouw favoriet bij so you think you can dance
    lorenzo
    floris
    hettie
    stefano
    lize
    eldrick
    enora
    natascha
    Bekijk resultaat

    the coolste blog ever!!!!!!!!!!!!!
    welcome in the life of showbizz!!!
    beter dan perez hilton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    17-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ruzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    in het vorige bericht kon je lezen hoe selena&taylor bff zijn. maar eerst had ze demi lovato  als bff. maar een paar maanden geleden kwam dit intervieuw uit.


    we hebben het allebei erg druk en ik wens haar het beste toe:vertelde demi lovato in een intervieuw toen haar werd gevraagd hoe het met selena gomez was. de zangeres/actrice  hield het beleefd. maar dat duurde niet erg lang. echte vrienden laten hun vrienden of famillie niet gemeen tegen je doen:ging demi snel verder. ik kan niet bevriend zijn met iemand die ik niet kan vertrouwen:aldus demi. de uitspraken van demi deden iedereen speculeren. wat zou er in hemelsnaam fout gegaan zijn tussen die twee?de meeste mensen denken dat de ruzie te maken heeft met taylor swift.zij heeft een erg goede band met selena gomez,de 2 werden al verschillende keren samen op stap gezien. taylor is ook de ex van  joe jonas. en nu is dat het lief van demi. volgens sommige wringt het schoentje daar. er zijn tenslotte veel meer meisjes die niet goed kunnen opschieten met hun vriendje hun ex. het kan ook te maken hebben met de breuk van selena gomez en nick jonas. die relatie is 100% gedaan en mischien heeft demi volledig zijn kant gekozen. 


    MILEY CYRUS=NIEUWE BFF

    demi zit niet te treuren om de stukgelopen vriendschap met selena. ze vind troost bij miley cyrus.  op tweette dat miley het liefste ding ter wereld is.  ik vind miley echt geweldig! vertelde demi.  ze staat al langer in de spotlights dan ik,en ik kan altijd bij haar terecht voor raad:verteld demi. als ik stress heb of zo. haar sms ik altijd als eerste.ze is het liefste ding ter wereld:verteld demi.  ook bij haar lief joe jonas kan demi altijd terecht. gelukkig maar!!!


    NIET DE EERSTE KEER.

    het is niet de eerste keer dat demi een bitchy  uitspraak doet over selena. in januari kwam ze in londen enkele fans tegen. zij vroegen ook naar gomez en het antwoord wat snibbig: vraag dat maar aan taylor!!!!!!! waarschijnlijk doelde demi toen ook op taylor swift. selena gomez heeft voorlopig nog niet gereageerd op demi's uitspraken. integendeel. zij probeert het onderwerp "demi" heel erg te vermijden. toen een britse journaliste haar onlangs vroeg of demi nog steed haar vriendin was,antwoordde selena: ik heb veel goede vrienden en daar heb ik geluk mee!
    hoe gaat dit kattig verhaal eindiggen????





    17-08-2010 om 16:39 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (16 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.taylor swift & selena gomez
    nog twee tiener-stijliconen en BFF'S zijn selena en taylor. de twee zijn onafscheidelijk. en selena heeft laatste haar eigen kledinglijn gekregen. "dream out loud" is de titel. taylor heeft nog geen eigen kledinglijn maar ze heeft wel de stijl van country. begrijpelijk want de zangeres komt voornamelijk uit wyomissing,pennsylvania. een country gemeenschap uit amerika. de twee hebben ook samen met taylor lautner gedatet. hoe dan ook de twee zijn onafscheidelijk!








    nog niet zo lang geleden postte een van de twee deze mooie foto:




    17-08-2010 om 14:50 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    12-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.justin bieber
    justin bieber is goed bezig! hij heeft net zijn eigen stripboek gekregen en heeft lady gaga's record op youtube verbroken!!! ikz zou zeggen! de zo door!!

