Inhoud blog
 • Opvallen doe je zo!
 • Altijd van de juiste dakmaterialen voorzien.
 • Zink maatwerk kopen bij dakgroothandels
 • Communiceren met jouw webdesign in Geldrop
 • Icopal kopen bij dakgroothandels
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Paulubbens

  07-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallen doe je zo!

  Opvallen doe je zo!
  Heeft u effectieve belettering nodig? Zoals bijvoorbeeld raambelettering, gevelreclame, banieren in frame of autobelettering. Op het gebied van belettering bent u bij een reclamebureau aan het juiste adres. Zij zorgen ervoor dat uw belettering Eindhoven zichtbaar wordt op gewenste plekken en onderstrepen de kwaliteit van uw bedrijf. Daarbij moet u denken aan ontwerp, leveren, produceren en monteren. En dit alles voor een zeer scherpe prijs.

  Om een goede eerste indruk op uw klanten te maken heeft u effectieve belettering nodig! Voor gevelreclame voor uw bedrijfspand, winkel, organisatie of kantoorgebouw is raambelettering Eindhoven een sfeervolle en functionele oplossing. U kunt kiezen uit verschillende stickeroplossingen voor op uw raam.

  Verschillende stickeroplossingen: 

  - Logo of beeldmerk: Een beletteraar vervaardigd uw logo of beeldmerk in diverse uitvoeringen en formaten. Voor deze oplossing kiest u ervoor om uw logo of een full-color beeld op uw raam te plaatsen.  
  - Losse tekst: Een leuke quote of tekst op uw raam. Tekst(en) als losse sticker is ook een veel voorkomende oplossing voor uw raambelettering. 
  - Melkglas: Dit type sticker laat licht door maar u kunt er niet doorheen kijken. Hier wordt vaak voor gekozen als er niet door een raam heen gekeken mag worden zoals bijvoorbeeld bij vergaderzalen of bij voordeuren. 
   
  - One way vision: Dit is een stickeroplossing waarvan je door één zijde heen kunt kijken. Door de kleine gaatjes in dit stickermateriaal kunt u van binnen naar buiten kijken zonder dat de reclameboodschap verloren gaat.  
  - Clear Removable transparant: Dit zijn transparante stickers met minuscule ‘zuignapjes’ waardoor je deze stickers meerdere keren kunt hergebruiken.

  Ook beletteren reclamebureau's uw bedrijfsauto’s op de manier die u wenst. Uw voertuig zorgt ervoor dat op ieder moment van de dag uw bedrijfsnaam en uw logo te zien is. Voor autobelettering Eindhoven gaat u naar een beletteraar of reclamebureau. Met hun jarenlange ervaring zijn de vormgevers gespecialiseerd in mooie autoreclame. Behalve een logo en bedrijfsnaam kunt u ook denken aan uw telefoonnummer, adresgegevens of Sociale Media te tonen op uw voertuig. Een reclamebureau denkt graag mee met de huisstijl ontwerpen voor uw bedrijfsauto en de boodschap die u wilt overbrengen. 

  07-07-2017 om 12:30 geschreven door paulubbens777  


  Tags:Autobelettering Eindhoven, Raambelettering Eindhoven, Belettering Eindhoven, Huisstijl ontwerpen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Altijd van de juiste dakmaterialen voorzien.

  Altijd van de juiste dakmaterialen voorzien.
  Heeft u last van een lekkage? Een lekkage is altijd vervelend en komt vaak ongelegen. Oorzaken van een lekkage zijn als er onderdelen niet waterdicht zijn aangesloten. In de meeste gevallen kunt u dit niet zien en zou je een specialist er naar moeten laten kijken. Door kleine verschillende kieren en hoeken kan het water binnen komen. Als u zelf erg handig bent en de lekkage zelf kunt oplossen. Heeft u alleen de juiste dakmaterialen nodig. Bent u opzoek naar de juiste dakmaterialen voor uw dak? Hieronder worden verschillende methodes en materialen uitgelicht. 

