Het leven zoals het is in Pattaya
20-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shooters
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sinds Paul met de losse handjes (berichten op 02/01/07 en 16/02/07) Lennies verlaten heeft voor een meer lucratieve job bij Misty"s Agogo is de zaak dezelfde niet meer. De overgebleven eigenaar Manfred is weliswaar een samenwerking aangegaan met Bob BBQ, (nu kan je er spare ribs en hamburgers American style eten), feit is, dat de sfeer nu een stuk minder is. Het spreekt vooral nog tot de verbeelding van de lokale expats die de zaak trouw gebleven zijn. Vandaar allicht dat Manfred, nu tweemaal per maand Paul uitnodigt om een partynight te organiseren. Benieuwd of het helpt, want Lennies, nu Shooters, was echt een leuke bar.


Reacties (0)
17-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Insomnia
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sinds november laatstleden kan je hier elke avond terecht voor de betere dance-muziek. De nachtclub komt pas tot leven wanneer de beerbars en gogos hun deuren sluiten, dus voor 2u hoor je er eigenlijk niet naartoe te gaan. Binnen, de gebruikelijke platforms met Coyote dansers, luide muziek (die wij ook kennen in Europa) en weinig freelancers. Hier kom je met een girlfriend, niet om er ééntje te zoeken. In vergelijking met de konkurrentie, Tony's & Lucifers, zijn de prijzen voor alcoholische drankjes steevast lager. Een paar prijzen, bier en softdrinks 95 Baht, Red Label 125 Baht, Bacardi Breezer 155 Baht. Club Insomnia (voorheen Player's Dance Club) kan je vinden in de Soi Marine Plaza. Het opent pas om 23u en wijst de laatste klanten de deur om 6u.


Reacties (0)
15-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amuzing Thai Cartoons
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Iedereen heeft zo zijn manier om het nachtleven van Pattaya te beschrijven. Meestal resulteert dat in een boek, zie "The single man's survival guide to Pattaya" van Neil Hutchinson en de talrijke English - Thai Bar Guides. Nog anderen kiezen voor een tijdschrift, zoals "Pattaya by night" en sommigen beginnen zelfs een blog, stel je voor. Sinds kort zijn er ook de tekeningen van Mike die je op zijn website kan bekijken. Niet altijd even geslaagd maar o zo herkenbaar voor de meesten van ons.
http://www.amuzingthaicartoons.com 
Reacties (0)
12-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tahitian Queen 2
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Tahitian Queen 2 is een vaste waarde in het nachtleven van Pattaya. Sinds Russ, de vorige manager van The Windmill Club het roer in handen genomen heeft, is het weer een echte gogo geworden. Verwacht hier géén rap of R & B maar wel stevige Rock & Roll. Hier wordt vooral op klanten uit de Verenigde Staten gemikt en dat kan je ook merken aan het buffet bij speciale feestjes. Géén Thai food maar het stevige werk, worstjes, pizza, loempia en de onvermijdelijke kipenborstjes. Vanaf 1 augustus zijn ze zelfs geopend vanaf 14.00 u! Meer info op: http://www.tq2pattaya.com


Reacties (0)
10-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You Tube - Boem Boem -)
Aziaten die Engels praten, het heeft altijd iets grappigs...  
Reacties (0)
07-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golf
Klik op de afbeelding om de link te volgen Bericht aan mijn vriend Tettenman. Hallo, het fotootje waarmee ik je nu al maanden gek mee maak, is nep. Alles is eigenlijk nep aan het fotootje, zelfs de jongedame De jongedame is een jongeheer, vergeef me de woordspeling  die ik van een website geplukt heb. Zoek je dus niet langer suf naar het stel leuke airbags want onder die airbags hangt een ventieltje om heel de boel op te blazen. Mocht je bij deze toch nog interresse hebben, begeef je dan naar Nana Plaza, Bangkok alwaar deze frisse jongen werkt.Volgens de info die bij de foto stond, is zijn artiestennaam Golf. In afwachting van je terugkeer zal ik me ondertussen sterk houden in Café Den Baas te Diest alwaar ik een poging zal ondernemen om Marie-Rose binnen te draaien. Tot binnenkort!


Reacties (0)
05-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatoeage
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wat me bij het eerste bezoek opviel, was het grote aantal getatoeëerden dat in Pattaya rondliep. Daar waar het bij de Engelse bezoekers meestal gaat om simpele boodschappen als het embleem van hun favoriete voetbalploeg, of gewoon hun Engelse afkomst, gaat de voorkeur van de Thaise bevolking uit naar traditionele tatoeages. Vaak kiezen de jongedames voor een tatoeage die een beschermende of spirituele functie heeft. Wie wat gericht rondkijkt zal snel enkele sublieme exemplaren ontdekken. Pattaya zou echter Pattaya niet zijn indien er ook niet een minder geslaagde "tekening" tussen zit
Reacties (0)
02-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiss & Cool
Klik op de afbeelding om de link te volgen De liefhebbers van de korte sprint weten al langer dan vandaag waar ze moeten zijn, Soi 6. Zoals je tijdens de week, vlak na je dagtaak even het fitnesscentrum binnenwipt en tijdens een uurtje sporten de opgedane stress uit je lichaam probeert te sporten, wip je hier even binnen op zoek naar de ultieme verlichting. Een leuk adresje is heden ten dage Kiss & Cool. In tegenstelling tot een aantal andere zaken is hier wel aandacht besteed aan het interieur, zwoele sfeerverlichting, comfortabele zetels met luipaardmotief, en bovenal, propere short-time kamers. En als de meisjes eruit zien zoals op bijgaande foto, wat kan een mens nog meer wensen?


Reacties (0)
31-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderful 2 Bar
Klik op de afbeelding om de link te volgen Overdag blijf ik meestal weg uit Beers Bars, het zwembad van het hotel is dan mijn biotoop. Maar als er dan toch ergens afgesproken wordt, valt de keuze vaak op de Wonderful 2 Bar. (Second Road op de hoek van Soi 13). Het is er overdag, en vooral rond Happy Hour leuk mensjes kijken. Er zijn dan reeds jongedames in de bar aanwezig maar die hebben er alle begrip voor dat het rond 16 u 's middags nog wat te vroeg is voor de gebruikelijke chit chat. Op de reuze tv-schermen die in de hoeken hangen kan je alle belangrijke sportevenementen volgen en rond 22 u wordt er dagelijks tijd gemaakt voor niet onaardige live bands. Nogal wat mensen kiezen deze bar uit als afsluiter van de avond, ik begrijp ze volkomen.


Reacties (1)
29-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hint
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je zou er versteld van staan hoeveel naïeve zielen er soms in Pattaya rondlopen. Van mannen die zich, na een ontmoeting met een bargirl ontpoppen tot een heuse witte ridder, kijk ik allang niet meer op, ik neem er enkel nota van en zet mijn tocht verder door de zwoele nacht. Voor die brave zielen heeft deze bargirl een paar schoenen aangekocht met daarin een niet mis te verstane boodschap, Playgirl.  Wie zich desondanks tot nog bechoochelingen maakt, vraagt gewoon om bedot te worden.


Reacties (0)
27-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teambuilding
Klik op de afbeelding om de link te volgen Een bareigenaar die zichzelf respecteert, trakteert minstens éénmaal per jaar, zijn kippetjes op een leuke snipperdag. Meestal trekt men er dan in het laagseizoen op uit naar een resort waar alles bij de hand is. Genoeg eten en drinken, en uiteraard een party die uitmond in een zwempartij van het desbetreffende hotel. (Koester géén valse hoop want vaak wordt een zwembad van het complex volledig afgehuurd voor de genodigden) Want zulks een dagje uit heeft vaak een tweeërlei doel, eerst en vooral de fun voor de meiden, maar het geeft ook de gelegenheid tot het maken van uitstekend promomateriaal dat later op de website van de bar beland. Meer op www.flbbar.com 


Reacties (0)
25-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teletubbies
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook ik, stoere zeebonk aan wal die ik ben, sta weleens vol bewondering te kijken, (wees gerust pa, meer dan een nanoseconde duurt het nooit), naar zo'n perfect opgetutte ladyboy. Mensen die daaraan toegeven hebben meestal een andere voornaam dan de mijne, Lou bijvoorbeeld Deze twee teletubbies daarentegen krijgen veeleer de lachers op hun hand. Afgelopen Loy Krahtong kreeg dit olijke duo het briljante idee van zich in traditionele kledij te hullen. Wie Dipsy is en wie Tinky Winky laat ik aan jullie over. U mag ze van mij ook gewoon Patrick, Johan of Frank noemen


Reacties (0)
23-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passé
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het showtje van de bargirl heeft ze allicht al tientallen malen gezien, sterker zelfs, ooit is ze zelf een bargirl geweest die drommels goed wist hoe ze een falang diende te bespelen. Ze hoefde er niet echt veel voor te doen, mannen op zoek naar enige fysiek genot zijn makkellijke prooien. Een leuk topje, de juiste beha en een paar strategische poses volstonden meestal. Nu beseft ze maar al te goed dat de fotograaf géén oog voor haar heeft. Zelfs niet wanneer zijn ogen de zoeker van zijn toestel verlaten en op zoek gaan naar een stel borsten op ware grootte. Ze zal het schaaltje met wisselgeld enkel brengen wanneer de situatie het haar toelaat. In Pattaya kent iedereen die er werkt zijn plaats, niet in het minst ex-bargirls.