    12-08-2010 om 12:07 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gaga reageert!!!
    er is een paar weken geleden een haatgroep tegen miss gaga opgericht. toen hield gaga het heel erg stil. nu reageert ze voor het eerst.onlangs moest lady gaga optreden in st.louis.het zoveelste monsterball-tour. een makkelijke opgave dus voor haar. maar toch liep niet alles van een leien dakje.voor de ingang van het concertgebouw stond namelijk een groepje mensen te scanderen dat lady gaga immoreel  is en dat homofillie een ziekte is. de zangeres werd door haar entourage verwittigd wat er aan de hand was,maar wist eerst niet wat te doen. tot ze het idee kreeg om via een tweet op de haatspeeches te reageren. hier is een deel uit haar tweet: "om zo weinig mogelijk aandacht te schenken aan de haatdragende organisatie,wil ik mijn kleine monstertjes erop wijzen dat er aan het concertgebouw van st.louis een protestactie tegen mezelf aan de gang is. ze gebruiken slecht beeldmateriaal. ik wil jullie hiervoor waarschuwen!" aldus de zangeres. 

    12-08-2010 om 12:01 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."alejandro"
    alejandro is de nieuwste single van lady gaga. er wordt ook daar veel commentaar op gegeven omdat de video-clip vol met homo's zo zijn. er is ook een haatgroep tegen miss gaga opgericht. de haatgroep heeft de video-clip "telephone" van gaga omgedoopt tot "ever burn".  de haatgroep is van de westboro bapist church. de extreemrechtse kerkgemeenschap in de states. "god haat haar"is hun slogan. bekijk de clip op www.youtube.com/joepiesfavorieten

    de haat is ook gericht tegen homo's.  de haatgroep doet veel meer dan met plakkaten op straat lopen. zo hebben ze ooit begrafenissen van militairen verstoord! kortom:ze deinsen nergens voor terug. lady gaga,die heel goed scoort in het homomilieu en zelf biseksueel is,heeft nog niet gereageerd op de campange. noch op die van de homo's dan op die van zichzelf.






    12-08-2010 om 11:16 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.van klein meisje tot wilde diva!
    iedereen kent miley cyrus. "hannah montana" maar sinds kort,gedraagt miley zich niet meer als een braaf meisje. ze draagt wilde kleren en haar nieuwste videoclip is uitbundig en sexy.  haar nieuwste single ook. waarom gedraagt ze zich zo? "ik ben hannah beu,en wil mij zijn!"reageert de zangeres op alle kritiek. miley is wel verkozen tot coolste mode-icoon.







    12-08-2010 om 11:05 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    07-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mode- iconen
    ze zijn niet echt mode-iconen,maar worden vaak bekeken door hun outfits. ke$ha en lady gaga.

    kesha beweert dat ze haar kledij uit vuilnisbakken haalt en van moter-bendes steelt. lady gaga ontwerpt zelf haar kledij. haar stijl kan ik zo omschrijven.

    -sexy
    -stoer

    -crazy
    mega hakken!!!

    lady gaga word ook bekeken door haar mega hakken. de pop-zangeres draagt altijd mega heels! in haar laatste video-clip "alejandro" droeg ze schoenen die werden ontworpen met de hak vanvoor!  ke$ha draagt bijna nooit hakken. de zangeres beweert dat ze zot is op hakken ,maar die niet durft te dragen tijdens een concert. "ik maak vaak handstands en koprollen. ik wil niet van het poduim afdonderen"aldus de zangeres.

