Het leven zoals het is in Pattaya
07-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruin water
Klik op de afbeelding om de link te volgen U hoeft het van mij niet te geloven, maar het volgende is toch een waargebeurd verhaal. Nadat hij de avond voordien stevig gedronken had, (en daarna nog snel een hap nam bij één van de ontelbare mobiele voedselkarretjes), besloot, we zullen de sukkel gemakshalve Rudi noemen, even op zijn positieven te komen in de dichtsbijzijnde Body massage. Eens in het warme bad zorgden de opwinding, over wat nog komen zou en het allicht te pikante voedsel van de avond voordien, voor een uiterst genant moment. De brave man zijn sluitspieren begaven het namelijk en een bruine smurrie spoot onverbiddellijk het bad in. Ik hoef u niet te vertellen dat de masseuse (en de dame die het goedje diende op te kuisen), "not amused" waren. Totale schade, 4000 Baht voor de reiniging Wil u uittesten of het u beter zal vergaan, dat kan dat in Sabailand, hoek Soi 3, Second Road.


Reacties (1)
04-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bamboo Bar
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb zo een maatje, die als een magneet naar deze bar getrokken wordt. Een bezoek aan Pattaya zonder meervoudige stops in de Bamboo bar, is géén bezoek aan Pattaya. Het is eigenlijk een disco zonder de oorverdovende rap of R'nB die in gogo's en dergelijke gespeeld wordt. Een live-band (vanaf 21:00) speelt er vooral Thaise ballads (uit de Isaan streek) met occasioneel een cover uit de tijd van de Beatles, "Hey Jude" is bijvoorbeeld één van de songs die regelmatig de revue passeren. De Thaise dames van boven de dertig, die overdag een reguliere job hebben, zijn er dol op. Nadat hij de ganse avond zijn verovering (en haar vriendinnen) op dure drankjes getrakteerd heeft, komt mijn maatje weleens triomfantelijk melden, dat de dame in kwestie geen vergoeding vroeg voor haar diensten. Ik knik minzaam en bedenk bij mezelf dat mijn vriend nooit goed geweest in wiskunde. 


Reacties (0)
02-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smaken verschillen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat men er in Pattaya een heel aparte kledingstijl op nahoudt kan u wel vermoeden. De loslopende mannen moeten nu éénmaal op bepaalde gedachten gebracht worden en dat doe je niet in een wollen trui. Dus spelen de lokale kledingszaken daar wel op in. Hier kan een ietsje meer geëxperimenteerd worden. De ontwerper van dit kleedje was wel in een zéér experimentele bui gezien de snit van het kleedje. Of u het geslaagd of smakeloos vindt, laat ik aan u over. De jongedame in kwestie, heeft wel lef, je moet het maar durven dragen, al zal het haar géén windeieren opleveren.


Reacties (0)
30-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noot
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wou het toch even kwijt, Noot is de rondborstige jongedame die de rechterkolom van mijn blog siert. Dus voor alle duidelijkheid, wanneer u de optie E-mail mij ! gebruikt, dan stuurt u een e-mail naar mij toe, en dus niet naar de rondborstige jongedame boven het functieknopje. Wie toch de jongedame in kwestie wil ontmoeten, dient zich naar de Q-Bar (Sukhumvit Soi 11) in Bangkok te begeven alwaar zij haast elke avond de potentiële sponsors van zich af dient te meppen.
Noot is, mocht u het nog niet doorhebben, very high maintenance en kiest haar vriendjes zelf uit! Berichtjes als deze "Dis-moi, please, comment s'appelle la bombe de la colonne de droite sur ton blog, juste sous les dates de ton calendrier ?? et ou peut-on la trouver ?" zijn dus zinloos. La bombe ne répondra pas


Reacties (0)
28-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ping-Pong balletjes
Klik op de afbeelding om de link te volgen Bezoekers die voor het eerst een Go-Go Bar aandoen, kijken nogal verbaasd op wanneer andere klanten, plots met Ping Pong ballen beginnen te gooien. Nog groter wordt hun verbazing wanneer ze merken dat de meiden achter de balletjes aangaan als waren het diamanten. De verklaring is simpel, wie zo'n balletje (of meer) bemachtigd, kan dat inruilen tegen cash geld. Géén enkele hostess laat zoiets aan zich voorbij gaan natuurlijk. Ideaal dus om tijdens een slome avond het vuur in de pan te jagen. De balletjes kosten 20 Baht het stuk. Gooien maar!


Reacties (0)
26-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thai TV
Klik op de afbeelding om de link te volgen Geef toe, het ziet er veelbelovend uit. Vier Thaise meiden in jouw kamer in jouw bed. Wilde gedachten snellen door jouw hoofd en razendsnel bedenk je een scenario om dit allemaal in goede banen te leiden. Wie zal er het eerst aan geloven, wie op nr 2 en nr 3, en wie hou ik voor het laatst, wanneer het risico op een disfunctie van je belangrijkste spier te groot wordt? Driewerf helaas, er komt van deze wilde plannen helemaal niets in huis, de maker van deze foto heeft een kapitale fout gemaakt . Hij heeft de tv aangezet, en nog wel op één van de vele Thaise kanalen die een godganse dag de éne tv-soap na de andere uitzenden, hij kan net zo goed een boek lezen nu


Reacties (0)
24-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjongingskuur
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdens het jaar sleep je je doorheen de werkweek. Het innemen van vitamines zijn dagelijkse kost geworden want door de werklast wenkt een burn-out. Je overweegt even van de stap te zetten naar anti-depressiva maar besluit tenslotte toch maar een vakantie te boeken. Op voorspraak van iemand die Pattaya al aangedaan heeft kies je voor een welverdiende vakantie aldaar. Een genial inval zo blijkt, want het prima klimaat, het drankverbruik en het meer dan leuke gezelsschap maken als vanzelf weer een potente twintigjarige van je bij wie het bloed krachtig door de aderen stroomt. Elke avond van je vakantie geniet je als een puber van je hervonden levensvreugde! 


Reacties (0)
22-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lek
Klik op de afbeelding om de link te volgen De tijd dat Lek (kleintje) haar naam alle eer aan deed is al een tijdje achter de rug. In haar wonderjaren maakte ze mee het mooie weer in de Atlantic Bar op Second Road. Plots was ze verdwenen om pas twee trips later opnieuw op te duiken in het nachtleven. Dit maal als baruitbaatser in Soi 8. Een kleine bar die me veel te weinig klanten leek aan te trekken om rendabel te zijn. Ik had gelijk, want weer een trip later was het boeltje reeds opgekuist. Weer was Lek spoorloos, tot vandaag, ze blijkt volgens de foto's op de website van de Casino Club aldaar te werken als Mamasan. Het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan.


Reacties (0)
20-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat bargirls een meer dan gezonde eetlust hebben, weet iedereen onderhand wel. Op elk moment van de dag zijn ze in staat om de innerlijke mens te versterken. Meestal wordt er dan, zoals hier, beroep gedaan op lokale standjes die snel een aantal Thaise specialiteiten uit hun vingers toveren. De "geplette kip" op een stokje, hier naast de handige toiletrol, zijn bv ook een delicatesse die uw dienaar graag tot zich neemt wanneer hij 's nachts naar zijn koele kamer slentert. Dit is echter niet de reden waarom ik deze foto post, wel de vier gsm's die zich rechts boven op het tafeltje bevinden, ééntje voor elke sponsor. Besef ook, dat als u deze jongedame meeneemt, géén van deze vier gsm's tijdens de nacht afgezet worden, een sponsor dient men nl meteen te woord te staan wanneer deze belt, toch een goeie nachtrust toegewenst



Reacties (0)
18-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na
Klik op de afbeelding om de link te volgen Na is een waanzinnig populaire freelancer, (ze weigert resoluut van in een een bar, gogo of iets anders te gaan werken) die je meestal vindt ter hoogte van het Starbucks Café in Soi 13, kant Beach Road.  Met haar zéér donkere huidskleur en "taille mannequin" is ze een zéér opvallende verschijning tussen de freelancers die op deze plek hun waar aan de man willen brengen. Wie meer wil dan een vluchtige ontmoeting, kan zich de moeite besparen, "I want to stay free lady" is steevast haar antwoord op regelmatige verzoekjes om een vervolg aan de ontmoeting te breien, Na is dan ook een echte pro...