  Een dak heeft regelmatig onderhoud nodig om een duurzame waterdichtheid te realiseren. Voor een langere levensduur zal het dak op de volgende punten goed onderhouden moeten worden. De toegepaste dakbedekking, de toegepaste materialen, ligging en afschoot. Dit valt onder dakwerken. Er zijn een aantal producenten voor de dakbedekking waaruit u kunt kiezen om de juiste dakbedekking op het dak te plaatsen. Tegenwoordig zijn er op de markt veel verschillende soorten dakbedekking te verkrijgen. Al deze vormen van dakbedekking beschikken over hun eigen kwaliteiten en hebben verschillende eigenschappen. Ook komen er steeds meer varianten op de markt die geschikt blijken te zijn voor het bedekken van daken. De producenten van de dakbedekking richten zich vaak op duurzaamheid. Milieuvriendelijkheid is iets wat de laatste jaren steeds meer van belang is en waar steeds meer rekening mee wordt gehouden. EPDM is een synthetisch rubber en is onderhoudsvrij, milieuvriendelijk. EPDM dakbedekking gaat gemiddeld 30 jaar mee mits het goed onderhouden wordt. EPDM dakbedekking wordt gelijmd. Dit is een nieuwe manier van een dak bedekken wat veel milieuvriendelijker is. Vroeger werd vooral de dakbedekking gebrand waardoor er veel giftige stoffen tijdens het plaatsen vrijkwam. Ook is deze nieuwe manier efficiënter en veel sneller.

  Icopal
  Icopal is een producent van veel gerelateerde materialen voor daken en waterafdichting waar bitumen en kunststof dakbedekking onder valt. Het bedrijf voelt zich verantwoordelijk voor het milieu. Ze produceren voor platte, licht hellende en hellende daken. Dat Icopal vooruitstrevend wil blijven zorgt ervoor dat de ze veel onderzoeken doen in dakbedekking. Dit is voor Icopal erg belangrijk en hier willen ze ook vooruitstrevend in zijn.

  Firestone EPDM-dakbedekkingssystemen
  Ook Firestone is een toonaangevende producent. Dankzij hun bewezen prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit domineert Firestone de markt van éénlaagse dakbedekkingsmaterialen. Door het gebruik van Firestone Rubbergard EPDM-dakafdichtingssysteem gaat uw dak langer mee! U realiseert een duurzame afdichting. Het is ook een milieuvriendelijke keuze. Er worden namelijk geen giftige stoffen tijdens de productie en plaatsing afgescheiden en het materiaal is recyclebaar. De EPDM folie heeft een levensduur van minimaal 40 jaar en wordt brandvrij aangebracht. Door de lekkages bij EPDM dakbedekking te beperken wordt er zoveel mogelijk uit een stuk gemaakt.

  Resitrix EPDM
  Met Resitrix EPDM heeft u zeker een duurzaam product op uw dak liggen. Deze producent heeft zijn roots verdient als invoerder van EPDM-rubber. Het materiaal bestaat uit een glasvezel-gewapende EPDM toplaag met een bitumineuze onderlaag en heeft een hoog rekvermogen. Het is zo’n sterk materiaal dat het ook voor brugdekken en tunnels wordt gebruikt. Het kan zelfs op bestaande bitumen lagen worden aangebracht. Ook is Resitrix EPDM brandveilig. Het voldoet als enige aan de brandklasse A1. Met de Alulon MF coating wordt de temperatuur op het dak gemilderd en de zon weerkaatst. Alulon MF zorgt ook voor helder regenwater want het houdt mos- en algengroei tegen op het dak. Er zijn veel verschillende varianten van Resitrix voor verschillende toepassingen zoals, dakbedekking, platte daken, groendaken, sporthallen, dakgoten, parkeerdaken, hellingsbanen, brugdekken en tunnels.
   
  Groendak
  Groendak wordt ook steeds meer gebruikt. Bij groendak moet men denken aan dakbedekking in de vorm van planten en mos en dergelijke. Als eerst wordt bijvoorbeeld een laag Firestone EPDM dakbedekking geplaatst. Bovenop de dakbedekking moet eerst een drainagemat komen. Vantevoren wordt er op de dakbedekking een wortelwerend doek geplaatst. Vervolgens worden er matten met beplanting aangebracht. Denk hierbij aan mos sedum bedekking en struiken. Een groendak verhoogd de levensduur van uw dak en zorgt voor een betere geluidsisolatie. Ook zuivert het groendak de lucht van fijn stofdeeltjes. Wat ook een voordeel is aan een groendak is dat het water tegenhoud. Hierdoor zorg je voor waterbuffering waardoor het riool hevige stortbuien beter aan kan.

  Voor- en nadelen van een plat dak
  Het is goedkoper en makkelijker om een plat dak aan te laten leggen. Het nadeel van een plat dak is dat een plat dak een kortere levensduur heeft dan dat dakpannen op een hellende daken hebben. Nog een pluspunt is dat het ervoor zorgt dat u meer bruikbare vloeroppervlakte heeft in vergelijking met een hellend dak.
   
  Voor- en nadelen van een hellend dak
  Een hellend dak is duurder door de ingrijpendere werkzaamheden dan een plat dak. Een hellend dak heeft een langere levensduur. Onderhoud en eventuele herstellingswerken zijn minimaal. Bovendien is een hellend dak relatief gemakkelijk luchtdicht te maken waardoor je meer energie kunt besparen.
   
  Zink Maatwerk
  Vervolgens als u een keuze heeft gemaakt voor de dakbedekking dan is de afwerking belangrijk. Met zink maatwerk zijn er ondenkbaar veel toepassingen mogelijk. Het materiaal is uiterst onderhoudsvriendelijk en gaat lang mee. Ook door de flexibiliteit kan het materiaal in de meest diverse vormen worden toegepast waardoor het een karakteristieke uitstraling krijgt. Dit maakt zink tot op heden erg populair en wordt daardoor veel gebruikt in de daken industrie.

  Hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen
  Bij dakgroothandels is duurzaamheid en milieuvriendelijkheid erg belangrijk. Het bedrijf levert een breed assortiment van professionele dakmaterialen en toebehoren. In hun assortiment hebben ze ook Resitrix EPDM, Firestone Rubbergard EPDM en Icopal. Deze dakafdichtingsystemen zijn tevens geschikt voor licht hellende daken. Zo leveren ze voor zelfstandige loodgieters tot grote dakdekkerbedrijven. Doordat ze een ruime voorraad hebben beschikken ze altijd over de juiste materialen en ze leveren de gewenste dakmaterialen ook op maat. U kunt het zelf ophalen maar ook eventueel laten bezorgen op locatie. Naast dakbedekking bieden we ook een breed assortiment aan daktoebehoren als daktrimmen, lichtkoepels, hemelwaterafvoeren en isolatiematerialen.

  07-07-2017 om 12:15 geschreven door paulubbens777  


  Tags:Icopal, Resitrix EPDM, Firestone rubbergard, Zink maatwerk, Dakwerken
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zink maatwerk kopen bij dakgroothandels

  Zink maatwerk kopen bij dakgroothandels

  Wilt u specifiek maatwerk in zink? Dakgroothandels maken de gewenste materialen graag voor u op maat. Als u opzoek bent naar dakgoten, deklijsten, regenpijpen, afdekkappen, etc. Waar u ook naar op zoek bent, zij leveren zink maatwerk in alle soorten en maten. Al het zink maatwerk wordt gemaakt van hoge kwaliteit zink. Het materiaal is daarnaast uiterst onderhoudsvriendelijk en staat bekend om zijn duurzaamheid.


  Toepassingsmogelijkheden voor maatwerk zink?
  Elk dak heeft de juiste afwerking nodig. Met een zinken dakrand werkt u het dak professioneel af en heeft u een karakteristieke uitstraling. Zinken dakranden zijn kwalitatief vele malen beter dan een aluminium daktrim. Zinken dakranden, goten en regenpijpen hebben dan ook vele positieve eigenschappen zoals een uitermate lange levensduur, eenvoudige reparatie mogelijkheden, en een ideale prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast is een zinken bouwonderdeel zeer robuust en duurzaam. U hoeft dus bij storm niet te vrezen voor uw goten. Dankzij de verkleuring van de zinken elementen krijgt uw dakgoot op de lange termijn een zeer klassieke uitstraling. Dit maakt zink vandaag de dag tot een veelgebruikt materiaal in de dakenindustrie.


  De voordelen van zink maatwerk

  • Milieuvriendelijk dakafdichtingssysteem;
  • Energie-efficiënt: lichte kleur reflecteert het zonlicht;
  • Uiterst weerbestendig en duurzaam;
  • Eenvoudige installatie;
  • Lasbare naden;
  • Compatibel met groendaken & PV-systemen

  Bij dakgroothandels vindt u een breed aanbod aan professionele dakmaterialen en toebehoren. Naast Icopal Universal bestaat het assortiment EPDM dakbedekking ook uit Firestone RubberGard EPDM en Resitrix EPDM dakbedekking. Ook hebben dakgroothandels zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Icopal dakbedekking.


  07-07-2017 om 12:14 geschreven door paulubbens777  


  Tags:zink maatwerk, Firestone RubberGard EPDM, Resitrix EPDM, Icopal
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Communiceren met jouw webdesign in Geldrop

  Communiceren met jouw webdesign in Geldrop

  Webdesign is tegenwoordig erg belangrijk. De uitstraling van je website, de opbouw van je website maar ook functionaliteiten en het indexeren in zoekmachines zijn belangrijke eigenschappen voor een goede website. Een responsive WordPress website incl. CMS. heb je al v.a. €495,-. Reclamebureau's filteren van te voren welke onderdelen belangrijk zijn voor jouw website en welke navigatie structuur het beste bij jouw website past. Zo houden ze zich bezig met jouw doelstellingen! Wat zijn jouw ambities en welke doelgroep wil je aanspreken? Zij denken graag met je mee om tot een passend eindresultaat te komen. Uiteindelijk zal je een modern en goed werkend webdesign in Geldrop krijgen.


  De laatste webdesign trends

  Reclamebureau's houden de markt in de gaten. De technologie ontwikkelt zich immers in een razend tempo en met de nieuwe technieken veranderd ook voortdurend het webdesign. Ook onderzoeken ze de markt van de klant zodat ze het juiste advies kunnen geven. Hierdoor voldoet je website aan de juiste opbouw met de nieuwste technieken en gaat het webdesign voldoen aan jouw eisen. Ze komen graag langs om onze succesvolle websites te laten zien!


  Zelf je website onderhouden
  Zij leveren al onze websites met de mogelijkheid om zelf je website te kunnen onderhouden. Met WordPress is iedere website gemakkelijk te gebruiken. De websites worden opgeleverd in WordPress met CMS zodat je direct aan de slag kan met het zelf beheren van jouw website. En mocht je vragen hebben over de werking van het CMS? Mocht je er vervolgens nog steeds niet uitkomen kunnen zij altijd advies geven.


  Betaal niet te veel voor webdesign Geldrop!

  Wil je een kwalitatieve website voor een lage prijs met een passende webdesign? Reclamebureau's hebben voor je een passende oplossing! Een budget website heb je al v.a. €495,- een responsive WordPress website incl. CMS. Het voordeel van een responsive design is dat de website zowel op een desktop als op een telefoon goed wordt weergeven. Door het CMS krijg je de mogelijkheid om zelf tekst toe te voegen of te wijzigen. Gemakkelijk te gebruiken en klaar in één week!

  07-07-2017 om 12:14 geschreven door paulubbens777  


  Tags:Responsive website, Budget website, Wordpress website
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Icopal kopen bij dakgroothandels

  Icopal kopen bij dakgroothandels

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar en duurzaam dakbedekkingsmateriaal? Met Icopal bent u verzekerd van een duurzame en waterdichte oplossing. Icopal is een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking, kunststof (PVC, FPO) dakbanen en dakpanplaten. De producent voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en levert de hoogste kwaliteit dakbedekking voor platte en hellende daken met de nadruk op duurzaamheid. Icopal Universal combineert al uw dakwensen in één laag. 

   

  Ijzersterk en duurzaam eenlaags dakbedekkingsysteem.
  Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV- en weerbestendig is. Het product kan gebruikt worden op zowel hellende als platte daken en bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

   

  De voordelen van Icopal

  • Het materiaal is ijzersterk en daardoor beloopbaar. Het materiaal is relatief licht en flexibel. Hierdoor is het makkelijk om Icopal te plaatsen op uw platte of hellende hellende dak.
  • De verwerking van Icopal Universal is erg veilig. Dit komt omdat er bij het aanbrengen geen open vuur nodig is. Waardoor je als specialist in dakwerken niet met een brander het dak op hoeft. Bij grotere oppervlaktes zijn de overlappen duurzaam waterdicht te maken met de volautomatische, hogesnelheid lasautomaat van Icopal zelf.
  • Icopal Universal wordt geleverd met terugnamegarantie. Dit houdt in dat na een levensduur van – circa 30 jaar – Icopal Universal volledig recyclebaar is. De teruggenomen dakbedekking wordt gerecycled en vervolgens weer verwerkt tot nieuwe dakbedekking. 
  • Icopal Universal garandeerd waterdichte dakbedekking voor uw dak. Het materiaal is geïmpregneerd en gecoat met een POCB-compound tot een homogeen product.
  • Bij elk project biedt Icopal ondersteuning en advisering en de mogelijkheid tot een aanvullende Universal opleiding.


  Bij dakgroothandels vindt u een breed aanbod aan professionele dakmaterialen en toebehoren. Naast Icopal Universal bestaat het assortiment EPDM dakbedekking ook uit Firestone RubberGard EPDM en Resitrix EPDM dakbedekking. Ook hebben dakgroothandels zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zink maatwerk. 

  07-07-2017 om 11:59 geschreven door paulubbens777  


  Tags:Icopal Universal, dakwerken, Resitrix EPDM, Firestone RubberGard, zink maatwerk
  29-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 tips voor effectieve autobelettering

  5 tips voor effectieve autobelettering
  Autobelettering is tegenwoordig populairder dan ooit. Om zo veel mogelijk naamsbekendheid te realiseren is het belangrijk om autobelettering te kiezen die goed aansluit op jouw business. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de boodschap duidelijk is binnen een oogopslag. Dit kan door diverse kleuren, uw bedrijfslogo, een pakkende afbeelding of een krachtige tekst. Hieronder geven we 5 tips om rekening te houden als je wilt opvallen met autobelettering.

  1. Kort en krachtig
  Zorg dat de boodschap die je wilt overbrengen kort en krachtig is en aansluit op de doelgroep die jouw bedrijf wilt aanspreken. Belangrijk om te vermelden is de naam, het logo, de specialiteit(en), het adres, het telefoonnummer en eventueel e-mailadres of website. Je moet rekening houden dat mensen in het verkeer niet de mogelijkheid hebben om veel tekst op jouw bedrijfsauto, bedrijfsbus of vrachtwagen te lezen. Denk daarom goed na over de boodschap en hou het kort.

  2. Gebruik altijd een duidelijk lettertype
  Het is niet aan te raden om moeilijk leesbare lettertypes te verwerken in de autobelettering. Let er dus altijd op dat het lettertype duidelijk te lezen is zonder veel inspanning. Ook de grootte van de letter speelt hierbij een rol. Mocht je in je huisstijl ook gebruik maken van een sierletter. Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Maar gebruik dan een sierletter die toch zonder moeite te lezen is in een korte tijd. Ook is het aan te raden om de sierletters alleen te gebruiken voor quotes en niet voor belangrijke gegevens. Je wilt natuurlijk snellezen niet belemmeren.

  3. Zorg ervoor dat de belettering past bij de huisstijl
  Een passende huisstijl ontwerpen vereist de nodige kennis. Het is voor een organisatie van belang dat in alle uitingen een herkenbare huisstijl terug te vinden is. Dit geldt dus ook voor de autobelettering. De vormen en teksten die gebruikt worden tijdens het ontwerpproces kun je ook goed gebruiken voor de autobelettering. Ook een heldere afbeelding valt hieronder zodat men niet hoeft te lezen om te weten wat het bedrijf nu eigenlijk doet. Kijk hier voor meer huisstijl voorbeelden.

  4. Vermeld de activiteit van je bedrijf
  Zoals hierboven uitgelegd moet je voor je autobelettering kiezen wat de belangrijkste informatie is die over moet komen bij de mensen die jouw auto zien. Vaak is van de bedrijfsnaam niet af te leiden wat voor bedrijf het precies is. Vermeld daarom minimaal één activiteit.

  5. Kleuren
  Veel auto’s die gebruikt worden voor autobelettering hebben een neutrale kleur. Hier is elke kleur aan toe te voegen. Mocht je gebruik maken van een bedrijfsauto met een opvallende kleur? Besteed dan veel aandacht aan het ontwerp zodat het geen mensen afschrikt. Maak ook gebruik van signaalkleuren! Hierdoor vallen de bedrijfsauto’s, bedrijfsbussen of vrachtwagens direct op. Onder signaalkleuren vallen (fel)rood, (fel)oranje, (fel)groen etc.

  Bent u op zoek naar effectieve autobelettering Eindhoven? Dan bent u bij een reclamebureau in Eindhoven aan het juiste adres. Ze willen graag eerst verdiepen in de klant en de doelgroep en wat de doelen zijn voordat ze aan de slag gaan met een ontwerp. Zij weten wat wel en niet werkt, welke trends er spelen op het gebied van belettering. Ook voor andere uitingen bent u bij een reclamebureau aan het juiste adres. Zo kunnen ze je ook helpen met de juiste raambelettering Eindhoven.  

  29-06-2017 om 00:00 geschreven door paulubbens777  


  Tags:huisstijl ontwerpen, huisstijl, huisstijl voorbeelden, autobelettering Eindhoven, raambelettering Eindhoven


  Archief per week
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!