Reacties (0)
21-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JP Court
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wie op zoek is naar een degelijk budget hotel, kan zonder zichzelf zorgen te maken een kamer boeken in JP Court Hotel. Weliswaar wel een beetje "buiten de zone" maar toch gemakkellijk bereikbaar met Songthao's en zeker voor wie een eigen bromfietsje heeft. Verwacht er géén overbodige luxe, wel degelijke & propere kamers met douche en tv. Een zwembad zorgt voor de nodige verfrissing. Niet bereikbaar via e-mail, wel via de goeie ouwe telefoon, het adres: JP Court, Soi Lengkee 1, Pattaya, tel + 66 38 414805-7 . (650 Baht/nacht)
Reacties (0)
18-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dildo
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je bent maar pas aangekomen in funtown en je hebt dat rare taaltje van je klanten nog niet onder de knie. Je vriendin die je zou kunnen helpen, heeft een vrije avond. Hoe breek je dan het ijs tussen jou en die aardige mijnheer uit pakweg Nederland? Géén nood, je neemt gewoon de houten dildo die binnen handbereik ligt (dat hij wat groot uitgevallen is, is prima meegenomen) en schuift die, wanneer hij even de andere richting uitkijkt, onder zijn klokkenspel. Ambiance verzekerd Ook handig wanneer diezelfde klant achteraf vervelend begint te doen, je mept hem zo bewusteloos


Reacties (0)
16-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bodypaint
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het volgende tektstje gevonden op een website, "Met behulp van penselen, sponzen, kwasten, handen en airbrush wordt het lichaam met 'verf' bedekt. Er wordt gewerkt op een heel intieme afstand, maar steeds met respect naar het model toe. "
Natuurlijk hoort zoiets ook in Pattaya, echter, hier vindt je géén ingewikkelde creaties. Je kan maar beter een nuttige boodschap op je lichaam aanbrengen moet deze go-go danseres gedacht hebben. Enkel de korte boodschap "Take me" siert haar mooie bruine rug. Of het haar gelukt is, weet ik niet. Maar ze zal er zeker mee opgevallen zijn. Nog meer van dat moois kan u dagelijks bewonderen in de TQ Bar 2, of gewoon op http://www.tq2pattaya.com


Reacties (0)
14-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Falang humor
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sommige falangs (buitenlanders) hebben blijkbaar een bijzonder gevoel voor humor. De jongedame op de foto kan allicht géén Engels lezen en heeft waarschijnlijk géén idee welk grapje de maker van deze foto met haar uithaalt.  Ze poseert hier namelijk gewillig met het boek "Money number one", a single man's guide to Pattaya van Neil Hutchinson waarin de schrijver op een niet mis te verstane manier het nachtleven van Pattaya omschrijft. Wie graag oneliners leest zoals "Pattaya is like Disneyland, except the rides are better" kan zich een exemplaar aanschaffen in elke boekenwinkel van Pattaya of Suvarnabhumi Airport. Voor de dame moet u wel zelf zorgen.Reacties (0)
12-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemde eend
Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een klein zoekertje. In de Roxy Bar, Soi 6 zit men niet om een grap verlegen. Tussen de aldaar werkende hostessen zit een vreemde eend in de bijt. Véél moeite zal u niet hoeven te doen denk ik, indien wel, breng dan dringend een bezoek aan de dichtsbijzijnde optiekzaak. Wie zich desondanks toch laat vangen in de Roxy, verzoeken we, van er zeker géén foto's van te nemen en ze in géén geval naar ons toe te sturen. Reacties (0)
10-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamagra Jelly
Klik op de afbeelding om de link te volgen Nadat een vriend van mij al drie nachten zwaar op de hort geweest was, en desondanks toch vrouwelijk gezelschap mee naar zijn hotel meenam, was het vertrouwen in zijn eigen fysieke paraatheid toch wat aangetast. Géén nood echter, op het dressoir in zijn kamer stond een doos Kamagra Jelly (generische viagra, in gelvorm) die hij diende mee te brengen voor een oudere kennis van hem. Tijdens de douche verdween dus de inhoud van één van de zakjes in het lichaam van mijn spitsvondige vriend. Toen zijn gezellin op haar beurt de douche in verdween, en hij in afwachting van het feest even op het bed uitruste, gebeurde het onvermijdelijke, hij sukkelde in slaap. Om anderhalf uur later wakker te worden met een vervelende zwelling ter hoogte van de onderbuik. Het duurde even voordat hij het waar, hoe en waarom besefte maar wees gerust, alles is in de juiste plooi gevallen.  Kamagra is in haast elke apotheek van Pattaya verkrijgbaar.


Reacties (0)
08-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardagen - deel 2
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In een Beer Bar waar zo'n 60 meiden op de loonlijst staan, kan het niet anders of om de twee weken is er wel ééntje jarig. Die verjaardagen gaan zoals steeds gepaard met véél Sanuk (plezier). Er wordt zoals gebruikelijk een geldophaling georganiseerd en de jongedame wordt vrijgesteld van enige arbeidsprestaties, een dagje klein verlet zeg maar. Gewoonlijk wordt op het einde van het feestje, een taart in het aangezicht van de jarige gegooid die dan prompt de aftocht blaast. Bij een verblijf van twee weken maakt u er zeker ééntje mee, en oh ja, leuk rokje daar linksonder
Reacties (0)
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Archief per maand
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!