Reacties (1)
16-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De juiste prijs
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier bent u getuige van een aflevering van "De juiste prijs".
Bij ons is de populaire spelshow al een tijdje van het scherm verdwenen maar in Pattaya is het nog steeds waanzinning populair, zijn het in een afgeleide vorm. Auto's zijn er helaas niet te winnen. Hier ziet u de lokale Jan Theys aan een kandidate duidden wat de gevraagde diensten zijn, zij dient daar dan de juiste prijs op te plakken. Wanneer ze faalt, is eender welke kandidate, die nauwgezet de debatten volgen, bereid een nieuwe gok te wagen. Het spelletje kan u spelen in eerder welk etablissement in Soi 6. Chock Dee!


Reacties (0)
14-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trio
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie zijn kaarten in de juiste volgorde op tafel gooit (of het juiste bedrag aan Bahtjes bovenhaalt) kan er wel eens in slagen van twee jongedames mee te nemen. Het moet dan wel helemaal meezitten. Een voorwaarde op succes is, laat vooral jouw partner de derde speler uitkiezen, meestal een vriendin met wie ze het uitstekend kan vinden. Zorg dan enkel voor de juiste omkadering, een disco bij voorkeur waar de kippetjes aan elkaar kunnen wennen, en wees vooral niet zuinig wat betreft het alcoholverbruik, (maar ook weer niet teveel). En wees vooral geduldig, want het is een zéér delicate oefening die op het laatste ogenblik nog grandioos kan mislukken. Wie weet kan je dan ook een leuke nacht tegemoet gaan zoals de maker van deze foto


Reacties (0)
12-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mod
Klik op de afbeelding om de link te volgen Was een populaire hostess in de Flb Bar. Na een paar maanden vond ze, zoals zovelen, een leuke gozer die bereid was van haar te "sponsoren" zoals dat zo mooi heet. Mod zwaaide iedereen vriendelijk gedag en verdween met haar witte ridder richting Bangkok, waar een nieuwe toekomst wachtte. Ze opende er een bescheiden restaurantje in hartje Bangkok. Wat er fout gelopen is, weet ik niet, maar zoals zovelen is ze op haar stappen teruggekeerd. Kwatongen zullen beweren dat de lagere inkomsten er voor iets tussen zitten, (de populaire hostessen verdienen echt goed hun brood, in een restaurantje is dat nu éénmaal minder), maar ik houd het op de moeilijke evenwichtsoefening die een relatie tussen een hostess en een voormalige klant toch is. Langs beide zijden zijn de verwachtingen vaak te hoog en niet realistisch. Wie wel weten waarom ze zo populair was, brengt haar maar eens een bezoekje in de Secrets Bar, Walking Street, Soi 14.


Reacties (0)
10-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dream Teen Massage
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat ik een fan ben van de Thaise Traditionele massage is al lang geweten, het is steevast het eerste wat onderneem op Thaise bodem zodra ik alle plichtplegingen achter de rug heb. Er bestaat niks heerlijker dan na een lange vlucht mij volledig over te geven aan de goede zorgen van een gediplomeerde masseuse. Een voet-en beenmassage neem ik minstens om de dag. Slechts héél af en toe opteer ik voor een olie massage wegens te soft. Blijkt dat er nu nog een vierde variante bestaat, bij Dream Teen Massage kan u terecht voor een "balls" massage, (op hun website wordt het aangekondigd als "testicle" massage).Ik zie me niet meteen een sessie boeken, , wie er ééntje wil ondergaan vindt alle info op: http://www.dream-teen.net 


Reacties (0)
08-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boobjob
Klik op de afbeelding om de link te volgen Plastische chirurgie, in Thailand kijken ze niet op een operatie meer of minder, het is er big business geworden. De populairste aanpassing is uiteraard, een borstvergroting. De Thaise meiden zijn er niet echt gezegend met een weelderige boezem en dan kan men zonder problemen in één van de privé klinieken van Bangkok terecht om moeder natuur een handje toe steken. Voor 2000 USD (1500 euro) bent u een paar stevige borsten rijker. Wel dient u even door te bijten zoals de jongedame op de foto, die blijkbaar, net uit de operatiezaal, haar (pijnlijke) nieuwe attributen maar matig kan appreciëren. Géén nood dames, de pijn schijnt echter niet lang aan te houden en reeds een tiental dagen later kan ze haar nieuwste aanwinsten showen aan haar ongetwijfeld geimponeerde vriendinnetjes.


Reacties (0)
06-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je kan tegenwoordig blijkbaar overal studeren. Zelfs in Pattaya. Chris, de ietwat "gelukzalige"Amerikaan op de foto heeft in Pattaya, op kosten van de U.S.Navy, een online cursus boekhouden! gevolgd gedurende twee jaar. Gekker nog, hij is zelfs geslaagd en mag nu als dank in één of andere militaire basis in de US zijn talent gaan demonstreren. Alsof dat nog niet erg genoeg is, werd de brave man op zijn afscheidsfeestje door zijn vrienden verrast met een cadeautje, een ladyboy, die hij, enkel om er vanaf te raken 1000 Baht diende te betalen, geweldig cadeau


Reacties (0)
04-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We are the world bar
Klik op de afbeelding om de link te volgen "We are the world bar" is een bar waar je naar toe trekt om een rustige avond te beleven met je phuuying. Bij ons een beetje passé maar de Thais houden er nog wel van. Het is de enige bar op die hoek en de live musziek draagt er toe bij dat het sfeertje eerder als gemoedellijk te omschrijven valt. Er is géén enkele druk om ladydrinks te kopen maar indien je wenst zijn er wel hostessen beschikbaar. Overdag hoef je er niet te zijn, de meiden zijn er niet echt denderend maar de nachtploeg compenseert dat ruimschoots. Elke avond wisselen drie zangeressen elkaar af. Heineken is er alvast verkrijgbaar.


Reacties (0)
02-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bingo!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer eens gelukt, ik wist dat dit nieuwe kleedje mij geluk zou brengen. Die lage ruguitsnijding, waarbij mijn tangaatje zichtbaar werd (uiteraard met butterfly-versiering), in combinatie met mijn mooie gebruinde rug was een geniale zet! Draag daaronder stiletto schoentjes en er is géén Farang die daaraan kan weerstaan, ik weet nu onderhand wel  wat ze willen Hij ziet er trouwens leuk uit, jonge sportieve gozer, misschien beleef ik er wel lol aan. En verder hoop ik dat hij niet al te ernstig is en de Bahtjes laat rollen, dat zijn de leukste klanten  Wat heb ik in godsnaam aan een gozer die, ik geef toe, goedbedoelend, mijn levensverhaal wil aanhoren en mij aanspoort om een andere job te zoeken terwijl hij slechts met mondjesmaat zijn portefeuille openmaakt?


Reacties (0)
31-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lennies na Paul
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Sinds een drietal maanden (eind februari) hebben Paul (de manager) en zijn echtgenote Joy (Mama San) Lennies achter zich gelaten. Ze maken nu het mooie weer in Misty's agogo. Manfred, de eigenaar van Lennies, zal even geschrokken zijn en zal stevig uit de hoek moeten komen wil hij zijn bar op de rails houden. Buiten het reeds vermelde duo hebben ook een aantal sterkhouders andere oorden opgezocht. Maar stilaan kruipt hij uit het dal, een samenwerking met Bob's BBQ & Grill leek hem wel een goed idee. Iedere dinsdag en donderdag kan u er tussen 18u en 20u terecht voor een gratis Taco bij bestelling van een alcoholische drank, een gedeelte van de nieuwe crew ondekt u hier. Laat het u smaken.




Reacties (0)
29-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Make-up
Klik op de afbeelding om de link te volgen Iets waar de meeste Thaise vrouwen géén kaas van gegeten hebben, is zichzelf behoorlijk op te maken. U kon hier al lezen welke obsessie ze hebben met betrekking tot een bleke huidskleur, (deze blog 19/05/2007), en vandaag laat ik u kennis maken met hun make-up kunsten, die  zijn op hun zachtst gezegd, voor verbetering vatbaar. Of vindt u misschien dat deze dame er denderend uitziet? Sommigen hebben alvast niet door dat minder, meer kan zijn. Ik kan me best voorstellen dat diegene die uiteindelijk deze dame naar zijn hotel meevraagt, 's anderdaags moeite heeft om haar na de ochtenddouche te herkennen. Let ook op de leuke vorm van het snoepje
Wie haar toch knap vindt, reppe zich naar de Cherry Bar in Soi 8, of uw lokale opticien


Reacties (0)
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Archief per maand
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs