Het leven zoals het is in Pattaya
30-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suvarnabhumi Airport - update
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sinds eergisteren is de veelbesproken nieuwe luchthaven Suvarnabhumi officieel geopend.  Enkel de gebruikelijke kinderziekten doken op, een trage bagageafhandeling (passagiers dienden in sommige gevallen een uur te wachten) en op een bepaald ogenblik zijn de check-in computers uitgevallen waardoor de boarding passes met de hand dienden uitgeschreven te worden. Lange wachtrijen dus, maar iedereen was er blijkbaar mentaal op voorbereid en onderging de kleine problemen met de nodige "mai pen rai" . Op deze eerste dag zijn naar schatting zo'n 800 vluchten afgehandeld! 's Anderdaags verliep alles al veel vlotter. Wel bleken er niet genoeg transportmiddelen buiten de luchthaven aanwezig te zijn. Vooral een vrije taxi bemachtigen bleek nogal een hele opdracht. Op de foto zijn de meisjes van Nok (vogel) Air in de weer met hun nieuwe speelgoed.


Reacties (0)
29-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou over zijn libido
Klik op de afbeelding om de link te volgen HUMO: Je wordt ondertussen wel een jaartje ouder. Is je legendarische seksuele Sturm und Drang nog niet afgenomen? Deprijck: "Helemaal niet. Dat komt waarschijnlijk doordat ik heel véél seks heb gehad, waardoor het een gewoonte is geworden. Seks is zoals een spier die je regelmatig moet oefenen. Mannen van zestig die tien jaar lang niet met een vrouw naar bed geweest zijn en dan opeens naar Pattaya komen om hier de beest uit te hangen, komen meestal voor een onaangename verrassing te staan, omdat het allemaal niet meer zo goed blijkt te werken. Ik heb dat probleem gelukkig niet, omdat ik mijn "muscle principale" altijd heel goed heb verzorgd (lacht). En als ik af en toe toch wat last heb, géén nood, ik heb altijd een strip Viagra in mijn borstzakje van mijn hemd zitten. Eén pilletje en ik heb een erectie van hier tot in Tokyo. :P


Reacties (0)
28-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Deprijck
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wie het als Belg over Pattaya wil hebben kan moeilijk anders dan een bericht aan de man te wijden. Al jaren "binnen" dankzij zijn carnaval hits in Brazilië (onder de naam Two Man Sound, met zijn toenmalige copain de route Sylvain Van Holme) en als procuder van Plastic Bertrands megahit "Ca plane pour moi", is hij nu België's bekendste expat in Pattaya. Onlangs was de notoire nachtbraker nog de spilfiguur in VTM's zomerversie van Telefacts. De dag na de uitzending stonden de lezersrubrieken van de vlaamse kranten vol met reacties op de uitspraken van de franstalige brussellaar. Ik citeer even, "je préfère de loin ça (wijzend naar een ladyboy) qu'une femme Belge grosse, laide et qui pue des pieds". Vlak na de uitzending begon Lou aan een zomertournee in België. Prima timing dus Ook in Thailand is hij erin geslaagd van een hitje te scoren, met zijn onmisbare strooien hoedje en t-shirt met banaanafdruk schuimt hij met zijn huidige hitje, "Pattaya Pattaya" de nachtclubs af in Thailand en Cambodja. Voor de ingewijden, op de foto zit straffe Lou op het terras van de "Belgische ambassade"
Reacties (0)
25-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Sanctuary of the truth
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie eens op tijd in zijn bedje geraakt is de avond voordien, kan misschien eens overwegen om het nabij gelegen Sanctuary of the Truth te gaan bezoeken. Het is een 105 m hoge konstruktie volledig in hout opgetrokken. In opdracht van een steenrijke Japanner, die zijn fortuin vergaarde met een hotelketen, zijn al méér dan 20 jaar, dagelijks tientallen houtsnijders aan dit kunststuk bezig. Men schat dat de heilige plaats van de waarheid, (waarom zet men dat ding persé in Pattaya ) over tien jaar afgewerkt zal zijn. Net op tijd om de herstellingswerken te starten aan de eerst geplaatste stukken. Leuk is ook de bijbehorende dolfijnshow, men kan het domein al wandelend of te paard verkennen. Het bevindt zich even ten noorden van Pattaya. Meer info op: www.sanctuaryoftruth.com


Reacties (0)
23-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Een "soapie" gaat eigenlijk alsvolgt, je stapt de zaak binnen en laat je door de Papasan naar een zetel begeleiden van waaruit je een uitstekend zicht hebt op de fishbowl of in het nederlands, het acquarium. Je bestelt een drankje en neemt daarbij rustig de tijd om het aanwezige talent te monsteren. De dames, die ze gemakkelijkheidshalve een nummer op de boezem gepind hebben, zullen niet nalaten je aandacht te zoeken want de vitrine is doorkijkglas langs beide zijden. Wanneer je klaar bent met je keuze, meldt dan het nummer aan de Papasan die de dame in kwestie zal verwittigen. Je betaalt aan de kassa en verdwijnt met de dame naar de kamers op de eerste verdieping. Eens in de kamer stopt de dame je in bad en geeft je een grondige wasbeurt waarna men je vraagt om op een luchtmatras te gaan plaatsnemen. Nadat ze je volgegooid heeft met 3 emmers vloeibare zeep, glijdt ze boven, op en onder je lichaam in manieren die je je haast niet kunt voorstellen. De derde fase, in de droge zone waar het bed staat, laat ik over aan de fantasie van de lezer. Ik durf de therapeutische waarde van de "soapie" massage te betwijfelen maar dat het deugd doet, staat vast Je vindt het Sabai Dee massagesalon op Second Rd, hoek van Soi 3.


Reacties (1)
21-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucifer Disco
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie in Pattaya zijn phuuying eens een leuke avond wil bezorgen moet haar maar eens mee uitnemen naar Pattaya's populairste disco Lucifer. De meiden zijn er dol op. Je vindt Lucifer in Pattaya's bekendste straat, Walking Street, dat 's avonds geheel verkeersvrij gehouden wordt tot 4u 's ochtends. Lucifer bestaat eigenlijk uit twee delen, het eerste gedeelte is, de Latino bar, waar voornamelijk Ricky Martin en consoorten uit de boxen loeit. Het is een ouder publiek dat lekker comfortabel in de zetels luiert. Wie zich door de bar een weg baant komt terecht in de kolkende disco waar gegarandeerd 50 Cent, Beyonce en andere Black Eyed Peas de goeie luim erin houden. In het weekend speelt hier een prima live band die steevast dezelfde set afwerkt. Na een paar bezoeken ken je de setlist, al doet dat niks af van de kwaliteit van de uitstekende muzikanten. Tip: laat een Thai de drankjes voor jou bestellen, die betalen namelijk de helft van wat wij betalen.


Reacties (1)
20-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatsgreep in Thailand - update
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In Pattaya was het vandaag zéér rustig volgens onze man. De coupleiders hadden vandaag 20 september uitgeroepen tot feestdag waardoor het openbare leven zowat stilviel. Enkel in Bangkok waren militairen zichtbaar aanwezig. Banken, scholen en officiële instanties waren vandaag allemaal dicht zodat de meeste Thais gewoon thuis bleven om vandaaruit  de evenementen te volgen. De Koning heeft zich nu openlijk achter de militairen geschaard waardoor een terugkeer van Thaksin als premier zo goed als uitgesloten is. Buitenlanse zaken geeft géén negatief reisadvies voor Belgen die naar Thailland willen reizen.
Reacties (0)
19-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatsgreep in Thailand
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het zat er een beetje aan te komen, vandaag is het zover....

In Thailand heeft het leger een staatsgreep gepleegd. Soldaten die trouw zijn aan de stafchef van de landmacht hebben de regeringsgebouwen in de hoofdstad Bangkok bezet. Premier Thaksin, die zelf in New York verblijft, zegt dat hij kalm is en dat hij zichzelf nog altijd beschouwt als de premier. "De staatsgreep kan niet lukken. We hebben de controle", zei hij vanuit de VS.

Bron: www.vrtnieuws.net

In de straten van Bangkok dragen de troepen gele lintjes ten teken van trouw aan de Koning. Rond het Koninlijk Paleis zijn een aantal tanks opgesteld, het is nog niet duidelijk bij wie de tanks nu horen. Er werd nog géén geweld gebruikt. Laat ons hopen dat dit ook niet gebeurt.

Onze man in Pattaya, die net van een feestje terugkwam, wist ons te melden dat er buiten een goedaardig gezwel ter hoogte van de lies, niks abnormaals in Walking Street op te merken viel. Business as usual dus, alleen viel er géén enkele politieman te bespeuren. Internet en telefoonverkeer werkten normaal. Don Muang is nog steeds open.
Reacties (0)
18-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabai Lodge
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op verlof sta je meestal niet vroeg op en hier is dat nog méér dan elders het geval! Slechts wanneer men zeker weet dat een hotelgast een vroege vlucht heeft zal je een enkele kamermeid opmerken. De anderen beginnen steevast hun shift rond de middag, het tijdstip waarop deze foto genomen werd. Zoals u kan zien is er géén levende ziel aanwezig. De dame die de poolbar uitbaat aan het Ruenthai zwembad, houdt ook rekening met haar gasten. De radio speelt amper hoorbaar, zachte muziek. Het feit dat Thailand ongeveer 5u op de Europese tijd vooruit loopt, werkt dit fenomeen nog meer in de hand. Wie om 4u 's ochtends de koelte van de kamer opzoekt, gaat het uurverschil indachtig, eigenlijk slapen om 23u Belgische tijd. Da's aardig meegenomen, wie van het Oosten terugkeert zal daarom slechts zelden last hebben van jetlag.

Alle info over de Sabai Lodge vindt je op: www.sabailodge.comReacties (0)
16-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soi 3 op Google Earth
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat ze bij Google Earth prima satelietfoto's kunnen maken weet iedereen onderhand. Het resultaat kan in sommige gevallen verbazend zijn. Hiernaast vindt je de satelietfoto terug van Noord-Pattaya, meer bepaald de omgeving rond Soi 3. De belangrijkste plaatsen heb ik voorzien van een naamkaartje. Daaruit blijkt dat de Sabai-groep bijzonder goed bezig is. Ze zijn bijna eigenaar van de hele Soi 3 buurt!


Reacties (0)
15-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Sinds dinsdagnacht wordt Pattaya geteisterd door hevige regenval.  En als het regent dan valt het, nog meer dan bij ons, met bakken uit de hemel. De stad doet, dixit de burgemeester, nochtans inspanningen om de schade te beperken (waar hebben we dit nog gehoord) maar is simpelweg niet opgewassen tegen de hevigheid van de regenstormen. De stad heeft bovendien niet de middelen om de roosters vrij te houden van allerlei rommel en dan krijg je situaties zoals op bijgaande foto genomen in Soi Buakhao. Op sommige plaatsen stond het water een halve meter hoog. De totale schade wordt op 10 miljoen Baht (ong 210.000 euro) geraamd. Naar Belgische normen valt dit mee maar de gemiddelde Thai zal daar allicht anders over denken.
Reacties (0)
14-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atlantic Bar
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Ik zal maar meteen bekennen. De Atlantic Bar is mijn favoriete bar in Pattaya. Het feit dat een Belg, Johan, de bar uitbaat is daar allicht niet vreemd aan. Samen met zijn Thaise echtgenote zorgt hij ervoor dat je er je steeds welkom voelt. De hostesses die ook hier aanwezig zijn, zijn meestal zéér bevallig en dringen zich op géén enkel moment aan hun clieënteel op. Net daarom is de bar zéér populair bij expats die de relatieve rust wel weten te appreciëren. De "die hard" Pattaya bezoeker laat de zaak meestal links liggen, wegens te tam. Ikzelf daarentegen start er vaak de avond en niet zelden wip ik er nog even binnen alvorens mijn hotel op te zoeken. Het is de enige bar (cafés in België) inbegrepen waar men mij met de voornaam kent.

Meer info vindt je op de hun website  www.atlanticbarpattaya.com
Reacties (0)
11-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetmassage
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wat ik in Thailand nooit zal overslaan is een deugddoende voetmassage. Hier neemt een dame van Relax massage (3de massagesalon na Sabai Dee voor de kenners) mijn zwaar vermoeide bureelvoeten onder handen . De Thais geloven dat voetmassage veel ongemakken zoals, hoofdpijn, migraine, en allerlei spierspanningen hiermee kunnen voorkomen worden. Veel zenuwen vinden hun oorsprong onderaan de voet en door deze zenuwbanen te bewerken met drukpunten probeert men uw innerlijke balans wéér in evenwicht te brengen. Daarbij gebruikt de masseuse haar stevige vingers, ellebogen en de onvermijdelijke houten stokjes die de softies onder ons doen opschrikken. Om af te ronden worden de voetzolen even bewerkt met twee hamertjes. Voor wie de kans krijgt, DOEN!
Reacties (0)
08-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Emma is allicht één van de meest gefotografeerde ladyboys van Pattaya. Elke avond spot je hem wel ergens in Walking Street, zijn favoriet werkterrein. Meestal houdt hij zich ergens op ter hoogte van de 19th Hole Pub waar hij géén gelegenheid onbenut laat om zich op de gevoelige plaat te laten vastleggen. Want Emma weet héél goed wat gratis publiciteit betekent, zijn foto's verschijnen vaak op het internet wat hem een schare trouwe klanten oplevert. De Emma fanclub is al dermate groot dat hij het zich kan veroorloven van kieskeurig te zijn, boven de 45 maak je helemaal géén kans meer, ben je tussen 30 en 45 dan dien je 2500 Baht op te hoesten, ben je jong en bovendien er niet onaardig uitziend, dan loop je kans om zelf door Emma opgepikt te worden. U moet maar eens proberen uit te vissen tot welke categorie u behoort
Reacties (0)
04-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wat ook zijn verzadigingspunt bereikt heeft, is Don Muang International Airport. Op 28 september, 3u ’s ochtends sluit het zijn deuren en vanaf dat moment worden alle (nationale en internationale) vluchten verwacht op de Tarmac van het spiksplinternieuwe Suvarnabhumi Airport. Alle systemen op de nieuwe luchthaven van Bangkok werden de afgelopen maandag uitvoerig getest en de resultaten waren bevredigend.

Vanaf 1 September al doen 3 dagelijkse vluchten van Thai Airways International Suvarnabhumi aan. Passagiers worden voorlopig nog in bussen naar de stad gebracht tot de luchthaven volledig operationeel is. Vanaf 28 sept zullen alle vliegtuigmaatschappen de overstap maken. Op het oude Don Muang zullen dan nog enkel, VIP, gecharterde en militaire vluchten mogen aankomen & vertrekken.
Reacties (0)
03-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herb
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Herb is een 59 jarige Amerikaan uit Hawaiï die net als ik, tweemaal per jaar in Pattaya verblijft. Rond het zwembad van het Sabai Lodge Hotel is hij een opvallende figuur met zijn slanke lichaam en zijn lange blonde wapperende haren die absoluut niet aan de trends van vandaag voldoen. In de Beerbars wordt hij regelmatig buitengezet, Herb drinkt namelijk géén alkohol (enkel water) en is daardoor niet echt geliefd bij de baruitbaters die zulke kerels liever kwijt dan rijk zijn. Wanneer de zon stilaan achter de bomen van de hoteltuin zakt maken we vaak een praatje, over zijn beroep (hij is regisseur van natuurfilms), zijn religie (het boeddhisme), zijn oprechte hekel aan de officiële instanties in zijn thuisland Amerika, maar ook over zijn eenzaamheid. Want zelfs in het prachtige Hawaiï doet dat pijn. Wat  Herb naar Pattaya brengt is niet het nachtleven, wel de genegenheid & vriendschap die hij krijgt van Lek en haar zoontje. Hij is beslist niet de enige. Ik hoop dat ik hem de volgende maal ook weer kan begroeten, Hang loose Herb!
Reacties (0)
02-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GSM nummers wijzigen
Vanaf 01/09/06 zijn de Thaise gsm-nummers gewijzigd. Daar mobiel telefoneren steeds populairder wordt raken de gsm-nummers stilaan uitgeput. Daarom dienen alle mobiele telefoon gebruikers nu het nummer 8 bij de bestaande nummers toe te voegen. Ongeveer 32 miljoen! gsm-gebruikers zullen dus hun nummers alsvolgt moeten aanpassen:

Nummers beginnend met 01, 06 en 09 worden nu 081, 086 en 089.

Indien je oude nummer 01-5432109 was wordt dit nu 081-5432109

Internationaal nummer + 66 01-5432109 wordt dus nu + 66 081-5432109

Momenteel werken het oude en het nieuwe nummer nog gelijktijdig tot en met 30/11/06.Reacties (0)
01-09-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom in Pattaya!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Niemand durft hardop te zeggen dat hij naar Pattaya gaat. De Thaise badplaats haalt alleen het nieuws als het over pedofilie of over ondergedoken figuren uit de Belgische onderwereld gaat. Nooit vermeld men dat men hier ook een verrukkelijke Thaise keuken aantreft, heerlijke massages kan ondergaan, leuke excursies kan ondernemen in altijd warme temperaturen tegen zéér scherpe prijzen. Zelfs het strand is aan de beterhand, men heeft ingezien dat toeristen nood hebben aan een proper strand met proper water. Pattaya wil stilaan een volwaardige badplaats worden. En natuurlijk vindt je hier nog altijd een zéér swingend nachtleven, maar de rauwe randjes die vroeger de stad een slechte reputatie bezorgden, zijn bijgewerkt. Nergens vindt je er op één vierkante kilometer zoveel markante figuren als in Pattaya. Een uitstekende locatie om er een leven zoals het is te draaien, ware het niet dat de meeste mensen die Pattaya aandoen liever incognito willen blijven. Verwacht hier géén ranzige verhalen en foto's maar eerder een lofzang aan deze badplaats met zijn hilarische figuren en zijn soms bizarre nachtleven. Welkom in het grootste leugenpaleis ter wereld, Pattaya!


Reacties (0)
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Archief per maand
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!