    07-08-2010 om 14:50 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOLCE EN GABBANA
    iedereen kent het merk D&B. het is een zeer populair merk,vooral bij mode popjes. het is ontworpen door de italiaanse modeontwerpers:

    -domenico dolce

    -stefano gabbana

    je hoort het aan de achternamen al. het merk D&C hoor thuis bij de categorie topmerken samen met:

    -louis vuitton

    -gucci

    -versace

    -viktor & rolf.

    het modehuis van D&C is gevestigd in milaan. behalve kleding hebben ze ook boeken met de naam "hollywood" en "music" op de markt gebracht. het merk bestaat uit 2 lijnen: D&C  en dolce en gabbana. D&G is de goedkopere versie van dolce & gabbana. die is redelijk duur. het merk is dan ook niet voor gewone mensen. de stijl kent veel invloeden onder hiphop en R&B.het duo ontwerpt kleding voor verschillende beroemdheden. onder andere:

    -madonna

    -gisele bündchen

    -kylie minogue

    in februari 2005 heeft het stel besloten uit elkaar te gaan en een punt te zetten achter hun 19 durende relatie. alleen op zakelijk vak blijven ze samen.
    sinds november 2006 mag het duo zich eveneens eigenaar noemen van GOLD. het luxueuze restaurant dat gevestigd is in milaan. de naam staat voor luxe en energie. het restaurant trekt vele beroemde sterren aan. onder hun paris hilton en kylie minogue. het restaurant is onderverdeeld in:

    -coffe room
    -lounge bar
    -bistro
    -en restaurant.

    na afloop van een bezoek kan er in store eten,desserts of wijn gekocht worden ,om mee naar huis te nemen of om iemand cadeau te doen.


    07-08-2010 om 14:15 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hou eens een beauty-avond!!
    hou 1keer in de maand een beauty-avond!! dit moet je doen:

    -leg je handdoek op de verwarming.

    -laat een warm bad vullen.

    -leg een borstel,deodorant,shampoo en conditioner,glas water(om van te nippen)en producten klaar.(reiniging en scrub. als je dat gebruikt.)

    -laat je heerlijk in het warme water glijden.

    -was je haren.

    -maak je helemaal klaar met alles wat je hebt klaargelegd.

    -lak daarna je haren en kijk je favoriete meidenfilm!!!

    heerlijke dingen voor een echte meiden avond!!

    je kunt dit ook met vriendinnen doen. nog meer fun!!

    06-08-2010 om 21:50 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.frans!
    mode betekent in het frans(latijn)manier of wijze!! ik heb eens wat opgezocht over mode!!

       
       
    VERKLARING VOOR HET VERSCHIJNSEL:MODE

    mode heeft vrijwel altijd bestaan. in de prehistorie was het wellicht niet zo belangrijk hoe men erbij liep. de grieken en de romeinen kende welzeker al mode.zij voegden individuele details en accessoires toe aan de kleding. in de middeleeuwen had de adel prachtige kleding,terwijl het gewone volk in boeren kledij rondliep. de stand waar men toe behoorde bepaalde de wijze van de kledij. bijgevolg kon men iemands sociale klasse en positie aflezen bij de kledij. deze code verviel na de franse revolutie. door het wegvallen van een dwingende norm ontstond pas echt zo iets al mode de vorm van een richtsnoer,een na te streven model. ook het ontstaan van merkkleding is aldus te verklaren. strenge kledigvoorschriften gelden nu nog. wel alleen in formele omgevingen.(leger,werk....)zo is de mode ontstaan.

    06-08-2010 om 21:42 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mode!!
    in deze blog vind je alles van mode!!! welke kleurne in zijn en wat uit is!!! deze week is dit in:

    -leuke,sportieve ballerina's

    -een mooie felle haarband

    -een leuk shortje!! (je moet je benen durven te laten zien!!!)

    weet je ... meestal worden kniekousen onhandig gedragen!!! met sandalen bijvoorbeeld!! maa als je nu eens mooie sleehakken aandoet met mooie bijpassende kniekousen vallen ze heeeel mooi!! of met olstars!!fel blauw,limoengroen.... noem maar op!! zeker bijpassend in de zomer!!

    06-08-2010 om 21:14 geschreven door leukmeisje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek




    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs