Het leven zoals het is in Pattaya
08-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buffalo Bar - the next generation
Klik op de afbeelding om de link te volgen Géén enkele bar heeft jaar in jaar uit dezelfde hostessen aan boord. Het verloop is op zijn zachtst gezegd, zéér groot. Er zijn tal van redenen waarom een hostess, tijdelijk of definitief het nachtleven de rug toekeert.  Je hoeft er echt niet van op te kijken, als u na een afwezigheid van pakweg 1 jaar nog eens een bezoekje brengt aan uw favoriete beerbar en een geheel nieuwe crew aantreft. Ook in de Buffalo Bar heeft zopas een generatiewissel plaatsgehad, en met de nieuwe crew is mijn inziens niks mis mee.


Reacties (0)
06-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You Tube - Walking Street

Walking Street is de belangrijkste straat van Pattaya. 's Avonds wordt de straat afgesloten voor het verkeer en kan de "wandelaar" rustig van Beerbar naar Go Go Bar hoppen. Je vindt er ook de betere restaurants van Pattaya, die vooral op welgestelde package touristen mikken. Walking Street bruist van het leven tot een flink stuk in de nacht afhankelijk van het seizoen. Een kleine impressie...




Reacties (0)
03-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook jarig
Klik op de afbeelding om de link te volgen Secrets Bar, nightclub and hotel. Weinigen hadden hun geld durven zetten op het overleven van voornoemde bar, maar zie, ze hebben net zoals Pattayablog hun eerste verjaardag achter de rug. Velen vonden de bar te hip voor Pattaya (het interieur lijkt sprekend op een moderne Europese bar) maar ondertussen is het uitgegroeid tot een vaste waarde in de buurt van Walking Street. Buiten het feit dat je er ook uitstekende hamburgers kunt eten, kan je er ook verblijven in één van hun hotelkamers. Regelmatig worden er ook thema parties gehouden voor hun zéér trouwe clubje van
(s)expats die al hun ervaringen delen op het gelijknamige forum. Alle info vindt je op:  http://www.pattayasecrets.com


Reacties (0)
02-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 jaar Pattayablog, wie kijkt er?

Waar komen de kijkers van Pattayablog vandaan, de top 10 + een paar opmerkelijke fans.
Internauten uit 65 verschillende landen hebben een bezoekje gebracht aan deze blog.
Dank aan iedereen voor de leuke reacties en aanmoedigingen!

  België
46,6 % (4599)
  Nederland
33,4 % (3293)
  Verenigde Staten
4,7 % (463)
  Duitsland
2,7 % (262)
  Verenigd Koninkrijk (Groot-Brittannië)
2,1 % (210)
  Thailand
1,5 % (151)
  Frankrijk
1,2 % (115)
  Australië
1,0 % (103)
  Italië
0,8 % (81)
  Canada
0,5 % (53)


  Verenigde Arab. Emiraten  
0,3 % (27)
  Koeweit                             
0,2 % (15)
  Saoedi-Arabië                    
0,1 % (13)
  China (Zhongguo)               
0,1 % (11)
  Iran                              
0,0 % (1)



Reacties (0)
30-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You Tube - Big Boobs
Heeft Dr. Jeff Hoeyberghs nu ook een filiaal geopend in Pattaya? 
Aan de longen van de jongedame te zien wel

 


Reacties (2)
27-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiger Beach Bar
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie in Soi 8 zijn pinten gaat drinken, moet ofwel stalen zenuwen hebben ofwel potdoof zijn. De op elkaar gepropte beerbars zorgen voor een kabaal dat zijn gelijke niet kent. Een aanwezigheid van een halfuurtje is het hoogst haalbare voor mij. Tenzij ik me naar het uiteinde van Soi 8 begeef waar het lawaai een stuk minder is. De Tiger Beach Bar, is dankzij zijn ligging, (2de bar links komende van Beach Road) een oase van rust in vergelijking met het middenstuk van de Soi. De eigenaar Kevin is een beste kerel die er een niet onaardige "bar crew" op nahoudt. Oordeelt u zelf maar.


Reacties (0)
25-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kraanspel
Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben het allemaal wel eens gespeeld. Géén kermis ging voorbij of we moesten en zouden onze kans wagen. De 5 frankstukken (later 20 frank) verdwenen tot wanhoop van mijn ouders iets te snel door de smalle gleuf van het meest populaire kermisspel, het kraanspel. Vaak had ik met de grijparmen wel iets te pakken maar even vaak ging het mis nadat de minikraan iets te gretig ging schudden op weg naar het vangluik. Een variante daarvan is opgedoken in Pattaya, zij het in miniversie. Het is meteen een grote hit geworden bij de hostessen die niets liever doen dan op jacht gaan naar de verfrommelde twintig Baht biljetten. Waagt u straks ook uw kans?


Reacties (0)
22-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pattaya Bay Resort
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Een stad als Pattaya veranderd voortdurend, en niet alleen de bars en nachtclubs. Ook hotels rijzen als paddestoelen uit de grond. Dat is handig voor ons, nieuwe hotels moeten nog hun kliënteel opbouwen en kunnen dat enkel door hun nieuwe infrastructuur aan zéér voordelige prijzen aan te bieden. Zo ook het Pattaya Bay Resort. Een standaard kamer kost er 790 Baht en je krijgt er gratis Wi Fi bij. Ben je het surfen beu, dan kan je naar de rooftop pool om wat verkoeling te zoeken. Bovendien is het prima (centraal) gelegen en hebben ze een eigen tuk tuk service die je voor 20 Baht overal naartoe brengt in Pattaya.




Reacties (0)
20-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shooters
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sinds Paul met de losse handjes (berichten op 02/01/07 en 16/02/07) Lennies verlaten heeft voor een meer lucratieve job bij Misty"s Agogo is de zaak dezelfde niet meer. De overgebleven eigenaar Manfred is weliswaar een samenwerking aangegaan met Bob BBQ, (nu kan je er spare ribs en hamburgers American style eten), feit is, dat de sfeer nu een stuk minder is. Het spreekt vooral nog tot de verbeelding van de lokale expats die de zaak trouw gebleven zijn. Vandaar allicht dat Manfred, nu tweemaal per maand Paul uitnodigt om een partynight te organiseren. Benieuwd of het helpt, want Lennies, nu Shooters, was echt een leuke bar.


Reacties (0)
17-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Insomnia
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sinds november laatstleden kan je hier elke avond terecht voor de betere dance-muziek. De nachtclub komt pas tot leven wanneer de beerbars en gogos hun deuren sluiten, dus voor 2u hoor je er eigenlijk niet naartoe te gaan. Binnen, de gebruikelijke platforms met Coyote dansers, luide muziek (die wij ook kennen in Europa) en weinig freelancers. Hier kom je met een girlfriend, niet om er ééntje te zoeken. In vergelijking met de konkurrentie, Tony's & Lucifers, zijn de prijzen voor alcoholische drankjes steevast lager. Een paar prijzen, bier en softdrinks 95 Baht, Red Label 125 Baht, Bacardi Breezer 155 Baht. Club Insomnia (voorheen Player's Dance Club) kan je vinden in de Soi Marine Plaza. Het opent pas om 23u en wijst de laatste klanten de deur om 6u.


Reacties (0)
15-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amuzing Thai Cartoons
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Iedereen heeft zo zijn manier om het nachtleven van Pattaya te beschrijven. Meestal resulteert dat in een boek, zie "The single man's survival guide to Pattaya" van Neil Hutchinson en de talrijke English - Thai Bar Guides. Nog anderen kiezen voor een tijdschrift, zoals "Pattaya by night" en sommigen beginnen zelfs een blog, stel je voor. Sinds kort zijn er ook de tekeningen van Mike die je op zijn website kan bekijken. Niet altijd even geslaagd maar o zo herkenbaar voor de meesten van ons.
http://www.amuzingthaicartoons.com 




Reacties (0)
12-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tahitian Queen 2
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Tahitian Queen 2 is een vaste waarde in het nachtleven van Pattaya. Sinds Russ, de vorige manager van The Windmill Club het roer in handen genomen heeft, is het weer een echte gogo geworden. Verwacht hier géén rap of R & B maar wel stevige Rock & Roll. Hier wordt vooral op klanten uit de Verenigde Staten gemikt en dat kan je ook merken aan het buffet bij speciale feestjes. Géén Thai food maar het stevige werk, worstjes, pizza, loempia en de onvermijdelijke kipenborstjes. Vanaf 1 augustus zijn ze zelfs geopend vanaf 14.00 u! Meer info op: http://www.tq2pattaya.com


Reacties (0)
10-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You Tube - Boem Boem -)
Aziaten die Engels praten, het heeft altijd iets grappigs...  




Reacties (0)
07-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golf
Klik op de afbeelding om de link te volgen Bericht aan mijn vriend Tettenman. Hallo, het fotootje waarmee ik je nu al maanden gek mee maak, is nep. Alles is eigenlijk nep aan het fotootje, zelfs de jongedame De jongedame is een jongeheer, vergeef me de woordspeling  die ik van een website geplukt heb. Zoek je dus niet langer suf naar het stel leuke airbags want onder die airbags hangt een ventieltje om heel de boel op te blazen. Mocht je bij deze toch nog interresse hebben, begeef je dan naar Nana Plaza, Bangkok alwaar deze frisse jongen werkt.Volgens de info die bij de foto stond, is zijn artiestennaam Golf. In afwachting van je terugkeer zal ik me ondertussen sterk houden in Café Den Baas te Diest alwaar ik een poging zal ondernemen om Marie-Rose binnen te draaien. Tot binnenkort!


Reacties (0)
05-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatoeage
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wat me bij het eerste bezoek opviel, was het grote aantal getatoeëerden dat in Pattaya rondliep. Daar waar het bij de Engelse bezoekers meestal gaat om simpele boodschappen als het embleem van hun favoriete voetbalploeg, of gewoon hun Engelse afkomst, gaat de voorkeur van de Thaise bevolking uit naar traditionele tatoeages. Vaak kiezen de jongedames voor een tatoeage die een beschermende of spirituele functie heeft. Wie wat gericht rondkijkt zal snel enkele sublieme exemplaren ontdekken. Pattaya zou echter Pattaya niet zijn indien er ook niet een minder geslaagde "tekening" tussen zit




Reacties (0)
02-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiss & Cool
Klik op de afbeelding om de link te volgen De liefhebbers van de korte sprint weten al langer dan vandaag waar ze moeten zijn, Soi 6. Zoals je tijdens de week, vlak na je dagtaak even het fitnesscentrum binnenwipt en tijdens een uurtje sporten de opgedane stress uit je lichaam probeert te sporten, wip je hier even binnen op zoek naar de ultieme verlichting. Een leuk adresje is heden ten dage Kiss & Cool. In tegenstelling tot een aantal andere zaken is hier wel aandacht besteed aan het interieur, zwoele sfeerverlichting, comfortabele zetels met luipaardmotief, en bovenal, propere short-time kamers. En als de meisjes eruit zien zoals op bijgaande foto, wat kan een mens nog meer wensen?


Reacties (0)
31-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderful 2 Bar
Klik op de afbeelding om de link te volgen Overdag blijf ik meestal weg uit Beers Bars, het zwembad van het hotel is dan mijn biotoop. Maar als er dan toch ergens afgesproken wordt, valt de keuze vaak op de Wonderful 2 Bar. (Second Road op de hoek van Soi 13). Het is er overdag, en vooral rond Happy Hour leuk mensjes kijken. Er zijn dan reeds jongedames in de bar aanwezig maar die hebben er alle begrip voor dat het rond 16 u 's middags nog wat te vroeg is voor de gebruikelijke chit chat. Op de reuze tv-schermen die in de hoeken hangen kan je alle belangrijke sportevenementen volgen en rond 22 u wordt er dagelijks tijd gemaakt voor niet onaardige live bands. Nogal wat mensen kiezen deze bar uit als afsluiter van de avond, ik begrijp ze volkomen.


Reacties (1)
29-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hint
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je zou er versteld van staan hoeveel naïeve zielen er soms in Pattaya rondlopen. Van mannen die zich, na een ontmoeting met een bargirl ontpoppen tot een heuse witte ridder, kijk ik allang niet meer op, ik neem er enkel nota van en zet mijn tocht verder door de zwoele nacht. Voor die brave zielen heeft deze bargirl een paar schoenen aangekocht met daarin een niet mis te verstane boodschap, Playgirl.  Wie zich desondanks tot nog bechoochelingen maakt, vraagt gewoon om bedot te worden.


Reacties (0)
27-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teambuilding
Klik op de afbeelding om de link te volgen Een bareigenaar die zichzelf respecteert, trakteert minstens éénmaal per jaar, zijn kippetjes op een leuke snipperdag. Meestal trekt men er dan in het laagseizoen op uit naar een resort waar alles bij de hand is. Genoeg eten en drinken, en uiteraard een party die uitmond in een zwempartij van het desbetreffende hotel. (Koester géén valse hoop want vaak wordt een zwembad van het complex volledig afgehuurd voor de genodigden) Want zulks een dagje uit heeft vaak een tweeërlei doel, eerst en vooral de fun voor de meiden, maar het geeft ook de gelegenheid tot het maken van uitstekend promomateriaal dat later op de website van de bar beland. Meer op www.flbbar.com 


Reacties (0)
25-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teletubbies
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook ik, stoere zeebonk aan wal die ik ben, sta weleens vol bewondering te kijken, (wees gerust pa, meer dan een nanoseconde duurt het nooit), naar zo'n perfect opgetutte ladyboy. Mensen die daaraan toegeven hebben meestal een andere voornaam dan de mijne, Lou bijvoorbeeld Deze twee teletubbies daarentegen krijgen veeleer de lachers op hun hand. Afgelopen Loy Krahtong kreeg dit olijke duo het briljante idee van zich in traditionele kledij te hullen. Wie Dipsy is en wie Tinky Winky laat ik aan jullie over. U mag ze van mij ook gewoon Patrick, Johan of Frank noemen


Reacties (0)
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Archief per maand
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!